Sectiune pentru limba româna > Extraterestri

Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)

(1/18) > >>

Xanadron:
Vazind azi bannerul pentru o propusa "World Disclosure Day":
(8 iulie):

http://www.worlddisclosureday.org/

...in care sint invitate diverse organizatii sa-si arate sprijinul pentru DISCLOSURE ( = dezvaluirea faptului ca sintem vizitati de ET :) si guvernele au de ceva timp relatii/acorduri cu civilizatii din alte lumi - definitie necesara poate pentru unii), m-am gindit ca n-ar fi rau sa facem si noi, forumistii RUFOn, ceva pronosticuri - desi fara premii :-D - apropo de eventuala data a producerii... la fel de eventualului eveniment.

Hai sa-ncep eu insa (cu argumentele vin un pic mai incolo): cred ca undeva-n primavara... sau maxim vara lui 2012 e momentul deja ales de sforarii NWO. :evil:
De fapt e cam mult spus "ales", fiindca sint/vor fi (dupa mine) fortati s-o faca...

P.S. Poate c-ar fi cazul sa semnam si noi, forumistii, petitia respectiva? :roll: (sub ce forma organizationala reuniti, ramine de discutat) - n.b. Evident, doar daca nu sinteti cumva impotriva Disclosure... :lol:

panta_rh_ei:
Un interval de timp cuprins intre 8-12 luni se scurge relativ repede si vom vedea daca previziunile tale au fost corecte , chiar daca ai uitat sa mai adaugi argumentele promise. Daca admiti un raspuns cu variante prognostice, incerc eu unul:
- daca sunt deja pe aici si conlucreaza cu unele guverne inseamna ca disclosure s-a produs deja( chiar daca nu pentru toti pamantenii care.. in viziunea intereselor lor... reprezinta o componenta neglijabila)
- o parte din OZN-uri sunt sigur... reale deci... si-au facut cunoscuta prezenta si pentru muritori
-daca asteptam ca Obama sau doamna aceea delegata sa negocieze cu ei in cadrul unui protocol exopolitic.... sa apara la TV si sa ne spuna ce-au hotarat, nu cred ca asta se va intampla intr-un viitor apropiat pentru ca...asa cum am spus.. suntem cantitate neglijabila-fie ca ne place sau nu- si pentru ei si pentru elita mondiala
-daca interesele lor o cer .. vor apare pur si simplu printre noi.. fara sa le pese de impresia sau reactia noastra- cand?  oricand.
-in concluzie... anul 2012 e un viitor prea apropiat pentru a face cunostinta la modul concret cu ei, indiferent cine sunt desi eu mi-as dori sa ai dreptate-sunt pregatita psihic pentru asa ceva si.. chiar vreau sa apara cat mai curand
-Argumentul meu.... -o logica simpla :ufo:

fiulploii:
http://www.youtube.com/watch?v=T4uavnitkhI&feature=player_embedded#!

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Webre#Institute_for_Cooperation_in_Space
Interviu cu A.L.Webre pe vremea cand era directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu ICS transformat mai apoi in ISCOS- Institute for Security and Cooperation in Outer Space

