Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale

Creat de Xanadron, 21 Iunie 2011, 15:29:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: mr din  26 Aprilie 2013, 15:11:10
.. Din punctul de vedere al sistemului, da, esti un conspirationist naiv, demn de ridiculizarea societatii!
In schimb, ierahizarea canafilor sub palaria cuiva se aseamana al naibii de bine cu sistemul piramidal de conducere existent peste tot in lume. Sistem care permite ca putini oameni, fara a-i putea arata cu degetul, conduc destinele celor multi. Si cum o fac simte fiecare pe pielea lui...
Putea foarte bine sa aleaga cate un canaf, de fiecare parte, asa de décor. Dar nu este vorba de decor aici...
Asa e cum zici numai ca eu observ o modificare in '' program'' : daca in anii '970 ridiculizarea atingea valori maxime azi este la nivel minim posibil spre o acceptare de catre sistem in genul :
  - Uite mai, treci aici , ai 200 km patrati teren de joaca conspirativa impreuna cu altii de acelasi gen . te poti juca in liniste , iti poti imagina ce vrei esti un rau necesar  :evil: Pentru ca realitatea '' bate'' filmul si chiar ceea ce ai putea tu sa iti imaginezi. Hai, joaca-te si lasa oamenii cu adevarat importanti sa conduca omenirea asta animalica spre zari mai inalte.

Pe de alta parte , eu vad ''pareidolic''  :evil: un ozn rosu ca o incununare trimfatoare a 2 vimane, piramide sau sisteme piramidale  . La si prin infinit . Si mai ales simetric .
Faptul ca un locotenent al generalului negru a ajuns pe functie de general alb poate semnifica ca suntem in punctul in care Yin apare din Yang cu tot ce implica asta.
Strugurele parca simbolizeaza Pleiadele  :roll:  Care Pleiade cam corespondeaza cu niste oameni - evident ca dupa spusele altor oameni sau dupa scrierile unor cronici vriliene
Zic si eu ...

Arhanghelul

#76
Poze facute pe langa Parcul Cismigiu ... cred ca interesante ... asa ca niste observati inedite/instantanee ... in starea "open mind" ... :mrgreen:

Le-am postat azi (deoarece azi am avut timp sa le vad ... in "liniste") ... cu toate ca sunt facute pe 03.08.2013 ...

P.S. Pozele sunt facute intr-o arie de 300m2 ...piticania este un Renault Twizy ... parcat in fata D.C.C. ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

#77
Statuia Mothman-ului (Omu'Molie) pare să nu transmită vreun mesaj "subversiv", fiind aparent doar o marcare clară a unei ciudate întîlniri de tip apropiat din 1966 (v. placa de pe soclu).
...Puţini se-ntreabă însă cine finanţează monumente de genul ăstuia? (care costă, nu glumă - v. şi celebrele Georgia Guidestones, pe care nici pînă-n ziua de azi nimeni nu ştie cine le-a plătit.)

Cineva-ul care "bagă bani" în simboluri d-astea nu poate fi, zic eu, decît un grup interesat [şi] de modelarea gradată a religiei spre un gen de semi-Disclosure, circumscrisă totuşi Dogmei.

Fiindcă eu văd aici o tentativă de... semi-universalizare a aceloraşi aberaţii teocratic-patriarhale de fapt, caraghioasă prin naivitatea "explicaţiilor" cu tentă New-Age cusute Scripturilor (la fel de naïve) cu aţă cam albă - v. de ex. scremerile recente ale astronomilor vaticanezi pe tema Alienşilor :-) creaţi tot de nenea ăla cu barbă albă - oare tot după chipul şi asemănarea Lui? :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Stire care merge aici, unde s-au discutat en-gros "anomaliile" de natura simbolistica sau nu ale aeroportului din Denver - care include intr-adevar o baza secreta subterana "DUMB' enorma, construita-n cadrul programului COG (Continuity Of Government):

http://www.intellihub.com/exclusive-secret-underground-base-beneath-denver-international-airport-now-revealed-whistle-blower/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#79
...fiindca tot de simboluri oculte pictate/modelate verde-n fatza e vorba-n definitiv si-n cazul balului astuia "illuminat" de-acum 42 de ani, organizat... pur intimplator :wink: la una din miile resedinte ale clanului Rothschild: :evil:
http://www.hangthebankers.com/photos-from-a-1972-rothschild-illuminati-party/

Atasez doar doua poze, pentru cei care nu le pot accesa (sau le e lene s-o faca). 
-  colivia (Matrixului, ce mai intrebati? :-D) purtata de celebra Katherine Hepburn daca nu ma-nsel (mai are rost sa adaug ca Hollywoodu-i una din cele mai subtile... custi ale spiritului?)
-  mese "decorate" cu papusi... torturate, cu capetele sparte etc.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

#81
Coperta ultimului numar "The Economist" (revista... posedata :lol: de clanul Rothschild, :evil: pentru cine nu stie inca) poate fi inclusa in aceeasi categorie de simboluri vizuale ...nu tocmai subliminale, comentate aici (linkuri sint mai multe, dar asta-i mai bunicel):

http://www.theburningplatform.com/2015/01/10/the-economist-2015-cover-is-filled-with-cryptic-symbols-and-dire-predictions/

...Voi ce parere aveti? (inclusiv despre unele simboluri lasate-n suspensie, cum ar fi sagetile alea doua cu cozile inscriptionate 11.3 si 11.5 - hmm, de ce le-o placea oare degeneratilor astora nr. 11 la nebunie?)

