Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Terorismul în Norvegia şi Dumnezeu

Creat de romulus, 24 Iulie 2011, 20:43:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

romulus

Ce fac norvegienii dupa actiunile clasificate ca acte de terorism (dupa mine acte de  extremism/fanatism politic)?
Pai, mai intai,  dupa  avantul intial cu "islamisti suspecti" ii identifica si ii prind pe o parte din faptuitori care erau norvegieni neaosi ! Stupoare, consternare , comentarii simandicoase, afectate .
Ceea ce m-a intrigat - oarecum - a fost componenta religioasa , ca raspuns al comunitatii statate norvegiene : astazi la pranz biserica norvegiana a organizat o "slujba de  durere si speranta" , transmisa in direct ( repet in direct ) la marele CNN, la care au plans si s-au rugat insusi regele , membrii guvernului si alte oficialitatii inclusiv diplomati straini!
Din curiozitate am urmarit rugaciunile si discursurile  vorbitorilor : o preoteasa norvegiana (nu era calugarita ci popa de sex femenin ) spunea ca faptele teroriste au fost posibile  din cauza " lipsei credintei in Dumnezeu" si gasea vinovati si printre politicienii prezenti !!
Inca o observatie : muti tineri aflati in catedrala din Oslo,- inclusiv din familia regala - plangeau in timpul slujbei ....
Daca as fi vazut asa ceva la politicienii romani mi-ar fi fost scarba , dar la astia norvegieni , care intre noi fie vorba sunt printre cei mai putin confruntati cu probleme sociale : saracie, proteste , revolte, greve , and so on, mi s-a parut ceva inedit !
Se poate desprinde de aici si morala : asupritii politic de regimul basist actual sa lase chatul politic pe la televiziuni si sa treaca la ...fapte !
Nuuuuuu,  nu va ganditi la prostii: nu sa dea cu kalasnikovu in tineretul pedelist, nuuu, doar sa convoace preotii in biserici si preventiv, sa nu se intample si la noi - doamne fereste - sa cultive si sa propovaduiasca mila crestineasca , smerenia, rabdarea....printre poporani sa nu ajungem la vorbele preotesei norbvegiene  ca "lipsa credintei in Dumnezeu " sa le dea ghes aghiuta la cine stie ce nefacute ...
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

fiulploii

Ar fi fain ce propui tu insa :
- beserica noast'a merje pe principiul '' daune si interese '' sau poate trebuia sa pun intai '' interesele''  :roll: atat in tara cat si in afara ei . Daca vrei dovezi de afara de afara , aboneaza-te la oricare grup ortodox roman din afara si vezi cererile de ajutor ce se posteaza de catre diversi romani ce cred ca daca ambasada nu te ajuta atunci macar biserica iti intinde o mana de ajutor si ai sa vezi si ce cerinte si taxe se percep de catre cler . Dovezi din tara sunt la tot pasul.

- vreau sa spun ca si beserica nu ajuta pe oricine ci functie de rang, statut, bani . Si vorbesc din experienta . Este acelasi principiu omenesc promovat pe undeva pe aici pe forum si anume ca nu bag in sama pe neica nimeni . Daca asa e corect pentru un ''mirean'' , nu mi se pare corect pentru un ''initiat'' religios .

Dixit !  :fullmoon:

romulus

Citatmerje pe principiul '' daune si interese '' sau poate trebuia sa pun intai '' interesele'' 
Asta de cand cu ultimul preafericit !  Observatia e corecta .
Ce zici insa de norvegieni ? Or fi ei asa de religiosi ? Ca printre primele - daca nu chiar prima - manifestari publice de "dupa", sa fie o slujba religioasa? Asta ma mira .
Sa fie numai fatarnicie si/sau P.R. ? Habar n-am !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

fiulploii

Citat din: romulus din  24 Iulie 2011, 22:04:09

Ce zici insa de norvegieni ? Or fi ei asa de religiosi ? Ca printre primele - daca nu chiar prima - manifestari publice de "dupa", sa fie o slujba religioasa? Asta ma mira .
Sa fie numai fatarnicie si/sau P.R. ? Habar n-am !
Am zis !

