Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O experienta ...

Creat de klingonianul mascat, 19 Mai 2013, 09:49:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cuconu

Citat din: uforever din  21 Iunie 2013, 14:38:59
Mai nu inteleg cum e posibil ca in timpul unei "calatorii", sistemul respirator de exemplu,  sa inceteze. Pai daca inceteaza una bucata functie, inceteaza toate. Nu ca nu l-as crede pe cuconu, deci cuconule nu fi plangacios :-)
Un prieten bun de-al meu, avea obe-uri involuntare, pe care nu si le dorea, il chinuiau. El imi povestea ca e ridicat pur si simplu deasupra blocului si ca vizualiza totul la 360 grade. Sotia lui care nu-l putea trezi, imi povestea ca nu mai respira. Si-acum stau si ma intreb, de ce-ar inceta soma sa mai functioneze, atat timp cat corpul astral este conectat in continuare la soma, evident prin cordonul de argint? Cordonul de argint se poate rupe? De ce s-ar rupe? Sa se "subtieze" atat de rau, incat sa se produca o ruptura?

Nu trebuie incercata metoda cu privitul in tavan, asta este fitza lui cuconu, probabil functioneaza doar la el, e tehnica lui si doar a lui. Povesteam cu un prieten, specializat oarecum in obe, daca ar putea functiona privitul in tavan, a ras asta cu lacrimi. Fiecare experienta este personalizata, nu prea experimentam la fel. Tipul  de care va povesteam, cel cu obe-urile involuntare, simtea experienta ca pe o rapire, el imi relata cum niste entitati il ridica deasupra blocului, deci fiecare are propia interpretare.

Un fost profesor din liceu mi-a spus de exercitiu, si la el a mers . din nu stiu ce revista de ioga a luat si el detaliile .. presupun ca sint mai multe fenomene sau exercitii care activeaza voluntar sau involuntar oobe

Citat din: daos din  21 Iunie 2013, 17:15:31
@cuconu
Am un singur lucru de lamurit vis-a-vis de tine:
Iti cunosti linia genetica cat de cat? Daca da, te rog sa imi spui si mie daca esti roman in procent de macar 75%? Si daca ai si sange de rus, bulgar, sarb, grec, armean, evreu, german, ungur, alte neamuri etc etc? Sau esti si te simti doar roman get beget?

Din cite stiu io sint 100% romin din neam de mosieri de aici si numele de cuconu care imi este nume de familie

daos

@cuconu

Multumesc de raspuns.
As mai avea totusi o intrebare: din ce zona istorica a tarii sunt originari parintii tai si, daca stii ca s-au stamutat din alta zona decat cea in care sunt acum, de unde sunt bunicii sau strabunicii?
Imi cer iertare daca sunt stresant cu intrebari de genul asta, prea intime. As prefera totusi sa imi raspunzi. Multam' anticipat.

cuconu

Bunicii din partea tatălui de prin brăila şi cei din partea mamei la marginea oraşului hîrlău... mai mult nu stiu :P .. parca zicea mama de o femeie care nu stiu daca era neam cu noi care ia ghicit inceputul numelui tatalui si ca va avea 3 copii si la fel ne-a ghicit la toti literele cu care ne incep numele .. Asta cind mama era fata de vreo 14 ani si nu il cunostea pe tata ..........

Am mai auzit de un var de a lu cumnata mea care a primit de la bunicul lui un har...
el ia o foarfeca si o hirtie decupeaza doi oameni si cind lasa hirtia jos acei 2 oameni de hirtie incep sa danseze iar daca cineva din incapere striga cius se lasa pe spate hirtiile si continua dansul... Mentionez ca daca cineva il atinge in acele momente pe el sau hirtia nu stiu sigur , el moare...   si ia prezis si bunicul lui inainte sa moara ca va face puscarie nevinovat...  In puscarie sa scape de jmechieri a repetat faza cu hirtia pe care a rupto de data asta ca nu au voie cu foarfece in pirnaie si cind au vazut puscariasii , sau speriat si il vedea ca pe un fel de saman . l-au lasat in pace dar a fost foarte aproape de moarte

