Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Filmare recenta OZN controversata in Anglia - real or fake?

Creat de Xanadron, 08 Aprilie 2011, 10:23:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Filmuletu-i asta:

http://www.youtube.com/watch?v=6N-hZOyuOd8&feature=player_embedded

Dupa cunoscuta jurnalista "ufoloaga" Linda Moulton-Howe, fermierul britanic autor al filmarii din luna martie 2011 ar fi credibil, fie si doar datorita virstei lui de 72 anisori, deloc potrivita pt. un eventual autor de CGI-uri. Altii sustin insa ca materialul video e totusi fals.
...Voi ce ziceti ?! :roll:

According to Linda Moulton Howe's Earthfiles.com, "A 72-year-old farmer says he videotaped a disc craft moving through trees at the edge of a field while walking his dog near his Devon, England, home on March 5, 2011, and is adamant that his videotape is genuine."

Doua cadre (ultimul, cu miscarea "intre copaci" a OZN-ului) pentru o analiza cit de cit relevanta - desi definitia e, ca de obicei, proasta:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

ehh, nu cred ca are legatura cu varsta lui.poa' sa fie facut de niste baieti care se pricep la chestii de genu si sa' l puna pe nea asta ca el cica ar fi filmat ''minunea''.dar scopul care ar fi daca ar fi adevarat. doar pt. amuzament? hmmm.99% as zice ca e fals clipu' , nush parca se misca putin cam nerealist fata de copacii din jur.el, ozn ul e prea calitativ filmat in comparatie cu crengile copacilor care nu se vad la fel ca 'objectul' (atat de clar). asteptam si alte opinii  :p   :-)

Xanadron

Citat din: @Lex din  08 Aprilie 2011, 11:16:31
ehh, nu cred ca are legatura cu varsta lui.poa' sa fie facut de niste baieti care se pricep la chestii de genu si sa' l puna pe nea asta ca el cica ar fi filmat ''minunea''.dar scopul care ar fi daca ar fi adevarat. doar pt. amuzament? hmmm.99% as zice ca e fals clipu' , nush parca se misca putin cam nerealist fata de copacii din jur.el, ozn ul e prea calitativ filmat in comparatie cu crengile copacilor care nu se vad la fel ca 'objectul' (atat de clar). asteptam si alte opinii  :p   :-)

Adevaru-i ca si eu inclin spre verdictul "fake", dar argumentul asta (adus in prim-plan si de alti sceptici) mi se pare un pic discutabil, prin prisma naturii optice diferite a detaliilor celor doua subiecte/obiecte aduse-n discutie (copacii "ramurosi-nebulosi" :roll: prin definitie - indeosebi la definitia deficitara a imaginilor prezentate - si OZN-ul cu contururi mai bine definite... tot din principiu).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

abyss

 Arata ca o farfurie veche, cu nituri, etc ..
ªi pentru un motiv oarecare, artiºtii CGI cred întotdeauna cã ET ar trebui sa o ia in sus, în loc de a disparea inainte de a merge în orice altã direcþie, într-o formã non-materiala.

Amintiti-va cã instrumentele sunt mai bune în fiecare zi, ºi pt a face aceste filme CGI sunt necesare uneori, doar câteva clicuri.
Pre-build scenes, terrain, objects with full physic, etc...

Acest lucru este cu siguranþã CGI.
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...

Xanadron

Buna remarca despre niturile "farfuriei", @biss.
Care-si aduce oricum cu unul din primele modele "VRIL" produse de nazisti. :roll:

Chestie care lasa insa loc liber ipotezei unei plimbari a lui Hitler :-D prin Anglia, venit in vacantza din Antarctica (Neuschwabenland).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

galaxieM31

EU CRED DA FAKE .

SI UN OM MATOR E AIUREA :)))))
MA UITE AICI VEZI http://www.youtube.com/watch?v=UuWfnk8WtnE&feature=related  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CE PROSTI HAHAHAHAHA :))

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

Citat din: galaxieM31 din  09 Aprilie 2011, 01:02:12
EU CRED DA FAKE .

SI UN OM MATOR E AIUREA :)))))
MA UITE AICI VEZI http://www.youtube.com/watch?v=UuWfnk8WtnE&feature=related  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CE PROSTI HAHAHAHAHA :))

Si totusi... postari de genul asteia ma fac sa regret unele (putine) aspecte pozitive ale fostei Cenzuri. :-D
Care-i clar ca nu poate fi aplicata nici macar partial in epoca conexiunilor globale, dar poate fi radicalizata :wink: la o eventuala noua postare de acelasi "calibru" (un "thumbs up" pt. decizia ta deci, Nox).

Strict ontopic: si pe mine ma lasa nelamurit de cele mai multe ori MOBILURILE unor falsuri - fiindca viatza unui fermier de 72 de ani nu cred c-ar fi dramatic schimbata (in bine, evident) de un astfel de HOAX. :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/