Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Raport Special. ªeful meu Extraterestrul

Creat de Tintin, 14 August 2010, 16:20:06

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tintin

Salut, am aterizat ºi eu pe acest forum.
Aº vrea sã împãrtãºesc aici din experienþa mea, una mai rarã, în speranþa cã odatã ce adevãrul va ieºi la ivealã, minciuna ºi ignoranþa vor pleca, fiind propulsate în negura spaþiilor abisale  de bine meritatele ºuturi  ce cu sete li se vor trage în fund.
Vedeþi voi, lumea aleargã de nebunã dupã OZN-uri sclipitoare în razele soarelui la amurg, în speranþa cã-i va lua un interviu halucinant unui ET care clatinã vesel din antenuþele ce-i ies din cãpºorul lui bicolor roz-vernil.  Realitatea este una mai banalã. Foarte banalã ºi foarte rece, aproape distantã. Adevãrul este cã extratereºtrii (cred cã nu este nevoie sã mai spun cã ei existã) ne supravegheazã discret aºa cum un pãrinte supravegheazã în parc joaca copilului cel nebunatic care se dã în toate maºinãriile ºi din când în când mai ia o cãzãturã spectaculoasã: îl observã fãrã sã se implice. Prezenþa lor aici, a extratereºtrilor, este justificatã de calitatea lor de superiori. Acesta este adevãrul pe care chiar ei ni-l furnizeazã, discret dar fãrã echivoc, fie cã ne place sau nu: ei sunt ºefii noºtrii, ei sunt ºefii acestei civilizaþii iar noi le suntem subordonaþi.
În ce priveºte alergatul zglobiu de dimineaþã pe câmpul de flori dupã fluturaºi jucãuºi ºi OZN-uri argintii, acesta este aproape un nonsens. Din punct de vedere ierarhic lucrurile sunt foarte clar delimitate, niciodatã ei nu ni se vor prezenta nouã, parcând graþios OZN-ul pe peluza Casei Albe, ci numai invers, dacã dorim, noi trebuie sã ajungem la ei. Acest sens unidirecþional de contact este impus de directiva neimplicãrii. Nici un pãrinte nu ia jucãria copilului ca sã se joace cu ea. În caz contrar ar apãrea un pãrinte mai mare ºi mai tare care ar pune lucrurile la punct, respectiv o civilizaþie ceva mai avansatã l-ar lua pe ET de urechi ºi l-ar repune pe orbita lui de observator acolo unde îi e locul.
În ce priveºte OZN-urile care uneori sunt vizibile, ele sunt de mai multe feluri aparþinând diverselor civilizaþii extraterestre ori intraterestre.
Existã multe goluri de cunoaºtere în ce priveºte istoria acestei civilizaþii de la suprafaþa Terrei ºi anume în decursul timpului, cu milenii în urmã au existat civilizaþii care au ajuns la o anumitã dezvoltare, civilizaþii care s-au retras în adâncurile Terrei dupã cataclisme planetare, acestea oferindu-le o excelentã acoperire pentru dispariþia lor subitã.  Într-un mod asemãnãtor, ca un magician care-l face dispãrut pe iepurele cel urecheat în jobenul sãu cel negru, dupã un acelaºi tip de scenariu, naziºtii s-au folosit de pierderea rãzboiului, de distrugerea lor aparentã pentru a se face nevãzuþi, cu mic cu mare, cu cãþel ºi cu purcel în baza lor subteranã din Antartica, unele din OZN-uri dintre cele observate provenind din respectiva locaþie.
Istoria a fost deformatã, extrem de deformatã cu bunã ºtiinþã sau nu. Orice dovezi materiale despre aceste civilizaþii avansate foarte vechi au dispãrut odatã cu cataclismele planetare, care aºa cum am zis, au dat prilejul supravieþuitorilor sã se facã brusc dispãruþi, apele oceanelor Pacific ºi Atlantic înghiþind ºi punând stãpânire pe locul unde mai înainte erau fostele continente Atlantida ºi Lemuria. Aceastã aproape perfectã ºtergere de urme a pãcãlit actuala lume a academicienilor ºi a savanþilor care considerã cã homo sapiens s-a copt ºi a cãzut din copac abia în urmã cu câteva zeci de mii de an, o teorie care e în dezacord cu adevãrul.
Revenind la ,,ªeful meu Extraterestrul", trebuie sã aveþi în vedere faptul cã dacã ET are ceva de transmis, dacã existã necesitatea unei comunicãri între o personalitate din lumea noastrã ºi ET, nu vine OZN-ul sã-l rãpeascã pe respectivul, nu are loc o întâlnire pe vârful muntelui la miezul nopþii între un Cadillac care semnalizeazã cu farurile aprinse ºi un OZN care coboarã maiestuos din ceruri, cãci ar presupune riscuri stupide ºi expuneri inutile. Contactele se realizeazã simplu, eficient ºi discret în Planul Astral, care Plan Astral este un Univers Paralel ºi Superior. Aceasta este modalitatea preferatã de contact a civilizaþiilor superioare.
Tot în acest Plan Astral pot fi contactate ºi civilizaþiile intraterestre, zic eu mai puþin baza germanã din Antartica, acei indivizi sunt un pic cam neprietenoºi, uneori sunt de-a dreptul ostili.
Nu-i nimic spectaculos ºi nu-i nimic senzaþional în a contacta o altã civilizaþie decât a noastrã, e drept cã se întâmplã mai rar, dar e un act de normalitate. Toatã agitaþia ºi zarva nu face decât sã brambureascã lucrurile. Dezvãluiri senzaþionale despre ce? Nu e nici o dezvãluire, este o realitate care trebuie peceputã corect ºi nu deformat. E realitate cu care fiecare dintre noi  poate intra în contact direct, mai ales dacã are un scop bine determinat, fãrã sã aibã nevoie de milogii mijlocitori care se dau drept cunoscãtori. Pentru ce sã ai nevoie de milogii care se pun intermediari dacã ºi tu poþi intra în contact direct cu ET?
E vorba de o mentalitate care trebuie însuºitã corect, nu cauþi sã dobândeºti ceea ce deja ai. Ar fi un mare câºtig dacã acest forum ar da în cap senzaþionalului ºi fenomenalului ºi ar promova o stare de normalitate.
Nu ºtiþi cine e ET?  E ªeful meu Extraterestrul!

