Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

[JOC/GHICITOARE] Ce credeti ca am fotografiat - reloaded

Creat de DepthOfField, 06 Aprilie 2006, 00:24:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

DepthOfField

nu pot sa neg ca nu putea fi un zmeu...daca nu stiam sigur ce e....si ce, nu e musai sa se vada in cadru cine il tinea.. Insa va asigur ca nu e zmeu.

Cred ca va mai las un pic sa dezbateti.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

DepthOfField

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

DepthOfField

ntz. Deocamdata e un OZN.  8-) .Cred ca era bun de
mers cu el la proteve...

Alte pareri?

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

DepthOfField

Nu prea vad cum putea sa fie asta. Banerul sifonat? hmmm...

Dar, nu, nu era nici asta. Va mai ganditi, eu ma duc acasa de la servici
acum...

udar

Parca s-a mai discutat ceva pe forumul acesta in legatura cu prina poza din atasamentul meu. Eu zic ca e un pescarus intr-o pozitie mai ciudata  :-D.
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

alx

exista o legatura fizica intre obiectul filmat de tine si balonul care apare in imagini?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

adica vreau sa spun ca ar putea fi un dispozitiv suspendat de acel balon,tip barca,cu elice in coada,pentru cei care doresc practicarea sporturilor extreme...

lylyt_ice

Eu ,cred ca este o picatura de apa,sau o pata pe obiectivul camerei...(?)
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

BLaCkWid0

Udar, intr-adevar in prima fotografie este foarte probabil sa fie fotografiat un pescarus, care are capul intors spre dreapta (deci din acest motiv nu a fost prins in poza). Zona capului fiind, cum privim noi poza, in partea stanga, iar coada in partea dreapta... daca facem o comparatie cu pescarusii din poza 2 o sa observam destul de clar asemenarea.

BLaCkWid0

lylyt, nu are cum sa fie ceva pe obiectivul camerei, pentru ca apare in alta zona a celor doua fotografii..era o chestie sa fi aparut mai sus si mai jos, ca ai fi putut spune ca a cazut pe obiectiv... dar sa mearga de la stanga la dreapta..mai greu.

DepthOfField

Udare, strici toata magia, te bagi si tu in topic ca si pescarusu'-n cadru....  :-D
LOL.

Ai ghicit, felicitari!

Ai avut tinere de minte...pe cand forumistii mai noi nu au citit inceputurile.

Era un pescarus. Dar era bun si de ozeneu la proteveu. LOL  :lol:

Filmam altceva, iar acel pescarus probabil se apropia de landing zone  :-D, sau doar survola plaja cu turisti in cautare de ceva haleala (nu turistii, pescarusul era in cautare.. :D ) ....planand pe deasupra capetelor si burtilor oamenilor intinsi pe nisip  :-D.

Se vede in filmul "pescarus planand - viteza normala.avi", ultima secunda, cam cum mi-a aparut mie pe film, intocmai cu un UFO supersonic LOL

Pe filmul "pescarus planand - viteza redusa.avi" se vede mai bine ce si cum.

Iar pe imaginea "pescarus planand.jpg" se vede si mai bine ce si cum.  :-P

De unde se poate deduce de ce pe multe poze cu pretinse UFO, de fapt probabil este o banala pasare surprinsa din unghiul si la momentul potrivit.

Eu filmam cu totul altceva, iar Ufo-pescarusul a aparut involuntar. Dealtfel, mai am in cadrul aceleeasi filmari si alti 2 pescarusi, care, de asemena, in unele cadre...era bun de dosar ROBUN345678xxyz pe la raportari OZN..insa acesta e cel mai reusit. Numai ca fiind film, in alte cadre se deduce ce e, pe cand daca era o poza oarecare la momentul potrivit... si in functie si de martor... cine stie ce iesea.

lylyt_ice

Daca fotograful a miscat camera numai un mm. ,obiectul pare sa se fii deplasat citiva metrii...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?