daos

@cuconu

Multam'.
Incearca sa sa afli ceva mai mult legat de tatal tau. As vrea sa stiu sigur daca n-are totusi sange de grec sau turc. Ori ceva mai exotic de prin vestul Europei. Braila a fost pana nu demult un oras mai mult decat cosmopolit.
Te intrebi de ce te sacai cu astfel de intrebari, probabil. Pentru ca ma intreb de ce n-ai fost atacat pana acum de anumiti indivizi. Si nu ma refer doar la nivelul fizic, cat mai ales in astral. Poate ca totusi ai o "configuratie sufleteasca" mai speciala. Poate si mai multa protectie de sus decat am avut eu candva.

Ganditorul

Daos :
CitatAs vrea sa stiu sigur daca n-are totusi sange de grec sau turc. Ori ceva mai exotic de prin vestul Europei

Adica daca ai "sange albastru" de turc sau grec ai o "deschidere", o "protectie" deosebita ? Iar sangele "exotic din vestul Europei" ce inseamna ? Vre-o frantuzoaica arzoaica sau spaniola cu nabadai in arborele genealogic ?

- fain, am tras lozul castigator cand m-am nascut. Ce trebuie sa fac in continuare - renunt la cetatenia romana, reneg stramosii daci sau declar ca vad "lumina violet" si cer viza pentru sua ? Da-l in puii mei de sange de roman, ca nu e cautat nici la capitolul "vise constiente", chiar daca Eliade a descris cel mai clar fenomenul (probabil era turc, grec sau "exotic") :evil:

Faina teorie, dar vb lui Uforever - as vrea sa-i vad si utilitatea practica...

JoX

Acest lucru se numeste ,,paralizie in somn", atunci cand creierul se afla la granita dintre treaz si somn. In aceasta parte a somnului unele persoane au senzatia ca simt niste prezente ciudate in camera, aud voci, vad lucruri, dar defapt asta este doar pura imaginatie a creierului. A fost dovedit stintific, desi cazul de paralizie in somn este foarte rar dar si foarte neplacut. Faptul ca ai spus acea rugaciune crezand in ceva, ti-a stimulat creierul in asa fel incat ti-ai revenit din starea de paralizie.

skycleaner

Nu stiu daca se incadreaza in discutie. Tin minte ca mama mea imi povestea ca atunci cand era o copila vazuse o sedinta din asta de spiritism si ramasese marcata. Pur si simplu vazuse intr-o oglinda cum trecea un cosciug deci asta era imagine viitorului unuia din particcipanti. Altora li se aratasera figure de fete. Mult timp am zis ca mama mea visase. Dar lucruri de astea se intamplau frecvent in satele din Romania...

cuconu

Citat din: daos din  22 Iunie 2013, 14:59:33
@cuconu

Multam'.
Incearca sa sa afli ceva mai mult legat de tatal tau. As vrea sa stiu sigur daca n-are totusi sange de grec sau turc. Ori ceva mai exotic de prin vestul Europei. Braila a fost pana nu demult un oras mai mult decat cosmopolit.
Te intrebi de ce te sacai cu astfel de intrebari, probabil. Pentru ca ma intreb de ce n-ai fost atacat pana acum de anumiti indivizi. Si nu ma refer doar la nivelul fizic, cat mai ales in astral. Poate ca totusi ai o "configuratie sufleteasca" mai speciala. Poate si mai multa protectie de sus decat am avut eu candva.