romulus

Bine ai venit pe rufon Tintin.
CitatAº vrea sã împãrtãºesc aici din experienþa mea, una mai rarã, în speranþa cã odatã ce adevãrul va ieºi la ivealã,
Scuze , dar din textul tau nu am putut deduce: in ce consta experienta ta ?
Si apoi :
Citatmai puþin baza germanã din Antartica, acei indivizi sunt un pic cam neprietenoºi, uneori sunt de-a dreptul ostili.
Trebuie sa te cred pe cuvant ? De unde ai dedus asta ? Ai avut o experienta cu ei ?

Precum si :
CitatContactele se realizeazã simplu, eficient ºi discret în Planul Astral, care Plan Astral este un Univers Paralel ºi Superior.
In momentul asta nu te contrazic . Asa o fi, dar trebuie sa stii si tu, ca eu, mama, fiul meu , bunica si alte rude ale mele nu putem inca accede ( cel putin nu constient) la acel plan !! Si ca noi sunt 99% din concetateni. Si atunci ? Cum ramane ca e la indemana oricui ?
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Tintin

@romulus
Experienþã înseamnã cã nu vorbesc din auzite, înseamnã cã nu vorbesc din cãrþi, înseamnã cã tot ce spun cunosc dintr-o experienþã directã.
Germanii din Antartica. Da am avut o experienþã neplãcutã în sensul cã naziºtii din Antartica pânã ºi în Astral sunt protejaþi de entitãþi cu care e bine sã nu ai de a face prea mult timp dacã nu vrei sã te trezeºti mort acasã, la mii de kilometrii depãrtare. Vã mai amintiþi cum scãpa Hitler miraculos de atentate? Îmi pare cã nu se poate intra acolo prin Voiaj Astral, singura metodã care poate performa este Vederea la  Distanþã, dar nu o confundaþi cu acel prostesc Remote Viweing americanizat. Da, au fost depistaþi în cotlonul lor ascuns prin Vederea la Distanþã, dar nu de mine.
Oricine poate avea un contact direct prin Planul Astral cu aproape oricine, într-adevãr rãmâne problema cât de conºtienþi suntem de aceastã realitate. Deci nu cã nu se realizeazã, ci nu suntem conºtienþi cã realizãm acel contact! Acum  reuºita depinde dacã acest contact serveºte unui scop, dacã cunoaºteþi persoana cu care vreþi sã intraþi în contact, condiþii diverse. Dacã vã place Jessica Biel puteþi ajunge la Jessica Biel numai cã de acolo trebuie sã vã descurcaþi singur. Din punctul ãsta de vedere este un lucru tare haios, uneori e necontrolabil, mi s-a întâmplat sã ajung de câteva ori fãrã sã vreau lângã astfel de vedete feminine. Dar vorbeam de extratereºtrii. ªi este o mentalitate pe care trebuie sã ne-o formãm ºi anume cã se poate. ªi cã nu depinde de alþii ci de noi ºi atât. Am impresia cã interpretul Robbie Williams a susþinut cã s-a întâlnit cu un extraterestru dupã ce a scris nu ºtiu ce cântec despre extratereºtrii. Dacã existã acest cântec înseamnã cã a funcþionat ca o mantrã. Poate ºtie cineva despre ce cântec este vorba. Închipuiþi-vã cã ne apucãm ºi cântãm cântecul ãla cu toþii în neºtire. Sunt ºanse ca mãcar unul sã raporteze un eveniment ciudat, fie el din planul terestru sau astral. Deci gândiþi pozitiv, se poate.

