Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O experienta ...

Creat de klingonianul mascat, 19 Mai 2013, 09:49:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

cuconu

Nu ştiu dacă fenomenul oobe aduce riscuri majore ! E posibil să fie prost înţeles şi să fie inofensiv sănătăţii !.Io am trecut prin el de 3 ori şi sînt încă sănătos. Ştiu că l-am încercat şi nu prea mi-a plăcut ce a ieşit !. Dar acum sînt mai documentat şi mai încrezător în puterile mele în acele momente . Şi contează foarte mult , poţi direcţiona o experienţă neplăcută controlîndo şi să o faci plăcută . E foarte bună metoda cu privitul la tavan pentru oobe , are ca scop limpezirea minţii de fel şi fel de gînduri ! Care o data eliminate ajută să te poţi concentra mai bine. Să nu crezi că intri în oobe în timp ce te uiţi la tavan :)) abia după 3 săptămîni de privit la tavan eşti pregătit(sigur )de intrare în oobe care se face cu ochi închişi . Prin adîncire în propria minte !

Xanadron

Colega cuconu, nu vreau sa fiu cobe la OOBE, :wink: da' crede-ma ca stiu sigur-sigur (adica nu din auzite  de la verisoru' cumnatului vecinului) de om MORT post-experimente d-astea - pe vremurile cind yoga si alte "ocultisme" ispiteau mai dihai ca acum.

Hai sa repet insa mai explicit si intrebarea retorica de mai sus (vad ca finetzurile trec p-aici ca rapidu' prin halta Chitila): ce anume te atrage in scormonirea teritoriului astuia nebulos si periculos? :roll:
Repet asta nu doar fiindca subscriu intr-o anumita masura la interdictia formala a bisericii de tatonare a zonelor "twilight" - mai ales de catre omuletii care inca mai au destul de lucru cu Sinele pe felii mai accesibile decit deconectarea de augoeides, cordoane argintii si alte nazdravanii matriciale.

P.S. Sa nu-mi spui insa c-ai dat gata toate celelalte capitole ce tin de auto-cunoasterea subtila, ca nu te cred... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

cuconu

am foarte mult pînă ajung acolo :p de asta am zis că o să experimentez mai mult faza care e de fapt un vis conştient să învăţ una alta ! Şi pînă o să reîncerc din nou oobe o să mai dureze ! Nu sînt încă pregătit. Am mai intrat în oobe de 3 ori şi încă trăiesc , şi ştiu că a fost pe bune pentru că nu mai respiram am simţit cum mi sau oprit toate organele din funcţionare la cîteva secunde înainte de ieşire ! Contează şi reacţia ta ca individ cînd întîmpini acel oobe că dacă te pierzi. Ai şanse mari să fii pa . Poate şi o problema la inima .

abyss

Atitudinea lui @ cuconu mie cel putin mi se pare destul de potrivita. Trebuie sa ai curaj si determinare sa incerci asa ceva. Cine are temeri e ok sa aiba si rezerve. E un instinct natural sau o lipsa clara de energie/informatie. Asa cum pe vremuri doar cativa se nasteau cu o configuratie energetica favorabila unor asemenea demersuri.
  Pe mine unul ma atrage oobe si coobe doar fiindca le-am experimentat fara a le putea controla. De aici si interesul. Voi povesti in weekend o intamplare dintr-o serie care pe mine m-a tulburat enorm. Adica faptul ca exista deja persoane sau grupari care folosesc tehnica asta pentru diverse scopuri. Si culmea, desi nu veti crede, dedublarea are legatura cu ET si cu diferite organizatii...care mai de care.

cuconu

Vă povestesc un exemplu bun despre cunoaşterea puteri în stare de oobe sau faza funcţionează la fel ! M-am trezit paralizat vedeam doar intro parte dar îmi puteam mişca mîinile ! Să zicem că nu m am concentrat pînă la capăt şi a apărut îndoiala în sub conştient cea ce a creat o entitate ce mă sugea de gît . Primul lucru a fost de am prinso de gît de şi nu o vedeam că aveam privirea în altă direcţie şi iam transmis că dacă nu încetează o omor am înţeles că nu era dispusă să înceteze şi am strînso cît am putut de tare de gît şi a murit sa evaporat. Probabil că nu îmi inspira încredere să îi dau drumu.După care mam trezit ,tind să vă spun că era un vis lucid de genul faza !DE şi nu cred în demoni ideologiile de genul asta rămîn impregnate mult timp în subconştient ,doar am crescut cu ele şi crează îndoială uneori . Dar dacă eşti conştient că puterea e în tine nu paţeşti nimic !trebuie să iei tigrul de colţi, să îi dai cîteva bucăţi, şi vei afla că de fapt era o pisicuţă inofensivă . Toate experienţele neplăcute sînt rodul imaginaţiei noastre.

Din cîte observ la fel este şi în oobe îţi creezi, involuntar din teamă ,inamici şi le dai putere pe simplu fapt că nu cunoşti ce putere posezi tu (putere nemărginită pe care ţi-o oferă trupul) şi te sperii. De aici alte experienţe neplăcute

Domnii operatori se poate crea un topic şi despre bioenergie ?ce este şi cum se dezvoltă ? Ştiu cîte ceva şi despre tot din experienţă .

Poti crea un topic intitulat Bioenergie.

