Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Fenomene conexe si paranormale => Subiect creat de: ryn din 01 Iulie 2005, 13:21:25

Titlu: Telekinezie I
Scris de: ryn din 01 Iulie 2005, 13:21:25
Sfatul meu e ca pentru inceput cine se apuca de asa ceva trebuie sa fie destul de tanar. La varste fragede simturile noastre nu sunt alterate ca sa nu mai vorbesc de uzura organismului si a spiritului (cand ai de platit trei milioane la intretinere si copiii te intreba daca in ziua respectiva au sa manance ...  :D numai de asta iti mai arde!) Ar trebui sa scriu aici tone de pagini ca sa iti descriu ceea ce stiu eu. Nu ca as sti prea multe dar am talent sa lungesc discutia.Tot ceea ce urmeaza este parerea mea personala!!! Deci nu imi infigeti un ac de gamalie in spinare si nu ma catalogati!Incearca sa iti cureti cat mai mult gandirea si trupul. Nu ai nevoie de o carte, de un duhovnic sau de un club de Yoga pentru asa ceva. E simplu: elimina tot ceea ce crezi ca e rau in viata ta.
Incearca sa iti ascuti cat mai mult simturile. Nu iti inchipui ca exista o formula magica si ca o fiertura are sa iti aduca rezultatul sub nas. Auzi bine? Vezi bine? Cauta sa faci natural toate astea! Poti sa urmaresti sunetul produs de un motor de masina pana ajunge la km. distanta? Nu te forta sa faci asta din prima. Treptat  fara sa te fortezi. Metru cu metru.Si pe urma treci la celelalte simturi. Un exercitiu simpatic este sa arunci (fara sa te uiti unde) o moneda in iarba si sa o cauti legat la ochi trecand palma pe deasupra ierbii. Ascutirea simturilor duce la sesizarea consistentei materiei. Sfatul meu e se incepi asa.
Titlu: Telekinezie I
Scris de: APOLLO din 04 Iulie 2005, 16:52:49
Imi cer scuze ,dar nu am vazut ca ai inceput aici sa scrii despre Telekinezie.Eu am primit msg de la Blacky sa-l pun la "Fenomene conexe si paranormale".Scoate-l de acolo daca trebuie si ramane numai asta sau numai ala sa nu ne incurcam.
Da, stiu ca ar fi multe de zis, dar eu caut o indrumare corecta.Poate se gaseste cineva sa mi-o ofere.
Titlu: TELEKINEZIE
Scris de: Skywalker din 17 Iulie 2005, 13:58:39
Am mai gasit pe un site ceva despre telekinezie. Nici acolo nu scria prea multe, insa scria ceva ce nu am gasit pe acest forum, asa ca voi scrie acuma ce am citit acolo.
 O conditie esentiala ca sa poti face telekinezie este sa ai mult fier in sange. Atentie! Fierul din sange este "neutralizat" de vitamina E (daca bine imi amintesc)
 O alta conditie este sa cuprinzi cu ochii cat mai mult din obiectul pe care vrei sa-l misti si sa te gandesti numai la el, sa nu mai ai alte ganduri in creier.
 Aceste conditii ar fi esentiale, insa nu sunt suficiente. Daca o sa mai gasesc ceva noutati, o sa le postez.
Titlu: Telekinezie I
Scris de: APOLLO din 24 Iulie 2005, 15:19:40
Chestia asta cu fierul din sange am citit-o si eu.Asta ar cam fi explicatia teoretica si stintifica pt. acest fenomen...mult fier in sange.Dar inafara de asta si de faptul ca iti trebuie o foarte buna putere de concentrare (pe care nu stiu cum s-o dobandesc corect) altceva nu am prea gasit.Mai era un simplu experiment cica de antrenamen , cu o busola magnetica, prin care tu trebuia sa te concentrezi si sa misti acul busolei dupa ce bineinteles, acesta se oprise intr-un punct.Mai era inca un experiment prin de novice la care aveai nevoie de un vas cu apa, un dop de la o sticla de plastic si o agrafa de foi pe care trebuia sa o pui in dop pt. a-i da stabilitate.Apoi asezai vasul cu apa pe o masa intr-o camera complet lipsita de curenti de aer care ar putea misca dopul si incepeai concentrarea pe dop si cum il poti misca.Mie mi s-a parut ca mi-a iesit din prima la un moment dat cand mi-am dat seama ca nu ma mai gandesc la nimic dar am mai incercat o data si nu mi-a mai iesit.Cred ca daca mai incerc o sa am rezultate mai bune,dar stau cam prost cu timpul. :) Toata treaba e de exercitiu si de concentrare.
Titlu: Telekinezie I
Scris de: APOLLO din 10 Ianuarie 2006, 01:18:31
Nimeni n-a mai gasit nimic concret despre Telekinezie sau Pshihokinezie?
Titlu: Telekinezie I
Scris de: ryn din 10 Ianuarie 2006, 11:19:50
Uite o chestie: (sper sa nu vb degeaba ca altfel ma supar si nu mai va spun nimic :) ) 1. Concentrarea nu este o fortare a mintiii ci din contra! 2. Incercati experimentul cu un termometru sa ii modificati intr-un interval de timp mic temperatura sper ca veti folosi un termometru pe alcool si nu unul medical  :D . Este exact primul pas asa cum v-am dat si mai sus exemplul cu iarba!
Titlu: Telekinezie I
Scris de: spooky din 10 Ianuarie 2006, 21:57:03
eu as fi putin mai... carcotas si as zice ca astea tin de intelegerea modului de functionare a omului, a creierului, a energiilor si frecventelor implicate... de capacitatea omului de a se relaxa si a se concentra in acelasi timp.

exista chiar dispozitive elctro-audio-optice care te ajuta sa intri in aceste stari intr-un timp foarte rapid... ele se bazeaza pe generarea unor frecvente foarte mici care stimuleaza zone ale creierului... exista ochelari cu led-uri si nu trebuie sa te uiti la leduri pentru ca lumina generata de LED poate penetra usor membra ochiului... sau folosind unde electromagnetice sau folosind impulsuri sonore care pulseaza si ele la o anumite frecventa.

una dintre aceste metode a fost dezolvata de Robert Monroe (Institutul Hemi Sync) unde pe langa faptul ca s-au dezvoltat multe din aceste tehnologii care acum sunt si comercializate (diverse produse, cursuri...), Robert Monroe a coloborat indeaproape cu CIA si majoritatea, daca nu toti, agentii CIA imiplicati in Remove Viewing (vedere la distanta) au fost antrenati acolo. Altii pe care ii pot mentiona referitor la RV si cursurile dezvoltate de ei sunt: Major, ret. Paul H. Smith si Tim Rifat.

Tim Rifat a dezvoltat PPNI ( Imunologia neuralã, psiho, paranormalã) care constã din folosirea RV, a simþirii de la distanþã ºi a influenþãrii de la distanþã pentru dezvoltarea câmpurilor morfogenetice spre o conºtienþã înaltã. S-a descoperit cã o genã s-a schimbat natural în versiunea sa normalã la un pacient suferind de o boalã geneticã letalã, prin urmare genomul este supus schimbãrii în corp.
Titlu: Telekinezie I
Scris de: mey_mey din 16 Ianuarie 2006, 17:28:37
Foarte interesant! Am cautat destul de multe despre acest subiect si in unele locuri am citit si cum poti face asta...dar era ceva de genu "concentrare..etc" nimic de genu "mananci doua mere si apoi poti muta televizoru" as vrea si eu un dispozitiv ca ala...problema e ca daca se gaseste.. :D  :roll:  :wink:  8)
Titlu: Telekinezie I
Scris de: spooky din 16 Ianuarie 2006, 20:38:26
se gaseste si nici nu e mult. puteti sa le faceti si voi acasa cu costuri minime si pricepere minima... informatii gasiti peste tot.
Titlu: Telekinezie I
Scris de: baaron din 16 Ianuarie 2006, 22:19:59
Acum cateva saptamani trasesem din retea un documentar...nu imi mai aduc aminte cum se numea insa esenta documentarului era omul si capacitatea lui de a se intelege pe sine.
Nu stiu daca se poate numi tot o forma de telekinezie ceea ce voi incerca sa explic insa parerea mea este ca daca poti avea controlul mental asupra unui lucru indiferent daca este corpul tau, celulele tale si asa mai departe, atunci cred ca putem denumi o forma speciala de telekinezie si modelarea apei cu ajutorul gandurilor.
Cu totii am invatat la scoala ca planeta noastra este formata in proportie de 70% apa.  aca procentul respectiv s-ar modifica, viata de pe Pamant ori ar disparea ori ar suferi anumite mutatii care ar schimba pentru totdeauna planeta.
La fel am invatat despre organismul uman (adult) ca este si el format tot din 70% apa.  in corelarea celor doua informatii intelegem ca oamenii, pentru a se pastra sanatosi trebuie sa pastreze in corpul uman, ca intr-un rezervor, cel putin 70% apa.
Din pacate pentru a ne pastra sanatosi nu este suficient sa pastram acest procent. Calitatea apei este si ea foarte importanta.  In ultimii ani miscarea ecologista a scos in evidenta faptul ca poluarea apelor duce la schimbarea mediului de viata de pe planeta.
Acelasi lucru se intampla si in organismul uman.  Calitatea apei pe care oamenii o asimileaza, din diferitele bauturi si alimente pe care le consuma, le afecteaza direct nivelul de sanatate.  De calitatea alimentelor si a apei pe care o consumam suntem direct raspunzatori.
Nimeni nu ne obliga sa consumam alimente sau lichide ce contin nenumarati compusi chimici mai mult sau mai putin toxici.  Singuri putem sa facem selectia acestor produse, nu trebuie decat sa ne informam si sa aflam astfel ce este benefic si ce nu este benefic organismului nostru.
Cantitatea de apa din corp este atent monitorizata de creierul nostru, unde exista un centru care regleaza metabolismul apei.  Cand cantitatea de apa scade sub 70%, acest centru declanseaza setea si astfel noi stim ca trebuie sa bem mai multa apa.  Adesea oamenii ignora acest semnal sau se amagesc consumand multe sucuri acidulate, cafea, ceaiuri sau alte bauturi, dar organismul lor are nevoie doar de apa, simpla, curata, proaspata.  Prin ignorarea acestor semnale oamenii forteaza organismul sa lucreze cu un deficit de apa si astfel el trece la reciclarea apei din corp. Reciclarea apei duce la constipatie si la scaderea eliminarii reziduurilor din interiorul corpului, toate acestea ducand la imbolnavire.  Simplificand mult putem spune ca, atunci cand sunt bolnavi, oamenii sunt de fapt insetati.  Reglarea cantitatii de apa duce la insanatosirea organismului.
Despre proprietatile curative ale apei oamenii au stiut inca din vremuri imemoriale.  Numeroase desene rupestre demonstreaza ca omul preistoric stia sa vindece rani grave si malformatii cu ajutorul apei.  In toate religiile antice apa era simbolul purificarii.  In Egipt, China, India, Grecia antica se prescria folosirea terapeutica a apei. Chiar si in Vechiul si Noul Testament abunda textele cu puterea curativa a apei, Iisus implinind diverse minuni cu ajutorul ei.
In epoca moderna, mai exact in ultimii 20 de ani s-au facut multe studii si experimente pentru a se cunoaste mai multe despre efectele curative ale terapiilor cu apa. Cele mai spectaculoase rezultate le-a obtinut Masaru Emoto (Japonia).  In urma experimentelor sale el a ajuns la concluzia ca: "Apa este un element viu, capabil sa interactioneze cu ambientul natural si cu fiintele vii.  Detin dovezi stiintifice ca apa percepe sentimentele noastre, emotiile, cuvintele, rugaciunile, asculta muzica si reactioneaza in mod divers la acesti stimuli, ca si cand ar putea sa-i aprecieze valoric."
Pe scurt, in experimentele respective, Masaru Emoto a pus apa distilata intr-o eprubeta, dupa care, in apropierea ei, diferite persoane au rostit cuvinte senine si blande precum "mama", "iubire", "inger", "multumire".  Dupa ce a inghetat apa din eprubeta, a fotografiat cristalele de apa care luasera forme superbe, armonioase, geometrice.  Aceeasi apa a fost, dupa aceea, supusa unui "tratament" cu cuvinte dure si negative de genul: "razboi", "moarte", "sange", "demon".  Cristalele obtinute dupa inghetare erau complet diferite, devenisera asimetrice, contorsionate, scurte, parca erau speriate si devastate.
Acelasi experiment a fost facut folosind de data aceasta muzica.  Atunci cand apa a "ascultat" Mozart, Vivaldi, Schubert, Beethoven s-au obtinut cristale de o frumusete si culoare divina.  Cand apa a "ascultat" muzica hard rock si heavy metal cu texte dure si violente, cristalele obtinute pareau sa fi explodat, erau rupte si strivite.
Un alt experiment a fost facut cu ajutorul unui calugar dintr-un templu japonez. Dupa o furtuna, dintr-un lac agitat cu apa tulbure, au fost luate cateva eprubete cu apa. Dupa ce eprubetele au fost trimise la laborator calugarul respectiv s-a rugat si a meditat pe malul lacului, apa acestuia linistindu-se si devenind limpede si cristalina, desi vremea era inca innorata.
Experimentul respectiv a fost confirmat odata cu cercetarea apei din sanctuarul crestin de la Lourdes care, dupa inghetare, prezenta aceleasi forme gometrice, armonioase si frumoase.  Toate aceste experimente ne arata ca apa este usor influentata de emotiile si de gandurile noastre.
Sa ne imaginam cum reactioneaza cele 70 de procente de apa, din organismul unui om care este supus tot timpul unor stimuli negativi.  Cred ca nu trebuie sa ne mai mire ca organismul omului respectiv se imbolnaveste.  Acum ne este mai usor sa intelegem de ce toate religiile mari ale lumii pun accent pe cultivarea emotiilor si gandurilor pozitive si au creat acele forme de meditatie prin rugaciune.  Ne este mai usor sa intelegem sfatul medicului care ne recomanda sa bem in fiecare zi cel putin 2-2,5 litri de apa.

In concluzie, daca dorim sa avem o viata frumoasa trebuie sa avem grija sa bem multa apa proaspata in fiecare zi si, de asemenea, sa fim atenti la modul in care gandim si actionam pentru a nu influenta negativ apa din interiorul nostru.
Si ca o nota personala din partea mea DACA PUTEM MODIFICA STRUCTURA MOLECULARA A APEI NUMAI GANDINDU-NE LA EA....IMAGINEAZA-TI CE POTI FACE CU APA DIN CORPUL TAU.....punct
Titlu: Telekinezie I
Scris de: APOLLO din 19 Ianuarie 2006, 23:04:45
Posibil a fi si aceasta incadrata la vreo forma de telekinezie sau pshihokinezie,dar nu asta e cel mai important.Important e faptul ca ai venit cu o informatie noua (cel putin pt. mine) lucru care este de apreciat.Cat despre acest subiect mi se pare de-a dreptul fascinant dat fiind si faptul ca e (semi)demonstrat dupa cate am inteles.Ar fi buna si o documentatie pe aceasta tema, poate reusim ceva  :D ,dar pe mine tot  telekinezia si pshihokinezia ma intereseaza.Astea ma fascineaza cel mai mult ,dar sunt constinet ca fara o buna indrumare si fara foarte mult exercitiu nu realizez nimic.
Titlu: Telekinezie I
Scris de: mey_mey din 27 Ianuarie 2006, 20:50:17
Citat din: spookyse gaseste si nici nu e mult. puteti sa le faceti si voi acasa cu costuri minime si pricepere minima... informatii gasiti peste tot.

informatii gasesc daca stiu ce sa scriu ca sa caut! :oops:  :oops:  :oops: ...deci ...cum se numeste "smecheria" aia..ca sunt mai grea de cap si nu m-am prins! :oops:  :(
Titlu: Telekinezie I
Scris de: baaron din 28 Ianuarie 2006, 14:52:12
TELEKINEZIA, materia supusa prin forta mintii

In secolele trecute, iluzionistii, magicienii, cei cu proprietati de medium si alti indivizi inzestrati cu puteri iesite din comun erau atractia saloanelor din lumea buna, oamenii inghesuindu-se sa asiste la sedintele in care acestia isi etalau talentele. Aparitia televiziunii a dat un nou implus interesului pentru indivizii dotati cu capacitati numite, de regula, paranormale, in ciuda celor care sustin ca toti oamenii sint inzestrati cu astfel de abilitati, dar majoritatea nu stiu sa le foloseasca. Gratie spectacolelor de divertisment in care erau prezentati astfel de oameni, cuvinte precum telekinezie sau extrasenzorial au intrat in limbajul curent. Pe de alta parte, tocmai promovarea pe segmentul divertisment a facut ca "paranormalii" sa fie incadrati, mai degraba, in categoria oamenilor de spectacol, performantele lor, uneori uimitoare, fiind considerate un "numar reusit" si nimic mai mult. Din pricina acestei perceptii larg raspindite, lumea stiintifica este reticenta in privinta acestui subiect, putini cercetatori riscindu-si reputatia pentru a studia aceste fenomene controversate.
In lipsa unor studii aprofundate e greu de spus daca aceste insusiri paranormale exista cu adevarat si, daca da, cum functioneaza ele si care este explicatia acestor proprietati.

Omul care indoaie fiare

Fara indoiala, cel mai mediatizat "paranormal" al ultimelor decenii este israelianul Uri Geller, cunoscut telespectatorilor din intreaga lume drept "tipul care indoaie linguri" prin puterea mintii. Oricine a vazut un spectacol dat de Uri Geller a ramas cu siguranta impresionat de ochii sai negri care se concentreaza intens asupra obiectului experimentului. De-a lungul carierei sale, Geller a demonstrat ca mintea sa poseda o intreaga paleta de insusiri iesite din comun, fiind capabil de multe alte lucruri uimitoare, in afara de indoitul lingurilor sau al altor obiecte metalice. Astfel, el a participat la experimente privind telepatia - arta de a citi un gind transmis de altcineva, el fiind specializat in reproducerea unor desene facute de o persoana aflata in alta incapere. De asemenea, folosindu-se doar de puterea mintii, el s-a dovedit capabil sa localizeze zacaminte de metale pretioase, sa miste acul unei busole, sa opreasca sau sa porneasca un ceas, sa stearga casete, dischete si harduri de calculator. Intr-un alt experiment, Geller a determinat seminte minuscule sa germineze si sa dea lastari care au crescut mai multi centimetri in citeva minute.

