Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Fenomene conexe si paranormale => Subiect creat de: CHIP din 03 Iunie 2008, 22:49:09

Titlu: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 03 Iunie 2008, 22:49:09
Psihotronica este disciplina biofizicã ce studiazã interacþiunile psihice la distanþã. Obiectul de studiu al psihotronicii îl constituie fenomenele parasenzoriale (paranormale) care sunt denumite ºi fenomenele PSI.
Determinãri prin cercetãri ºtiinþifice.
Un istoric succint al cercetãrilor în domeniul parapsihologic aratã sfârºitul secolului al XIX-lea ca timp al "naºterii" primelor societãþi metapsihice ca organisme de cercetare organizatã a acestor fenomene. Este de menþionat numele francezului Max Dessoir care a înlocuit vechiul termen "metapsihica" cu cel de "parapsihologie". Cele mai rudimentare tehnici de influenþare la distantã, de manipulare, sunt cunoscutele bombe cu manifeste lansate în teritoriul inamic, dar ºi manipularea prin intermediul radioului ºi presei scrise, folosite de Franþa, Anglia ºi Germania (pe frontul primului rãzboi mondial se auzeau foarte des difuzoarele inamice cu texte defetiste) iar mai aproape de noi în timp, prin persuasiune ºi programare neurolingvisticã. În Decembrie 1989 ºi dupã, s-a vorbit mult de un aºa-zis "atac PSI" asupra României, cu consecinþe nefaste asupra populaþiei. Acest lucru este perfect posibil, dar, probabil, nu vom afla ce s-a întâmplat cu adevãrat decât peste mulþi ani. Acelaºi lucru se pare ca s-a întâmplat în conflictul transnistrean. Cercetãrile asupra paranormalului s-au fãcut ºi se fac încã în multe þãri, dintre care SUA, Rusia, China ºi Cehia ( încã în 1942 în Cehia a apãrut lucrarea "Clairvoyance, Hypnotism and Magnetism" ) sunt cele mai cunoscute.Cercetãtorii au reusit sa descopere modalitãti de dezvoltare a unor capacitãti de punere în evidenþã a fenomenelor psihice parasenzoriale (PSI) care nu sunt încã explicate ºtiinþific (percepþia extrasensorialã-PES, telepatia, telekinezia º.a.). Ca urmare a numeroase experimente efectuate pe baza unor protocoale riguroase ºi sub strictã supraveghere a unor oameni de ºtiinþã ºi specialiºti în diferite domenii, s-a conturat concluzia cã existã persoane cu aceste capacitati parasenzoriale / paranormaleTeorii ºi tehnici utilizate
Existã posibilitatea de a se efectua controlul psihic al mintii, respectiv ca starea psihicã – creierul – sã fie influenþatã de la distanþã.  Pentru a explica evenimentele psihotronice, este necesar sã se facã apel la cunoºtinþele de fizicã. La începutul secolului anterior, Ernst Schrodinger ºi Werner Heisenberg au formulat legile de bazã ale mecanicii cuantice. Aceastã teorie descrie fizica lumii subatomice. Dr. Bell a elaborat o teoremã din mecanica cuanticã care afirmã cã particulele subatomice sau fotonii care s-au obþinut prin divizarea în douã a unei alte subparticule sau foton vor avea aceleaºi caracteristici. Teorema lui Bell ºi conectivitatea între perechile de subparticule le-a permis oamenilor de ºtiinþã sã transmitã informaþia în condiþii de securitate. Dacã corpul biofizic este un câmp cuantic, atunci când se divide pentru a realiza acþiunea psihotonicã, fiecare componentã va cunoaºte ceea ce perechea sa din câmpul biofizic a observat. Transmisia cuanticã a informaþiei ar putea explica cum informaþia psihotronicã trece de la situl observat la spionul psihic.
Câmpurile morfogenetice – câmpuri energetice care modeleaza viaþa.
Biologii specializaþi în studiul celulei ºtiu cã genomul uman (cromozomii care alcãtuiesc materialul genetic uman) nu conþine suficientã informaþie pentru a transforma masa celulelor oului fertilizat numitã blastocist în embrion. Câmpurile morfogenetice biofizice asigurã comutarea pe genele specifice ºi renunþarea la altele, în funcþie de pozitia lor în blastocistul din uter. Dacã aceºtia se aflã lângã axa în vârf, ei devin celulele ochiului ºi ale esofagului. Dacã sunt în partea de jos vor deveni anus, iar dacã sunt în centrul blastocistului vor deveni tubul digestiv. Dacã sunt la suprafaþã vor deveni celulele pielii. Câmpurile biofizice pãstreazã informaþia care va determina ca celule identice sã devinã celule din sisteme diferite, în funcþie de pozitia lor. Prin urmare câmpul biofizic conþine foarte multe informaþii care nu sunt conþinute în genom. Mai mult, câmpul biofizic poate controla expresia genei. O consecinþã naturalã a acþiunilor psihotronice a fost dezvoltarea la practicienii psihotroniºti a unei evoluþii în câmpurile lor morfogenetice. Prin exersarea tehnicilor psihotronice de cãtre corpul biofizic, câmpurile morfogenetice din care este alcãtuit vor evolua si vor deveni conºtiente (conºtienþa primarã). Cu o practicã lungã, aceste câmpuri devin autoconºtiente (conºtienþã înaltã), Acest proces permite obþinerea unor puternice abilitaþi psihotronice, dar mult mai important, ar putea conduce ca psi-operatorul sã fie capabil sa comute aceste gene între cele doua poziþii on si off. Sãnãtatea ºi gerontologia (ºtiinta prelungirii vieþii active) sunt influenþate de aceste descoperiri.
Posibilitatea influenþãrii la distanþã prin folosirea unor generatoare psihotronice care amplificau capacitãþile psihice ale paranormalilor, a fost fãcutã posibilã de savanþii sovietici.
        Specialiºtii în psihotronicã au stabilit cã o altã tehnicã posibil de aplicat pentru a determina, de exemplu, un individ devenit indezirabil sa se sinucidã este sugestia pentru a-i inhiba reflexul de apãrare. Astfel, se perturbã biocâmpul individului si se induce o stare depresivã acutã, dar ºi de euforie, care dã un curaj deosebit. Aceste stãri se instaleazã brusc, deci "atipic", iar subconºtientul individului nu se poate apãra. Dacã, pe acest fond, i se transmite - tot sugestiv - mesajul subliminal de a-º lua viaþa, rezultã... crima perfectã.     Creierul se poate modifica prin folosire. Pot fi micºorate reacþiile lui sau intensificate fãrã limite, posibilitãþi actualmente doar bãnuite. Am dobândit un patrimoniu genetic educativ ºi cultural ce poate fi transcens prin experienþa directã, dacã aceasta este bine condusã. Fizicianul Reynold Johnson spune cã atunci când puteri paranormale ca ,,telepatia, clarviziunea, premoniþia sunt dobândite de fiinþa umanã prin evoluþie spiritualã, nu este exagarat sã spunem cã limitele universului uman sunt lãrgite la infinit ºi cã omul devine un supraom,un zeu..."
Toate cercetãrile asupra energiilor ,,psi" scot în evidenþã realitatea acestora. Prof. Olivier Costa de Beauregard, fizician, a explicat cum priveºte el parapsihologia: ,,Veþi fi surprinºi auzind un fizician care declarã cã ia in considerare parapsihologia nu în funcþie de cazuri spontane, ci ca o concluzie a unei reflecþii asupra simetriei interne a disciplinelor de care se ocupã: relativitatea si mecanica cuanticã".
    Cum spunea ºi M Jourdain, fizica modernã este pe cale de a-ºi da seama cã se raporteazã la Spirit.
    Fizica secolului XX (relativitatea, cuanticã) precum ºi alte ºtiinte au ca noutate faptul cã trateazã materia din punct de vedere spiritual. În încercarea de a înþelege aceastã relaþie într-o maniera coerentã, se poate ajunge ºi la constatarea cã parapsihologia este validatã de ultimele descoperiri ale ºtiinþei.
Cercetãrile actuale în domeniul noilor forme de energie au explicat ºtiinþific telepatia, percepþia extrasenzorialã, vindecarea spontanã, clarviziunea, etc. Cercetarea energiilor ,,misterioase" se realizeazã în multe laboratoare ºi fenomenele psihice care au fost multã vreme neînþelese ºi ignorate de ºtiintã sunt explicate, descoperindu-se legea fiecarei energii. Oamenii de ºtiinþã cehi Zdenek Rejdak si Karel Orbel afirmã: ,,omul si toate fiinþele vii posedã o energie specialã care a fost ignoratã pânã acum în Occident. Pe acestã bioenergie sau energie psihotronicã pare sã se bazeze fenomenul de psihokinezie; ea ar putea fi ºi cauza efectului radiestezic ºi aparent se poate trage concluzia cã ea intervine în toate fenomenele psihice". Bioenergia a fost cunoscutã încã din antichitate. Chinezii spuneau cã omul este în legãturã cu energia vieþii ce umple tot Universul. Reicenbach a denumit-o energie odicã, iar Blondot energie X. Oamenii de ºtiinþã ruºi preferã denumirea de energie bioplasmaticã, iar cei cehi de energie psihotronicã. Fizicianul Harris Walker sugereazã cã particulele elementare se comportã ca ºi când ar fi guvernate de o forþã organizatoare. Fizica cuanticã demonstreazã cã natura este un ansamblu indivizibil, unde totul este în relaþie: totalitatea universului este prezentã oricând ºi oriunde. In acestã privinþã existã un exemplu frapant: cel al hologramei. Astfel dacã se rupe o bucatã dintr-un negativ holografic pentru a-l pune sub un proiector laser, nu se va obþine o parte a imaginii, ci imaginea intreagã. De aici rezultã cã imaginea întreagã a fost înregistratã pretutindeni pe placa holograficã, în aºa fel încât fiecare pãrticicã a plãcii (negativul holografic) reflectã totalitatea.

Ce parere aveti despre acest tip de razboi.Va fi folosit in viitor?Si daca da cum va putea fi contraatacat?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 04 Iunie 2008, 06:14:27
Cateva pareri ale unor specialisti in domeniu:

'In momentul de fata, a fost depasita faza conflictelor clasice, cu tancuri, mitraliere si trupe, intrandu-se intr-o noua perioada, a unor operatiuni militare speciale denumite neconventionale sau a amenintarilor in care relatia agresor-tinta nu mai respecta raporturile obisnuite, incadrandu-se in zona conflictelor asimetrice. Cu alte cuvinte, nu mai primesti direct un pumn in fata, ca tinta, ci il primesti de la distanta, prin mijloace nemateriale, invizibile. In aceasta categorie se pot incadra tehnicile de agresiune de tip informational-energetic si agresiunile psihotronice', ne-a declarat generalul Emil Strainu. Sunt utile cursurile postuniversitare de psihotronica
Colonel prof. univ. dr. Constantin Teodorescu, profesor la catedra 'Sisteme informationale militare' de la Universitatea Nationala de Aparare 'Carol I', este primul doctor in stiinte militare de la noi, cu specializarea in 'razboi electronic'. Este, de asemenea, printre putinii militari care sustin necesitatea reluarii cercetarii si studiilor in domeniul psihotronic in Romania.
'La noi nu mai exista astfel de preocupari, din pacate, desi in anii 70- 80 eram pe locul 4 in lume in domeniul actiunilor psihotronice. Gama aparatelor si metodelor inventate pe plan mondial este impresionanta, de la cele pentru modificarea undelor cerebrale de la distanta sau de control, tot de la distanta, a sistemului nervos al unui organism viu pana la cele de modificare a starilor la nivel mental, emotional si fizic ori cele pentru obtinerea starilor de constiinta dorite sau chiar pentru modificarea constiintei. Principiul de actiune se bazeaza pe transmiterea unor informatii pe o anumita banda de frecventa catre o persoana sau un grup-tinta, ce poate induce starile dorite de catre cel care le transmite', spune colonelul Teodorescu. El face demersuri pentru introducerea in programa scolara a unui curs post-universitar de psihotronica, 'de actiune energo-informationala', care sa creeze baza necesara de specialisti in acest extrem de putin cunoscut domeniu, pentru armata.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 04 Iunie 2008, 06:25:08
Arsenalul razboiului modern-Armele psihotronice

http://nouaromanie.ro/revista%20on-line_files/nr3-martie2002/arme%20psihotronice.htm
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 04 Iunie 2008, 15:42:48
Citat din: CHIP din  04 Iunie 2008, 06:25:08
Arsenalul razboiului modern-Armele psihotronice

http://nouaromanie.ro/revista%20on-line_files/nr3-martie2002/arme%20psihotronice.htm

Mai bine am cauta frecventele de creatie ale creierului, de bun simt, de Viata frumoasa si mai buna. Ele trebuie activate.
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 04 Iunie 2008, 16:47:00
Pai tocmai de aia Adi pentru ca frecventele de creatie ale unor natii  sunt mai ridicate ,altii vor incerca mereu sa-i saboteze  prin diverse mijloace.Iar razboiul psihotronic este cat se poate de eficient.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 04 Iunie 2008, 18:26:44
Program de cercetare asupra celei de-a patra dimensiuni, cu obiective secrete:

Conform analistilor militari, razboiul geofizic se desfasoara in prezent nonstop, indiferent de amicitii sau adversitati, variind numai intensitatea componentelor sale in functie de interesele politico-militare de moment sau de perspectiva. Romania, aflata geostrategic in ,,zona de tampon" dintre Europa Occidentala, Federatia Rusa si Balcani, intr-o situatie de siguranta strategica conjuncturala relativ stabila, se constituie ca o potentiala tinta prezenta si viitoare pe arena confruntarii in razboiul geofizic. Din aceste considerente nu putem sa omitem programul HAARP. In salbaticia Alaskai, in Gakona, la 32O kilometri nord-est de Anchorage, nu mai putin de 36O de gigantice antene parca desprinse din filmele SF, lungi de 1O kilometri, emit asupra ionosferei – sau termosferei, cuprinsa intre 48 si 6OO de kilometri inaltime – radiatii de inalta (HF) sau de joasa frecventa (ELF). Sistemul propriu-zis, care are masuri de securitate exceptionala, are ca beneficiar US Space Force, fiind cuplat cu unul dintre cele mai mari computere din lume – al Universitatii Alaska – Fairbanks de la Butrovith building. Denumit HAARP – High frequency Active Auroral Research Program (programul de cercetare asupra frecventelor aureorale active) reprezinta oficial activitatea de cercetare destinata stabilirii comportamentului ozonului, azotului si ionilor acestora atat la bombardamentele radiatiei solare si cosmice, cat si la emisiunea de unde radio de tipul celor mentionate de pe Terra, dar titularul de proiect este Departamentul Apararii al Statelor Unite, prin US Navy si US Air Force.

Stefan Erdmann sintetizeaza astfel sistemul de antene gigantice din Alaska: ,,Mai simplu spus, acest radiator al ionosferei trimite energie in stratul de protectie exterior. El trimite in ionosfera o raza de inalta frecventa, cu o putere de pana la 1O miliarde de wati". Una din consecintele acestor emisii este distrugerea oricarui obiect stationar sau in miscare, oriunde s-ar afla, dar in acelasi timp poate crea sparturi in ionosfera si ,,lentile" artificiale care faciliteaza patrunderea razelor cosmice nocive, dar si le mareste puterea de penetrare. Specialistii arata ca, daca se fixeaza un camp tahionic undelor ELF, iar undele sunt indreptate apoi catre o persoana, se ajunge la dereglarea functiilor electrice din creier, putandu-i-se controla gandirea si comportamentul. Daca mai adaugam la cele spuse ca HAARP poate fi privit printre altele si ca un sistem de comunicatii pentru submarine, sursa de raze X pentru planeta, generator de fulgere globulare de mare putere, arma de razboi electronic, mijloc de producere de explozii comparate cu cele nucleare, acesta este sau poate fi primul sistem de arme de valoare universala si cosmica, care, dupa cum precizeaza generalul Strainu, isi ia munitie din cosmos si din surse de energie proprie. Este o arma cu doua taisuri, cercetarile subliniind atat pericolul dereglarii echilibrului ecologic, cat si folosirea HAARP ca ,,terorism ecologic". Astfel, de la descoperirea tehnicii radiofonice directionale se observa tot mai pregnant disparitia pe langa conifere si a foioaselor cu nervurile frunzelor lor dimensionate pentru o extinsa receptie de banda, fenomen care nu ocoleste nici Romania.

Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 04 Iunie 2008, 18:54:54
Manipularea, cea mai sangeroasa arma:

http://www.phg.ro/stiri/Actualitate/Manipularea_cea_mai_sangeroasa_arma-s7089.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 04 Iunie 2008, 20:45:53
ARSENALUL RAZBOIULUI MODERN:

http://www.nouaromanie.ro/revista%20on-line_files/nr6-iunie2002/arme%20psihotronice.htm
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 04 Iunie 2008, 21:49:57
Citat din: CHIP din  04 Iunie 2008, 16:47:00
Pai tocmai de aia Adi pentru ca frecventele de creatie ale unor natii  sunt mai ridicate ,altii vor incerca mereu sa-i saboteze  prin diverse mijloace.Iar razboiul psihotronic este cat se poate de eficient.

Noi ii atragem ( determinam ), sa se prosteasca...
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 05 Iunie 2008, 08:29:13
,,Da Adi si probabil conform principiului ,Trebuie sa fii cineva inainte de a deveni nimeni"
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 05 Iunie 2008, 13:31:15
 La ora actuala, in tara noastra nu exista in sistemul apararii nationale, sigurantei si ordinii publice nici o structura specializata care sa studieze si sa contracareze actiunile psihoenergetice. Exista si in tara noastra si tehnologie, si oameni pregatiti in domeniul psihotronic, la acelasi nivel ca in Occident. Din pacate, aceste resurse sunt concentrate doar in domeniul privat sau in mana unor grupuri de interese si de presiune, care le utilizeaza pentru propriile scopuri', a adaugat generalul Emil Strainu. Pentagonul are "arma cu raza telepatica"
Pentagonul a declasificat recent un raport ce dezvaluie planurile armatei americane de a se dota cu arme 'cu raza telepatica'. Raportul, numit 'Bioefectele unor arme non-letale', se refera la dispozitive ce ar putea utiliza microunde, laser si sunete, ar cauza inamicului febra, l-ar face sa 'auda voci', proiectand cuvinte direct in urechile oamenilor, sau care le pot afecta echilibrul.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 05 Iunie 2008, 13:38:57
 Pentagonul are "arma cu raza telepatica"
Pentagonul a declasificat recent un raport ce dezvaluie planurile armatei americane de a se dota cu arme 'cu raza telepatica'. Raportul, numit 'Bioefectele unor arme non-letale', se refera la dispozitive ce ar putea utiliza microunde, laser si sunete, ar cauza inamicului febra, l-ar face sa 'auda voci', proiectand cuvinte direct in urechile oamenilor, sau care le pot afecta echilibrul.
[/quote]

Orice actiune are si reactiune. Actiunea respectiva de care spuneam, reprezinta efectul altei cauze. Cauza determinata de...?
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: lylyt_ice din 05 Iunie 2008, 14:08:09
 sunt in sfirsit inteleasa...si poate unii dintre voi au curiozitatea sa afle la ce m-a refer...cititi va rog mesajul scris de mine pe topicul:Spionajul si razboiul parapsihologic....de pe 19 aprilie 2007 ora10.17:22...!!!
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 05 Iunie 2008, 14:44:55
Istorie neconventionala

Istoria PSY-ului international incepe in 1915, cand este infiintat in Franta ,,Serviciul de propaganda prin aviatie", urmat de ,,Biroul de propaganda" din Germania si de cel din Anglia. In 1917 este lansata pe ,,piata" prima bomba cu manifeste, capabila sa imprastie aproximativ 500 de manifeste. Ulterior, in sistemul de propaganda de razboi intra si radioul si presa scrisa. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, pe campul de lupta apare difuzorul care transmitea mesaje menite sa-i slabeasca pe luptatori sau sa le distraga atentia.
Ca replica la dezvoltarea acestei arme psihologice, una dintre preocuparile principale ale vechiului regim a fost infiintarea unui departament de lupta PSY.
Se stie faptul ca si Ceausescu urmarea sa-si dezvolte propriii specialisti PSY. Asa se explica experimentele de la Azomures, ce aveau ca tema aparatura de ,,bruiaj optic" prin crearea unui camp de radiatii gen ,,Philadelphia", care facea imposibila fotografierea anumitor obiective. Acesta a fost poate cel mai reusit test trecut de Romania in domeniul parapsihologiei", ne-a declarat Eugen Celan, autorul cartii ,,Serviciile secrete si parapsihologia", aparuta la Editura Obiectiv, Craiova.

Targu-Mures si Transnistria
Dupa evenimentele din '89, Romania s-a confruntat cu destule agresiuni psihologice. Unele servicii de informatii straine au incercat sa loveasca folosindu-se de religie, stiind ca structura romanului este crestina. ,,In martie 1990, la Targu-Mures s-a actionat intr-o directie resurectionista pe segmentul religios, dar a esuat", ne-a explicat prof. dr. Ilie Badescu.
,,Serviciile secrete ungare, care au avut grija sa umple Ardealul de afise cu ,,Iisus traieste", pregatisera o intreaga armata de Iisusi pentru un circ mistico-religios, care a fost neutralizat de noi inca dinainte de 2000", a declarat Dan Alexe.
Pe de alta parte, arma psihotronica ruseasca, un dispozitiv care radia pe o frecventa radio joasa, provocand diverse stari emotionale, caderi psihice etc., a fost folosita si in conflictul transnistrean, in 1992. Eugen Celan constata ca ,,atacurile gardistilor rusofoni erau precedate de o reactie de lipsa de vointa, inertie si nehotarare in randul locuitorilor si luptatorilor din teatrul de operatiuni". Mai mult decat atat, ,,la terminarea atacului se instala o iritare colectiva, o isterizare in masa", ca reactie la ceea ce numeste Eugen Celan ,,experiment psihotronic".

Conform lui Dan Alexe, un ultim caz de manipulare in masa a fost vizita lui George Bush la Bucuresti, cand ,,curcubeul aparut din senin a fost pregatit inca din SUA de Pentagon", sustine cel care a publicat la Editura Obiectiv cartea ,,Conspiratia psihotronica". Si asta pentru ca ,,o astfel de coincidenta" era de bun augur pentru romanii care cred in simboluri ceresti.

,,Nimic nu este mai distructiv decat iluzia unui atac cu avioane care apar atat vizual, cat si pe radare, cum s-a intamplat la Revolutie, in Timisoara", spune Dan Alexe, care pe atunci era cadru activ in Contrainformatii.

,,Revolutia romana", un experiment Acesta a reusit sa demonteze de pe un bloc din Capitala un aparat psihotronic, ,,scos" din uz, care a ,,lucrat" in timpul evenimentelor din 1989 propagand panica, teroare si groaza. ,,Aparatul psihotronic a fost testat de specialistii contrainformatiilor armatei, care au stabilit ca a fost folosit la Revolutia din '89 ca receptor al unor unde emise prin satelit", continua acesta. ,,Aparatele psihotronice au functionat inclusiv la purtatori, propagand starea de groaza si panica", explica Dan Alexe.

,,Una dintre greselile majore ale fostului dictator a fost mitingul din 21 decembrie. Este elementar ca multimile sunt cel mai usor de manipulat. Odata intrunita ,,starea de multime", orice impuls negativ poate genera panica, groaza si haos", sustine doctorul in psihologie, Mihai Turcu.


Simulatoare si diversiune
,,Cel mai elocvent exemplu de atac PSY asupra Romaniei a fost cel din decembrie '89, cand simulatoarele si tehnicile de diversiune americane sau rusesti si-au dat mana pentru a hotari definitv soarta vechiului regim si pentru a mentine constanta cifra zilnica a victimelor", spune doctorul in psihologie, din cadrul Universitatii Lucian Blaga, Sibiu, Mihai Turcu.
Colonelul Eugen Lungu, din cadrul Departamentului PSYOPS al Statului Major General al MapN, crede ca ,,operatiunile psihologice din teatrele de operatiuni nu pot fi considerate ca actiuni de manipulare pentru ca sunt fundamentate pe realitate, pe adevar, recoltate de la populatia bastinasa".
sursa: http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=2188
_________________
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 05 Iunie 2008, 14:46:33
@Adipop

Probabil e o replica data de americani contra armelor psihotronice rusesti.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 05 Iunie 2008, 14:54:17
Controlul mintii:

http://www.armonianaturii.ro/Controlul-mintii.html*articleID_524-articol
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 05 Iunie 2008, 20:12:02
Conform lui Dan Alexe, un ultim caz de manipulare in masa a fost vizita lui George Bush la Bucuresti, cand „curcubeul aparut din senin a fost pregatit inca din SUA de Pentagon”, sustine cel care a publicat la Editura Obiectiv cartea „Conspiratia psihotronica”. Si asta pentru ca „o astfel de coincidenta” era de bun augur pentru romanii care cred in simboluri ceresti.
Si uite asa deodata apar semne ceresti odata cu vizita masonului Bush.Sa ne mai asteptam si la alte aparitii in viitor?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 06 Iunie 2008, 01:55:13
Citat din: CHIP din  05 Iunie 2008, 14:46:33
@Adipop

Probabil e o replica data de americani contra armelor psihotronice rusesti.


N-am o parare foarte buna nici de aia si nici de ailalti, in domeniul acesta...Asta nu inseamna ca americanii, rusii, japonezii, chinezii sau africanii, n-au valori autentice in domenii stiintifice.
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 06 Iunie 2008, 09:11:29
Uite Adi ca avem si noi specialistii nostri
Comandouri si actiuni PSYOPS contra liderilor din HARCOV:

http://www.ziua.net/display.php?id=195446&data=2006-03-10
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 06 Iunie 2008, 09:31:01
Si pe Emil Strainu la o emisiune despre armele psihotronice:

http://manipularea.blogspot.com/2008/03/dezinformare-i-manipularehaarp.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 06 Iunie 2008, 21:27:00
Spre un control mental la scara planetara

Secretul in dezvoltarea tehnologiei de control mental reflecta uriasa putere care sta in ea. Ca sa o spunem direct, cine controleaza aceasta tehnologie, controleaza populatia. Toata populatia.
Exista dovezi ca Guvernul SUA are planuri de a extinde aplicatiile acestei tehnologii de control mental, pentru a ingloba pe toti oamenii, din toate tarile. Aceasta este posibil si chiar se realizeaza in aceste momente folosind celebrul proiect HAARP pentru zonele externe si reteaua GWEN pentru zonele interne ale SUA. Guvernul SUA nu recunoaste nimic. (Mai stim noi si altii care nu recunosteau nimic... - nn)
Dr Michael Persinger este profesor de psihologie si stiinte Neuronale la Universitatea Laurentiana din Ontario, Canada. El a mai vorbit despre efectele profund nocive ale radiatiilor electromagnetice asupra creierului uman.
"Stimularea lobului temporal al creierului poate evoca in pacient sentimentul unei prezente stranii, dezorientare si dereglari de perceptie. Poate activa imagini din memoria subiectului, inclusiv cosmaruri si monstri, care in mod normal sunt ascunsi in subconstient."
Dr Persinger a scris un articol in urma cu cativa ani, intitulat "Despre posibilitatea accesului direct la creierul fiecarui om prin inductia electromagnetica a algoritmilor fundamentali". Citam din articol:
"Stiinta neuronala contemporana sugereaza existenta unor algoritmi fundamentali prin care toate semnalele senzoriale sunt traduse intr-un fel de cod specific creierului. Stimularea (sinteza) directa a acestor coduri in lobii temporali sau corticali prin aplicarea modelelor electromagnetice necesita nivele energetice care sunt deja prezente in mediul inconjurator: activitatea geomagnetica naturala a planetei si retelele de comunicatie contemporana (radio, televiziune, telefonie mobila, etc)."
"In ultimile doua decenii s-au realizat multe care in trecut erau doar la stadiul de posibilitate. Este vorba despre posibilitatea tehnica de a influenta direct cele aprox. sase miliarde de creiere umane, fara intermediere, prin generarea informatiei neuronale in mediu fizic atotcuprinzator (planeta Pamant - nn)".
"Aparitia si dezvoltarea istorica a acestor posibilitati, incepand cu praful de pusca si continuand cu fisiunea nucleara, au determinat schimbari majore in evolutia sociala care a urmat extraordinar de repede dupa inceperea folosirii lor. Reducerea riscului folosirii gresite a acestor tehnologii necesita discutii deschise in ceea ce priveste implicatiile lor atat pe taram stiintific, cat si in plan public."
Nu poate fi mai clar de atat! Insa nu poate fi vorba de discutii deschise atata timp cat Guvernul SUA nu recunoaste existenta acestei tehnologii.
Articol preluat dupa Resonance (Bioelectromagnetics Special Interest Group), scris de Judy Wall.

sursa: Active Information Media
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Serban M din 06 Iunie 2008, 21:29:47
despre HAARP nu pot sa zic nimic decat we are doomed   :rainbow: am studiat profund curentul si chiar astept sa vad ce urmeaza in viitorul apropiat. good vs evil ?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 07 Iunie 2008, 12:33:44
Exista sau nu exista acel posesor al armei absolute, cea psihotronica? Este "inrobirea" (a se citi conditionarea) psihica mai corecta decât cea fizica (a se citi varsare de sânge prin mijloace clasice)? Ce parere aveti?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: antoniu din 07 Iunie 2008, 21:10:45
stimabililor voi va reflectati la informatiile de suprafata si nu cunoasteti informatia abisala de adancime . Intr-un spatiu eveminenttial informatia pivot se afla la intersectia axelor comunicarii si reprezentarii...cautati informatia pivot din subconstientul vostru, ca ea este aceeasi peste tot si oriunde in aceeasi cantitate ...numai ca trebuie identificata extrasa si analizata fuzzy.   succes stimabililor!
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: someone_creator din 08 Iunie 2008, 14:17:03

Mai bine am cauta frecventele de creatie ale creierului, de bun simt, de Viata frumoasa si mai buna. Ele trebuie activate.
adi
[/quote]


A gasit cineva acele frecvente de creatie ale creierului?...Sau nici nu le-ati cautat?.. :-D
Mie ,mi-ar cam trebui' acele frecvente....activate! :roll:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 08 Iunie 2008, 18:10:21
Citat din: someone_creator din  08 Iunie 2008, 14:17:03
Mai bine am cauta frecventele de creatie ale creierului, de bun simt, de Viata frumoasa si mai buna. Ele trebuie activate.
adi



A gasit cineva acele frecvente de creatie ale creierului?...Sau nici nu le-ati cautat?.. :-D
Mie ,mi-ar cam trebui' acele frecvente....activate! :roll:

Cu 12-13 ani in urma, am inchegat o echipa la Craiova, cu care am lucrat cativa ani buni in acest domeniu. Am gasit o frecventa de 7,3 hz - theta inalte, care activa o zona de creatie a creierului. Dupa mine sunt multe frecvente care pot fi folosite, mai ales in domaniul sanatatii.
Pentru continuarea studiilor, este nevoie de cativa parametri care trebuie indepliniti. Fara aceste criterii, cercetarile pot degenera si canaliza catre efectul opus, adica catre distrugerea omului. Este exact ca si cum ai pune o samanata sa rodeasca si nu i-ai da lumina....
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 08 Iunie 2008, 18:29:25
@Adi

Exista pe piata un dispozitiv care utilizeaza o gama de frecvente cuprinse intre 1,2 si 14 Hz si poate fi folosit in scopuri medicale si care actioneaza la nivelul membranei celulei umane,imbunatatind schimbul intra si intercelular de ioni.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 08 Iunie 2008, 22:06:59
Citat din: CHIP din  08 Iunie 2008, 18:29:25
@Adi

Exista pe piata un dispozitiv care utilizeaza o gama de frecvente cuprinse intre 1,2 si 14 Hz si poate fi folosit in scopuri medicale si care actioneaza la nivelul membranei celulei umane,imbunatatind schimbul intra si intercelular de ioni.