,,Am 67 de ani. M-am nascut într-o baza navala din Florida, în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Locuiesc în Vancouver. Sunt Doctor în Drept si Judecator al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi. Sunt casatorit, am un fiu si doua fiice vitrege. Traim într-un univers de origine inteligenta. Sunt dovezi ca exista civilizatii etice mai avansate decât a noastra, care participa la procesul nostru de dezvoltare.
 - Dati-mi dovezi.
 Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat în programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre.
 - Aceasta înseamna ca deja a avut loc contactul cu extraterestrii?
 Da, dupa spusele acestor martori guvernul Statelor Unite lucreaza cu ei în secret înca din anii 50.
 - ???
Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori înaintea raselor extraterestre.
 - Vreun contact?
A avut loc o întâlnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte.
 - ???
 Credem ca în anul 9500 î.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decât noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamânt.... În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, în care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. Îl puteti vedea pe siteul Exopolitics
 - Exista 3 astronauti care ne asigura ca au vazut viata extraterestra.
 Da, Buzz Aldrin care a calatorit cu Apollo XI spune ca la sosirea pe Luna, în 1969, erau doua nave extraterestre mari în jurul marelui crater; versiunea lui a fost verificata de mai-marii oficiali ai NASA.
 - Am ramas fara cuvinte.
 Doctorul Steven Greer, director al Proiectului „Disclosure” (Dezvaluire), a adunat mai mult de 500 de marturii de la armata, guvern si inteligente de ordin superior, care sunt martori ai prezentei extraterestre, iar aceste dovezi au fost facute publice în mai 2009, la Clubul National de Presa din Washington. Mexic, Chile, Brazilia si Peru si-au facut publice arhivele despre OZN-uri. Recent si Franta, Suedia, Danemarca si Marea Britanie, care a scos la lumina 7.200 de dosare OZN adunate de D155, o unitate secreta a Ministerului Apararii.
 -  De ce nu se dezvaluie existenta vietii pe Marte?
Din ratiuni politice. Vom insera o întrebare, invocând legile libertatii de informare, pentru ca NASA sa recunoasca viata inteligenta de pe Marte.
 - Iar martienii de ce nu se prezinta ei însisi în societate?
 Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla într-o carantina impusa de catre conducerea universului. Si aceasta carantina se încheie acum... Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar între 2010 si 2020 putem începe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii.
 - Si primul contact va fi cu martienii?
Da, deoarece exista multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii si cunoastere, iar noi avem o planeta verde pretioasa pe care ei pot emigra.
 - Cum functioneaza universul?
 Exista multe dimensiuni si universuri paralele cu al nostru. Unele civilizatii extraterestre vin din alta dimensiune, alt univers paralel, de aceea OZN-urile pot aparea si disparea.
 - Cum sunt aceste civilizatii mai evoluate?
 Se pare ca traim într-un univers organizat, iar civilizatiile mai etice au reusit sa domine dimensiunea Timp si probabil ca ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastra. ...
 - Dar suna teribil.
Dupa unele teorii, evoluam în forma acelerata pentru a abandona economia de razboi permanent si pentru a o transforma într-o economie sustenabila. Constiinta umana se dezvolta pentru a intra în vârsta universala si pentru a se relationa în mod deschis cu aceste alte civilizatii. ...Ne-ati putea da o mâna de ajutor. Exista o norma primordiala: nu se intervine în evolutia unei civilizatii de pe alta planeta. Dar în foarte putin timp omul va învata sa foloseasca teleportarea cuantica si sa scoata energie din spatiu. Suntem într-o era de tranzitie, în care trebuie sa decidem daca mergem catre distrugere ori catre evolutie.
 - Ocupatia dumneavoastra consta în a studia marele guvern al universului?
Exopolitica este o stiinta sociala care studiaza relatiile dintre civilizatia noastra umana si alte civilizatii inteligente din univers. Unul din primii nostri pasi pentru diplomatia universala va fi prin intermediul civilizatiei martiene. Personal, lucrez cu doctorul Norman Miranda, seful de cabinet al presedintelui Ansamblului General al ONU, pentru ca ONU sa reprezinte Pamântul în fata civilizatiei de pe Marte.''

http://peaceinspace.com/   

Pe de alta parte , o seama de lucruri prezentate pe situl  http://www.exopolitics.com/ mi se par cam aiurea  :-D 
Deci, prea multa informatie neesentiala, prea mare mixajul real-ireal-posibil-imposibil incat la ora actuala nu prea zaresc luminita de la capatul tunelului  8-)
Are cineva vederea mai buna?

Xanadron:
Greu de "clarvazut" in spatele usilor inchise, fiulploii - da-i clar ca diverse teste legate de o anume forma (mincinoasa si incompleta, evident :-D) de "Disclosure" sint si acum in derulare pe carca noastra - testate pe straturi sociale mai... speciale, cu un nivel intelectual si de informare peste medie.