abyss

Salut Tintin.
Poate nu realizezi dar suntem "în plin rãzboi mondial ºi cosmic". Un rãzboi pe care toatã lumea îl ascunde investind bani grei.
Acum, nu o sã te rog sã ne povesteºti experienþele ºi înþelepciunea ta vizavi de ºefii tãi ET pt cã ar însemna sã te jignesc deoarece vei deveni automat un milog mijlocitor ce se dã drept cunoscãtor, asta dacã ar fi sã urmez logica ta.
În orice caz consider cã ai în mare mãsurã dreptate ºi-þi urez bun venit!  

Tintin

@biss
ET sunt nu sunt ai mei, ei sunt ºefi în partea asta de galaxie, probabil cã sunt mult peste noi ca evoluþie. Cât sunt peste noi? Habar nu am. Probabil ET sunt  mult ºi peste intratereºtrii. Care intratereºtrii ºi ãia ne depãºesc cu mult. Lucrurile în amãnunt devin complicate.
Existã o altercaþie într-adevãr, aici la noi, dacã mai e una ºi în spaþiu nu ºtiu.
Nu informaþia dãuneazã ºi am sã rãspund în limita posibilitãþilor ºi cunoºtinþelor, ci eu blamez dependenþa de surse exterioare. Eu nu am nevoie de nu ºtiu ce doctor Greer sau cum l-o chema pe omul ãla care cicã face dezvãluiri despre extratereºtrii, nu am nevoie! Omul trebuie sã gãseascã resursele mai mult în sine ºi nu în afara sa. Acum nu suntem toþi ºi medici ºi ingineri ºi soldaþi ºi instalatori, sã ne pricepem la toate, sã nu întrebãm deloc ºi sã nu avem nevoie de ajutor specializat, nu se poate.  Problema este când ajutorul care vine te trimite la sursele exterioare! Adicã du-te ºi ia un medicament scump. Ca sã iei un medicament scump trebuie sã ai bani, exteriori þie. Dar tu nu ai bani în tine aºa cã te duci sã munceºti. Care muncã presupune sã faci un efort ºi sã ridici cu braþele niºte lucruri exterioare. Apoi ca sã te refaci trebuie sã cumperi alimente exterioare þie. ªi pentru asta îþi trebuie bani. Mai mulþi bani mai multe lucruri strãine de tine. Ãsta nu-i ajutor ci creare de dependenþã sau sclavie. Deci mai multe resurse interioare înseamnã independenþã, înseamnã libertate. Deci pur ºi simplu nu mã intereseazã ce spune unul sau altul despre fenomen, sunt oameni care scriu cãrþi care se vând pe bani, nici nu-mi pasã de ei atât timp cât eu am experienþa mea personalã. Aici e moartea milogilor, când nu le mai cumperi cãrþile ºi nu te mai duci la conferinþe, când nu le mai accesezi site-ul, când zici "eu mã descurc singur, chiar de zece ori mai bine ca tine, nu am nevoie de tine!".

