Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?

Creat de Xanadron, 16 August 2011, 11:03:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

horia2008

Citat din: Siberia din  23 Septembrie 2011, 13:50:23
Si daca stie ceva domnul Isarescu, crezi ca ne poate zice ?  :-D  :wink:

de stiut, inclin sa cred ca stie...nu cred ca degeaba e cel mai longeviv guvernator de banca centrala in functie
si daca ar putea, ar vrea? :-D :wink:
sau daca ar vrea, ar putea? :? :?

darksid3

Citat din: Siberia din  23 Septembrie 2011, 13:50:23
Si daca stie ceva domnul Isarescu, crezi ca ne poate zice ?  :-D  :wink:

Asta sa i-o spuna lu' mutu! Daca nici ei nu stiu cum vor decurge lucrurile (macar in urmatorii 10 ani), D-zeu cu mila   :-D
11.11

andrei

  Stapanii la vedere,stiu atat cat li se permite sa stie.Cred ca domnul Isarescu e chiar sincer.Nu stie nici el ce urmeaza,pentru ca pur si simplu nu activeaza la nivelul la care se hotarasc destinele omenirii.E doar unul dintre cei care urmeaza ordinele si atat.Totusi am senzatia ca se intampla ceva ciudat acolo sus, la varf.Niciodata nu am sesizat atata deruta printre personajele astea de fatada.Unul da o declaratie ciudata prin State,apoi apare un altul prin Europa si declara taman pe dos,-chestii care nu prea se intamplau in urma cu ceva timp.Nu stiu de ce,dar am senzatia ca daca nu se duce cumva o lupta pt. puterea de decizie la cel mai inalt nivel,intre doua tabere aproximativ egale,atunci toata masinaria a inceput sa scartaie ingrozitor.Ca si domnul Isarescu,prin toata lumea exista oameni asezati in pozitii cheie,in functii inalte,care dadeau pana acum senzatia ca detin perfect controlul domeniului de care raspundeau.In ultimul timp insa se cam scarpina in cap si reactioneaza surprinzator,exact ca unii care toata viata au transmis niste ordine,iar la un moment dat sa-au trezit ca ordinele nu mai vin si trebuie sa se descurce singuri mai departe. Intrebarea e insa( pentru mine cel putin)si in ideea ca nu gresesc in supozitiile mele:haosul acesta e creat deliberat sau se intampla cu adevarat ceva formidabil care a dereglat tot angrenajul acesta construit in atata amar de vreme? 
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

romulus

Citatde stiut, inclin sa cred ca stie...nu cred ca degeaba e cel mai longeviv guvernator de banca centrala in functie
si daca ar putea, ar vrea? :-D :wink:
sau daca ar vrea, ar putea? :? :?
Isarescu este doar un simplu vechil, care da cu biciul in sclavi ca sa faca sluj/fromos in fata stapanilor care l-au cocotat si mentinut  pe el acolo . Cred ca toata lumea isi aduce aminte ca Iliescu, pe cand era presedinte, a vrut sa-l schimbe cu un PSD-ist - parca Florin Georgescu daca retin bine -  si a si anuntat asta la TV .
Surprize, surprize insa : a primit un telefon si a doaua zi si-a inghitit limba, a intors-o ca la noi, la Ploiesti !!
Si ca sa fim si ontopic, lui ISARESCU  nu cred ca i se spune care este " adevaratul  scenariu" dupa care joaca stapanii adevarati ai lumii, ci el ,ca o marioneta ce se afla, spune ce i se spune sa ...spuna  :-D! Ca o avea si el minte sa priceapa cam ce si cum sta treaba , este foarte posibil, ca doar nu-i idiot, insa nu sta la masa cu stapanii ! Culege doar oasele aruncate de EI, ceea ce este jenant /rusinos pentru el, pentru mine, pentru noi , ca romani in definitiv!
Dar ce sa ne mai miram cand, "suptul p....la licurici" a devenit politica de stat, spusa cu subiect si predicat de ala care-si zice " seful statului "! Vai de mama noastra cu asa ....sef !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