Sunt convins ca exista astfel de dispozitive, folosite in scop benefic. Eu am obtinut anumite frecvente, repetabile, folosind obiecte din materiale anizotrope - lut, fara folosirea altei energii electrice din exterior.
Si anumita apa, sau zone, sau cladiri au aceste caracteristici de-a interactiona cu celula umana sau anumite zone din cormul uman.
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 08 Iunie 2008, 22:09:44
Citat din: adipop din  08 Iunie 2008, 22:06:59
Sunt convins ca exista astfel de dispozitive, folosite in scop benefic. Eu am obtinut anumite frecvente, repetabile, folosind obiecte din materiale anizotrope - lut, fara folosirea altei energii electrice din exterior.
Si anumita apa, sau zone, sau cladiri au aceste caracteristici de-a interactiona cu celula umana sau anumite zone din cormul uman.
adi

Foarte interesant ,te-ai gandit sa publici vreo carte cu asemenea chestiuni?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 10 Iunie 2008, 17:56:08
Energia psihotronicã iese din dosarele secrete:

http://www.adevarul.ro/articole/energia-psihotronica-iese-din-dosarele-secrete/346781
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 10 Iunie 2008, 18:13:21
Atacul psihic si protectia psihica

Tot UNIVERSUL este tesut din particule energetice.Sursa principala de  energie pentru noi este Soarele, care timp de miliarde de ani a  acumulat energia cosmica si acum ne-o reflecta noua.Particulele energetice, strabatand  tot UNIVERSUL, se descompun in diferite particule mai mici. Ajungand pana la  Pamant, ele energizeaza tot ce se afla in drumul lor.
  Aceasta energie a participat la formarea atmosferei, naturii si vietii pe  Pamant.Tot ea ne mentine viata si echilibrul ecologic. Orice corp si obiect are  propriul camp energetic.Campul acesta contine mii de parametrii.Pe unii ii  cunoastem deja din fizica, altii inca nu sunt descoperiti.
Fizicienii din toata lumea cerceteaza campul energetic uman cu metodele  cele mai moderne. Campul energetic sau aura noastra se poate fotografia,  masura si poate fi vazuta in infrarosu. Pentru  a avea o anumita imagine a valorilor pe care campul energetic le are, vom face  apel la etaloanele de masuri cunoscute, neexistand inca un sistem specializat  de masuratori.
              Corpul nostru este inconjurat de particule  energetice,  numite leptoni. La omul  obisnuit, volumul leptonilor este intre 3, 5-4 m3 de aer, la cei cu  capacitati asa-zise "paranormale" sunt 4, 5-5, 5 m3. Volumul  acestora se masoara cu ansa. Campul nostru energetic contine, de asemenea, specrul  de lumina cu o anumita frecventa. La omul obisnuit frecventa consta in 70% unde  milimetrice, 15% centimetrice si 15% decimetrice, cel cu capacitati paranormale  are cca. 85-95% unde milimetrice, 8-3% centimetrice si 7-2% decimetrice.
              Puterea energiei corpului depinde si  de polaritate. Corpul energetic retine particule pozitive, negative si neutre  si multe altele, carora noi inca nu le cunoastem denumirea.
              Cu cat volumul leptonic, procentul undelor  milimetrice si polaritatea pozitiva este mai mare, cu atat puterea de vindecare  a bioterapeutului este mai mare.       
              Toate particulele se gasesc in  permanenta miscare.Dupa legile fizicii stim ca ele vibreaza, se atrag, se  resping, se transforma in diferite tipuri de energie.
              Psihoparticulele sunt responsabile  pentru planul psihoemotional.Toate particulele penetreaza corpul nostru  energetic si fizic.Cel mai repede patrund particulele informationale  aducindu-ne informatia despre tot ce ne inconjoara aici si in  departare.Totodata ele duc informatia despre noi in Univers, patrund in corpul  nostru alte particule.Corpul nostru fizic capteaza toate particulele prin  supafata pielii, prin puncte bioactive, care sunt cunoscute in acupunctura,  prin crestet, prin maini, prin piciore, prin  respiratie si alimentatie.
              Creierul nostru, ca o antena mare, concentreaza  toata informatia si cu ajutorul unor mecanisme si a sistemului endocrin  transforma leptonii in bioparticule de marime 10-9 si le repartizeaza tuturor  sistemelor, organelor, celulelor corpului fizic prin anumite canale si centre energetice  mentinand functia normala a organismului.Pana cand structura parametrilor  corpului energetic este echilibrata si corpul fizic este sanatos. In cazul  dezechilibrului scade functia unor sisteme, organe, celule.Apar diferite  afectiuni.
              Am spus ca toate particulele  energetice vibreaza, transmit informatia de la una la alta.Asa cum toate  campurile noastre se intrepatrund si se intersecteaza, informatia se transmite  de la un corp energetic la altul, dar creierul nostru prelucrand informatia ne  formeaza imagini despre tot ce ne inconjoara in natura si ce reprezentam noi ca  fiinte umane.
              Intotdeauna campul nostru energetic  lasa o urma pe tot ce am atins candva, cui i-am strans mana, pe cine am alintat  sau l-am lovit, pe toate obiectele care ne-au fost dragi, ne mentine legatura  intre noi si cei ce ne sunt apropiati.Fiecare fotografie este o urma  energetica.Fiecare casa sau apartament au impregnat toata informatia despre cei  ce au locuit sau locuiesc in casa, dar si despre bucuria sau necazurile, certurile  acelora care au trait aici.De aceea, mutandu-va in casa noua, faceti zugraveala  sau sfestanie casei.     
              Deseori simtiti ca unele obiecte sau  lucruri va fac bine, va bucura, altele va aduc ghinion.Unii oameni va atrag, altii  va resping, etc.Toate lucrurile acestea se petrec la nivel energetic, adica al  subconstientului vostru.
              Stim ca unii oameni au un instinct  foarte dezvoltat si presimt unele lucruri dinainte.Asta inseamna ca subconstientul  lor este puternic si daca il asculta se vor descurca mai bine in  viata.Informatia se transmite de la om la om, de la om la obiecte si invers.Asa  stau lucrurile pe planeta noastra si in tot Universul.
              Energiile cosmice influienteaza tot  ce se gaseste in Univers si pe Terra.Toate campurile fiintelor vii si ale  naturii se influienteaza reciproc.Pentru pastrarea armoniei campului  bioenergetic ne ajuta psihoparticulele care se transforma prin epifiza si  echilibreaza planul psihoemotional.Cand functia epifizei este scazuta si campul  energetic este dezechilibrat, apar diferite afectiuni ale sistemului nervos  central si vegetativ.   
              Epilepsia si alte boli ale  sistemului nervos sunt provocate de un dezechilibru energetic foarte  profund.Avem rezolvate foarte multe cazuri de epilepsie si comportament  neadecvat, prin echilibrarea campului energetic.
              Puterea psihoenergiei depinde de  gandirea noastra.In ultimii 50 de ani am uitat de puterea gandirii noastre care  poate fi pozitiva, adica constructiva, sau negativa, adica distructiva.Fiecare  gand, pune in miscare particule din biocampul nostru. Le concentreaza, le tine  in campul nostru sau le trimite in afara lui. De aceea este foarte important ce  gandim. Fiecare gand inca neformat, nepronuntat, deja a si ajuns la  destinatie.Fiecare gand formeaza in campul eteric o forma energetica(forma-gand)  de sine statatoare.
              Gandurile de aceeasi polaritate si  frecventa (fie pozitiva, fie negativa) se aduna, se maresc in volum. Gandurile  pozitive de pace, dragoste, bucurie, ne calmeaza, ne echilibreaza fizic si  psihic. Ne ajuta sa comunicam mai bine, sa reusim in rezolvarea problemelor, sa  vedem viitorul cu optimism, chiar si avand unele greutati in viata. Ne ajuta sa  ne mentinem structura campului energetic, primita prin nastere, intr-un  echilibru armonios, sa pastram sanatatea corpului fizic si sa trecem mai usor  prin toate incercarile vietii.
              Gandurile pozitive vibreaza la un  nivel inalt si ne ridica in plan spiritual. Ne ajuta sa ne realizam si in toate  celelalte planuri:  fizic, psihic, material  si psihoemotional.
              Gandurile negative de invidie, gelozie,  ura, manie, barfele, blestemele, farmecele, toate nemultumirile au vibratii de frecventa  joasa. Acest camp concentreaza mai multa energie negativa din mediul inconjurator  si si iradiaza toate particulele negative, incarcand negativ pe toti si tot ce  il inconjoara. Ori de cate ori ne dorim un lucru foarte mult, noi il construim  pe plan mental. Orice gand distrugator, adica negativ, incepe sa existe la acel  nivel de vibratii joase.
              Toti suntem legati prin campuri  energetice si gandurile noastre. Aceasta explica faptul ca agresiunile psihice  deseori sunt facute incinstient. Oamenii inca nu si-au dat seama de puterea  gandirii. Ei nu stiu, dar creeaza ceva ce are o viata proprie in natura.Ceva ce  nu se distruge, ramane aici langa noi si influienteaza toate planurile vietii  noastre. Nu e bine sa emitem ganduri negative, caci ele se vor intoarce intr-un  fel sau altul de unde au plecat si mult amplificate in puterea lor negativa, fiindca  in calatoria sa gandul vostru negativ a mai captat si alte ganduri negative de  vibratie joasa.
              Stim proverbul"Tot ce se aseamana se  aduna". Cu cat se strange mai multa energie negativa in campul vostru energetic,  cu atat mai mult va dezechilibrati si energetic si fizic si psihic si  spiritual. Intotdeauna invinovatim pe altii ca nu sunt corecti, ca nu ne merge  bine in toate, suntem indispusi, disperati, necajiti si nici nu ne dam seama ca  deseori cauza turturor necazurilor noastre suntem noi insine, cu gandirea  noastra negativa si tot comportamentul nostru. Noi singuri putemsa ne facem  viata mai usoara sau mai grea.Totul depinde de gandirea noastra, ce forma-gand  emitem zi de zi.
              Formele- gand, plutind prin spatiu, influienteaza  alte fiinte vii, le poate afecta sau ingreuna starea celor ce ne inconjoara acasa,  la serviciu, in mijloacele de transport si oriunda ne aflam noi.
              ASADAR CUM SE PETRECE ATACUL PSIHIC ??
               Constient din partea unor oameni si din  rautate, inconstient din partea altora. Poate fi direct sau indirect. Poate fi  ziua sau noaptea, cand omul este mai deschis energetic si nu se poate proteja  constient.Poate fi provocat de una sau mai multe persoane. Trimis de rude, vecini,  dusmanii vostri sau de oameni stranii(vrajitori). Poate fi indreptat asupra  unei persoane, a unei colectivitati sau a unei comunitati.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: romulus din 10 Iunie 2008, 18:32:54
CitatASADAR CUM SE PETRECE ATACUL PSIHIC ??
----Felicitari CHIP! Imi place subiectul. Imi amintesti de vremea cand ma documentam prin biblioteci in anii de pregatire ai scolii militare. Erau carti pe aceasta tematica, care circulau intr-un asa zis " circuit inchis" , si-mi era tare ciuda ca nu le puteam comenta decat in cercul colegilor mei. Cu prieteni "civili" slabe sperante,  ca se uitau la mine ca la masini straine...... Acum sunt peste tot dar nu le citeste nici naiba.
---Vezi ca dintre romanasi nostrii, gen. Emil Streinu are cate ceva scrieri de gen. Nu spun ca sunt bune ori rele ! Te convingi si singur. Le mai "stie" si colegul Pavel Corut, dar el este smecher si a facut bani din impletirea realului cu fantasticul ! Unii naivi ,  il iau total in serios...Ha, ha! Bine-ar fi sa fie asa, cum le zice el!
---Am zis !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 10 Iunie 2008, 19:31:23
@Romulus

E un domeniu care nici in ziua de astazi la noi nu se prea discuta.Cateva emisiuni tv (cam subtiri ca si continut)si cam atat.Si cartile lui Emil Strainu care sunt valoroase  si chiar ale lui Pavel Corut care impleteste realitatea cu fictiunea.In multe  privinte fictiunea lui Pavel Corut isi gaseste corespondent in realitate insa cati cunosc acest lucru?Doar cei avizati sau antrenati pentru asta .E lesne de inteles de ce nu se cunoaste prea mult despre subiectul asta.Mai mult se stie prin grupurile private de interese.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 12 Iunie 2008, 18:46:45
Fotonii transportã informaþii

La începutul secolului XIX, Ernst Schrodinger ºi Werner Heisenberg au formulat legile de bazã ale mecanicii cuantice. Aceastã teorie descrie fizica lumii subatomice, unde, dacã îi credem pe Albert Einstein, care a emis teoria efectului fotoelectric, sau pe Richard Feynman, Freeman Dyson, Julian Schwinger ºi Sin-Itro Tomonaga, care au reuºit sã formuleze ecuaþiile de bazã ale electrodinamicii cuantice, se întâmplã fenomene care, deocamdatã, ne scapã de sub control.
Toþi savanþii citaþi anterior au primit premiul Nobel pentru realizãri de excepþie în domeniul fizicii. Ca atare, într-o primã aproximare, putem sã-i credem pe cuvânt.
Cu scuzele de rigoare faþã de specialiºti, vom formula, în câteva fraze, bazele teoretice ale energiei vii. Einstein a fost cel care a descoperit cã, în afarã de particulele din care este alcãtuit orice atom (adicã electroni, protoni ºi neutroni), existã încã multe alte subdiviziuni, care au fost numite ,,particule cuantice".
El a intuit cã lumina, dincolo de faptul cã este o undã electromagneticã, conþine astfel de miniparticule, care au fost denumite ulterior fotoni. Studiul radiaþiilor nucleare, electromagnetice sau termice a scos în evidenþã un schimb permanent de fotoni, care se desfãºoarã în mod natural între particulele încãrcate electric, respectiv între electroni ºi pozitroni.
Acest transfer continuu se asigurã prin... diviziune fotonicã! Legat de acest aspect, fizicianul irlandez John Stewart Bell a elaborat o teoremã fundamentalã pentru mecanica cuanticã. Ea afirmã cã fotonii care se obþin prin divizarea în douã a unui alt foton vor avea aceleaºi caracteristici cu cel din care s-au format.
Când un foton se divide, o parte din el rãmâne în atom ºi îi asigurã integritatea, iar cealaltã pãrãseºte atomul sau este anihilatã de alte particule subatomice, numite simbolic particule de antimaterie.
La scarã mare, fotonii eliberaþi de celulele vii (care ºi ele sunt formate din atomi) pot transmite la distanþã informaþii care circulã, ca ºi lumina, sub formã de unde electromagnetice.

De la arme neletale pânã la scut antiradiaþii

Un istoric succint al cercetãrilor în domeniul parapsihologic aratã cã, exact la sfârºitul secolului al XIX-lea, dupã ce oamenii au început sã asocieze gândurile cu electromagnetismul, au apãrut ºi primele societãþi metapsihice, care ºi-au propus sã cerceteze organizat aceste fenomene în cel mai adânc secret.
În 1993, un articol publicat de revista americanã ,,New Scientist" îl cita pe colonelul John Alexander, care lucra în laboratoarele Los Alamos, din New Mexico, ºi coordona programul de cercetare în domeniul armelor neletale. ,,Încercãm sã descoperim metode care sã le ofere comandanþilor militari mai multe opþiuni în confruntarea cu inamicul.
Noile arme trebuie sã ne asigure un control eficient, dar nedistructiv, asupra maselor ºi civililor ostili", spunea acesta. Noile arme, ce folosesc unde electromagnetice, de diverse frecvenþe, induc în mintea tuturor celor care nu se protejeazã prin cãºti speciale tot felul de gânduri (de sinucidere, tristeþe, obosealã sau deprimare) sau reacþii incontrolabile (greaþã, vãrsãturi etc.).
Acest gen de atac transformã orice armatã, oricât de bine antrenatã, într-un grup de oameni incapabili sã lupte sau sã se opunã unei forþe invadatoare. În cei 15 ani care au trecut, cercetãrile au avansat cu mult peste aceste exemple.
Azi se pot induce vise controlate, stãri de hipnozã sau de isterie care, pe bunã dreptate, nu trebuie sã fie la îndemâna oricui. Din acest motiv, toate studiile legate de particulele subatomice au primit ºtampila ,,Top Secret".

Scut antiradiaþii care produce curent electric

Liviu Popa-Simil, un inginer fizician român care a lucrat în laboratoarele Los Alamos, din Statele Unite, a pãrãsit celebrul centru de cercetãri ºi s-a lansat în lumea afacerilor. El a fondat o companie particularã de cercetãri (LAVM). Iniþiat în tainele subparticulelor atomice, el a gãsit o metodã de a folosi energia emisã masiv de materialele radioactive care va schimba lumea, spun specialiºtii.
Alãturi de Claudiu Muntele, profesor de fizicã la Universitatea A&M din Alabama, Popa-Simil a reuºit sã creeze un nanomaterial special, deosebit de util pentru protecþia mediului. Acesta este capabil sã absoarbã particulele cuantice emise de materialele radioactive ºi sã le ,,epuizeze" de energie, obligându-le sã genereze curent electric.
Anunþul invenþiei a apãrut pe 27 martie 2008, în ,,New Scientist", dar la vârful lumii ºtiinþifice din Occident realizarea a circulat cu viteza fulgerului cu vreo douã luni mai devreme. Realizat din nanotuburi de carbon, acest material poate fi folosit ca scut de protecþie pentru centralele nucleare ºi probabil nu întâmplãtor, imediat ce lumea ºtiinþificã s-a convins de calitãþile lui extraordinare, energia nuclearã a redevenit interesantã pe toate meridianele lumii.

Celulele vii emit informaþii sub formã de ... Cum se formeazã ºi se ,,citesc" gândurile

Dacã admitem cã orice corp viu este, de fapt, un imens câmp cuantic, atunci când fotonii lui se divid poate apãrea o formã de comunicare psihotronicã. Un gând ,,emis" de creier nu este altceva decât un ,,pachet" de fotoni. Fiecare dintre ei poartã caracteristicile perechii sale din câmpul biofizic al creierului care i-a emis.
Astfel, simplificând puþin lucrurile, putem spune cã fiecare gând care ne ,,trece prin cap" are o copie identicã, alcãtuitã din fotoni liberi, care se rãspândeºte, fãrã voia noastrã, în jur. Transmisia cuanticã a informaþiei din creier are forma unei unde electromagnetice ºi se propagã sferic, cu viteza luminii, chiar în timp ce gândim.
Dacã ,,pachetul" de fotoni ajunge într-un alt creier, care nu e prea ocupat sau care este interesat de subiectul respectiv (fiind, ca la radio, pe aceeaºi lungime de undã), putem spune cã persoana receptor a citit gândurile persoanei emiþãtoare.
În mod evident, fiind vorba de un fenomen fizic, acest transfer de informaþii are loc permanent, între toþi oamenii, ºi nu întâmplãtor specialiºtii afirmã cã suntem toþi ,,scufundaþi" într-un imens ºi unic ocean de gânduri.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Kymosabe din 12 Iunie 2008, 21:17:16
Dl. Emil Stãinu susþine cã cel mai straniu incident de naturã psihotronicã s-a întâmplat în 1984 în SUA , când douã localitãþi din statul Nebraska au fost atacate din senin de efective militare stranii . Mai exact, ,,militarii atacatori'' , susþin martorii oculari, aveau un aspect ciudat , semãnau cu personajele din filmele cu morþi vii . :-D
A fost mobilizatã Garda Naþionalã ºi mai târziu armata , însã se pare cã atacatorii nu erau afectaþi de gloanþe . Cu toate acestea , în prima zi de confruntare peste 20 de atacatori au fost doborâþi , dar,  spre surprinderea forþelor de intervenþie , aceºtia ,,au înviat din morþi'' în noapte aceleaºi zile .
Timp de câteva zile cele douã oraºe au fost adevãrate câmpuri de luptã , pânã când în zona de conflict au apãrut trupe aeropurtate specializate , înarmate cu arme ciudate care trimiteau fascicule distrugãtoare asupra atacatorilor . Într-un timp record trupa de comando a reuºit sã-i extermine pe toþi atacatorii , dupã care au dispãrut , luând cu ei trupurile celor uciºi .
Dl. Strãinu susþine cã totul ar fi pornit de la un proiect militar ultrasecret numit ,,Luptãtorii de dincolo de negurã'' , iniþiat de un savant psihotronist , care crease trupe speciale de soldaþi ,,zombi'' .
Astfel o subunitate de luptãtori s-ar fi rãzvrãtit ºi ar fi scãpat de sub control , totul culminând cu incidentul prezentat mai sus .
Autoritãþile militare ar fi  muºamalizat acest incident punând distrugerea celor douã localitãþi pe seama unor tornade .
Cu toate acestea în mass-media ar fi izbucnit un adevãrat scandal pe seama acestui subiect, iar
ulterior acesta ar fi stat la baza scenariului filmului ,,Soldatul Universal'' .
Eu am cãutat pe net ºi nu am gãsit încã nimic referitor la acest caz .
Deci este posibil sã  fi fost invers ºi anume, scenariul filmului sã fi dus la apariþia acestei poveºti . :lol:
Dar sã-l credem pe cuvânt pe dl. Strãinu . :-D
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Biodegradabil din 12 Iunie 2008, 23:08:14
Este vreo legatura intre d-nul Streinu si militarul care i-a prezentat in decembrie 89 pe uslasii condusi de Trosca sacrificati la MApN drept teroristi??
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 13 Iunie 2008, 00:10:38

În mod evident, fiind vorba de un fenomen fizic, acest transfer de informaþii are loc permanent, între toþi oamenii, ºi nu întâmplãtor specialiºtii afirmã cã suntem toþi ,,scufundaþi" într-un imens ºi unic ocean de gânduri.

[/quote]

Important este sa se ajunga la nivelul de cultura, pentru a avea acces la cele trei memorii, ale trecutului, prezentului si viitorului, in aceiasi clipa T0. In functie de moralitate, pot fi " scoase " in conjunctura si mediul actual, informatii pentru un trai omenesc tuturor locuitorilor planetei.
Trebuie stiut ca nu exista forta externa de anulare a gandurilor proprii, ele fiind anulate decat de cel care le emite.
Mai simplu spus, ca sa se intelaga bine, poti de oriunde, oricand, coordona actiunile " ocultilor " care incalca Legile bunului simt. Indiferent cine sunt acestea.
Care ar fi motivatia pentru a face asa ceva ?
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: romulus din 13 Iunie 2008, 22:50:40
CitatEste vreo legatura intre d-nul Streinu si militarul care i-a prezentat in decembrie 89 pe uslasii condusi de Trosca sacrificati la MApN drept teroristi??
Scris : Ieri la 21:17:16Creat de: Kymosabe 
----Eu nu stiu de asa ceva ! Exista ceva concret ? Care sa-l acuze? Daca stii,  spune , ca ar fi interesant !
---- Am zis !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: antoniu din 14 Iunie 2008, 01:29:26
exista arme defensive in psihotronica ....avbx13 ce foloseste principiul de functionare a bobinelor TESLA.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 14 Iunie 2008, 07:34:51
@Antoniu

Descrie-ne dispozitivul de care spuneai.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 14 Iunie 2008, 10:24:57
Citat din: antoniu din  14 Iunie 2008, 01:29:26
exista arme defensive in psihotronica ....avbx13 ce foloseste principiul de functionare a bobinelor TESLA.

Tesla a facut si lucruri bune, avand la baza legatura prin mama cu Neamul nostru, prin tot ceea ce a afcut pentru un trai mai bun al oamenilor. De ce trebuie sa lucram la nivel de arme sau asa zise sisteme defensive ? Nu intelegem ca astfel, atragem prin dualitate, atacuri la propria noastra persoana, din partea proiectiilor noastre in Timp.
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 14 Iunie 2008, 12:25:40
@Adipop
Cata vreme exista aceste arme psihotronice ,nu crezi ca este normal sa existe si aceste sisteme defensive,utilizate spre binele tuturor?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: antoniu din 14 Iunie 2008, 13:42:12
in 1991 locotenet colonel COJOCARU a construit pentru receptionarea energiilor nonconventionale cojocercul folosit in cojoterapie,avbx13 foloseste principiul invers de respingere si protejare in razboiul psihotronic de azi.........are in componenta bobine TESLA cu conexiune inversa .....s-a lucrat la acest proiect mai bine de 50 de ani......am dat unele detalii pe alt topic oricum schema este si va ramane secreta...!
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 14 Iunie 2008, 17:29:28
C  O  J  O  T  E  R  A  P  I  E:

http://www.cojoterapie.home.ro/toppage1.htm
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 14 Iunie 2008, 18:59:43
 Citeva informatii care mi-au atras atentia,citez de pe site :

" se bazeaza pe utilizarea energiilor neconventionale preponderent cosmice-vital necesare pentru echilibrarea si compensarea bioenergetica a organismelor si vindecarea si eradicarea afectiunilor, chiar a unor boli incurabile. Este o metoda revolutionara de tratament, abordind organismul prin exterior si actionind asupra cauzei bolii, iar aparatura neconventionala, abordind domeniul nonconformist."
"Starea psihicã bunã, încrederea în metodã, lipsa unor stresuri de orice naturã - conduc la rezolvãri sigure si rapide."
"Numai cei ce sînt convinºi ºi încrezãtori pot fi reþinuþi pentru ºedinþe de COJOTERAPIE ºi pot fi restabiliþi la o stare de sãnãtate normalã.
"Declaraþia pacientului de participare la ºedinþele de tratament"  :?



Mi-amintesc de "bioenergoterapeutzii" care preluau "bioenergiile" din mediul inconjurator ( cosmos,a 4-a dimensiune,al 7-lea cer... ) si care se comportau precum antenele de emisie-receptie."Bioenergia" le intra prin corp,prin crestetul capului,prin "chakre"  si le iesea prin prin degete ( de la miini,nu si de la picioare ).
Bioenergia era transferata pacientului intr-o sedinta ,doua ,noua, sau mai multe,functie de afectiunea bolnavului...Multi "bioenergoterapeutzi" au obtinut rezultate remarcabile,senzationale si de necontestat !
Interesanta realizare ! Palmele si chakrele "bienergoterapeutului" au fost inlocuite cu cercuri, sirme si eprubete !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 14 Iunie 2008, 19:04:30
Citat din: CHIP din  14 Iunie 2008, 12:25:40
@Adipop
Cata vreme exista aceste arme psihotronice ,nu crezi ca este normal sa existe si aceste sisteme defensive,utilizate spre binele tuturor?

Cred ca spre binele unora decat...Se va ajunge si pe pamant, odata si odata, sa dispara armele.
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: someone_creator din 14 Iunie 2008, 19:11:24
Ca sa dispara armele TREBUIE sa dispara multe mentalitati "distructive"si violente...adica tot la "schimbarea" omului ajungem...
of-offf...mai-maiiii  cu mintea aceasta a omului de azi!
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 14 Iunie 2008, 19:23:10
Citat din: someone_creator din  14 Iunie 2008, 19:11:24
Ca sa dispara armele TREBUIE sa dispara multe mentalitati "distructive"si violente...adica tot la "schimbarea" omului ajungem...
of-offf...mai-maiiii  cu mintea aceasta a omului de azi!

Se incepe cu unu, cu doi...etc...in a se schimba ceva...
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 14 Iunie 2008, 19:49:05
@Adipop

Un interviu cu un maestru reiki care stie ce e acela un razboi psi.

http://www.daopsi.ro/wordpress/?p=1
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 14 Iunie 2008, 20:59:56
Citat din: CHIP din  14 Iunie 2008, 19:49:05
@Adipop

Un interviu cu un maestru reiki care stie ce e acela un razboi psi.

http://www.daopsi.ro/wordpress/?p=1

Merci. O sa ma uit. Numai ca razboiul adevarat se da in tine, cu multitudinea personalitatilor tale. Este extrem de greu sa castigi luptele acestea.
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 14 Iunie 2008, 21:09:10
Citat din: CHIP din  14 Iunie 2008, 19:49:05
@Adipop

Un interviu cu un maestru reiki care stie ce e acela un razboi psi.

http://www.daopsi.ro/wordpress/?p=1

Nu terminai de citit. Te intreb ceva : te-ai ocupat de atacuri PSI asupra cuiva, sau impotriva unei organizatii oculte, ca sa vezi care sunt rezultantele ?
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: antoniu din 14 Iunie 2008, 21:36:09
rezultatele atacurilor se vad peste tot si cei care nu au protectie si nu se adapteaza rapid la schimbarile de mediu economic,politic,cultural,moral vor avea de suferit in urmatorii ani....
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 14 Iunie 2008, 21:49:58
Citat din: adipop din  14 Iunie 2008, 21:09:10
Nu terminai de citit. Te intreb ceva : te-ai ocupat de atacuri PSI asupra cuiva, sau impotriva unei organizatii oculte, ca sa vezi care sunt rezultantele ?
adi

Stii regula ca daca folosesti aceste forte in scop distructiv ,aceste capacitati se pierd.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 14 Iunie 2008, 21:59:54
Citat din: antoniu din  14 Iunie 2008, 21:36:09
rezultatele atacurilor se vad peste tot si cei care nu au protectie si nu se adapteaza rapid la schimbarile de mediu economic,politic,cultural,moral vor avea de suferit in urmatorii ani....
Cum ar arata sau din ce-ar trebui sa fie alcatuita "protectia" asta,ca sa nu sufere poporul  ?
Poti exemplifica ?  :roll:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: antoniu din 14 Iunie 2008, 22:07:24
de 40 de ani lucrez in acest domeniu si descrierea  lui avbx13 avand ca principiu de functionare intersectarea campurilor ca la bobinele TESLA, folosind efectul invers vectorial din COJOTERAPIE, va da posibilitatea de a cerceta si descoperi sisteme structurale elementare folosite in contracararea razboiului PSI.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 14 Iunie 2008, 22:18:07
Citat din: antoniu din  14 Iunie 2008, 22:07:24
de 40 de ani lucrez in acest domeniu si descrierea  lui avbx13 avand ca principiu de functionare intersectarea campurilor ca la bobinele TESLA, folosind efectul invers vectorial din COJOTERAPIE, va da posibilitatea de a cerceta si descoperi sisteme structurale elementare folosite in contracararea razboiului PSI.

  40 de ani...?  :roll: :-)
  ''Va da posibilitatea de a cerceta si descoperi "...?  :lol:
   Cita speranta,cita rabdare !  :-)
   
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 14 Iunie 2008, 22:19:15
Citat din: CHIP din  14 Iunie 2008, 21:49:58
Stii regula ca daca folosesti aceste forte in scop distructiv ,aceste capacitati se pierd.
[/quote

Totul se invata prin comparatie. Ceea ce scriu aici pe forum, am trait intens. Din acest motiv spun ca suntem cel mai mare dusman al nostru. Ataci, esti atacat de fapta ta. Nu ataci, n-are cine sa te atace. Este simplu.
Si o vorba aruncata anapoda, poate sa reprezinte un atac, asupra cuiva. Si o cearta cu cineva. Insasi nervii scosi cuiva din  " cutie ", prin actiunile tale. Chiar explicatiile care sunt in contradictoriu cu un interlocutor, reprezinta atac PSI. Ce sa mai zicem de arme...?
Cum comunici atunci cu extreiorul si cum te faci inteles de catre ceilalti, fara sa lezezi ?

adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Nox din 14 Iunie 2008, 22:22:42
Citat din: adipop din  14 Iunie 2008, 22:19:15
Chiar explicatiile care sunt in contradictoriu cu un interlocutor, reprezinta atac PSI.

ªi ce sã facem sã cântãm toþi în cor?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: antoniu din 14 Iunie 2008, 22:32:23
nici-o grija ca secretul este bine pazit......chiar dl COJOCARU daca citeste descrierea , nu poate reface schema de constructie,pentru-ca nu are formulele de calcul, materialele,sistemul de alimentare,modul de conexiune, si algoritmul de acordare la frecventele bioelectrice a campurilor TESLA.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: antoniu din 14 Iunie 2008, 22:32:23
nu veti canta pe rand ,succesiv si alternativ ca la COJOCERC.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 14 Iunie 2008, 22:58:07
Citat din: antoniu din  14 Iunie 2008, 22:32:23
nici-o grija ca secretul este bine pazit......chiar dl COJOCARU daca citeste descrierea , nu poate reface schema de constructie,pentru-ca nu are formulele de calcul, materialele,sistemul de alimentare,modul de conexiune, si algoritmul de acordare la frecventele bioelectrice a campurilor TESLA.
Citat din: antoniu din  14 Iunie 2008, 22:32:23
nu veti canta pe rand ,succesiv si alternativ ca la COJOCERC.

   Sunt curios ce vor spune "guvizii care pun botu' " ( te-am citat... ) citind cele de mai sus...
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 14 Iunie 2008, 23:00:33
Citat din: bluemoon8520 din  14 Iunie 2008, 22:22:42
ªi ce sã facem sã cântãm toþi în cor?

