Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

"Contactati" - Extraterestri contactand pamanteni

Creat de Skywalker, 17 Mai 2006, 19:07:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Skywalker

 
  Daca la topicul     ''Abduction''~Rapiti de extraterestrii~ se vorbeste despre cazuri de rapire, propun aici sa vorbim despre cazuri de contactare, in care extraterestrii au transmis mesaje oamenilor sau au venit cu scopuri pasnice, de colaborare- spre deosebire de rapiri.

  S-a intamplat ca oameni rapiti de mai multe ori sa ajunga sa fie considerati egali in putere cu ei si de atunci rapirile s-au transformat in contactari.

Jackie, am observat ca te pasioneaza printre altele si cazul lui Paul Villa. Tocmai de aceea m-am gandit sa scriu cate ceva despre observatiile lui.


   Paul Villa si extraterstrii

  Paul Villa s-a nascut in 1916 si a fost invatat de extraterestri sa plece in New Mexico, de la varsta de 5 ani. Intr-o zi a anului 1953, el a simtit subit un impuls si s-a simtit obligat de a se duce pe plaja. Acolo a intalnit un barbat de 2,10 m inaltime. Acest strain ii cunostea numele si toate amanuntele vietii lui de pana atunci. El se numea Reise si venea de pe o alta planeta. Cei doi au mers pana la un loc unde se gasea o farfurie zburatoare pe apa. Au urcat la bordul sau si acolo a vazut numeroase persoane. Ei au declarat ca aveau o baza pe Luna si alta pe Phobos, unul din satelitii lui Marte. 

  Acest mecanic, pana atunci in varsta de 49 de ani, pretindea ca masinaria prezenta pe cliseul care l-a facut pe 18 apr. 1963, la Las Luces continea 3 fiinte cu care a conversat. Doua luni mai tarziu, el a fotografiat un OZN diferit care, zicea el, avea la bordul sau 9 entitati originare din Coma Berenices, care l-au vizitat.

  La 18 apr 1965, Villa a putut sa faca o noua serie de fotografii: o farfurie a facut o demonstratie aeriana si cu o raza albastra a incendiat un arbore. El a vorbit cu extraterestrii in spaniola si a urcat la bord.
  In 16 iunie 1966, la Albuquerque, Villa a fost capabil de a face poze unui OZN mai mic, care ateriza, inconjurata de proiectile rotunde.

jackie28t

Foarte bine ca ai deschis acest topic Skywalker.Chiar te felicit!
Sunt foarte multe cazuri de ''CONTACTEE'' si sunt sigur ca cu timpul multi for fi interesati de asemenea subiecte deoarece ele sunt camuflate cu mesaje pe care ne fascineaza si deschide acel semn de intrebare...oare sa fie adevarat? :-D
Si daca tot e vorba mai sus de Paul Villa voi lasa aici legatura cu Paul Villa's Contact Story:
http://home.earthlink.net/~dexxxaa/_wsn/page2.html
si binenteles ca BONUS o imagine draguta al lui Paul Villa.


jackie28t

Mesaj de la un CONTACTEE....pentru cei interesati de subiectul "Contactati" ~ Extraterestri contactand pamanteni~ nu pierdeti sa vedeti aceste doua filme de mai jos.
Sunt o sumedenii de informatii importante si unele lucruri profetice provenind nu de la NASA sau alti oameni de stiinta ci de la un simplu om care a fost CONTACTEE si inca mai este.
Este vorba despre mesajul calendarului Maya,despre univers,extraterestrii,viata de pe pamant si din univers,Atlantis,Crop Circles,civilizatii antice...Va voi lasa acum sa urmariti filmele in liniste dupa care puteti trage propria voastra concluzie....
8-)
_________________________________________________

Please share these links as far and wide as is possible!

An Interview with Sixto Paz Wells / 39 min 35 sec

http://video.google.com/videoplay?docid=8157459003814420434



An informal interview with Peruvian Contactee Sixto Paz Wells, where he discusses what might be happening to us at the moment, and what has gone on in the past.

____________________________________________

Given at the Friends Meeting House in London 2004. Sixto shows us the "Cosmic Plan"



Presentation by Sixto Paz Wells /1 hr 1 min 26 sec
http://video.google.com/videoplay?docid=6412342186078687132&q=Presentation+by+Sixto+Paz+Wells


Skywalker

Multumesc de filme, Jackie! Ma voi uita la ele cat de curand posibil!

