Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

"Contactati" - Extraterestri contactand pamanteni

Creat de Skywalker, 17 Mai 2006, 19:07:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: proweb din  11 Octombrie 2007, 11:05:29
Ar  fi  interesant  sa  putem  lua  legatura  prin  intermediul  unui  medium  sau  o  persoana  care  sa  se  poata  dedubla  si  care  sa  contacteze  planete  presupuse  ca  fiind  locuite  de  inteligente  cosmice.   De  aceea  propun  o  interventie  mediumatica,  ( bine  gandita )  si  sa  vedem  si  noi,  acum,  rezultatele. Sper  sa  fie  permisa  o  astfel  de  interventie.

tu propune...si realizeaza!  din punctul meu de vedere,esti SEF DE PROIECT!
  noi te sprijinim...din spatele monitorului!

acuma intrebarea e: de unde vei sti ca mediumul nu te minte?    sau esti cumva TU medium?
   oricum tine-ne la curent cu mersul proiectului!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

romulus

----Sunt foarte multi cei care afirma ca au fost contactati de entitati din alte colturi ale Universului. De la noi, gasiti o persoana la adresa www.georgeta-florea.org .
----In prezent intentionez sa vad cateva din cartile pe care zice ca le-a scris la dictarea acelor fiinte. Ea spune ca sunt ingeri......! Normal ! Si in Biblie tot asa erau descrisi, ca ingeri ai Domnului venind si plecand in "care de foc".
----Fata de ce vedem si citim pe aici, precum si concluziile referitoare la originile omenirii, le trage fiecare dupa posibilitati si capacitati !
----Pentru mine teoria lansata de mai multi ani, care afirma ca omenirea intreaga  face parte dintr-un experiment genetic este cea mai plauzibila.
----Ce ne preocupa pe noi astia de pe forum foarte mult, respectiv raspunsul la intrebarea CAND VOM AFLA ADEVARUL DESPRE EXTRATERESTRII ?
----Iata-l : CAND EXPERIMENTUL SE VE FI FINALIZAT !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

StarDust

Sunt perfect de acord Romulus ! Ma intreb ce se intampla cu cei care, cumva afla raspunsul mai repede  :roll:... pe mine, dintre contactanti, cel mai mult m-a impresionat Vanga... pacat ca s-a stins... Va salut!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

lylyt_ice

 Mie una imi ajunge...m-am lamurit deja de "coana Florea" sunt multi care fac astfel de gargare, dar dinsa a pus coroana, cind o da pe farmece, cind o da pe zodii si pina la urma mai are contacte si cu "INGERUL FLOREA"  :-D Acesta este sigur, sotul ei nu? Nu vedeti ca de ani de zile nu face decit sa-si cistige nume si respect in directia asta "spirituala"? fiecare cu stolul lui ,pt.ea nu conteaza banii si alte bunuri, ci vrea sa fie vazuta ca aleasa nu stiu cui...De a-ti stii, cite mii de nebuni sunt la ora actuala in lume care se cred IISUS, sau Maria sau mai stiu eu ce haruri au (?) daca-i auzi vorbind si cum se comporta mai ca ii crezi...Asa ca tine-te bine Romulus...daca face tanti Florea tipografie....atunci vinde cite 20 de carti odata, ca sa scape de ele, asa ca 250 de lei/ calup, a fost numai inceputul!! Si de unde are bani sa deschida tipografie si o revista ? O...vaia ! a reparat si biserici: pai asta e moda acum de a face intii pe credinciosul smerit, mai spui si de citeva minuni care s-au petrecut cu coasta ta. Aha! deja a facut paralela cu EVA...dar falsa si asta..-ca de fapt, ADAM avea o coasta mai putin.EGAL!!! totul este sa prinda la publicul crestin (care daca ar fii citit macar BIBLIA! iar arunca cartile in cap doamnei sus citate)  Si chiar asa nestiutoare, nu a fost ea; ca de mult timp bate drumul la Jerusalim...inseamna ca stie cam cum procedeaza un om care vrea sa para sfint si spiritual...doar in Jerusalim este "NUCLEUL" unde se perinda toti alesii astia, de prin toate colturile lumii ! Ah, era sa uit asta!  cea mai tare faza;  a vazut si lacrami curgind din tabloul lui Maria !!! Si inca una tare...: dupa ce a luat in brate pietroiul de la mormintul lui IIsus, i s-a desfundat urechea  :-D Dar, din cite stiu eu, nu a localizat nimeni pina acum undea fost mormintul, se presupune doar....Oricum...Femeea are "TILE" mari...(care or fii acelea?)
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