Copilul-minune, ruda cu Freud

Nascut in 1946 in Israel, Uri Geller este ruda de departe, prin mama sa, cu Sigmund Freud, ceea ce i-a facut pe unii sa afirme ca abilitatile deosebite ale mintii sale sint mostenite de la celebrul psihanalist. Potrivit biografiei autorizate de Geller, la virsta de patru ani el a avut o stranie intilnire cu o minge de lumina alba aparuta in curtea casei sale. Primul eveniment ce arata ca este un copil deosebit s-a produs la virsta de cinci ani. Pe cind se afla la masa, o lingura s-a indoit si s-a rupt in mina lui, fara ca el sa-i fi facut practic nimic, fapt ce i-a uimit pe parintii sai, ca si pe el insusi, motiv pentru care, la acea vreme, nu a pomenit nimanui despre incident. Ceva mai tirziu, el a inceput sa faca asemenea mici "trucuri" la scoala, amuzindu-si colegii. Dupa ce si-a facut stagiul militar, in perioada 1968-1969, Geller a lucrat ca model, pozind pentru numeroase reclame. In 1969, el decide sa-si prezinte public talentele in domeniul telekineziei si telepatiei, devenind o figura omniprezenta la televiziunea israeliana.

Geller cucereste America

In 1972, Geller se muta in Europa, unde reuseste rapid sa se impuna. Spre exemplu, in Germania el a facut o demonstratie de senzatie, oprind in aer o telecabina. Ulterior, el a repetat isprava cu un ascensor dintr-un mare magazin.
Avind de acum o reputatie internationala, Geller a fost bine primit in SUA, unde numerosi oameni de stiinta erau dornici sa-l studieze pe fenomenalul israelian. Trebuie spus ca el s-a supus la mai multe experimente de laborator - cele mai faimoase fiind cele desfasurate la Institutul de cercetari al Universitatii Stanford din California. Aici el a reusit sa determine fluctuatia unui cintar de precizie concentrindu-se asupra greutatii masurate, iar intr-un alt test a ghicit corect opt din zece aruncari cu zarul, sansele ca acest rezultat sa fie pura intimplare fiind de unu la un milion. Totodata, el a reusit sa identifice locatia unor obiecte ascunse, intr-un experiment in care sansa unui rezultat intimplator era de unu la mai multe miliarde.
Ulterior, Geller a participat la o seama de teste la Universitatea din Londra, unde a reusit sa deformeze un cristal de molibden cu diametrul de 1 cm, sa dea peste cap un contor Geiger, facindu-l sa arate un nivel de radiatie de 500 de ori mai mare decit cel real si sa dematerializeze un cristal amplasat intr-o capsula inchisa ermetic.

Acuzatii de frauda

Rezultatele acestor teste de laborator au fost mediatizate de publicatii prestigioase, ceea ce i-a permis lui Geller sa afirme ca puterile sale deosebite sint recunoscute pe plan stiintific, faima sa crescind si mai mult. Evident ca publicitatea de care s-a bucurat israelianul a stirnit atentia scepticilor, care au incercat sa rezolve engima Geller, dind in vileag ceea ce ei au numit "smecheriile de doi bani" la care se preta acesta. Mai multi autori afirma ca, in ciuda celor sustinute de biografia oficiala, Geller nu ar fi avut in copilarie nici un fel de capacitati paranormale, faptele sale uimitoare aparind in adolescenta, cind s-a apucat sa studieze carti de magie cu un prieten pe nume Shipi Shtrang, care avea sa fie multi ani asistentul sau.
Dupa cum afirma articolele de demascare a "impostorului" Geller, in primii ani de cariera, el nu participa la nici o demonstratie publica decit daca amicul sau avea un loc in primul rind. In joc a intrat apoi Hannah Shtrang, sora lui Shipi, care a devenit si ea asistenta. Dupa cum a marturisit ea insasi, fratii aveau misiunea sa-l ajute la fiecare numar, fie adunind informatii care sa-l ajute pe Geller sa ghiceasca diverse lucruri, fie oferindu-se ca "voluntari". Banda avea un cod bine pus la punct, transmitindu-i lui Geller diverse informatii prin gesturi aproape imperceptibile.

Prieteni suspecti in cercul magicianului

In ceea ce priveste experimentele stiintifice, specialistii au gasit mai multe posibilitati de fraudare, chiar si in strictele conditii de laborator. Astfel, nu a scapat atentiei faptul ca "asistentii" erau mereu prezenti, chiar daca mai la distanta. O alta posibilitate spectaculoasa avansata de un cercetator american ar fi aceea ca in testele de la Stanford, Geller a reusit sa ghiceasca tot felul de date gratie un microreceptor radio ascuns intr-un dinte, informatiile fiindu-i transmise de aceiasi oameni plasati strategic in camera de control. Ipoteza este foarte credibila avind in vedere ca inventatorul acestui minireceptor este un anume Andrija Puharich, bun prieten cu Uri Geller, care si recunoaste legatura strinsa cu acest savant, stabilit in America.
Nu in ultimul rind, criticii scot in evidenta faptul ca Uri Geller nu a incercat niciodata sa faca avere pe baza acestor insusiri, lansindu-se in schimb intr-o cariera comerciala de mare succes, invadind piata cu carti, truse pentru "paranormalii in devenire, desene, casete audio, tricouri, care se vind foarte bine.

Stapina ritmului cardiac

Un alt caz care a stirnit senzatie este cel al rusoaicei Nina Kalughina, o simpla gospodina care si-a descoperit intimplator insusirile paranormale, in special in ceea ce priveste telekinezia. Ea a fost studiata ani de-a rindul de cercetatorii din Leningrad (actualul Sankt Petersburg), iar lucrarile acestora i-au facut si pe americani sa o viziteze in secret pe misterioasa femeie. Spre deosebire de Geller, Kalughina avea nevoie de 2-4 ore pentru a se concentra asupra obiectelor pe care voia sa le mute. Ea le-a povestit expertilor americani ca atunci cind lua parte la o sedinta si incepea sa se pregateasca simtea ca un flux de energie pe sira spinarii, care se oprea in regiunea de la ceafa, ca si cum ar fi asteptat ca ea sa directioneze energia respectiva, fie printr-o miscare vaga a miinilor sau doar cu privirea. In timpul sedintei, pulsul Kalughinei ajungea la 250 de batai pe minut. Dupa o astfel de demonstratie, femeia pierdea in greutate, chiar si un kilogram, si era total epuizata, suferind zile intregi de dureri de cap.

Minuni cu chibrituri si oua

Unul dintre cele mai faimoase experimente la care a participat s-a desfasurat in 1970, la Moscova, unde a fost pusa sa se concentreze asupra unei inimi prelevate de la o broasca, mentinuta inca in viata intr-o solutie salina. Dupa ce s-a concentrat asupra vasului, Kalughina a inceput sa se joace cu ritmul inimii, facind-o sa bata mai incet sau mai repede, pentru ca in final sa o opreasca. Ea putea sa afecteze chiar si ritmul cardiac al unui om, demonstrindu-i acest lucru unui psihiatru din Leningrad, care o enervase cu tratamentul sau ostil, vadit dispretuitor. Cu un alt prilej, un cercetator a aruncat pe o masa o mina de chibrituri si a rugat-o sa le miste. Cu corpul tremurind de efort, Kalughina a reusit in cele din urma sa determine chibriturile imprastiate sa se stringa la un loc, la marginea mesei, facindu-le apoi sa cada rind pe rind. Altadata, ea a reusit sa separe albusul unui ou de galbenus, pus in solutie salina, pentru ca dupa mai multe ore de concentrare sa readuca oul la starea initiala. Despre ea se spune ca avea si darul de a ghici bolile de care sufera un om si chiar sa vindece rani.
Nina Kalughina a murit in 1990, la virsta de 70 de ani, si, potrivit apropiatilor sai, in ultimii ani nu mai facea decit rareori demonstratii de telekinezie, dupa ce medicii i-au explicat ca organismul sau este prea slabit si nu mai poate face fata unor astfel de eforturi. Cum majoritatea dovezilor despre puterile ei sint vechi filme facute de cercetatori sovietici, iar testele nu intruneau standardele riguroase impuse de savantii occidentali, este greu de spus daca Nina Kalughina era intr-adevar inzestrata cu puteri deosebite.

Invatati sa indoiti obiecte


Pentru a va uimi prietenii cu un exercitiu tip Uri Geller nu e nevoie, spun unii, decit de vointa si ceva exercitiu. La ora actuala, Internetul abunda de tot felul de indivizi care se lauda ca au reusit sa-si dezvolte capacitatile paranormale si se ofera sa-i ajute si pe altii sa faca acelasi lucru. Singura problema ar fi aceea ca, potrivit spuselor lor, aceste lucruri se invata in timp, astfel ca multi abandoneaza dupa citeva incercari. Pentru cei care ar fi dispusi sa incerce sa verifice daca astfel de performante pot fi intr-adevar atinse, prezentam citeva experimente "simple" cu care se poate exersa.
Pentru a realiza experienta care l-a facut celebru pe Uri Geller trebuie parcurse urmatoarele etape:
1. Alegeti obiectul pe care doriti sa-l indoiti (lingura, furculita, cheie etc.).
2. Apucati obiectul cu mina/miinile, dupa cum va e mai confortabil.
3. Asezati-va comod, respirati usor, relaxati-va.
4. Goliti-va mintea de orice alte ginduri. Trebuie sa va concentrati doar asupra obiectului.
5. Cu ochii inchisi, frecati usor suprafata obiectului cu virfurile degetelor.
6. Simtiti senzatia pe care o provoaca atingerea suprafetei obiectului. Trebuie sa simtiti acest lucru, nu sa va ginditi la el. Incercati sa "patrundeti" materialul (pina la molecule si atomi) si sa-i simtiti energia.
7. S-ar putea sa fie nevoie de mai multe incercari, dar in cele din urma veti incepe sa "simtiti" energia.
8. In momentul in care simtiti energia, cind propria dumneavoastra energie se intrepatrunde cu cea a obiectului, e timpul sa-i "porunciti" sa se indoaie. Daca ati procedat corect pina acum, obiectul chiar se va indoi!
9. Tineti minte ca nu trebuie sa folositi forta. In definitiv, scopul experimentului e sa va testati forta mintii, nu cea a bratelor!


Magie la borcan

Un exercitiu recomandat incepatorilor in domeniul telekineziei este cel cu borcanul si chibritul. Primul pas consta din pregatirea materialelor necesare: un borcan inalt sau o sticla cu o forma adecvata, ata neagra subtire, un chibrit, un ac, plastilina si lipici. Inainte de toate, curatati borcanul si lasati-l la uscat. Taiati gamalia chibritului si asezati bucatica de lemn pe niste plastilina. Treceti un ac mic prin mijlocul batului de chibrit, cu o miscare inceata, rotind usor astfel incit sa nu rupeti lemnul. Ca sa inmuiati lemnul, il puteti aseza intr-un vas cu apa, pe care il puneti doua minute in cuptorul cu microunde. Cind acul a strapuns lemnul si a intrat pina la jumatate, va opriti si indepartati plastilina. Apoi, masurati o bucata de ata care sa ajunga de la capac la mijlocul borcanului. Lipiti un capat de ata de chibrit, chiar pe unde trece acul, si celalalt de mijlocul capacului. Bagati ata cu chibritul si acul in borcan si insurubati capacul. Experimentul poate sa inceapa.
1. Asezati borcanul pe o masa.
2. Asezati-va pe un scaun sau stati in picioare linga masa, fara sa o atingeti.
3. Intindeti miinile, cu palmele in afara, si tineti-le cam la 8 cm de borcan, cam la nivelul acului.
4. Respirati adinc si concentrati-va atentia asupra acului.
5. Miscati putin miinile, inainte si inapoi, imaginindu-va liniile de energie care pornesc din palme spre virful acului. Incercati sa miscati acul.
Atentie: Nu practicati acest exercitiu mai mult de 20 de minute pe zi. Daca va doare capul, suspendati experimentul. Rezultatele notabile apar dupa citeva saptamini de practica. Perioada cea mai buna pentru practicarea acestui exercitiu este seara, inainte de culcare.


Trucul cu busola

Profesorii de "paranormale" spun ca experienta cu miscatul acului busolei este una dintre cele mai usoare. Explicatia e simpla - deoarece acul pluteste practic, astfel ca se elimina problema fortelor de frecare, care face atit de dificil mutatul unor obiecte asezate pe o suprafata solida. Busola poate fi pusa pe o masa si nu conteaza ce directie indica. Tot ce are de facut persoana care vrea sa invete acest "truc" este sa plaseze miinile la citiva centimetri deasupra obiectului, concentrindu-se la fel ca la precedentele exercitii pentru a simti energia necesara mutarii acului. Cel mai bine ar fi sa inchida ochii, dar atunci este nevoie de o alta persoana care sa urmareasca sau sa inregistreze pe caseta miscarea acului. De asemenea, experimentatorul trebuie sa incerce sa miste acul in directia acelor de ceasornic, care, potrivit celor care practica acest gen de exercitii, ar fi o miscare mai usor de executat.

Si inca o chestie care are legatura cu telekinezia ar fi fotografia lui Kirilian.

Pentru a justifica si explica auro-terapia, se fac referiri la "dovezile" aduse de fotografia Kirlian, ca si cum ar fi vorba despre un fapt obiectiv si curat.
Însa, deja cu mai multi ani în urma, medicii legisti prof. Prokop, prof. Radam si dr. Strauch au publicat o lucrare cu tema: "Psihofotografia, fotografia spiritelor si fotografia 'bioaurei' umane".
Autorii arata mai întâi: "Ignoranta în domeniul fotografiei, pe care astazi pâna si copiii o stapânesc mai bine ca amatori, a jucat un rol important si pentru parapsihologul von Schrenck-Notzing, care pur si simplu nu putea explica niste fire, cu care Stanislawa Tomczyk înselase facând experimentele ei de telekinezie. Parapsihologul privea uluit imaginile si explica firele ca fiind niste 'linii de forta fluidale' etc.")
De asemenea americanul Ted Serios a devenit celebru prin asa-numitele "psihofotografii", prezentate de parapsihologul freiburghez prof. Bender într-una din cartile sale, cu urmatoarele cuvinte: "Astfel, fotografia psihica fara interpretare spiritista, traieste o renastere deosebit de importanta din punct de vedere stiintific..."
La câtva timp dupa aceea, magicianul James Randi imita trucul lui Ted Serio. Înselatoria a fost descoperita si Randi aparea împreuna cu Serios în telejurnalul american "Today", unde au trebuit sa recunoasca faptul ca visul se spulberase si trucul fusese dat la iveala. Cu acel prilej, se spune ca parapsihologul Eisenbud, care interpretase si difuzase "psihofotografiile" lui Ted Serios, l-ar fi luat pe dupa umeri pe Ted Serios si, cu lacrimi în ochi, ar fi strigat: "Ce ai de spus, Ted? Tu o poti face! Stiu c-o poti face!"
Ca de atâtea ori, si aici joaca un rol esential acea atitudine, pe care Goethe o exprimase deja atât de poetic: "...si astfel încheie el cu hotarâre, ceea ce nu poate fi n-are voie sa fie!"
Un predecesor al experimentelor cu fotografia Kirlian l-au reprezentat lucrarile lui E. Müller, care au aparut în 1932 în revista elvetiana de stiinta medicala, si care urmau sa aduca "dovada electrica obiectiva despre existenta unei emanatii (a unei emisii de energie psihica) a corpului uman viu si a efectelor sale vizibile."

Medicii legisti amintiti mai sus scriu în acest sens: "Müller s-a straduit în mod deosebit sa manipuleze dispozitivele electrice de masurare si înregistrare, chiar daca cititorul este lasat nelamurit în privinta etapelor exacte ale experimentelor, a datelor tehnice etc (...) Daca aparatul (pe care Müller l-a numit "Electrod dublu roborator") ar fi fost efectiv legat de doua ori la masa, conform descrierii, atunci condensatorul indicat în schema ar fi fost evident în scurtcircuit, deci inutil (...) Este deci de presupus ca aparatura era legata cel mult într-un singur punct la masa si (...) fara îndoiala, un electrometru montat corect ar reprezenta un instrument de masura foarte sensibil care, în cazul lipsei unei izolari adecvate, ar reactiona chiar si la o mâna care se apropie, si anume printr-o deviere a acului indicator. Acest fenomen de conturbare este foarte bine cunoscut ca "efect capacitiv al mâinii" si poate fi demonstrat, de exemplu, într-un circuit oscilant, care produce un sunet într-un haut-parleur (un vechi model de radio cu suieraturi de reactie), prin variatia frecventei sunetului la apropierea de un condensator!

Müller nu a ezitat, în cadrul masurarilor rezistentei electrice ale unor persoane, sa-si exprime niste pareri absurde (...), mergând chiar atât de departe încât a încercat sa controleze "activitatea bioelectrica" a unui artar cu ajutorul unui galvanometru cu oglinda, fiindca în mod evident ignora ca indicatorul acestui aparat deja deviaza când se introduc firele de legatura în gura sau într-un mar, pentru simplul fapt ca electrolitii si metalele formeaza elemente galvanice."
Tot astfel medicii numiti mai sus demonstreaza si ca, de exemplu, corona (emisia de radiatii) unei mâini (cum apare ea într-o fotografie Kirlian), poate fi variata si schimbata chiar si numai prin înlocuirea materialului pe care se afla asezata mâna.
Pentru a demonstra absurditatea fotografiei Kirlian, cei trei medici legisti au imitat experimentul fotografic cu cel de-al doilea deget de la piciorul stâng al unei persoane moarte de doua zile. Ei au conectat obiectul de proba la electrodul liber al unui transformator Tesla si au "expus" prin conectarea curentului timp de o jumatate de secunda. Rezultatul indica o impresionanta "emisie de viata", a unui deget uman, la 48 de ore dupa moarte, cu numeroase descarcari în forma de manunchi, "a caror densitate poate fi variata dupa plac, prin timpul de expunere (...) Pentru a elimina si ultimele dubii, am conservat degetul respectiv alte patru zile în congelator, în lipsa aerului si la -14° C, dupa care, în urma decongelarii, am repetat experimentul, în aceleasi conditii. Rezultatul a corespuns asteptarilor...'"