acme

Citat din: romulus din  24 Septembrie 2011, 13:34:19
Isarescu este doar un simplu vechil, care da cu biciul in sclavi ca sa faca sluj/fromos in fata stapanilor care l-au cocotat si mentinut  pe el acolo . Cred ca toata lumea isi aduce aminte ca Iliescu, pe cand era presedinte, a vrut sa-l schimbe cu un PSD-ist - parca Florin Georgescu daca retin bine -  si a si anuntat asta la TV .
Surprize, surprize insa : a primit un telefon si a doaua zi si-a inghitit limba, a intors-o ca la noi, la Ploiesti !!

Are 62 de ani acum; in mod normal in 3 ani ar trebui sa iasa la pensie. Oare asa va fi ?

Daca ii urmariti CV-ul o sa vedeti ca a avut un traseu predefinit:
inainte de '89: ASE->Instiutul de Economie Mondiala
dupa '89: MAE->Ambasada SUA->BNR->Clubul de la Roma->Comisia Trilaterala
We're born alone, we live alone, we die alone.

romulus

CitatMAE->Ambasada SUA->BNR->Clubul de la Roma->Comisia Trilaterala
Q.e.d. !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Tayka

Nu aş dorii eu să fiu catalogat drept avocatul diavolilor,dar dacă vorba ceia ,,stăm strâmb şi judecăm drept''vom constata că stăpânii la vedere sânt de fapt cei care hotărăsc,legiferează,execută şi rezolvă până la urmă toate problemele majore ale omenirii,şi atunci când dorim să-i analizăm este bine să cunoaştem ambele aspecte ale paharului.Ştiaţi bunăoară că de câţiva ani buni soarele nu mai este stabil şi clima nu mai poate fi controlată decât în mod artificial cu riscuri şi cheltuieli enorme!?.Sânt convins că cunoaşteţi ceva dar iarăşi numai partea goală a paharului;este vorba despre chemtrails-ere.Ştim cu toţii că ele strică florile,deranjează agircultura,produc diverse reacţii şi boli respiratorii,ba chiar răspândesc diverşi viruşi productori ai maladiilor moderne precum,cancere,gripa aviară,porcină,bovină,etc.dar ce poate nu ştim este că fără ele am avea temperaturi anuale mai ridicate în medie cu 25 grade.!!!Programul este comun şi a fost aprobat de către aproape toate statele lumii,el este secret nu pentru că ar ascunde ceva,ci doar pentru a nu se produce panică.Desigur,că printre medicii care controlează încărcătura aruncată din avioane pentru amorsarea ploilor,poate mai există şi câte un Mengelle dar aceştia nu sânt cuprinşi în programul de criză,ei acţionând probabil la ordinele unei organizaţii criminale plătite de marile concerne farmaceutice.Iată aşa dar şi cealaltă faţă a monedei stăpânilor la vedere,faţă de care este bine să mai ţinem cont şi atunci când vedem enormităţile crizei economice,care probabil sa declanşat şi(mai mult ca sigur!) datorită faptului că acest gigantic plan de salvare (provizorie) a omenirii costă enorm şi devine tot mai puţin eficient. Existau şi alte planuri mai eficace şi mai ieftine dar care acţionau vizibil ceiace ar fi dus la panică. :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

andrei

Iata ce stim noi, cat anume stiu stapanii la vedere ...probabil mai mult, lasand la o parte finalul...cu propaganda MISA in ultimii ani se adevereste sau devine aproape credibil
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

fiulploii

Citat din: Tayka din  25 Septembrie 2011, 13:36:29
....fără ele am avea temperaturi anuale mai ridicate în medie cu 25 grade

Fara suparare insa eu stiu - bineinteles tot din surse oficiale  :lol: ca , in cazul ridicarii temperaturii medii anuale cu numai 10 grade s-ar topi toti ghetarii cu consecintele imediate ale cresterii nivelului oceanului planetar si bulversarea completa a climei .
Poate ca nu e adevarat ce spun nici eu , cine mai poate stii?