Nici pe departe, dar trebuie sa stii ce te astepta cand faci asa ceva...
Din acest motiv am incercat sa pun la punct ideea  " consonanticii oglinzi ". N-am reusit pana acum.
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Nox din 14 Iunie 2008, 23:16:59
Mi se pare normal ca pentru orice acþiune sã fie ºi o reacþiune, probabil se aplicã ºi aici în psi.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 15 Iunie 2008, 23:17:10
     " Romanii au puteri paranormale "
"50% din femeile din Romania au capacitati paranormale. Din barbati, doar 30% au astfel de puteri."
    http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=203948
   Cititi si comentariile cititorilor.  :lol: M-a amuzat comentariul cititorului Baubau !  :lol:   
   ( http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=view_comentariu&cid=762027&sid=203948 )
  Se pare ca domnul general Emil Strainu va avea multi  subiecti de cercetat la Centrul special independent de studii si cercetari psihotronice si ufologice... :-D
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 15 Iunie 2008, 23:40:57
    "Mai marii lumii au magicieni printre asistenti"
Colonel prof. univ. dr. Constantin Teodorescu, profesor la catedra ''Sisteme informationale militare'' de la Universitatea Nationala de Aparare '"Carol I'': "'La noi nu mai exista astfel de preocupari, din pacate, desi in anii 70- 80 eram pe locul 4 in lume in domeniul actiunilor psihotronice."
http://www.infonews.ro/art_102183_Actualitate-1508_-_Mai_marii_lumii_au_magicieni_printre_asistenti.html

Acum inteleg de ce a domnit Ceausescu pina in 1989.Ne manipula psihotronic cu emisiunile "Oda partidului si conducatorului iubit"... :-D
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: antoniu din 16 Iunie 2008, 02:44:48
domnule adipop stefan odobleja a reusit in psihologia consonantista  fara feed back-ul oglinzii
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: antoniu din 16 Iunie 2008, 02:44:48
te contrazic exista si acum cercetar in curs pentru a depasi aliatii......
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Biodegradabil din 16 Iunie 2008, 09:01:44

S-a scris inca din 1991 despre modul in care generalul Nicolae Militaru, proaspat numit de autorii loviturii de stat in functia de ministru al Apararii, a dispus spre miezul noptii de 23/24.12.1989 deplasarea lt. col. Gheorghe Trosca seful de St. maj. al USLA impreuna cu 3 grupe de interventie imbarcate pe 3 ABI-uri la sediul M.Ap.N. din Drumul Taberei. Se stie de asemenea ca uneia din "Gorilele mercenare" cum au fost prezentati a doua zi in paginile Romaniei Libere, uslasii macelariti cu tunurile si mitralierele de pe tancurile si TAB-urile din curtea M.Ap.N., respectiv plutonierului Ion Muicaru i-a fost taiat capul, care a fost asezat la vedere pe turela unui TAB. Alaturi de cadavrele uslasilor, lasate 3-4 zile la locul masacrului, au fost puse coli de hirtie cu eticheta "terorist" si au fost adusi in mod premeditat "oameni de bine "sa scuipe si sa urineze fara rusine pe nefericitii militari romani. Regia a apartinut fara indoiala armatei si ca acum nu mai surprinde pe nimeni ca la primele ore ale diminetii de 24.12.1989, postul national de televiziune a prezentat la comanda un reportaj de la fata locului. Scenariul a fost scris de lucratorii autorizati sa desfasoare operatiuni speciale ai compartimentului de razboi psihologic si propaganda militara care functiona in cadrul Consiliului Politic Superior al M.Ap.N. a carui comanda fusese preluata deja de col. Ioan Talpes de la gen. lt. Ilie Ceausescu. Pentru a fi convingator, rolul de prezentator a fost jucat de un capitan M.Ap.N. purtind semnele de arma ale radiolocatiei. Dincolo de imaginile socante si inscriptiile care dirijau formarea perceptiei publicului, argumentul utilizat de cpt. Emil Streinu in demascarea lui Trosca drept terorist, a fost acela ca mantaua cu care era echipat purta insemnele corespunzatoare gradului de maior ( o singura stea ), iar vestonul pe cele de locotenent colonel ( doua stele ). Este cit se poate de evident ca acel capitan Streinu care apare in cadrele mai sus amintitului reportaj, a executat un ordin. Si cu toate acestea, din momentul in care s-a dovedit ca totul a fost o inscenare cu consecinte tragice si pina azi nimeni nu a fost curios sa-l intrebe pe acel capitan cine i-a dat ordin si in ce imprejurari. In a doua parte a anului 2003 si inceputul lui 2004, au fost dedicate citeva emisiuni Tv asa-zisei "diversiuni radioelectornice" la care Armata romana a fost supusa incepind cu 22.12.1989. TVR, dar mai ales OTV, prin emisiunea Dan Diaconescu Direct si National TV, prin emisiunea Miezul Problemei, moderata de Madalin Ionescu au prezentat o singura versiune, anume cea a capitanului Emil Streinu din 1989, devenit intre timp colonel dr. ing. la SPP ( n.r.- din 2005 general de brigada ). In sprijinul versiunii sale, ofiterul E.S. a adus niste fragmente de circuite electronice, de zmee si baloane cu invelis metalizat, pretinzind ca toate acestea au fost folosite de teroristii din decembrie 1989 pentru inselarea aviatiei si apararii AA. Moderatorii emisiunilor in care a fost invitat col. Streinu au luat drept axiome toate acele argumente pentru care in alte imprejurari, ar fi fost dati afara si de la gradinita. Fiind ofiter activ, colonelul nu se putea duce la un post TV din proprie initiativa, pentru ca ar fi incalcat statutul cadrelor militare. Asadar, ca si in decembrie 1989, ofiterul a executat la ordin, o alta misiune de dezinformare a opiniei publice, la fel de evidenta ca si prima. Intr-un stat de drept, cel care ar fi trebuit sa se autosesizeze in cazul lansarii de catre un militar a informatiilor false, era Parchetul Militar.
fragment din raportul unui fost deputat, Valentin Vasilescu despre diversiunea din 1989
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 16 Iunie 2008, 10:48:31
Citat din: antoniu din  16 Iunie 2008, 02:44:48
te contrazic exista si acum cercetar in curs pentru a depasi aliatii......

   Ar fi bine sa aducem si argumente in sprijinul afirmatiilor noastre,nu sa lansam zvonuri.Ca nu suntem forum de "zvoneri si raspindaci". Asteptam argumente,nu afirmatii gratuite ori "momeala pentru "guvizi"  :-D.Afirmatii de genul "am auzit eu,vorbea cineva in tramvai", "stiu eu,da' nu vreau sa spui,nah !", nu-si au rostul pe forum...
  Eu am adus ca argument declaratia colonelului prof. univ. dr. Constantin Teodorescu,care afirma,citez :"La noi nu mai exista astfel de preocupari".
  Pe ce te bazezi,vorba lui Moromete,cind afirmi ca "exista cercetari in curs" ?
  Unde se fac cercetarile ? Pe terase,in garaje,in bucatariile din blocuri ?  :-)
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 16 Iunie 2008, 12:59:58
Citat din: antoniu din  16 Iunie 2008, 02:44:48
domnule adipop stefan odobleja a reusit in psihologia consonantista  fara feed back-ul oglinzii

Domnule Antoniu, fiecare pe calea lui....Am fost cu echia mea la Odobleja acasa. La Severin. Fiul lui ne-a condus la Hotu, in localitatea de langa Dunare. Acolo i-am aratat unde scria tatal lui si pe unde se plimba, pe niste dealuri, la cativa kilometri departare. Fiul lui era uimit, pentru ca nu stia decat el aceste amanunte. Casa de la tara a fost arsa din temelii. A ramas campul lui Odobleja...Daca esti in consonanta cu el, poti afla o gramada de lucruri....
Fiul lui, a dorit ca sa-mi dea mie absolut toate manuscrisele lui Odobleja, ca sa duc mai departe stiinta lui...
Eu cu altceva ma ocupam.
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: antoniu din 16 Iunie 2008, 14:25:48
[...] daca nu as fi fost de fata la tragerile de la bateria de coasta la constanta asupra tintelor electonice aparute pe radarul ce servea unitatea, si daca nu s-ar fi epuizat munitia existenta atunci ,poate ca si acum s-ar fi tras continuu la constanta.
Matale crezi ca ai de aface cu prostii care sifoneaza informati tip scurgere la public ....si asa ai prea multe date ......dar sa stii, ca la informatia pivot nu vei ajunge oricat te-ai zbate [...]
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: someone_creator din 16 Iunie 2008, 15:05:04
Antoniu,TINE BINE CU DINTII DE SECRET CA SA NU-TI SCAPE! :-o
Pe mine nici nu ma intere cojocareala aceea!M-ar interesa,asa...anapoda,ce fel de tarife are domnul Cojocaru si daca a reusit cu acel instrument-minune sa vindece boli incurabile! :-o
Si sa stii ca si peretii "au urechi"...si chiar ochi!

PS....observ un efect anticipat de luna plina ,in aceste zile.... :roll:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: StarDust din 16 Iunie 2008, 16:50:23
Citat din: antoniu din  16 Iunie 2008, 14:25:48
...daca nu as fi fost de fata la tragerile de la bateria de coasta la constanta asupra tintelor electonice aparute pe radarul ce servea unitatea, si daca nu s-ar fi epuizat munitia existenta atunci ,poate ca si acum s-ar fi tras continuu la constanta.
Curiozitate personala. cand a avut loc acel tir nebunesc asupra "tintelor electronice"? Cred ca trebuia sa bage C-ta in sperieti. Nu am auzit de asa ceva. Intamplator,cunosc bine acele Baterii de coasta.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 16 Iunie 2008, 17:13:51
Citat din: StarDust din  16 Iunie 2008, 16:50:23
Curiozitate personala. cand a avut loc acel tir nebunesc asupra "tintelor electronice"? Cred ca trebuia sa bage C-ta in sperieti. Nu am auzit de asa ceva. Intamplator,cunosc bine acele Baterii de coasta.

Probabil este vorba despre aplicatia(un exercitiu  comun) din luna octombrie 1994,cind nici unul dintre participanti nu a putut lovi tinta lansata de fregata U.S.Doyle.Tinta n-a putut fi nici macar incadrata de tirul obuzelor trase de pe navele ce executau exercitiul naval.Tinta ,parca ar fi fost plasata intr-o alta locatie spatiala decat cea care aparea virtual vizibila.Nu a putut fi atinsa nici atunci cand tragerile se faceau ,,la vedere,,.Motivul ca se executa un bruiaj radar activ,desi real,nu poate justifica de ce tinta nu a fost incadrata sau atinsa nici cu ajutorul telemetrelor laser sau cu raze infrarosii.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 16 Iunie 2008, 18:31:05
Citat din: antoniu din  16 Iunie 2008, 14:25:48
[...] daca nu as fi fost de fata la tragerile de la bateria de coasta la constanta asupra tintelor electonice aparute pe radarul ce servea unitatea, si daca nu s-ar fi epuizat munitia existenta atunci ,poate ca si acum s-ar fi tras continuu la constanta.
Matale crezi ca ai de aface cu prostii care sifoneaza informati tip scurgere la public ....si asa ai prea multe date ......dar sa stii, ca la informatia pivot nu vei ajunge oricat te-ai zbate [...]

  Vezi ca ti-am trecut cu vederea ofensele care mi le-ai adus...Le-am citit pina sa le stearga moderatorul.Ia bine aminte de-acum inainte cum imi raspunzi,ca sa nu revars pe tine un potop de ironii.Ironii insotite de argumente,nu flecareala de doua beri si-un crenvurst. Multumeste-i moderatorului ca nu te-a penalizat cu un "mute" sau "ban".
  E drept,de cind ai venit pe forum n-ai "sifonat" nimic,decit elucubratii si "vrajeli". In schimb ,stai bine cu "aspiratorul"...
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 18 Iunie 2008, 07:50:51
SUA cumpãrã tehnologie rusã pentru manipularea minþii!:

http://www.adevarul.ro/articole/sua-cumpara-tehnologie-rusa-pentru-manipularea-mintii/326623
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 18 Iunie 2008, 22:53:54
Golgota psihotronicã:

http://www.romfest.org/rost/aug2004/golgota.shtml
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 20 Iunie 2008, 17:04:33
  Citesc,privesc,aud si ma minunez...
  Undeva,prin cine stie ce vagauna ascunsa,cineva impinge stecherul in priza pentru a porni aparatul care ne influenteaza...
O cutie plina de sirme,bobine,tranzistori si condensatori, ori cine stie ce dispozitive trasnite, e pregatita sa ne agreseze informational-energetic si psihotronic.Starea mentala,emotionala,fizica ,ba chiar si constiinta (!!!) e hotarita de individul sau indivizii care stau pregatiti sa apese butonul ! Indivizii e rai,indivizii ne subjuga,indivizii stau cu stecherele-n priza ca sa ne induca ginduri de tristete,oboseala,sinucidere.Chiar stari de hipnoza,vise controlate,isterie ! Ori reactii incontrolabile, gen greata si varsaturi.Interesante aceste ultime reactii...Oare sa fie o stare indusa de vreun operator de la distanta ? Ca de fiecare data cind citesc articole pe tema asta, am o stare de disconfort....
  Specialistilor care induc ginduri cu aparatul conectat la priza de 220V/AC si citesc acest topic,le sugerez sa induca puternic (da puternic,nu gluma !  :evil: ) niscai ginduri pentru populatia bastinasa...Ca si lor le-ar prinde bine,sunt sigur !  :wink: Uite niste texte de batut la tastatura si de trimis pe calea undelor in creierele bastinasilor : "Spalati-va pe dinti dupa fiecare masa !","Ba,nu scuipa seminte pe strada!","N-arunca chistoace de tigari de la balcon si nu scutura cearsafurile in capul trecatorilor !", "Schimbati-va ciorapii, zilnic,ca poluati planeta !","Ridica-te de pe scaun cind vezi ca urca unul in cirja si nu gaseste loc in autobuz !","Nu da boxele la maxim la ora 2 noaptea ca sa auda tot cartieru'!" ,"N-aruncati gunoaie prin padurile patriei !","Opreste soneria la mobil cind intri in biserica !", "Mai Haplea,nu vorbi cu gura plina !" etc...
  Domnilor specialisti in psihotronica,domnilor operatori PSI,faceti educatie civica !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: romulus din 21 Iunie 2008, 20:40:23
CitatDomnilor specialisti in psihotronica,domnilor operatori PSI,faceti educatie civica !
---Da bre,  Shadow da omenasii aia cu agresiunea psiho nu e ai nostri ! E d'aia raii, care trebuie starpiti ori contracarati - daca am avea cu ce !!
---Daca am avea, sigur ca ai avea si tu dreptate monser !!!
---Sa le bage la romanasi cu forta niste ganduri pozitive, cum zici :  sa nu-si mai bata nevasta si puradeii, sa zica saru'mana pa strada, alea, alea, .....
----Am zis !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 21 Iunie 2008, 22:43:06
Citat din: Shadowman din  15 Iunie 2008, 23:40:57
Colonel prof. univ. dr. Constantin Teodorescu, profesor la catedra ''Sisteme informationale militare'' de la Universitatea Nationala de Aparare '"Carol I'': "'La noi nu mai exista astfel de preocupari, din pacate, desi in anii 70- 80 eram pe locul 4 in lume in domeniul actiunilor psihotronice."
http://www.infonews.ro/art_102183_Actualitate-1508_-_Mai_marii_lumii_au_magicieni_printre_asistenti.html

Citat din: romulus din  21 Iunie 2008, 20:40:23
---Da bre,  Shadow da omenasii aia cu agresiunea psiho nu e ai nostri ! E d'aia raii, care trebuie starpiti ori contracarati - daca am avea cu ce !!

  Da,asa este...Pina in 1990 eram printre cei mai buni in cercetari psihotronice.Toate atacurile psiho-energoinformationale le respingeam cu succes.Dar ce succes ! Nici macar mustele nu treceau granita ca sa ne agreseze cu biziitul lor !  :evil:
Eram tari,ce sa mai incoace si incolo...! TARI DE TOT ! Crapau de ciuda atacatorii ca nu ne puteau manipula !  :-D
Spre dezamagirea ori surprinderea unora,care cred ca respingeam atacurile psiho-energoinformationale,cu antene,cu cristale,cu ligheane,cu apa de ploaie ori si cu stechere bagate-n priza,secretul respingerii atacurilor psiho-energoinformationale era altul...!
O metoda veche,din strabuni,verificata si transmisa pe cale orala din generatie-n generatie, pina-n zilele noastre... :fullmoon:
N-o sa va las sa va bateti capul cautind raspunsul.Vi-l spun,ori vi-l reamintesc, acum : CULOAREA ROSIE !  :wink:
  Din acest motiv,dusmanii nu-si puteau face de cap prin tarisoara noastra ! Din acest motiv nu ne puteau deochea,imbolnavi ori suci mintile ! Ca peste tot unde mergeai,unde intrai ,intilneai culoarea rosie ! Rosu purpuriu ori diverse nuante.
  Rosu ca steagul partidului,ca lozincile din scoli,din fabrici,din uzine,rosu precum carnetul UTC,PCR...Eram coplesiti de rosu !  :wink: Rosii erau si fabricile,uzinele : Grivita Rosie,Steagul Rosu,Flacara Rosie...Rosie era si cravata de pionier... :wink: Unii cititori isi mai aduc aminte cintecelul din clasele primare :
                                                     "Am cravata mea,
                                                      Sunt pionier
                                                      Si ma mindresc cu ea,
                                                      Sunt pionier
..."

                                                      Si nu ma poti deochia,
                                                      Si nici psiho-energiza
                                                      Ca-s pionier !
                                                      Pi-o-nieeeer...!  :wink: 
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 22 Iunie 2008, 14:47:42
   Ce mai contrau ai nostrii atacurile psiho-energoinformationale pina-n 1989...O tempora,o mores !
Bruiau emisiile psiho-energoinformationale de la Europa Libera si Vocea Americii,bruiau padurile de antene,individuale ori colective, de pe blocuri si case, intr-o veselie...!
Te bruia sa spui in sedintele de partid,la servici ori la vecini ca nu exista alea-alea...Cum intra un
strain in tara,cum il luau baietii la ochi ca sa nu emita psiho-energo-bio-para-bau-bau...Procentajul atacurilor bio-psiho-pupu respinse se apropia de 100 %... 8-) Ce timpuri,dom'le...!
Acum s-au schimbat timpurile,baietii care ne aparau au batut in retragere...
Suntem puternic agresati psiho-energo-informational.Uite,spre exemplu,eu ma simt puternic agresat cind apas din greseala butonul de la telecomanda pe postul OTV.
Serialul "Elodia" cred ca va ajunge la episodul 200,poate chiar 500... :-P 
Agresat sunt si cind dau click pe unele topicuri din forumul RUFON... :-)
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 22 Iunie 2008, 21:35:05
Controlul psihic al mintii – influentarea de la distanta
Autor col dr.Emil Strainu

http://www.cronicaromana.ro/index.php?editie=1204&art=60993

Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 22 Iunie 2008, 21:58:32
Citat din: CHIP din  22 Iunie 2008, 21:35:05
Controlul psihic al mintii – influentarea de la distanta
Autor col dr.Emil Strainu
http://www.cronicaromana.ro/index.php?editie=1204&art=60993

Mda...M-a lamurit.Multa logoree pe pagina ziarului...Mai-mai  sa ma faca sa-l cred pe domnul general.Cititi cu atentie articolul si fiti atenti la urmatoarele expresii care apar in text :
"ar putea","se pare ca influentarea de la distanta","se va desfasura","se vor afla spionii psihici","se pare ca in prezent",se va dovedi un mijloc","se vehiculeaza deja","daca ar fi asa aceste evenimente" ,"campul biofizic poate fi"...
Concluzia ? Somn usor,vise placute !  :-) Imaginatia zburda pe pagina ziarului Cronica Romana... :lol:
Si pe ecranele televizoarelor... :-D
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 22 Iunie 2008, 22:23:52
Citat din: CHIP din  22 Iunie 2008, 21:35:05
Controlul psihic al mintii – influentarea de la distanta
Autor col dr.Emil Strainu
http://www.cronicaromana.ro/index.php?editie=1204&art=60993

Cu astfel de articole,care se lipesc la public precum marca pe plic,ar fi mai bine sa se prezinte pe la cenaclurile de literatura SF... :lol:
Ori  sa le scrie pe forumul RUFON ,in topicul "Povestile Seherezadei sau 1001 de nopti pe RUFON "... :lol:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 22 Iunie 2008, 22:37:05
Se pare ca nu crezi  nimic din cercetarile unora din domeniu,iar e normal ca un asemenea subiect sa nu aiba priza la public .Stii vorba aia multi stiu ,putini cunosc.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 22 Iunie 2008, 22:46:12
Citat din: CHIP din  22 Iunie 2008, 22:37:05
Se pare ca nu crezi  nimic din cercetarile unora din domeniu,iar e normal ca un asemenea subiect sa nu aiba priza la public .Stii vorba aia multi stiu ,putini cunosc.

Aveam cunoscatori aici pe forum si nu-i vedeam...Vino cu argumente la ce-am scris,nu cu reactii emotionale...
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 22 Iunie 2008, 23:07:51
 Lantul slabiciunilor : speculatiile si fictiunile se transforma in stire ori in zvon,dupa care se transforma in certitudine ! Si  se scriu pe Net,ori circula pe cale orala ! Cititi cu atentie astfel de articole !  :wink:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 23 Iunie 2008, 01:04:24
Citat din: CHIP din  22 Iunie 2008, 22:37:05
Se pare ca nu crezi  nimic din cercetarile unora din domeniu,iar e normal ca un asemenea subiect sa nu aiba priza la public .Stii vorba aia multi stiu ,putini cunosc.

Si ca sa te lamuresti mai bine,ca sa nu mai spui  "multi stiu ,putini cunosc"  :-D citeste topicul " Spionajul si razboiul parapsihologic " care l-am deschis anul trecut,pe 14 aprilie...E la un click distanta ! :-)
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,958.0.html
Vei vedea ca topicul deschis de tine "Psihotronica - rãzboiul viitorului " ar fi trebuit intitulat "Psihotronica - rãzboiul trecutului" :lol: :lol: :lol:
Citeste documentul PDF ,paginile 221-235...Si vezi ce scrie domnul general Emil Strainu depre razboiul parapsihologic si psihotronic...
  Hai ca ti-am dat argumente  sa ma contrazici,sa ma faci sa cred ca ai dreptate ! :lol: :lol: :lol:
  Ceea ce m-a surprins in mod neplacut,foarte neplacut,extrem de neplacut ( si fac pariu ca majoritatea celor ce-au citit ori frunzarit scrierile dumnealui n-au sesizat ... :-D ) e urmatorul :cit de sigur scria in 2005 (vezi doc.pdf ) ca exista razboi psihotronic si parapsihologic, si cita speculatie ,teorie,presupunere si fantezie in 2006... ( http://www.cronicaromana.ro/index.php?editie=1204&art=60993  ) link care tu l-ai pus pe topic ca sa-ti argumentezi puternic spusele. :-)
Mda... :-D
Altfel spus :"Uite popa,nu e popa " :lol:
Acum cred ca intelegi (sper...) de ce am asa mari indoieli ... :wink:
Am zis ! :lol:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 23 Iunie 2008, 04:45:49
Stiu ca ai deschis topicul la vremea respectiva si l-am citit cu interes.Nu am insinuat ca nu te-ai pricepe la subiect sau la alti colegi de pe forum ci la modul  general cati au cunostinte despre domeniul asta?Si mai ales ca nu se fac publice rezultatele cercetarilor in domeniu.Totul se discuta la ,,se pare,,Cert este un singur lucru-ca fenomenul exista cu adevarat la fel ca multe altele de care multi se indoiesc.In rest sa auzim numai de bine.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 27 Iunie 2008, 02:46:01
Citat din: CHIP din  23 Iunie 2008, 04:45:49
Stiu ca ai deschis topicul la vremea respectiva si l-am citit cu interes.Nu am insinuat ca nu te-ai pricepe la subiect sau la alti colegi de pe forum ci la modul  general cati au cunostinte despre domeniul asta?Si mai ales ca nu se fac publice rezultatele cercetarilor in domeniu.Totul se discuta la ,,se pare,,Cert este un singur lucru-ca fenomenul exista cu adevarat la fel ca multe altele de care multi se indoiesc.In rest sa auzim numai de bine.

Eu as discuta decat de " psihotronica ". Daca adaugam " razboiul...." ne-am directionat pe un fagas gresit. Altii sunt inaintea noastra in acest domeniu si este din ce in ce mai grav. Noi ca Neam, n-avem veleitati de acest gen.
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: antoniu din 27 Iunie 2008, 21:49:16
va sugerez sa spargeti unitatea  informationala in doua si sa definiti mai intai conceptele de 1] psihotronie, 2] razboi psihotronic, asta asa, ca sa ajungeti daca vreti ,la un rezultat cat de cat,  ca altfel veti bajbai psihic inca mult timp de acum incolo.
Construiti-va un model formal al motorului psihic ternar si simulati pe el toate procesele psihice si interoperabilitatile din sistem..........
cautati relatiile dintre structurile concrete,mixte si abstracte prin modele matematice -adica modelul cosmic de sistrel -dupa care se configureaza marele tot si apoi poate va veti apropia de efectul psihotronic.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 27 Iunie 2008, 22:20:53
Citat din: antoniu din  27 Iunie 2008, 21:49:16
va sugerez sa spargeti unitatea  informationala in doua si sa definiti mai intai conceptele de 1] psihotronie, 2] razboi psihotronic, asta asa, ca sa ajungeti daca vreti ,la un rezultat cat de cat,  ca altfel veti bajbai psihic inca mult timp de acum incolo.
Construiti-va

Se zice " construim "...

un model formal al motorului psihic

Acum 12-13 ani am facut un astfel de motor psihotronic. S-a dorit omologarea lui...

ternar si simulati pe el toate procesele psihice si interoperabilitatile din sistem..........
cautati

Se zice  " cautam "...

relatiile dintre structurile concrete,mixte si abstracte prin modele matematice -adica modelul cosmic de sistrel -dupa care se configureaza marele tot si apoi poate va veti apropia de efectul psihotronic.

Se zice " ne vom apropia "...

Daca intereseaza subiectul cu adevarat.

adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 28 Iunie 2008, 22:52:21
Citat din: antoniu din  27 Iunie 2008, 21:49:16
va sugerez sa spargeti unitatea  informationala in doua si sa definiti mai intai conceptele de 1] psihotronie, 2] razboi psihotronic, asta asa, ca sa ajungeti daca vreti ,la un rezultat cat de cat,  ca altfel veti bajbai psihic inca mult timp de acum incolo.
Construiti-va un model formal al motorului psihic ternar si simulati pe el toate procesele psihice si interoperabilitatile din sistem..........
cautati relatiile dintre structurile concrete,mixte si abstracte prin modele matematice -adica modelul cosmic de sistrel -dupa care se configureaza marele tot si apoi poate va veti apropia de efectul psihotronic.

Psi devine posibil prin schimbarea naturii liniilor campului unificat care trece prin corpul biofizic ,alterandu-se multimea parametrilor realitatii.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 01 Iulie 2008, 21:01:01
Parapsihologia în spatele fostei cortine de fier

De la disciplinã reacþionarã la armã a rãzboiului psihologic


În anul 1957 apãruserã în întreaga presã sovieticã numai trei articole despre parapsihologie - consideratã o disciplinã reacþionarã ºi toate erau ostile. Zece ani mai târziu, totalul lor se ridica la 152 ºi mai puþin de 10% erau negative sau critice. Parapsihologia a devenit astfel un subiect apreciat. Un numãr din ce în ce mai mare de jurnaliºti din Vest au descoperit ***** ând cã în spatele ,,Cortinei de fier" se aflã un mare grup de oameni de ºtiinþã ce studiazã acest fenomen.

În întreaga Uniune Sovieticã existau numeroºi subiecþi talentaþi, dornici sã îºi demonstreze abilitãþile paranormale ºi o mulþime de oameni de ºtiinþã, dornici sã îi studieze ºi sã împãrtãºeascã noile lor descoperiri cu colegii din Vest. Sovieticii erau de fapt la fel de interesaþi de telepatie, psihokinezie, OZN, vindecãri paranormale ºi restul spectrului de fenomene PSI, ca oricare alþi oameni de ºtiinþã, iar cercetãrile lor se bucurau de sprijinul autoritãþilor.

În 1966, la moartea lui Leonid Vasiliev (unul dintre pionieri studiului parapsihologiei), o nouã generaþie de cercetãtori sovietici, mulþi formaþi chiar de cãtre el, erau gata sã îi ducã mai departe ºi sã îi aprofundeze investigaþiile. Tânãrul fizician Viktor Adamenko studia chiar talentele psihokinetice ale soþiei sale, Alla Vinogradova. Doctorul G.A. Sergheev, matematician ºi neurofiziolog era implicat în cercetarea interacþiunilor umane normale ºi paranormale. Biochimistul Yuri Kamensky s-a arãtat a fi un ,,transmiþãtor telepatic" de succes, iar experimentele sale la mare distanþã, realizate cu actorul Karl Nikolaev fuseserã supervizate de chiar Leonid Vasiliev. La Universitatea din Kazahstan, în Alma-Ata, doctorul în biofizicã V. M. Iniuºin dezvoltase o teorie despre ,,corpul bioplasmatic" ºi perfecþionase fotografia de înaltã frecvenþã, popularizatã apoi de cãtre Semion ºi Valentina Kirilian ºi cunoscutã acum în întreaga lume.

Rosa Kuleshova citeºte cu degetele

Oamenii de ºtiinþã sovietici lucrau împreunã cu mai multe persoane având astfel de capacitãþi. Nina Kulaghina îºi demonstra în special abilitãþile psihokinetice la care putea face apel la comandã, indiferent dacã se afla într-un laborator în faþa oamenilor de ºtiinþã sovietici, sau într-o camerã de hotel în faþa unor vizitatori din Vest. Rosa Kuleshova ºi-a demonstrat în mod repetat abilitatea de a citi cu degetele. Boris Jermolaev i-a uimit pe mulþi, printre ei aflându-se ºi eminentul psiholog doctor Veniamin Pushkin, fãcând sã leviteze obiecte ºi chiar persoane. Un tânãr din Azerbaidjan pe nume Iofik Dadashev, pãrea decis sã ducã mai departe tradiþia statornicitã de cunoscutul telepat Wolf Messing ºi fãcea demonstraþii de telepatie în aproape fiecare oraº din Rusia Sovieticã.

În spatele acestui ,,senzaþional", oamenii de ºtiinþã au lucrat însã din greu la punerea bazelor teoretice ale acestei noi ºtiinþe - parapsihologia ºi la cercetarea ei cât mai riguroasã. Ei erau conduºi de dr. Ippolit Kogan, ºeful secþiunii de bioinformaþie a Institutului Tehnic din Moscova. ªi, deºi parapsihologia nu era recunoscutã ca o disciplinã ºtiinþificã în sine, existau mulþi printre care ºi tânãrul biolog, Eduard Naumov, care s-au dedicat complet acesteia, sporind ºi îmbunãtãþind relaþiile Est-Vest în acest domeniu de cercetare.

Milan Ryzl a demonstrat cã abilitãþile paranormale pot fi dezvoltate prin antrenament

În alte pãrþi din Europa de Est, panorama fenomenelor PSI pãrea echilibratã, promiþând multe în special în Cehoslovacia, unde dr. Milan Ryzl a arãtat cã înzestrãrile paranormale pot fi dezvoltate printr-un antrenament sistematic. Lucrând o perioadã de peste trei ani cu un singur subiect - Pavel Stephanek a cules rezultate semnificative în testul cu cãrþi Zenner. Acest test presupune ca subiectul sã 'ghiceascã' în mai multe probe consecutive ce carte va trage o altã persoanã dintr-o serie de 5 cãrþi purtând inscripþionate anumite simboluri. Pavel Stephanek a reuºit în 9 probe din 10, la cele mai multe dintre ele fiind martori ºi vizitatori din Vest. Millan Ryzl are meritul de a fi realizat prima demonstraþie de telepatie probatã în condiþii de laborator. Concluzia a fost cã ,,Subiectul manifestã facultãþi de percepþie extrasenzorialã în mod evident ºi repetat."

Tot în Cehoslovacia, inginerul inventator Robert Pavlita a generat un interes considerabil cu ,,generatorul sãu psihotronic", un mic obiect de metal cu care, era capabil sã depoziteze ,,energia bilogicã".