Pâna si în acest caz a putut fi fotografiata o astfel de corona...!
Titlu: Telekinezie I
Scris de: draculasblood din 28 Ianuarie 2006, 16:21:31
auzi baaron dar experimentul ala cu indoirea obiectelor e adevarat ? :?  :shock:
sa imi spuna si mie daca cineva de pe site va reusi :D ...
Titlu: Telekinezie I
Scris de: wlady din 28 Ianuarie 2006, 19:39:38
bai draculasblood , am vazut si eu reportajul mai demult , era chiar foarte interesant tine o lingurita de coada ( cam 5 mm in gura 0 si restu era din ce in ce mai indoit
Titlu: Telekinezie I
Scris de: mey_mey din 29 Ianuarie 2006, 15:31:15
incerc eu si dupa o saptamana va spun..chestiile astea ma intereseaza cel mai tare! :D
Titlu: Re: Telekinezie I
Scris de: mey_mey din 10 Februarie 2006, 12:13:04
 :-D mda..mi s-a dus rabdarea  :x :cry: :roll: :-) :-D ...e culmea...nu pot  :(
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 04 Septembrie 2006, 00:54:08
deci oamenii pot misca obiecte cu puterea mintii dar pot cu ajutorul mintii sa fac si alte lucruri ? de exemplu sa controleze focul apa pamantul ? am auzit de pirokinezie asta cum se explica ?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 04 Septembrie 2006, 01:07:01
nu mai stiu de unde am auzit dar mintea omului este o arma puternica. noi folosim doar o parte minca din creier dar daca am folosi tot creierul la maxim cine stie ce am putea face!!! miracole !! sau probabil ni sar arde ,,circuitele"
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: pri3st3ss din 04 Septembrie 2006, 21:17:07
eu nu cred ca ni s-ar arde circuitele...poate la inceput, pana ne vom "intra in mana",pana ne vom reaminti si pana cand  unii din noi vor invata sa controleze imensa putere care se afla in fiecare  din noi....numai ca trebuie sa depasim anumite praguri si sa avem incredere in noi...

mistic,crezi ca e chiar atat de usor sa re/activezi astfel de puteri si sa inveti rapid cum sa le controlezi si cum sa le folosesti in folosul oamenilor,nu in cel propriu????


cum ar fi societatea cu indivizi care poseda diferite puteri?
ar rezista tentatiei cel care - de exemplu - poate pacali optic receptorii partenerului, sau ar putea rezista tentatiei cel care se poate teleporta,cel care poseda secretul ubicuitatii etc???

eu nu cred, cel putin nu inca
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 05 Septembrie 2006, 16:24:06
nu vreau ca toti sa posede aceste puteri doar nus nebun!!!! dar cei cu inima pura ar trebui cu adevarat sa o aiba!! nu zic eu sunt pur dar e adevarat ca ma tenteaza!! chiar o sa incerc exercitiile pe care le arata pe forum si o sa vad ce imi iese ba chiar o sa iau si fier ca pastile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: udar din 05 Septembrie 2006, 16:46:49
Si cine stabileste cine are inima pura sau nu? Eu am inima pura?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 05 Septembrie 2006, 17:44:56
ma inima pura ma refer sa fie om bun care nu are ganduri rele sau egoiste
]
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: pri3st3ss din 05 Septembrie 2006, 20:17:42
omul este o fiinta egoista...e aproximativ imposibil sa nu ai un gand egoist!
ai ajuns la stadiul in care mereu ai pus in prim plan pe ceilalti si nu pe tine ( oricand si in orice situatie )?

iar "bun" vs "rau" sunt termeni discutabili si subiectivi...


sa ne informezi si pe noi din cand in cand in legatura cu exercitiile si rezultatele obtinute..poate faci un fel de jurnal...
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: udar din 06 Septembrie 2006, 13:33:11
Cei care poseda de obicei capacitati paranormale si le si folosesc nu sunt priviti foarte bine de "lumea mistica" deoarece in drumul catre desavarsirea spirituala exista o regula de baza care spune ca odata dobandite aceste puteri, ele nu trebuie sa constituie concentrarea ta primara astfel incat sa-ti ia capul, ci ele trebuie ignorate...

Fakirii sunt oameni care, spune-se, au cedat tentatiei de a folosi aceste puteri si deci, sunt oameni hai sa nu zic compromisi, dar cel putin au deraiat de la cursul dobandirii spiritualitatii supreme...
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 06 Septembrie 2006, 15:11:43
am reusit parca sa indoi putin lingura nus foarte sigur sunt la a 3-a zi totusi de telekinezie banuiesc ca dureaza saptamani! totusi am simtit lingura moale simteam cum din mijlocul fruntii pornea o energie catre lingura totusi nu reuseam sa o indoi nu ma puteam concentra de stul!!!!! sper sa reusesc de fapt sunt sigur ca osa reusesc! doar nu ma invinge pe mine o lingura ! mai devreme sau mai tarziu tot eu osa castig orice ar fi eu voi castiga mereu
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: udar din 07 Septembrie 2006, 08:44:43
Vezi sa nu o rupi cu degetele ca nu se pune  :lol: :lol: :lol:
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 07 Septembrie 2006, 21:39:21
a 4-a zi de telekinezie de data asta sunt sigur ca am indoit lingura!adevarat foarte putin am indoit-o dar ca sa fiu sigur le-am aratat lu varmiu si fratimiu si au zis: fratimiu:,,ba uite se indoaie"; varmiu: ,,ba asta sa indoit, ca acum e mai stramba''  sunt pe calea cea buna! nu?!! :-o
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 08 Septembrie 2006, 12:37:44
a 5-a nu prea diferita de a 4-a : :-(
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: pri3st3ss din 08 Septembrie 2006, 13:42:25
cu rabdarea treci marea se spune....

mai incearca!
poate faci si niste poze ca sa le postezi sa vedem si noi...
lingura inainte de a fi indoita si dupa,chiar daca ai indoit-o extrem de putin....dar vorba lui udar, nu o indoi cu degetele :-D :roll:

bafta in continuare!
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Elvin din 08 Septembrie 2006, 16:08:10
   a indoi cu mintea o lingura e o "realizare" lipsita de orice semnificatie sau importanta. Mai bine incerca sa-ti 'indoi" pacatele [pasiunile josnice, apucaturile animalice, fixatiile care s-au acumulat in mod inconstient sau preluate de la parinti]

   Cineva s-a chinuit 40 de ani cu diverse practici pana a reusit sa mearga pe apa ca Iisus. Dar un intelept l-a compatimit : ai pierdut 40 de ani ca sa inveti sa mergi pe apa, cand tot ce aveai de facut era sa te sui intr-o barca
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 08 Septembrie 2006, 22:05:57
mda este corect ce spui tu dar fiecare tre sa aiba talente si hobby-uri! o minte care stapaneste in totalitate telekinezia sau alte puterei este aproape de neoprit! :wink:
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 09 Septembrie 2006, 17:53:28
tre sa va spun e mai greu decat credeam!!!  :-( dar tot nu ma las batut de fapt ma face dince in ce mai incapatanat  :- :x
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: darkness din 09 Septembrie 2006, 21:15:46
nu te lasa batut,mai incearca..dar mai fa si o pauza...nu te obosi prea tare...

dar pt ce vrei sa posezi aceasta capacitate,mistic?


Elvin,nu stiam ca este un forum religios asta...mai ai un pic si ai sa spui ca si UFO sunt falsuri si suntem singuri in univers....
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: udar din 10 Septembrie 2006, 00:34:11
Citat din: AdiM din  09 Septembrie 2006, 22:34:47
Te inteleg, nici eu nu am carnet de conducere :D

Ai picat la testul psihologic, Adim?

pentru mistic: eu zic sa analizezi ceea ce e util pentru tine si sa actionezi conform acestui principiu. Eu zic ca sunt alte zeci de lucruri contructive pe care le-ai putea face. Incearca de exemplu sa-ti antrenezi memoria. Fa exercitii pentru asa ceva inainte de a incerca sa indoi linguri. Si iti pun o intrebare: dupa ce vei reusi sa indoi o lingura cu puterea mintii ce vei face?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 10 Septembrie 2006, 13:19:25
ce voi face ??? e simplu voi incepe pe sa ridic lucruri cu mintea din ce in ce mai grele si imi voi mari capacitatea de concentere tot odata!! voi ridica lucruri din ce in ce mai grele si la departare din ce in ce mai mare!!! si poate te intrebi de ce??? ce sens are???? pai tu poate pui intrebarea ce sens are sa ridic lucruri cu mintea??? dar a fost o vreme cand eu mam intrebat ce sens are sa traim ??? de ce ne-a dat DUMNEZEU viata??? pentru ce ce rost are ???? Si am ajuns la concluzia : sa o traim !!! dar daca intrebi un preot iti va zice ca scopul vietii e mantuirea!!! pana la urma viata este un complex de situatii si decizii!! hai ca am lungito cam mult
:wink:
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: udar din 10 Septembrie 2006, 16:56:02
A face comparatie intre viata si a ridica obiecte cu mintea este destul de aiurea... Te intrebi care e scopul vietii... Scopul vietii cui? Fiecare are o idee despre viata si un scop in aceasta lume, nu este un lucru universal valabil pentru toti...

Mie, iti spun sincer ca mi-e absolut indiferent ce faci tu in viata, iti dadeam doar un sfat sa incerci sa-ti canalizezi energiile spre ceva mai constructiv... Daca vrei sa urmezi sfatul e optiunea ta. Eu oricum iti urez succes in absolut tot ceea ce vrei sa intreprinzi, fie ca e vorba de indoit linguri, de ridicat obiecte sau de antrenare a capacitatilor tale intelectuale  :-)
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 10 Septembrie 2006, 19:09:16
nu uita si de antrenarea muschilor!!! :-D si mersi pentru sfat dar am timp pentru toate!!! :wink: pana la urma si puterile paranormale sunt folosituare !!! gandestete !!! poate telekinezia nu ti se pare a fi folosituare dar  cineva care te poate vindeca cu mintea de orice boala!! asat chiar ar fi folositor nu????  :-)
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: APOLLO din 07 Noiembrie 2006, 14:35:12
Udar , nu cred ca ti-ar fi atat de indiferent ce as face eu in viata daca intr-o buna zi as stapani telekinezia, telepatia , levitatia sau mai stiu eu ce...si as zice ca am gasit o modalitate foarte usoare de a "trezi" aceste simturi si care se aplica la orice om.Vezi ...aici noi toti ne lovim de acest paravan de nepasare.Chiar nu ti se pare interesant sa poti stapani bine una din aceste puteri?Aici nu ma iau de tine personal, ci de foarte multi altii care nici macar nu cred in posibila existenta intr-o stare latenta a acestor puteri in interiorul nostru si mai presus de asta ei vin aici pe site si ne intruga prostii si baliverne cu extraterestrii si OZN-uri.
Au fost nenumarate cazuri in istorie de oameni cu puteri deosebite.Aveau ei ceva in plus fata de cei obisnuiti...NU , cel putin vizibil , nu.Atunci noi restul de ce sa nu putem face?De ce sa ne legam de ceva extraterestru cand avem aici pe Terra lucruri mai interesante in primul rand.Sa invatam sa ne cunoastem pe noi, apoi pe "ceilalti".Eu cred ca am fi mult mai castigati.Dar lumea din ziua de azi nu mai pune pret pe asa ceva, ci doar pe senzational.
Chestiile astea nu le poti face stand in fata calculatorului si mancand cipsuri , ducand o viata nesanatoasa si fara adevarata cunoastere "de sine".
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: AdiM din 07 Noiembrie 2006, 15:06:52
Citat din: udar din  10 Septembrie 2006, 00:34:11
Citat din: AdiM din  09 Septembrie 2006, 22:34:47
Te inteleg, nici eu nu am carnet de conducere :D
Ai picat la testul psihologic, Adim?

Nu am incercat niciodata sa iau carnet, deci n-am avut onoarea sa dau examenul, nici sa-l pic... Am fost prea ocupat cu altele si mi-a placut sa merg pe jos sau cu trenul, cu autostopul sau cu prietenii... Stiu ca azi e ceva foarte firesc sa ai carnet de conducere, dar isi ia carnet doar cine vrea si are si masina. La mine are sotia carnet, e OK asa, eu "conduc" computerul. :D   ...Astept masinile zburatoare :D


Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: AdiM din 07 Noiembrie 2006, 15:15:02
Citat din: APOLLO din  07 Noiembrie 2006, 14:35:12
Udar , nu cred ca ti-ar fi atat de indiferent ce as face eu in viata daca intr-o buna zi as stapani telekinezia, telepatia , levitatia sau mai stiu eu ce...si as zice ca am gasit o modalitate foarte usoare de a "trezi" aceste simturi si care se aplica la orice om.

Ar fi fain sa reusesti aceste lucruri, dar in acelasi timp nu te astepta ca toti sa fie entuziasmati de ele. Multi oameni prefera sa traiasca in cercul lor, si e suficient sa iei pensionarii de azi si sa incerci sa le arati ce minunatii ar putea face ei pe computer, cum stii tu, ca sa ai surpriza ca multi dintre ei se declara din start incapabili sau nedoritori sa mai invete asa ceva... Ei si-au trait viata, si ceva atit de diferit de ce au trait ei nici macar nu ii mai tenteaza, daca si-au pierdut complet curiozitatea de a afla ceva nou sau daca au alte treburi sau metode pe care ei le considera mai importante.

Imi amintesc de vremea cind orice lucru era mai valoros daca era de import... Azi deja nu mai stim ce este de import si ce este de productie locala, fiindca si produse cu marci straine pe eticheta pot fi produse local, sub licenta. Probabil la fel e si cu extraterestrii, unii oameni sunt mai impresionati daca li se spune ca anumite capacitati sau adevaruri sunt demonstrate mai clar de existenta extraterestrilor, decit de oamenii terestri cu capacitati extraordinare.

Dar cit timp noi nu putem bate recordul mondial din atletism la saritura cu prajina, cel mult ne jucam cu ideea unor capacitati extraordinare ale omului. Si eu sunt convins ca ele exista, dar probabil mai cinstit ar fi sa vorbeasca despre ele cine le-a atins deja, in loc sa se certe despre ele cei care sunt departe de ele si doar aspira la ele...
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Shadowman din 07 Noiembrie 2006, 16:14:31
Citat din: AdiM din  07 Noiembrie 2006, 15:15:02
Dar cit timp noi nu putem bate recordul mondial din atletism la saritura cu prajina, cel mult ne jucam cu ideea unor capacitati extraordinare ale omului. Si eu sunt convins ca ele exista, dar probabil mai cinstit ar fi sa vorbeasca despre ele cine le-a atins deja, in loc sa se certe despre ele cei care sunt departe de ele si doar aspira la ele...

  Interesant ,AdiM ! Mi-am pus si eu de multe ori urmatoarea intrebare : De ce India-tara marilor yoghini...-nu da campioni mondiali sau olimpici la gimnastica,fotbal,atletism,baschet... sau sah ? Ori arte martiale...? Sau haltere..? Ca avind dezvoltate atitea capacitati paranormale ar trebui sa ne dea "clasa" ,noua,europenilor si altora " mai putin
evoluati spiritual"...Mens sana in corpore sano,era deviza... Yoghini ar trebui sa "zburde" la aceste capitole... :-)
  Capacitatile lor paranormale cam lasa de dorit,dupa cum observ...
  Sa nu spui ca le tin "pitite" pe nu stiu unde ,ca nu cred...  :-D
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Elvin din 07 Noiembrie 2006, 19:59:57
      imi cer iertare ca zic si eu ca si CTP-u : "uite ca la asta nu m-am gandit niciodata ! "
         Well, acuma daca ne gandim oleaca....fotbal, baschet - jocuri de echipa, unde yoghinul nu poate excela el fiind in mod clar un personaj al singuratatilor contemplative. La gimnastica ar fi ceva, arte martiale insa nu pentru ca astia sunt tipi ne-violenti sau in cel mai rau caz violenteaza prin puterea spiritului si nu prin forta bruta; haltere e greu, yoghinul dupa atata asceza ajunge cam numai piele si os. Capacitatile paranormale dezvoltate de ei sunt prin insasi natura lor "pasive", implica alterarea mediului inconjurator de pe o pozitie statica, nu din miscare. Forta mintii. Iar peste toate, yoghinul nu simte nevoia sa se 'sparga in figuri" in fata oamenilor- mobilul oricarui atlet corporal; in timp ce atletii spiritului vor sa impresioneze doar fiinta absoluta care impregneaza toata existenta, dar asta numai daca nu sunt crestini - in crestinism intervine principiul dumnezeiesc al smereniei
      "mens sana in corpore sano" nu e 100 % corecta - in anumite conditii mintea se descatuseaza doar prin suferinta si neputinta fizicului

     in sfarsit, acela care isi propunea mai sus sa mute muntii cu puterea mintii....nene..rusoaica aia care indoia linguri si alte obiecte, dupa un asemenea efort mental trebuia sa se cam culce [daca nu ma-nseala memoria] si lingura era in fata ei. Tu care vrei sa "ridici lucruri din ce in ce mai grele si de la departare din ce in ce mai mare" , dupa o asemenea realizare (daca acceptam ca e posibila) ar trebui mai apoi sa dormi bustean vreo 10 ani. Dar si daca vei reusi, o sa te intalnesti cu un yoghin clarvazator care iti va spune "sarmane om, ai pierdut 10 ani sa inveti sa aprinzi un bec prin forta mintii, cand tot ce aveai de facut era sa apesi pe buton"
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: AdiM din 08 Noiembrie 2006, 18:57:04
Citat din: Shadowman din  07 Noiembrie 2006, 16:14:31
Interesant ,AdiM ! Mi-am pus si eu de multe ori urmatoarea intrebare : De ce India-tara marilor yoghini...-nu da campioni mondiali sau olimpici la gimnastica,fotbal,atletism,baschet... sau sah ? Ori arte martiale...? Sau haltere..? Ca avind dezvoltate atitea capacitati paranormale ar trebui sa ne dea "clasa" ,noua,europenilor si altora " mai putin
evoluati spiritual"...Mens sana in corpore sano,era deviza... Yoghini ar trebui sa "zburde" la aceste capitole... :-)
  Capacitatile lor paranormale cam lasa de dorit,dupa cum observ...
  Sa nu spui ca le tin "pitite" pe nu stiu unde ,ca nu cred...  :-D

Eu cred ca recordurile sportive nu sunt interesante pentru cine nu crede in valoarea lor. Pe noi, in occident, ne entuziasmeaza recordurile sportive, fiindca am fost educati sa credem in puterile fizice ale omului, dar in orient ele sunt prea putin interesante, fiindca se pretuiesc mai mult abilitatile spirituale decit performantele pur fizice.
Abilitatile paranormale nu sunt destinate obtinerii de recorduri, cupe sau distinctii - caracteristica asta tine de competitivitatea occidentala, si nu de spiritualitatea universala. Din cauza asta nu asistam la competitii de teleportare si alte aptitudini paranormale. Occidentul, stimulind competitivitatea intre oameni, a ajuns sa organizeze competitii pe aproape orice domeniu. Si totusi, lucrurile care nu exista pentru a fi motive de intrecere intre oameni nu se vor preta niciodata la asa ceva. Sensul lor este cu totul altul.




Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: APOLLO din 16 Noiembrie 2006, 23:51:35
Iti dau dreptate AdiM si eu sunt cam de aceeasi parere.N-o sa vedem niciodata un shaman sau un adevarat yoghin sa apara in mass media sau la vreo intrecere sportiva intens mediatizata.Singurul lucru legat oarecum de aceasta a fost pe Eurosport in urma cu cativa ani (acum nu stiu daca mai este) , un fel de concurs-reprezentatie a unor elevi ale unei scoli de arte martiale sau ceva de genu` , din Asia, care rupeau bate de bambus cu capul , caramizi si reuseau unele lucru extraordinare cum ar fi : unul dintre acesti reprezentanti si-a lipit printr-o anumita tehnica si miscari ample ale abdomenului , o oala pe abdomen ,iar apoi a chemat 5-6 oameni din public sa traga de ea ca sa demonstreze ca nu o pot da jos de pe el.I-a reusit bineinteles si a fost ceva impresionant.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Shadowman din 24 Noiembrie 2006, 23:17:13
 Invatati sa indoiti linguri ! Demonstratie in direct cu public ! Fara trucaje,fara "regizari" !
SENZATIONAL ! :-o  Si tu poti indoi linguri si polonice !
http://www.psychokineze.cz/?page=ucebnice&lang=en
Cautati si filmul :The.School.of.Psychokinesis...Demonstratia cu publicul care participa la sedinta...
Si totusi...se indoaie !
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: jackie28t din 24 Noiembrie 2006, 23:47:46
Citat din: Shadowman din  24 Noiembrie 2006, 23:17:13SENZATIONAL ! :-o  Si tu poti indoi linguri si polonice !

LOL Shadowman :-D
Cuvantul ''polonice'' m-a amuzat cumplit :lol:

(http://www.magicvideodepot.com/thumbs/10038.jpg)
Puteti vedea un film aici cum indoaie lingurita..dar cred, ca, cu un POLONIC ar fi mai greu :-D LOL
http://www.magicvideodepot.com/view.php?a=v&t=10038&PHPSESSID=791da0e8ae7d14b7aabbe0e4bf1599c


Am sa contribui si eu cu cateva linkuri ce duc la unele filme despre TELEKINEZIE

(http://www.meaningoflife.i12.com/k1.jpg)
Apasati aici sa vedeti filmul: http://www.sortlifeout.co.uk/Kulagina1.wmv

alte filmulete:
http://video.google.com/videoplay?docid=-4957790045041805261
http://video.google.com/videoplay?docid=9000583240294067276

Psychokinesis By Criss Angel
http://www.metacafe.com/watch/263003/psychokinesis_by_criss_angel/

Criss Angel Walks Through Glass
http://www.metacafe.com/watch/37292/criss_angel_walks_through_glass/

Ce parere aveti despre Criss Angel?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Shadowman din 25 Noiembrie 2006, 00:10:08
Citat din: jackie28t din  24 Noiembrie 2006, 23:47:46
Ce parere aveti despre Criss Angel?

Pai acum se explica cum intra "extraterestrii" prin geamuri sau peretii de la vecinu' si ne rapesc ! :-D
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: jackie28t din 25 Noiembrie 2006, 00:18:09
Asa e...numai ca practica ma omoara :-D LOL
Curs de magie: http://www.humorvideos.org/videos/video_158_criss_angel_-_magik_classes.html

si aici: Criss Angel - Spoon Trick
http://www.omfgmedia.com/video.php?id=694
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: xennon_2000 din 29 Decembrie 2006, 21:12:27
AS vrea sa vad si eu real un fenomen ca asta!.....sunt cam sceptic in ceaa ce priveste indoitul lingurilor.....
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 04 Ianuarie 2007, 21:15:48
lol a inceput iar sa vorbeasca lume pe forum??????????? :-D :-D :-D :-D
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: calinahanna din 05 Ianuarie 2007, 11:17:13
@jackie28t
Despre Criss Angel
Stii ce nu imi place mie la baiatul asta? Ca reuseste sa tina atatea metale pe el....dar nu reuseste sa isi poata tine ceasul direct pe incheietura mainii si il poarta peste maneca bluzei 8-)
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: xennon_2000 din 05 Ianuarie 2007, 20:02:06
E posibil sa fie unele dintre ele trucuri, dar oricum raman interesante......!
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: ro_hack_sys din 25 Ianuarie 2007, 23:23:20
majoritatea sunt trucuri , am un documentar care demonstra ca uri geller era un sarlatan , iar articole de psihokinezie cautati pe psipog.net :)
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: jackie28t din 25 Ianuarie 2007, 23:41:11
Citat din: calinahanna din  05 Ianuarie 2007, 11:17:13
@jackie28t
Despre Criss Angel
Stii ce nu imi place mie la baiatul asta? Ca reuseste sa tina atatea metale pe el....dar nu reuseste sa isi poata tine ceasul direct pe incheietura mainii si il poarta peste maneca bluzei 8-)

Salut ''calinahanna''
Tocmai facand putin search despre telekinezie am dat peste cateva clipuri cu acest faimos ''Criss Angel''.Nu auzisem de el asa ca am incurcat telekinezia adevarata cu iluzionismul.LOL :-D Dupa putin search pe internet si vizionand cateva clipuri mi-am dat seama ca ''Criss Angel'' este un magician sau mai bine spus un om de distractii.In joaca rapid am facut o pagina pe websitul meu in care am expus cateva clipuri de magie a lui Criss Angel.Te rog sa arunci o privire.Este chiar distractiv.Omul zboara de pe o cladire pe alta...merge pe pereti si atinge umbre....etc.Ei na ce nu face un magician.LOL Link direct aici:
Criss Angel/ Magic,Trick,Illusion,Levitation / Gallery
http://pic1.funtigo.com/valuca/?g=27186617
Vizionare placuta
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: calinahanna din 26 Ianuarie 2007, 11:30:09
@jackie28t

Da, am vazut clipurile de pe pagina ta si am mai vazut si altele, pe google... cu si despre Criss Angel.

Da, mi se pare a fi un tip care a muncit mult sa ajunga aici. (Si oricum, se cerea un nou Copperfield). Poate voi avea ocazia sa il vad si live, iar atunci cu siguranta voi sti ce sa cred despre el.
Multumesc pentru link.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: xennon_2000 din 26 Ianuarie 2007, 11:53:51
 :lol:.........majoritatea numai iluzionisti! :mrgreen:
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Shadowman din 10 Februarie 2007, 18:58:15
  :-D Cum lipesti ciocane si fiare de calcat pe corp :
http://www.youtube.com/watch?v=p42JnyypCo0
O (posibila...) explicatie la :
http://www.flatrock.org.nz/topics/odds_and_oddities/magnetic_personality.htm (al 2-lea titlu)
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mirela din 10 Februarie 2007, 22:31:25
Stiu ca majoritatea a ceea ce vedem in zilele noastre este tehnica + trucuri,si totusi telekinezia exista ca fenomen.Primii care au inceput sa vorbeasca despre asa ceva au fost rusii.La persoanele care au puterea sa miste obiecte cu forta mintii bataile inimii ajung pina la 140 batai pe minut EEG-ul arata o intensa activitate cerebrala.Sa nu uitam de levitatie care potrivit unor martori aflati in podisul Gobi si au vazut asa numitii LONG-PA ca pot "merge" facind un pas de cite 10 metrii lungime.Creierul uman este cel mai mare mister al lumi noastre.In sublima materie cenusie natura a ascuns puteri ce abia acum incepem sa le studiem timid.Ne nastem cu tot ce avem nevoie fara a fi necesar sa luam o pastila ca sa vindecam o boala. Oare cum de am uitat sa folosim ceea ce avem,iar oamenii de la marginea civilizatiei cum ii numim noi stiu sa foloseasca niste puteri pe care noi "civilizatii" abia aflam de ele?Un sfat gasiti cartii vechi de acum 15 - 20 de ani si citi-le veti afla mai multe dintr-o asemenea carte decit din tot internetul la un loc.In aceste carti se poate citii despre inceputurile parapsihologiei,intr-o vreme cind oameni se mirau sincer de ceea ce vedeau si nu-si doreau publicitate sau chiar se temeau de asa ceva.In Evul Mediu sa ai asemenea puteri se numea vrajitorie azi incepem sa studiem asa ceva ca pe ceva ce face parte din viata noastra.In tot ce tine de puterea mintii veti gasii cu greu explicatii concrete de genul 2+2= 4,datorita complexitatii fenomenelor.Veti afla cu greu care este mecanismul chimic la nivel neuronal, ce produce asa ceva.Pentru ca fara indoiala exista unul.Parerea mea personala este ca asa cum lumina este o forma de energie produsa de o ardere(fusiune), asa si aceste feomene sint produse de o energie emisa de creierul uman.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Shadowman din 11 Februarie 2007, 21:08:21
 "OMUL MAGNET" -Racz Ferenc !
E fenomenal ! Cel mai tare ! Lipeste si stingatoare ,frigidere... !
http://www.rollywood.ro/omul_magnet.html
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Shadowman din 11 Februarie 2007, 23:28:12
 Cum dispar abilitatile paranormale cu...
Cu...? Cu ce...? Nici mai mult ,nici mai putin decit,tineti-va
bine, cu : APA SI SAPUN !!!  :-o :-D
In caz de "atac paranormal" pistolul cu apa si clabuc va fereste de necazuri ! Folositi apa (calda  :-D) si sapunul de casa...!  :lol: Atenueaza magnetismul uman !  :wink:
DISPAR SI CU SAMPON ...?  :-D Ramine de vazut ...
Un foarte interesant articol semnat de "agentul psihotronic " Vasile Rudan !
http://www.independent-al.ro/content/view/596/50/
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Arckadii din 12 Februarie 2007, 10:15:44
ramasesem impresionat prima oara David Copperfield apoi la David Blaine(daca asa se scrie). Parerea mea e ca Angel Criss(ca sa evit cacofonia:)) ) e mult mai bun, insa tot in aria iluzionismului se incadreaza.
Ark
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: xennon_2000 din 12 Februarie 2007, 12:27:10
Poate-mi explica si mie cineva trb cu cartile de joc....!Sa  fie simple trucuri sau acesti indivizi pot sa provoace iluzii...asta ar insemna sa patrunda in mintea oamneilor!
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Arckadii din 12 Februarie 2007, 16:03:22
[***] este id meu.... sunt trucuri. am niste carti in care se explica clar ce si cum. intra pe yahoo da-mi add si cere-mi:)
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: xennon_2000 din 12 Februarie 2007, 19:05:40
Ms de adres!....vad ca nu ai nimik de ascuns!...aaa si de carti
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 27 Februarie 2007, 06:44:22
ba da subiectu asta nu este vorba de carti joc ci de telekinezie !!!!!!!!!!!!!! :x Oricum faza cu cartile chiar ca e un truc am vazut un filmulet cu dastea! 8-)
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 27 Februarie 2007, 06:49:43
daca vreti dastea cu paranormale :http://home.xtra.co.nz/hosts/Wingmakers/ si mai sunt si mai multe! am si un doc cu antrenament in KI cine vrea sa ma anunte power.imortal@yahoo.com :-D
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: xennon_2000 din 27 Februarie 2007, 20:04:31
Am citit si eu cateva carti in domeniu si unele faze sunt credibile!
Poate sunt persoane care au puterea de a citi gandurile sau de a provoca iluzii de tot felul (foarte rare - 1 la un milion)
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: calinahanna din 22 Martie 2007, 12:47:05
@ Elvin

CitatDar si daca vei reusi, o sa te intalnesti cu un yoghin clarvazator care iti va spune "sarmane om, ai pierdut 10 ani sa inveti sa aprinzi un bec prin forta mintii, cand tot ce aveai de facut era sa apesi pe buton"

Eu mai stiu o "telekinezie".. mi s-a intamplat sa ma enerveze ceva/cineva atat de mult, incat m-a facut sa imi doresc sa dispara, sau, sa reusesc cumva sa il/o mut din locul in care era. Si, surpriza! Ori era furat, spart, luat (daca era obiect), ori aparea o ocazie, iar el/ea pleca singur. Nu stiu daca neaparat ca efect al dorintei mele sufletesti si al vointei mele mentale, dar... efectul era cel dorit. Asta ce fel de forta este?
Cred ca am apasat pe buton si .. s-a aprins lumina.  :|
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: calinahanna din 22 Martie 2007, 12:48:34
@ryn

CitatSfatul meu e ca pentru inceput cine se apuca de asa ceva trebuie sa fie destul de tanar. La varste fragede simturile noastre nu sunt alterate ca sa nu mai vorbesc de uzura organismului si a spiritului (cand ai de platit trei milioane la intretinere si copiii te intreba daca in ziua respectiva au sa manance ...   numai de asta iti mai arde!) Ar trebui sa scriu aici tone de pagini ca sa iti descriu ceea ce stiu eu. Nu ca as sti prea multe dar am talent sa lungesc discutia.Tot ceea ce urmeaza este parerea mea personala!!! Deci nu imi infigeti un ac de gamalie in spinare si nu ma catalogati!Incearca sa iti cureti cat mai mult gandirea si trupul. Nu ai nevoie de o carte, de un duhovnic sau de un club de Yoga pentru asa ceva. E simplu: elimina tot ceea ce crezi ca e rau in viata ta.
Incearca sa iti ascuti cat mai mult simturile. Nu iti inchipui ca exista o formula magica si ca o fiertura are sa iti aduca rezultatul sub nas. Auzi bine? Vezi bine? Cauta sa faci natural toate astea! Poti sa urmaresti sunetul produs de un motor de masina pana ajunge la km. distanta? Nu te forta sa faci asta din prima. Treptat  fara sa te fortezi. Metru cu metru.Si pe urma treci la celelalte simturi. Un exercitiu simpatic este sa arunci (fara sa te uiti unde) o moneda in iarba si sa o cauti legat la ochi trecand palma pe deasupra ierbii. Ascutirea simturilor duce la sesizarea consistentei materiei. Sfatul meu e se incepi asa.

Tu, de fapt, ne-ai oferit prima lectie? Sau nu te-au satisfacut raspunsurile de pe topic de nu ai mai continuat?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Nox din 31 Mai 2007, 02:09:28
Citat din: mistic din  04 Septembrie 2006, 01:07:01
nu mai stiu de unde am auzit dar mintea omului este o arma puternica. noi folosim doar o parte minca din creier dar daca am folosi tot creierul la maxim cine stie ce am putea face!!! miracole !! sau probabil ni sar arde ,,circuitele"

Asta cu folositul creierului in nu stiu ce proportie mai mica decat 100% e un mit...

SURSA 1: (Mind Hacks By Tom Stafford, Matt Webb -- O'Reilly Media)

Hack 6. Neuropsychology, the 10% Myth, and Why You Use All of Your Brain

Neuropsychology is the study of what different parts of the brain do by studying people who no longer have those parts. As well as being the oldest technique of cognitive neuroscience, it refutes the oft-repeated myth that we only use 10% of our brains.

Of the many unscientific nuggets of wisdom about the brain that many people believe, the most common may be the "fact" that we use only 10% of our brains.

In a recent survey of people in Rio de Janeiro with at least a college education, approximately half stated that the 10% myth was true.1 There is no reason to suppose the results of a similar survey conducted anywhere else in the world would be radically different. It's not surprising that a lot of people believe this myth, given how often it is claimed to be true. Its continued popularity has prompted one author to state that the myth has "a shelf life longer than lacquered Spam".2

Where does this rather popular belief come from?

It's hard to find out how the myth started. Some people say that something like it was said by Einstein, but there isn't any proof. The idea that we have lots of spare capacity is certainly true and fits with our aspirational culture, as well as with the Freudian notion that the mind is mostly unconscious. Indeed, the myth was being used to peddle self-help literature as early as 1929.3 The neatness and numerological potency of the 10% figure is a further factor in the endurance of the myth.

A.B.

Neuropsychology is the study of patients who have suffered brain damage and the psychological consequences of that brain damage. As well as being a vital source of information about which bits of the brain are involved in doing which things, neuropsychology also provides a neat refutation of the 10% myth: if we use only 10% of our brains, which bits would you be happy to lose? From neuropsychology, we know that losing any bit of the brain causes you to stop being able to do something or being able to do it so well. It's all being used, not just 10% of it.

Admittedly we aren't clear on exactly what each bit of the brain does, but that doesn't mean that you can do without 90% of it.

Neuropsychology has other uses aside from disproving unhelpful but popularly held trivia. By looking at which psychological functions remain after the loss of a certain brain region, we can tell what brain regions are and are not necessary for us to do different things. We can also see how functions group and divide by looking at whether they are always lost together or lost only in dissimilar cases of brain damage. Two of the famous early discoveries of neuropsychology are two distinct language processing regions in the brain. Broca's area (named after the neuropsychologist Paul Broca) is in the frontal lobe and supports understanding and producing structure in language. Those with damage to Broca's area speak in stilted, single words. Wernicke's area (on the junction between the temporal and parietal lobes and named after Carl Wernicke) supports producing and understanding the semantics of language. People with brain damage to Wernicke's area can produce grammatically correct sentences, but often with little or no meaning, an incomprehensible "word salad."

Another line of evidence against the 10% myth is brain imaging research [[Hack#2] through [Hack#4]], which has grown exponentially in the last couple of decades. Such techniques allow the increased blood flow to be measured in certain brain regions during the performance of cognitive tasks. While debate continues about the degree to which it is sensible to infer much about functional localization from imaging studies, one thing they make abundantly clear is that there are no areas of the brain that are "black holes"areas that never "light up" in response to some task or other. Indeed, the neurons that comprise the cortex of the brain are active to some degree all the time, even during sleep.

A third line of argument is that of evolutionary theory. The human brain is a very expensive organ, requiring approximately 20% of blood flow from the heart and a similar amount of available oxygen, despite accounting for only 2% of body weight. The evolutionary argument is straightforward: is it really plausible that such a demanding organ would be so inefficient as to have spare capacity 10 times greater than the areas being usefully employed?

Fourth, developmental studies indicate that neurons that are not employed early in life are likely never to recover and behave normally. For example, if the visual system is not provided with light and stimulation within a fairly narrow developmental window, the neurons atrophy and vision never develops. If the visual system is deprived of a specific kind of stimulation, such as vertical lines, it develops without any sensitivity to that kind of stimulus. Functions in other parts of the brain similarly rely on activation to develop normally. If there really were a large proportion of neurons that were not used but were instead lying in wait, likely they would be useless by puberty.