cristi

de pe cnn de aseara parca.. primul este despre abductions desi scurt destul d ciudat familia din film descrie  sub hipnoza niste extraterestri de care nu am mai auzit.. parca sunt greys cu masti de oameni :))

http://www.ufocasebook.com/Video/cnnabductions.wmv

http://www.ufocasebook.com/Video/aykroydpart1.wmv

jackie28t

Citat din: cristi din  12 Iunie 2006, 15:14:48
de pe cnn de aseara parca.. primul este despre abductions desi scurt destul d ciudat familia din film descrie  sub hipnoza niste extraterestri de care nu am mai auzit.. parca sunt greys cu masti de oameni :))

http://www.ufocasebook.com/Video/cnnabductions.wmv

http://www.ufocasebook.com/Video/aykroydpart1.wmv

Cristi,multumesc foarte mult pentru ca ne-ai anuntat de stire :-)
Chiar acuma vazusem pe ufocasebook stirea noua.....
sursa originala: http://www.ufocasebook.com/aykroydcooper.html
Citat
Video of Aykroyd, Anderson Interview


CNN with Anderson Cooper - On Friday June 9, 2006: Dan Aykroyd talks about his new documentary focusing on his belief that some UFOs originate from extraterrestrial intelligence, "Dan Aykroyd, Uplugged."
He also talks about Dr. John Mack's research on human/alien encounters."

The video file has been edited by the UFO Casebook; all commercials are gone, and only the interview content is seen.

Siam ca celebrul actor  Dan Aykroyd suporta si este un membru MUFON
http://www.mufon.com/
http://www.mufon.com/akroyd.htm

Foarte interesant clipurile de la CNN...vad ca incetu cu incetu ese adevarul la suprafata.Mi-a placut ca a precizat si de Dr. John Mack care sa ocupat timp de 10 ani in cazuri de abduction.Am citit opera lui inclusiv ultima carte a lui ''Passport To The Cosmos''

Nu pierdeti sa vizionati filmele de mai sus expuse de colegul nostru ''cristi''
Ai un punct de respect de la mine cristi :wink:

cristi

presupun ca Dan Aykroyd unplugged ati vazut.. a fost pe trackerurile romanesti de torrent.. daca nu pot sa il caut sa pun link :)

2012

ms pt primire jackie28t > presupun ca a ta este nava :)
am observat la cateva persoane o foarte mare cultura legat de mai toate subiectele
anderson este cunoscut de cand cu filmu ghost busters unul dintre cei care cauta raspunsuri in paranormal
referitor la CNN care este un post guvernat de interese majore din SUA > mai mult de ce sa spus prin intermediul lui nu se va afla nimic mai mult referitor la subiect
de dan aykroyd sincer nu am auzit > cu ce se ocupa ?

2012

o mica greseala facuta din partea mea ...am incurcat pe realizator cu actor ...:P
in fine ...trecuse timpul de editat sorry

jackie28t

Nu-i nimic 2012.... :-D
Revenim la subiectul nostru oricum!

xennon_2000

Pentru cei interesati de existenta extraterestrilor iata o modalitate de a intra in contact telepatic cu o astfel de civilizatie benefica si evoluata spiritual. Aceasta modalitate a fost revelata in Egiptul antic acum mai multe milenii. Am animat aceasta yantra pentru a-i da un aspect mai placut. Guy Tarade, in cartea sa "Cronica lumilor paralele" ne povesteste istoricul neobisnuitei diagrame: ea a "dormit" timp de multe secole in arhivele secrete ale faraonilor si a fost pentru prima data adusa la cunostinta lumii moderne la inceputul secolului nostru, odata cu descoperirile mai importante din Egipt. inainte de reantoarcerea acasa, pe planeta lor aflata in alt sistem solar, fiinte inteligente ne-au lasat o "amintire" magica, un fel de reprezentare simbolica a lumii lor.

Desenul yantrei este prezentat la pagina de internet: www.bmarian.netfirms.com/ozn_contact.htm. Ce aveti de facut? Nimic mai simplu! Reproduceti desenul, respectand proportiile, pe o coala mare de hartie. Asezati aceasta coala pe peretele dinspre nord al unei camere luminoase si aerisite, astfel incat sa-l puteti privi stand asezat comod, cu coloana vertebrala dreapta. Trebuie ca axul privirii sa treaca prin centrul desenului. Fixati cu privirea centrul desenului, concentrandu-va in acelasi timp asupra intregii imagini, o anumita perioada de timp (minim 15 minute zilnic). Starea interioara trebuie sa fie destinsa si relaxata, iar mintea eliberata de alte preocupari. Urmariti, fara scepticism, sa aveti o stare de receptivitate si chiar dorinta, de a intra in contact telepatic cu civilizatia care a lasat acest desen ca modalitate de comunicare. Dupa o perioada de timp de exersare zilnica a procedeului, raspunsul poate surveni in timpul somnului, in starea de vis, sau, daca inzestrarile dvs. telepatice sunt remarcabile, chiar in timp ce realizati acest tip de concentrare

Dreamy

Terra - un laborator genetic

Suntem oare noi, oamenii, ,,cobaii de lux" ai unui experiment genetic de amploare cosmica? O asemenea idee, desigur, ar putea starni suspiciuni, zambete ironice, indignare, cei mai multi dintre semenii nostri aruncand-o pe seama unor elucubratii puerile si stupide, cel mult demne de un roman science-fiction de slaba factura. Ce ne facem insa atunci cand sustinatorii excentrici ai ipotezei vin in fata noastra cu potentiale dovezi palpabile?

