Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Război intr-un cuvant!!!!

Creat de angellla29, 05 Octombrie 2011, 19:46:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

panta_rh_ei

#225
Obama, in actiunea sa impotriva Siriei, este sustinut de cetatenii americani doar in proportie de 9%. Inoata, carevasazica, in ape tulburi din punctul asta de vedere. Dar asta e problema lui.
Cu artefactele ca motivatie principala nu prea sunt de acord. Nu vad logica si incerc sa argumentez.
-   tot aici pe forum se vorbeste despre relatia de colaborarea americani-ET, despre aparate de zbor capabile sa-i duca pe Marte (in timp record) unde se pare ca fac chiar naveta saptamanala. Acesti colaboratori ET stapanesc tehnologia pentru calatoria interstelara. De ce mai au nevoie americanii de artefactele-porti stelare in aceste conditii?
-   Sa presupunem ca au totusi nevoie. Sa inteleg ca n-au stiut de existenta lor pana in '91, de exemplu? cand sub un pretext sau altul au inceput operatiuni militare in Irak ("Furtuna in desert"-'91, "Vulpea desertului"-'98, invazia din 2003) si unde au stat bine mersi pana in 2011 cu arme si bagaje. Stie cineva daca au gasit portalul ala in Irak? Si daca da, ce-au facut cu el?
-   Dictatorii  inlaturati  prin actiunea "Primavara Araba" au ajuns la putere mai toti cu ajutorul SUA. De ce nu au cautat/gasit/folosit artefactele alea atunci cand, prieteni fiind, o puteau face...pasnic.
-   La fel in Iran. Pana la revolutia islamica, dinastia Pahlavi a fost prietena SUA. Puteau cauta/gasi/folosi artefactele in Iran la fel, in pace si prietenie.
-   In Afganistan au fost mai intai rusii. Tot asta cautau si ei? N-au gasit? Ori s-au lasat pagubasi si au predat stafeta americanilor care... sunt acolo de ceva vreme si...n-au gasit nimic?
-   Ca sa luam in considerare numai actorii principali ai razboiului rece, si rusii si americanii sunt interesati in descoperirea tehnologiilor sau modalitatilor de-a efectua calatorii spatiale. Trecand peste motivatia acestor calatorii, puterea armata de care dispun unchiul Sam si nenea Putin+aliatii lor, i-ar pune pe arabii astia la index in doi timpi si trei miscari: vedeti-va voi de petrol si luptele interne religioase , ca noi avem treaba cu "astea".
-   Rusii nu sunt interesati de portalurile din Orientul mijlociu pentru ca au  vreo cateva zeci pe teritoriul lor?
-   Sunt pe "lista de asteptare" India, Tibetul? Sau poate noi, ca tot vorbim c-ar exista p-aici cate si mai cate.
Deci nu cred ca aceste posibile portaluri sa fie cauza motivului pentru care mor atatia oameni nevinovati. Prin comparatie, motivele sunt mult mai marunte.
Din pacate se vor napusti asupra bietilor oameni in cateva zile sau, dupa cum estima un nene de la SIE, DIE sau alte 3 cifre , vor astepta sa treaca alegerile din Germania.
Sa speram ca tergiversarea  va duce la scaderea avantului revolutionar  cu parfum americano-occidental si-i vor lasa  sa-si rezolve singuri problemele pentru ca un razboi civil in Siria nu pune in pericol pacea mondiala asa cum afirma presedintele Frantei.
Presupun ca SUA si aliatii lor servesc alte interese. Cum se va sfarsi? Dumnezeu stie.
-   


LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Arhanghelul

#226
"Un atac de trei zile, lansat pe 29 august

Atacurile cu rachete asupra Siriei pot fi lansate joi, 29 august, au declarat înalți oficiali americani, citați de NBC News. Este posibila reacție a SUA la presupusul atac cu arme chimice petrecut la Damasc pe 21 august, soldat cu peste o mie de morți. Atacul asupra Siriei ar urma să dureze ''trei zile'' și va fi limitat ca amploare, încercând mai degrabă să transmită un avertisment regimului Assad decât să-i distrugă capabilitățile militare, au spus oficialii americani.

În vederea acestei acțiuni, președintele Barack Obama a discutat cu premierul australian și președintele Franței, în timp ce secretarul de Stat John Kerry a discutat cu secretarul general ONU si lideri politici din Marea Britanie, Turcia, Iordania, Franța, Arabia Saudită, Qatar și Emiratele Arabe Unite."

http://www.cotidianul.ro/siria-mentinerea-impasului-singura-optiune-politica-a-sua-221146/


"Un nou Kosovo?"