Puterea obisnuintei

...
intr-o zi un lup veni si manca o oaie.
Ciobanul isi lua pusca , merse in padure si spre seara veni cu lupul mort .
A doua zi alt lup veni si manca o oaie .
Ciobanul isi lua pusca , merse in padure si spre seara veni cu lupul mort.
..........
A sasea zi alt lup veni si manca o oaie.
Ciobanul isi lua pusca , merse in padure si spre seara veni cu lupul mort.
A saptea zi , o oaie manca o oaie.
Ciobanul isi lua pusca , merse in padure si spre seara veni cu lupul mort. ''

Omul e un ''animal'' social. Norvegia, tara pasnica prin excelenta traieste ceva de neinchipuit si fiecare se simte dator sa-si transmita cumva sentimentele de compasiune si de ingrijorare si alta modalitate nu se mai cunoaste decat o slujba religioasa , pioasa si comemorativa . Vremurile cand Anticii se bucurau si organizau petreceri in cinstea celui ''dus'' au apus; cum ziceam , alte vremuri -alte moravuri .

De aici incolo intervine si PR-ul, normal  :roll:

Asa ca o barfa , asasinul oficial era motivat de ''eliminarea musulmanilor din Europa'' , austriacul care a tras in romanul nost' a declarat ca nu il cunostea ci doar s-a simtit amenintat, iar daca ne uitam in 'Merika is f dese cazurile cand un tip intra undeva si trage la secerare cu armele din dotare. Acelasi tipar a fost si la Oslo si seamana cu cazurile de ''zombi'' - roboti ucigasi umani care aud o voce sau au convingerea ca le vorbeste dumnezeu si simt ca misiunea lor e sa faca dreptate. Un caz de asta o fost si in Romania . Se pare ca exista tehnica necesara de a crea astfel de zombi . Scopul ? Cresterea insecuritatii pentru a accepta planurile de ingradire a libertatii individuale, etc, etc.

Nu uitati ca e doar '' gossip ''.  :evil:

dab270277

Bine spus fiulploii. Omu este un animal partial domesticit.

Sau mai bine spus este o creatie "neterminata" sau "alterata de ceva". In felul asta nu supar nici pe ala cu coarne nici pe ala cu barba alba. Norvegia era o tara pasnica in care nu exista un control draconic al libertatii individuale. Sa vezi de azi inainte ....
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

tractorbeam

Citat din: dab270277 din  25 Iulie 2011, 01:09:01
.... Norvegia era o tara pasnica in care nu exista un control draconic al libertatii individuale. Sa vezi de azi inainte ....
Pai de aia avea dementu' ala permis pentru 3 arme dintre care una era mitraliera. Nu pistol, nu pusca, nu carabina, nu semiautomata ci direct MITRALIERA - stiti aia care ati facut armata - scula aia unde ai incarcator/banda cu cartuse si tragi foc automat. Ca sa ucizi peste 80 de persoane care nu sunt tinte statice iti trebuie vreo 3 galeti de munitie taica! Hai sa zic ca pe primii i-a curatzat static ca nu s-au prins dar odata ce ceilalti au vazut ce se intampla, au fugit ca iepurii.
Deci a avut suficient timp sa-i "vaneze". Animalul asta s-a pregatit din timp si si-a rumegat actiunea pe indelete.

Arhanghelul

#6
Tabăra de copii care au fost împușcată în Norvegia a fost o tabără de solidaritate cu poporul palestinei.
Chiar cu o zi înainte de a fi împușcați, copiii țineau banneruri ,,Boicotați Israelul"
Acest articol a apărut în presa norvegiană chiar cu o zi înainte de masacru:

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fpolitisk.tv2.no%2Fnyheter%2Fst%25C3%25B8re-om-israel-palestina-konflikten-%25E2%2580%2593-okkupasjonen-ma-opph%25C3%25B8re-muren-ma-rives-og-det-ma-skje-na%2F

Eu zic ca raspunsul este in alta parte decat la crestinism ... este o actiune de "fals flag" ... in genul Pearl Harbor sau 9/11 ...

QUI PRODEST?