loreley

      Cate ceva despre Vanga

 
- Viata celebrei clarvazatoare -



Vanga reprezinta unul dintre cei mai cunoscuti mediumi care au trait pe Pamant. S-a nascut la data de 31 ianuarie 1911 in orasul Strumita din Iugoslavia, in familia unor plugari saraci. A vazut lumina zilei cu doua luni inainte de soroc, era foarte plapanda, avea urechile lipite de cap si tot asa, lipite, degetele de la maine si picioare. Mama Vangai a murit la varsta de trei ani, ramanand in grija unei vecine pe nume asanita, o turcoaica buna si miloasa. L-a varsta de douasprezece ani, a fost prinsa de o furtuna grozava care a purtat-o la doi kilometri distanta. A fost gasita acoperita cu bucati de pamant, pietre si crengi. Ochii erau plini de praf si nu-i mai putea deschide, avand dureri ingrozitoare. Au dus-o acasa, au spalat-o si s-au straduit cu totii sa-i aline durerile. I-au spalat ochii cu o infuzie din plante, au apelat la vrajitoare si descantatoare, iau dat apa descantata si apa sfintita, dar nimic nu i-a adus alinare. Pana-n seara ochii i s-au umplut cu sange si, impreuna cu irisii, s-au albit. A fost operata de un medic, dar in cele din urma Vanga a ramas oarba pentru totdeauna.

Familia ei compusa acum din cinci suflete s-a afundata intr-o saracie si mai mare. Deznadejdea era deplina. Vanga plangea intreaga noapte si se ruga sa se faca o minune ca ea sa vada din nou, dar minunea nu s-a produs, iar ea nu se putea consola cu gandul ca sta ca o greutate pe capul familiei, fara sa-i poata ajuta cu ceva. In 1925 a fost admisa la o Casa a orbilor. Acolo Vanga a dus o viata fericita in ciomparatie cu ceea ce traise pana atunci. Avea 18 ani, o infatisare ingrijita, iar fata ei slaba radia impacare si multumire. Printre eevii Casei se afla un tanar, iar Vanga, indata ce-i auzea glasul, inima incepea sa-i bata fericit-tulburata, iar fata i se incingea de caldura. Intr-o zi el i-a marturisit ca o iubeste si i-a propus sa se casatoreasca. Parintii sai erau oameni bogati si nu au avut nimic impotriva sa aiba grija de amandoi. Vanga era atat de fericita, incat parea ca nu mai atinge pamantul, dar in scurt timp in locul binecuvantarii parintesti, Vanga aprimit o veste care i-a dat o lovitura de moarte. Tatal ei o anunta ca trebuie sa se intoarca acasa pentru a avea grija de copii.