romulus

CitatŞtiaţi bunăoară că de câţiva ani buni soarele nu mai este stabil şi clima nu mai poate fi controlată decât în mod artificial cu riscuri şi cheltuieli enorme!?
Tayka, nu cumva asta este numai o "legenda" ca sa poata justifica rahaturile pe care le fac cu chimicale ca sa poata sa ne mai rareasca ? Nu stii ca se vehiculeaza diverse cifre de cati vor sa extermine prin diferite "programe de ajutorare " ??!!
Crezi ca moare americanu' de grija mea, ca nu se face la mine porumbul si ca e seceta mare si ca sa-mi dea el mie cu chimicale peste romanica ? Mira'm-as si n-am cui ! Astia nu trag decat pe turta lor mon ser! Nu-i doare nici la un metru in spatele turului la nadragi de noi . Daca ar avea un oaresce interes, da , de acord: sa-i ramana ceva sclvi pe plantatie, ca sa-i faca menajul americanului care vine sa puna scutu' ! Aia da, ar putea fi un moriv dar si atunci as gasi multe motive de neancredere !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Ganditorul

#40
As veni cu o completare la ceea ce a spus colegul mai sus.
Criza, probleme majore economice - si cu toate astea vrei sa credem ca in loc sa-si aiba grija de propria recolta pe care sa o vanda in locurile "arse de seceta" si "lovite de inundatii" ...marele licurici de peste ocean face gesturi de bun samaritean si arunca cu niscai chimicale ca sa creasca graul si la noi ( ...ca sa nu luam cu pret baban de la ei)
OK... Varianta asta aduce mai mult a Ispirescu.
Cred cu toata taria ca razboiul economic nu cunoaste mila si daca americanii si-ar putea ameliora cumva clima ( scapand de tornade, inundatii si secete) ar face tot posibilul sa traga toate foloasele de partea lor. "I-ar durea in banana" ca la noi sau la altii e seceta sau inundatii ... ba mai mult, ar amplifica aceste efecte nefavorabile pt a scoate profit mai mare( ...varianta asta e valabila pt toti marii jucatori de pe piata economica mondiala).
Nu-mi aduc aminte sa fi procedat altfel pana acum si sa nu profite prin viclenie sau forta de orice avantaj natural.
Dar daca tu zici ca si-au pus in gand sa cheltuieume imense pt "ajutarea omenirii sa treaca de acest balamuc climatic"... asta e. Probabil sti mai multe.

fiulploii

@Tayka , daca citesti aici
http://www.infocon.ro/2011/09/al-gore-si-cercetatorii-din-domeniul-climatic-se-pregatesc-de-hibernare-se-anunta-o-iarna-mai-grea-decat-in-anii-trecuti/
si mergi pe link-urile din articol o sa constati ca temperatura globala nu e deloc in crestere ci doar faptul ca avem din ce in ce mai mult veri toride si ierni geroase . Nu mai gasesc acum dar prin anii '85 aparuse un studiu care demonstra ca ne apropiem de o mica era glaciara . Pe vremea aceea inca nu le trecuse prin  cap la unii sa puna taxa pe emisia de carbon  :evil:

kefren

Citat din: fiulploii din  04 Octombrie 2011, 00:14:41
@Tayka , daca citesti aici
http://www.infocon.ro/2011/09/al-gore-si-cercetatorii-din-domeniul-climatic-se-pregatesc-de-hibernare-se-anunta-o-iarna-mai-grea-decat-in-anii-trecuti/
si mergi pe link-urile din articol o sa constati ca temperatura globala nu e deloc in crestere ci doar faptul ca avem din ce in ce mai mult veri toride si ierni geroase . Nu mai gasesc acum dar prin anii '85 aparuse un studiu care demonstra ca ne apropiem de o mica era glaciara . Pe vremea aceea inca nu le trecuse prin  cap la unii sa puna taxa pe emisia de carbon  :evil:


   In ultimii ani s-a constatat o reducere a ritmului incalzirii globale,totusi efectele ei,in timp, se vad in  evolutia vremii,atat la noi cat si in intreaga lume.Cresterile sunt de ordinul 0,1;0,2 grade,o crestere de 2-3 sau chiar 4 grade ar duce la catastrofe naturale si  fenomene devastatoare.
  Alaturat am gasit un clip unde se poate vedea evolutia incalzirii globale din ultimii ani.
         NASA | 2009 Tied For Second Hottest Year Ever Recorded

fiulploii

Incalzirea globala nu e ,,specialitatea'' Terrei , un anumit grad de agitatie termica se constata si la planetele Sistemului Solar si chiar la steaua centrala , Soarele . Explicatii sunt multe insa cam fara dovezi , doar presupuneri .
Se pare , spun geologii , ca inainte de fiecare era sau miniera glaciara pe Pamant a existat o perioada  foarte scurta de incalzire globala .

Tayka

Citat din: romulus din  03 Octombrie 2011, 22:00:10
Tayka, nu cumva asta este numai o "legenda"
Am zis !
Romulus dacă crezi că totul este doar o legendă priveşte doar puţin mai atent în sus pe cer şi vei observa cum zi şi noapte zeci şi zeci de avioane militare lasă în urmă acel gaz cu rol de dielectric iar dacă priveşti şi în amurg când se activează acest gaz prin relee emiţătoare de micro-unde de puteri f. mari,din locaţii situate în mai toată lumea,şi care acţionând simultan încălzesc f.tare acel dielectric producând ridicarea bruscă a aerului cald şi respectiv înlocuirea sa cu unul rece,vei înţelege atunci desigur dece sânt ploile reci,dece sânt acide,dece se declanşează uneori furtuni puternice ne mai întâlnite pe la noi,sau chiar tornade.
Citat din: fiulploii din  03 Octombrie 2011, 19:37:16
...in cazul ridicarii temperaturii medii anuale cu numai 10 grade s-ar topi toti ghetarii Poate ca nu e adevarat ce spun nici eu , cine mai poate stii?
Într-adevăr aşa este Mea-Culpa,desigur că nu este vorba despre temperatura medie anuală  eu mă refeream doar la temperatura de moment care dacă este de 30* fără intervenţie ar putea ajunge la 55*.
Citat din: Ganditorul din  03 Octombrie 2011, 22:32:42
Dacă americanii si-ar putea ameliora cumva clima ( scapand de tornade, inundatii si secete) ar face tot posibilul sa traga toate foloasele de partea lor. "I-ar durea in banana" ca la noi sau la altii e seceta sau inundatii 
Din geografia fizică ştim că marile câmpuri barice sânt cele care produc clima pe glob.Dacă s-ar acţiona declanşarea artificială a unui factor baric doar pentru o  zonă a globului (respectiv deasupra SUA),acesta activându-se ar acţiona concentrat doar asupra acelei zone în mod catastrofal.Desigur acest efect poate fi folosit ca armă(ex. seceta din Rusia)Însă pentru ameliorare este necesar un sistem global de control al climei.Problema este că odată activat un câmp baric este greu de prevăzut în totalitate reacţia sa.Cât despre uraganele şi tornadele ce se ţin lanţ prin SUA să nu-ţi închipui cumva că vin chiar de capul lor,ci mai degrabă sânt consecinţe a sistemului HARRP. Desigur prin acest sistem se poate produce atât răcirea cât şi încălzirea unei zone,continent,etc.funcţie de factorul baric activat.Dar cum semnele acelei mini-glaciaţiune atât de vorbită,nu prea apar,în schimb soarele şi-a cam ieşit din pepeni,eu tind să cred că mai degrabă ne-om frige şi pe urmă poate (care or mai rămâne)s-or ..congela.. :-D

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).