Oarba Vanga Dimitrova prezice politicienilor

În acelaºi timp, Bulgaria a devenit prima þarã în lume care s-a putut mândri cu un medium extraordinar, o femeie oarbã, numitã Vanga Dimitrova, care locuia într-un oraºel din sudul þãrii, Petrich. Cei care doreau sã o consulte erau atât de numeroºi încât se construiese special pentru ei un hotel. Mai ales cã în noaptea de dinaintea întâlnirii cu Vanga ei trebuiau sã doarmã cu o bucãþicã de zahãr sub pernã. A doua zi Vanga lua bucata de zahãr, ºi-o presa pe frunte ºi era apoi capabilã sã furnizeze o mulþime de informaþii despre trecutul, prezentul ºi viitorul celui în cauzã. Vanga a fost consultatã ºi în probleme internaþionale ºi se spune cã înainte de decembrie 1989 însuºi Ceauºescu i-a cerut sfatul.

Bulgaria se mai poate mândri ºi cu Institutul Oficial de Parapsihologie din Sofia – primul din lume de acest gen, condus de Giorgi Lozanov, un medic care, ca mulþi alþi bulgari, a primit informaþii personale exacte de la Vanga Dimitrova. El a devenit mai târziu celebru prin metoda sa de învãþare rapidã prin sugestologie.

Dialogul PSI Est-Vest s-a sfârºit înainte de a se naºte

Se poate spune cã în 1960, Europa de Est era într-adevãr centrul parapsihologiei mondiale. Dar aceasta nu era totul. În 1968, Eduard Naumov a organizat o conferinþã internaþionalã la Moscova, care a fost onoratã de prezenþa a nouã cercetãtori vestici, alãturi de doi jurnaliºti americani: Lynn Schroeder ºi Sheila Ostrander.

Întâlnirea a început cu stângul, odatã cu apariþia în cotidianul rus ,,Pravda" a unui atac virulent împotriva parapsihologiei în general ºi a mediumului Nina Kulaghina, în particular. Aceasta era numitã impostoare de jurnaliºtii soviectici. Participanþii au fost alungaþi din Casa Prieteniei, unde avea loc evenimentul. Dialogul Est-Vest dintre parapsihologi luase sfârºit înainte sã înceapã.

Lucrurile s-au înrãutãþit când Schroeder ºi Ostrander au publicat ,,Descoperiri parapsihologice în spatele Cortinei de Fier", în anul 1970. Aceastã carte celebrã conþine o cantitate de informaþii uriaºã despre studiul fenomenelor paranormale din Europa de Est ºi, în special, din fosta U.R.S.S., informaþii necunoscute pânã atunci vesticilor. Ea a condus la o creºtere considerabilã a interesului Occidentului pentru aceste fenomene. A fost atunci clar pentru toatã lumea cã sovieticii erau foarte avansaþi în cele mai multe domenii de cercetare a paranormalului.

Folosirea înzestrãrilor PSI în scopuri militare

Dar autoritãþilor sovietice nu le-a plãcut deloc cartea. Era, spuneau ei, ,,plinã de erori privind relatarea faptelor ºi plinã de prejudecãþi antisovietice" ºi au reacþionat violent la sugestia cã parapsihologia era cercetatã spre a fi folositã în mod special în ,,apãrare, rãzboi psihologic, spionaj etc.".

Ceea ce îi supãrase de fapt era indiscreþia lui Naumov. Acesta dezvãluise câteva secrete de stat: primul, cã militarii sovietici se ocupã de experimente de telepatie animalã între un submarin ºi þãrm, ºi al doilea cã gãsiserã o metodã prin care sã intercepteze telepatia dintre oameni - un fel de radar telepatic. Ambele aveau o considerabilã aplicabilitate militarã. Comunicaþiile convenþionale cu un submarin în submersie sunt extrem de dificile, iar telepatia putea rezolva aceastã problemã, cu condiþia ca transmisiile sã fie realizate fãrã erori, sau cu alte cuvinte, persoanele antrenate în telepatie sã poatã comunica perfect. În ceea ce priveºte al doilea aspect, acesta era un punct nevralgic. Dacã telepatia ar fi devenit o armã de rãzboi, ceea ce s-a ºi petrecut, interceptãrile de acest gen ar fi avut o valoare la fel sau poate chiar mai mare ca ºi interceptãrile comunicaþiilor.

URSS a interzis cercetarea individualã a fenomenelor PSI

Naumov ºi-a propus sã realizeze în 1972 o altã întâlnire internaþionalã. În urma organizãrii acesteia a a fost arestat ºi condamnat la doi ani de muncã forþatã sub pretextul unor infracþiuni financiare. Probabil ca rezultat al puternicelor proteste internaþionale, el a fost eliberat un an mai târziu. Oricum nu i s-a mai permis sã îºi reia munca ºi a dispãrut cu totul de pe scena parapsihologiei.

În octombrie 1973, presa sovieticã a publicat un articol ce pãrea cã defineºte în sfârºit atitudinea oficialã a URSS–ului faþã de parapsihologie. Mesajul era clar - fenomenele PSI existã ºi pot fi cercetate, dar nu de cãtre amatori ori "militanþi individuali" (aici se fãcea o referire clarã la Naumov), ci doar de cãtre Academia Sovieticã de ºtiinþe.

Dupã acest mesaj pãrea cã au fost restabilite niºte relaþiile internaþionale normale cu privire la acest subiect. La iniþiativa a doi psihologi, doctorul Stanley Krippner din SUA ºi doctorul Zdenek Rejdak din Cehoslovacia, a fost organizatã în 1973 la Praga prima Conferinþã Internaþionalã de Cercetãri Psihotronice (psihotronica fiind termenul estic pentru parapsihologie). Mai mult de 400 de delegaþi din 21 de þãri au participat la lucrãrile conferinþei, inclusiv un grup de cercetãtori de la Academia Sovieticã de ºtiinþã. ,,Nu este nici o îndoialã cã experimentãm naºterea unei ºtiinþe unice" a spus atunci Stanley Krippner, ,,una care necesitã o combinaþie a fizicii ºi a comportamentului ºtiinþific, cu un nou punct de vedere, holistic, asupra organizãrii sistemelor vii".

Se pãrea cã se construise în sfârºit o punte solidã între parapsihologii din Est ºi cei din Vest. Mulþi occidentali au început sã viziteze blocul þãrilor estice ºi s-au legat parteneriate ºtiinþifice. Ulterior, Congresele Psihotronice au fost þinute la intervale de doi ani ºi, deºi n-a fost nici o prezenþã sovieticã la Monaco în 1975 ori la Tokio în 1977, o echipã de medici din Moscova a asistat la adunarea din 1979 din Brazilia, unde dr. Rejdak a þinut o pledoarie convingãtoare pentru aºezarea cercetãrilor psihotronice în afara politicii.

Înscenãrile saboteazã parapsihologia

În data de 11 iunie 1979, corespondentul din Moscova al ziarului ,,Los Angeles Times", Robert C. Toth, a primit un telefon de la un om numit Petukov, care îi solicita o întâlnire urgentã. Petukov i-a dat lui Toth un document, dar înainte ca el sã aibã timp sã arunce mãcar o privire peste el, au fost amândoi înconjuraþi de cãtre poliþiºti ºi serviciile secrete ruse ºi târâþi într-un lung ºi foarte neplãcut interogatoriu. În timpul acestuia, un personaj ce pretindea a fi un mare membru al Academiei de ºtiinþe a apãrut brusc, a citit documentul ºi a anunþat cã acesta conþine o relatare a unor recente descoperiri sovietice în domeniul PSI. Ceva pe care americanii îl cãutaserã în zadar timp de o jumãtate de secol ºi care era secret de stat. Toth a fost eliberat de KGB dupã 13 ore de interogatoriu ºi i s-a cerut sã pãrãseascã þara. Incidentul a nedumerit observatorii vestici, la fel de mult ca ºi pe Toth însuºi, care nu arãtase nicodatã vreun interes pentru parapsihologie.

Rusia are capacitatea de a purta un rãzboi psihic

S-a crezut la vremea aceea cã era doar un avertisment privind interacþiunile cu oameni de ºtiinþã dizidenþi din URSS. Întregul episod pãrea aranjat de cãtre autoritãþi, dar se dovedise o înscenare stângace. S-a emis atunci ipoteza cã era posibil ca sovieticii sã nu fi rezolvat misterul PSI, dar doreau ca vesticii sã creadã cã au fãcut-o deja ºi sperau cã Toth va relata în ziarul sãu ceva din cele petrecute.

Era doar o ipotezã. În 1973 preºedintele Brejnev fãcuse în discursul sãu o referire enigmaticã la o formã de armã ,,mai înfricoºãtoare" chiar decât armamentul nuclear. Era o referire ascunsã la arma biochimicã (bacteriologicã), ori afacerea Toth fusese o reamintire blândã pentru vestici, cã sovieticii erau în mãsurã sã poarte acum un rãzboi psihic?

Dupã vizita sa în U.R.S.S., la puþin timp dupã ce a venit sã trãiascã în SUA, Milan Ryzl a povestit despre starea paradoxalã de lucruri întâlnitã de el acolo. Parapsihologia, spune el, pare slab fondatã, deºi acolo sunt semne de interes considerabil din partea autoritãþilor militare ºi a securitãþii, în vederea folosirii ei.

Aplicaþiile practice au fost întotdeauna o caracteristicã a tuturor cercetãrilor comuniste ºi o datã ce devine posibilã folosirea practicii PSI în nu conteazã ce domeniu, concluzioneazã dr. Ryzl, ,,nu este nici o îndoialã cã U.R.S.S ar folosi-o."
Cercetãtorii vestici au fost în mod repetat îndemnaþi de cãtre colegii estici sã dea asigurãri cã forþele psihice sunt folosite pentru pace ºi în folosul umanitãþii. Or, chiar aceastã insistenþã a lor este stranie. Ryzl spunea cã: ,,Se ascunde ceva în modul în care vorbesc ei despre aceste lucruri, care aratã clar faptul cã anumiþi oameni au alte idei despre cum ar trebui folosite capacitãþile PSI ."

Bibliografie:
1. Lynn Schroeder&Sheila Ostrander - Psychic discoveries behind the Iron Curtain, Prentice Hall , 1970.
2. J. B. Rhine&William McDougall - Extra Sensory Perception, Kessinger Publishing , 2003
3. Benjamin B. Wolman - Handbook of Parapsychology, McFarland & Company, 1986
4. Jane Henry - Parapsychology: Research on Exceptional Experiences, Routledge, 2004
5. Dean Radin - Entangled Minds: Extrasensory Experiences in a Quantum Reality, Paraview Pocket Books, 2006




Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 01 Iulie 2008, 23:28:13
Citat din: CHIP din  01 Iulie 2008, 21:01:01
Parapsihologia în spatele fostei cortine de fier

De la disciplinã reacþionarã la armã a rãzboiului psihologic
.......

 
M-am plictisit...
Cercetatori de toate natiile stau si studiaza prin laboratoare "paranormalul"...
Gasesc paranormali,ii duc in laboratoare,ii aseaza la aparate,le masoara pulsul,glicemia si colesterolul,le fac encefalograme,
le analizeaza ADN-ul,le ia numarul de la pantofi,de la curea,ii cintaresc,ii supravegheaza daca se ingrasa sau slabesc cind fac experiente,le masoara coeficientul de inteligenta,temperatura corpului,lungimea firelor de par,secretia de saliva,ii pun sa ghiceasca,sa leviteze,sa profeteasca,sa vindece ,sa atace,sa descopere,sa vada prin baze  militare,campinguri,scoli,spitale,ministere,primarii...
Doar-doar or descoperi si ei care e smecheria. :lol: Sa fie si ei paranormali,sa cucereasca lumea,sa fie si ei vedete,sa obtina vreo informatie "pivot" ori "ancora" doar apasind butonul Enter,sa ne impuna Noua Ordine Mondiala si Paranormala cu arme psihotronice.Sa ne atace de la distanta cu unde para,sa iesim la mitinguri ori sa aplaudam cind vrea nea  cutarescu si ceata lui de trepadusi..
Confectioneaza bobine,mesteresc piramide,dizolva saruri,descompun apa,invirt linguritze,maresc pupila-n microscoape,flexeaza genunchii,baga stechere-n priza poate-poate descopera secretul  telepatiei,premonitiei,clarviziunii,retrocognitiei,dedublarii,detriplarii,extracorporalitatii la comanda...!  8-)
  Majoritatea subiectilor par-anormali n-au dobindit calitatile "din senin".Ori din practici si lecturi.Daca s-ar cerceta mai atent biografia acestora,s-ar observa ca "paranormalul" a aparut in urma unor evenimente mai putin obisnuite : aparitii,semne,intimplari bizare,"luminitza de la capatul tunelului",etc... Sunt "forte" situate mult deasupra cercetatorilor, care nu pot fi reproduse ori intelese doar cuplind stecherul la priza si lecturind filozofie materialist dialectica... :wink:

 
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Kbal din 02 Iulie 2008, 03:46:14
bun bun ... :D si cum ar trebuie sa procedeze ? se chinuie si ei cum pot... cum stiu ...
Acuma pe bune tu cum ai proceda intr-un caz similar? sa presupunem ca ai vrea sa studiezi acest gen de paranormal...
Tehnologia probabil ca nu e niciodata deajuns dar stiinta da ! cercetand poti afla raspunsuri .... filozofand .... slabe sanse.
Oricum... filozofie+stiinta+tehnologie = o sansa mai mare de solutionare si nu cred ca ei se limiteaza doar la" stecherul din priza" ce naiba... elimina astfel probabil una din variante :p
parerea mea ....
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 02 Iulie 2008, 12:03:53
Probabil faptul ca nu se fac publice descoperirile in domeniu ,plictiseste.Si intradevar un domeniu in care nu intervine noutatea devine plictisitor.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Kbal din 02 Iulie 2008, 12:21:10
Poate ca ar mai trebui sa facem si noi cateceva ... nu numai sa studiem ce au realizat altii ... si bineinteles ca adevaratele descoperiri nu se fac publice ...
Vezi tu noi deobicei ne limitam numai la materiale externe.... citim sute de pagini , analizam subiectul respectiv , apoi de dam si noi cu presupusu aici pe forum si punct , si asta in cazuri fericite ca de multe ori ne dam cu presupusu si fara sa ne documentam .
Eu am deschis un subiect pe tema asta in prima sectiune de pe forum insa nu pare sa fie nimeni interesat  :| Probabil ca unii au mai su si astfel de activitati da in cadre restranse (la nivel de facultate cu colegii sau la locul de munca sau cativa prieteni) si nu se mai complica si cu colaborari externe .
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 02 Iulie 2008, 19:03:12
Citat din: Kbal din  02 Iulie 2008, 12:21:10
Poate ca ar mai trebui sa facem si noi cateceva ... nu numai sa studiem ce au realizat altii ... si bineinteles ca adevaratele descoperiri nu se fac publice ...
Vezi tu noi deobicei ne limitam numai la materiale externe.... citim sute de pagini , analizam subiectul respectiv , apoi de dam si noi cu presupusu aici pe forum si punct , si asta in cazuri fericite ca de multe ori ne dam cu presupusu si fara sa ne documentam .
Eu am deschis un subiect pe tema asta in prima sectiune de pe forum insa nu pare sa fie nimeni interesat  :| Probabil ca unii au mai su si astfel de activitati da in cadre restranse (la nivel de facultate cu colegii sau la locul de munca sau cativa prieteni) si nu se mai complica si cu colaborari externe .
Pai nu-ti ramane decat sa depasesti faza de teorie si sa treci la practica.Oricum nu mai reinventeaza nimeni roata acum.Toate aceste fenomene psi au fost descoperite de mult de altii inaintea noastra .Deci ce crezi ca mai ramane de facut?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Kbal din 02 Iulie 2008, 19:18:30
Pai nu ma refeream chiar strict pe subiect ci vorbeam mai la general . Dupa cum ai spus si tu ar trebui depasita faza de teorie si nu cred ca numai in cazul meu . Poate prin intermediul unei colaborari mai intense se poate trece si la practica .
Si acuma pe bune numai cei din trecut au fost inteligenti sau cum ? (se presupune ca fenomenul psi dateaza din anii 1940).
Unii au inventat roata cum ai spus , mai departe s-au inventat barcile , apoi avionul ,  motorul cu aburi , apoi motorul cu ardere interna , motorul cu reactie , probabil ca si cel anigravitational. Cel putin cazul avionului si motorului antigravitational se poate asocia cu roata (bineinteles in sensul primar , cel de deplasare)

Acum sa fiu si mai on-topic oare presupusele tehnologii psihotronice sunt unice ? Vezi tu multi inventatori romani gen coanda , justin capra si multi altii nu cred ca eu avut nevoie de laboratoare moderne si fonduri de miliarde de dolari sa dezvolte proiecte gen aerodina lenticulara (farfuria zburatoare) .
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 09 Iulie 2008, 08:03:57
Pentagonul se doteaza cu "arma telepatica" pentru dispersarea manifestatiilor:

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-07-09&id=9023
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: romulus din 09 Iulie 2008, 09:00:54
CitatPentagonul se doteaza cu "arma telepatica" pentru dispersarea manifestatiilor
----Probabil au analizat catre ce directie se indreapta societatea americana (ori au consultat vreo "Mama Omida" de pe la ei) si au ajuns la concluzia ca vor avea mare nevoie de asa ceva. Acus , acus..... Si nu numai ei....
---Am zis !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 09 Iulie 2008, 10:34:11
Citat din: romulus din  09 Iulie 2008, 09:00:54
----Probabil au analizat catre ce directie se indreapta societatea americana (ori au consultat vreo "Mama Omida" de pe la ei) si au ajuns la concluzia ca vor avea mare nevoie de asa ceva. Acus , acus..... Si nu numai ei....
---Am zis !
Pai daca tot urmeaza sa cumparam avioane de lupta de la ei ,poate ne doteaza si pe noi cu o asemenea arma.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: romulus din 09 Iulie 2008, 22:50:52
CitatPai daca tot urmeaza sa cumparam avioane de lupta de la ei ,poate ne doteaza si pe noi cu o asemenea arma.
---N-ai sa vezi ! Pai ce sunt fraieri?
---Zisesi de avioane : ai impresia ca ne vor da/vinde  din cele din ultima generatie ? N'ai sa vezi!
---Poate din cele de prin anii 95-98 . Si asta in varianta optimista.
---Am zis !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 10 Iulie 2008, 10:48:05
Rãzboiul rece, parapsihologia ºi armata popularã:

http://www.jurnalul.ro/articole/109854/ceausescu-si-razboiul-psihologic
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 10 Iulie 2008, 17:35:08
Citat din: CHIP din  10 Iulie 2008, 10:48:05
Rãzboiul rece, parapsihologia ºi armata popularã:
http://www.jurnalul.ro/articole/109854/ceausescu-si-razboiul-psihologic

Foarte interesant articolul din Jurnalul National.
In ciuda zvonurilor care umbla pe Internet,prin presa,nu cred ca s-au facut studii aprofundate asupra fenomenelor PSI in epoca
ceausista.Si nici arme psihotronice dosite prin vagaune nu existau. :-D Studii s-au efectuat in acea perioada (Spitalul Clinic al Municipiului Bucuresti-Centrul Metodologic de Acupunctura si Cabinetul de Acupunctura al Spitalului Clinic Grivita ) dar s-au limitat la investigari electronografice.In 1987, bioenergoterapeutului Constantin Mudava i s-au testat aptitudinile de transfer energetic la centrele enumerate mai sus..."Paranormalul" nu era privit cu ochi buni in acea perioada,amintiti-va de Meditatia Transcedentala,de scolile de yoga...

Si cum ipoteze explicative fara cercetari experimentale aprofundate nu se puteau avansa,totul s-a redus la citeva constatari si foarte multe speculatii ori banuieli.  :-D

Interesant de remarcat ca unii dintre "bioenergoterapeuti" (ce ma enerveaza denumirea asta...!) s-au retras ori au disparut, subit,din atentia opiniei publice...Probabil s-au terminat si epuizat bateriile. :-)  Ca nu tin o vesnicie... :lol:
  Ceea ce imi confirma ideea  ca fiecare are ROLUL, ROSTUL dar mai ales TIMPUL lui...!  :wink: 
  Din pacate,unii dintre fenomenalii, extraordinarii ,nemaivazutii si nemaintilnitii au cam uitat ca sunt doar simple fiinte trecatoare si bieti muritori pe aceasta planeta,nicidecum zei... :evil:  :evil:
 
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 25 Iulie 2008, 10:41:13
Magicienii si manipularea creierului:

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-07-25&id=9838
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 30 Iulie 2008, 14:49:23
Influentarea de la distanta:

http://www.almeea.com/Paranorma/Influentarea_de_la_distanta.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 05 August 2008, 09:06:37
Armele psihotronice folosite impotriva populatiei civile sunt o realitate :

http://urbanviorel.ro/2008/05/18/armele-psihotronice-folosite-impotriva-populatiei-civile-sunt-o-realitate/
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: contemplatorul din 05 August 2008, 09:49:07
Citat din: CHIP din  30 Iulie 2008, 14:49:23
Influentarea de la distanta:
http://www.almeea.com/Paranorma/Influentarea_de_la_distanta.html

Chip si altii,

Ai dat un link, in care se vorbeste despre "experimentul" - strict teoretic=imaginar=VIRTUAL=POTENTIAL si NU PRACTIC, si tocmai de aceea am utilizat ghilimelele - cu pisica (mai bine zis "SOPARLA", vorba lui Toma Caragiu) lui Schroedinger.
Fata de urmatorul citat explicativ:

" ...... Niciun mecanicist cuantic nu a dus mai departe rezolvarea problemei. intreaga teorie cuantica este dependenta de ecuatia de unda a lui Schrodinger. Dezvoltata din teoria undei, ecuatia matematica a fost descoperita de Ernst Schrodinger. In relatia matematica, probabilitatea gasirii unei particule este data de o functie care se conformeaza principiilor mecanicii undei. Astfel ca, in loc ca particula sa fie localizata, ea este disipata in spatiu si se poate numai calcula o probabilitate de gasire a acesteia intr-o anumita locatie, pina cind aceasta este observata propriu-zis. Ecuatia considera ca evenimentele cuantice sint nelocalizate cu multe posibilitati potentiale. Observatorul nu poate sa determine ce efect va avea o functie unda. Este ca si cum actul observarii se disipeaza in multe functii unda potentiale si pina la urma se forteaza sa se  manifeste numai in una specifica. Prin urmare, in teorie, in timpul actiunii psihotronice, cimpul biofizic al spionului psihic calatoreste spre tinta ca model matematic o ecuatie unda cuantica, ce nu determina o anumita pozitie, ci probabilitatea de a se afla intr-una din foarte multele posibilitati. Dupa sosirea la situl tinta corpul biofizic al spionului psihic poate avea dificultati in manifestare, asemenea unei persoane care vrea sa se trezeasca dintr-un vis. Acesta poate fi un motiv de ce actiunile psihotronice nu apar la oamenii care nu sint antrenati special. Se mai poate astfel explica de ce informatia de natura psihotronica poate fi neconsistenta la inceput, iar apoi brusc apare bilocatia, cind s-ar parea ca spionul psihic este acum intr-un alt loc............. ,

vreau sa fac urmatoarele precizari=adaugiri+modificari fata de cele prezentate in linkul respectiv, si anume:

1) Pe langa faptul ca: EU INSUMI SUNT UN SPION=SUNT - ASEMENI OCHIULUI LUI HORUS - UBICUU=adica: MA POT AFLA - DECI: POT CALATORI CU VITEZA LUMINII - INSTANTANEU=CONCOMITENT=SIMULTAN IN MAI MULTE LOCURI DEODATA;

2) pot sa va mai spun ca: Oamenii de stiinta OBEDIENTI FRANCMASONERIEI=SCAMATORILOR=MISTIFICATORILOR, induc cu buna stiinta publicul in EROARE, OMITAND CA SA POMENEASCA IN VREUN MANUAL=CARTE=MATERIAL, despre ceea ce se numeste:

NORMA=STANDARDUL=FRACTALUL=CUANTA CU AMPLITUDINEA INSTANTANEE CEA MAI PROBABILA, cu ajutorul careia/caruia:

SE POATE DETERMINA CU CEA MAI MARE CERTITUDINE - SI NU CU CEA MAI MARE IN_CERTITUDINE ASA DUPA CUM SUSTIN ERNST SCHROEDINGER SI WERNER HEISENBERG - AMPLITUDINEA POTENTIALA=VIRTUALA A UNDEI, SI IMPLICIT:

POZITIA PARTICULEI IN CADRUL EVOLUTIEI ACESTEIA;

3) NU SUNT ABSOLUT DELOC TULBURAT ATUNCI CAND II URMARESC EVOLUTIA, DE MANIPULARILE DISCRETE PANA LA SECRETE=deci: ASCUNSE INTENTIONAT, EFECTUATE DE CATRE SATANE=FRANCMASONI ASUPRA EVOLUTIEI RESPECTIVEI PARTICULE, CU SCOPUL DE A:

3.a) SPARGE LEGEA NATURALA DE ORDINE;
3.b) PENTRU A CREA=FACE POSIBILA SI INTRETINE ASTFEL FICTIUNEA NUMITA HAOS=O IN_CERTITUDINE=IM_PRE_VIZIBILITATE A DINAMICII=MISCARII=EVOLUTIEI RESPECTIVEI PARTICULE.

Daca FRANCMASONERIA NU SI-AR MAI BAGA MAINILE EI SPURCATE IN LUCRAREA DIVINA, LUMEA S-AR AUTO_REG(U)LA=AR FI:

LIBERA IN MOD NATURAL=ASA CUM A CREAT-O SI LASAT-O INSUSI MARELE ARHITECT AL UNIVERSULUI, SI NU AR FI APARENT=ILUZORIU LIBERA CONDITIONAT=IN MOD ARTIFICIAL !!!


Asa cum AU FORTAT=SPART SI/SAU ACCELERAT=FACUT CA SA SE CIOCNEASCA=CONFRUNTE INTRE ELE, NUCLEELE DIVINE PRE_EXISTENTE SI/SAU AU CREAT NUCLEE ARTIFICIALE, LA FEL AU SPART - TOT IN SCOPUL PERVERTIRII LUI - SI:

GENOMUL UMAN=DIVIN, CU SCOPUL DE A-SI CREA CREA CLONELE=SLUGILE CARE SA-I SERVEASCA O VESNICIE=ETERNITATE.

Spre norocul nostru insa: NUMAI=DOAR CEEA CE ESTE DE ORIGINE DIVINA ARE VESNICIE=ETERNITATE.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: contemplatorul din 05 August 2008, 09:58:37
Toate "lucrarile" acestor DISCIPOLI=UCENICI AI SATANEI, NU SERVESC INSA NICI PANA LA ORA ASTA altui scop, decat:

SCOPULUI DISTRUGERII=SUBSTITUIRII ORDINII=LEGILOR NATURALE=DIVINE=OBIECTIVE - LIPSITE DE CONSECINTE NE_FASTE - SI INSTAURARII UNOR LEGI=UNEI ORDINI PROPRII=SUBIECTIVE, CU CONSECINTE IN_CERTE=IM_PRE_VIZIBILE !!!

Dar, cu toate astea trebuie ca sa aflati DE LA MINE SPIONUL=CALATORUL IN TIMPUL-SPATIU:

CA CEEA CE ESTE DEJA SCRIS IN BIBLIE=APOCALIPSA=REVELATIA ESTE O CERTITUDINE:

DISCIPOLII=UCENICII SATANEI VOR:

ARMA_GHIDONUL:

adica, SE VOR CON_VERTI=VOR INTOARCE "ARMELE" IMPOTRIVA STAPANULUI LOR SATAN, SI LE VOR DEPUNE DEFINITIV IN FATA:

SALVATORULUI=MANTUITORULUI LOR !!!
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: contemplatorul din 05 August 2008, 10:26:11
Va mintiti "dictoanele" ???

1) " DIVIDE ET IMPERA !!! ", adica: SPARGETI=DI_SOCIATI=IMPRASTIATI (cu o cat mai mare amplitudine) SPRE A O PUTEA CONDUCE, MASA=TURMA DIVINA !!!

2) " DATI CEZARILOR=SLUJITORILOR SATANEI CEEA CE ESTE AL CEZARILOR=SLUJITORILOR SATANEI, SI LUI DUMNEZEU CEEA CE ESTE AL LUI DUMNEZEU !!! ", desi:

SATAN SI SLUJITORII LUI, NU AU FOST ALESI=NUMITI DE CATRE MARELE ARHITECT AL UNIVERSULUI=DUMNEZEU, CI:

EI S-AU AUTO_DETERMINAT=AUTO_PROCALMAT=SUBSTITUIT ACESTUIA !!!!

CU AJUTORUL ACESTOR BLASFEMII=PERVERSIUNI=BABILONII SATANICE, A FOST REG(U)LATA PANA ACUM LUMEA DE CATRE FRANCMASONERIE !!!

DAR, CEASUL DIVIN A SUNAT DEJA SFARSITUL ACESTEI DEZ_ORDINI MONDIALE=PLANETARE, CHIAR DACA EL NU A PUTUT FI AUZIT DE CATRE INTREAGA MASA=TURMA, DATORITA DIS_TORSIUNILOR=PARAZITILOR PRODUSE/PRODUSI DE CATRE SLUJITORII SATANEI, LA ORDINUL DISPERAT AL ACESTUIA !!!
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: DepthOfField din 05 August 2008, 12:40:16
Domnule Contemplator, sau poate e mai bine sa te numesc "Norocchior", asa cum apari pe forumul bursier... credeam ca ne-ai scutit de aberatiile tale.
Iar incepi sa parazitezi acest forum?
Stiu, o sa incepi sa demonstrezi ca noi, Satanele, iata, ne opunem "Spiritelor evoluate" ca tine...

Deci: scuteste-ne.

propun banarea ta definitiva. pentru ca ai mintit, si nu ti-ai retras afirmatiile nastrusnice si mincinoase, si, mai rau, persisti in minciuna, domnule "calator in timp si spatiu".
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Fr0styan din 05 August 2008, 13:09:26
pe mine nu ma deranjeaza ceea ce scrie el pentru ca inteleg de ce se exprima astfel. si chair daca nu as intelege nu m-as simti jignit cum te simti tu domnule Depth of Field

P.S. vorbeste in numele tau si a celor care iti dau dreptate nu in numele forumului.  :rainbow: peace
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: contemplatorul din 05 August 2008, 13:10:27
Citat din: DepthOfField din  05 August 2008, 12:40:16
Domnule Contemplator, sau poate e mai bine sa te numesc "Norocchior", asa cum apari pe forumul bursier... credeam ca ne-ai scutit de aberatiile tale.
Iar incepi sa parazitezi acest forum?
Stiu, o sa incepi sa demonstrezi ca noi, Satanele, iata, ne opunem "Spiritelor evoluate" ca tine...
Deci: scuteste-ne.
propun banarea ta definitiva. pentru ca ai mintit, si nu ti-ai retras afirmatiile nastrusnice si mincinoase, si, mai rau, persisti in minciuna, domnule "calator in timp si spatiu".

DepthOfField,

Te crezi si tu vreo "TRINITATE", de folosesti PLURALUL ????

De unul singur, NU FACI MAI MULT DE 15 ARGINTI=2 parale ???

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2082.msg36194/topicseen.html#msg36194
(http://www.rufon.org/forum/Themes/default/images/warnpmod.gif) ai intrecut masura
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Serban M din 05 August 2008, 13:20:22
Citat din: contemplatorul din  05 August 2008, 13:10:27
DepthOfField,

Te crezi si tu vreo "TRINITATE", de folosesti PLURALUL ????

De unul singur, NU FACI MAI MULT DE 15 ARGINTI=2 parale ???