De aici incolo, Vanga s-a confruntat din nou cu o saracie lucie si chinuri inimaginabile. Ea reprezenta cel mai pretios sprijin pentru fratii ei, fiind o fata foarte harnica si priceputa, desi era oarba. Ea a inceput sa-si manifeste darul prezicerii si obisnuia uneori sa vorbeasca cu fiinte invizibile nevazute ochilor celorlalti. A prezis si iminenta celui de-al doilea razboi mondial, desi cei apropiati nu au crezut-o. Cu putin inainte ca razboiul sa inceapa, un barbat inalt, blond si dumnezeiesc de frumos, imbracat ca un razboinic din antichitate, intr-o armura ce stralucea in lumna lunii, calarind un cal alb, s-a oprit in fata portii Vangai, a descalecat si a inrat in camaruta intunecoasa. Iradia atata stralucire, ca inauntru s-a facut stralucire ca ziua. S-a intors catre Vanga si a glasuit cu voce puternica: In curand lumea se va tulbura si multi oameni vor pieri. Tu vei ramane in acest loc si vei prooroci despre morti si vii. Nu te teme! Eu iti voi spune ce sa prezici! La 6 aprilie, 1941, asa cum spusese cu un an in urma Vanga, trupele germane au traversat granita iugoslava.

Vanga a inceput sa se manifeste ca un adevarat canal pentru aceasta fiinta si a inceput sa faca preziceri cu o exactita uluitoare. Din gura ei curgea un alt glas, care indica foarte precis locuri, evenimente, numele barbatilor imobilizati, care se vor intoarce vii sau care vor suferi o nenorocire. Faima de prezicatoare a Vangai s-a raspandit si la curtea ei au inceput sa vina o multime de oameni. In 1942 granita cu Bulgaria a fost deschisa si la Vanga au inceput sa vina oameni si din Petrici si imprejurimi. Printre acestia se afla un tanar, Dimitar Gusterov, care a cerut-o in casatorie si a luat-o la el acasa, in Petrici. Unii i-au zis ca greseste parasindu-si locurile natale. Vanga nu-i asculta pentru ca nu se despartea decat de amintiri triste, mizerie si de o viata de saracie. Lumea a aflat repede ca orasul Petrici o adaposteste pe clarvazatoare si spre casa Vangai s-a indreptat un puhoi de oameni. Barbatul sau a plecat in razboi, in Grecia, de unde s-a intorsa in primavara anului 1944. El a murit de ciroza, in 1962, la varsta de 42 de ani. Cand a dost adus acasa de la spital, Vanga a intrat intr-un somn profund din care s-a trezit doar in clipa inmormantarii. Pe urma vorbit: "L-am condus pana la locul care i-a fost hotarat".

Afluxul de oameni la portile casei Vangai era din ce in ce mai mare, astfel ca nu mai putea sa se descurce si a cautat ajutorul statului. La 3 octombrie 1967 a trecut, cum se zice, sa "lucreze la stat". Au fost desemnati oameni care sa pastreze ordinea in fata usii sale si care sa aiba liniste de odihna si linistea ei. S-a infiintat un serviciu special  in cadrul primariei, care sa inregistreze datele tuturor solicitantilor. Pe scurt, in cele din urma, Vanga a fost recunoscuta oficial. Printre previziunile ei celebre se numara si evenimentele din Praga, din 1968 sau Liban, in 1982. Se stie ca Vanga a primit vizita unor importanti sefi de stat care au cautat sfaturi in vorbele sale. Printre acestea se numara si fostul cuplu dictatorial din Romania. Vanga avea si puterea de a vorbii cu mortii. Ea vorbea despre moarte in chip poetic, ca o femeie cu parul depletit. In opinia ei moartea nu reprezenta decat o trecere intr-o alta dimensiune spatio-temporala.

Vanga a prezis evenimente marcante pentru omenire cum ar fi dezastrul de la Cernobal, caderea URSS sau scufundarea submarinului Kursk. Oameni din toata lumea au venit sa o vada pe Vanga Dimitrova. Agentia BTA a afirmat ca peste un milion de persoane au trecut pe la poarta celebrei clarvazatoare. Aproape toate predictiile sale au facut referire la vietile private ale oamenilor comuni. Dusmanii acesteia au acuzat-o de frauda si a fost chiar trimisa la inchisoare pentru ca a prezis cu precizie moartea lui Stalin. Vanga a murit in 1996, la varsta de 84 de ani.

