Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Constructii pe Marte? Viata pe Marte?

Creat de paleoastronaut, 07 Iulie 2006, 22:45:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Necunoscutul

Cautam niste imagini pe internet cand am dat peste aceste 2 imagini. Cam ce credeti voi ca este? Prima imagine este foarte interesanta, chiar nu pot intelege ce se vede acolo.

8-)

Skywalker

Niste poze asemanatoare au fost postate si de Paleoastronaut.
 
In a doua poza e ceva pe care altii l-au asociat unui vierme urias. Insa exact ce sunt e greu de zis.

Dar de de nu ar putea fi constructii artificiale pe Marte? E aproape dovedit faptul ca Piramidele si Orasul de pe Marte sunt artificiale. Atunci de ce nu ar putea sa mai fie si alte structuri artificiale pe Marte?

  Stiinta cauta viata si constructii, ghidandu-se dupa tiparele terestre! Si asa e normal sa nu gaseasca ceea ce cauta. Pentru a intelege aceste enigme, e cert ca trebuie sa le studiem cu alti ochi, nu comparandu-le cu tiparele terestre.

DepthOfField

#92
Skywalker a spus:
CitatE aproape dovedit faptul ca Piramidele si Orasul de pe Marte sunt artificiale.
Unde? Poti sa ne spui unde si cum s-a dovedit?  :wink:
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

dedeiu

Sunt nou pe acest forum si as dori sa zic cine sunt. Ma numesc Andrei Ionescu si mi se pare incredibil de interesant ce gasesc pe aici, imi dau seama ca nu sunt singurul nebun care tot cauta prin istorie si-si da seama ca ceva nu este in regula. In legatura cu constructiile de pe marte. De ce ar fii artificiale? Ce se intelege prin "contructii artificiale" ? Sunt facut de oameni sau de extraterestrii. Nu stiu daca observa cineva, dar omul in istorie a inceput sa se schimbe ca forma, ca fizic. Mi-e sa nu ajungem ca acei "verzulii". Scuze de off-topic. Imi voi spune parerea. Fiindca o parte a istoriei pleaca din Sumer apoi egipt si piramidele se afla prin toata planeta noastra, de ce cele de marte ar fii artificiale. Nu m-ar mira sa gaseasca si pe Venus, si pe Jupiter, sa nu zic de noi forme precum patrate si altele. Numai bine si imi cer scuze daca am deranjat putin cu offtopicul de mai sus.

jackie28t

Bine ai venit pe forumul RUfON ''dedeiu'' :-)
Despre planeta MARTE as spune ca se invart in jurul ei fel si fel de mistere si in acelasi timp si speculatii.
Un site interesant care prezinta foarte multe anomalii de pe planeta rosie poti gasi pe linkul urmator in cazul in care esti interesat mai mult: http://www.marsanomalyresearch.com/
Numai sa fi prudent deoarece nu sunt evidente solide in care sa se considere adevarat ceea ce se spune in acel site.
Pot fi foarte multe mistificari si anomalli banale care sa nu aiba nici o legatura cu vre-un anume mister.
Unele sunt interesante altele mai putin interesante....dar din curiozitate poti sa arunci o privire :wink:

Nu trebuie negat oricum ipoteza ca pe planeta MARTE ar exista constructii artificiale sau orase antice.Inca nu cunoastem istoria acelei planete si inca nu avem oameni si specialisti ajunsi pe planeta MARTE.S-a dat deja proiectul de Georgica BUSH ca pana in anul 2025 sa se termine o baza spatiala pe LUNA pentru a putea face acel ''JUMP'' cu un pas uman pe planeta MARTE.Pana atunci speculam si noi cum putem....numai bine si inca odata bine ai venit printre noi :wink:


Ps:apropo,pe mine cel mai mult m-a impresionat acele fotografii cu posibila evolutie de vegetatie intr-o anumita zona de pe planeta MARTE
vezi aici: http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2001/019/firstvegetation.htm

DepthOfField

reiau un raspuns de-al meu anterior, care intre timp disparuse.