P.S. Fara sa fiu ... Kabbalistul numerolog ... prea folosesc astia numerele ... 21 aug. ...  (2+1)+8(luna)=11 ... 2+9 = 11 ... si-or mai fi si altele ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

andrei

  De fapt pe astia toti ii doare in cot de civilii sirieni.Daca nu existau interese in zona ale diverselor parti,razboiul cred ca ar fi trecut de mult peste Siria.Toata targuiala asta se traduce cam asa:,,mai stati un pic sa ne luam si noi banii din contractul X" sau ,,asteptati sa ne facem si noi plinul de titei si dupa aia puteti sa le dati numai bombe in cap prapaditilor astora".
  Probabil ca marile firme multinationale,care aveau contracte in desfasurare in Siria au finalizat lucrarile,si-au incasat banii si au anuntat ca dinspre partea lor actualul regim sirian nu mai prezinta interes.Ca urmare show-ul poate sa inceapa.Ca de obicei Rusia a facut pe ,,politistul bun"cat a fost nevoie si acum se da deoparte,bombanind doar de ochii lumii.
  Pana la urma dupa ce si-au facut tara praf si pulbere,sirienii vor trebuii sa reconstruiasca dupa razboi.Si atunci cine va papa iar dupa urma lor?Pai tot marile concerne transnationale...si rusii ca ,,a fost baieti buni si ne-a luat apararea...da na putut saracii..." :-D
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

fiulploii

#228
   Trec cu eleganta ( adica ma fac ca nu bag de sama  :lol:  ) peste faptul ca plec cateva zile si va las republica iar cand ma intorc va gasesc imperiu   :evil:  Este si asta un exercitiu si nu am sa ma opresc la o explicatie gen Freud care ar fi zis ca aici avem de a face cu o supapa psihica contra abuzurilor suferite in copilarie sau la pubertate  :lol:

  Traiasca deci imparatul si su(s)pusii sai ! O mie de ani pace printre artefacte functionale  :-)

  Revenind la subiect incerc sa mai dau o dimensiune razboiului pe langa cele enumerate de colegi mai sus ( sau mai jos, depinde cum setezi pagina ). Parca s-a prostit lumea dupa incetarea oficiala a razbelului racoros . Nu mai conteaza si nici nu se mai aduc in discutie descurajarile nucleare si nici cele economice . Parca avem deja un guvern mondial si un parlament mondial bicameral . Si parca exista un fel de graba de a implini un anumit plan care incepe sa prinda contur . Nu imi dau seama pentru ce se grabesc unii sa extinda zonele de anarhie in lumea musulmana . A inceput ji_ha_dul?
  Ce artefacte sa mai caute ? Eu cred ca le-au colectionat pe toate care le puteau lua iar pe cele asupra carora nu pot avea control le-au distrus. Daca pentru asta trebuie sa cada si vreun regim, asta e- desi ma indoiesc de acest motiv.

   Cineva se grabeste sa distruga stabilitatea lumii arabe ca si cum teritoriul ala trebuie ''curatat'' pentru ..altceva pana la o data limita. Pentru cine sau pentru ce ? De ce acum ?   E cam aiurea ipoteza asta si nu am nici o dovada - evident  :-D
    Oare ce evenimente se deruleaza sau vor incepe sa se desfasoare in zilele ce urmeaza de trebuie mascate de abureala asta razboinica in care au murit si vor mai muri totusi oameni?

    Sa nu uitam de fenomenul Ocupati ..strada care a fost dupa parerea mea o testare de laborator a ..ceva.
    Ghici ce tara nu va fi atacata desi are milioane de musulmani?

Xanadron

Citat din: fiulploii din  28 August 2013, 03:10:02
   [1] Trec cu eleganta ( adica ma fac ca nu bag de sama  :lol:  ) peste faptul ca plec cateva zile si va las republica iar cand ma intorc va gasesc imperiu   :evil: 
   [2]  Ghici ce tara nu va fi atacata desi are milioane de musulmani?