It can be seen, then, that the 10% myth simply doesn't stand up to critical thinking. Two factors complicate the picture slightly, however; both have been used to muddy the waters around the claim at some stage.

First, people who suffer hydrocephalus in childhood have been seen to have large "holes" in the middle of their brains and yet function normally (the holes are fluid-filled ventricles that are present in every brain but are greatly enlarged in hydrocephalus). This condition has been the focus of sensationalist television documentaries, the thrust of which is that we can get on perfectly well without much of our brains. Such claims are willfully misleadingwhat such examples actually show is the remarkable capacity of the brain to assign functioning to alternative areas if there are problems with the "standard" areas during a specific time-point in development. Such "neuronal plasticity," as it is known, is not seen following brain damage acquired in adulthood. As discussed earlier, development of the brain depends on activitythis same fact explains why hydrocephalitic brains can function normally and makes having an unused 90% extremely unlikely.

Second, there is actually a very disingenuous sense in which we do "use" only 10% of our brains. The glial cells of the brain outnumber the neurons by a factor of roughly 10 to 1. Glial cells play a supporting role to the neurons, which are the cells that carry the electrochemical signals of the brain. It is possible, therefore, to note that only approximately 10% of the cells of the cortex are directly involved in cognition.

This isn't what proponents of the 10% theory are referring to, however. Instead, the myth is almost always a claim about mind, not brain. The claim is analogous to arguing that we operate at only 10% of our potential (although "potential" is so immeasurable a thing, it is misleading from the start to throw precise percentages around).

Uri Geller makes explicit the "untapped potential" interpretation in the introduction to Uri Geller's Mind-Power Book:

Our minds are capable of remarkable, incredible feats, yet we don't use them to their full capacity. In fact, most of us only use about 10 per cent of our brains, if that. The other 90 per cent is full of untapped potential and undiscovered abilities, which means our minds are only operating in a very limited way instead of at full stretch.

The confusion between brain and mind blurs the issue, while lending the claim an air of scientific credibility because it talks about the physical brain rather than the unknowable mind.

But it's just not true that 90% of the brain's capacity is just sitting there unused. It is true that our brains adjust their function according to experience [Hack #12] good news for the patients studied by neuropsychology. Many of them recover some of the ability they have lost. It is also true that the brain can survive a surprisingly large amount of damage and still sort of work (compare pouring two pints of beer down your throat and two pints of beer into your computer's hard disk drive for an illustration of the brain's superior resistance to insults). But neither of these facts mean that you have exactly 90% of untapped potentialyou need all your brain's plasticity and resistance to insult to keep learning and functioning across your life span.

In summary, the 10% myth isn't true, but it does offer an intuitively seductive promise of the possibility of self-improvement. It has been around for at least 80 years, and despite having no basis in current scientific knowledge and being refuted by at least 150 years of neuropsychology, it is likely to exist for as long as people are keen to aspire to be something more than they are.

1.7.1. End Notes

1. Herculano-Houzel, S. (2002). Do you know your brain? A survey on public neuroscience literacy at the closing of the decade of the brain. The Neuroscientist 8, 98-110.

2. Radford, B. (1999). The ten-percent myth. Skeptical Inquirer. March-April (http://www.csicop.org/si/9903/ten-percent-myth.html).

3. You can read all about the 10% myth in Beyerstein, B. L. (1999), Whence cometh the myth that we only use 10% of our brains? In Della Sala (ed.), Mind MythsExploring Popular Assumptions About the Mind and Brain. New York: John Wiley and Sons, 4-24, at snopes.com (http://www.snopes.com/science/stats/10percnt.htm), and in these two online essays by Eric Chudler, "Do We Use Only 10% of Our Brain?" (http://faculty.washington.edu/chudler/tenper.html) and "Myths About the Brain: 10 Percent and Counting" (http://www.brainconnection.com/topics/?main=fa/brain-myth).

Andrew Brown


SURSA 2: (http://www.rochester.edu/news/show.php?id=1898)

MEDIA CONTACT: Jonathan Sherwood (585) 273-4726

October 6, 2004


Under the Surface, the Brain Seethes With Undiscovered Activity

There's an old myth that we only use 10 percent of our brains, but researchers at the University of Rochester have found in reality that roughly 80 percent of our cognitive power may be cranking away on tasks completely unknown to us. Curiously, this clandestine activity does not exist in the youngest brains, leading scientists to believe that the mysterious goings-on that absorb the majority of our minds are dedicated to subconsciously reprocessing our initial thoughts and experiences. The research, which has possible profound implications for our very basis of understanding reality, appears in this week's issue of the journal Nature.

"We found neural activity that frankly surprised us," says Michael Weliky, associate professor of brain and cognitive sciences at the University of Rochester. "Adult ferrets had neural patterns in their visual cortex that correlated very well with images they viewed, but that correlation didn't exist at all in very young ferrets, suggesting the very basis of comprehending vision may be a very different task for young brains versus old brains."

A second surprise was in store for Weliky. Placing the ferrets in a darkened room revealed that older ferrets' brains were still humming along at 80 percent as if they were processing visual information. Since this activity was absent in the youngsters, Weliky and his colleagues were left to wonder: What is the visual cortex so busy processing when there's no image to process?

Initially, Weliky's research was aimed at studying whether visual processing bore any resemblance to the way real-world images appear. This finding may help lead to a better understanding of how neurons decode our world and how our perception of reality is shaped.

Weliky, in a bit of irony, set 12 ferrets watching the reality-stretching film The Matrix. He recorded how their brains responded to the film, as well as to a null pattern like enlarged television static, and a darkened room. Movies capture the visual elements that are present in the real world. For instance, as Keanu's hand moves across the screen for a karate chop, the image of the hand and all the lines and color it represents moves across a viewer's visual realm essentially the same way it would in real life. By contrast, the enlarged static—blocks of random black and white—has no such motion. Weliky was able to graph the movie-motion statistically, showing essentially how objects move in the visual field.

The test was then to see if there was any relationship between the statistical motion of the movie and the way visual neurons in the ferrets fired. Each visual neuron is keyed to respond to certain visual elements, such as a vertical line, that appears in a specific area of the ferret's vision. A great number of these cells combine to process an image of many lines, colors, etc. By watching the patterns of how these cells fired while watching The Matrix, Weliky could describe the pattern statistically, and match those statistics of how the ferret responded to the film with the statistics of the actual visual aspects of the film.

Weliky found two surprises. First, while the neurons of adult ferrets statistically seemed to respond similarly to the statistics of the film itself, younger ferrets had almost no relationship. This suggests that though the young ferrets are taking in and processing visual stimuli, they're not processing the stimuli in a way that reflects reality.

"You might think of this as a sort of dyslexia," explains Weliky. "It may be that in very young brains, the processing takes place in a way that's not necessarily disordered, but not analogous to how we understand reality to be. It's thought that dyslexia works somewhat like this—that some parts of the brain process written words in an unusual way and seem to make beginnings of words appear at their ends and vice versa. Infant brains may see the entire world the same way, as a mass of disparate scenes and sounds." Weliky is quick to point out that whatever way infant brains may interpret the world, just because they're different from an adult pattern of perception does not mean the infants have the wrong perception. After all, an adult interpreted the visual aspects of the film with our adult brains, so it shouldn't be such a surprise that other adult brains simply interpret the visual aspects the same way. If an infant drew up the statistics, it might very well match the neural patterns of other infants.

The second, and more surprising, result of the study came directly from the fact that Weliky's research is one of the first to test these visual neurons while the subject is awake and watching something. In the past, researchers would perhaps shine a light at an unconscious ferret and note which areas of the brain responded, but while that method narrowed the focus to how a single cell responds, it eliminated the chance to understand how the neural network of a conscious animal would respond. Accepting all the neural traffic of a conscious brain as part of the equation let Weliky get a better idea of the actual processing going on. As it turned out, one of his control tests yielded insight into neural activity no one expected.

When the ferrets were in a darkened room, Weliky expected their visual neurons to lack any kind of activity that correlated with visual reality. Neurologists have long known that there is substantial activity in the brain, even in darkness, but the pattern of that activity had never been investigated. Weliky discovered that while young ferrets displayed almost no patterns that correlated with visual reality, the adult ferrets' brains were humming along, producing the patterns even though there was nothing to see. When watching the film, the adult ferrets' neurons increased their patterned activity by about 20 percent.

"This means that in adults, there is a tremendous amount of real-world processing going on—80 percent—when there is nothing to process," says Weliky. "We think that if you've got your eyes closed, your visual processing is pretty much at zero, and that when you open them, you're running at 100 percent. This suggests that with your eyes closed, your visual processing is already running at 80 percent, and that opening your eyes only adds the last 20 percent. The big question here is what is the brain doing when it's idling, because it's obviously doing something important."

Since the young ferrets do not display similar patterns, the "idling" isn't necessary for life or consciousness, but since it's present in the adults even without stimulus, Weliky suggests it may be in a sense what gives the ferret its understanding of reality. The eye takes in an image and the brain processes the image, but 80 percent of the activity may be a representation of the world replicated inside the ferret's brain.

"The basic findings are exciting enough, but you can't help but speculate on what they might mean in a deeper context," says Weliky. "It's one thing to say a ferret's understanding of reality is being reproduced inside his brain, but there's nothing to say that our understanding of the world is accurate. In a way, our neural structure imposes a certain structure on the outside world, and all we know is that at least one other mammalian brain seems to impose the same structure. Either that or The Matrix freaked out the ferrets the way it did everyone else."

This research was funded by the National Institutes of Health.

P.S. A nu se confunda creierul cu mintea--sunt 2 notiuni diferite. Si intr'adevar mintea nu prea este folosita de unii.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: tigre_01123 din 15 Martie 2008, 17:35:50
Buna !

ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste exercitzi pt psihokinezie ... de control ce stitzi voi de psihokinezie va rog ... !  :cry: eu am primit de la o cunsotintza tot de pe acest forum sa cer ajutor la temele voastre si mam gandit sa va cer ajutorul am o destul de mare nevoie . si vreau sa va zic un lucru : psihokinezia nu inseamna doar miscarea unor obiecte ci are o legatura stransa cu celelante capacitazti , exista persoane psihokinetice cu alte capacitatzi nu doar de a deplasa lucruri . si va zic din propria experienta pt ca eu sunt o persoana psihokinetica care are capacitati din aproape toate domenile si am trecut prea repede la faza superioara si nu ma pot controla pur si simplu scap totul . deci va rog eu mult sa ma ajutatzi si pe mine cu niste exercitzi pt psihokinezie si de control.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 17 Martie 2008, 17:53:07
Astea le-am dat si p subiectu al 3-lea ochi le dau si aici , ar fi bine si sa meditezi asupra unui obiect.
exercitiul1   vizualizeaza un lac de energie in cap si unu la picioare. Vizulaizeaza cum energia din cap curge in lacul din picioare, prin centrul corpului. Fa asta timp de 5 min apoi schimba sensul, energia din picioare in lacul din cap(tot 5 min). apoi energia din cap curge in lacul din picioare prin partea stanga a corpului si urca inapoi in cap pe partea dreapta. fa asta timp de 5 min si apoi schimba sensul. exerseaza acest exercitiu tmp de 2 saptamani si treci la urmatorul.
exercitiul2   vizualizeaza cum energia din lacul din cap si cea din lacul din picioare se aduna in stomac sub forma unei bile. timp 5 min.
exercitiu 3   fa exercitiu 2  apoi apropie palmele si tinele ca si cum ai tine o bila in mana si adu energia intre palme sub forma unei bile. Fi atent la bila nu iti pierde concentrarea dar nu te fortza.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: adipop din 17 Martie 2008, 18:08:23
Citat din: tigre_01123 din  15 Martie 2008, 17:35:50
Buna !

ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste exercitzi pt psihokinezie ... de control ce stitzi voi de psihokinezie va rog ... !  :cry: eu am primit de la o cunsotintza tot de pe acest forum sa cer ajutor la temele voastre si mam gandit sa va cer ajutorul am o destul de mare nevoie . si vreau sa va zic un lucru : psihokinezia nu inseamna doar miscarea unor obiecte ci are o legatura stransa cu celelante capacitazti , exista persoane psihokinetice cu alte capacitatzi nu doar de a deplasa lucruri . si va zic din propria experienta pt ca eu sunt o persoana psihokinetica care are capacitati din aproape toate domenile si am trecut prea repede la faza superioara si nu ma pot controla pur si simplu scap totul . deci va rog eu mult sa ma ajutatzi si pe mine cu niste exercitzi pt psihokinezie si de control.

De ce vrei sa faci asa ceva ?
adi
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: tigre_01123 din 19 Martie 2008, 02:56:47
vreau sa fac asta adi deoarece am un flux prea mare de energie si scapa si am nevoie de exerciti de control sau exerciti pt psihokinezie ... fac multe lucrui fara sa imi dau seama . mistic ms mult pt exercitiu :).

Mia zis cineva ca persoanele psihokinetice pot deschide portale prin care emotile lor ajung la alcineva.E adevarat ? ... pt ca eu am visat o data ca un amic de al meu a avut accident cu masina si a doua zi mama tot gandit ca sa nu se intample si a 3 zi a facut accident-ul ... iar masina era lovita exact cum am visat.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: adipop din 19 Martie 2008, 13:47:28
Citat din: tigre_01123 din  19 Martie 2008, 02:56:47
vreau sa fac asta adi deoarece am un flux prea mare de energie si scapa si am nevoie de exerciti de control sau exerciti pt psihokinezie ... fac multe lucrui fara sa imi dau seama . mistic ms mult pt exercitiu :).

Mia zis cineva ca persoanele psihokinetice pot deschide portale prin care emotile lor ajung la alcineva.E adevarat ? ... pt ca eu am visat o data ca un amic de al meu a avut accident cu masina si a doua zi mama tot gandit ca sa nu se intample si a 3 zi a facut accident-ul ... iar masina era lovita exact cum am visat.

Cu ce te ocupi ?
Invata sa folosesti aceasta energie in alte scopuri...
adi
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: tigre_01123 din 31 Martie 2008, 01:51:32
vreau ca sa fac niste exercitii pt psihokinezie si exerciti de control pt a o canaliza ... pt a avea un echilibru :) asta vreau . :)

Sper sa ma ajute cineva :|
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: APOLLO din 21 Iunie 2008, 02:20:28
Stai linistit tigrule ,  dinastea patesc si eu foarte des si nu mi-a dat nimeni vreo explicatie. Ideea e sa nu gandesti negativ sau cu frica la cineva/ceva ca atunci atragi acea energie negativa,dar timp e de bine , nu e problema. Cica era o cucoana Melfior Ra care mai indruga cate ceva de lucrurile astea ,dar eu cum nu aplec urechea la asa ceva ... incerc sa-mi gasesc singur calea.Totusi sper sa intalnesc pe cineva vreodata pe care sa-l ascult cu sfaturile sale...
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Shadowman din 09 Iulie 2008, 21:24:50
  Cum te pacalesc scamatorii si indivizii care pretind ca indoaie linguritze cu puterea gindului   :-o :-o :-o
    http://www.youtube.com/watch?v=7neOXKLrgzk&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=PSR5kinMX3Y&feature=related
  Ei se jura ca o indoaie,
  Dar i-am prins ca palmeaza linguritza !!!  :lol: :lol: :lol:
Cita energie psihica !  :-D
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: jackie28t din 09 Iulie 2008, 22:15:28
Citat din: Shadowman din  09 Iulie 2008, 21:24:50
  Cum te pacalesc scamatorii si indivizii care pretind ca indoaie linguritze cu puterea gindului   :-o :-o :-o
    http://www.youtube.com/watch?v=7neOXKLrgzk&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=PSR5kinMX3Y&feature=related
  Ei se jura ca o indoaie,
  Dar i-am prins ca palmeaza linguritza !!!  :lol: :lol: :lol:
Cita energie psihica !  :-D

Shadowman,
ce ai postat tu acolo sunt doar niste exemple ieftine de scamatorie.Macar daca ar fi fost intr-un mod profesionist dar asa ce sa vad ca cineva se chinuie juma de ora sa indoaie o lingura cu degetul mare?  :lol:

Indoitul lingurei nu mai este un secret.Fenomenul este adevarat si demonstrat iar pe langa asta exista si reproduceri.Adica 2 vor sa indoaie o lingura.Unul fooseste puterea mintala iar celalalt neputand folosi puterea mintala va folosi o alta metoda pentru a produce acelasi efect apeland la trucuri.Eu te inteleg ca vrei sa o dai in skepticism dar sa fii atent sa nu pici in teribilism.Vezi filmul de mai jos :wink:

http://www.youtube.com/v/1V-JrPqjgcc
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: noua din 09 Iulie 2008, 22:24:33
asta s-ar parea ca foloseste o furculita preparata (bimetal)  :wink:
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Shadowman din 09 Iulie 2008, 22:27:22
Citat din: jackie28t din  09 Iulie 2008, 22:15:28
Unul fooseste puterea mintala iar celalalt neputand folosi puterea mintala va folosi o alta metoda pentru a produce acelasi efect apeland la trucuri.Eu te inteleg ca vrei sa o dai in skepticism dar sa fii atent sa nu pici in teribilism.Vezi filmul de mai jos :wink:

Te-ai intrebat vreodata de ce indoaie lingurite metalice si nu de plastic,lemn...?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: jackie28t din 09 Iulie 2008, 22:31:27
Citat din: noua din  09 Iulie 2008, 22:24:33
asta s-ar parea ca foloseste o furculita preparata (bimetal)  :wink:

Da,s-ar parea.Suflata cu zahar ars. :lol:

Citat din: Shadowman din  09 Iulie 2008, 22:27:22
Te-ai intrebat vreodata de ce indoaie lingurite metalice si nu de plastic,lemn...?

