De fapt ce se asteapta de la acest "Disclosure" ?
Serios acum, ce asteapta fiecare dintre noi de la acest Disclosure ?
Si ce credeti ca se va intampla dupa Disclosure ?
Si de ce credeti ca suntem atat de importanti pentru o alta specie incat sa vrea sa se prezinte in fata noastra, sa ne mangaie pe cap si sa ne ajute sa mergem demni cu ajutorul a doua picioare din dotare ?
Pentru ce asteptam acest Disclosure ?
sa dau si eu un pronostic, si il dau in baza evenimentelor din ultimii ani, in baza celor citite, simtite si ..cam atat ca e destul

ma astept la un disclosure nu ca in scenariul tau @Siberia, la moda prin zecile daca nu sutele de filme a la Hollywood, cu ET rai, pusi pe decimat si/sau asuprit o amarata de civilizatie umanoida...creatie sau nu a unora din muuultele specii ce populeaza universul si ne viziteaza planeta de muuultisor..
scenariul pe care il eu "vad" e unul in care liderii sau PTB, vor fi fortati sa recunoasca oficial existenta si interventia acestor ET (sau cel putin a unora din ei) in istoria noastra si ..deschiderea portilor universului pentru civilizatia umana - asa cum a mai fost deschis si pentru resturile de civilizatii care s-au perindat in trecut pe meleagurile mamei Geea..
evenimentul asta, ar trebui sa destupe mintile civilizatiei umane, si sa ne puna pe drumul cel bun, drumul cunoasterii in adevaratul sens al cuvantului..unde viata este pretuita la adevaratul ei nivel, si unde fiecare se poate dezvolta in directia dorita, fiecare poate explora minunile creatiei, vedea colturile universului si.. poate ajunge acolo unde nu a mai ajuns vreun om vreodata..deja suna a Star Trek

dar..imi place serialul..si sunt si fan SF..

cred ca avem o importanta ceva mai mare decat ne imaginam pentru orice civilizatie ET, mai ales fie ea avansata, punct in care, zic eu (si e parerea mea evident) au trecut de mult de razboaie si pretuiesc diversitatea vietii si creatia divina..
de ce nu poate avea loc un astfel de scenariu? in care lucrurile vor fi OK, in care putem calatori unde vrem, cand vrem..bea un spritz cu un ET in Alpha Centauri sau in Antares (ca tot e constelatia mea, a Scorpionului

); tre' neaparat sa ne imaginam scenariile astea pe care le vedem in toate filmele SF nasoale?
ei bine, mie nu imi plac astfel de scenarii, si aleg sa cred intr-un viitor luminos pentru civilizatia umana si ..un disclosure adevarat, real si ..un drum catre stele

AMIN!
si..desigur, e numai parerea mea, viziunea mea, de visator si optimist ca in maxim 2 ani se va petrece acest
Disclosure ..la urma urmei, in final, triumful va fi al visatorilor!!!