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2082.msg36194/topicseen.html#msg36194

well,ai cam intrecut masura
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: extrateresru_ro din 05 August 2008, 14:19:59
Citat din: CHIP din  05 August 2008, 09:06:37
Armele psihotronice folosite impotriva populatiei civile sunt o realitate :

http://urbanviorel.ro/2008/05/18/armele-psihotronice-folosite-impotriva-populatiei-civile-sunt-o-realitate/

teai gandit vreodata, la antenele asa zise, pentru telefonia mobila.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Fr0styan din 05 August 2008, 14:31:23
Citat din: Sirius13 din  05 August 2008, 13:20:22
well,ai cam intrecut masura

parerea lui  :roll:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 20 August 2008, 09:01:08
 Urmatorul razboi se va purta in mintea soldatilor:

http://www.descopera.ro/dnews/2938292-urmatorul-razboi-se-va-purta-in-mintea-soldatilor
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 06 Septembrie 2008, 08:37:08
Zavtra: "Putin si Medvedev, supusi la atacuri parapsihologice"

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-09-06&id=12291
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 06 Septembrie 2008, 22:13:29
TEHNOLOGIE Eficienta ºi împotriva unor mulþimi neprietenoase

Armata americanã se va dota cu ,,arme telepatice"

Un raport recent declasificat al Pentagonului dezvãluie planurile armatei americane de a se dota cu arme "cu razã telepaticã". Dispozitivele ar putea cauza inamicului febrã sau l-ar putea face sã audã "voci". Raportul numit "Bioefectele unor arme non-letale" se referã la dispozitive ce utilizeazã microunde, laser ºi sunete, relateazã New Scientist. Cel mai aproape de realizare a fost proiectul unui pistol cu microunde, care sã "proiecteze" cuvinte direct în urechile oamenilor. Cu acesta se fãcuserã inclusiv teste de laborator, asupra unor voluntari, pentru a îi determina sã audã cifrele de la 1 la 10. Ulterior, în 2004, Marina americanã a finanþat o cercetare pentru a studia cum acest fenomen (numit efectul ,,Frey") poate fi utilizat ca sã cauzeze o senzaþie de disconfort auditiv pentru mulþimi.
Documentul mai pomeneºte ºi de arme-surse de sunet suficient de puternice pentru a afecta echilibrul (al cãrui centru se aflã în urechea internã) ori de o armã capabilã sã producã "febrã artificialã" – mai exact, microunde care supraîncãlzesc organismul uman. Tehnologia este deja disponibilã în prezent. Ea poate fi folositã pentru a imobiliza o persoanã pentru "un interval de timp aproape oricât de lung, fãrã efecte colaterale". Aceste tehnologii pot fi utilizate, însã, pentru a tortura oameni. În urmã cu exact zece ani, Parlamentul European a interzis tehnologiile ce pot prezenta pericol pentru creierul uman.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 10 Septembrie 2008, 19:31:30
AVATARURILE ARMELOR DE CONTROL PSIHIC

http://compositum.weblog.ro/2008-09-10/514599/AVATARURILE-ARMELOR-DE-CONTROL-PSIHIC.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 10 Septembrie 2008, 20:14:44
Presa rusa acuza Georgia ca foloseste "arma sonica"

http://www.ziua.ro/news.php?data=2007-11-19&id=1710
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 12 Septembrie 2008, 07:55:58
Rusia prezinta Nike, cea mai puternica arma electromagnetica

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-09-12&id=12564
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 13 Septembrie 2008, 07:32:33
Parapsihologii

Razboiul Rece nu a fost doar o infruntare a rachetelor nucleare ci si o infruntare a mintilor. CIA a intrat la mijlocul anilor '70 intr-o cursa a parapsihologiei cu Uniunea Sovietica. In vreme ce cercetarile realizate la Moscova in acest domeniu sunt foarte putin cunoscute, guvernul american a declasificat mai multe
documente referitoare la cercetarile in domeniul parapsihologiei aplicate in domeniul informatiilor. Doctorul in fizica Kenneth A. Kress, care a lucrat pentru CIA sub acoperire a alcatuit in anul 1977 un raport intitulat "Parapsihologia in domeniul informatiilor. O recapitulare si concluzii personale". Raportul contine o prezentare a experimentelor parapsihologice desfasurate de CIA in anii '70, la care dr. Kress a participat in mod direct, si o relatare a unui test reusit, in care unul dintre mediumii folositi de CIA a reusit sa descrie in detaliu instalatiile
unui centru de cercetari nucleare din Uniunea Sovietica. Atat raportul lui Kress cat si alte documente facute publice indica faptul ca pana la urma parapsihologia ar fi fost abandonata. Redam in randurile urmatoare raportul doctorului Kress asupra studiilor efectuate de CIA in domeniul "vederii neintermediate la mare distanta". (Ioan TUDOR)
Inceputurile
"CIA (Central Intelligence Agency) a investigat controversatul fenomen numit parapsihologie si modul in care acesta este legat de colectarea de informatii. Autorul a fost implicat in multe aspecte legate de ultimele investigatii. Acest document rezuma o serie de elemente relevante ale experimentelor autorului si ale altor autori. Intentia nu este a se realiza o prezentare istorica. Documente detaliate sunt disponibile pentru cei interesati. In schimb, intentia documentului este de a prezenta o serie de opinii, date interesante si posibil folositoare. Acest raport poate fi folositor pentru cei care, pe viitor, vor dori sa evalueze aspecte ale parapsihologiei legate de colectarea de informatii.
Agentia a luat initiativa prin finantarea unor cercetari parapsihologice, dar circumstante potrivnice si teama de ridicol au oprit CIA in incercarea de a finaliza o serie de investigatii stiintifice parapsihologice si relevanta lor pentru securitatea nationala.
In aceasta perioada de cercetari, CIA a fost asaltata de rapoarte cu privire la o serie de ilegalitati de diferite tipuri. Foarte probabil ca aceasta situatie a atras atentia CIA cu privire la activitatile neobisnuite. "Efectul Proxmire", unde exista frica de faptul ca o serie de contracte de cercetare finantate de guvern vor fi declarate nefondate, a fost un alt factor care a impiedicat CIA sa cerceteze aceste domenii sensibile. In acelasi timp, se pare ca exista doua tipuri de reactiei la parapsihologie: pozitiva sau negativa, cu foarte mici diferente. Informatiile parapsihologice sunt, prin definitie, derutante si imposibil de explicat. La acest lucru se adauga o istorie plina de fraude dovedite, fapt ce ii determina pe multi sa respinga subiectul si sa spuna: "Nu cred aceste lucruri nici daca ar fi adevarate". Altii, care au trecut prin experiente personale de "schimbare", tind sa fie convinsi ca un succes inexplicabil duce la nasterea unui fenomen. Aceste prejudecati fac dificila incercarea de evaluare atenta a parapsihologiei, fiind nevoie de mai multe cercetari.
   Satelitii si avioanele spion ale americanilor nu au fost de ajuns pentru colectarea informatiilor din Uniunea Sovietica - astfel ca agentiile guvernamentale americane au apelat si la ajutorul parapsihologilor
   De pe urma studiilor finantate de CIA, s-a ajuns cu greu la niste concluzii, informatiile fiind incomplete. Aceste informatii arata, printre altele, ca la un moment dat pot aparea rezultate informative reale. Asta nu inseamna ca parapsihologia este o unealta de colectare de informatii dovedita; se poate afirma cel mult ca cercetarile nu sunt complete si ca acestea trebuie sa continue.
Atentia este indreptata spre telekinezie si viziunea neintermediata la mare distanta. Telekinezia reprezinta posibilitatea existentei unor abilitati ale unei persoane de a interactiona cu o masina sau cu un obiect, prin mijloace inexplicabile. Viziunea la mare distanta este inrudita cu clarviziunea, in ideea in care o persoana are capacitatea de a percepe informatii despre o locatie sau o persoana care a fost izolata de orice legatura senzoriala cunoscuta.
Parapsihologii lui Hitler
Odata cu cel de-al Doilea Razboi Mondial, la agentiile de securitate nationala ale SUA au ajuns o serie de rapoarte, bazate pe zvonuri, cu privire la capacitatile de perceptie extrasenzoriale (ESP-extrasensory perception capabilities), in care se considera ca Hitler se bazeaza pe astrologi si profeti. Sugestii cu privire la utilizarea ESP in domeniul militar au continuat sa apara si dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. De exemplu, in 1952, Departementul de Aparare a fost informat despre posibilitatea utilizarii perceptiei extrasenzoriale in razboiul psihologic. De-a lungul anilor, rapoartele au continuat sa se adune. In 1961, rapoartele au dus la demarare a unor prime investigatii in domeniul parapsihologiei ale Guvernului SUA, cand seful Biroului Serviciu Tehnic al CIA (Office of Tehnical Service-OTS) a devenit interesat de pretinsele capacitati ESP. La scurt timp, ofiterii de la serviciile tehnice l-au contactat pe Stephen I. Abrams, Directorul Laboratorului Parapsihologic al Universitatii Oxford, din Anglia. Sub auspiciile Proiectului ULTRA, Abrams a realizat un articol care pretindea ca ESP au fost demonstrate dar nu intelese si controlate. Raportul a fost citit cu interes dar nu a produs nici o reactie in urmatorii zece ani.
Doi fizicieni din domeniul laserilor, Dr. Russell Targ si Dr. Harold E. Puthoff, au determinat CIA sa-si reia cercetarile in domeniul parapsihologiei. Targ a fost interesat de parapsihologie pe toata perioada vietii sale de adult. Ca experimentalist, el a fost interesat de observatiile stiintifice in parapsihologie. Puthoff a devenit interesat de acest domeniu la inceputul anilor 1970. El a fost un teoretician care a studiat noi domenii de cercetare, dupa o perioada de cercetare in electronica quantica.
In aprilie 1972, Targ s-a intalnit cu personalul CIA din cadrul Biroului pentru Informatii Stiintifice (Office of Scientific Intelligence-OSI) si a vorbit despre abilitatile parapsihologice. Targ a dezvaluit ca a avut contacte cu persoane care pretind ca au vazut si au contribuit la o serie de cercetari sovietice in telekinezie. Filme sovietice in care anumite persoane misca obiecte neinsufletite doar cu "puterea mintii" au fost puse la dispozitie pentru analiza de catre OSI. Acestia, la randul lor, au contactat personalul din cadrul Oficiului de Cercetare si Dezvoltare (Office of Research and Development-ORD) si OTS. Apoi, un ofiter de proiect al ORD l-a vizitat pe Targ, care devenise de curand membru al Institutului de Cercetare Stanford (Stanford Research Institute-SRI). Targ a propus ca in colaborare cu Puthoff sa fie facuta o serie investigatii in telekinezie la SRI.
Aceste propuneri au fost imediat continuate cu demonstratii facute in laborator. Targ si Puthoff au gasit o persoana care se pare ca avea abilitati telekinetice. Aceasta a fost dusa intr-o vizita surpriza la un magnetometru izolat folosit pentru experimentele in domeniul quarcilor de catre Dr. A. Hebbard la Universitatea Stanford, Departamentul de Fizica. Experimentul in domeniul quarcilor cerea ca magnetometrul sa fie izolat atat de mult cat permitea tehnologia la aceea data. Cu toate acestea, cand subiectul si-a fixat atentia asupra interiorului magnetometrului, semnalul emis de acesta a fost bruiat, indicand o schimbare in campul magnetic intern. Au mai fost observate si o serie de alte legaturi intre eforturile mentale ale subiectului si variatiile de semnal constatate. Astfel de variatii nu au mai fost inregistrate inainte sau dupa vizita. Evenimentul a fost rezumat si transmis catre CIA sub forma unei scrisori a unui analist OSI si sub forma discutiilor dintre ofiterii membrii ai OTS si ORD.
Temeri de frauda
Incepand cu octombrie 1972, am fost ofiter de proiect. Am fost ales datorita activitatii mele din trecut in domeniul fizicii, cu fizicienii de la SRI. OTS a finantat o extindere a bugetului pentru parapsihologie cu 50.000$. Cercetarile extinse au inclus teste referitoare la abilitatile subiectului initial, dar si ale unuia nou. Au inceput sa apara date interesante; se pare ca abilitatile paranormale sunt individualizate. De exemplu, unul din subiecti, prin efortul mintii, se pare ca putea determina cresterea temperaturii masurate de un termistor; actiunea nu a putut fi realizata si de al doilea subiect. Al doilea subiect a fost capabil sa descrie, cu acuratete impresionanta, continutul unor plicuri sigilate. In conditii similare, primul subiect nu a fost capabil sa descrie nimic. Poate si mai ingrijorator este faptul ca repetand experimentul cu acelasi subiect, nu au fost obtinute rezultate concludente. Am inceput sa am din ce in ce mai puternic sentimentul ca am de-a face cu o frauda.(...)
In timpul verii din 1973, SRI a continuat sa lucreze in mod neoficial cu un ofiter OSI pentru un experiment de viziune neintermediata la mare distanta, care ulterior a determinat CIA sa finanteze si alte investigatii in parapsihologie. Tinta a fost o proprietate din estul SUA. Experimentul a inceput cu transmiterea coordonatelor geografice ale proprietatii catre fizicienii SRI, care, la randul lor le-au transmis celor doi subiecti, unul dintre ei fiind Pat Price. Nu a fost permisa utilizarea hartilor; subiectii trebuind sa descrie imediat ceea ce au vazut pe baza acestor coordonate. Subiectii au facut o descriere care in prima faza parea a fi eronata. Amandoi vorbeau despre ceva ce parea a fi o baza militara. Cu toate acestea, o corelatie izbitoare care se regasea in descrierile celor doi subiecti a atras atentia. Aceasta corelatie l-a determinat pe ofiterul OSI sa mearga la fata locului pentru o investigatie mai aprofundata.
Spre surpriza ofiterului OSI, acesta a descoperit la o distanta de cateva mile de proprietate, o instalatie a guvernului. Aceasta descoperire i-a determinat pe participantii la experiment sa-i ceara lui Price sa dea detalii cu privire la actiunile din interiorul locatiei. Toate informatiile oferite de subiecti au fost studiate de CIA.
Descrierea a fost ca de obicei amestecata. Pat Price, care nu avea nici o pregatire militara sau informatii anterioare, a oferit o lista de titluri de proiecte care erau legate de activitati curente sau trecute, inclusiv unul legat de sensibilitatea extrema. De asemenea, a fost dezvaluit si numele de cod al locatiei. Alte informatii legate de asezarea fizica a locatiei au fost precise. Informatiile legate de numele persoanelor aflate la respectiva locatie s-au dovedit a fi eronate.(...)
Diferende statistice
Ca exemplu asupra disputelor ce au aparut pe seama cercetarilor, se pot lua in considerare datele obtinute in cadrul experimentului "ESP teaching machine"(masina ESP). Aceasta masina reprezinta un generator electronic de numere aleatorii, folosit pentru testarea abilitatilor paranormale. SRI sustine ca masina alegea aleatoriu una dintre cele patru pozitii prestabilite, iar subiectul trebuia sa indice pozitia acesteia prin apasarea unui buton. Pozitia masinii si pozitiile indicate de subiect au fost inregistrate pentru o analiza ulterioara. Daca subiectul ar fi incercat sa "ghiceasca" pur si simplu pozitia masinii, probabilitatea ca acesta sa fi avut dreptate ar fi fost in medie de 25%. Unul din subiectii SRI a avut o medie impresionanta de aproximativ 29%, in peste 2.500 de incercari.
Am cerut o analiza a experimentului, iar doi ofiteri ORD mi-au dat in scurt timp un raspuns sceptic. In primul rand acestia au contestat faptul ca masina functioneaza aleatoriu. Apoi au sugerat ca subiectii au identificat modul de functionare al masinii, obtinand astfel un punctaj ridicat. In timpul acestei analize, a fost scos in evidenta faptul ca, indiferent daca masina functioneaza aleatoriu sau nu, pe baza datelor obtinute in timpul experimentului putea fi identificat modul de functionare al acesteia. Faptul ca masina functiona sau nu aleatoriu a devenit nesemnificativ, deoarece capacitatile subiectilor puteau fi comparate chiar cu performantele masinii. Cu toate acestea, ofiterii ORD au considerat ca nu merita eforul realizarii unor noi analize a datelor obtinute.(...)"

SURSA -Cotidianul Ziua 13.09.2008
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 13 Septembrie 2008, 07:39:47
Primul medium care a vazut reactoarele sovietice

In partea a doua a raportului, dr. Kress relateaza despre o operatiune de succes a CIA in domeniul "vederii neintermediate" in care mediumul Pat Price a reusit sa ofere detalii despre un centru de cercetari nucleare din URSS. Acest program guvernamental a fost continuat in SUA pana in anii '90 - un "varf" al solicitarilor de informatii de la diversi me­diumi fiind in anii '80. In 1994 programul "vederii
neintermediate" - care iesise de sub controlul CIA si intrase sub controlul Agentiei pentru Informatii Militare (DIA) - a revenit sub umbrela CIA. In 1995 acest program a fost declarat oficial ca inchis.
Prima operatiune
"Avand in vedere presiunile tot mai mari, s-a incercat prima operatiune de colectare de informatii utilizand parapsihologia. Tinta a fost Baza Nucleara de Cercetare si Dezvoltare de la Semipalatinsk (Semipalatinsk Unidentified Research and Development Facility-3-URDF-3). In acest experiment va fi folosit cel mai bun subiect al nostru, Pat Price. Din experientele anterioare era evident faptul ca Price a avut atat rezultate pozitive cat si negative. Imprumutand din conceptele teoretice clasice de comunicare, acest "canal neconventional" de informatie putea fi folositor doar daca era explicat. A fost pus la punct un protocol elaborat, in baza caruia rezultatele sa poata fi evaluate. In primul rand, trebuia sa ne asiguram ca acest "canal" de informare ne oferea date folositoare. Am vazut poze ale URDF-3 si am ales doua caracteristici, care daca vor fi identificate de Price, vor demonstra ca acest "canal" functioneaza, chiar si partial. Referitor la Figura 1a, aceste caracteristici erau o macara inalta si patru structuri ce semanau cu niste sonde petroliere. Toata lumea a fost de acord ca daca Price va identifica aceste structuri, va trebui sa semneze un contract de confidentialitate si va deveni sursa credibila de colectare de informatii. In al doilea rand, dupa ce se ajunge la identificarea unui canal de lucru, va fi nevoie ca acesta sa fie descris cat mai amanuntit. Acest lucru se va realiza prin testarea periodica a lui Price, caruia i se va cere sa descrie caracteristici ale URDF-3, pe care le cunosteam. In functie de acuratetea acestor descrieri se va putea determina calitatea informatiilor ulterioare, pe care nu avem posibilitatea sa le verificam.
   Clarvazatorii angajati de CIA aveau perioade in care nu reuseau sa furnizeze informatiile solicitate, ceea ce a provocat frustarea principalei agentii de spionaj   americane care avea nevoie de surse de informatii capabile sa raspunda permanent nevoilor sale
Experimentul a inceput cu o intalnire intre mine, seful sectorului in care lucram, Targ si Puthoff la un motel, intalnire in care le-am oferit o serie de informatii acestora. Ulterior, la SRI, Targ si Puthoff l-au informat pe Price. Avand in vedere ca Targ si Puthoff nu stiau nimic despre URDF-3, experimentul era protejat importiva unei posibile scurgeri de informatii si/sau telepatiei. Initial, Price a primit doar coordonatele geografice, o harta dintr-un atlas pe care era marcata cu aproximatie locatia URDF-3 si i s-a spus ca este vorba de o baza sovietica de cercetare si dezvoltare. Pe timpul noptii, acesta a realizat desenele din dreapta jos a figurii 1b. Price a mai spus ca aceasta era o macara "al naibii de mare", deoarece a vazut o persoana care trecea pe langa aceasta si nu ajungea decat la nivelul axei rotilor(vezi schita din stanga figurii 1b). Aceasta performanta mi-a atras atentia; dar dupa inca doua zile de lucru nu am auzit nimic legat de sondele de petrol. Pana la urma trebuia luata o decizie. Avand in vedere descrierea macaralei, eu si seful de sector am hotarat sa continuam, considerand ca descrierea sondelor nu este atat de relevanta.
Un "ghicitor" adevarat
Cand a fost luata decizia de angajare a lui Price, am hotarat sa-l testez. Eu si seful de sector stateam intr-o camera de conferinte, cand Targ si Puthoff l-au adus pe Pat Price, care zambea, in camera. Am fost prezentat ca fiind finantatorul si l-am intrebat pe Price daca ma cunoaste.
Da.
Nume?
Ken Kress.
Ocupatia?
Lucrezi pentru CIA.
Avand in vedere ca la acea data eram angajat sub acoperire, raspunsul a fost plin de intelesuri. Dupa ce Price a semnat contractul de confidentialitate si dupa o serie de discutii, m-am intalnit inca odata cu acesta. I-am prezentat o plansa marita a figurii 1a si l-am intrebat daca asta e ceea ce a vazut.
Da. Sigur ca da.
De ce nu ai vazut cele patru sonde petroliere?
Stai. O sa verific.
Price a inchis ochii, si-a pus ochelarii (asa "vede" mai bine ) si a raspuns in cateva secunde. "Nu le-am vazut pentru ca acestea nu mai sunt acolo". Avand in vedere ca informatiile mele erau de aproximativ trei-patru luni, exista posibilitatea ca acestea sa nu fie corecte. Am continuat si am inregistrat un pachet voluminos de informatii.
Dupa cateva saptamani, ultimele imagini ale URDF-3 au fost verificate. Doua sonde erau dezasamblate partial, dar in principiu toate patru erau vizibile. In general, majoritatea informatiilor oferite de Price erau eronate, sau nu puteau fi verificate. Cu toate acestea, Price a reusit sa ofere cateva descrieri impresionante ale unor cladiri care atunci se aflau in constructie, ale unor sectiuni sferice ale rezervoarelor, precum si macaraua din figura 1b. Doi analisti, un analist de imagini de la IAS (Institute of Advanced Study-Institutul de Studii Avansate) si un analist nuclear de la Los Alamos Scientific Laboratories (Laboratoarele Stiintifice Los Alamos) au fost de acord asupra faptului ca descrierea lui Price a fost una precisa; analistul nuclear a scris ca: "unu: el, subiectul, chiar a vazut aceste lucruri prin viziune neintermediata la mare distanta, sau doi: acesta a fost informat legat de ce ar trebui sa deseneze cineva care avea informatii legate de URDF-3". Dar, inca odata, avand in vedere multitudinea de informatii eronate care sunt amestecate cu informatiile precise, rezultatul general este considerat nefolositor. In ceea ce priveste dovedirea existentei capacitatii de viziune neintermediata la mare distanta, rezultatele sunt considerate, in cel mai bun caz, neconcludente. Ofiterii ORD au concluzionat ca, avand in vedere lipsa unor experimente similare cu care aceste rezultate sa poata fi comparate, rezultatele obtinute nu sunt decat niste potriviri norocoase.(...)
Interesul Armatei
Comandamentul Logistic al Armatei a invatat din interesul aratat de CIA pentru paranormal. Am aflat ca interesul armatei era generat de o serie de informatii venite din Vietnam. Se pare ca o serie de persoane, numite "calauze", care conduceau patrulele in teritoriul inamic, aveau abilitati in a prevedea locurile in care erau amplasate capcane sau ambuscade. Aceste "calauze" aveau astfel un rol foarte important in a ridica moralul trupelor aflate intr-o situatie tensionata. Armata a facut o serie de teste psihologice cu un grup de astfel de "calauze", dar singura lor concluzie a fost ca aceste capacitati pot fi explicate doar prin abilitati paranormale. Armata a fost interesata de rezultatele CIA si a dorit sa tina legatura cu aceasta. Dupa o serie de intalniri ce au urmat, nu s-a mai auzit nimic legat de intentiile Comandamentului Logistic.
Agentia pentru Proiecte Avansate de Cercetare in Domeniul Apararii (The Defense Advanced Research Projects Agency-DARPA) a declarat nu numai ca nu este interesata de cercetarile din acest domeniu, ci chiar ca este impotriva acestora. Totusi, o singura data am simtit ca o serie de persoane din cadrul DARPA, sunt interesate de informatiile noastre. Eu si cativa reprezentanti ai SRI am participat la o intalnire cu reprezentanti ai DARPA, intalnire in cadrul careia acestia au incercat sa conteste sistematic rezultatele noastre. Dupa o discutie lunga si neconcludenta, am plecat. Legaturile cu DARPA au fost intrerupte cativa ani.
Marina Militara a studiat o parte din munca noastra si a devenit interesata. Unele grupuri au aratat un interes sporit, iar o serie de mici fonduri au fost atribuite SRI de catre Marina, pentru a repeta unul din experimentele anterioare, de data aceasta in conditii mult mai controlate. Experimentul a fost repetat. Apoi Marina a cerut SRI sa repete acest experiment in conditii diferite. S-au observat niste efecte, dar nu au fost asemanatoare cu cele precedente. Aproximativ in aceeasi perioada, Marina a devenit ingrijorata de faptul ca ar putea exista o legatura intre cercetarile din acest domeniu si "razboiul psihologic". Alocarea de fonduri a fost insa sistata.(...)
Concluziile
Daca cele afirmate mai sus sunt adevarate, cum este posibil ca fenomenul sa ramana controversat si sa fie sustinut atat de putin in mod oficial de guvern? De ce nu a fost facuta niciodata o evaluare pertinenta? Aceasta stare de fapt apare datorita slabei intelegeri a parapsihologiei si datorita ambiguitatii organizatiilor militare si care se ocupa cu strangerea de informatii, organizatii care au incercat o evaluare a fenomenului. Nu au fost intelese inca mecanismele de functionare ale fenomemelor paranormale. Cercetarile si experimentele au demonstrat cu succes o serie abilitati ale unor persoane, dar nu au reusit sa le explice sau sa le reproduca. In trecut dar si in prezent, cercetarile din domeniul parapsihologiei au fost sustinute de agentii militare sau interesate in culegerea de informatii. Persoanele care conduc asemenea agentii au nevoie de rezultate concrete si imediate. De aceea, aceste agentii vor rezultate inainte de a fi facute suficiente experimente, sau inainte ca mecanismele de intelegere sa fie cunoscute. Daca nu se descopera o modalitate de intelegere a acestui fenomen, situatia nu se va schimba, chiar daca agentiile continua sa finanteze cercetarile in domeniu. Agentiile trebuie sa se angajeze in finantarea unor proiecte de cercetare pe termen lung si sa invete sa-si indrepte atentia asupra testarii doar acelor abilitati care pot fi reproduse de asa natura incat sa poata fi utilizate pentru colectarea de informatii. Abia atunci parapsihologia va putea sa se ridice sau sa se prabuseasca in functie de meritele sale si nu se va mai impiedica de birocratie si de conjuncturile impuse de anumiti oameni, care se afla de-o parte sau de alta in acest domeniu controversat".

Sursa -Ziua-13.09.2008
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: MAGDALENA1948 din 15 Septembrie 2008, 17:39:58
MARELE NOSTRU NOROC(AL OAMENILOR NEVINOVATI) ESTE CA CINEVA ACOLO SUS  ARE GRIJA NOASTRA.CU MULT TIMP IN URMA ,,UN STAT"  A PULVERIZAT IN ATMOSFERA MILIARDE DE...SA LE ZICEM CUISOARE....DECI CEVA METALIC..PENTRU A CONTRACARA EMISIILE ,,ALTUI STAT".........EI BINE, CEVA  SAU CINEVA  DIN BIOSFERA A ABSORBIT ACESTE ,,CUISOARE" METALICE.  CE PUTEM CREDE????????  IN NICI UN CAZ(S-AU FACUT CERCETARI) NU A FOST ANULATA ACEASTA  DE OM.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 26 Septembrie 2008, 10:17:12
Tehnologie vs magie neagrã

http://www.libertatea.ro/stire/tehnologie-vs-magie-neagra-215218.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 16 Octombrie 2008, 08:29:26
Armata americanã investeºte în telepatie

http://www.cotidianul.ro/armata_americana_investeste_in_telepatie-61031.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 10 Noiembrie 2008, 09:32:43
Soldatii fantoma, viitorul armatei americane

http://www.descopera.ro/dnews/3451762-soldatii-fantoma-viitorul-armatei-americane
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 14 Decembrie 2008, 12:36:15
Spionajul mpsihotronic:
http://azumix.ablog.ro/2008-04-21/spionajul-psihotronic.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 14 Decembrie 2008, 13:01:57
SUA cumpara tehnologie Rusa pentru manipularea mintii:
http://www.adevarul.ro/articole/2007/sua-cumpara-tehnologie-rusa-pentru-manipularea-mintii.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: maiami din 14 Decembrie 2008, 13:50:03
tare faza ca poti determina pe cineva sa se sinucida de la distanta
e posibil
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 14 Februarie 2009, 09:04:19
Spionajul comunist ºi armele psihotronice

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/835169/Spionajul-comunist-si-armele-psihotronice/
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: adipop din 28 Februarie 2009, 00:07:26

[/quote]

Cel mai puternic motor psihotronic, este punctul, in care Spiritul se transforma integral in Materie.
adi
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 02 Martie 2009, 22:20:30
Citat din: adipop din  28 Februarie 2009, 00:07:26


Cel mai puternic motor psihotronic, este punctul, in care Spiritul se transforma integral in Materie.
adi


Sau poate materia se transforma in spirit
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: daos din 06 Martie 2009, 15:31:27
Citat din: adipop din  27 Iunie 2008, 02:46:01
Eu as discuta decat de " psihotronica ". Daca adaugam " razboiul...." ne-am directionat pe un fagas gresit. Altii sunt inaintea noastra in acest domeniu si este din ce in ce mai grav. Noi ca Neam, n-avem veleitati de acest gen.
adi

Intr-adevar, inca nu avem un telepat autodeschis al Romanilor care sa poata sa-i deschida si pe ceilalti si astfel sa urmareasca interesele nationale nu pe cele ale strainilor (bubulii lui Pavel Corut) care i-au deschis.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: daos din 06 Martie 2009, 15:42:51
Citat din: CHIP din  09 Iulie 2008, 10:34:11
Pai daca tot urmeaza sa cumparam avioane de lupta de la ei ,poate ne doteaza si pe noi cu o asemenea arma.
Eu unul cred ca ne-au dotat cu ceva prin 2004-2005. A fost o adevarata vanatoare de vrajitoare (telepati) in acea perioada.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 06 Martie 2009, 16:26:13
Citat din: daos din  06 Martie 2009, 15:42:51
Eu unul cred ca ne-au dotat cu ceva prin 2004-2005. A fost o adevarata vanatoare de vrajitoare (telepati) in acea perioada.

Fii mai explicit te  rog.Ce anume a fost prin 2004-2005
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: daos din 06 Martie 2009, 16:33:55
Citat din: CHIP din  06 Martie 2009, 16:26:13
Fii mai explicit te  rog.Ce anume a fost prin 2004-2005
Romania a avut o serie de telepati folositi de SIE sau DGIA, dar care nu erau autodeschisi (erau de fapt deschisi de altii din afara), deci nu se putea pune o baza reala pe ei. De aceea, cand am fost admisi in NATO, acestia au fost concediati (sau cel putin banuiesc). Pe langa acestia erau destui oameni cu, hai sa le spunem abilitati paranormale, adica camp bioenergetic mare, care puteau sa se autodeschida si sa devina telepati, dar au fost blocati din exterior cu ceva artificial, probabil o arma psihotronica. Cei pe care-i banuiesc ca au fost sunt americanii, mai corect spus DIA. Asta s-a intamplat prin 2004 - 2005.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 06 Martie 2009, 16:40:27
Citat din: daos din  06 Martie 2009, 16:33:55
Romania a avut o serie de telepati folositi de SIE sau DGIA, dar care nu erau autodeschisi (erau de fapt deschisi de altii din afara), deci nu se putea pune o baza reala pe ei. De aceea, cand am fost admisi in NATO, acestia au fost concediati (sau cel putin banuiesc). Pe langa acestia erau destui oameni cu, hai sa le spunem abilitati paranormale, adica camp bioenergetic mare, care puteau sa se autodeschida si sa devina telepati, dar au fost blocati din exterior cu ceva artificial, probabil o arma psihotronica. Cei pe care-i banuiesc ca au fost sunt americanii, mai corect spus DIA. Asta s-a intamplat prin 2004 - 2005.

De ce sa fi fost concediati paranormalii odata cu admiterea noastra in NATO?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 06 Martie 2009, 17:15:06
Citat din: daos din  06 Martie 2009, 16:33:55
Romania a avut o serie de telepati folositi de SIE sau DGIA, dar care nu erau autodeschisi (erau de fapt deschisi de altii din afara), deci nu se putea pune o baza reala pe ei. De aceea, cand am fost admisi in NATO, acestia au fost concediati (sau cel putin banuiesc). Pe langa acestia erau destui oameni cu, hai sa le spunem abilitati paranormale, adica camp bioenergetic mare, care puteau sa se autodeschida si sa devina telepati, dar au fost blocati din exterior cu ceva artificial, probabil o arma psihotronica. Cei pe care-i banuiesc ca au fost sunt americanii, mai corect spus DIA. Asta s-a intamplat prin 2004 - 2005.