Paleoastronaut a spus:
CitatDovada ca NASA FALSIFICA chiar si imaginile pe care avem voie sa le vedem!
Priviti diferenta intre culorile din foto dinainte de plecare si cele de dupa amartizare...veti vedea ca NASA are interesul ca ALBASTRUL SA PARA ROSU.....
OARE DE CE?

CitatSEEKER..BRAVO!BRAVO!BRAVO!ASa este cum spui tu..Cerul martian CHIAR ESTE ALBASTRU!

CitatIn cazul prezent daca AI FI MARIT fotografia apasand PE EA ai fi putut vedea IMEDIAT ca anumite DETALII de pe rover apar ALBASTRE PE TERRA si ...ROSII pe Marte!?!?

CitatPOftim poze cu atmosfera martiana...INTAI ROSIE....apoi dupa ce MANIPULATORII de la NASA AU FOST FORTATI sa-si recalibreze filtrele foto ....Atmosfera martiana a devenit subit..ALBASTRA!
Diferentele sunt IMENSE!Oare de ce (intreb eu retoric) are NASA interesul ca noi sa NU STIM ca cerul martian este..ALBASTRU?


Paleoastronaut, vehement a tras concluzia "indubitabila" ca cerul pe marte e albastru. Si ca deci contine apa (relativ multa), deci chiar si viata.
In primul rand: eu nu neg posibilitatea existentei vietii sau a artefactelor care arata ca a existat. In fapt, asta se si studiaza de misiunile trimise pe Marte. Si ar fi de dorit sa aflam ca nu suntem singuri (si foarte logic este de dedus ca nu suntem singuri in univers). Insa pun la indoiala calitatea concluziilor sau a "dovezilor" speculative, unde cred ca exista si alta explicatie mai logica.
Eu am raspuns de mai multe ori pe acest topic, in care am spus ca culoarea albastra a cerului nu are de-a face cu umezeala (relativ putina de fapt). Am mai raspuns si legat de "falsul" cu care a fost prinsa NASA, dar raspunsul meu a disparut la un moment dat. O sa incerc sa reiau acel raspuns, acum ca topicul a fost deblocat.

da, deci se face referire la eroarea flagranta dintr-una din primele imagini transmise de robotelul Spirit de pe Marte si publicata de NASA. Chiar si acum, imaginea eronata este de gasit in arhiva declaratiilor de presa ale NASA, priviti prima imagine de aici: http://marsrovers.nasa.gov/gallery/press/spirit/20040108a.html

Dupa cum se vede, si cum a publicat si Paleoastronaut anterior, anumite detalii ALBASTRE de pe acel dispozitiv "sundial" apar rosii, cand de fapt ele sunt albastre in realitate. NASA spune ca aceasta a fost o eroare de prelucrare la acea poza. Eu tind sa cred aceasta explicatie. In plus, dupa cum vedeti, tot pe acea pagina, celelalte imagini cu dispozitivul "Sundial" apar corecte. Ca de altfel si alte imagini ale aceluiasi dispozitiv, publicate ulterior.
In plus, daca NASA a recunoscut ca "a gresit filtrele" la acea poza, si a fost fortata sa-si "recalibreze filtrele", Paleoastronaut spune ca atmosfera martiana a devenit subit albastra. Eu nu cred ca are legatura. Da, sunt unele imagini care surprind cerul albastru pe marte. Dar, majoritatea prezinta un cer rosiatic, si, in special precizez, si in ziua de azi, pozele care vin de pe Marte de la cei 2 robotei prezinta in continuare acelasi cer rosietic cu precadere. Sa insemne asta ca NASA a recunoscut la un moment dat "ca minte", dar cu toate astea ne minte in continuare de mai bine de 2 ani, pe acest subiect al filtrelor foto?! eu cred ca culorile din poze sunt relativ corecte, si ca da, cerul pe marte este deseori rosietic. Dar, si ca uneori este albastru. De fapt, mergeti la acest link: http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap061017.html  unde se explica:

The red dust in the Martian air can change the sky color above Mars from the blue that occurs above Earth toward the red, with the exact color depending on the density and particle size of the floating dust particles

Legat de unele din imaginile postate adineaori, cu diverse formatiuni pe Marte mai dubioase...ramane de vazut. Eu nu exclud inca formatiuni geologice naturale sau fenomene de eroziune, inghet-dezghet (apa sau mai ales zapada carbonica) etc.
O sa vedem cu totii. mai ales ca acum, omenirea, prin NASA, are niste "ochi" si mai ageri pe orbita martiana, satelitul automat Mars Reconnaissance Orbiter...care a reusit sa vada, in clar, de pe orbita, pe chiar robotelul Opportunity cu silueta sa inconfundabila, priviti aici: http://marsrovers.nasa.gov/gallery/press/opportunity/20061006a.html
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

paleoastronaut

#96
 ...Dovezi?
CitatPaleoastronaut, vehement a tras concluzia "indubitabila" ca cerul pe marte e albastru. Si ca deci contine apa (relativ multa), deci chiar si viata.

MARTE a fost si este O BAZA pentru ALIENI?Si poate si pentru cei din ALTERNATIVA 3?

CitatIn primul rand: eu nu neg posibilitatea existentei vietii sau a artefactelor care arata ca a existat.

CitatEu am raspuns de mai multe ori pe acest topic, in care am spus ca culoarea albastra a cerului nu are de-a face cu umezeala (relativ putina de fapt).

  Afla ca pana si pentru muritorii de rand s-a pus la dispozitie o stire in care se afirma ca NASA testeaza in Alaska o specie de arbori pentru a fi aclimatizati pe ...Marte!
Oare cum or putea creste ...Fara precipitatii?

Priviti si la unele poze ale rotilor roverului....AU NOROI PE ELE....[/b]
CitatNASA spune ca aceasta a fost o eroare de prelucrare la acea poza. Eu tind sa cred aceasta explicatie.

CitatSa insemne asta ca NASA a recunoscut la un moment dat "ca minte", dar cu toate astea ne minte in continuare de mai bine de 2 ani, pe acest subiect al filtrelor foto?

NASA este o parte a NOII ORDINI MONDIALE....
in concluzie insasi numele de NASA este SINONIM cu MINCIUNA SI MANIPULAREA!

  NASA ASCUNDE mii de fotografii trimise de zeci de ani de satelitii trimisi prin spatiu? VOYAGER de ex....S-au promis 1500 de fotografii...Peste cele de doi lei date la inceput....

CitatO sa vedem cu totii. mai ales ca acum, omenirea, prin NASA, are niste "ochi" si mai ageri pe orbita martiana, satelitul automat Mars Reconnaissance Orbiter...care a reusit sa vada, in clar, de pe orbita, pe chiar robotelul Opportunity cu silueta sa inconfundabila

Vedem ce vrea NASA sa vedem!
Vedem ce trebuie! Ce avem voie sa vedem!

Ca si pe Luna!
DA!Americanii au ajuns acolo!
Dar ce am vazut noi era decor hollywoodian....
Filmele reale nu le-a vazut nimeni.

CitatInsa pun la indoiala calitatea concluziilor sau a "dovezilor" speculative, unde cred ca exista si alta explicatie mai logica.

Pai ce este ..logica....stiintifica?
Un ansamblu de raspunsuri bazate pe....lucruri stiute, necontestabile, axiomatice....
Logica extraterestra e diferita de logica noastra. Ca si logica naturii de altfel.