Ce motive ar avea sa ma atace sau oferane macar mai multe detali ca mai facut curios!!!

tractorbeam

Hai ca devine interesant , ca fapt divers bunica mea era din Braila, era ceacira, adica un ochi verde si unul albastru si era ciudata rau iar taica-meu dupa mama se trage din greci get-beget. Sa ma astept la vreun atac de undeva?

fiulploii

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XsE4mdB1-t4#at=950

Lectii video :
lectia unu
Astral Projection, OBE, Lucid dreaming, techniques - lesson 1

lectia doi
Astral Projection, OBE, Lucid dreaming, techniques - lesson 2

lectia trei
Out-of-Body travel, OOBE techniques - lesson 3

lectia patru
Lucid Dreaming, Lucid Dreams Techniques - lesson 4

restul pana la zece inclusiv aici www.obe4u.com
Ma asteptam totusi ca cei care par interesati sa acceseze saitul cartii. Insa deh, toti e grabiti dom'le sa indeplineasca planul personal de abilitati inainte de termen :lol:

Tot pe acolo mai gasim free :

Part 1. Biblical Astral Travelers

Part 2. Application to Be Abducted by Aliens

Part 3. How to See the Bright Light at the End of the Tunnel while You're Still Alive

Part 4. Evolution

De ce sa practicam faza?

-Influencing the physiology of one's own body.
-Seeing people that one wants to meet with, but who are otherwise inaccessible or difficult to reach (simulated).
-Meeting with famous people from any time period, living or deceased (simulated).
-Meeting the deceased, including relatives, in order to help cope with their loss (simulated).
-Supplemental rehabilitation for those disabled in any way and new possibilities for them.
-Additional opportunities for athletes to master their skills.
-An alternative to the computer as a means of entertainment.
-Simulating various situations from an area of life.
-Studying all possible subject-matters and learning skills, including foreign languages.
-Discovering unusual capabilities in oneself.
-Detailed recollection in minute detail of any life event from birth on.
-Obtaining information about life, oneself, one's surroundings, and other people.
-Experiencing any type of pleasure (including sexual).
-Making it easier to stick to a diet thanks to the unlimited amount of food available in the phase.
-Visiting any place in the universe (simulated).
-Entertainment.
-Fulfilling dreams and desires, including secret desires.
-Self-healing.
-Performing complex mental calculations and solving various problems.
-Improving one's psychology: ridding oneself of complexes, phobias, lack of self-confidence, etc.
-Creative development: creating and working on musical, sculptural, and architectural projects, as well as other creative works.

Tot acolo gasiti si cea mai usoara metoda de a practica.
Mai sunt si alte nelamuriri care nu isi gasesc raspunsurile pe acel sait?
Astept intrebari. :lol:

abyss

Cum te aperi de o gaşcă de oobe-isti?

cuconu

Prietena mea a mai trait mai multe experiente foarte urite, una din ele a fost cu mine ..
Totul a inceput cind sa maritat cu un tip( mama tipului se ocupa si cu vrajitorii ) care locuieste intro casa veche. El se droga cu heroina si spargea toti banii scandaluri etc. asta a aduso in starea sa isi doreasca sa moara, o dorinta atit de puternica incit a intrat in oobe cind a iesit din trup a vazut pe tavanul casei mai multe spirite ce se plimbau dind ocoale camerei( erau sub forma energetica fara chip dar cu ochi) erau cu ochi atintiti asupra ei asteptau o miscare (probabil vroiau sa ii ia locul). A vazut in acelasi timp pe cumnata ei care statea la etaj si era foarte agitata ca ii disparuse bratara de aur a lu fisa si era in drum spre camera unde locuia (prietena mea ) sotul prietenei incerca sa i trezeasca fara nici un efect.. Cind a vazut ca vine cumnata ei (cu care se intelegea foarte bine) a decis sa se intoarca in trup..  ...
Alta daca il vazuze pe tatal sotului in casa uitinduse la ia , De si era mort si ingropat de ani buni. La moartea bunicii sotului .. au venit mai multi amici ai ei la veghe si ia simtit (vio prietena mea) prezenta bunicii trecind pe la spatele ei, dintr-o data o cana in care si-a pus un tip sa bea stind pe masa cade si se sparge . Nu era nimeni linga masa si cana nu statea asa pe margine sa cada usor. Cana care a cazut si sa spart era a bunicii care nu accepta sa ii bea cineva din cana!!..