1. ...And you ain't seen nothing yet :-D - sa vezi deci (si sa nu crezi) ce titlu o sa-mi arog la 3.000 de postari! (tot cu alx pe post de "sforar", evident)... :wink:

2. Fiindca-s mai mult de doua, e :lol: mai multe tari islamice total nedemocratice (pe linga Saudi-Arabia, ramasa - deloc paradoxal - pretena traditionala a unchiului Sam si dupa farsa 9/11) care n-or sa fie atinse de vreun "val pro-democratic" (sanchi).

P.S. Convingerea apropo de targetul ocult "artefacte" e pur personal-subiectiva si-i clar ca-s destule argumente veridice contra ei.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

Poate ca altceva mai important urmeaza sa se intample si toata agitatia asta are ca scop deturnarea atentiei globale.
Parerea mea.

Urban

Scuze pentru postarea dubla, a expirat timpul de modificare.

Cred ca unul dintre motivele razmeritei ar putea fi "Creasta lui Zaphon" sau Muntele Hermon, am mai explicat la un moment dat ce s-a intamplat pe acolo:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2003.msg39634.html#msg39634

Oricum ar fi se anunta timpuri interesante.

Tamerlan

Citat din: Urban din  28 August 2013, 12:22:37
Poate ca altceva mai important urmeaza sa se intample si toata agitatia asta are ca scop deturnarea atentiei globale.
Parerea mea.
Poate vin extratereştrii lu' nea Mircea... Mai ştii?!...
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Xanadron

#233
Citat din: Tamerlan din  28 August 2013, 13:09:33
Poate vin extratereştrii lu' nea Mircea... Mai ştii?!...

E.T.-ii :-) sint demult "veniti" - ba chiar sint zvonuri ca posteaza si pe RUFOn. 8-)
Mai corect ar fi deci: "Poate SE ARATA in fine si lu' Nea' Mircea". :-o

Zic si eu, ca sa nu tac - desi nu-s convins de ideea declansarii niciunui gen de Disclosure "pentru tot cartierul". :-D
Nu prea curind cel putin.

(Later Edit): ar face desigur exceptie doar o punere-n scena sofisticata a unei aterizari/invazii E.T. "false-flag" de tipul "Blue Beam" :star: (tema disecata destul p-aici - v. Serge Monaste, Wernher von Braun etc. - ca s-o mai reluam acum.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#234
Interesante ipoteze si de aceea intraznesc sa mai pun una care sa completeze puzzle-ul, de undeva mai de sus.

In primul rand e o diferenta mare intre o populatie globala aflata in fata calculatorului - discutand de una, de alta, comparand situatii sau facand schimb de experienta prin vizite reciproce si o populatie globala stand cu gamela in mana ca sa-si satisfaca nevoile esentiale. Ori un conflict, oriunde atr fi el declansat si cu orice motiv, ne poate aduce la stare de "populatie cu gamela in mana" - populatie ascultatoare si ne-carcotasha in fata celor din spatele cortinei
- In cazul unui conflict in lumea araba "gamela" devine deviza principala si a celor din zona (inclusiv a evreilor care vor fi cumva tinta oricarui disperat/descreierat cu ceva "malai gonflabil" in jurul centurii) dar si a noastra, a europenilor - pentru ca la cati arabi avem pe continent (si in tara) daca numai 1% planteaza cratitze cu "malai gonflabil" la colt de strada ajungem "gamelabili" urgent si vom fi gata sa acceptam orice masura care sa ne asigure "siguranta". Si atunci cei din spatele cortinei triumfa (si nu ma refer aici la "mai marii lumii" ci la cei de deasupra lor).
- Scenariile astea corcite, menite sa ne convinga sa trecem de partea "baietilor buni", sunt din ce in ce mai slabe ca argumente - fie "scenaristii" au emigrat la Holywood, fie au si ei sbloane care trebuiesc respectate. Oricum rolul scenariilor si motivatiilor sunt sa ne convinga ca suntem de partea "baietilor buni" - altfel cum naiba sa subjugi o populatie care a ajuns "gamelabila" exact din vina celor care pozeaza ca "baieti buni". Nu ca n-ar sti lumea cam care e rolul fiecaruia pe tabla de sah globala - dar macar aia de la gradinita si retardatii sa-si plateasca gamela fara sa se revolte. Reducerea la nevoile primare si scurtarea timpului de ratiune/gandire sunt reteta ideala pentru o populatie supusa.
- Artefactele ca motiv sunt o ipoteza plauzibila. Le-au avut si inainte - dar probabil ca nu stiau ce sa faca cu ele si acum s-a intamplat ceva care a atras atentia asupra lor. Oricum scenariul a fost cam peste tot la fel - demonstratii, razbel, interventie si apoi golirea muzeelor. Cu o populatie preocupata de studiul trecutului e mai greu sa "faci valuri" studiind artefactul lal el in tara, la origine. Cu o populatie "gamelabila" e simplu - studiezi ce vrei si unde vrei - cine "trage cu ochiul" e taxat ...intre ochi de "firmele de paza si protectie".
- Uite de ex. la noi - cum sa faca cercetari daca tugulanu vede tot si da drumul la vorbe pe net - mai o poveste SF, mai un comentariu acid, mai o fotografie "zbanga" - de nu mai poate saracul "cecetator" sa iasa cu helicopterul nici la pascut. Probabil ca si la noi le-ar fi convenit sa studieze cate ceva fara sa fie deranjati si eventual sa puna o granita pe munti pe unde sa scrie "STOP" la fiecare carare (mai ales acuma, dupa ce Behtel a cartografiat tot ce misca - ca de autostrada, nici vorba). Numa' ca tugulanu' e capos si nu "pune botul" de-o ciomageala generala nici de foame, nici de sete, nici de dragu lui base' sau anto', nici de dragul regelui - tigan sau roman. Poate acum, cu siria, sa iasa ceva ... cum spera unii. Dar eu zic ca NU - Daca nu-i ia televizorul si nu-i intrerupe "antena" tugulanu' tace, si le face. Parerea mea. :rainbow:
-