Da binenteles.Am sa postez mai mult despre subiect in celalalt topic cand prind mai mult timp ca aici deja s-au amestecat mere cu pere si a iesit terci din subiectul Telekinezie.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: kaligula din 20 Septembrie 2008, 14:27:14
salut lume !! am gasit in sfarsit oameni care nu iau in ras acest subiect
va recomand cartea(indrumator) scrisa de Albert Ignatenko,cercetator rus cu numeroase experimente la activ in fostul centru al urss -ului de cercetari paranormale,in acea carte iti explica tot de la a la z cum sa faci sa ajungi telepat,sa te dedublezi sau s influentezi materia cu gandurile1
in opinia mea telekinezia nu este altceva decat intrarea in rezonanta a gandurilor noastre cu energia din jurul nostru(mateira este in sine energie luat la un moment dat) astfel odata ce intram in rezonanta cu materia putem incepe schimbarea frecventei de rezonanta iar materia care deja vibreaza in rezonanta cu gandurile noastre tinde sa se pastreze in rezonanta cu noi si astfel putem misca ,indoi,si alte chestii totul se poate explica stiintific,dar nu cu stiinta de acum sau cu legile fizice de acum  care deja au inceput sa fie demontate si realizate altele mai viabile pt a fi intelese si fenomenele psi inexplicabile prin legile fizici clasice



scz pt explicarea nu ma exprim destul de bine in cuvinte
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Shadowman din 20 Septembrie 2008, 15:32:52
Citat din: kaligula din  20 Septembrie 2008, 14:27:14
salut lume !! am gasit in sfarsit oameni care nu iau in ras acest subiect
va recomand cartea(indrumator) scrisa de Albert Ignatenko,cercetator rus cu numeroase experimente la activ in fostul centru al urss -ului de cercetari paranormale,in acea carte iti explica tot de la a la z cum sa faci sa ajungi telepat,sa te dedublezi sau s influentezi materia cu gandurile

  De explicat,pareri,dat sfaturi s-au cam saturat unii din forum... :-D
  Tu ai citit cartea ? Ai  reusit ceva ? O telepatie,o dedublare,o influenta din vorbe sau din gind a materiei...?
De Albert Ignatenko imi aduc aminte...Stiu ca a venit si-n tara noastra in anii '90 si s-a facut de poveste cind a trebuit sa demonstreze calitatile lui. Am cunoscut persoane care-au asistat la demonstratiile sale.Nu i-au iesit scamatoriile...
  Era pe vremea cind veneau "bioenergoterapeutii", dadeau din miini,si le frecau de poale si adunau norii,cica...Erau si de-ai nostrii in acele vremuri,cind ,ziceau ei, chemau ploaia si norii precum paparudele... :lol: 
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: ayara din 22 Septembrie 2008, 11:24:25
nu am citit cartea da reusesc cu telepatia cu controlul energiei... bine mai trebuie sa ma pefectionez dar.. imi iese destul de bine
si de asemenea am deseori vise(viziuni, premonitii) care se intampla intr-un timp foarte scurt.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: ingeras din 26 Septembrie 2008, 15:24:35
Am si eu o intrebare:
tot telekinezie se numeste si atunci cand ridici obiecte prin simpla atingere " se lipesc de maini" (obiecte de plastic, hartie, metal, etc.)?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: maiami din 08 Decembrie 2008, 10:32:25
eu nu cred ca as putea sa misc lucrurile cu puterea gandului
dar asta nu inseamna ca asa ceva nu e posibil
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: anonim a.c din 06 Ianuarie 2009, 02:57:06
salut...nu stiu daca are vreo legatura cu subiectul vostru  dar nu stiu ce sa mai fac...cred ca reprezint un pericol pt toata lumea...am 19 ani si n-am avut niciodata parte de experiente paranormale dar de cateva saptamani a inceput sa mi se intample ceva foarte ciudat...intai am adormit intr-un somn de 16 ore in care nimeni si nimic nu m-a putut trezi parca eram mort sau deconectat de la viata reala iar de cand m-am trezit mi-am dat seama ca atunci cand sunt suparat sau speriat se intampla unele lucruri foarte ciudate care ma sperie...prima data a inceput acum 2 sapt cand intr-o noapte am iesit pe hol sa fumez si eram foarte nervos dupa o cearta cu cineva si parca m-am simtit altfel nu pot sa explic cum si toate becurile au inceput sa palpaie...m-am speriat putin dar necrezand in fenomene de genu am dat vina pe compania electrica dar dupa 2 zile s-a intamplat si mai rau de data asta stiind k sunt eu de vina...am oprit curentul in toata casa pe timp de 2 min iar toata lumea s-a speriat tare inclusiv eu...si cea mai grava si mai recenta s-a intamplat alaltaieri cand cuprins am explodat un bec de la veioza doar uitandu-ma la el ...am incercat si calm fiind sa fac la fel dar nu a mers...nimeni nu m-a luat in serios nici macar doctorul meu care s-a oferit sa-mi dea trimitere la psiholog razand si spunand k sunt nebun...dar aceste chestii se intampla din ce in ce mai des si mi-e frica sa nu fac ceva rau sau sa ranesc pe cineva fara sa vreau...totul se intampla cand sunt foarte nervos sau speriat...am citit totul de pe acest forum si sper ca cineva sa poate sa inteleaga sau sa ma ajute ...cineva de specialitate sau care a mai avut experiente de fel...simt k nu pot controla acest blestem si nu stiu ce sa mai fac...va rog daca stiti ceva ajutati-ma sa opresc toate astea ...va multumesc a.c
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Urban din 06 Ianuarie 2009, 12:48:17
Incearca cu ceva mai mare...spre exemplu posteaza-te langa una din centralele electrice din Bucuresti si vezi daca o poti scoate din functiune....nu de alta dar daca tot ce spui e adevarat si poti sa pui la pamant centralele electrice poate intr-un final cei responsabili cu energia vor moderniza si centralele alea in asa fel incat vara sa nu mai cada curentul din 5 in 5 minute....in concluzie vei face o fapta buna si vei contribui la dezvoltarea armonioasa a societatii nestresate de caderile dese de curent din perioada verii....

Succes !
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: alinutzu din 06 Ianuarie 2009, 23:24:55
off topic: pt anonim .. eu daca as fi in locu tau si as povesti cuiva exact cum ai zis tu mi-ar zice in fata ca sunt nebun ..
acum depinde si cui povestesti ...
daca vorbesti cu spiritisti iti vor spune ca e un spirit in spatele acestor lucruri
daca vorbesti cu un preot iti va zice ca esti posedat
daca vorbesti cu o vrajitoare iti va spune ca ai facute farmece
daca vorbesti cu un om de stiinta o simpla povestire nu este de ajuns
s.a.m.d. ...

nu neg ca poate exista asa ceva dar trebuie sa scrii mai mult de 10 randuri ca sa poata careva sa te ajute/creada.
si faza cu becurile o poate face oricine, ehhh .. aproape oricine si fara sa folosesti vreo putere ... un mic aparat ce emite un puls electromagnetic (gasiti pe net cum sa construiti asa ceva) si nu se sting numa becurile  :lol: da poate iti arzi si unitatea de la pc :)

on topic: ce sa zic despre telekinezie sau mai bine zis psihokinezia cuvinte compuse ... mari oamenii si greci astia ar insemna in traducere miscare cu puterea mintii cel putin asa scrie peste tot, dar nu stiu de unde atata minte ca psychí vine de la spirit .. asadar miscare a spiritului , nu prea suna bine dar ne gandim si noi ca spiritul face legatura intre acest corp si ... restul(universul) , cel ce-si foloseste spritul pentru a accesa acele cunostinte le poate utiliza prin intermediul corpului ... nu incercati asta acasa  :lol:

se mai zice ca apare pe la varsta pubertatii , probabil si la copii mici care incearca sa comunice prin intermediul gandurilor inaintea vorbelor ...

Altceva ce sa mai zic .. ceva testat ce functioneaza, ce-ti doresti, vei avea , trebuie doar sa-ti pui in gand si sa tii cu dintii (merge si daca ai proteza) de gandu ala ... desigur in functie de ceea ce iti doresti poate ajunge mai repede sau mai incet la tine
Incet incet vei vedea, chiar daca nu ti-ai atins telul inca, ca esti pe drumul cel bun .. de exemplu vrei un job mai bun, te gandesti la acel job, nu te gandi cum faci sa ajungi acolo, gandeste-te ca ajungi acolo :) . Peste ceva timp daca nu ai ajuns sa ai acel job vei observa ca esti la niste cursuri de specializare pentru acel job pe care inainte sa te fi gandit la acel lucru nici nu te gandeai sa le urmezi, poate nici nu aveai bani sa le urmezi dar ai dat peste niste economii si ai zis sa incerci ... desigur ca acele cursuri de specializare vor fi urmate si de un concurs pe care daca nu il iei din prima, vei invata si il vei lua din a doua oara, sau a 3-a  :lol: ... in fine in cele din urma vei ajunge sa ai acel job mult dorit. Nu stiu daca tot ce am zis aici tine de tema acestui topic si ca e tarziu .. inca un pont in timpul somnului, intre orele 22-24:00 corpul se regenereaza cel mai bine (parca asa citisem intr-o carte despre Parintele Arsenie Boca :P)
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: anonim a.c din 07 Ianuarie 2009, 01:57:03
nu ma intereseaza daca o poate face oricine sau cu ce aparat ...vreau doar sa dispara k pana si parintii mei sunt speriati si toata familia se poarta ciudat cu mine parca as avea lepra pe mine...incercati sa-mi spuneti si mie daca exista ceva sau cineva care sa ma poata ajuta cu adevarat...chiar nu mai stiu ce sa fac si mi-e teama k urmatoarea data cand ma enervez sau sunt speriat sa nu se intample ceva doamne fereste si mai rau...io nu am treaba cu paranormalu vostru sau ce faceti aici dar in disperarea mea m-am gandit sa apelez si eu la voi care am vz k stati de vorba cu zilele ..saptamanile ..lunile despre chestii d`astea...m-am saturat de sfaturi vreau sa se termine toata povestea asta
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Zammolxe din 12 Februarie 2009, 11:33:43
TELEKINEZIA

Telekinezia este abilitatea de a misca obiecte

Ecuatzia stintifica a telekineziei :


ca = CFe + VC + ZPE -SD - E+ , unde:

Tca = telecainezie;

CFe = Concentratia de fier a singelui care circula prin creier. Cu cit este mai mare,
cu atit sint mai mari si sansele ca o persoana sa fie telecainetica.

VC = Contactul vizual cu obiectul de miscat doar prin forta gindului.

ZPE = Punctul zero al emotiilor (Zero Point Emotions, in engleza), adica absenta
emotiilor, necesara unei concentrari maxime.

SD = privarea de somn (Sleep Deprivation, in engleza), care afecteaza negativ capacitatea
de concentrare si, in consecinta, posibilitatea de a produce fenomenul de telecainezie.

E+ = Excesul de vitamina E. Una din caracteristicile vitaminei E este aceea ca asimileaza
fierul, protejind astfel organismul de fier in exces. Logic, un nivel ridicat de vitamina
E, scade nivelul de fier si, deci, capacitatea telecainetica.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Nox din 12 Februarie 2009, 18:23:01
Citat din: Zammolxe din  12 Februarie 2009, 11:33:43
TELEKINEZIA

Telekinezia este abilitatea de a misca obiecte

Ecuatzia stintifica a telekineziei :


ca = CFe + VC + ZPE -SD - E+ , unde:

Tca = telecainezie;

CFe = Concentratia de fier a singelui care circula prin creier. Cu cit este mai mare,
cu atit sint mai mari si sansele ca o persoana sa fie telecainetica.

VC = Contactul vizual cu obiectul de miscat doar prin forta gindului.

ZPE = Punctul zero al emotiilor (Zero Point Emotions, in engleza), adica absenta
emotiilor, necesara unei concentrari maxime.

SD = privarea de somn (Sleep Deprivation, in engleza), care afecteaza negativ capacitatea
de concentrare si, in consecinta, posibilitatea de a produce fenomenul de telecainezie.

E+ = Excesul de vitamina E. Una din caracteristicile vitaminei E este aceea ca asimileaza
fierul, protejind astfel organismul de fier in exces. Logic, un nivel ridicat de vitamina
E, scade nivelul de fier si, deci, capacitatea telecainetica.

Ce înseamnã termenul ãsta "telecainezie" ? Sau doar ai dat copy-paste?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Zammolxe din 12 Februarie 2009, 18:30:09
Doar nu crezi ca am inventat eu telekinezia , am dat copy paste ,e formula.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: adi_drula din 12 Februarie 2009, 18:31:46
Dumnezeule !!! de unde tot vin specialistii astia????

Auzi... cum separi sangele care-ti trece prin creier de restul sangelui???? Vrei sa spui ca-s "retele" diferite?? In ce masori "contactul vizual"?
Nu de alta... da macar sa incerc si eu... Sa-mi controlez cantitatea de fier din sange... sa vad cum fac cu vitaminele alea... E...

Si cine a inventat formula asta??
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Zammolxe din 12 Februarie 2009, 18:52:18
Pai in primul rand formula e scrisa de oameni de stiinta nu de "tipi ce poarta sepci si merg la tir" ca tine si tot ce stiu sa faca e sa puna intrebari stupide cum ar fi "Dumnezeule !!! de unde tot vin specialistii astia?", mai pune mana si documenteazate defapt poate daca nu ai fi asa de arogant poate nu ai mai fi observat de nimeni, asa ca poti continua .

O seara placuta
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: adi_drula din 12 Februarie 2009, 19:38:01
Citat din: Zammolxe din  12 Februarie 2009, 18:52:18
Pai in primul rand formula e scrisa de oameni de stiinta nu de "tipi ce poarta sepci si merg la tir" ca tine si tot ce stiu sa faca e sa puna intrebari stupide cum ar fi "Dumnezeule !!! de unde tot vin specialistii astia?", mai pune mana si documenteazate defapt poate daca nu ai fi asa de arogant poate nu ai mai fi observat de nimeni, asa ca poti continua .

O seara placuta

Nu vad absolut niciun argument. Nu vad sa te fi documentat. Nu vad niciunde scrisa vreo sursa care sa sustina ceea ce spui. Care sunt oamenii aia de stiinta? Cum ii cheama? In ce domenii lucreaza? Si nu vad ce relevanta are faptul ca port sapca si merg la tir! Vad doar ca ai grave carente gramaticale ceea ce releva un individ slab educat. Atata tot...
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Serban M din 12 Februarie 2009, 20:12:18
Citat din: adi_drula din  12 Februarie 2009, 18:31:46
Dumnezeule !!! de unde tot vin specialistii astia????

Auzi... cum separi sangele care-ti trece prin creier de restul sangelui???? Vrei sa spui ca-s "retele" diferite?? In ce masori "contactul vizual"?
Nu de alta... da macar sa incerc si eu... Sa-mi controlez cantitatea de fier din sange... sa vad cum fac cu vitaminele alea... E...

Si cine a inventat formula asta??

adi,ai dat un mic search inainte sa ataci ?

teoria e destul de plauzibila

http://www.mindpowernews.com/TelekinesisEquation.htm

http://jamesaconrad.com/TK/tklab1.html
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Nox din 13 Februarie 2009, 00:34:14
Citat din: Zammolxe din  12 Februarie 2009, 18:30:09
Doar nu crezi ca am inventat eu telekinezia , am dat copy paste ,e formula.

ªi probabil termenul de telecainezie e format din tele (de la distanþã) ºi câine ... deci câine de la distanþã. Sirius13, acu pe bune, am un oarece déja-vu.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Serban M din 13 Februarie 2009, 00:45:37
Citat din: Nox din  13 Februarie 2009, 00:34:14
ªi probabil termenul de telecainezie e format din tele (de la distanþã) ºi câine ... deci câine de la distanþã. Sirius13, acu pe bune, am un oarece déja-vu.


Nox,nimeni nu a zis nimic in privinta practicarii ,in privinta asta totul e ok asa cum si concursul lui James Randi ne-a confirmat  :-D o carenta de castigatori dar nu si teoreticieni;

oricum referitor la telekinezie, fenomenul exista dar nu suntem capabili inca sa controlam asa ceva,mai degraba paranormalul ajunge sa controleze anumiti indivizi;cum au mai fost pe aici cazuri cu electricitatea.

Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Tha D din 21 Februarie 2009, 13:44:12
Daca ai auzit pe cineva i ncare ai incredere borbind cu tine ca si cum ai fi un medium... Incearca sa iti transformi imaginatia in alb... Adik sa nu te gandesti la nimik... E imposibil tehnic... dar practic am reusit..... Eu stiam ca telekinezie se spune la fenomenul de a misca lucruri..... Deci asta am incercat eu.... Am citit si am auzit ca trebuie sa te concentrezi asupra unui lucru ore intregi si in tot acest timp sa nu gandesti... mintea limpeda daa... Si la un moment dat o sa ai senzatia ca obiectul respectiv face parte din tine si vei putea sa il misti....Dar cum incepi sa gandesti totul o sa revina la normal... Am incercat asta dar nu am reusit sa imi tin mintea limpede deci nush daca are sorti de izbanda... Ce am putea face daca ar fi adevarat :D
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mirela din 19 Martie 2009, 21:23:53
Pentru "Anonim" incearca sa-ti aduci aminte de ceva suparator sau chiar enervant, asta cind esti singur in casa. Lasa un bec aprins, de preferinta intr-o camera fara umiditate. Vezi ce se intimpla.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: daos din 20 Martie 2009, 11:16:11
@Anonim
Fenomenele telekinetice descrise de tine ma duc cu gandul la ceea ce in cadrul bisericii se cheama posedare sau indracire, mai ales ca spui ca se intampla cand esti speriat sau nervos. Eu unul nu cred ca esti neaparat un posedat.
Fiecare om are un dublu astral care nu suporta, in general, ca demonii sa vina in trupul tau. Pentru a scapa de ei "ii arunca", asta ca sa folosesc chiar un termen al lor. Demonii pe care-i "arunca" dublul tau astral sunt ceva mai materializati, atata tot.
Daca te pasioneaza sa le ai in continuare aceste "puteri" pe care eu unul le denumesc dracesti, este problema ta. Apuca-te de ceva gen Yoga si le vei stapani.
Dar nu te sfatuiesc. In timp "ti se vor urca la cap" si vei ajunge la o alienare progresiva.
Sfatul meu este sa mergi la o biserica sa te spovedsti si mai apoi sa participi la o slujba ce se cheama maslu si la o alta ce se cheama moliftele Sf. Vasile cel Mare. Pe urma vei fi mai linistit si incet incet aceste "abilitati" vor dispare.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: noua din 20 Martie 2009, 13:59:29
Citat din: daos din  20 Martie 2009, 11:16:11

Fenomenele telekinetice descrise de tine ma duc cu gandul la ceea ce in cadrul bisericii se cheama posedare sau indracire, mai ales ca spui ca se intampla cand esti speriat sau nervos. Eu unul nu cred ca esti neaparat un posedat.