Boala sau o ,,moda" bizara?

In diverse locuri din lume, au fost descoperite schelete sau mumii ale unor fiinte humanoide, insa avand caracteristici extrem de bizare. La Muzeul de Istorie Naturala din Uberaba (Brazilia) exista o mumie de origine necunoscuta. Administratorii muzeului cred ca a fost adusa din Egipt, singurul argument fiind forma craniului, cu volumul de circa doua ori mai mare decat unul normal. Or, in Egiptul antic, apare clara o stranie moda: deformarea voita a craniilor unor membri ai familiilor faraonilor.

Mumia de copil din Brazilia prezinta si alte anomalii, cum ar fi cele cate sase degete la fiecare picior. Cei mai rationali cercetatori se refera totusi numai la cap, considerand ca e vorba despre hidrocefalie: raspandirea de lichid cefalo-rahidian in ventriculele cerebrale, fapt ce genereaza o presiune marita in craniul copilului si implicit intarzierea osificarii si ,,dilatarea" pana la monstruos a capului.

Fiinte cu capete duble
Muzeul din Piatigorsk (Caucaz) gazduieste si el cranii in forma de ou, datand din sec. III-IV d.Chr., aici fiind vorba despre o practica ale carei motive nu se cunosc, desi raspandita pe tot globul si avand o vechime de peste 20.000 de ani! Mese stranse, placute de lemn si chiar leagane speciale se foloseau pentru deformarea craniilor inca neosificate ale copiilor.

Asemenea ciudatenii s-au mai descoperit de altfel in America de Sud, in Asia, in Europa (Norvegia si Franta) etc., ceea ce nu poate fi o simpla coincidenta, ci mai degraba un mimetism. Dorinta de a semana cu un model de esenta superioara - cred unii cercetatori – dar cine sau ce sa fie aceasta entitate? O incercare de sistematizare a informatiilor a facut Robert Connolly si prima constatare socanta se refera la capacitatea cerebrala: la Homo sapiens, 1250-1380 cm3; la humanoizii necunoscuti, intre 2600-3200 cm3. Cum sa explicam uriasa diferenta?

Copilul venit din stele

Connolly identifica patru tipuri diferite de cranii deformate. Cel in forma de con nu ar fi obtinut in mod artificial si deci ar apartine unei specii diferite de genul Homo. La fel, cel asemanator unui dovleac alungit. Tipul J e si mai ciudat, avand orbitele oculare cu 15% mai mari decat la omul normal.

Tipul M are cei doi lobi globulosi ai craniului totalmente disproportionati, cu volumul aproximativ dublu fata de normal. Deocamdata insa nu exista argumente suficiente pentru a orienta ipotezele catre ,,pista extraterestra". O face totusi cercetatorul Lloyd Pye, in celebrul caz ,,Starchild", un craniu de copil in legatura cu care bizareriile se tin lant. Analizele anatomice ar indica o vechime de circa 6 ani a acestuia, insa datarea cu C14 ,,proiecteaza" vestigiile la 900 de ani in urma! Absolut anormala e si rezistenta osului, de doua-trei ori mai mare decat la om, craniul respectiv avand in plus, in structura, niste fibre microscopice rosiatice, de origine necunoscuta.

Ipoteza hibrizilor extraterestri

La 10 saptamani dupa introducerea intr-un dizolvant pentru oase, un fragment din craniul ,,copilului stelelor" a ramas intact, pe cand un os de om adult se dizolva intr-o saptamana. Volumul depaseste si el cu circa 50% dimensiunile normale, desi e cu 50% mai usor, astfel ca unii experti s-au intrebat daca e vorba chiar despre un copil.

Ochii acestuia erau insa considerabil mai mici si in forma de ,,taietura", urechea externa pare sa fi lipsit, iar gatul era cu 30-50% mai subtire decat cel uman, partea inferioara a fetei extrem de redusa si sinusul inexistent. Totusi, testele ADN efectuate dupa 1999 au adus elemente cu-adevarat senzationale. ADN-ul copilului este un amestec de la... cel putin trei persoane diferite, ceea ce indica grave contaminari prin manipulari genetice.