Nici aspectul dual al fetzelor diverselor personaje "VIP" figurate, contemporane ori istorice (alb/negru pt. primele, color pt ultimele) nu-i lamurit, da' sigur inseamna si asta ceva - poate ca astea prezente or fi clone si alea trecute singurele "adevarate"?! 8-)

In orice caz, "flautistul ispititor", personajele (cam multe) din Alice In Wonderland ori broasca testoasa (simbol al miscarii Fabiane) "vorbesc" la fel de clar ca globul pamintesc tip Janus cu fetzele Est-Vest sucarite, ursul panda culturist cu steagul Chinei pe izmene ori ciuperca atomica :star: din dreapta-sus, dar alte simboluri ramin oarecum ambigue.

Inca o data ni se demonstreaza insa (parerea mea) ca diabolicii nostri sforari au devenit d-un tupeu incredibil :x si ne expun verde-n mecla ce ne asteapta (probabil ca-n 2015).

Nicio surpriza totusi pentru expertii-n NLP (printre care cred c-am ajuns si eu... fara s-o vreau :-D), care stiu prea bine ca-n felul asta se "adoarme" eficient o anume felie a subconstientului colectiv, pe linga alte efecte malefic/benefice (primul atribut fiind rezervat, evident, exclusiv NOUA.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#82
Uite cum ma paste Alzheimeru'  :lol: - zic asta fiindca uitasem spilul simbolului 11.03:  "Seismul din Japonia (11.03.2011) - consecinte, evolutii".
De fapt si era post-the Fukushima "staged event" pare figurata prin luptatorul sumo jucindu-se cu polaritatile bateriei aleia (ar fi vorba de noi surse de energie pe care japii au fost stimulati sa le foloseasca... fiindca descoperite-s demult, dupa renuntarea la centralele nucleare).

Si "ochiul atoatevazator" format de palmele Merkeloaiei cu nasturele de la jacheta arata clar dupa muzica cui danseaza (inca...) SI Germania, titlul "PANIC" de pe revista aia de sub puradelu' chinez infulecind spaghete e la fel de sugestiv, dar Spiderman-ul e ceva mai... interpretabil (unii zic ca "personaju' bun" paraseste scena globala, pe cind altii sustin ca S-M il buzunareste de fapt pe premierul presedintele [?] Indiei.) :-D

...De ce-or avea insa nu doar Putin, ci si Obamache cravatele rosii?! Prietenii stiu de ce... 8-)
Iar ochelarii "spy-style" aplicati ex-KGB-istului Vladimir Vladimirovici pot insemna si ei mai multe - inclusiv fereala de-a fi observat cind toarna (poate) gogosi anti-Cabala. :wink:

Si tot asa pina s-o-nsera (inca mai sper totusi ca nu inainte de-o noapte "atomica" :fullmoon:).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

#83
Din postura unui cititor obisnuit, care trece cu vederea detaliile, coperta pare a fi una obisnuta, o banala poza de grup cu conducatorii lumii. Clar nu este dedicata acestor privitori.
Insa la o privire mai atenta, coperta este halucinanta. Nimic nu pare inserat la intamplare acolo.
Si eu zic ca marea parte din fetele alb-negru simbolizeaza faptul ca acestea reprezinta niste papusi in mainile sforarilor. Indiferent ca au suflet sau nu.

Ce mi se pare foarte ingrijorator este ciuperca atomica. Sa fi hotarat oare ca-n 2015 sa se dea liber la utilizarea militara a focoaselor nucleare? Asociata cu una din cele doua fete ale globului mai ingrijorata si cu conturul asiatic, putem deduce cine va fi "beneficiarul"?

11.5 si 11.3 (sau 5.11, 3.11, sau combinatii) de pe sagetile infipte in pamant/podea cred ca se refera destul de clar la ceva legat de cutremur. Ca o paranteza, deloc intamplator si fara vreo explicatie oficiala, activitatea seismica din zona Vrancea/Buzau este extrem de intensa cu o medie de un cutremur moderat pe zi. Ceva se petrece acolo si sunt sigur ca exista o explicatie plauzibila, in anumite medii oculte.

Ar putea fi si o migrare/mutare/extindere a protestelor de strada din zona Hong Kong, in Singapore sau producerea unui eveniment major acolo, asociat cu fata mascata alaturata care se uita prin binoclu (sau poate intregirea puzzle-ului cu disparitiile avioanelor).