romulus

CitatGermanii din Antartica. Da am avut o experienþã neplãcutã în sensul cã naziºtii din Antartica pânã ºi în Astral sunt protejaþi de entitãþi cu care e bine sã nu ai de a face prea mult timp dacã nu vrei sã te trezeºti mort acasã, la mii de kilometrii depãrtare. Vã mai amintiþi cum scãpa Hitler miraculos de atentate? Îmi pare cã nu se poate intra acolo prin Voiaj Astral, singura metodã care poate performa este Vederea la  Distanþã, dar nu o confundaþi cu acel prostesc Remote Viweing americanizat. Da, au fost depistaþi în cotlonul lor ascuns prin Vederea la Distanþã, dar nu de mine.

Deduc din ce spui tu ca pentru nazistii aia,  razboiul continua, nu? Daca se protejeaza si in astral.
Si acum, sunt ei, impotriva tuturor - tuturor celor care i-au descoperit si care - probabil - in perioada dinaintea exodului lor, le erau inamici : rusi, americani, francezi, si ceilalti. Nu ?
Oare ei sa nu fi invatat nimic? Sa nu fi aflat ca nu razboiul, izolarea si distrugerea sunt  calea?
Ci cooperarea, intrajutorarea, pacea, iubirea? Inseamna ca urmeaza ca mai sufere infrangeri  si iar infrangeri nazistii aia tristi !Pacat de ei si de sufletele lor !

CitatDeci mai multe resurse interioare înseamnã independenþã, înseamnã libertate.
Concluzie justa si o agreez si eu .
Numai ca, pentru a avea cat mai putin contact cu exteriorul trebuie sa te izolezi - eventual in pustie ca avva Antonie, spre exemplu. Sa presupunem ca ai face asa.Si ca tine si noi restul pana la sase miliarde . Si ? Ce-ar iesi de aici ? Am fi sase miliarde de entitati, de individualitati,  care am face , ce?
Nu e mai coerenta ideea ca "toti sunte unul" , ori mai corect una , o constiinta ?
Seful tau, extraterestrul confirma ideea independentei/izolarii?
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

jean

#6
Salut Tintin si esti bine venit. Citat din mesajul lui Tintin:
CitatNaziºtii s-au folosit de pierderea rãzboiului, de distrugerea lor aparentã pentru a se face nevãzuþi, cu mic cu mare, cu cãþel ºi cu purcel în baza lor subteranã din Antartica, unele din OZN-uri dintre cele observate provenind din respectiva locaþie.
Ca om simplu, nu pot sa nu ma intreb, dupa cele scrise de tine mai sus, despre cati nazisti ar fi vorba? Cu catel? Cu purcel? Pai in conditiile de acolo ce mananca cu totii? Cum se incalzesc? ce imbraca? Antartica nu are astfel de resurse ar trebui luate din alta parte. Vin noaptea si le fura cu OZN-urile lor? Deci nu cred nimic din toate astea. Si sa nu uitam ca pe acolo mai sunt si cateva baze de ale noastre. Sa nu fi vazut nimeni nimic? :-o
CitatCu milenii în urmã au existat civilizaþii care au ajuns la o anumitã dezvoltare, civilizaþii care s-au retras în adâncurile Terrei dupã cataclisme planetare, acestea oferindu-le o excelentã acoperire pentru dispariþia lor subitã.
Dupa cunostintele mele, nu cred ca  in adancurile Terrei poate exista o asemenea civilizatie. Adica oameni in carne si oase. Ar putea exista anumite entitati, dar nu cred ca materiale. Ar putea apartine altui plan. Probabil ca seful tau extraterestrul, nu ti-a spus tot sau te minte.
CitatAr fi un mare câºtig dacã acest forum ar da în cap senzaþionalului ºi fenomenalului ºi ar promova o stare de normalitate.
Care este acea stare de normalitate, tu stii? Cine stie?....Poate nu realizezi, dar noi, cei de pe forum, pt. alti care nu cred in astfel de lucruri, suntem mai putin normali. :-D Tocmai incerc sa fac ce spui tu, sa dau in cap senzationalului. Ce castig  :? Inca nu stiu, dar nu vreau sa cred chestii ireale. Vreu informatii cat mai corecte.
 Deci vino cu informatii de la seful tau extraterestru, mai credibile si daca se poate verificabile. O seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