In alta ordine de idei, s-a demonstrat ca ,,Starchild" a avut o mama umana, dar partenitatea prezinta particularitati imposibil de descifrat. De aici, o teorie complexa privitoare la faptul ca rasa umana e un produs de hibridare obtinut de fiinte extraterestre care ar fi facut din Terra un imens laborator de experimente genetice. Sugestii in acest sens ar exista si in Biblie, dar si in traditiile diferitelor culturi. Prin urmare – de fapt, cine suntem noi?

sursa: revista magazin

Anna

Meoda deformarii craniilor intalnita atat la civilizatii vechi din America Latina sau zona Egipt, intaraste ideea ca inca din vechime oamenii aveau conceptia ca un craniu mare, brahicefalic, cu osul parietal bombat inspre exterior este un semn de superioritate rasiala. Teoria craniului brahicefalic a fost la moda si pe la mijlocul secolului 20, cand nazistii au impus-o ca element definitoriu in catalogarea rasei supreme. Adevarul e ca daca ne uitam cu atentie la craniul germanicilor(nemti englezi olandezi norvegieni etc) observam o diferenta clara de aspectul craniului unui est european. Etajul mijlociu al fetei la germanici este mic, iar oasele frontal, temporale si parietal sunt cam cu o treime mai dezvoltate decat la popoarele de alta origine decat gotica/celtica/vikinga. Bine asta e o teorie tampita, care sub nicio forma nu trebuia aplicata tocmai la mijlocul secolului 20, cand formele de recunoastere a capacitatii umane TREBUIE sa fie cu totul altele.
Acest aspect, al craniilor mari, probabil l-au sesizat si popoarele "mai pamantene" caracterizate de "cutie craniana superioara mica"(LOL) si au decis sa semene oarecum cu civilizatii care ii vizitau(de pe terra sau din afara ei).
As lua in discutie si o deformatie generata de consangvinizare la unele din cazuri.
Spre exemplu familia Habsburg, cunoscuta in istorie ca fiind consangvinizata, manifesta o trasatura specifica si anume mandibula extrem de deformata, mai exact ocluzia inversa(adica dintii de jos incalecau excesiv de mult in exterior dintii de sus) oferindu-le la chip un aspect monstruos, unii membri ai familiei aveau probleme ca nu prea puteau sa mestece mancarea bine(LOL).

Geata

 am o opinie : cred ca suntem la o intersectie de lumi unele avansate si altele in progres. ceea ce se intampla sub aspect general e ca daca doreau ( extraterestrii ) sa ne cunoastem pe noi si pe ei , pozitia noastra vis-a-vis de intalniri la aspect larg fara sa dispara cand se filmeaza, sau sa lase simple indicii despre ei, parca sunt jocuri ceea ce fac ei pe pamant cand apar... nimic nu ne impiedica sa evoluam, dar ne lasa sa evoluam cu multe `` jocuri si indicii``. Vreau sa iti sa va marturisesc ceva si nu e doar o pasiune faptul ca sunt cu voi acum, e vorba de faptul ca am trait personal niste experiente personale si vreau sa aflu adevarul in legatura cu extraterestrii in general. Dar sa va spun ceva ce stiati deja : suntem in miscare, calea lactee are o ruta , parca am fii pe un vas de croaziera cu totii , fiecare planeta platindu-si biletul pana la destinatie, iar pamantul supravietuind in calea furtunii..probabil mai sunt planete care au supravietuit cu tot cu fiintele ei inteligente. Dar odata ajunsi.. cine stie unde mergem? ar trebuii sa contactam oamenii potriviti dar ne-ar trebuii si niste criterii sa-i descoperim pe oamenii cheie.

proweb

Ar  fi  interesant  sa  putem  lua  legatura  prin  intermediul  unui  medium  sau  o  persoana  care  sa  se  poata  dedubla  si  care  sa  contacteze  planete  presupuse  ca  fiind  locuite  de  inteligente  cosmice.  Dovezile, ca  sunt  artefacte  extraterestre  pe  Terra,  ca  sunt  urme  de  alt  gen,  sunt  intr-adevar  foarte  multe  si  pot  multe  dintre  acestea  sa  exprime  un  adevar,  pe  care  il  banuim  si  il  asteptam.  Adica  sa  putem  auzi  de  confirmare,  cat  mai  curand,  legat  de  existenta  unor  planete  locuite,  a  unor  unuversuri  paralele  sau  a  unor  civilizatii  in  alte  sectiuni  de  timp.  Probabil  ca  scara  timpului  la  noi  este  foarte  scurta  comparativ  cu  a  altor  civilizatii  si  atunci  avem  "de  la  mult  in  sus"  de  asteptat.  De  aceea  propun  o  interventie  mediumatica,  ( bine  gandita )  si  sa  vedem  si  noi,  acum,  rezultatele. Sper  sa  fie  permisa  o  astfel  de  interventie.