In 1988 Vanga a facut o declaratie demna de consemnat: Suntem martori ai unor evenimente decisive le planetei. Doi dintre cei mai mari conducatori ai Pamantului si-au strans mana si su semnat , pentru a dovedi ca au facut primul pas spre ajungerea la pacea universala.Dar va trece inca mult timp. Va curge inca multa apa...Va veni Al Optulea si el va semna pacea finala a planetei.

Informatii preluate din cartea "Vanga", Krasimira Stoianova, Balgarski Pisatel, 1989.


si

  Vanga si vamfienii


Iata ce marturisea Vanga in anul 1978:

- Ii vad cam de un an de zile. Sunt transparenti. Ei apar asa cum omul isi vede chipul reflectat in apa. Sunt imbracati in haine aidoma zalelor, care stralucesc precum solzii de peste. Se pare ca printre ei se afla si femei. Pletele lor se aseamana cu algele si sunt moi ca puful de gasca, inconjurandu-le capetele ca niste aureole! Uneori, in partea din spate au ceva asemanator cu aripile. Adesea cand ma intorc in casa mea din Petrici, ii gasesc asezati prin camere. Vorbesc cu ei. Cateodata, de la distanta, inca inainte de a ajunge la poarta casei aud sunete lente si taraganate, ceva ca o melodie, ca si cand un cor ar canta psalmii.

Imi spun ca vin din tara Vamfim, sau cel putin asa inteleg eu, si ca aceasta este a treia fata de Pamant.

- A treia de unde?

- Nu-mi spun, iar eu nu pot sa-i inteleg. Nu-mi spun nici cu ce scop vin aici. Uneori, unul dintre ei ma prinde de mana si ma duce in tara lor. Pornim. Merg pe un pamant semanat cu stele, ca si cum as calca pe ele. Cei care ma insotesc se deplaseaza cu repeziciune, de parca ar sari. Pleaca si se intorc. Pe pamantul lor totul este foarte frumos. Aici este o natura atat de minunata incat, pur si simplu, nu poate fi descrisa... insa nu stiu de ce nicaieri nu vad case.

Aceste fiinte sau veniti, nu stiu cum sa-i numesc, sunt foarte severi. Cand vorbesc, glasurile lor rasuna ca ecoul. Uneori imi aseaza la urechi ceva asemanator castilor. Acolo, pe pamantul lor, totul este foarte bine organizat si pe pamantul lor se munceste mult. Aceste fiinte imi spun ca eu sunt cea mai directa legatura a lor cu pamantul. Ei comunica cu foarte putin oameni de pe planeta noastra. Ei ne controleaza.

Nu imi ingaduie sa vorbesc despre ceea ce vad, despre ceea ce aud pe planeta lor. Cateodata unii dintre ei imi spun: "Venim pentru un timp si trebuie sa ne intoarcem imediat. Nu cere prea mult de la noi si nu ne intreba, pentru ca ne este interzis sa vorbim"...

Intr-o zi, doi dintre ei au asezat doua sculpturi, reprezentand, se pare, doi vestiti barbati de ai lor. Cunosc locul cu exactitate, da nu pot sa va spun unde este.

Una din sculpturi este a unui barbat, care sta ingandurat parca, sprijinandu-si capul cu mana. Cealalta este a unui barbat, care sta in picioare si tine in mana sa dreapta un fel de instrument, pe care, cu mare greutate, l-as putea asemui cu un pistol...

Cand au asezat sculpturile, una din aceste fiinte i-a spus celeilalte:

- N-ar trebui sa le mutam putin mai departe, pentru a nu fi vazute de oameni?

Iar cealalta i-a raspuns:

Nu te teme, nu vezi ca sunt orbi?

Cativa ani mai tarziu. Revenind de la Rupi la Petrici, sora Vangai, Liubka, i-a povestit ceva si pe urma, fara sa vrea, a trantit cu putere poarta, iar Vanga i-a spus:

- Nu vorbi tare si nu face zgomot, pentru ca in casa sunt foarte multi oameni!