Tintin

@romulus
Nu plângeþi pe cine nu trebuie! Germanii au fost întotdeauna aºi în tehnologie. E cazul mai degrabã sã vã întrebaþi unde au ajuns naziºtii dupã ºase decenii în care au putut face cercetãrii liniºtiþi! Asta e problema care frige ºi frige rãu! Eu cred ºi zic  cã tehnologia lor o umileºte pe cea actualã americanã sau europeanã, realizatã cu savanþii lui peºte care investesc miliarde în ciclotroane. Prostia lor au s-o plãteascã alþii scump! Amintiþi-vã cã nemþii au fost lãsaþi în mod inconºtient sã se înarmeze în liniºte înaintea celui de-al doilea Rãzboi Mondial. În mod curios e la fel ºi acum.
Existã aceastã dualitate ºi poate un echilibru între necesitate-dependenþã ºi independenþã. În ce priveºte relaþiile acolo într-adevãr iubirea aduce oamenii împreunã, bãrbatul ºi femeia au nevoie unul de altul sunt dependenþi unul de altul. În modul opus sunt pustnicii într-adevãr, cei care se izoleazã. Divinitatea este exemplul în aceastã privinþã, cãci Divinitatea nu are nevoie de nimic.
ªeful meu extraterestrul este o expresie hazlie în primul rând ºi apoi este o exprimare a unei realitãþi globale, valabilã pentru toþi, nu credeþi cã eu am un telefon roºu cu care vorbesc cu ET.
În ce priveºte poziþia lor a civilizaþiilor superioare e clarã ºi fãrã echivoc: avem o problemã, suntem prea dependenþi! Dacã acest forum ar dori sã avanseze concret într-o direcþie în întâmpinarea acestor civilizaþii superioare ar trebui sã susþinã sus ºi tare ideea de libertate, de independenþã a civilizaþiei noastre pãmântene. Dar nu se pot ÎNÞELEGE aceste concepte dacã nu sunt cunoscute anumite aspecte. M-am întrebat ºi eu multã vreme neânþelegând nimic, scandalizat, ce libertate bãi nene, ce independenþã, oare nu suntem noi liberi, despre ce este vorba? Este un subiect ca sã zic aºa mai subtil care meritã sã fie expus mai pe larg. Ar fi o idee excepþionalã dacã RUFON ar promova aceste principii de libertate. Afirm foarte sigur de ceea ce spun cã astfel se poate atrage atenþia civilizaþiilor extraterestre. Acum o sã întrebaþi dacã ET stã pe net ºi citeºte forumul. Nu, totul se petrece în cap, în minte, omul începe sã se schimbe când tot vorbeºte de libertate ºi sã ºtiþi cã nu promovez masoneria. Libertatea ucide sclavia!