Cat despre "VIERMELE" de sticla este un artefact de tip arhitectura organica ...Evident are straluciri de sticla ...transparenta si nervuri de sustinere...



dedeiu

paleoastronaut, in caz ca pleci sau nu(nu am inteles prea bine) te rog sa-mi dai un e-mail sau un id de Yahoo! Messenger. Eu as propune un lucru, fiindca pe marte sunt structurti asemanatoare cu cele de pe pamant, ar trebui sa vedem daca acele conducte(tunele?) in forma de vierme s-au descoperit si pe la noi.

Skywalker

Cate ceva despre civilizatia disparuta de pe Marte. Sursa: Cospiratia Stargate, de Lynn Picknett si Clive Prince:

  Alteenii/atlantii, ajunsi in urma cui 1,6 milioane de ani in sistemul nostru solar, au colonizat Marte si sunt autorii complezului Cydonia. Pamantul nu intra in raza lor de actiune, el fiind laboratorul in care se nastea o alta rasa inteligenta, gandita ca partener social pentru atlanti. Mai tarziu li s-a permis sa sa ajunga pe Pamant pentru a asista la dezvoltarea genetica a raselor terestre sub indrumarea Celor Noua.

*Cei noua reprezinta cei 9 zei egipteni antici: Atum, Shu, Tefnut, Geb, Nut, Osiris, Isis, Seth si Nephtys. Ei sunt niste rase foarte inalte de extraterestri, care nu au corp fizic, dar ar putea lua forma fizica la nevoie, pentru a ni se arata.

   Ra, zeul Soarelui -tot un extraterestru de rasa foarte inalta, a spus ca Pamantul este locuit de fiinte de pe Marte.

Myers si Percy sunt coautori ai unei lucrari de peste 600 de pagini cu enigmaticul tiotlu Two-Thirds(doua treimi). Se povesteste acolo, sub forma unui roman, istoria galaxiei vazuta de extraterestri. Cum colonistii de pe o planeta indepartata, Altea, au sosit in urma cu 1,6 milioane de ani in sistemul nostru solar. Mai intai au colonizat Marte(pe care l-au facut locuibil cu tehnologiile lor avansate) si au construit complexul Cydonia. Multe generatii mai tarziu au sosit pe Pamant, unde au modificat genetic fiintele indigene, creaind populatii de hibrizi care au dus la aparitia rasei umane

*Hibridarea s-a produs in niste vase facute din lut sau alte materiale locale-  de aici si "Omul a fost creat dintr-o bucata de pamant peste care s-a suflat viata"

  Actionand sub instructiunile inteligentei lor deosebite, alteenii au construit Avenbury ca o imagine a complexului Cydonia. La fel au construit si Piramidele.

Desi trateaza totul ca pe o fictiune, Myers si Percy sustin pe coperta cartii:"Two Thirds este cheia pentru intelegerea istoriei noastre si este de fapt nonfictiune"

Ozenlogul John Rimmer a dezvaluit sursa informatiilor din Two-Thirds, si anume, ca totul vine din urma unui contact telepatic cu Cei Noua. Recent, Percy a admis ca face parte dintr-un cerc intim de contactati.

Deci daca vrem sa cautam viata pe alte planete, nu ne vom ghida dupa standardele noastre.


Alethia_Spitz

Auzisem si eu pe la tv ca s-ar putea ca in trecut cu mult inainte de a ne naste noi rasa umana pe pamant, planeta Marte sa fi fost locuita. 

Skywalker

   Da, Marte a fost locuita pana ce a intervenit un mare cataclism care a maturat toata civilizatia.

Valea Athabasca este cea mai noua vale formata pe Marte. Analiza mai detaliata a scos in evidenta urme de aluviuni si eroziuni, ceea ce ar putea fi urmarea unei inundatii de proportii. Aspectul vaii, nealterat face din ea unicul si cel mai bun candidat pentru studiul inundatiei catastrofale. Sedimentele pot avea originea intr-un strat de biosfera aflat in adanc. Momentan posibila inundatie petrecuta in valea Athabasca este inca in studiu. Rezultatele finale inca nu s-au aflat.