Atentatele lu' peste prajit din Norvegia.
http://www.220.ro/video-news/IMAGINI-TULBURATOARE-MASACRUL-DIN-NORVEGIA/zctHLFJ2SN/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Siberia

#7
Cu asasinul din Norvegia e un pic mai complicat... Luand firul legaturilor lasate pe internet/Facebook de catre el, lucrurile s-au complicat, ducand la o grupare masonica si la un program detaliat si ascuns in paginile unor site-uri care initial s-a crezut ca ar avea legatura cu WoW (World of Warcraft). WoW se pare ca era cea mai buna scuza in spatele careia sa se ascunda si sa-si urmeze planurile (conform celor scrise de el - sau de cei care au regizat asta). Unul dintre site-urile cu care media a facut legatura i-a bagat pe norvegieni mai mult in ceata este (http://www.pccts.com/) dar se pare ca cei in cauza se disculpa (http://www.quofataferunt.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=1152:pccts-pcctscom).
Probabil ca norvegienii se gasesc in fata unui caz in care mai totul este regizat si deocamdata nici ei nu stiu sigur cum sa abordeze problema. Ai un asasin care-si creaza un profil pe Facebook cu 2 sau 3 zile inainte de-a da lovitura si care ascunde un puzzle pe internet pentru a gasi lumea detalii privind planul sau, achizitionarea armelor si a uniformei de politist, un manifest care plagiaza manifestul UnaBomber care sa-i motiveze actiunea.
In plus, Norvegia care "simpatiza" cu Palestina se trezeste cu un vehement nesimpatizant care vaneaza musulmani :D Ce poate fi mai frumos de-atat ?
E normal ca pana la elucidarea (probabila) a cazului, lumea sa reactioneze cat mai decent si cat mai cu bun simt.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Arhanghelul

Ce nu-mi place ca suntem suntem bagati in poveste indirect ...

http://www.cotidianul.ro/152799-Vlad-Tepes-idol-pentru-Anders-Breivik-atentatorul-din-Norvegia

In general oamenii de pe mapamond stiu de noi romani doar prin cateva expresi : Hagi , Nadia , Dracula (aka Vlad Dracu din neamul Dragonilor ) ,Ceausescu , Budapesta ? , crestini ortodoxi , copii abandonati , aurolaci , tigani (r Romi creaza confuzie ) ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Serban M

#9
Ar fi interesant ca tipul sa fie putin cam.... ne-uman. Prea multe put in povestea asta, mai ales chestia cu predatul.    :lol:

Arhanghelul

Citat din: Sirius13 din  25 Iulie 2011, 11:49:35
Ar fi interesant ca tipul sa fie putin cam.... ne-uman. Prea multe put in povestea asta.

Pai c-am asa inclin si eu ... o fi soparlian ... sau manciurian .
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Siberia

#11
Manciurian mai degraba... soparlanii eventual manipuleaza, nu se predau fiindca nu se implica direct in actiune.
Insa nici macar nu este nevoie de vreun soparlan pentru acest gen de actiuni.
Iar predatul are un scop: daca Media internationala va difuza in direct un mesaj de-al individului in timpul procesului sau, obiectivul actiunii va fi pe deplin indeplinit.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti


Urban

#13
E papusel baiatu'.
Asta se intampla cand intra acolo unde nu trebuie astia cu minte scurta si lipsa in cultura...
Nu e nici o conspiratie... papuselu' a intrat in cercurili alea oculti si a vazut el pe acolo ca ceva nu corespunde cu ce vede pe strada si a zis sa corecteze eroarea da si-a dat cu stangu' in dreptu'... end of story.
De aia la gradele inalte acced numai cativa si nu nea Gigel din uzina...

andrei

  Da,da.inteleg ce spui,dar ia gandeste si asa:Acolo sunt multi papusei si putini initiati.Daca cinci sase papusei mai ,,corecteaza" niscai erori si pe urma declara ca il au idol pe Vlad Tepes ,Stefan cel Mare,Mircea cel Batran si ma rog, mai sunt o groaza de voievozi romani , mai vine si madama aia din America sa ne laude ca ce aliati buni suntem noi cu americanii prin Afganistan si prin Irak si ca nu puteau sa il omoare cu o zi in urma pe bin Laden fara unii ca noi alaturi...  Iti mai dau vre-o doua, trei exemple ,daca vrei, in care suntem bagati in fata cu mare valva si complet aiurea.Vrei sa spui ca papuselul ala nu gasea alt idol, sa zicem printre vikingi (ca au avut destule capetenii,poate mai cruzi decat ai altora), sau printre ai lui,Templieri,Ioaniti,Teutoni,care omorau din placere si in numele credintei femei si copii in cruciade prin Palestina, decat hodoronc-tronc Vlad Tepes?! Nu te supara, dar imaginea lui Vlad Dracul(roman), este acum asociata(pe langa vampiri)si cu imaginea astuia si stindard pentru altii ca el.Corect?
'
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.