Tintin

#8
@jean
Nu cred cã avem ce discuta. Îþi recomand alte topicuri.

jean

#9
CitatÎn ce priveºte poziþia lor a civilizaþiilor superioare e clarã ºi fãrã echivoc: avem o problemã, suntem prea dependenþi! Dacã acest forum ar dori sã avanseze concret într-o direcþie în întâmpinarea acestor civilizaþii superioare ar trebui sã susþinã sus ºi tare ideea de libertate, de independenþã a civilizaþiei noastre pãmântene.
Nu am inteles, dependenti fata de ce? Acest forum? Pai in spatele acestor nume care apar pe forum, sunt persoane, si aceste persoane au fiecare gandirea lor. Acest forum nu poate sa-si doreasca, persoanele doresc cate ceva si nu suntem toti la fel vezi si tu. Asa este normal sa gandim diferit. Si sa stii, eu ma simt destul de liber pe acest forum. Nu inteleg de ce crezi tu ca civilizatia pamanteana nu este libera si independenta. De cine este asuprita? Poate sunt eu greu de cap, explica si mie. Noi singuri ne asuprim, sau mai bine zis, cativa, anumite grupuri dintre noi ne asupresc.
Adevarul este dincolo de noi

Tintin

@jean
Aceste întrebãri despre libertatea mea ºi a semenilor mei mi le-am pus ºi eu ºi sã ºti cã nimic nu mi-a venit murã în gurã. Problema aºa cum o vãd eu vine mare parte din tehnologia actualã. Dar e un subiect mai larg care am zis cã ar merita tratat separat. ªi se leagã cu subiectul OZN.

Tintin

#11
ET cunoaºte de pildã cã suntem o civilizaþie agresivã. De unde ºtie? Sunt lucruri principiale, decurg dintr-o altfel de înþelegere a Universului. E vorba de dualismul electric-magnetic ºi prin electric ºi magnetic a nu se înþelege neapãrat ceea ce existã în manualele de fizicã. Orice civilizaþie care îºi desfãºoarã existenþa la suprafaþã suportã influenþele radiaþiilor de tot felul. Acest lucru influenþeazã foarte multe aspecte, inclusiv comportamentul. Un om expus în soare se deshidrateazã ºi va deveni foarte uºor irascibil. Problema civilizaþiilor care existã la suprafaþã este în primul rând legatã de comportamentul lor agresiv. De asemenea o astfel de civilizaþie se aflã mai mereu în creºtere, se aflã în expansiune, în explozie, este necesar sã se extindã ºi extinzându-se intrã în conflict cu alþii. útia suntem noi ºi nu prea avem cum sã ne schimbãm. Deocamdatã suntem singurii nebuni ai sistemului solar pentru cã pe restul planetelor se pare cã au rezistat doar civilizaþiile din interiorul planetelor. Se pare cã pe restul planetelor civilizaþiile de la suprafaþã s-au autodistrus în agresivitatea lor excesivã. Vedem ºi noi ºi ºtim ºi noi ºi ne mirãm ºi noi cum de am reuºit sã nu ne autodistrugem pânã acum! Pãrerea mea personalã este cã am fost ajutaþi tocmai pentru cã ne place sã ne luãm la harþã cu oricine ºi cred cã ãsta-i rolul nostru în viitor, sã le tragem ºuturi în fund celor care fac deranj prin acest sector galactic. Nu prea existã o altã explicaþie plauzibilã pentru ce suntem susþinuþi sã nu ne autodistrugem deºi suntem într-atât de belicoºi. Civilizaþiile intraterestre nu au acest potenþial agresiv pe care noi îl avem inoculat. Suntem un fel de pui de pitbulli puºi pe harþã. Probabil cã sunt forþe cãrora le e fricã de noi cã vom creºte mari ºi atunci sã vezi nebunie! Dar aici este problema, cã noi nu ºtim sã echilibrãm balanþa ºi sã folosim ºi contrapartea, energia magneticã. Nu vorbesc de magnetismul pe care îl cunoaºteþi din manualele de fizicã care este un magnetism turbat. Însã pânã ºi în cãrþile de fizicã se recunoaºte faptul cã câmpul magnetic al Terrei este un scut împotriva radiaþiilor ucigaºe. Aceastã energie magneticã este folositã la propulsia OZN-urilor ea fiind rãspunzãtoare pentru oprirea oricãrui dispozitiv cu alimentare electricã atunci când OZN-ul e prin zonã. Ce tehnologie foloseºte energia magneticã în momentul actual astfel încât sã maºinãria sã funcþioneze în deplinã silenþiozitate, fãrã explozii, scântei, fãrã bum-bum ºi pac-pac, fãrã uruieli ºi zgâlþâieli ºi fãrã sã devinã o realã afumãtoare de cârnaþi? Absolut nici una. ªi nici nu se investeºte în aceastã direcþie. Diferenþa dintre un OZN ºi o rachetã? OZN-ul funcþioneazã fãrã sã-l auzi, dar când porneºte racheta frate e beleaua ºi nebunia de pe lume, ferea cã te face scrum flacãra reactoarelor, te umplii de cenuºã din cap pânã-n picioare ºi surzeºti dacã nu-þi astupi urechile! Acum începeþi sã înþelegeþi de unde provine diferenþa? Ca sã nu mai vorbim de consumul unei rachete! Consumul acesta este cel care duce la dependenþã.