Daos, daca tot ai adus vorba de biserica, auzisem ca in manastiri se practica ceea ce noi numim channeling. Poti sa confirmi ?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: daos din 20 Martie 2009, 15:16:38
Citat din: noua din  20 Martie 2009, 13:59:29
Daos, daca tot ai adus vorba de biserica, auzisem ca in manastiri se practica ceea ce noi numim channeling. Poti sa confirmi ?
1. De ce ma intrebi pe mine despre ce se intampla intr-o manastire. Nu sunt calugar, nici preot sau vre-un ierarh bisericesc.
2. Ceea ce tu denumesti ca fiind channeling,cel putin din punctul meu de vedere, dar cred ca si al unui membru cleric al bisericii, nu este nimic altceva decat posedare diabolica si nimic mai mult.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: uclaudiu din 31 Martie 2009, 23:31:29
Citat din: APOLLO din  19 Ianuarie 2006, 23:04:45
Posibil a fi si aceasta incadrata la vreo forma de telekinezie sau pshihokinezie,dar nu asta e cel mai important.Important e faptul ca ai venit cu o informatie noua (cel putin pt. mine) lucru care este de apreciat.Cat despre acest subiect mi se pare de-a dreptul fascinant dat fiind si faptul ca e (semi)demonstrat dupa cate am inteles.Ar fi buna si o documentatie pe aceasta tema, poate reusim ceva  :D ,dar pe mine tot  telekinezia si pshihokinezia ma intereseaza.Astea ma fascineaza cel mai mult ,dar sunt constinet ca fara o buna indrumare si fara foarte mult exercitiu nu realizez nimic.

Salut sunt nou pe forum cat si in toata treaba asta cu telekinezia,hidrokinezia,pirokinezia etc.
Acum 1 an am avut parte de prima incercare in ami demonstra mie insumi ca exista puterea mintii,dupa ce am auzit de la un prieten despre noua "senzatie" de pe net.
Am intrerupt antrenamentul nefind prea interesat si neavand timp de el,insa acum doua luni sau mai putin,am avut un vis cu ascensiunea omului si identificarea acestuia ca fiii ai Creatorului (fiul ajungand tatal pana la urma).
Miam convins cel mai bun prieten (un sceptic inversunat) sa mi se alature in antrenament, si am inceput sa ne documentam ,si am ajuns la concluziile :
1) Orice fiinta ,animal sau om, este inconjurata de un corp de cea mai pura energie,un corp invizibil,numit de unii chakra sau mana sau aura etc, la unii fiind mai intens la altii mai putin,insa acesta putand fi marit prin antrenament ( prin disciplinarea mintii, prin alegerea unei tehnici de concentrare etc.)
2) Centrul de control al acestui corp, ese insasi mintea, creierul.Adica degeaba fac unii semne cu mana sau pun mana langa psy wheel si ea incepe sa miste. Nu mana controleaza corpul si mintea,capul.Insa pentru a putea influenta proprietatile corupului respeciv ,acesta treuibe sa fie in raza de actiune a corpului bioenergetic ,de asta numai atunci cand apropie mana ,apar influente ,pentru ca mana ,fata de brat sau de picior ,primeste cel mai mult energie de la creier pentru a face cele mai dificile si migaloase treburi,astfel avand o concentrare mult mai mare decat alte membre,inafara de cap ,normal.:D
3) (Poate cea mai importanta concluzi trrasa de mine din toate experimentele si actiunile facute si observate de mine)
Corpul bioenergetic ce inconjoara corpul oricarei fiinte,este format din cea mai simpla,pura si fara structura energie din toate,astfel ca mintea umana,este capabila sa utilizeze aceasta energie (in limita capacitatii sale) in obtinerea altor energii mai complexe , cu structura,(astfel se explica formarea impulsurilor de curent electric intre neuronii creierului,emanarea de caldura a corpului,si puterea de influentare a mintii omului asupra oricarui fel de energie -apa,foc,electricitate,miscare etc)
4)Calea catre succes in ascensiune si perfectionarea acestor abilitati depind de vointa si de tehnica aleasa de antrenament si de imbunatatire a concentrarii.Pentru ca asa cum sunt mai multe tipuri de personalitati, de gusturi la muzica ,mancaruri ,hobyuri, asa si aici,astfel ca fiecare minte ii convine o anumita metoda de relaxare , de antrenament, de concentrare,aceste lucruri trebuind sa le aflati singuri.
5)Fiecare actiune care un om ar vrea sa o faca cu ajutorul mintii ,cai paranormala sau obisnuita,are un nivel caracteristic de dificultate.Trebuie sa ne dam seama de cele mai simple miscari,baza pe care sebazeaza viitoarele actiuni.De exemplu: Multi practicanti ai telekineziei,incep prin a invarti psy wheel-ul, crezand ca e cea mai simpla actiune posibila.Ei bine nu  e,iata una mai simpla, bazata tot pe psy wheel(din motive de neglijare a frecarii).In loc sa va concentrati asupra intregii roti,concentrativa(aruncati va atentia, pe babeste,ca multi nu inteleg bine ,termenul "concentrare")
asupra unui singur colt al ei. Incercati sa-l atrageti,sa-l mutati la dreapta,sa=l respingeti,sa-l mutati la stanga, astfel odaa cu perfectionarea acestor 4 miscari de baza , combinandule ,puteti obtine rotatia in jurul unui centru ,cat si orice traiectorie doriti voi.

Concluziile sunt multe, si astept si alte afirmatii care sa ma ajute sa inteleg tot mai multe.

Ce inseamna ati disciplina mintea?
Incercati asta:Asezativa intro pozitie comfortabila( fara sa vi se intrerupa circulatia sangelui din vreun membru) intro camera semiluminata cu ochii inchisi ,si vizualizati un o sfera de orice culoare,si mentineti poza fara ca vreo alata imagine sa va apara in minte pentru o perioada de timp de vreo 5 min.Nu o sa reusiti , pentru ca pe langa constientul nostru ,mai exista si subconstientul independent care are si el o parte a controlului asupra mintii noastre.Disciplinatil.

Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: APOLLO din 03 Aprilie 2009, 01:22:31
Foarte bine uclaudiu. Asteptam vesti de la tine, in continuare. Poate daca te documentezi mult in privinta asta si mai ai si ajutoare, vei aveai rezultate si in practica nu doar teorie.

P.S.: Eu nu am reusit inca sa misc lucruri cu puterea mintii asa cum vreau, dar mi se intampla alte ciudatenii in continuare. Si... drept sa spun , chiar imi place ;) ,doar ca vreau control asupra lor.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: uclaudiu din 06 Aprilie 2009, 20:47:09
De fapt asta e singurul lucru pe care vreau sal fac prin alegerea celei mai bune metode de antrenament, controlul total asupra ENERGIILOR. Pentru ca daca tu influentezi un corp sau o flacara ,de fapt influentezi energia din care sunt compuse. Eu asa cred. Si toate astea am incercat sa le inteleg logic. Mar bucura daca as sti niste metode de evaluare sau masurare a cantitatii de energie care o emani,sa vezi daca teai mai imbunatatit.

Am ajuns la concluzia ca tot ceti poate mintea imagina sa faca, se poate cu putina perseverenta ,rabdare si antrenament.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 15 Aprilie 2009, 00:57:08
vezi tu ce tehnica merge mai bine pt tine.
poti incerca sa te concbtrezi asupra unui obiect, un capacel:)), doar privestel fara sal judeci sau sal analizezi. Nu incerca sa opresti mintea, va fi mai rau, tu doar tine atntia asupra obiectului si lasa gandurile sa curga fara sa te atasezi de ele.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: araknee din 26 Aprilie 2009, 10:59:47
salut tuturor... as vrea si eu sa ma apuc de cateva exercitii de telekinezie dar nu stiu ce sa fac exact :s
vreau sa intreb daca cineva de pe acest forum a facut progrese sau macar a reusit sa indoaie o lingurita (pe bune :)) ) sau sa imi dea careva un id de mess sa vorbim exact .. care se pricepe mai bine.

nu sunt asa de vechi in acest "cerc", am si un blog pe care scriu aproape zilnic: http://itwillnotend.wordpress.com ... nu stiu daca e voie reclama dar macar incerc :D

astept raspuns.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Arcchangel din 05 Octombrie 2009, 15:01:16
Acum as avea si eu o intrebare,de cand sunt mic creed ca de la vreo 5 ani am descoperit ca pot misca lucruri numai cu intea ma concentram si indreptam mana spre obiect si i dadeam directie acum mam mai perfectionat puterea asta.Dar intrebarea este:Cum de uni oameni se nasc cu diferite puteri paranormale iar alti nu  :? chiar nu inteleg?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: darksid3 din 05 Octombrie 2009, 15:18:15
Treaba e ca fiecare e capabil sa-si concentreze gandul mai mult sau mai putin.
S-au facut experimente similare cu un suvoi subtire de apa curs controlat sau cu ansele de radiestezie. Rezultatele pot sa apara relativ usor dar vorbim de milimetrii nu cine-stie-ce fenomene "paranormale"
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: lylyt_ice din 06 Octombrie 2009, 02:40:54
Poti da cateva exemple? Ce anume ai putut misca si in ce stadiu de perfectiune ai ajuns?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: padme din 06 Octombrie 2009, 16:18:48
chestia cu rotita am incercat-o si eu, nu stiam ca se numeste fitzos "psy wheel"!:)))))))))))))
am facut acest experiment in preajma unei persoane foarte sceptice care mi-a zis ca eu de fapt nu misc nimic, sunt curentii de aer! am repetat experimentul in mai multe moduri, usi- geamuri inchise, fular la gura, etc. si chiar si asa mi-a zis ca e caldura degajata de maini care in contact cu aerul care intra printre degete, bla, bla. pana cand m-am demoralizat de nu s-a mai miscat deloc! am repetat experimentul la intervale lungi de timp dar...cu slabe rezultate si chiar ma gandeam sa o las balta, dar ceea ce ma determina sa continui sa-l mai fac si cu asta imi spun si parerea vizavi de intrebarea lui @biss, este castigarea unei anumite puteri de concentrare (ganditi-va ca in acele momente te "descarci" de toate gandurile) si o anumita disciplina!






oricum @biss esti chiar tare!
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Tayka din 07 Octombrie 2009, 00:49:19
biss-cum stiai cã se liniºteau valurile în jurul tãu la 50 de metrii atunci când te scãldai,aveai vreo ruletã ceva cu care mãsurai?Nu ºtiu dece unora chiar le place sã facã..valuri.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: padme din 07 Octombrie 2009, 08:45:31
mai Tayka tu ai permis? nu's de ce, dar eu de cand il am, fac tot felul de estimari de distanta! cica e de bine!:)))))))))))))))))
oricum, parerea mea e ca ceva te-a sacait pe tine azi-noapte, esti cam acid si vad ca ai primit si un premiu! :)))))))))
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Tayka din 08 Octombrie 2009, 00:45:53
Padme-am permis de la 14 ani-adicã de acum 51 de ani.Cât despre acid nu cred cã eram pentru cã atunci poate îl întrebam,dacã ºi poate sã umble pe apã,sau s-o despartã cu ..toiagul,sau cum îl mai înjurau cei care fãceau surfing prin preajmã ºi le..dispãreau valurile,dar nu iam zis nimic convins fiind cã aceastã paginã suportã multe ºi pe mulþi,cât despre premiu e clar m-am convins:pe aici nu se glumeºte-pãcat,gluma provoacã râsul ,deci e o terapie,cine nu râde -e de compãtimit-are spiritul opac.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: darieglobur din 08 Octombrie 2009, 08:34:34
Citat din: @biss din  06 Octombrie 2009, 13:30:03
  cum credeþi cã vã ajutã aceste abilitãþi în evoluþia spiritualã ?   

Ele pot ajuta sau nu (la fel ca orice abilitati de pe lumea asta, fie ele mai mult sau mai putin "normale), doar in masura in care sunt valorificate corespunzator.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Tayka din 08 Octombrie 2009, 13:02:11
"BISS-pãi tocmai asta e problema:Eu mã consideram pânã acum aici între prieteni ºi într-un cadru intim ºi de aceia miam permis doar sã mai ºi glumesc-nu ca alþii care care îºi permit sã te întrebe cu tupeu pe la mesaje personale dacã eºti adventist ca sã intrii intr-o gaºcã existentã pe aici,ºi care vãd cã sânt lãsaþi bine mersi.Dar -vorba dv.:oricum nu mai conteazã,cã doar e mare internetul..Voiaþi sã ºtiþi dacã practic yoga-Da ºi trãiesc izolat,mã hrãnesc absolut natural,cu lapte de caprã,legume ºi fructe,nu este flit se poate verifica,-ªi eu la fel vã reîntorc scuze ptr.neînþelegeri.-Sãnãtate multã la trup ºi la suflet.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Arcchangel din 09 Octombrie 2009, 19:34:22
in cer scuze pentru ca am raspuns asa tarziu dar am avut ceva probleme,deci misc lucruri:pahare,carti,televizorul cel mai geru obiect care lam miscat vreo 3 metri a fost o banca deci nustiu ce sa zic :?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: lylyt_ice din 09 Octombrie 2009, 20:10:33
 Daca nu te superi am si eu cateva intrebari... Au fost si alte persoane de fata cand ai miscat din loc aceste obiecte? Cat de mult le-ai miscat? Poti face asta oricand si oriunde? Ai vre-o filmare video cu cele ce poti face? Ai putea demonstra aceste capacitati pe care le posezi si in fata unor experti in domeniu? Cam ce varsta ai acum si de cand ai atins aceste performante?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: CHIP din 10 Octombrie 2009, 16:42:55
Citat din: Arcchangel din  09 Octombrie 2009, 19:34:22
in cer scuze pentru ca am raspuns asa tarziu dar am avut ceva probleme,deci misc lucruri:pahare,carti,televizorul cel mai geru obiect care lam miscat vreo 3 metri a fost o banca deci nustiu ce sa zic :?

Cred ca esti un unicat in Romania si nu numai daca reusesti sa misti televizorul,ceea ce eu unul personal  ma cam indoiesc.Fa o demonstratie in direct  (http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_12.gif)
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: MVP2009 din 13 Octombrie 2009, 00:32:59
Adevarul este ca desi vedem cu diverse ocazii acest fenomen pe care pana si stiinta a inceput a-l accepta...nu avem totusi motive sa credem in asa ceva, ceea ce este cat se poate de firesc este tot vorba de credinta...in puterea gandului sau in Dumnezeu sau intr-o superstitie...``de ce sa crezi in ceva ce nu vezi?`` ceva gen Toma Necredinciosul
INSA daca suntem destul de open-minded si doritori (nu plini de iluzii ci doar consecventi in dorintele noastre firesti de supranatural..) atunci cand lumea la care visam...dimensiunea pe care incercam sa o accesam se intruchipeaza fie si putin...putem deveni mai intelepti si mai puternici caci puterea este in noi si trebuie doar sa o descoperim!

aSTA a fost ca un fel de intro caci am avut si eu perioadele mele de credinta ``normala`` nu neaparat profunda ci din contra uneori cu alternante catre deznadajduire

Stiam de episodul si teoria cu puterea gandului cu legea atractiei universale..am 2 parinti profi de fizica...au aparut si filme p aceasta tema...INSA voiam ceva concret si extraordinar in acelasi timp caci despre asta era vorba despre o viata ca in filme ...insa cum am zis de ce sa cred ceea c nu vad...

S-a intamplat totusi intr-o zi ca un preten sa ma frece la cap cu puterea gandului ..i-am dat acel film (The secret se numeste) ala l-a vazut d vreo 10x :)) si imi tot dadea exemple insa pentru mine nu erau decat vorbe ..

Peste vreo 2 luni m-a invitat la el acasa ...noapte fiind asa pe la 2/3 dimineatza si...a inceput sa miste obiecte...ca in filme...ca in serialul Heroes...deci am vazut cu ochii mei si cred ca peste juma d ora am verificat daca este sau nu un truc...si se simtea campul de fortza ..de energie intre mana lui si obiect (cel mult o telecomanda putea sa mute insa putea sa faca adevarate acrobatii cu cartile de joc)

Era un pic ciudat ; atmosfera era linistita si ma simteam foarte bine pana si yo

Este adevarat insa nu am avut inca taria si determinarea sa ma antrenez 2 saptamani caci cica atata dureaza...insa cica oricine poate..

Voi ce ziceti?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Tayka din 13 Octombrie 2009, 01:24:11
MVP2009-Dã-ne ºi nouã adresa dacã se poate(link)de unde a învãþat prietenul tãu telekinezie.Eu cred cã e posibil ºi nu ne torni gogoºi-Am cunoscut o fatã care plãmãdea ceva invizibil între mâini dupã care le þinea întinse de parcã avea o minge intre ele ºi ne invita sã i le închidem ºi deºii împingeam ºi câte doi nu reuºeam sãi împreunãm mâinile.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: lylyt_ice din 13 Octombrie 2009, 02:36:42
MVP2009, bine ai venit pe la noi! Tu spui ca ai fost de fata cand prietenul tau a facut acele demonstratii...pare credibil, numai ca tu spui ca in doua saptamani poti si tu atinge aceleasi performante, daca te antrenezi. Dupa parerea mea ai toate sansele ca in doua saptamani sa stapanesti foarte bine cateva trucuri de prestidigitatie, sau poti stapinii ceva experimente interesante gasite pe bloguri sau cartulii de amuzamente stiintifice :lol: DAR in nici un caz nu poti dobandii puteri telekinetice...!!! "Parerea mea"(Alx).
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Nox din 13 Octombrie 2009, 22:40:40
Citat din: Arcchangel din  09 Octombrie 2009, 19:34:22
in cer scuze pentru ca am raspuns asa tarziu dar am avut ceva probleme,deci misc lucruri:pahare,carti,televizorul cel mai geru obiect care lam miscat vreo 3 metri a fost o banca deci nustiu ce sa zic :?