Desigur, dupa sora ei, acolo nu era nimeni, deoarece casa Vangai era intunecata, linistita si pustie, adica asa cum este intotdeauna cand Vanga nu se afla acolo.

Dar, dupa Vanga:

- Am intrat in casa si m-am asezat in mijlocul holului, la parter, iar ei s-au randuit in jurul meu. Erau cu totii barbati in varsta, mai degraba batrani, imbracati in haine stralucitoare. straluceau atat de puternic, incat holul parea scaldat in lumina soarelui. Mi-au spus: "Stai in picioare si asculta, iar noi iti vom vorbi despre viitor. Nu te teme de nimic pentru ca in fata usii tale este un paznic, un stalp de fier". Mi-au mai spus ca inca nu a venit vremea sa va spun tot ceea ce mi-au impartasit, dar pot sa va citez urmatoarele:" Lumea va suporta multe schimbari. Va urca si va cobora. Si echilibru va aparea atunci cand vom incepe sa vorbim cu oamenii!"...

Cine sunt aceste aceste fiinte care comunica cu Vanga si ca populeaza adesea casa ei? Dupa parerea ei, intre ele exista o anumita ierarhie pentru ca au sefi, care vin mai rar si, de regula, atunci cand trebuie sa comunice despre evenimente exceptionale, sau cand urmeaza sa se intample mari catastrofe.

In astfel de ocazii ea devine palida, lesina si dintre buze, incepe sa se auda un glas care nu are in nimic in comun cu acela al sau. Este un glas foarte puternic si cu un timbru total diferit. Cuvintele si propozitiile care ies de pe buzele sale nu au nimic comun cu vorbele pe care Vanga le intrebuinteaza in vocabularul sau cotidian. Ca si cum o ratiune, o constiinta straina ar patrunde in ea pentru a comunica prin gura ei evenimente majore care urmeaza sa se petreaca in viata oamenilor.

Text preluat din cartea Vanga, Krasimira Stoianova, Balgarski Pisatel, 1989.




   





StarDust

Multumesc pentru prezentare Loreley, eu am citit cartea prin 1992 cred, m-a impresionat profund.. cred ca am sa o reiau :)
Mie mi se pare foarte relevant, ca o femeie de conditia ei, relateaza cu asemenea acuratete lucruri incredibile. Dintre toti contactantii despre care am citit eu, ei ai acord ce-a mai mare credibilitate!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Rayden

salut,

din cate am inteles, la moartea acesteia - a Vangai - a fost prezenta o alta clarvazatoare de pe meleagurile noastre care mai si scrie carti, sub pseudonimul Melfior Ra, care ar fi primit misiunea de a continua ceea ce ...Vanga facea..a luat darul acesteia..

si aceasta sustine ca e in contact cu inteligente extraterestre sau spirite din planuri inalte de existenta..si care ii ofera informatii despre ...tot felul de evenimente, viitoare mai mult sau mai putin indepartate de prezent..

stiti ceva mai multe despre Melfior Ra ?

bafta

someone_creator

Intrebare intrebatoare,dar foarte serioasa!
Exista pe acest forum o persoana care este in contact cu extraterestrii??(contact de orice tip :mental,fizic(wow! ar fi fain asa!)
Sau cunoasteti astfel de persoane care afirma ca au astfel de contacte??
ok!Daca exista aici o asa persoana si nu doreste sa faca public aceasta legatura ,de "frica gurii lumii",o rog sa-mi scrie un mesaj privat!Am sa ascult cu interes ce are de spus!