Arhanghelul

#235
Citat din: Ganditorul din  28 August 2013, 16:25:15

- Artefactele ca motiv sunt o ipoteza plauzibila. Le-au avut si inainte - dar probabil ca nu stiau ce sa faca cu ele si acum s-a intamplat ceva care a atras atentia asupra lor. Oricum scenariul a fost cam peste tot la fel - demonstratii, razbel, interventie si apoi golirea muzeelor. Cu o populatie preocupata de studiul trecutului e mai greu sa "faci valuri" studiind artefactul lal el in tara, la origine. Cu o populatie "gamelabila" e simplu - studiezi ce vrei si unde vrei - cine "trage cu ochiul" e taxat ...intre ochi de "firmele de paza si protectie". 

The Fifth Element (1997) - Final scene

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

abyss

Exista ceva in apele teritoriale iordaniene care a aparur ca fiind activ la scanarea satelita. Iar Iordania nu a permis cercetarea locului respectiv.

Xanadron

Citat din: abyss din  28 August 2013, 18:09:09
Exista ceva in apele teritoriale iordaniene care a aparur ca fiind activ la scanarea satelita. Iar Iordania nu a permis cercetarea locului respectiv.
Cam caposi iordanienii astia.
Tare ma tem c-or sa fie detectate ceva arme de distrugere in masa (poate-n sertarul vreunei mese? :-D) si pe la ei...
Serios acum: dupa Siria urmeaza probabil Yemenul si Iranul.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kandaon

#238
Parerea mea e ca "vestul" in frunte cu SUA s-a angajat in colaborare cu Arabia Saudita (plus Qatar si ce emirate de buzunar pline de gaze si petrol mai sunt pe acolo) in redesenarea hartii politice a Orientului Apropiat si Mijlociu

Ideea ar fi crearea (ne neaparat cu granite oficiale) a unui cvasi-imperiu arab musulman condus de Arabia Saudita si ajutoarele ei (gen emiratele alea). Oamenii se bazeaza pe diferentele religioase, tribale si chiar etnice pentru a destructura sau slabi la maxim tarile din zona, si incearca sa aduca sub o conducere comuna pe suniti (cei mai numerosi in tarile alea).

Organizatiile musulmane (inclusiv al Qaida) ar fi controlate de sauditi, care dau banu, iar sauditi ar asculta desigur de vest (SUA), sau mai exact de cei care sunt la butoane acolo, nu vorbesc de omu de rand care am inteles ca in mare parte e oricum impotriva razboiului, chit ca au aparut mai nou si armele chimice in joc.

Toate actiunile astea au ca scop controlul asupra resurselor energetice din zona (foarte posibil si inclusiv a unor artefacte sau vestigii stravechi). Astea ar fi exploatate de sauditi si apropiatii lor impreuna cu cativa "smecheri" din "vest".