Serban M

#12
Civilizatii intra-terestre mai evoluate ? in ce sens domnule ? ca in sensul bunului simt nu sunt, din moment ce este stiut ca majoritatea sunt reptilieni cu apetit crescut.

Soarele nu irita, soarele ajuta la evolutia benefica a organismului si structurii ADN. Probabil vara este mai putin suportabil insa asta nu inseamna ca ar trebui sa traim in intuneric. Soarele este sursa de viata si ne`am nascut deasupra, nu dedesubt.

Civilizatie agresiva.. probabil, insa nu ii baga pe toti in aceeasi oala, sunt indivizi extrem de evoluati spiritual.. pe care greu ii incadrezi in tiparele animalice.

Extraterestrii care au intervenit au inervenit pentru prostia noastra, sunt multe rase care asteapta o alegere a omenirii : sclavie sau evolutie. Noi ne alegem soarta, daca ne`am schimba in mod radical si am scapa de sistemul monetar / guvernare.. cu siguranta am fi ajutati.

Si sa nu uitam ce pe illuminati/reptilieni noi ii mentinem aici prin ignoranta noastra si atat.

O data ce ne`am trezit, lanturile sunt inutile si fragile.

jean

CitatET cunoaºte de pildã cã suntem o civilizaþie agresivã.
Sunt de acord cu tine.
CitatProblema civilizaþiilor care existã la suprafaþã este în primul rând legatã de comportamentul lor agresiv.
Creatorii nostrii, au stabilit locul unde existam, Pamantul si suprafata sa. Noi nu cunoastem motivatia acestui fapt. Deci ei stiau ca vom fi agresivi. Cum ai spus si tu:
CitatVedem ºi noi ºi ºtim ºi noi ºi ne mirãm ºi noi cum de am reuºit sã nu ne autodistrugem pânã acum! Pãrerea mea personalã este cã am fost ajutaþi tocmai pentru cã ne place sã ne luãm la harþã cu oricine ºi cred cã ãsta-i rolul nostru în viitor, sã le tragem ºuturi în fund celor care fac deranj prin acest sector galactic.
Si nu fii atat de sigur ca noi am putea fi stapanii acestui sector al galaxiei, in plan fizic. Abia am deschis ochii, cine stie ce ne asteapta.
CitatSe pare cã pe restul planetelor civilizaþiile de la suprafaþã s-au autodistrus în agresivitatea lor excesivã
Dupa cunostintele mele pe celelalte planete nu au existat  si nu exista civilizatii asemanatoare celei de pe Pamint. In alte planuri?...Poate, dar nu sunt dovezi concludente. Acestea ar putea desfasura anumite activitati si in planul fizic, ramanand urme ale treceri lor pe diferite corpuri ceresti. In galaxie?...Sunt aproape sigur ca mai exista si alti asemanatori noua.
Adevarul este dincolo de noi

calator astral

Mi-ai luat vorbele din gura draga tintin! Cam astea le spun si eu de cîteva luni... :wink: Sînt fan al micutului personaj curios si aventurier, deci din start ai toata încrederea mea ca vei face treaba buna pe Rufon, oameni ca tine sînt bineveniti pe-aici, rog vechea garda atotcunoscatoare si egocentrista sa nu te intimideze sau descurajeze !
Bine ai venit tintin !