Pe ce te bazezi cind faci afirmatiile de mai sus ? Ai dovezi ? A scris la radio,umbla vorba-n cartier..?
Aduceti si argumente in sprijinul declaratiilorite !  Un link,un citat...
Sau RUFOn-ul e forum de zvoneri si raspindaci...?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: loreley din 06 Martie 2009, 18:11:57
Citat din: daos din  06 Martie 2009, 16:33:55
Romania a avut o serie de telepati folositi de SIE sau DGIA, dar care nu erau autodeschisi (erau de fapt deschisi de altii din afara), deci nu se putea pune o baza reala pe ei. De aceea, cand am fost admisi in NATO, acestia au fost concediati (sau cel putin banuiesc). Pe langa acestia erau destui oameni cu, hai sa le spunem abilitati paranormale, adica camp bioenergetic mare, care puteau sa se autodeschida si sa devina telepati, dar au fost blocati din exterior cu ceva artificial, probabil o arma psihotronica. Cei pe care-i banuiesc ca au fost sunt americanii, mai corect spus DIA. Asta s-a intamplat prin 2004 - 2005.

   Ii banuiesti pe  americani? De  ce  nu pe  rusi? :evil:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: alx din 06 Martie 2009, 18:50:53
Citat din: loreley din  06 Martie 2009, 18:11:57
   Ii banuiesti pe  americani? De  ce  nu pe  rusi? :evil:
pai de fapt stie...nu banuieste!   
si asta pentru ca s-a documentat temeinic,din cate observ,din cartile lui corut pavel si cinamar radu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
   deci nu mai incape indoiala..."agenturili" straine ne-au facut-o...again! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Citat din: daos din  06 Martie 2009, 15:31:27
Intr-adevar, inca nu avem un telepat autodeschis al Romanilor care sa poata sa-i deschida si pe ceilalti si astfel sa urmareasca interesele nationale nu pe cele ale strainilor (bubulii lui Pavel Corut) care i-au deschis.
apropo...cum se deschide un telepat? ca si conserva?...ca si sticla de coca-cola?...ca si usa de la intrare?...ca si porcul la craciun?  :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
sper ca nu sunt prea multe intrebari... :evil:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Osho din 06 Martie 2009, 19:48:38
Citat din: alx din  06 Martie 2009, 18:50:53
  pai de fapt stie...nu banuieste!   
si asta pentru ca s-a documentat temeinic,din cate observ,din cartile lui corut pavel si cinamar radu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
   deci nu mai incape indoiala..."agenturili" straine ne-au facut-o...again! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D   apropo...cum se deschide un telepat? ca si conserva?...ca si sticla de coca-cola?...ca si usa de la intrare?...ca si porcul la craciun?  :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
sper ca nu sunt prea multe intrebari... :evil:

Exista modalitati de deschidere telepata multiple, dar dupa cum pui tu problema, e mai greu de inteles..
O deschidere telepata care este consecinta evolutiei (din punct de vedere noetic, ma refer) poate sa se declanseze atat spontan cat si in mod asistat, in prezenta unei persoane bine antrenata in aceasta directie... :wink:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: alx din 06 Martie 2009, 20:01:24
Citat din: Osho din  06 Martie 2009, 19:48:38
Exista modalitati de deschidere telepata multiple, dar dupa cum pui tu problema, e mai greu de inteles..
O deschidere telepata care este consecinta evolutiei (din punct de vedere noetic, ma refer) poate sa se declanseze atat spontan cat si in mod asistat, in prezenta unei persoane bine antrenata in aceasta directie... :wink:
acuma sa nu te superi pe mine,da la cum puneti voi problema,am senzatia ca faceti deschideri de astea toata ziua...deja sunt banale pentru voi...
   in plus,am mai spus-o si o repet: nu prezentati ideile/teoriile voastre sau ale altora drept adevaruri dovedite!   Inclusiv modul cum mi-ai raspuns denotata aceasta "aroganta" in raspunsuri,a celui "superior"...tare as vrea sa stiu daca ai participat vreodata la o deschidere de asta,sau,mai bine,daca ai si ceva dovezi quantificabile pe care sa le aduci in schimbul vorbelor tale...sau faza cu dovezile nu e interesanta pentru tine?   adica eu sunt un tip practic,"incorsetat" de fizica invata destul de multi ani la rand...si cam am nevoie de dovezi ca sa cred anumite lucruri...faza de genul "e asa pentru ca spun eu" ma lasa rece...
  deci,ca sa rezum:ce dovezi poti aduce in completarea afirmatiei/afirmatiilor tale?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: lylyt_ice din 06 Martie 2009, 20:01:47
 Osho, dar tu de unde sti draguta toate acestea(?) din carti, filme sau ai trait "deschiderea" pe propria-ti persoana fizico/spirituala ???
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 06 Martie 2009, 21:02:09
Ce mai pregateste elita masonica - arme cu microunde impotriva protestatarilor

http://misa-yoga.blogspot.com/2008/03/ce-mai-pregateste-elita-masonica-arme.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 06 Martie 2009, 21:08:59
Controlul psihic al minþii – influenþarea de la distanþã

http://arhh.ro/2006/10/18/controlul-psihic-al-mintii-%E2%80%93-influentarea-de-la-distanta/index.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Kbal din 06 Martie 2009, 21:15:48
Citat din: CHIP din  06 Martie 2009, 21:02:09
Ce mai pregateste elita masonica - arme cu microunde impotriva protestatarilor

http://misa-yoga.blogspot.com/2008/03/ce-mai-pregateste-elita-masonica-arme.html

No comment  :-D! Ma gandeam eu ca asa ceva este posibil insa nu ma asteptam sa vad prea curand.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: alx din 06 Martie 2009, 21:24:37
Citat din: CHIP din  06 Martie 2009, 21:02:09
Ce mai pregateste elita masonica - arme cu microunde impotriva protestatarilor

http://misa-yoga.blogspot.com/2008/03/ce-mai-pregateste-elita-masonica-arme.html

2 obiectii:1 titlul nu este corect,acest "sistem" este pus la punct de US ARMY
            2 stirea este veche,si cred ca a mai fost postata pe rufon
 intrebarea mea este de unde a dedus autorul articolului ca ar fi vorba de o arma a masoneriei? a...am uitat...informatia e luata de pe site-ul misa...iar ceea ce spun ei e litera de lege...

Citat din: Kbal din  06 Martie 2009, 21:15:48
No comment  :-D! Ma gandeam eu ca asa ceva este posibil insa nu ma asteptam sa vad prea curand.


   nu e cine stie ce...un simplu "tun" cu microunde...si tu iti poti face unul,"home made",din cuptorul cu microunde din bucatarie si un ghid de unda suplimentar...
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 06 Martie 2009, 21:47:07
Rusia ascunde derularea experimentelor paranormale

http://www.gardianul.ro/Rusia-ascunde-derularea-experimentelor-paranormale-s127374.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 08 Martie 2009, 18:34:22
  Il citez pe rebelfire :


" Nu-mi sta in fire sa discut in contradictoriu ptr ca e inutil in general..dar...Tocmai ce am spus mai sus ca toti suntem limitati...asta inseamna ca nicidecum nu ma cred o autoritate in materie si mai cred ca nimeni din marii ufologi nu sunt..ptr ca adevarul e relativ.. desi, da, de exemplu Emil Strainu e amic bun cu mine si e un tip f deschis..care a vazut multe si stie f multe..fata de altii care doar fac bascalie..nush daca chiar are sensul bascalia ta aici si de aceea, ma opresc..de ce nu raspunzi tu cu niste informatii la modul mai inteligent ca sa arati ca esti peste mine?a, e mai usoara bascalia da..mai comoda./..daca vrei sa dicutam serios niste aspecte, care oricum cer timp, e ok..daca nu, de facut faze de gradinita e plina lumea...si nu tocmai pe rufon,cum emite cineva o parere care nu concorda cu unii din forumisti e luat in bascalie, am spus de 20 de ani, nu ca sa ma laud-asta inseamna ca ma crezi un prost fudul... ca deh, oamenii, nush dece, majoritatea iau in bascalie sau in negativ orice spune cineva, de ce dracu n-ar lua la modul pozitiv sau intelept, de a asculta SI opinia celuilalt, nu stiu..asa e rasa umana...- ci am spus in sensul ca cat de cat stiu stiu despre ce e vorba si am inclus subiectul discutat corelandu-l de-a lungul timpului cu domenii complementare,conexe, ptr ca altfel nu poti lua - cel putin in opinia mea- un subiect ca ufologia separata de ce am spus mai sus, preistoria omenirii..nush daca ai citit Valee, A.Hynek,  trebuie sa explic in detaliu.."

(  http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2352.msg41114.html#msg41114  )

   Ce te-ai ofuscat...?  :-D  Nu ti-au placut argumentele prezentate pe forum...?
In loc sa demonstrezi contrariul,ai inceput sa faci parada de "eruditie"...Ca ai citit,ca stii,ca faci ,ca dregi...Vorba lunga,total off-topic si total incapabil sa aduci argumente in sprijinul afirmatiilor facute de generalul Emil Strainu.Crezi ca toti trebuie sa-i aduca "osanale" pe forumul RUFOn ?  Afirmatiile domnului general-care le-am criticat aducind argumente- SUNT SIGUR,au jignit inteligenta multor cititori ai forumului ! Argumentatia o numesti "bascalie"...Probabil afirmatiile lui sunt axiome, pe care publicul trebuie sa le inghita pe nemestecate...Precum guvizii !  :lol:
  Are audienta,este invitat la televiziuni,recunosc ca a scris,prezentat si materiale interesante...Dar,de la un cercetator,specialist,analist si formator de opinii in rindul celor interesati de ufologie-paranormal, am alte pretentii...! Nu sa prezinte "povesti nemuritoare" !  :lol:
Sunt sigur ca multi cititori mi-au impartasit punctul de vedere...


LE : Am preferat sa postez mesajul in acest topic. In topicul "Stewart Swerdlow in Romania " se discuta,demult,pe linga subiect... 
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 03 Aprilie 2009, 17:21:49
Masini conduse doar cu puterea gandului:
http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-04-01&id=24633

KGB si GRU exploreaza puterea energiei psihice
http://www.gardianul.ro/index_blank.php?pag=news_print&id=127812&catid=&p

Dezvoltarea capacitatilor mentale. Exercitii propuse în spionajul psihic
http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=128682&catid=63&p=dezvoltarea-capacitatilor-mentale-exercitii-propuse-n-spionajul-psihic.html

Controlul mintii:
http://www.esoterism.ro/ro/controlulmintii.php
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 28 Mai 2009, 09:01:37
Un general sustine ca rusii sunt pe cale sa creeze arma care-i transforma pe oameni in "zombie"

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-05-28&id=29045
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 01 Iunie 2009, 17:13:44
"Clarvãzãtoarea Ildiko ºi puterea paranormalului "

Citez :

"Aflându-se despre capacitãþile sale, în 1991, Ildiko a fost chematã la un centru de cercetare din Ungaria, de unde a fost preluatã de un alt centru de cercetare din America. ,,Ei m-au chemat. Erau fizicieni, medici. Mi-au fãcut investigaþii cu aurã, cu multe, sã vadã cum transmit energia. Când au vãzut ce pot sã fac, ungurii au luat legãtura cu americanii ºi am fost ºi acolo. Singura problemã este cã americanii nu au vrut sã mã foloseascã întrun domeniu anume, pentru tratamente. Ei au vrut... altceva, în serviciile secrete, la contrainformaþii... ªi am refuzat pentru cã de acolo nu mai ai scãpare. Dacã ai intrat în horã, de acolo nu mai ieºi decât moartã. Ai de toate, dar nu mai ai libertate. Am stat douã luni la americani ºi am fãcut demonstraþii. Cã eu fac ºi telekinezie. Miºc obiecte de pânã la 25 de kilograme. Am fãcut demonstraþii ºi la Dan Diaconescu, în direct. Dar pentru astea trebuie sã mã pregãtesc vreo douã sãptãmâni înainte. Trebuie sã fiu odihnitã la creier, cã este foarte periculos. Americanii cu greu m-au lãsat sã plec, dar am putut sã plec m-au lãsat pânã la urmã pentru cã nu apucasem sã aflu secrete de stat. Aºa sunt americanii, ca ºi ruºii. Când vãd un om cu calitãþi deosebite, dau orice ca sã lucreze pentru ei. Românii nu prea apreciazã oamenii cu calitãþi. Nu ºtiu sã aprecieze", considerã Ildiko."

sursa : http://justitiarul.weblog.ro/2008-09-09/513028/Clarv%C4%83z%C4%83toarea-Ildiko-%C5%9Fi-puterea-paranormalului.html

Cititi materialul,e interesant.A colaborat,de frica,si cu militia in timpul lui Ceausescu...
 
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 01 Iunie 2009, 17:57:38
Twitter desfasoara primul experiment paranormal, cerandu-le vizitatorilor sa exerseze "vederea la distanta"

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-06-01&id=29406
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 04 Iunie 2009, 11:47:10
Citat din: CHIP din  28 Mai 2009, 09:01:37
Un general sustine ca rusii sunt pe cale sa creeze arma care-i transforma pe oameni in "zombie"

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-05-28&id=29045

Inca o stire preluata din "bazinul cu stavrizi" Pravda... :-D
Cititi si comentariile cititorilor.Mi-a atras atentia comentariul unui cititor , iobagul roman :
http://www.ziua.ro/f.php?f=news&data=2009-05-28&thread=29045&id=86716      :lol: :lol: :lol:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 21 Iunie 2009, 11:22:34
Soldatul viitorului ucide cu gandul!

http://www.descopera.ro/dnews/4577324-soldatul-viitorului-ucide-cu-gandul
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 09 Iulie 2009, 18:08:10
Armata rusa isi transforma inamicii in zombie

http://www.descopera.ro/dnews/4474700-armata-rusa-isi-transforma-inamicii-in-zombie
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 09 Iulie 2009, 18:25:31
Dezvoltarea capacitatilor mentale. Exercitii propuse în spionajul psihic

http://www.gardianul.ro/Dezvoltarea-capacitatilor-mentale.-Exercitii-propuse-%C3%AEn-spionajul-psihic-s128682.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 09 Iulie 2009, 18:27:32
KGB si GRU exploreaza puterea energiei psihice

http://www.gardianul.ro/KGB-si-GRU-exploreaza-puterea-energiei-psihice-s127812.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 11 Iulie 2009, 11:01:29
Holograme si razboi psihologic

http://www.gardianul.ro/Georgienii-au-pierdut-ultima-batalie-cu-rusii-din-cauza-siluetei-unei-femei-aparute-pe-cer-s138540.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 14 August 2009, 18:22:07


RUSIA SI SECRETELE RAZBOIULUI PSIHOTRONIC

Pentru ca secretarizarile se fac pe termen de 50 de ani, ne aflam intr-o perioada in care incepem sa aflam, macar partial, detalii despre experimentele care se desfasoara de decenii, arata Gardianul.

Nici romanii nu au fost straini de studiile parapsihologice dezvoltate de aliatii comunisti: rusii, cehii, bulgarii, toti faceau cercetari in domeniu, in scopuri militare si politice.

Studiul in scopuri militare era extraordinar de dezvoltat in 1985-1989, tarile fostului Tratat de la Varsovia posedau indivizi antrenati pentru "a induce telepatic chiar si virusi in computere", conform unor informatii avute de Occident, scrie Gadianul.

Specialistii au inceput sa acorde o atentie sporita indiciilor de activitate din blocul comunist dupa ce in SUA apare in 1971 o lucrare intitulata "Descoperiri psihice in spatele Cortinei de Fier" (S. Ostrander si L. Shroeder - Psychic Discoveries Behind the Iron Curtain, Englewood Cliffs, New Jersey, Pretice Hall, 1971).

In 1973 se inlocuieste termenul de parapsihologie prin psihotronica (propunere a lui Zdenek Rjdak), in cadrul unui congres spectaculos organizat la Praga de tarile Tratatului de la Varsovia.

Interesul Rusiei pentru paranormal este chiar mai vechi, Stalin stiind ca Adolf Hitler pusese mare pret pe parapsihologie, fiind el insusi un initiat in doctrinele ezoterice.

Fostul student la Teologie, I.V. Stalin emana, potrivit marturiilor lui Nikita Hrusikov, o fascinatie malefica, subjugand vointa tuturor. (

Oficial, se crede ca Stalin a devenit interesat de experientele paranormale datorita lui Wolf Messing, un evreu polonez.

Messing i-a facut lui Stalin doua demonstratii spectaculoase, folosind tehnicile sugestiei mentale. In prima demonstratie, el a ridicat de la banca 100.000 de ruble cu un simplu petic de hartie alba.

In a doua demonstratie, a patruns nonsalant in cel mai bine pazit buncar al dictatorului, sugerandu-le garzilor ca este Lavrenti Beria, seful KGB, cu care de altfel nu semana deloc.

In Bulgaria, exista un Institut de Sugestiologie condus de un anume dr. Gheorghi Lozanov. Acesta era bine cunoscut pentru o metoda - bazata pe relaxare si sugestiologie - de asimilare rapida a limbilor straine (in ritm de 150 de cuvinte noi pe zi, fara efort de memorare).

Nu asta era principala sa realizare. Realizarile importante sunt inca secrete. Numai in cazul Vangai Dimitrovna, Lozanov a analizat 7.000 de situatii paranormale, a facut sute de inregistrari pe banda de magnetofon si chiar un film stiintific. Tot acest material este inaccesibil.

Singura declaratie publica a lui Gheorghi Lozanov a fost procentul de exactitate al prezicerilor Vangai - 80%, unul din cele mai mari din intreaga lume.
Sursa: Ziare.com
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 17 August 2009, 12:41:32
Armele non-letale: sufera pana la moarte... fara sa mori!

http://www.descopera.ro/stiinta/4744435-armele-non-letale-sufera-pana-la-moarte-fara-sa-mori
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 25 Noiembrie 2009, 08:27:45
In urmatorii ani, computerele vor putea fi controlate prin puterea mintii si un cip

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-11-25&id=45781
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: apofishorus din 25 Noiembrie 2009, 13:09:36
A folosit cineva Mind sinergy, daca da as vrea sa schimbam impresii despre efectele obtinute cu acest aparat.apofishorus@yahoo.com
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: MEL CHISEDEK din 11 Decembrie 2009, 13:31:53
Citat din: CHIP din  25 Noiembrie 2009, 08:27:45
In urmatorii ani, computerele vor putea fi controlate prin puterea mintii si un cip

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-11-25&id=45781

................pentru  mine nu e necesar un cip   eu simt traficul si virusiii    din adresa mea  doar punind mausul pe   mesajul sau saitul respectiv.............cind ajungi sa te sincronizezi cu pc faci mult mai multe   astea sunt doar citeva  .ceas putea face......
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Tayka din 11 Decembrie 2009, 19:38:41
MEL CHISEDEK-Vãd cã eºti dotat,spune-ne ºi nouã cum aratã viruºii?cã de multe ori nici cel mai performant progr.antivirus nui detecteazã,care e senzaþia când pui maus-ul pe ei-te furnicã,te gâdilã,?spune-ne ºi nouã nu þine secret cã intervine legea karmey ºi îþi scad puterile,noi pe aici nu avem secrete,ne spunem de toate la toþi,numai cã nu prea mai avem ce ne spune,aºa cã aºteptãm nerãbdãtori sã ne spui ºi nouã cum ai reuºit iatã sã împleteºti psihotronica cu informatica?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Nox din 11 Decembrie 2009, 21:31:29
Citat din: MEL CHISEDEK din  11 Decembrie 2009, 13:31:53
................pentru  mine nu e necesar un cip   eu simt traficul si virusiii    din adresa mea  doar punind mausul pe   mesajul sau saitul respectiv.............cind ajungi sa te sincronizezi cu pc faci mult mai multe   astea sunt doar citeva  .ceas putea face......

Bullshit... când ajungi sã te sincronizezi ºi cu limba românã sã mã anunþi.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: MEL CHISEDEK din 21 Decembrie 2009, 14:52:27
Citat din: Tayka din  11 Decembrie 2009, 19:38:41
MEL CHISEDEK-Vãd cã eºti dotat,spune-ne ºi nouã cum aratã viruºii?cã de multe ori nici cel mai performant progr.antivirus nui detecteazã,care e senzaþia când pui maus-ul pe ei-te furnicã,te gâdilã,?spune-ne ºi nouã nu þine secret cã intervine legea karmey ºi îþi scad puterile,noi pe aici nu avem secrete,ne spunem de toate la toþi,numai cã nu prea mai avem ce ne spune,aºa cã aºteptãm nerãbdãtori sã ne spui ºi nouã cum ai reuºit iatã sã împleteºti psihotronica cu informatica?

...........fiecare cu secretele lui ..nui o aberatie ci e o certitudine.....  intradevar simt o durere surda intr-o anumita zona a corpului.....in alta ordine de idei ii rog  pe cei doi care mi-au trimis acei  troiani  pe email  (v-am luat frecventa creierului vostru asta daca nu doriti un atac energetic) ii rog sa mu mai incerce si a doua oara   am fost testat in ''orb ''  poate asta va spune  la multi totul ........
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Renovatio din 22 Decembrie 2009, 00:10:46
CitatCitat din mesajul lui: MEL CHISEDEK din  11 Decembrie 2009, 13:31:53
................pentru  mine nu e necesar un cip   eu simt traficul si virusiii    din adresa mea  doar punind mausul pe   mesajul sau saitul respectiv.............cind ajungi sa te sincronizezi cu pc faci mult mai multe   astea sunt doar citeva  .ceas putea face......


Oare de unde apareti mai, de fapt nu ma mir.... este ca in bancul ala cu saritul  gardului cand poarta era deschisa :-D (http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_273.gif)

(Nox sper sa  ma ierti de data asta)
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Nox din 22 Decembrie 2009, 00:58:00
Citat din: MEL CHISEDEK din  21 Decembrie 2009, 14:52:27
...........fiecare cu secretele lui ..nui o aberatie ci e o certitudine.....  intradevar simt o durere surda intr-o anumita zona a corpului.....in alta ordine de idei ii rog  pe cei doi care mi-au trimis acei  troiani  pe email  (v-am luat frecventa creierului vostru asta daca nu doriti un atac energetic) ii rog sa mu mai incerce si a doua oara   am fost testat in ''orb ''  poate asta va spune  la multi totul ........

Hai cã nu am mai râs de mult aºa tare... ºi ca sã-þi spun cã baþi câmpii: nu avea nimeni de pe acest forum cum sã-þi trimitã email pentru cã adresa ta e ascunsã. (sîc!)
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Urban din 22 Decembrie 2009, 01:05:04
Citat din: MEL CHISEDEK din  21 Decembrie 2009, 14:52:27
...........fiecare cu secretele lui ..nui o aberatie ci e o certitudine.....  intradevar simt o durere surda intr-o anumita zona a corpului.....in alta ordine de idei ii rog  pe cei doi care mi-au trimis acei  troiani  pe email  (v-am luat frecventa creierului vostru asta daca nu doriti un atac energetic) ii rog sa mu mai incerce si a doua oara   am fost testat in ''orb ''  poate asta va spune  la multi totul ........

Imi place, e sukar tipu'.
Eu sunt cel care ti-am trimis troienii, adica eu si cu celalalt eu, imi cer iertare in mod public pentru ca nu vreau sa imi paradesti frecventele ca mai am nevoie de ele.
O sa-mi chem virusii inapoi !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: MEL CHISEDEK din 22 Decembrie 2009, 14:39:12
Citat din: Nox din  22 Decembrie 2009, 00:58:00
Hai cã nu am mai râs de mult aºa tare... ºi ca sã-þi spun cã baþi câmpii: nu avea nimeni de pe acest forum cum sã-þi trimitã email pentru cã adresa ta e ascunsã. (sîc!)
.. o  cautare pe net  pe seudonume  nu e mare lucru.........
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Nox din 22 Decembrie 2009, 17:34:33
Citat din: MEL CHISEDEK din  22 Decembrie 2009, 14:39:12
.. o  cautare pe net  pe seudonume  nu e mare lucru.........

Nu zãu, ce argument e ãsta? Dã-mi un motiv bun pentru care sã nu-þi ºterg mesajele.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Renovatio din 22 Decembrie 2009, 21:01:46
CitatSend an Instant Message to MEL CHISEDEK Using...

   * Trimite un mesaj prin Yahoo pentru MEL CHISEDEK Yahoo!    kaponeet@yahoo.com  : chisedekmel@yahoo.com




   
   * Semnãturã

         ..........s.f.......bate realul ................atunci cind ai ajuns sa te sincronizezi cu p.c..........si sa simti traficul virusilor si tot ce e asemanator lor pe propiul tau corp......



:evil:

Craciun Fericit  si sarbatori fericite .

Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 23 Decembrie 2009, 23:42:46
Citat din: CHIP din  13 Septembrie 2008, 07:32:33
Parapsihologii
.................
Aceste propuneri au fost imediat continuate cu demonstratii facute in laborator. Targ si Puthoff au gasit o persoana care se pare ca avea abilitati telekinetice. Aceasta a fost dusa intr-o vizita surpriza la un magnetometru izolat folosit pentru experimentele in domeniul quarcilor de catre Dr. A. Hebbard la Universitatea Stanford, Departamentul de Fizica. Experimentul in domeniul quarcilor cerea ca magnetometrul sa fie izolat atat de mult cat permitea tehnologia la aceea data. Cu toate acestea, cand subiectul si-a fixat atentia asupra interiorului magnetometrului, semnalul emis de acesta a fost bruiat, indicand o schimbare in campul magnetic intern. Au mai fost observate si o serie de alte legaturi intre eforturile mentale ale subiectului si variatiile de semnal constatate. Astfel de variatii nu au mai fost inregistrate inainte sau dupa vizita. Evenimentul a fost rezumat si transmis catre CIA sub forma unei scrisori a unui analist OSI si sub forma discutiilor dintre ofiterii membrii ai OTS si ORD.
Temeri de frauda
Incepand cu octombrie 1972, am fost ofiter de proiect. Am fost ales datorita activitatii mele din trecut in domeniul fizicii, cu fizicienii de la SRI. OTS a finantat o extindere a bugetului pentru parapsihologie cu 50.000$. Cercetarile extinse au inclus teste referitoare la abilitatile subiectului initial, dar si ale unuia nou. Au inceput sa apara date interesante; se pare ca abilitatile paranormale sunt individualizate. De exemplu, unul din subiecti, prin efortul mintii,se pare ca putea determina cresterea temperaturii masurate de un termistor; actiunea nu a putut fi realizata si de al doilea subiect.

SURSA -Cotidianul Ziua 13.09.2008


Citeva sublinieri... :wink:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 24 Decembrie 2009, 00:28:02
 "SE PARE CA" ,citit in graba ,fara atentie,se poate transforma in CERTITUDINE ! Evident,pentru unii cititori... :wink:

  " Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba."  :lol:
                                                                    William Shakespeare
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: MEL CHISEDEK din 24 Decembrie 2009, 09:57:09
.am simtit  un lucru  vati simtit multi lezati  de ce am scris , chiar  uni  o sa zica  asta vrea sasi ceara scuze  nici intrun caz (pentru cei 2)''dar''poate multi dintre voi sunteti obisnuiti  sa primiti masiv spam la greu ''eu'' nici cind am fost testat in ''orb'  de baieti cu toate  ca le stiam din nainte fiecare  mutare   ca la sah   cel mult  2 avea din fericire  n-am primit  atita  troieni  ca in saptamina aceaia  cind am intrat pe forum dupa o perioada  lipsa din peisaj   si mi-am spus parerea despre mine ...... intri pe ''x'' forum si la nici o zi sa te trezesti   cu valuri  de 10-12  in 4 zile .a 4 zi neuronii au luato razna   mai pe intelesul tuturor    si-au marit viteza   brusc   de aproape  3 ori   fata de normal  fara sa inerc ''eu'' sa ma activez  si in jurul cutiei craniene sa degajat un cimp  bioelectric destul de  mare  daca ma activam atunci era pericol  dar  m-am aptinut ... ori care ar fi fost in locul meu  ar fi reactionat asa pe forum  mai ales ca cei 2 nu au avut bunul simt sasi dea adresa   i.d ci acoprit au lucrat (numere) au crezut ca daca lucreaza acoperiti   simi trimite  troeni mascati   magazine online sau xx   si asa mai departe  tot setul  credeau ca sunt acoperiti   gresit .... . nici pe departe  i-am cautat pe ''harta '' amindoi sunt din bucuresti  probabil doi pusti pina in in 20 de ani    au auzit de la cei de pe forum  si ceau zis hai sal pocnim  dar nu au stiut peste ce dau........numai bine ...........
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Nox din 24 Decembrie 2009, 16:08:24
Maestre, Mel Chisedek, eºti cel mai tare!
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Renovatio din 25 Decembrie 2009, 00:25:28
Citat din: MEL CHISEDEK din  24 Decembrie 2009, 09:57:09
.am simtit  un lucru  vati simtit multi lezati  de ce am scris , chiar  uni  o sa zica  asta vrea sasi ceara scuze  nici intrun caz (pentru cei 2)''dar''poate multi dintre voi sunteti obisnuiti  sa primiti masiv spam la greu ''eu'' nici cind am fost testat in ''orb'  de baieti cu toate  ca le stiam din nainte fiecare  mutare   ca la sah   cel mult  2 avea din fericire  n-am primit  atita  troieni  ca in saptamina aceaia  cind am intrat pe forum dupa o perioada  lipsa din peisaj   si mi-am spus parerea despre mine ...... intri pe ''x'' forum si la nici o zi sa te trezesti   cu valuri  de 10-12  in 4 zile .a 4 zi neuronii au luato razna   mai pe intelesul tuturor    si-au marit viteza   brusc   de aproape  3 ori   fata de normal  fara sa inerc ''eu'' sa ma activez  si in jurul cutiei craniene sa degajat un cimp  bioelectric destul de  mare  daca ma activam atunci era pericol  dar  m-am aptinut ... ori care ar fi fost in locul meu  ar fi reactionat asa pe forum  mai ales ca cei 2 nu au avut bunul simt sasi dea adresa   i.d ci acoprit au lucrat (numere) au crezut ca daca lucreaza acoperiti   simi trimite  troeni mascati   magazine online sau xx   si asa mai departe  tot setul  credeau ca sunt acoperiti   gresit .... . nici pe departe  i-am cautat pe ''harta '' amindoi sunt din bucuresti  probabil doi pusti pina in in 20 de ani    au auzit de la cei de pe forum  si ceau zis hai sal pocnim  dar nu au stiut peste ce dau........numai bine ...........