Salut, eºti din Bucureºti?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Damian din 31 Octombrie 2009, 21:43:56
O sa incerc de acum in colo sa urmez sfaturile voastre ,m-ati ajutat foarte mult,am aflat lucruri noi pe care nici nu le banuiam,am incercat sa imi canalizez concentrarea asupra unui obiect foarte usor 4-5 minute dar fara rezultate,poate reusesc sa imi mentin atentia mai mult sau sa patrund in interiorul masei sale ca sa il misc sau sa il clintesc macar.                                                                                                                             P.S- Va rog sa ma ajutati si pe mine cum pot vedea rezultatele sau cum pot sa ajung la rezultate mai bune. :?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: mistic din 06 Noiembrie 2009, 06:50:04
arcchangel pune un filmulet sa vedem cum misti banca:))
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: CHIP din 10 Noiembrie 2009, 06:35:47
Citat din: mistic din  06 Noiembrie 2009, 06:50:04
arcchangel pune un filmulet sa vedem cum misti banca:))

Chiar crezi ca poate muta banca?Nu prea cred (http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_66.gif)
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: SpiritAngel din 19 Decembrie 2009, 19:02:21
pentru ca sa vorbit aici de puterea apei am sa postez calitatile paranormale a apei si niste exercitii:


4. Magia apei

   Apa joaca unul din cele mai importante roluri, fiind absolut indispensabila pentru baut, prepararea hranei, spalat, producerea aburilor in fabrici etc., dar nu numai in viata de zi cu zi ci si in dezvoltarea noastra magica. Elementul Apa se poate dovedi de un mare ajutor. Asa cum am specificat in partea teoretica, elementul apa guverneaza magnetismul sau forta atractiva, si chiar aceasta proprietate o vom folosi in dezvoltarea facultatilor magice. Toate cartile ce trateaza despre magnetismul animal, emanatia Od-ului etc., sunt de acord cu faptul ca apa poate fi magnetizata sau Od-izata. Dar e mult mai putin cunoscut cum sa extindem aceasta calitate sau sa o folosim in diferite feluri. Nu numai apa ci orice lichid are aceasta calitate de atractie si in conformitate cu proprietatea de contractie, pastreaza repede atat influente rele cat si bune. De aceea putem considera elementul apa ca si orice lichid ca un acumulator. Cu cat apa e mai rece cu atat are mai mare capacitatea acumulatoare; dar indeosebi la 4 °C deasupra de zero e cel mai puternic receptiva. Acest lucru nu e asa decisiv pentru ca diferenta de receptivitate a apei (si a altor lichide) mai sus de 6 °C  e asa de nesemnificativa si asa slab vizibila ca numai magicienii complet antrenati pot sesiza aceste diferente. Daca prin cresterea temperaturii apa devine mai calduta receptivitatea se diminueaza. Intre 36 – 37 ° C devine neutra la magnetizare. Dar atentie! Aici am discutat despre proprietatea specifica de atractie si valoarea practica tinand cont de magnetism, care rezulta din interactiunea elementelor ca un fapt de netagaduit.
   Impregnarea (prin principiul Akasa prezent in orice substanta si in consecinta si in apa fizica) cu o dorinta poate fi operata in orice obiect sau la orice temperatura, oricand. O bucata de paine ca si o supa fierbinte, o ceasca de cafea sau ceai pot fi incarcate magic. Aceasta incarcare nu depinde de capacitatea acumulativa a apei ci are loc prin principiul cauzal al celei de-a 5-a puteri a elementelor, adusa de fluidul electromagnetic al elementelor de care e legata. E important sa acordam atentie acestei diferente  pentru evitarea erorilor. De exemplu este  aproape imposibil sa magnetizezi o farfurie cu supa fierbinte, datorita elementului Foc in expansiune care echilibreaza elementul Apa. Supa, desi fierbinte si astfel nepotrivita pentru magnetizare, poate fi impregnata insa cu o dorinta.
   Acum sa consideram magia apei din punct de vedere practic:
   De fiecare data cand va spalati pe maini sau pe corp, ganditi-va intens ca prin spalare nu numai ca indepartati murdaria, dar de asemenea si necurateniile din suflet. Ganditi-va ca greselile, necazurile, insatisfactiile, bolile sunt spalate si preluate de apa. Daca e posibil, spalati-va sub jetul unui dus/robinet cu scurgere, asa incat apa murdara sa se poata goli imediat si chiar in acest moment  ganditi-va ca slabiciunea voastra se scurge odata cu apa. Daca nu aveti la dispozitie decat un lighean/vas pentru spalat, sa nu uitati sa aruncati imediat apa folosita pentru ca nimeni sa nu o atinga. Puteti de asemenea sa va scufundati mainile in apa rece pentru o scurta perioada de timp si concentrati-va ca forta magnetico-astrala atrage toata slabiciunea din corp si din suflet. Fiti fermi convinsi ca toate greselile trec in apa. Veti fi surprinsi de eficacitatea exercitiului dupa un scurt timp. Aceasta apa de asemenea trebuie aruncata dupa prima folosire. Acest exercitiu e extraordinar de eficace daca puteti sa-l realizati vara in timp ce va imbaiati intr-un rau, cand intreg corpul este scufundat in apa.
*   Puteti face acest exercitiu si in alt fel, prin magnetizarea/impregnarea apei folosite, cu o dorinta si avand ferma convingere ca prin spalare dorinta din apa va trece in corpul vostru si se va realiza.
** Cel care are timp poate combina ambele exercitii "dezbracand" tot raul  intr-o singura apa si apoi spalandu-se in alt bazin sau cu alta apa impregnata cu dorinta. In acest caz, in primul exercitiu  trebuie sa folositi sapunul cand va spalati de tot raul.
*** Femeile adepte au o a treia oportunitate: concentrandu-si magnetismul asupra faptului ca apa le va face pielea fetei mai tanara, mai elastica deci mai atractiva. Prin urmare e indicat nu numai sa spalati ci chiar sa scufundati fata in apa pentru cateva secunde.Aceasta procedura trebuie repetata de cel putin 7 ori odata. Putin Borax poate fi adaugat in apa pentru acest scop.
   Mai este o procedura pe care magicianul nu trebuie sa o omita:
   Baia magnetica a ochilor : dimineata magicianul isi va baga fata in apa care a fost fiarta cu o zi inainte (folosind un vas umplut pe jumatate) si isi va deschide ochii in apa, clipind de mai multe ori si rotindu-i; se repeta de sapte ori. La inceput va avea senzatia unor usoare intepaturi in ochi, dar care vor disparea indata ce ochii se vor obisnui. Daca cineva sufera de vedere slaba se poate adauga un mic decoct de Herba Eufrasia (planta de Silur) in apa. Aceasta baie a ochilor ii face rezistenti la shimbarile de vreme si intaresc facultatea vizuala, imbunatatind vederea slaba iar ochii vor devenii clari si stralucitori. Nu uitati sa magnetizati apa destinata acestui scop si sa o impregnati cu o dorinta concentrata. Discipolii avansati care se antreneaza pentru obtinerea clarvederii, au ocazia acum sa-si dezvolte aceasta facultate.

Sursa:Initiere in hermenism.
FRANZ   BARDON

   

Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: m@riusss din 20 Martie 2010, 18:27:42
Salut. Mi-am facut cont pe site si vreau sa mi spuna si mie cineva mai multe despre telekinezie ,metode de antrenament, despre focalizarea gandurilor etc. cred in aceste lucruri ca se pot face si ma pasioneaza mult subiectu( ca prima data knd incepi e bine sa o iei k o pasiune,k dupa aia sa nu renunti la asta vazand ca nu iti iese nimik, pt k stiu k e mult d munk la asa ceva si nu doar 2 sapt cum zicea p aici cineva) SI CRED K CU LUCRURILE ASTEA DEMONSTREZI TUTUROR MANELISTILOR : )) K AU TRAIT DEGEABA PAN ACUM SI VOR TRAII IN CONTINUARE, CU TOTII AVAND IN NOI NATURA ASTA SPIRITUALA NUMAI K TRE SA NE O STERGEM PUTIN DE PRAF SI SA CREDEM IN EA :)) MERCI
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: abyss din 20 Martie 2010, 19:34:33
Bunã marius. Încearcã sã scrii normal fãrã p d kk. Sincer nu-ti pot urmari scrisul.
Baftã!
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: m@riusss din 21 Martie 2010, 02:31:42
OK am sa vb pe intelesul tuturor atunci..... am citit formula telekineziei...dar asa e usor de spus ca formula, numai ca as avea nevoie de unele indrumari spre domeniul asta... :|
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: lylyt_ice din 21 Martie 2010, 02:53:20
Uuuuu... haaaa!!! :lol:care formula spuse-si (?); ai tu asa ceva? hai... fi mai clar ca o dai pe laturi ... :cry:
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Guest din 21 Martie 2010, 12:15:47
Nu stiam sa existe formula. Cum se calculeaza? Sau ai ce calcula?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: ryn din 21 Martie 2010, 20:58:51
Citat din: m@riusss din  21 Martie 2010, 02:31:42
OK am sa vb pe intelesul tuturor atunci..... am citit formula telekineziei...dar asa e usor de spus ca formula, numai ca as avea nevoie de unele indrumari spre domeniul asta... :|
Te rugam cu lacrimi in ochi sa ne dai si noua aceasta formula, poate cine stie, ne facem si noi de lucru in ale telechineziei... Banuiesc ca nu e vorba de o formula ci de un soi de actiuni asociate... Ca daca o luam cu abracadabra sigur nu ajungem nicaieri.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: nicky22me din 22 Martie 2010, 09:57:03
Va rog sa nu ma luati in ras.Eu nu eram interesant de paranormal,pana intr-o noapte unde am avut un vis ciudat.Eram pe o campie , totul verde frumos,era o fantana, copaci si flori.M-am plimbat ce m-am plimbat prin campie si m-am oprit la fantana,acolo era un fel de calugar imbracat in alb.El imi explica sa ma concentrez asupra florilor , apei etc.M-am concentrat asupra apei (am uitat sa mentionez ca era o zi de vara, apa foarte calda)si am inghetato, el imi spusese ca apa se schimba(daca ai ganduri negative o sa aibe un gust rau,etc.nu imi m-ai aduc aminte) .Dupaia din campiea cea verde am ajuns la mn acasa (era ca o zi normala)doar ca puteam sa misc cat de cat apa, si controlam foarte bn vantu.A doua zis am visat iar campia cea verde cu calugaru, care mi-a zis ca trebuie sa descopar singur "puterile ".A doua zi (eu beau foarte multa apa) aveam stical de apa langa pat,era calduta, si am racito(am pus mainile deasupra sticlei,si m-am concentrat).Dar n-am incercat sa indoi o lingura etc.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: lylyt_ice din 22 Martie 2010, 11:11:28
 Pai daca tu spui ca ai citit "formula telekineziei"?...Alo-o-o...! Iar in legatura cu visul, mai gandeste-te...poate a fost o simpla mustrare de constiinta in timpul somnului...stii ca-i o vorba; "minte de ingheata apa"? Cine stie poate ai mintit pe cineva si de aceea ai visat ca ...
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Guest din 22 Martie 2010, 20:18:44
@nicky22me
Eu am incercat vara trecuta sa fac telekinezie... m-am "concentrat" cica 40 de min, timp in care am facut si exercitii de respiratie si alte tehnici despre care am citit. Ei bine, dupa asta am avut febra foarte mare timp de 4 zile, care nu mai trecea cu nimic! De atunci n-am mai incercat.
Despre apa: ai citit despre Masaru Emoto? Nu stiu cat de adevarate sunt descoperirile cu apa, cert e ca-mi plac pozele! :-D hehe
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: nicky22me din 22 Martie 2010, 22:03:27
x asa am patit si eu, m-au luat durerile de cap , nu n-am citit cartea, o sa o caut ca sa o citesc :D
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Guest din 22 Martie 2010, 22:06:53
Inseamna ca om fii incercat prea mult...s-au incordat "muschii" :-D :-D :-D
Am mai intrebat lume, si altii n-au patit asa. Oricum pe langa febra, aveam si o stare foarte aiurea, nu puteam sa fac nimic decat sa zac si sa ma uit in gol. Si imi simteam corpul amortit parca,sau ceva de genul.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: adrian75 din 23 Martie 2010, 00:25:01
cred ca asta este unul din marile vise ale omului....sa manipuleze orice obiect doar cu puterea gandului.....de aici pana la levitatie...drumul nu ar trebui sa fie lung.... :roll:
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Guest din 23 Martie 2010, 00:59:33
Nu, nu are legatura cu levitatia, cel putin la mine motivatiile au fost cu totul altele...febra mea a fost reala la fel si starea de rau.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: lylyt_ice din 23 Martie 2010, 02:42:08
Uitati asa se face... :-D
http://www.antena3.ro/stiri/fun/guru-penibil-a-vrut-sa-ucida-un-om-cu-puterea-gandului-si-s-a-facut-de-ras_95225.html
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Shadowman din 06 Octombrie 2010, 19:58:29
TELEKINEZIE...?
NU !
Trucuri,cioace,smecherii !  :lol:


"Telekinesis revealed!"



  "Chi energy revealed!"




   " Psi Wheel revealed!!"

Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: padme din 07 Octombrie 2010, 10:08:12
Mda, interesante demonstratiile dar neconcludente dupa parerea mea! Nu au luat in calcul toate demonstratiile care se fac pe net! Eu am vazut ziare aprinse fara a fi impachetate, in demonstratia respectiva se vede clar ca e facatura, nu mai zic ca focul vine de dedesubt, ori cine il aprinde cu chi-ul il aprinde deasupra, stigmatele se pot face si cu soda caustica si chiar sunt mai credibile intrucat apar a doua zi sub forma unor rani pe piele si chiar cred ca anterior dau o senzatie de disconfort,  tanti om de stiinta arata bine ce e drept, dar n-a luat in calcul faptul ca nu toata lumea stie chimie/fizica (eu de ex). Psi wheel care se invarte intr-un bol de sticla fara a fi atins cu mainile, chiar de la departare am vazut... sau doar cu o singura palma intinsa, eu am incercat asa, etc. Si in mod sigur nu l-a vazut pe chinezul din filmarea postata aici undeva, care a facut un fel de demonstratii legate de chi! E adevarat ca pe net gasesti tot felul de chestii, dar la un moment dat le mai si selectezi!
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Xanadron din 07 Octombrie 2010, 12:33:45
"Deruta prin suprainformare" pare sa fie o tactica eficienta a PTB de-a contracara o eventuala Trezire... reala facilitata de viteza actuala enorma de transmitere a informatiei prin Internet, shadowman & padme!
Fiindca "alora de sus" :evil: le e foarte clar ca doar putini din utilizatorii netului au si un "filtru" eficient ( = logica, cultura, educatie) necesar separarii griului de neghina.

Strict ontopic: intr-adevar, neconcludente "experimentele" figurate aici si in opinia mea.
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: kenjiro din 07 Octombrie 2010, 21:38:42
CitatSi in mod sigur nu l-a vazut pe chinezul din filmarea postata aici undeva, care a facut un fel de demonstratii legate de chi!

Probabil te referi la John Chang iar daca este asa filmarea o poti gasi aici:

John Chang
http://www.youtube.com/watch?v=QXTir6cISA8

John Chang's 1st Western Student ( Neigong / Nei Kung / Telekinesis )
http://www.youtube.com/watch?v=Sy1jPKS8qIY

Magul din Java
Filosofie orientala / Taoism

În 1988 a fost lansat cu mare succes documentarul Inelul de foc. Secventa cea mai tulburatoare din film este cea care prezinta un acupuncturist chinezo-javanez, care îsi demonstreaza maiestria deplina pe care o are asupra fenomenului ch'i, sau bioenergiei, mai întâi generând un curent electric prin corpul sau, pe care îl foloseste pentru a vindeca o infectie la ochi a cameramanului, apoi da foc unui ziar, cu o flacara ce-i iese din mâna. Inelul de foc a facut mii de oameni sa porneasca în cautarea acestui om, John Chang, pentru a deveni elevii sai. Dintre multii occidentali care l-au abordat, John Chang a acceptat cinci ca ucenici. Kosta Danaos este al doilea dintre cei cinci.

În anii uceniciei sale cu John Chang, Danaos a vazut demonstratii de pirokinezie, telekinezie, levitatie, telepatie si multe alte fenomene deosebite si le-a si practicat. A vorbit cu spiritele si a adus marturie despre viata de apoi. Cel mai important lucru este ca el a aflat povestea lui John Chang, care este urmasul direct al liniei înteleptului Mo-Tzu, din secolul al cincilea î. Ch. si care a fost cel mai mare rival al lui Confucius. Disciplina sa, numita Mo-Pai, este putin cunoscuta în Occident si nu a facut niciodata pâna acum subiectul unei carti. Acum, John Chang a decis sa faca o punte între Orient si Occident si sa permita publicarea unei carti care prezinta povestea vietii lui, a învataturilor si a puterilor sale.

Magul din Java este povestea uceniciei lui Kosta Danaos alaturi de John Chang – si, în acelasi timp, istoria disciplinei Mo-Pai, care, în ultimii 2000 de ani, si-a tinut secrete învataturile. Cartea include si explicatii stiintifice, bazate pe fizica, ale capacitatilor paranormale ale lui Chang, pe care noi, în Occident, le consideram imposibile – capacitati la care autorul a fost martor si pe care le-a descris cu însufletire. Magul din Java va grabi cu siguranta ceea ce ar putea foarte bine sa devina cea mai mare revolutie a secolului al XXI-lea – confirmarea si studiul bioenergiei.

Sursa:
http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=73

Other Masters

http://www.youtube.com/watch?v=FfoEdgB9weM&NR=1

Max Christensen
http://www.lamathunderbolt.com/

Japanese Qigong(kikou) doctor Kanzawa
http://www.youtube.com/watch?v=SXsFndVCjMk
http://www.youtube.com/watch?v=TpdMStDrbcQ

Tummo Yoga
http://www.youtube.com/watch?v=_zBNHGWMju0
http://www.youtube.com/watch?v=VMQCSUTT6RE
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: Xanadron din 07 Octombrie 2010, 23:38:41
Ei da, kenjiro, maestrul Qi-Gong John Chang din Surabaya "is the real stuff"!  8-)
Interesanta mi s-a parut si reactia lui dupa noaptea in care a fost "vizitat" de spiritul maestrului sau, care i-a reprosat c-a incalcat interdictia de a se... da in spectacol.

Nu mai analizez acum si anecdotica gestului maestrului Chang de-a fuma :-D in timp ce explica diverse chestii (fumat care relativizeaza, trebuie s-o recunoastem, teoria necesitatii puritatii absolute ca premisa a dobandirii cunoasterii subtile a fenomenelor adevaratelor energii ale vietii), dar mi-e din nou clar ca, pentru a avea timp sa evoluam in directia asta, ar trebui ca noi, "civilizatii", sa ne uitam ceva mai putin pe Youtube... :lol:
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: WanTtoKnow1997 din 03 Decembrie 2010, 21:25:42
Ori ce om poate dobandi aceasta putere?
:? :?
Titlu: Raspuns: Telekinezie I
Scris de: WanTtoKnow1997 din 03 Decembrie 2010, 21:34:30
Cine ma poate ajuta ?
:? :fight: :fight: Sunt dispus sa incerc stiu si teoria si cum sa imi intretin corpul pt a putea face asta dar nu stiu sa o aplic. :-D pls pls pls