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

cuconu

Iti poti crea tot ce vrei doar e o stare de somn constient ideia este ssa ai o concentrare in acelasi timp sa nu scapi totul de sub control

abyss

Ok. Hai sa vedem daca merge ce spui. Totusi trebuie mentionat ca visele lucide sunt un semn bun. Ele preced dedublarea sau asa zisa calatorie astrala care la randul ei nu e obligatoriu sa fie atinsa. Adica nu te vei trezi afara din corp daca nu intentionezi asa ceva. Totusi poti incerca in visul lucid sa te culci si sa vezi daca acolo poti visa. Daca vei reusi vei constata ca acele vise sunt si mai lucide.

Pe de alta parte, daca aflat fiind intr-o calatorie astrala te culci in locul in care ai ajuns poti avea surpriza sa te trezesti fizic in acel loc. Cel putin asa zice la "manualul shamanului incepator"  :)

uforever

Citat din: cuconu din  19 Iunie 2013, 22:18:31
Iti poti creea tot ce vrei, doar e o stare de somn constient, ideea este sa ai o concentrare, in acelasi timp sa nu scapi totul de sub control.

Bre, eu nu folosesc obe-uri d'astia, eu sunt pe lucide, deci nu trebuie sa-mi incordez neuronu', vine de la sine totul, dar nu cand vrea muschii mei, aia e problema :-D. Oricum nu m-am apucat serios de instructaj, pentru ca sunt lenes, asa ca n-am cu ce ma lauda, deci m-am dat mare gratuit :lol:
Totusi, nu ma pot abtine sa nu va povestesc experienta mea de azi, pentru prima oara in viata mea, am avut 4 vise lucide, unul dupa altul, parca eram filmul virgin la 40 de ani, atat de entuziasmat, dar si uimit ca vad o femeie frumoasa :lol:. Intr-unul din ele, dupa ce mi-am vazut "labutzele" ca-ntodeauna, m-a mancat in "chakra bazala" sa ma uit in oglinda(adica m-am luat dupa voi, "sa va fie rusine" :lol:). Mare mi-a fost mirarea cand am observat ca nu-s eu in oglinda. Era o fiinta androgina destul de aratoasa, si-atunci mi-am spus: "damn i'm looking good", dar pana sa apuc sa ma admir in oglinda si sa-mi creasca nitzel egoul astral, observ ca, langa "mine" o fetitza ne privea. Am intors capul sa o salut, dar din pacate a disparut. Ceea ce a urmat, nu a fost altceva decat "rutina", vise lucide obisnuite.
Faptul ca am povestit cu putin umor, nu inseamna ca experienta mea e o gluma, nu mi-as permite.

uforever

CitatPe de alta parte, daca aflat fiind intr-o calatorie astrala te culci in locul in care ai ajuns poti avea surpriza sa te trezesti fizic in acel loc. Cel putin asa zice la "manualul shamanului incepator"  :)

Fir-ar el de shaman sa fie 8-) :-)   Uite, eu recunosc ca am avut cel putin o calatorie astrala. Daca imi confirmi tu ca visul lucid precede dedublarea sau calatoria astrala, asa sa fie :-D de ce spun asta? :wink: Pentru ca uneori visul lucid e atat de real, de complex ca si perceptie,  miros, auz, vaz, pipait, gust, incat te indoiesti de luciditatea lui, intelegi ce vreau sa spun? Am spus ca azi am avut 4 lucide, unul l-am povestit, restul parca erau scenarii pur si simplu, stiam ca visez si ca am posibilitatea de a face ce doresc si asta am si facut, cum am dorit(uneori imi doresc sa copulez ca orice barbat :lol:, aici glumesc pe jumatate :lol:, adica se mai intampla), dar parca nu ma puteam abate de la "rolul" respectiv, ca un soi de programare(pana la proba contrarie, sa spunem ca speculez). Foarte greu e in momentul trezirii, nu e bine sa privesti lumina, cel putin mie imi e foarte greu, ma lupt cu asta, daca am zarit un colt luminos uit 50% instantaneu. Azi am incercat sa ignor lumina si sa adorm din nou, desigur ca am intrat in alt scenariu, visul continuand sa fie perfect lucid. La ce ma refer cand spun scenariu? Ma refer la faptul ca, de obicei  in vis, ma aflu pe canapeaua pe care am adormit.
Amu, nu stiu cat sa inteles din ce-am spus, dar "prietenii stiu de ce" :-D
p.s. scuze pentru dubleatza :-D

abyss

Le precede fiindca e vorba de un exercitiu de atentie. Atentia de a pastra intentia. ;)

cuconu

Tare !
Nu puteam să fiu şi io o femeie bună cînd am intrat în faza :( am fost o fetiţă :p cine ştie cînd mai întru în faza ! Din cîte am observat trebuie să fii odihnit , ca să reuşeşti intrarea în faza . Şi cu oobe cel puţin aşa cum l-am experimentat io, e foarte greu de atins comparînd cu uşurinţa intrarii în faza.

padme

Citat din: uforever din  19 Iunie 2013, 23:58:00
atat de entuziasmat, dar si uimit ca vad o femeie frumoasa :lol:. Intr-unul din ele, dupa ce mi-am vazut "labutzele" ca-ntodeauna, m-a mancat in "chakra bazala" sa ma uit in oglinda(adica m-am luat dupa voi, "sa va fie rusine" :lol:).

Aşa eşti tu de fapt! Ceea ce vezi când te uiţi în oglindă în realtitate este de fapt o proiecţie a matrixului! :)))))))))))))))))))

darksid3

Residual self image, ca sa fim mai exacti  :roll:
11.11

abyss

Din punct de vedere al manualului oobe a fost un "no deeping". Adica s-a pierdut intentia iar atentia fixa imagini eventual reziduale.