Mai nene Mel  (whatever) sti ceva , shoot yourself.Sincer cu riscul de a lua ban sau moderated ,tu  chiar  crezi  tot  ce spui.?Pe langa faptul ca esti anagramat si faci o gramada de  greseli de ortografie,chiar crezi ca ne bagi in ceata cu "aptinutu" tau si troieni si virusi imaginari din cutia ta craniana ,sincer ce ar fi sa ne lasi cu atita spam fara nici o logica  .Poate nu ti-ar strica o baie rece in mare sa  revi cu picioarele pe pamant.
Sincer esti chiar patetic cand vi aici pe forum si  ne expui  toate prostiile tale aiurea . Tu si alti Troli veniti  pe acest forum sa  ne aburiti  cu aiurelile voastre imaginare.Pacat ca atitia oameni asa ca  tine ajung sa dezvolte in ei personalitati multiple,va creati in voi o lume imaginara.Poate e din cauza stresului .Viata e alerta si exercita o presiune imensa asupra noastra. Uneori chiar nu stim cum sa-i facem fata si ne izolam, pur si simplu. Ne rupem de ceilalti si de realitatea lumii, ne inchidem in noi si ne refugiem crezand ca astfel scapam. De cele mai multe ori, situatia se agraveaza si ne cuprinde nelinistea si nesiguranta, pentru ca nu mai putem intelege si accepta o lume in schimbare, de multe ori avand un caracter absurd. De aceasta lume ne simtim instrainati si cu toate astea, suntem totusi obligati sa traim, desi nu o putem intelege si accepta. Daca ne cufundam in astfel de refugii nocive pentru noi, dependentele de tot felul, ne trezim cuprinsi de disperare, ne pierdem orizontul perspectivei viitorului, suntem coplesiti de acel sentiment sufletesc si moral care "inchide" persoana dandu-i impresia lipsei de valoare, atat pentru sine, cat si pentru propria viata. unii dintre noi se prabusesc in depresie, in aceasta eprubeta emotiona-afectiva, in incremenirea data de sentimetul propriei inutilitati, in incapacitatea de a mai actiona, sentimentul de a fi inchis si lipsa de perspectiva care anuleaza orice motivatie de a mai fi sau a face ceva util.
Toate acestea sperie, insa fac parte din realitate. O realitate care ne spune "nu e de gluma!",; lucrurile se pot agrava foarte tare, iar scanteia poate fi stresul, consecinta vietii moderne.
La tine  domnule Mel .... se pare ca din cauza stresului si a virusilor care te  zgaraie pe creier  sa fi deviat le la axa realitatii si ti-ai creat o lume imaginara  in care crezi ca detii controlul si astfel iti poti exercita "puterile" asupra celorlalti   in functie de motivatiile tale interioare .
Asa ca te rog sa ne scutesti de "simturile" tale  si daca tot  ai venit pe forumul nostru  te rog  vino cu subiecte  reale  si discutii care sa demonstreze  capacitatea  ta de a stabili un nivel logic de exprimare si nu unul de "frustare"asa cum ai demostrat in posturile tale.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 30 Decembrie 2009, 16:15:45
Citind despre controlul mintii mi-am amintit ceva... :-)

"Nu ne trebuie educatie
Nu ne trebuie control al mintii
Fara sarcasme in clasa
Profule, lasa-i pe copii in pace !
Hei, profule, lasa-i pe copii in pace !
Tot in tot, nu-i decat o alta caramida-n zid...
"






Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 04 Ianuarie 2010, 10:36:29
"VIOLET" HREBENCIUC EXPLICA DE CE A PIERDUT GEOANA ALEGERILE PREZIDENTIALE"
http://www.giurgiu-news.ro/-VIOLET--HREBENCIUC-EXPLICA-DE-CE-A-PIERDUT-GEOANA-ALEGERILE-PREZIDENTIALE-3123/pagina-0

"Hrebenciuc: Basescu a castigat dezbaterea cu Geoana pentru ca ... purta violet"
http://www.ziare.com/basescu/basescu/hrebenciuc-basescu-a-castigat-dezbaterea-cu-geoana-pentru-ca-purta-violet-977107

"Hrebenciuc: Bãsescu este puternic joia, când e ziua Flãcãrii Violete (VIDEO)"
http://www.antena3.ro/stiri/bizar/hrebenciuc-basescu-este-puternic-joia-cand-e-ziua-flacarii-violete_87563.html

(http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_132.gif)


Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: StarDust din 04 Ianuarie 2010, 22:28:31
Shadowman, sigur Geoana nu a pierdut din cauza PSIHOTRONICII! Hai sa nu mai pomenim de politicienii nostrii pe aici ca ni se strica buna dispozitie...
Sa ne intoarcem la subiect. Merci.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: daos din 07 Ianuarie 2010, 16:01:31
Citat din: StarDust din  04 Ianuarie 2010, 22:28:31
Shadowman, sigur Geoana nu a pierdut din cauza PSIHOTRONICII! Hai sa nu mai pomenim de politicienii nostrii pe aici ca ni se strica buna dispozitie...
Sa ne intoarcem la subiect. Merci.
Geoana poate ca nu a pierdut din cauza psihotronicii, dar despre Basescu eu unul cred ca a castigat cu ajutorul unor asemenea influente. :-D
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Cautatorul din 17 Ianuarie 2010, 21:32:51
Sotia lui Geoana confirma ca Basescu a folosit de atacuri energetice impotriva sotului sau:

"Dupã ce Mircea Geoanã a susþinut vineri cã Traian Bãsescu are specialiºti în ezoterism, soþia sa vine sã îi întãreascã spusele. Mihaela Geoanã vorbeºte de atacuri energetice asupra soþului sãu ce au avut loc în campania electoralã."
...
"Vineri, Mircea Geoanã a susþinut la aceeaºi televiziune cã Traian Bãsescu are specialiºti în ezoterism  pe care i-a vãzut alãturi de preºedinte în campania electoralã, dar ºi la Cotroceni."

http://www.realitatea.net/mihaela-geoana--sotul-meu-a-fost-atacat-energetic-foarte-mult-in-campanie_695766.html

Pana si Hitler credea in diverse chestii oculte si ezoterice. De ce Baselu o fi altfel?
Iar politica este domeniul  perfect pentru Psihotronica: Influientarea oamenilor.

Apropo:

"Basescu, lucrat cu magie neagra"
http://stiri.rol.ro/content/view/40618/4/


"Vadim merge la vrajitoare ca sa il invinga pe Basescu"
http://www.ziare.com/actual/dezvaluiri/12-29-2008/vadim-merge-la-vrajitoare-ca-sa-il-invinga-pe-basescu-575675


PS: Hitler care s-a bazat pe stiintele oculte stim cum a ajuns...
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: daos din 17 Ianuarie 2010, 21:41:20
Citat din: Cautatorul din  17 Ianuarie 2010, 21:32:51
Sotia lui Geoana confirma ca Basescu a folosit de atacuri energetice impotriva sotului sau:

"Dupã ce Mircea Geoanã a susþinut vineri cã Traian Bãsescu are specialiºti în ezoterism, soþia sa vine sã îi întãreascã spusele. Mihaela Geoanã vorbeºte de atacuri energetice asupra soþului sãu ce au avut loc în campania electoralã."
...
"Vineri, Mircea Geoanã a susþinut la aceeaºi televiziune cã Traian Bãsescu are specialiºti în ezoterism  pe care i-a vãzut alãturi de preºedinte în campania electoralã, dar ºi la Cotroceni."

http://www.realitatea.net/mihaela-geoana--sotul-meu-a-fost-atacat-energetic-foarte-mult-in-campanie_695766.html

Pana si Hitler credea in diverse chestii oculte si ezoterice. De ce Baselu o fi altfel?
Iar politica este domeniul  perfect pentru Psihotronica: Influientarea oamenilor.
Apropo:
"Basescu, lucrat cu magie neagra"
http://stiri.rol.ro/content/view/40618/4/
"Vadim merge la vrajitoare ca sa il invinga pe Basescu"
http://www.ziare.com/actual/dezvaluiri/12-29-2008/vadim-merge-la-vrajitoare-ca-sa-il-invinga-pe-basescu-575675
PS: Hitler care s-a bazat pe stiintele oculte stim cum a ajuns...
Basescu a invins cu ajutorul meu si al telepatului autodeschis al americanilor. Adica Bau Bau junior si Bau Bau senior.  :-D
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: padme din 17 Ianuarie 2010, 21:45:31

"PS: Hitler care s-a bazat pe stiintele oculte stim cum a ajuns..."

Eu cred ca nu prea stim cum a ajuns, doar cum ne-au spus altii ca a ajuns!
Personal am dubii asupra faptului ca s-ar fi sinucis...mai ales ca rusii au avut grija sa nu se mai afle/gaseasca nimic...
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/144169/Mister-deslusit-Rusia-ofera-deznodamantul-privind-ramasitele-lui-Hitler.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Cautatorul din 18 Ianuarie 2010, 02:20:56
O dovada indirecta a faptului ca sustinatorii actualului presedinte sunt interesati de zona ezoterica: Pe B1TV e emisiunea lui Oreste (in fiecare emisiune vine cu cate un nou inel, bratara, etc.  :evil: ) si cucoana aia Urania care vorbeste fara punct si fara virgula, si insira cuvinte ca o moara hodorogita.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 18 Ianuarie 2010, 14:04:19
"Iliescu tranºeazã rãzboiul paranormal cu Bãsescu ºi îi mai trage o scatoalcã lui Geoanã"

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/iliescu-transeaza-razboiul-paranormal-cu-basescu-si-ii-mai-trage-o-scatoalca-lui-geoana-24873.html

(http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_202.gif)




"Prigoanã: Fiul meu, atacat energetic. I-am zis sã îºi ia cravatã violet. El nu: Batman, Batman"

http://www.antena3.ro/stiri/politica/silviu-prigoana-fiul-meuatacat-energetic-i-am-spus-sa-poarte-cravata-violet-el-nu-batman-batman_89744.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: daos din 19 Ianuarie 2010, 00:18:43
Citat din: Cautatorul din  18 Ianuarie 2010, 02:20:56
cucoana aia Urania care vorbeste fara punct si fara virgula, si insira cuvinte ca o moara hodorogita.
:lol: Mi-ai placut. Faina exprimare.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 19 Ianuarie 2010, 13:11:04
 :star: NEWS ! :star:
In urma stirilor aparute in media,referitoare la agresiunile paranormale din politica romaneasca,Uniunea Paranormalilor Malefico-Benefici de pe Mapamond,impreuna cu Reprezentanta Extraterestrã pe Terra, s-au autosesizat !  :evil: Se infiinteazã comisii de anchetã care vor analiza cazurile de agresiuni paranormale din politica damboviteanã.Se aude ca vor fi sanctionati cei gasiti vinovati de amestec in "treburili interne" !  :-D Cicã s-ar fi incalcat niste reguli nescrise,care,evident, nu apar in codul deontologic,dar care irita rãu,rãu de tot,pe paranormalii benefico-malefici si reprezentantii ET...!
Mai multe informatii puteti afla reglind receptoarele pe undele luuuuungi,foarte lungi...
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 19 Ianuarie 2010, 21:00:41
 Presa urla,televizoarele þipã,rating-ul creste (la fel "celebritatea" si....incasarile ! :-D ),tot felul de ciudaþi apar pe la televiziuni,populaþiunea afla ca poate fi penetrata de bioenergii,flãcãri maronii si violet,guvizii stau cu gurile larg deschise... :oops: Dar nu asta e problema,ci alta : Are Spitalul Socola suficiente paturi ? :roll: Prevãd cã cererea va fi mai mare decit oferta ! Mulþi turisti vor cauta locuri de cazare...
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: daos din 19 Ianuarie 2010, 23:13:53
Citat din: Shadowman din  19 Ianuarie 2010, 21:00:41
Presa urla,televizoarele þipã,rating-ul creste (la fel "celebritatea" si....incasarile ! :-D ),tot felul de ciudaþi apar pe la televiziuni,populaþiunea afla ca poate fi penetrata de bioenergii,flãcãri maronii si violet,guvizii stau cu gurile larg deschise... :oops: Dar nu asta e problema,ci alta : Are Spitalul Socola suficiente paturi ? :roll: Prevãd cã cererea va fi mai mare decit oferta ! Mulþi turisti vor cauta locuri de cazare...
Si tu fiind prezent pe un forum dedicat paranormalului, inseamna ca esti capabil poate de asemenea "performante supranaturale"  :-D. Deci si tu esti un candidat la Socola. Hmmm te simti jignit sau ... atacat parapsihologic ori ... pihotronic. Alege tu. :-D
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 19 Ianuarie 2010, 23:50:54
Citat din: daos din  19 Ianuarie 2010, 23:13:53
Si tu fiind prezent pe un forum dedicat paranormalului, inseamna ca esti capabil poate de asemenea "performante supranaturale"  :-D. Deci si tu esti un candidat la Socola. Hmmm te simti jignit sau ... atacat parapsihologic ori ... pihotronic. Alege tu. :-D

Am mai spus-o,nu e prima oara...Unele afirmatii,posturi,filmulete,fotografii, jignesc inteligenta cititorului sau telespectatorului. (  http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,557.msg40611.html#msg40611  )






Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 31 Ianuarie 2010, 15:06:59
"Parapsi"
de Cristian Tudor Popescu
http://www.gandul.info/opinii/parapsi-5368391

Cititi si comentariile cititorilor !  :lol: :lol: :lol:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 01 Februarie 2010, 22:27:34

,,Flacãra violet" îl arde pe Dan Diaconescu la buzunar
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/884608/Flacara-violet-il-arde-pe-Dan-Diaconescu-la-buzunar/

Când îl va întreba Dan Diaconescu pe presedintele Traian Bãsescu despre flacãra violet ?  :roll:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 14 Aprilie 2010, 08:02:45
Marea Britanie si cercetarile psihotronice

http://psihotronica.blogspot.com/
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 14 Aprilie 2010, 08:14:11
Generalul Emil Strãinu a fost contactat pentru un atac psihotronic

http://videonews.ro/action/viewvideo/34681/Generalul-Emil-Strainu-a-fost-contactat-pentru-un-atac-psihotronic/
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 09 Mai 2010, 23:22:39
 Ma gindesc ca ne-ar prinde bine niscai arme para-mega-psihotronice,de inducere la distanta a gindurilor pozitive si-a vibratiilor inalte,purificatoare care fac bine la sanatate !
Scad salariile bugetariilor cu 25% ,scad pensiile cu 15 %,creste nervozitatea, pericolul ca populatia bastinasa sa puna mina pe obiecte contondente si sa sparga geamuri e mare !
Poate organizeaza statul o licitatie pentru achizitionarea aparaturii necesare...
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 10 Mai 2010, 10:17:07
"Societatea Românã de Parapsihologie se dezice de paranormalii implicaþi în dispute politice"
http://www.ziarulfaclia.ro/Societatea-Rom%C3%A2n%C4%83-de-Parapsihologie-se-dezice-de-paranormalii-implica%C5%A3i-%C3%AEn-dispute-politice+35771

"Societatea Românã de Parapsihologie dezminte implicarea parapsihologiei în acþiuni politice"
http://www.mediafax.ro/social/societatea-romana-de-parapsihologie-dezminte-implicarea-parapsihologiei-in-actiuni-politice-5438891
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 12 Mai 2010, 21:06:16
Debutul razboiului psihotronic

http://psihotronica.blogspot.com/2010/03/debutul-razboiului-psihotronic.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 12 Mai 2010, 21:20:46
Religia paranormalului in Rusia

http://psihotronica.blogspot.com/2010/03/religia-paranormalului-in-rusia.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 17 Mai 2010, 17:29:01
"Mircea Badea despre flacara violet "

http://www.youtube.com/watch?v=iG1daXJSkeg

:lol: :lol: :lol:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: spooky din 17 Mai 2010, 17:48:55
Multumim Shadow.

Am ras cu pofta... de memorat partea in care se refera la generalul Emil Strainu...
Citatcentrul de studii psihotronice e langa o cofetarie
:-) :-) :-) :-)
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 17 Mai 2010, 18:00:05
"Mircea Badea se protejeaza de flacara violet"

http://www.youtube.com/watch?v=IIJeXCWgV_0

:lol: :lol: :lol:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: jean din 17 Mai 2010, 20:38:29
  Foarte bun cel despre despre flacara violet. :lol:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 17 Mai 2010, 21:08:46
"Daca venea Basescu la Sinteza Zilei, cu Aliodor "
http://www.youtube.com/watch?v=oY22gfmeqMo

  "Mircea Badea stie despre David Blaine"

http://www.youtube.com/watch?v=juDHPzMcB2U

:lol: :lol: :lol:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 21 Mai 2010, 18:34:45
Cam era cazul sa revenim la subiect

Rusii si americanii in cautarea suprematiei psihotronice
http://psihotronica.blogspot.com/2010/03/rusii-si-americanii-in-cautarea.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 10 Iunie 2010, 14:59:42
  "Ea a fost vrãjitoarea familiei Ceauºescu"
http://www.libertatea.ro/stire/ea-a-fost-vrajitoarea-familiei-ceausescu-291122.html
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Urban din 10 Iunie 2010, 15:41:30
Citat din: Shadowman din  10 Iunie 2010, 14:59:42
"Ea a fost vrãjitoarea familiei Ceauºescu"
http://www.libertatea.ro/stire/ea-a-fost-vrajitoarea-familiei-ceausescu-291122.html

Interesant...oare "vrajitoarele" or sti de cursul dl. Rudan?
Cu siguranta ar participa la el....
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 10 Iunie 2010, 16:38:11
Apropo de razboiul mintii si agresiunile "para"... 8-)

       "Push"




http://www.push-themovie.com/
http://www.imdb.com/title/tt0465580/
http://www.cinemagia.ro/filme/push-razboiul-mintii-30123/
http://www.cinemarx.ro/filme/Push-Razboiul-mintii-322676.html

Asa o fi si-n realitate ?  :roll: :-o :
Sau viata bate filmul...?  :lol: :lol: :lol:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: daos din 11 Iunie 2010, 00:05:26
Citat din: Shadowman din  10 Iunie 2010, 16:38:11
Apropo de razboiul mintii si agresiunile "para"... 8-)

       "Push"

Asa o fi si-n realitate ?  :roll: :-o :
Sau viata bate filmul...?  :lol: :lol: :lol:
Sa stii Shadowman ca in realitate nu vei gasi asa ceva. Exceptand poate unul, doi la miliardul de oameni. Fictiunea nu prea are corespondent in realitate. Abilitatile telekinetice se bazeaza pe un "biocamp" extrem de mare si mai ales condensat, iar omul trebuie sa aiba abilitatea de al cobora la nivelul ombilicului foarte lejer, nu doar concentrandu-se pana-i plesnesc venele.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 11 Iunie 2010, 08:27:52
Citat din: daos din  11 Iunie 2010, 00:05:26
Sa stii Shadowman ca in realitate nu vei gasi asa ceva. Exceptand poate unul, doi la miliardul de oameni. Fictiunea nu prea are corespondent in realitate. Abilitatile telekinetice se bazeaza pe un "biocamp" extrem de mare si mai ales condensat, iar omul trebuie sa aiba abilitatea de al cobora la nivelul ombilicului foarte lejer, nu doar concentrandu-se pana-i plesnesc venele.

Nu sint chiar 2 la un miliard.Vreo doi se afla si in Romania  .Iar in viitor fictiunea va avea corespondent in realitate in totalitate ,nu crezi?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: zamotrak din 11 Iunie 2010, 12:06:27
Citat din: CHIP din  11 Iunie 2010, 08:27:52
Nu sint chiar 2 la un miliard.Vreo doi se afla si in Romania  .


Cum se numesc,desigur ,daca nu e secret? :roll:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 11 Iunie 2010, 13:10:37
Citat din: CHIP din  11 Iunie 2010, 08:27:52
Nu sint chiar 2 la un miliard.Vreo doi se afla si in Romania  .Iar in viitor fictiunea va avea corespondent in realitate in totalitate ,nu crezi?

Citat din: zamotrak din  11 Iunie 2010, 12:06:27
Cum se numesc,desigur ,daca nu e secret? :roll:


Cred ca stiu cine sunt cei doi...

http://www.youtube.com/watch?v=tdhvkfcFMwE
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 11 Iunie 2010, 14:26:35
Citat din: zamotrak din  11 Iunie 2010, 12:06:27
Cum se numesc,desigur ,daca nu e secret? :roll:

Uite unul dintre ei

http://video.google.com/videoplay?docid=-2808909116507973590#docid=-5054333063531767754
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 11 Iunie 2010, 14:36:37
Citat din: CHIP din  11 Iunie 2010, 14:26:35
Uite unul dintre ei

http://video.google.com/videoplay?docid=-2808909116507973590#docid=-5054333063531767754

Cu mâinile in buzunarele blugilor ,in fata asistentei de sex feminin...?  :lol:
Jenant...
Sa scoata mainile din buzunare,ca-i maninca captuºeala unghiile...!
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 11 Iunie 2010, 15:14:11
Citat din: Shadowman din  11 Iunie 2010, 14:36:37
Cu mâinile in buzunarele blugilor ,in fata asistentei de sex feminin...?  :lol:
Jenant...
Sa scoata mainile din buzunare,ca-i maninca captuºeala unghiile...!
E parerea ta,asa cum o am si eu pe a mea si se pare ca nu coincid
Si dupa cum spuneam ramin la parerea mea ca e cel mai in forma  pe domeniu discutat anterior
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: zamotrak din 11 Iunie 2010, 15:43:41
Citat din: CHIP din  11 Iunie 2010, 15:14:11
Si dupa cum spuneam ramin la parerea mea ca e cel mai in forma  pe domeniu discutat anterior


O.K.,care ar fii cel de al doilea?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 11 Iunie 2010, 22:48:13
Cred ca a doua ar fi Lavinia Tatomir care dupa parerea mea , este  un unicat pe plan mondial.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: daos din 11 Iunie 2010, 23:32:48
@CHIP
Stimabile cand am spus ca nu exista decat unul, cel mult doi la miliardul de oameni capabili de asemenea abilitati, ma refeream la telekinezie in sensul cel aproape SF al cuvantului. Adica sa miste obiecte de greutate nu neparat foarte mare cu asa-zisa "putere a mintii". Deci fara pase energetice (folosirea centrilor energetici din palma pentru a expulza energie din corp). Daca vrei doar asa ceva, vezi maestrii de qu-gong chinezi: misca suprafata apei, o fac sa lumineze sau reusesc sa miste obiecte relativ usoare cu o "izbire" de energie focalizata. Dar referitor la asta nu poti spune ca este telekinezie, cum bunaoara poti vorbi in cazul Djunei (gruzina din Rusia) sau al lui Uri Geller (israelianul) si, ... poate nici macar la ei. La un nivel foarte jos pot sa ma laud si eu cu experientele "telekinetice" din trecut. Ma strofocam si-mi frecam mainile, faceam diverse pase in jurul corpului pentru intinderea campului energetic si pe urma reuseam sa misc un creion cu bula de energie dintre palme. Dar asta nu e mare scofala. Cu ceva timp pierdut si exercitii se poate. Nu poti spune ca este TELEKINEZIE. In cazul telekineziei iti trebuie doar un gand pentru a misaca obiectul. Si acesta sa aiba ceva greutate. "Unda de energie" care-l misca este aproape materializata, consistenta ei este mult mai grosiera decat atunci cand cobori "energia" la nivelul inimii bunaoara si chiar la nivelul plexului solar. Daca reusesti sa cobori "energia" la nivelul ombilicului reusesti ceea ce poti vedea in filmele chinezesti despre marii maestri de kung-fu, practicanti de tehnici energetice, interne. Dar daca o tii la nivelul inimii acea consistenta materializata a energiei, devine mai subtila si capata alte valente, bunaoara vindecarile.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 13 Iunie 2010, 23:30:26
Citat din: daos din  11 Iunie 2010, 23:32:48
@CHIP
Stimabile cand am spus ca nu exista decat unul, cel mult doi la miliardul de oameni capabili de asemenea abilitati, ma refeream la telekinezie in sensul cel aproape SF al cuvantului. Adica sa miste obiecte de greutate nu neparat foarte mare cu asa-zisa "putere a mintii". Deci fara pase energetice (folosirea centrilor energetici din palma pentru a expulza energie din corp). Daca vrei doar asa ceva, vezi maestrii de qu-gong chinezi: misca suprafata apei, o fac sa lumineze sau reusesc sa miste obiecte relativ usoare cu o "izbire" de energie focalizata. Dar referitor la asta nu poti spune ca este telekinezie, cum bunaoara poti vorbi in cazul Djunei (gruzina din Rusia) sau al lui Uri Geller (israelianul) si, ... poate nici macar la ei. La un nivel foarte jos pot sa ma laud si eu cu experientele "telekinetice" din trecut. Ma strofocam si-mi frecam mainile, faceam diverse pase in jurul corpului pentru intinderea campului energetic si pe urma reuseam sa misc un creion cu bula de energie dintre palme. Dar asta nu e mare scofala. Cu ceva timp pierdut si exercitii se poate. Nu poti spune ca este TELEKINEZIE. In cazul telekineziei iti trebuie doar un gand pentru a misaca obiectul. Si acesta sa aiba ceva greutate. "Unda de energie" care-l misca este aproape materializata, consistenta ei este mult mai grosiera decat atunci cand cobori "energia" la nivelul inimii bunaoara si chiar la nivelul plexului solar. Daca reusesti sa cobori "energia" la nivelul ombilicului reusesti ceea ce poti vedea in filmele chinezesti despre marii maestri de kung-fu, practicanti de tehnici energetice, interne. Dar daca o tii la nivelul inimii acea consistenta materializata a energiei, devine mai subtila si capata alte valente, bunaoara vindecarile.
Ce intelegi prin obiecte cu greutate nu foarte mare?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: daos din 14 Iunie 2010, 14:23:53
Citat din: CHIP din  13 Iunie 2010, 23:30:26
Ce intelegi prin obiecte cu greutate nu foarte mare?
Pai bunaoara pistoalele din filmuletul lui Shadowman.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 17 Iunie 2010, 17:38:57
Citat din: CHIP din  11 Iunie 2010, 22:48:13
Cred ca a doua ar fi Lavinia Tatomir care dupa parerea mea , este  un unicat pe plan mondial.

 Cum se diferentiaza de alte persoane care au calitati asemanatoare...? Ce te face sa crezi ca este un unicat pe plan mondial ?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 17 Iunie 2010, 21:31:36
Citat din: Shadowman din  17 Iunie 2010, 17:38:57
 Cum se diferentiaza de alte persoane care au calitati asemanatoare...? Ce te face sa crezi ca este un unicat pe plan mondial ?

Se diferentiaza prin aceea ca poseda un un biocimp foarte puternic de o natura inca necunoscuta.A fost studiata si de cercetatori de la NASA dar nu s-a dat nimic publicitatii.Este in permanenta legatura cu o civilizatie extraterestra .Este numita ,,fata ploii,,.Poate aduce ploaia la comanda sau o poate anula daca doreste.Poate misca obiecte foarte grele ,vindeca boli incurabile .Cred ca se diferentiaza prin diversitatea capacitatilor de care dispune.Oricum este recunoscuta pe plan mondial,iar faptul ca NASA dorea o colaborare cu ea cred ca explica totul.Celebra Djuna considerata nr 1 mondial in domeniu a recunoscut puterile de exceptie ale Laviniei.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 17 Iunie 2010, 21:53:51
Citat din: CHIP din  17 Iunie 2010, 21:31:36
Este in permanenta legatura cu o civilizatie extraterestra .

Am mari indoieli ca pastreaza o legatura permanenta.Ar mai fi de discutat si "originea semnalului".Unii ,dupa cum am vazut pe forum,cam stramba din nas cind aud de dialoguri cu "civilizati extraterestrii"... :lol:

Citat din: CHIP din  17 Iunie 2010, 21:31:36
Se diferentiaza prin aceea ca poseda un un biocimp foarte puternic de o natura inca necunoscuta.

Biocimp...? Am mai intrebat ,in alt topic,ce-i biocimpul.Se pare ca e ceva invizibil ,care te furnica si se intinde intre palme. :lol:

Citat din: CHIP din  17 Iunie 2010, 21:31:36
Este numita ,,fata ploii,,.Poate aduce ploaia la comanda sau o poate anula daca doreste.

Da-mi voie sa nu cred ca poate aduce ploaia la comanda... :-D

Citat din: CHIP din  17 Iunie 2010, 21:31:36
Poate misca obiecte foarte grele

"Foarte grele" insemnind cit...? De la un chintal in sus...?  :roll:

Citat din: CHIP din  17 Iunie 2010, 21:31:36
vindeca boli incurabile .

Vindeca unele boli declarate de unii medici incurabile,iar rezultatele se obtin functie de pacient.Nu-i doctorul "Vindec Tot" !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: jean din 17 Iunie 2010, 22:13:25
Citat din mesajul lui CHIP:
CitatNu sint chiar 2 la un miliard.Vreo doi se afla si in Romania.
Citat din: zamotrak din  11 Iunie 2010, 12:06:27
Cum se numesc,desigur ,daca nu e secret? :roll:
Desi nu are legatura cu razboiul viitorului, si din dorinta de a da un raspuns la intrebarea lui zamotrak, doresc sa mai adaug inca o persoana care se afla la Iasi si este recunoscuta ca avand puterea clarvederi atat in microcosmos cit si la nivel cosmic. Se numeste Valentina Garlea, domnul Florin Ghiorghita a scris o carte despre dansa, deasemenea a fost invitata si la NASA, cu propunerea de colaborare, dansa a refuzat aceasta colaborare.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 17 Iunie 2010, 22:26:20
Citat din: jean din  17 Iunie 2010, 22:13:25
 Desi nu are legatura cu razboiul viitorului, si din dorinta de a da un raspuns la intrebarea lui zamotrak, doresc sa mai adaug inca o persoana care se afla la Iasi si este recunoscuta ca avand puterea clarvederi atat in microcosmos cit si la nivel cosmic. Se numeste Valentina Garlea, domnul Florin Ghiorghita a scris o carte despre dansa, deasemenea a fost invitata si la NASA, cu propunerea de colaborare, dansa a refuzat aceasta colaborare.

Si,"cu voia dumneavoastra,ultimul pe lista" : Aliodor Manolea !  :star:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 17 Iunie 2010, 22:47:33
Citat din: Shadowman din  17 Iunie 2010, 21:53:51
Am mari indoieli ca pastreaza o legatura permanenta.Ar mai fi de discutat si "originea semnalului".Unii ,dupa cum am vazut pe forum,cam stramba din nas cind aud de dialoguri cu "civilizati extraterestrii"... :lol:

Biocimp...? Am mai intrebat ,in alt topic,ce-i biocimpul.Se pare ca e ceva invizibil ,care te furnica si se intinde intre palme. :lol:

Da-mi voie sa nu cred ca poate aduce ploaia la comanda... :-D

"Foarte grele" insemnind cit...? De la un chintal in sus...?  :roll:

Vindeca unele boli declarate de unii medici incurabile,iar rezultatele se obtin functie de pacient.Nu-i doctorul "Vindec Tot" !
Toate aceste calitati le-a demonstrat in fata unor colective de cercetatori romani si straini.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 17 Iunie 2010, 22:51:30
Citat din: CHIP din  17 Iunie 2010, 22:47:33
Toate aceste calitati le-a demonstrat in fata unor colective de cercetatori romani si straini.

Cercetatori la Libertatea si OTV...?  :roll:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Ronin din 18 Iunie 2010, 11:32:30
Citat din: Shadowman din  17 Iunie 2010, 22:26:20
Si,"cu voia dumneavoastra,ultimul pe lista" : Aliodor Manolea !  :star:

Dar Aliodor (ce dragutz nume) a fost sau nu invitat la NASA ???
Si de ce-i invita NASA pe toti si unii refuza ?!
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: zamotrak din 18 Iunie 2010, 15:00:19
Citat din: Ronin din  18 Iunie 2010, 11:32:30
Dar Aliodor (ce dragutz nume) a fost sau nu invitat la NASA ???


Poate mai degraba a fost invitat, de baietii lui Obama.Si nu stiu de ce,dar am asa un sentiment,ca nu a putut refuza. 8-)
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Xanadron din 18 Iunie 2010, 16:50:53
Citat din: Shadowman din  17 Iunie 2010, 21:53:51
Am mari indoieli ca pastreaza o legatura permanenta.Ar mai fi de discutat si "originea semnalului".Unii ,dupa cum am vazut pe forum,cam stramba din nas cind aud de dialoguri cu "civilizati extraterestrii"... :lol:

Biocimp...? Am mai intrebat ,in alt topic,ce-i biocimpul.Se pare ca e ceva invizibil ,care te furnica si se intinde intre palme. :lol:

Da-mi voie sa nu cred ca poate aduce ploaia la comanda... :-D

"Foarte grele" insemnind cit...? De la un chintal in sus...?  :roll:

Vindeca unele boli declarate de unii medici incurabile,iar rezultatele se obtin functie de pacient.Nu-i doctorul "Vindec Tot" !
Faptul ca Lavinia Tatomir are un "camp gravitational" propriu e incontestabil (c-o fi biocamp, aura, magnetosfera unificata etc, n-am habar  :roll:) - dar telekinezia propriu-zisa nu-i deloc "specialitatea" ei: una-i sa deplasezi un obiect greu (o carte de telefoane de ex) cu puterea mintzii si alta-i sa ti se lipeasca de maini (fenomen demonstrat intr-adevar de LT).

Subscriu la opinia lui Shadowman si apropo de relativitatea puterilor ei vindecatoare - iar aici, din pacate, nu vorbesc doar "din auzite". :oops:
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 18 Iunie 2010, 17:27:23
Citat din: Xanadron din  18 Iunie 2010, 16:50:53
Faptul ca Lavinia Tatomir are un "camp gravitational" propriu e incontestabil (c-o fi biocamp, aura, magnetosfera unificata etc, n-am habar  :roll:) - dar telekinezia propriu-zisa nu-i deloc "specialitatea" ei: una-i sa deplasezi un obiect greu (o carte de telefoane de ex) cu puterea mintzii si alta-i sa ti se lipeasca de maini (fenomen demonstrat intr-adevar de LT).