Cum a fost celebrul - pentru unii - topic de pe reputatul Open Minds Forum, in care o asa-zisa "Source A" (pseudo-ofitzer superior inventat de U.S.Navy - un oarecare Richard Theilmann pe numele sau real) in combinatie c-un serviciu "din trei litere", asa cum s-a demonstrat intr-un final, a tot "sifonat" vreme de doi ani despre discutiile de la nivel ONU pe tema strategiei dezvaluirii adevaratei istorii a umanitatii si-a conexiunilor cu supraveghetorii/modelatorii nostri. :-(

Cu care se si intalnise cica tipu', fiind supus in scopul asta chiar la anumite operatii chirugicale de adaptare la mediul ET-ilor ierarhic superiori - care-ar fi fost un soi de "roci fierbinti" :lol: pe baza de siliciu, avind puteri miraculoase. "Roci omnipotente" cu asociati/subordonati cumva o rasa de  reptilieni "draco" :martiansad: cu aspect de T-Rex si niste mici gri p-acolo, :moon: sa fie tacimul SF complet. Nu va mai povestesc cit de injurat eram (de majoritatea, doar putini sustinind scepticismul constructiv) cind le demontam punctele slabe ale SF-ului lor cam naiv.
Ce continea totusi si... sferturi de jumatati :-D de adevar.

Intr-un final, dupa peste zece mii de postari, :-o totul s-a fasait anul trecut, prin dezvaluirea, dupa multiple deductii/analize demne de-un roman politist, a identitatii reale a "Sursei A" si a conexiunilor lui. De care nici [probabil] inocentii ziaristi din New York utilizati drept "curele de transmisie" (Pickering Brothers, proprietari ai unui bar) n-aveau habar.

Interesant e si faptul ca erau infiltrati pe respectivul forum si 2-3 sustinatori fanatici ai teoriei (credibile pina la un punct) si destui ajunsesera sa creada povestea. Tin minte ca o "forumista" avea un talent literar iesit din comun (fiind de fapt se pare scriitor SF :-D profesionist - deconspirat si el cumva intr-un final).
Oricum, analiza multiplelor si diverselor reactii ale "massei critice" de forumisti cred c-a dat de lucru unei duzini de psihologi ai armatei americane.
Operatiune - teoretic - posibila si pe RUFOn, de ce nu? 8-)
In fine, toti "actorii principali" ai testului de pe OMF s-au "evaporat" abrupt dupa deconspirare - fara ca Theilmann asta sa patzeasca ceva pentru falsificarea statutului sau, pina si la dineuri oficiale date de U.S. Navy (unde purta, culmea, uniforma militara !!!)

Terminind acum cu digresiunea asta cam lunga, inclin sa cred ca "ET Disclosure" va veni cumva... de la sine, fara sa fie rezultanta vreunei aplicari de strategie a mult prea dezbinatelor factiuni umane de la pupitrul de comanda (haotic in mare masura) al umanitatii actuale - versiunea 1.0, ca aia 2.0 e deja pusa la curent, dupa umila mea parere.
Chiar daca dupa aceleasi principii ale compartimentalizarii informatiei, de tipul "need to know".

Evident ca analiza fenomenului e mai stufoasa (iar ai dreptate, panta_rh_ei), asa ca o revenire-doua ar fi necesara.
De-om mai avea timp si de asta.

Xanadron:
Sa nu uit o minuscula precizare: cind spun ca Za Disclojar :-D ar trebui sa vina de la sine si cumva "de nevoie" nu ma gindesc la vreo "Rapture" (Inaltare crestineasca :star:), ci mai degraba la un scenariu similar filmelor tip "left behind".

Adica la tabloul unui Pamint aproape muribund, parasit fara scrupule de-o buna parte din gashca Omenirii 2.0. :|
Cu resturi ale versiunii 1.0 "trezite" si informate volens-nolens, probabil in penultima clipa.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version