Prin asta s-ar da o lovitura aproape mortala Rusiei, care e mai degraba dependenta de exporturile de petrol si gaze si care s-ar vedea fortata sa vanda foarte ieftin sau chiar sa iasa de pe piata.
O necunoscuta ar fi China, care si ea importa petrol pentru economia ei uriasa si in expansiune. China mai are si probleme cu populatia, nimeni numai stie exact cum sta de fapt treaba la ei.
Asadar de voie de nevoie s-ar vedea obligati sa se uite spre Siberia, ca spatiu de extindere si de unde sa extraga si resursele necesare (iarasi in colaborare cu cine trebuie, si nu e vorba de rusi aici).

Parerea mea e ca se incearca crearea unor blocuri regionale uriase, in Europa avem UE, in America e SUA plus Canada care e la remorca ei si putem include chiar si Mexicul si alte cateva statulete de pe acolo.
Ar urma un cvasi-imperiu musulman (in mare parte arab) dupa cum am spus, intins din Maroc pana in Pakistan si Afganistan, si controlat de sauditi.
In extremul orient nu imi dau seama ce va fi, probabil un tandem neoficial China-Japonia (plus Coreea de Sud).
Africa de la Sahara in jos si chiar America Latina ar conta mai putin acum.

Rusia ar urma sa fie in viitor rupta, cu o parte luata de China si exploatata cu SUA si Japonia sa zicem, si o parte europeana intrata in orbita UE

De aia au fost eliminati toti dictatorii odata cu "primavara araba" (si Saddam inainte). Astia stateau in calea planului. In schimb tarile lor au devenit acum slabite, impartite pe clanuri si triburi, si controlate in buna parte de organizatii musulmane controlate de sauditi (sau chiar vest).

Sacrificarea unor crestini sau musulmani siiti din tarile astea nu pare o problema.
Singurul stat siit puternic e Iranul (iranienii nefiind arabi, ci indo-europeni la origine), care si-a dat seama cum decurg treburile si trage tare sa produca arma nucleara intr-o incercare de a scapa cumva. Desi Iranul e greu de doborat, am vazut harti cu granitele viitorului in care teritoriile locuite de kurzi sau arabi sunt rupte din Iran.
Un Iran slabit prin intre arabii si pakistanezii suniti va fi obligat sa fie mai supus probabil

Siria e ultimul bastion serios inainte de Iran (mai sunt siitii din Irak, iarasi foarte numerosi si puternici dar care nu controleaza in totalitate Irakul, aflat totusi inca sub controlul relativ al SUA), dar Assad s-a dovedit o nuca foarte tare.
Parerea mea e ca atacul NATO asupra Siriei va fi deocamdata unul de fatada, nu va afecta serios armata siriana. Pur si simplu Assad ii tine in sah pe toti tocmai prin armele chimice pe care le are.

Pentru ca daca e pus cu adevarat cu spatele la zid si va vedea ca nu mai are nicio sansa, ar putea lansa salve de rachete Scud asupra Israelului (si chiar Turciei sau Ciprului unde e o baza NATO), stiind ca evreii sau NATO nu ar putea riposta la acelasi nivel punand in pericol chiar pe civilii pe care cica vor sa-i scape de Assad.
Ori un Scud cu 500-1000 kg de sarin explodat in Tel Aviv (sa nu zic cateva astfel de Scuduri) pot crea o catastrofa.
De aia si incearca toti sa epuizeze si sa scada capacitatea armatei siriene in timp, pentru a fi prea slabita la final, si de aia nu ataca direct ci doar prin interpusi

Om trai si om vedea, dar eu nu cred la momentul asta ca va avea loc vreun atac serios asupra Siriei, ci doar ceva de ochii lumii, sa nu se faca de ras unii care au spus ca nu vor inchide ochii daca se folosesc arme chimice (ca si cum nu exista deja mult mai multi morti ucisi de armamentul clasic in toate felurile posibile)

kandaon

Citat din: Xanadron din  28 August 2013, 20:38:47
Cam caposi iordanienii astia.
Tare ma tem c-or sa fie detectate ceva arme de distrugere in masa (poate-n sertarul vreunei mese? :-D) si pe la ei...
Serios acum: dupa Siria urmeaza probabil Yemenul si Iranul.

In mod cert vor fi adusi si aia la ordine. Am inteles ca oricum SUA are ceva avioane si trupe in Iordania, care s-a angajat cu arme si bagaje de partea anti-siriana