PS.Aceasta este,ma repet,o intrebare serioasa si rog de asemenea sa mi se raspunda cu seriozitate!Multumesc!

adipop

Citat din: Rayden din  04 Noiembrie 2007, 12:57:30
salut,

din cate am inteles, la moartea acesteia - a Vangai - a fost prezenta o alta clarvazatoare de pe meleagurile noastre care mai si scrie carti, sub pseudonimul Melfior Ra, care ar fi primit misiunea de a continua ceea ce ...Vanga facea..a luat darul acesteia..

si aceasta sustine ca e in contact cu inteligente extraterestre sau spirite din planuri inalte de existenta..si care ii ofera informatii despre ...tot felul de evenimente, viitoare mai mult sau mai putin indepartate de prezent..

stiti ceva mai multe despre Melfior Ra ?

bafta

S-a discutat mult pe tema ca in Romania ar fii sau se va nasete o fetita care ar avea capacitati multiple ca Vanga. S-a crezut ca ar fi Lavinia Tatomir, din Craiova. Am scris aici pe forum, cate ceva de Lavinia. Numai ca acum 4-5 ani am fost vizitat de o fetita, de 12 ani, de langa Calafat. Din Ciupercenii noi. Clara. N-am cunoscut o alta persoana care sa aibe un camp energetic mai mare decat aceasta fetita. Clara le-a depasit cu mult pe Lavinia si pe Vanga, in camp energetic.
adi

lylyt_ice

 Eu nu am auzit nimic pina acum despre aceste fetite...ce fel ce capacitati sau puteri au dezvoltate...cum se manifesta aceste energii despre care spui...?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

sevastase

Din textul de mai sus.... referintele repetate la vesminte stralucitoare se refera la aurele care ii inconjoara.

adipop

Citat din: lylyt_ice din  21 Mai 2008, 00:50:29
Eu nu am auzit nimic pina acum despre aceste fetite...ce fel ce capacitati sau puteri au dezvoltate...cum se manifesta aceste energii despre care spui...?

Era la inceput de astfel de drum, fetita. Pana invata sa rezolve astfel de probleme de la distanta, atingea oamenii cu ambele maini si-i facea sanatosi. Veneau de peste tot din tara la ea acasa, la Ciupercenii Noi, langa Calafat.
O invatasem sa-i noteze pe calculator pe acesti oameni care veneau la ea, sa le ia datele personale si ce probleme de sanatate aveau.
Cand venea la Craiova, ne arata aceste situatii si-mi descria ce simte, ca s-o pot indruma mai departe. O rugam sa citeasca filosofie si discutam temele respective. Doream sa-si perfectioineze singura sistemul, explicandu-i continuu ca ea este singura care se poate ajuta si sa nu astepte ajutorul nimanui, inafara de DUMNEZEU.
adi

CHIP

@Adipop
Cam ce dimensiuni are campul energetic al Clarei?

valmigliore

iti pot da eu un link unde ai putea sa o cunosti pe melfior ra

RAFAEL

--------------------------------------------------------------------------------
Ar  fi  interesant  sa  putem  lua  legatura  prin  intermediul  unui  medium  sau  o  persoana  care  sa  se  poata  dedubla  si  care  sa  contacteze  planete  presupuse  ca  fiind  locuite  de  inteligente  cosmice.  Dovezile, ca  sunt  artefacte  extraterestre  pe  Terra,  ca  sunt  urme  de  alt  gen,  sunt  intr-adevar  foarte  multe  si  pot  multe  dintre  acestea  sa  exprime  un  adevar,  pe  care  il  banuim  si  il  asteptam.  Adica  sa  putem  auzi  de  confirmare,  cat  mai  curand,  legat  de  existenta  unor  planete  locuite,  a  unor  unuversuri  paralele  sau  a  unor  civilizatii  in  alte  sectiuni  de  timp.  Probabil  ca  scara  timpului  la  noi  este  foarte  scurta  comparativ  cu  a  altor  civilizatii  si  atunci  avem  "de  la  mult  in  sus"  de  asteptat.  De  aceea  propun  o  interventie  mediumatica,  ( bine  gandita )  si  sa  vedem  si  noi,  acum,  rezultatele. Sper  sa  fie  permisa  o  astfel  de  interventie.
.....  Cum putem  noi  sa  credem  asa  ceva  cine garantraza  ca  este  adevarat...????
  nu  putem  proba....nu vedem   nu  credem  asa  zic,