Intr-un sfirsit a bagat divort si n-eam apropiat acum sintem impreuna .
(vio) mi-a povestit aceste intimplate si io pe ale mele .. Intr-o zi cind ne-am pus la somn o vad cum  incepe sa se zbata in pat si sa strige. Lasama ,pleaca,nuu dami drumu ,vreau la cipri( la mn)  si a inceput sa se zbata si sa plinga.. Io speriat si constient de ce sar putea sa se intimple , am luat mina ei dreapta  in palma stinga de si nu ma lasa avea impresia ca io sint entitatea si nu putea deschide ochi ca ii ziceam sa ii deschida si de si ma auzea ma simtea foarte foarte departe( era rapita de acea entitate) iam mai pus mina dreapta pe piept si i-am transmis din energia mea am inchis ochi si am vazuto si am traso , imediat sa trezit a deschis ochi. si cind ma vazut mi-a sarit in brate..Cu greu am convinso sa ne intoarcem la somn. De si ia nu vroia iam zis ca am io grija de ia sa nu ii fie frica si imi zicea ca simte entitatea in camera ( am inchis ochi m-am relaxat si mi-am intarit aura, am marito.Simteam aura ei cam slabita si am unito cu a mea ( Cel putin asa mi-am autoindus si mi-am imaginat am marit aura pina am simtito de marimea blocului si stau la 7.. atunci mi-a zis ca nu mai e in camera entitatea ( e ciudat ca nu i-am zis ce faceam) si am vrut s aii rat puterea mea entitatii am trimis un impuls de aura sa strabata tot globul( asa mi-am auto indus si am simtit ca sa intimplat) dupa care foarte slabit mi sa facut mie aura foarte mica < ea in general este cit tii miinile intinse un cerc in jurul tau.la mine ramasese la jumate ( imi zice vio cu ochi inchisi , dar tu nu prea mai ai aura ( am ramas uimit) cum de stie. m-am concentrat mai tare am incercat sa ma incarc de la univers si am  reusit. dupa aia mi-am comprimat aura mea in care era si vio am simtito ca un scut foarte puternic asta ca sa putem dormi.. Din acea noapte nu am mai avut nici o problema... Puterea e in voi trebuie doar sa stiti sa o folositi.

fiulploii

Citat din: abyss din  23 Iunie 2013, 02:07:46
Cum te aperi de o gaşcă de oobe-isti?

De obicei nu exista gasti de killeri in oobe care sa te atace de amorul artei . Chiar daca ajungi intr-o zona ''no fly'' nu te intampina vreo gasca ci doar unul care poate fi om sau nu  :wink: :-o
   Totusi , cand ai de a face cu gasca se presupune ca o cauti intentionat si se mai presupune ca faci fatza. Atunci este pe principiul ori tu ori ei. Si daca nu se poate altfel, e de preferat sa ataci tu primul , definitiv si irevocabil. Nu se iau prizonieri in razboiul asta.  :lol:
   Zonele cu gasti umane sunt relativ putine - zic unii. Zonele inaccesibile sunt ''semnalizate'' de departe si orice ai face nu se poate patrunde acolo. Decat numai daca vii de la un nivel superior  :-D
   Ca si o concluzie , de o gasca de oobe-isti te aperi prin neprezentare.  :lol:

Cele de mai susu sfaturi mi-au fost date mie de cele 3 vecine ale mele harshiite in ale vietii pe care le mai intreb una-alta .

[

cuconu

Simt o mare atractie din cultura japoneza poate ca in alta viata am fost vreun calugar japonez, de am aceste capacitati inascute.

abyss

#fiulploii, presupune ca te cauta ei. Si tu nu esti in oobe. Iar ei nu sunt killeri ci vanatori/culegatori ai unui energofag. Ce faci?