Skywalker

 Nu de aceea am redeschis topicul, ca sa redeschidem si certurile!
Orice reclamatie despre comportarea unui membru se face la REcycle bin, nu aici. Ca strica la aspect... sau nu?

  Paleoastronaut: sa sti ca daca incepi sa-i faci pe adversari in toate felurile, nu vei scapa de ei. Tot asa a facut si colegul nostru Aswotim: a crezut ca daca-i face pe toti niste ametiti sau nu mai stiu cum, atunci lumea va fi cum va vrea. Dar iata ca nu a fost asa. Cred ca si tu ai de invatat de aici:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,670.0.html

De fapt, toti avem de invatat de acolo, pana si eu.

Deci tema topicului este:  CONSTRUCTII PE MARTE?VIATA PE MARTE?
Asadar sa fim ontopici si sa ne respectam reciproc.

paleoastronaut

#102
Tot ce era MILITANTISM PRO-ALIENI a fost SCOS....
Cine a apucat sa citeasca bine...Cine nu..NU!
A fost deajuns ca Ciuciulete sa faca o plangere si GATA!
TEXT ERASED!
S-a simtit jignit SARACUL!
DEMASCARILE nu se poarta pe RUFON....
UN FORUM AL MANIPULARII!!CLAR!

jackie28t

Salut paleoastronaut si celorlalti colegi
Scuze, nu vreau sa va intrerup dar as avea aici ceva de adaugat ceva daca i-mi permiteti.
Cred ca uneori trebuie sa cercetam si sa ne documentam cat de cat inainte de a afirma ce se afla pe o planeta necunoscuta.Speculatiile sunt cu miile deci as avea si eu una de adaugat :-D LOL

paleoastronaut tu ai spus,citez:

Citat din: paleoastronaut din  20 Octombrie 2006, 15:58:30Cat despre "VIERMELE" de sticla este un artefact de tip arhitectura organica ...Evident are straluciri de sticla ...transparenta si nervuri de sustinere...





Eu as spune ca cea ce se vede acolo sunt doar imagini optice ce face sa ne gandim la ceva care ar putea fi total diferit de realitate.As adauga un caz aici cand cineva a ajuns faimos prin fotografia lui fotografiata din avion si care se putea vedea doi dragoni zburand....cand defapt s-a descoperit a fi doar cateva rauri inghetate facand optic sa redeie ca si cum au avut forma unor dsragoni zburatori.Depinde cum privesti lucrurile :wink:

Voi expune tot materialul si povestea dupa care voi decideti si dezbateti cum si de ce.

Tibetan Dragons
A photograph of what appears to be dragons flying in the sky above Tibet has been generating some attention. The photograph was taken over a year ago:



On June 22, 2004, the photographer went to Tibet's Amdo region to attend the Qinghai-to-Xizang Railroad laying ceremony, and then took a plane from Lhasa to fly back inland. When flying over the Himalaya's, he accidentally caught these two "dragons" in a picture that he took. He called these two objects "the Tibet dragons."



sursa: http://www.theepochtimes.com/news/5-8-7/31030.html

__________________________

Acum sa ne gandim putin deschisi asa cum au incercat si altii....

cineva ''a guy'' tocmai gasise un raspuns foarte lucid ce ma face sa cred ca aceasi explicatie ar putea fi si la acele tuburi pe care le-ai expus tu paleoastronaut mai sus in acele imagini.
Nu vreau sa te supar ci ca un coleg incerc sa dau un mic ajutor acestei probleme.
Trec direct la subiect:
___________________________________

Hi, I just want you guys to know that the mystery of the tibet dragon was solved. I posted the satelite images of the exact location on where the photo of the dragon was taken and it turns out to be an icy river.








sxn_b

Iata niste poze cu posibile urme de apa pe Marte.Daca pozele au mai fost postate imi cer scuze.