Cercetatorul Vasile Rudan a declarat in ziarul Independentul ( http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,10.msg15243.html#msg15243 ,din pacate articolul a disparut de pe pagina...) ca abilitatile paranormale dispar cu apa si sapun,care atenueaza magnetismul uman.
(http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_245.gif)
Uitindu-ma la Racz Ferenc ( http://www.rollywood.ro/omul_magnet.html ),Lavinia Tatomir,Aurel Raileanu ma intreb daca pot lipi obiecte de corp si-n apa ori sub jetul de la robinet ... (http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_122.gif)
Ar fi un pas inainte in cercetarea acestui ciudat fenomen,care inflacareaza imaginatia unora... :wink:  
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: romulus din 18 Iunie 2010, 19:35:47
Citatabilitatile paranormale dispar cu apa si sapun,care atenueaza magnetismul uman.
O prima consecinta logica a acestui fapt, ar fi ca, aceia care - inca - mai au asemenea "abilitati"
ar trebui sa fie niste imputiti, ca , deh, daca s-ar spala, le-ar disparea .....
Da : -  daca simtiti un miros de sconcs pe langa voi, e clar de la unul d'ala .... :-D
Am zis !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: padme din 18 Iunie 2010, 21:12:48
E interesant ca lui Aurel Raileanu i-au aparut in urma unei suferinte fizice, a unei boli, tot asa mai cunosc pe cineva care in urma unei boli s-a trezit ca i se lipeste vesela de maini si a descoperit si anumite abilitati curative. Ar fi interesant de discutat si incercat de inteles cam ce se intampla in aceste situatii?!

Cat despre spalatul capacitatilor cu apa si sapun e chiar hilar, parerea mea.
Vizavi de magnetism si umiditate, eu stiu pe cineva care isi lipea telefonul de frunte... vara, cand pielea este mai grasa si mai umeda!
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Shadowman din 18 Iunie 2010, 21:43:03
Citat din: padme din  18 Iunie 2010, 21:12:48
E interesant ca lui Aurel Raileanu i-au aparut in urma unei suferinte fizice, a unei boli, tot asa mai cunosc pe cineva care in urma unei boli s-a trezit ca i se lipeste vesela de maini si a descoperit si anumite abilitati curative. Ar fi interesant de discutat si incercat de inteles cam ce se intampla in aceste situatii?!

Cat despre spalatul capacitatilor cu apa si sapun e chiar hilar, parerea mea.
Vizavi de magnetism si umiditate, eu stiu pe cineva care isi lipea telefonul de frunte... vara, cand pielea este mai grasa si mai umeda!

Oare pot lipi obiecte daca li se aplica pudra de talc pe piele...?  :-)
Vor dispare calitatile "paranormale"...?  :roll:  :lol:


http://www.randi.org/jr/082704gluton.html#7 ( SAME OLD MAGNETIC FLUMMERY )
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: StarDust din 18 Iunie 2010, 23:57:15
Am deschis un topic separat despre oamenii-magnet.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Xanadron din 21 Iunie 2010, 17:36:49
Topic: CIA Report Confirms NSA Psychic Spy Program

http://lucianarchy.proboards.com/index.cgi?board=bekkum&action=display&thread=8213&page=1

An article released from the CIA's internal "Studies in Intelligence" reveals the existence of a National Security Agency paranormal program, which was previously reported based upon information provided by unnamed sources.

Un articol extras din documentul de uz intern CIA "Studiile privind serviciile de informatii" releva existentza unui program "paranormal" oficial al NSA, raportat si anterior de anumite surse care au dorit sa ramina anonime.
Restul - poate fi tradus aproximativ cu Mos Goagal :-D pt. cei interesati si nu prea anglofoni. ;)

A footnote found in an article written by Gerald K. Haines for the CIA's classified "Studies in Intelligence" confirms the existence of a rumored National Security Agency psychic research program.

Gerald K. Haines is the National Reconnaissance Office historian.

Previously, sources to STARpod.org, including one of the psychics who worked with the program following 9/11, identified the NSA as the successor to the now-declassified Defense Intelligence Agency program nick-named STAR GATE. The STAR GATE program was made public in 1995.

The footnote is found in the declassified CIA-published article called "CIA's Role in the Study of UFOs, 1947-90: A Die-Hard Issue." The article is available to read at the CIA's website.

Haines writes, "CIA also maintained Intelligence Community coordination with other agencies regarding their work in parapsychology, psychic phenomena, and 'remote viewing' experiments. In general, the Agency took a conservative scientific view of these unconventional scientific issues."

He then adds in the footnote, "There is a DIA Psychic Center and the NSA studies parapsychology, that branch of psychology that deals with the investigation of such psychic phenomena as clairvoyance, extrasensory perception, and telepathy."

The footnote also mentions possible CIA involvement when extraterrestrial aliens arrive here on Earth:

"The CIA reportedly is also a member of an Incident Response Team to investigate UFO landings, if one should occur."

"CIA este de asemenea parte dintr-o << Echipa de Raspuns la Incidente >> destinata investigarii aterizarilor de OZN-uri"

Curiously one of the sources, who provided information concerning the post-9/11 NSA psychic program to investigative author Gus Russo, claimed that some of the operations to remote view foreign intelligence targets had been blocked by "an unknown extraterrestrial source," suggesting the program involves more than psychic perceptions.

"Curios este faptul ca una din sursele care l-au informat pe investigatorul Gus Russo despre programul parapsihologic post- 11.09.2001 al NSA sustine ca unele operatii de Remote Viewing destinate clarviziunii legate de obiective straine au fost STOPATE de catre << o fortza extraterestra necunoscuta >>, sugerind astfel ca aceste operatiuni implicau ... mai mult decit << simple >> perceptii psihice paranormal-extrasenzoriale".

[continued at the link below]

http://starpod.org/viewpoint/1006191.htm

P.S. Un motiv in plus sa nu cred "informatiile"  :-P furnizate de, repet, in opinia mea dezinformatorul Dr. Greer apropo de "inocentza" unora ca Woolsey (fost sef CIA, "briefed" in anii '90 de catre Greer... cica) apropo de problematica OZN-ET-istica. :-D


Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: calator astral din 21 Iunie 2010, 20:35:41
de acord: Dr Greer este un  dezinformator xanadron,într-adevar! Nu este obiceiul meu sa umblu prin cosurile de gunoaie (virtuale) în cautarea unor amanunte revelatoare, dar va propun o scurta interventie (corespondenta privata, discretie va rog) semnata Jim Giglio sa ma ierte moderatorii daca n-o traduc,din lipsa de timp, dar aici aproape toti sîntem poligloti:


==============================================================

On May 9, Greer's "Disclosure" efforts came to fruition in a CSETI-sponsored show put on at the National Press Club. Some twenty alleged "insiders" came forward and told their stories; it was a pathetic farce. For the most part, these "witnesses" were retired low-level military personnel who provided accounts of their own personal UFO sightings while in the service.

But there was one witness who caught my attention and held it. This was a fellow named Mark McCandlish. He started by claiming that he had once seen vehicles, equipped with reverse-engineered UFO antigravity capability, levitating off the floor of an airplane hangar while an air show was going on outside (Somehow this story was supposed to make sense). He then proceeded to display a photograph of a UFO supposedly taken more than 30 years ago by an Air Force pilot from the cockpit of a C-47 in the vicinity of Provo, Utah.

I was dumbfounded when I saw this image; it's a proven fake, and has been known to be a fake for 34 years.  The image was investigated by the Colorado project as "Case 7" in the final report. For some reason, the image itself was not included in that report. But in 1995 the lead investigator on the case, Roy Craig, published a black-and-white print of the image in his memoir of his time on the project. I contacted Dr. Craig by e-mail about three years ago, and was able to obtain a copy of the original color slide. I scanned the image, and it can be seen at this temporary URL:
www.polaris.umuc.edu/~jgiglio2/major-y

The testimony of McCandlish, fully supported by Greer, is simply ludicrous. I repeat; the image he displayed is a fake and has been known to be a fake for 34 years. Yet Greer claims, based on this kind of silliness, to be embarked on a mission to influence U.S. space and energy policy, as well as international diplomacy, at the highest levels. Now perhaps Greer has evidence that the image in question is NOT a fake; if so, the time to have
presented that evidence was on May 9th 2001 at the "Disclosure" event, while McCandlish was waving the thing around in front of the cameras.

He didn't do so, which indicates either (1) that he's perfectly well aware that the image is a fake, and cynically believes that the audience he appeals to is made up of gullible fools who can be taken in by fabricated evidence, or (2) that he himself is massively under-informed on the issue he claims to be an expert on, and also knows absolutely nothing about how to vet a witness before that witness appears in a high-profile public forum.

Of course he might blame this blooper on poor staff work, but that's not much of an excuse. Greer brags endlessly about how his associates and consultants represent the highest levels of the intelligence and aerospace and scientific communities and how they come from deep inside the "black project" world. If those guys are actually to blame, then just how well-qualified are they? And wasn't Greer responsible for selecting them in the first place?

This is D.C., the most powerful city in the world, and Greer claims to working to influence the powers-that-be in this center of power, on the most important issues facing humanity. You don't get to be influential in this town, on those issues, with those movers and shakers, by putting on a clownish display featuring fabricated evidence, even if the clownisheness involves only a single piece of evidence (which it didn't).

BTW: Greer would probably claim, in response to the fact that the Colorado project exposed the Case 7 image as a fake, that the entire staff of the project was on the CIA payroll. He said that on the air a few years ago, when I called a local talk show he was appearing on, as if that would totally discredit all their work. I'd be curious to know what his evidence for that claim might be; not even the most ardent Colorado project critics (at least not the serious ones) would make such a sweeping claim."
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 19 August 2010, 15:01:34
Cum Se Spala Creierul Unei NATIUNI - Interviu luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov manolescubd

http://www.youtube.com/watch?v=eE2M0Pr0m_I&feature=player_embedded
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: abyss din 19 August 2010, 18:16:17
Interesant video CHIP. La noi cred ca normalizarea a inceput in Dec. 1989 si observ ca intr-adevar e pe termen nelimitat. Poate @Ronin avea cu siguranta dreptate cand sugera ca pe guvernantii nostrii ii poti vindeca doar cu glontul.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Nox din 19 August 2010, 18:35:04
Citat din: CHIP din  19 August 2010, 15:01:34
Cum Se Spala Creierul Unei NATIUNI - Interviu luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov manolescubd

http://www.youtube.com/watch?v=eE2M0Pr0m_I&feature=player_embedded

Dacã aplicãm cele spuse în clipul de mai sus la cazul fenomenului OZN în ce etapã ne aflãm? 1. Demoralizarea, 2. Destabilizarea, 3. Criza sau 4. Normalizarea?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: abyss din 19 August 2010, 18:48:00
4, din 89´ ....
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: abyss din 19 August 2010, 20:12:07
Citat din: calator astral din  21 Iunie 2010, 20:35:41
de acord: Dr Greer este un  dezinformator xanadron,într-adevar! Nu este obiceiul meu sa umblu prin cosurile de gunoaie (virtuale) în cautarea unor amanunte revelatoare, dar va propun o scurta interventie (corespondenta privata, discretie va rog) semnata Jim Giglio sa ma ierte moderatorii daca n-o traduc,din lipsa de timp, dar aici aproape toti sîntem poligloti:


==============================================================

On May 9, Greer's "Disclosure" efforts came to fruition in a CSETI-sponsored show put on at the National Press Club. Some twenty alleged "insiders" came forward and told their stories; it was a pathetic farce. For the most part, these "witnesses" were retired low-level military personnel who provided accounts of their own personal UFO sightings while in the service.

But there was one witness who caught my attention and held it. This was a fellow named Mark McCandlish. He started by claiming that he had once seen vehicles, equipped with reverse-engineered UFO antigravity capability, levitating off the floor of an airplane hangar while an air show was going on outside (Somehow this story was supposed to make sense). He then proceeded to display a photograph of a UFO supposedly taken more than 30 years ago by an Air Force pilot from the cockpit of a C-47 in the vicinity of Provo, Utah.

I was dumbfounded when I saw this image; it's a proven fake, and has been known to be a fake for 34 years.  The image was investigated by the Colorado project as "Case 7" in the final report. For some reason, the image itself was not included in that report. But in 1995 the lead investigator on the case, Roy Craig, published a black-and-white print of the image in his memoir of his time on the project. I contacted Dr. Craig by e-mail about three years ago, and was able to obtain a copy of the original color slide. I scanned the image, and it can be seen at this temporary URL:
www.polaris.umuc.edu/~jgiglio2/major-y

The testimony of McCandlish, fully supported by Greer, is simply ludicrous. I repeat; the image he displayed is a fake and has been known to be a fake for 34 years. Yet Greer claims, based on this kind of silliness, to be embarked on a mission to influence U.S. space and energy policy, as well as international diplomacy, at the highest levels. Now perhaps Greer has evidence that the image in question is NOT a fake; if so, the time to have
presented that evidence was on May 9th 2001 at the "Disclosure" event, while McCandlish was waving the thing around in front of the cameras.

He didn't do so, which indicates either (1) that he's perfectly well aware that the image is a fake, and cynically believes that the audience he appeals to is made up of gullible fools who can be taken in by fabricated evidence, or (2) that he himself is massively under-informed on the issue he claims to be an expert on, and also knows absolutely nothing about how to vet a witness before that witness appears in a high-profile public forum.

Of course he might blame this blooper on poor staff work, but that's not much of an excuse. Greer brags endlessly about how his associates and consultants represent the highest levels of the intelligence and aerospace and scientific communities and how they come from deep inside the "black project" world. If those guys are actually to blame, then just how well-qualified are they? And wasn't Greer responsible for selecting them in the first place?

This is D.C., the most powerful city in the world, and Greer claims to working to influence the powers-that-be in this center of power, on the most important issues facing humanity. You don't get to be influential in this town, on those issues, with those movers and shakers, by putting on a clownish display featuring fabricated evidence, even if the clownisheness involves only a single piece of evidence (which it didn't).

BTW: Greer would probably claim, in response to the fact that the Colorado project exposed the Case 7 image as a fake, that the entire staff of the project was on the CIA payroll. He said that on the air a few years ago, when I called a local talk show he was appearing on, as if that would totally discredit all their work. I'd be curious to know what his evidence for that claim might be; not even the most ardent Colorado project critics (at least not the serious ones) would make such a sweeping claim."

Calatorule, nu te-ai prins... cand colegul Xanadron il numeste pe SG dezimformator, cu un ochi rade si cu unul plange  :wink:

   
ARV - Alien Reproduction Vehicle
ARV Video:
http://www.area51et.com/category/alien-reproduction-vehicle/

Un video interesant ce merita aratat adevaratilor sceptici nu insa si pseudoscepticilor.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Nox din 19 August 2010, 21:26:32
Citat din: @biss din  19 August 2010, 18:48:00
4, din 89´ ....

Parcã suntem la LOTO.

Fenomenul OZN nu e dureazã din '89... ºi nu mã refer la România ci la întreaga comunitate mondialã.

Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: romulus din 20 August 2010, 11:19:26
CitatDr Greer este un  dezinformator
O fi si dezinformator , cine stie, dar apropo  de S. Greer, va expun aici o impresie destul de puternica pe care o am atunci cand ii vad fata: chiar de prima data cand l-am vazut, i-am asociat imaginea/figura cu cea a unui  reptilian.
De unde pana unde, habar n-am , dar asta este senzatia, ca am in fata un alien / reptilian!
Ar fi interesant daca vreunul dintre voi a mai avut sentimentul asta ?  Priviti-l atent, mai ales cand rade/zambeste , gura i se intinde pana aproape de urechi, de zici ca e sarpele kaa din Cartea junglei  :-D!!
Am zis !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: abyss din 20 August 2010, 12:02:57
Nox ai dreptate, eram complet neatent când am rãspuns completând la loto numerele. Scuze!
romulus sã ºtii cã mulþi în occident ºi nu numai îl asociazã pe SG cu un alien din cauza mutrei sale ciudate. Aºa ºi bãsescu are o mutra de scuipat uscat.... Dar conteazã ce spune omul nu cum aratã, iar dacã dezinformeazã ori nu informeazã meritã discutat. Cine începe?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Xanadron din 20 August 2010, 12:20:23
Citat din: @biss din  20 August 2010, 12:02:57
Nox ai dreptate, eram complet neatent când am rãspuns completând la loto numerele. Scuze!
romulus sã ºtii cã mulþi în occident ºi nu numai îl asociazã pe SG cu un alien din cauza mutrei sale ciudate. Aºa ºi bãsescu are o mutra de scuipat uscat.... Dar conteazã ce spune omul nu cum aratã, iar dacã dezinformeazã ori nu informeazã meritã discutat. Cine începe?
8-) Hehehe, cred ca locul cel mai potrivit pentru continuarea interesantei discutii apropo de credibilitatea dr. Greer ramine topicul asta:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2810.0.html

Nu de alta, dar atit remarca (fiziognomica :roll: - v. impresia "reptoida") a stimatului coforumist Romulus, cit si a ta, draga colega @biss (v. "ochiul care ride, linga ala care plinge") merita o revenire si din partea mea.
Fiindca, intr-adevar, pozitia mea de "Toma scepticul" e cumva nuantzata.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: romulus din 20 August 2010, 12:45:48
CitatDar conteazã ce spune omul nu cum aratã, iar dacã dezinformeazã ori nu informeazã meritã discutat.
Referitor la ceea ce a facut dr. Greer, adica stradania sa cu ocazia proiectului Disclosure , si  urmatoarele , toata admiratia mea!
Pentru unul care nu a organizat in viata lui nici o masa la carciuma, efortul lui si  al celor care l-au ajutat a fost considerabil si de apreciat/admirat!
Inchipuiti-va numai : sa aduci atati oameni - si nu de orice fel - ofiteri din servicii, militari, si sa-i pui sa "dea din ei" nu-i la indemana oricui, cand oamenii aceia stiu ca-si pot pune in joc siguranta, sanatatea, viata lor si a familiilor lor!
Asa, pentru comparatie - fara legatura directa cu subiectul - va dau un flavor:  io ma straduiesc de vreo saptamana sa strang semnaturi de la cetateni  pentru o motiune  care  va fi introdusa de un partid in curand in Parlament si multi - chiar dintre apropiatii mei imi pun o mie de intrebari :" da' daca ajunge tabelu' la Basescu ori la servicii?? da' daca se stie la serviciu meu  ca io am semnat, nu ma da afara  ?? dar daca ....."
Si asta pentru un rahat de semnatura care practic nu te angajeaza juridic/faptic ori cum vrei sa-i mai zici , deloc ! D'apoi sa-i fi adus pe unii sa spuna ca au vazut alieni si nave ale lor !!! Mama maiculita ....
Am zis !
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Quicksilver din 20 August 2010, 14:44:47
Citat din: romulus din  20 August 2010, 12:45:48
Referitor la ceea ce a facut dr. Greer, adica stradania sa cu ocazia proiectului Disclosure , si  urmatoarele , toata admiratia mea!
Pentru unul care nu a organizat in viata lui nici o masa la carciuma, efortul lui si  al celor care l-au ajutat a fost considerabil si de apreciat/admirat!
Inchipuiti-va numai : sa aduci atati oameni - si nu de orice fel - ofiteri din servicii, militari, si sa-i pui sa "dea din ei" nu-i la indemana oricui, cand oamenii aceia stiu ca-si pot pune in joc siguranta, sanatatea, viata lor si a familiilor lor!
Asa, pentru comparatie - fara legatura directa cu subiectul - va dau un flavor:  io ma straduiesc de vreo saptamana sa strang semnaturi de la cetateni  pentru o motiune  care  va fi introdusa de un partid in curand in Parlament si multi - chiar dintre apropiatii mei imi pun o mie de intrebari :" da' daca ajunge tabelu' la Basescu ori la servicii?? da' daca se stie la serviciu meu  ca io am semnat, nu ma da afara  ?? dar daca ....."
Si asta pentru un rahat de semnatura care practic nu te angajeaza juridic/faptic ori cum vrei sa-i mai zici , deloc ! D'apoi sa-i fi adus pe unii sa spuna ca au vazut alieni si nave ale lor !!! Mama maiculita ....
Am zis !


SUBSCRIU! Mai bine zis decat atat nu cred ca se poate ... Unde semnez?
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Xanadron din 20 August 2010, 15:41:06
De data asta, NU subscriu !!! :D (desi in general sint de acord cu ideile stimatului coforumist romulus).
Serios acum, argumentele sint expuse (si mai urmeaza...) pe topicul dedicat Dr.Greer - caruia nu i-am negat insa vreodata nici inteligentza speculativa (in sensul pozitiv al expresiei), nici capacitatea organizatorica de exceptie.
In conexiune directa cu numitele-i calitati rezulta de fapt si valorificarea eficienta a oportunitatilor oferite de diversele (si nu intotdeauna transparentele 8-)) surse de finantzare pentru dezvoltarea vastului cimp al activitatilor sale (CSETI).
Finantzare care, daca ar fi disponibila (ad absurdum) si unor forumisti din zona asta, sint convins ca le-ar permite ceva mai mult decit organizarea unor mese-ntinse !!! :lol:

P.S. (ca sa fiu macar un pic ontopic si sa ramin cu postarea nestearsa):  :-D
Psihotronica nu doar ca va fi "razboiul viitorului", dar este si al prezentului, ba chiar a fost folosita intensiv si-n unele razboaie ale trecutului imemorial.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: calator astral din 20 August 2010, 21:56:48
Citat din: @biss din  19 August 2010, 20:12:07
Calatorule, nu te-ai prins... cand colegul Xanadron il numeste pe SG dezimformator, cu un ochi rade si cu unul plange  :wink:

   
ARV - Alien Reproduction Vehicle
ARV Video:
http://www.area51et.com/category/alien-reproduction-vehicle/

Un video interesant ce merita aratat adevaratilor sceptici nu insa si pseudoscepticilor.
foarte foarte instructiv, biss... :-o
schema ozeneului e cît se poate de credibila.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: calator astral din 20 August 2010, 21:56:48
Citat din: Xanadron din  20 August 2010, 15:41:06

Psihotronica nu doar ca va fi "razboiul viitorului", dar este si al prezentului...(..)

deocamdata uitati unde se situeaza zona de tensiune si eventual conflict, la ce nivel :

Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Urban din 20 August 2010, 22:41:30
Citat din: calator astral din  20 August 2010, 21:56:48
deocamdata uitati unde se situeaza zona de tensiune si eventual conflict, la ce nivel...

Sa detensionam...
Da, vad nivelul...care va sa zica marele secret de stat pe care l-a furat romanul au fost pozele de la un amarat de hotel.
Ia intreaba-l pe Romulus care e tarasenia cu joaca asta de-a spionii si te lamureste el cum sta treaba.
Deocamdata tatuca Base priveste inspre Statuia Libertatii si probabil ca Mamei Rusia ii sta in gat treaba asta.

Later Edit:
Recomand SRI sau care o mai fi, pe viitor sa dea o raita si pe Google, ca sa evite momentele jenante din supermarketurile rusesti ;)
E pacat sa mai dea si bani Statul Roman cand informatia e deja prezenta pe internet.

LE: Pacat ca nu il avem in functiune pe dl. Rudan ca sigur facea ceva ca sa nu il prinda pe nenea spionul.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Xanadron din 21 August 2010, 11:40:17
"Ursului de la Rasarit" (prefer sa-i zic asa, fiindca Rusia-i "Mama" doar pentru ei, rusnacii) e suparat intr-adevar din cauza stringerii unui "cerc de sisteme anti-...orice" 8-) in jurul lor. Iar mesajul simbolic al comediei asteia cu "spionul de mucava" (prins cu o matza cheala-n sac, la putin timp dupa vizita lui Shimon Perez in Romanica) are si alte conotatii, vizavi de f. probabila atacare a Iranului de catre o la fel de probabila coalitie israelo-americana, de pe teritoriul nostru.

Razboiul psihotronic - ca parte a WW-III, aflat in plina desfasurare inca "mascata" in opinia multora - are, cred eu, deja victime, printre care se numara probabil si dl. profesor Rudan.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 25 August 2010, 14:55:48
Alte chestiuni interesante din domeniu

http://psihotronica.blogspot.com/
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: zamotrak din 31 August 2010, 23:56:20
Citat din: Xanadron din  21 August 2010, 11:40:17

Razboiul psihotronic - ca parte a WW-III, aflat in plina desfasurare inca "mascata" in opinia multora - are, cred eu, deja victime, printre care se numara probabil si dl. profesor Rudan.

O veste buna ptr. unii si mai putin buna ptr.altii, este ca profesorul Rudan este in faza de recuperare si se simte bine.
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 21 Ianuarie 2011, 14:59:50
PROGRESE IN SPIONAJUL PSIHOTRONIC
https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2010/11/25/progrese-obtinute-in-spionajul-psihotronic/
Titlu: Raspuns: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: Xanadron din 21 Ianuarie 2011, 15:05:53
Citat din: CHIP din  21 Ianuarie 2011, 14:59:50
PROGRESE IN SPIONAJUL PSIHOTRONIC
https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2010/11/25/progrese-obtinute-in-spionajul-psihotronic/

Mda, Ingo Swann e unul din putinii remote-viewers credibili (dupa mine cel putin).

Merita deci citita macar una din lucrarile lui:

http://www.thelivingmoon.com/44cosmic_wisdom/03PDF/Penetration_Ingo_Swann.pdf


Titlu: Re:Psihotronica -Arma Zeilor
Scris de: fiulploii din 26 Octombrie 2011, 00:51:46
Citat din: romulus din  10 Iunie 2008, 18:32:54
----Felicitari CHIP! Imi place subiectul. Imi amintesti de vremea cand ma documentam prin biblioteci in anii de pregatire ai scolii militare. Erau carti pe aceasta tematica, care circulau intr-un asa zis " circuit inchis" , si-mi era tare ciuda ca nu le puteam comenta decat in cercul colegilor mei. Cu prieteni "civili" slabe sperante,  ca se uitau la mine ca la masini straine...... Acum sunt peste tot dar nu le citeste nici naiba.
---Vezi ca dintre romanasi nostrii, gen. Emil Streinu are cate ceva scrieri de gen. Nu spun ca sunt bune ori rele ! Te convingi si singur. Le mai "stie" si colegul Pavel Corut, dar el este smecher si a facut bani din impletirea realului cu fantasticul ! Unii naivi ,  il iau total in serios...Ha, ha! Bine-ar fi sa fie asa, cum le zice el!---Am zis !

Pe ce te bazezi @romulus cand ai spus ce am subliniat si mai ales ce dovezi ai - daca pot fi prezentate, bineinteles !

Un topic interesant atat ca istorie a impresiilor , conceptiilor si credintelor cat si ca evolutie .
Supranumita si arma Zeilor   este in zona de clar-obscur fiind impanzita de povesti si mituri , de manipulare si cacialma .
  Ar fi interesant de reluat discutia din perspectiva prezentului . Discutii in contradictoriu vor fi pentru ca dpdv stiintific nu se poate demonstra mai nimic , adica da, dom'le , asta e cauza - aparatul care face asta si asta si astea sunt efectele , repetabile de fiecare data si de catre oricine- are un asemenea aparat . Si ma refer atat la cronovizorul unui iezuit - nu imi mai amintesc acum numele dar o sa revin pe tema asta - cat si la teleportare , bilocatie , amplificare proprietati para-psiho-placebo-etc.
Si mai ales , daca vrei sa repeti un experiment si nu iti reuseste e fiindca .. ori nu esti destul de curat   , ori nu esti destul de credincios , ori-ce-altceva-decat-tu-insuti-esti-vinovat  :roll:
Eu zic ca, asa cum pot sa respir indiferent ca mananc slana cu pita si cu ceapa - rosie neaparat  :lol: - cu branza sau cred in cedru ca si celtii , capacitatile reale para-psi ar trebui sa se manifeste .
Se va zice probabil ca trebuie o anumita curatenie   trupeasca si mai ales sa transformi energia de un anumit tip in alt tip de energie , prin abstinente de diverse tipuri pentru ca , nu te poti apropia de Divin cu gura plina si mirosind a ceapa . Adevarat ca trebuie o anumita pregateala , un anumit ritual - in nici un caz religios - zic eu ca doar nu te duci la intalnire fara sa te speli pe maini si pe dinti . Insa de aici si pana la a exagera ritualul cu abstinente si privatiuni e .. o cale de a zice ca numai metoda ta e adevarata  :-)
  Pentru ca , in esenta si dezbarate de haina religioasa si/sau fanatica , toate ritualurile de accedere la para-psi se regasesc intr-un singur punct sau poarta de trecere sau stargate - ca sa sune bombastic  :lol:
Sunt curios ce pareri aveti acum la sfarsit de 2011 .
Parerea mea .....a fost exprimata mai sus ... in limba romana  :wink:
Titlu: Re:Psihotronica -Arma Zeilor
Scris de: CHIP din 29 Octombrie 2011, 20:51:58
Citat din: fiulploii din  26 Octombrie 2011, 00:51:46
Pe ce te bazezi @romulus cand ai spus ce am subliniat si mai ales ce dovezi ai - daca pot fi prezentate, bineinteles !

Un topic interesant atat ca istorie a impresiilor , conceptiilor si credintelor cat si ca evolutie .
Supranumita si arma Zeilor   este in zona de clar-obscur fiind impanzita de povesti si mituri , de manipulare si cacialma .
  Ar fi interesant de reluat discutia din perspectiva prezentului . Discutii in contradictoriu vor fi pentru ca dpdv stiintific nu se poate demonstra mai nimic , adica da, dom'le , asta e cauza - aparatul care face asta si asta si astea sunt efectele , repetabile de fiecare data si de catre oricine- are un asemenea aparat . Si ma refer atat la cronovizorul unui iezuit - nu imi mai amintesc acum numele dar o sa revin pe tema asta - cat si la teleportare , bilocatie , amplificare proprietati para-psiho-placebo-etc.
Si mai ales , daca vrei sa repeti un experiment si nu iti reuseste e fiindca .. ori nu esti destul de curat   , ori nu esti destul de credincios , ori-ce-altceva-decat-tu-insuti-esti-vinovat  :roll:
Eu zic ca, asa cum pot sa respir indiferent ca mananc slana cu pita si cu ceapa - rosie neaparat  :lol: - cu branza sau cred in cedru ca si celtii , capacitatile reale para-psi ar trebui sa se manifeste .
Se va zice probabil ca trebuie o anumita curatenie   trupeasca si mai ales sa transformi energia de un anumit tip in alt tip de energie , prin abstinente de diverse tipuri pentru ca , nu te poti apropia de Divin cu gura plina si mirosind a ceapa . Adevarat ca trebuie o anumita pregateala , un anumit ritual - in nici un caz religios - zic eu ca doar nu te duci la intalnire fara sa te speli pe maini si pe dinti . Insa de aici si pana la a exagera ritualul cu abstinente si privatiuni e .. o cale de a zice ca numai metoda ta e adevarata  :-)
  Pentru ca , in esenta si dezbarate de haina religioasa si/sau fanatica , toate ritualurile de accedere la para-psi se regasesc intr-un singur punct sau poarta de trecere sau stargate - ca sa sune bombastic  :lol:
Sunt curios ce pareri aveti acum la sfarsit de 2011 .
Parerea mea .....a fost exprimata mai sus ... in limba romana  :wink:
Pai e normal ca nu are legatura religia cu dezvoltarea capacitatilor psi asta asa la prima vedere pentru cine intreaba.Pentru avizati e doar o cale de acces pentru alte planuri.Poti sa ai acces chiar si daca nu esti un sfint si chiar daca nu mergi la biserica.Aceste capacitati se dezvolta si fara curatenie trupeasca ,Iar abstinenta de care discutai mai sus te poate ajuta insa nu e hotaritoare si de aceea cred ca e o prostie sa apelezi la ea
Titlu: Re: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 26 Decembrie 2011, 09:01:25
Razboiul parapsihologic - Dezvaluiri uimitoare (documentar RO)
Razboiul parapsihologic - Dezvaluiri uimitoare (documentar RO) (http://www.youtube.com/watch?v=XCkLP-fqlt0#)
Titlu: Re: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 11 Februarie 2012, 08:59:34
Bioterapia la distanţă, o realitate
http://www.jurnalul.ro/paranormal/bioterapia-la-distanta-o-realitate-603950.htm (http://www.jurnalul.ro/paranormal/bioterapia-la-distanta-o-realitate-603950.htm)
Titlu: Re: Psihotronica - rãzboiul viitorului
Scris de: CHIP din 24 Iulie 2012, 07:25:45
Psihotronica in Romania
http://funy-world.webs.com/apps/blog/show/7689101-psihotronica-in-romania (http://funy-world.webs.com/apps/blog/show/7689101-psihotronica-in-romania)