Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Filmare recenta OZN controversata in Anglia - real or fake?

Creat de Xanadron, 08 Aprilie 2011, 10:23:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Filmuletu-i asta:

http://www.youtube.com/watch?v=6N-hZOyuOd8&feature=player_embedded

Dupa cunoscuta jurnalista "ufoloaga" Linda Moulton-Howe, fermierul britanic autor al filmarii din luna martie 2011 ar fi credibil, fie si doar datorita virstei lui de 72 anisori, deloc potrivita pt. un eventual autor de CGI-uri. Altii sustin insa ca materialul video e totusi fals.
...Voi ce ziceti ?! :roll:

According to Linda Moulton Howe's Earthfiles.com, "A 72-year-old farmer says he videotaped a disc craft moving through trees at the edge of a field while walking his dog near his Devon, England, home on March 5, 2011, and is adamant that his videotape is genuine."

Doua cadre (ultimul, cu miscarea "intre copaci" a OZN-ului) pentru o analiza cit de cit relevanta - desi definitia e, ca de obicei, proasta:




Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

ehh, nu cred ca are legatura cu varsta lui.poa' sa fie facut de niste baieti care se pricep la chestii de genu si sa' l puna pe nea asta ca el cica ar fi filmat ''minunea''.dar scopul care ar fi daca ar fi adevarat. doar pt. amuzament? hmmm.99% as zice ca e fals clipu' , nush parca se misca putin cam nerealist fata de copacii din jur.el, ozn ul e prea calitativ filmat in comparatie cu crengile copacilor care nu se vad la fel ca 'objectul' (atat de clar). asteptam si alte opinii  :p   :-)

Xanadron

Citat din: @Lex din  08 Aprilie 2011, 11:16:31
ehh, nu cred ca are legatura cu varsta lui.poa' sa fie facut de niste baieti care se pricep la chestii de genu si sa' l puna pe nea asta ca el cica ar fi filmat ''minunea''.dar scopul care ar fi daca ar fi adevarat. doar pt. amuzament? hmmm.99% as zice ca e fals clipu' , nush parca se misca putin cam nerealist fata de copacii din jur.el, ozn ul e prea calitativ filmat in comparatie cu crengile copacilor care nu se vad la fel ca 'objectul' (atat de clar). asteptam si alte opinii  :p   :-)

Adevaru-i ca si eu inclin spre verdictul "fake", dar argumentul asta (adus in prim-plan si de alti sceptici) mi se pare un pic discutabil, prin prisma naturii optice diferite a detaliilor celor doua subiecte/obiecte aduse-n discutie (copacii "ramurosi-nebulosi" :roll: prin definitie - indeosebi la definitia deficitara a imaginilor prezentate - si OZN-ul cu contururi mai bine definite... tot din principiu).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

abyss

 Arata ca o farfurie veche, cu nituri, etc ..
ªi pentru un motiv oarecare, artiºtii CGI cred întotdeauna cã ET ar trebui sa o ia in sus, în loc de a disparea inainte de a merge în orice altã direcþie, într-o formã non-materiala.

Amintiti-va cã instrumentele sunt mai bune în fiecare zi, ºi pt a face aceste filme CGI sunt necesare uneori, doar câteva clicuri.
Pre-build scenes, terrain, objects with full physic, etc...

Acest lucru este cu siguranþã CGI.

Xanadron

Buna remarca despre niturile "farfuriei", @biss.
Care-si aduce oricum cu unul din primele modele "VRIL" produse de nazisti. :roll:

Chestie care lasa insa loc liber ipotezei unei plimbari a lui Hitler :-D prin Anglia, venit in vacantza din Antarctica (Neuschwabenland).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

galaxieM31

EU CRED DA FAKE .

SI UN OM MATOR E AIUREA :)))))
MA UITE AICI VEZI http://www.youtube.com/watch?v=UuWfnk8WtnE&feature=related  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CE PROSTI HAHAHAHAHA :))

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

Citat din: galaxieM31 din  09 Aprilie 2011, 01:02:12
EU CRED DA FAKE .

SI UN OM MATOR E AIUREA :)))))
MA UITE AICI VEZI http://www.youtube.com/watch?v=UuWfnk8WtnE&feature=related  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CE PROSTI HAHAHAHAHA :))

Si totusi... postari de genul asteia ma fac sa regret unele (putine) aspecte pozitive ale fostei Cenzuri. :-D
Care-i clar ca nu poate fi aplicata nici macar partial in epoca conexiunilor globale, dar poate fi radicalizata :wink: la o eventuala noua postare de acelasi "calibru" (un "thumbs up" pt. decizia ta deci, Nox).

Strict ontopic: si pe mine ma lasa nelamurit de cele mai multe ori MOBILURILE unor falsuri - fiindca viatza unui fermier de 72 de ani nu cred c-ar fi dramatic schimbata (in bine, evident) de un astfel de HOAX. :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/