Omul paianjen, dintre toate personajele, se agata tocmai de premierul britanic, simbolizand ca Anglia sustine din umbra tot ce se intampla pe planeta.

Copilul chinez inca se indoapa din meniul Mc Donalds american, langa ursul panda musculos, insa cu panica.

De remarcat si batul (sau ce-o fi) cu steagul britanic care strapunge toba mare americana...

Binenteles, pentru a fi inteles rostul fiecarui personaj, a fiecarei atitudini si a elementelor fantastice care completeaza mesajul pe care vrea sa-l transmita aceasta coperta, este necesara o cunoastere si intelegere fina a contextului global pe care putini semeni o au. 
Fauritorii acestui tablou cu siguranta stiu ca putini inteleg cu adevarat mesajul intreg, o parte importanta inteleg franturi, iar marea masa....mai nimic. Da, poate fi un prilej de lauda pe fata, zic eu, pe langa multe altele...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Da, f. bune observatii. Si chiar daca o mica marja de eroare a oricarei interpretari a rothschildienei publicatii (v. logo-ul The Economist - alb pe fundal rosu) ramine inevitabila, esentza "mesajelor sinistre" nu poate fi ratata. Cu precizarea la fel de valabila "de catre unii". 8-)

Revenind apropo de cravate si logo-uri, ar fi totusi simplist sa echivalam semnificatia "sinistra" a stingii (din vremuri imemoriale, inclusiv in artele vizuale) cu culoarea rosie a experimentului asa-zis comunist, simbolistica cravatelor putino-obameze (Est-Vest deci) fiind mai subtila zic eu, pe linia impunerii gradate a unui pseudo-socialism global de tip fascisto-corporatist (v. China "comunista" cica - hehehe).

...Dar si unele absentze din tablou pot insemna ceva (UFOs :ufo: par egzampal? - aham, mai e deci pin'la Disclosure...)

P.S. Toba aia cic-ar fi preluata de pe celebrul LP din '71 al lui Don McLean ("American Pie") si-ar semnifica evaporarea "visului american" (cf. "Bye-bye miss american pie"). Posibil.
Interesant ar fi dac-am vedea si ce scrie pe cutia livrata de drona aia (quadrocopter). ...O fi a Pandorei?! :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei


Poate fi şi altceva? UE între Rusia mai mult sau mai puţin îngrijorată şi americazâmbăreaţă  :-D deţine ochiul care vede tot şi comunică cu djinul care-i umblă pe la poale (ce i-o spune oare?). Toba spartă+umbra propriei mâini sub formă de pistol îndreptată spre corazonulobamachez(un alt JFK?) asociată cu usnavy cu masca pe figură(închisă-i gura)+măna care aparent nu apartine nimănui dar care afişează semnul masonic, ambele în postura de capitulare/predare  sub ameninţarea kalaşnicovului islamistomascat(?)+ciuperca nucleară deasupra reprezentanţilor UK ar însemna sfârşitul dominaţiei jandarmuluimondial(? ) în tandem cu estul (aleşii?)mediteranian care-i trist şi plânge. Nu ştiu pe cine vrea să înghită rechinul din pacific dar...în spatele fluviului însângerat râde ochi oblici. Pământul va supravieţui oricum.
Blonda din centrul imaginii cu pălăria aia ciudată...o fi Nuţica?  :-o :-D :-D
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Xanadron

Bune si observo-speculatiile :lol: Guesto & pantha_rh_ei-ce, desi djinn-ul nu pare sa umble pe la poalele Merkeloaiei si doar ne arata o revista de turism (Holiday) - chestie care ne sugereaza (zic si eu sa n-adorm) ca doar dupa ce dam coltzu' o sa mai avem parte de vacantze / concedii in The Brave New World.

Interesant e si ca pe alta... coperta-n coperta (aia cu PANIC) apar subtitlurile Federal Reserve si CHI(na) - linga un puradel cam razgaiat ('merigan?) care se joaca de-a avionasele cu radiocomanda = drone [?!]

Sa nu uitam nici de elicopterul ala  - aparent unul anti-seceta... sau poate si pro-chemtrails ?!
Si nici de mecla lui Francois Hollande "intimplator" plasata ca fiind in minutza lui Obama. 8-)

P.S. Logo-ul cu broasca testoasa al Societatii Fabiene (promotoare a eugeniei "stiintifice" printre altele) e mai nou, ala initial fiind un lup in blana de oaie. Citeodata isi dau deci seama si EI :evil: ca sar calu'... :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Ganditorul

#88
Mi se pare mie sau e si Sir Churchill ...cu papion tot rosu. Probabil rosu reprezinta "gradul" de sforar-sef.

Iar teroristul e mai degraba "bioterorist" - un tocilar cu ochelari - in timpce "biopolitistul" se preda ...

Arhanghelul

Pe revista aia  in partea de jos apar in casute/casete ... ___sis si  ... surpriza ... green light ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05