Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Visul

Creat de baaron, 02 Aprilie 2006, 15:25:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

calinahanna

@ darkness
Sa nu uiti ca era vb de stress doar in acel caz, cel mentionat de mine... :wink:

darkness

da,nu uit!

in legatura cu acest lucru..sa va povestesc si eu un vis...
eram pe transfagarasan, in drum spre curtea de arges...daca ati fost pe acolo,stiti spectacolul naturii...m-am oprit la un hotel si am innoptat acolo,iar in acea noapte am avut un super cosmar,m-am trezit ingrozit si sigur ca in acea zi voi muri,,,nu mai stiu exact ce am visat,am retinut doar sentimentul innebunitor de teama...am ajuns cu bine acasa

ideea care este?
apropo de cele spuse de priestess si "refuzate" de xenon-teoria stiintifica..in acel caz, evenimentele exterioare  au condus la acel cosmar...drumul fusese greu, avusesem parte de ceata si ploaie,iar prapastiile alea nu ma prea incantau...asa ca creierul meu normal ca a dat semnalul de alarma si nu m-am simtit in siguranta pana cand nu am ajuns acasa...
e o chestie stiintifica si multe vise se pot "descifra" in acest mod...
pt ca mie imi era teama,creierul meu a realizat un "frumos" scenariu - cosmarul - si mi-a insuflat atat de tare teama pe care constient ma chinuiam sa o reprim... ( cam asta ar fi ideea principala si condensata a celor spuse de priestess,sau cel putin asa am inteles eu  cuvintele ei )

multe vise se desfasoara pe acelasi "scenariu",dar nu neg existenta si unor vise initiatice asa cum a avut priestess, nici a unor vise premonitorii sau a fen. para...

xennon_2000

calinahanna....nu am trait niciodata o experienta in paranormal (cu toate ca eu cred nult in el) ......multi certatatori afirma ca toate fenomenele 'ciudate' din domeniul psihologiei sunt explicabile stiintific!...

xennon_2000

Se poate ca visul sa insemne ceva....dar nushtim precis ce!.......cine a avut somn fara vise vreodata?....eu nu imi amintesc sa fi fost seara in care sa nu visez nimik!

sxn_b

Salut! Am auzit undeva ca intotdeauna visam dar uitam pana cand ne trezim. Deci chiar nu exista somn fara vise.

xennon_2000

Comunicare telepatica cu extraterestri in timpul filmarii navei lor !!!
Videoclipuri pe site-ul contactatului Adrian Dvir - etmedical.com/atm7.htm
Videoclipuri cu obseratii OZN - www.cosmic-people.com/video_e.htm
Voci de extraterestri pe telefonul mobil inregistrate de Adrian Dvir !!!
Marturia clarvazatoarei Valentina despre extraterestrul de la Arad (wav)
Ce ne spune clarvazatoarea Valentina despre fiintele din Shambala (wav)
Cantecele pleidienilor si zgomotul unui OZN - www.cosmic-people.com/zvuk_e.htm
Muzica - cercuri din lanuri - la www.cropcirclemusic.net
Muzica de meditatie intr-un cerc din lanuri la www.crystalinks.com/medmusicrop.html
Muzica space alien pe www.alienmusic.com
Muzica alien pe www.visionarymusic.com/alien.html
Muzica OZN la ourworld.compuserve.com/homepages/AndyPage/
Channeling cu o entitate extraterestra la www.amaritha.com/audio.php
Colectie videoclipuri O.Z.N. la www.ezoterism-et.home.ro/video.htm

pri3st3ss

calinahanna, mi-am permis sa iti  mut visul aici,ca sa putem discuta in voie

Citat din: calinahanna din  08 Ianuarie 2007, 09:04:54
@pri3st3ss

Sunt de acord cu tine, nu vreau sa ma intelegi gresit.
Mi s-a parut doar ca a fost cam (prea) categorica afirmatia, atat tot...

Si ca un exemplu, desi nu am tinut post, nu am descantat (stiu, se bat cap in cap :evil:), eu am visat 2 tipi in noaptea asta. Pe fostul, cu care calatoream intr-un tren, el statea pe bancheta in fata mea, stiu clar ca era drumul spre mare, si imi vorbea, trist, si parca imi reprosa ceva... Iar apoi pe actualul meu, cu care cautam drumul spre o biserica armeneasca (si am gasit-o intr-un loc in care nu exista, pe la Gara de Est din Bucuresti, de unde iei niste trenuri spre mare :wink:)... dealtfel, pana acolo am mers cu fosta mea masina. Si chiar gara, arata cu totul altfel decat in realitate.

Deci, care mi-e ursitul? Ce sa inteleg din asta?
Citatcalinahanna,cred in ceea ce trebuie sa cred, in ceea ce imi demonstrez ca e bun de crezut...nu pot sa cred acum totul; nu am batjocorit datinile si obiceiurile,dimpotriva, si de mine "se leaga" si pe mine ma atrag, dar una e sa credem in ele ( si pana la urma in orice ) orbeste si una e sa cercetezi,sa vezi cauza si efectul...asa cum a zis si darkness, daca pot demonstra stiintific ceva, nu trebuie sa cad in prapastia paranormalului; ca exista fenomene in care stiinta se intrepatrunde cu paranormalul, e alta poveste desi si aici e discutabil, caci in acest exemplu, paranormal devine ceea ce nu stim noi sa explicam, ceea ce ne inspira teama...si avem o gena inca din preistorie sa incercam si sa ne invingem frica tocmai din acest motiv, al sigurantei ca acel fenomen nu "ne vrea raul", nu e dat de diavol/zei sau mai stiu eu ce, ca sa ne pedepseasca...
insa, atunci cand stiinta nu are nici cea mai mica idee despre acel fenomen( in afara de a-i minimaliza efectul, tocmai din cauza acelui sentiment de siguranta,de putere asupra respectivului fenomen), dau prioritate paranormalului, pastrand totusi o luciditate stiintifica...pe romaneste, nu trebuie sa ne aruncam cu capul inainte pt orice balon stralucitor...
Pai...si eu sunt de aceeasi parere. Imi pare rau daca nu m-am facut inteleasa..Si nu am spus ca ai batjocorit datinilie... Nu mi-as permite acest lucru niciodata.

calinahanna, am sa interpretez un pic visul tau in functie de experienta mea, caci nu ma pot raporta la tine, nu te cunosc, nu iti stiu viata ca sa imi dau seama ce se intampla cu tine si ce inseamna pentru tine tot ce ai povestit...

de obicei trenul tine de schimbare, iti arata ca esti hotarata pe ceea ce iti doresti, esti increzatoare pe drumul pe care ti l-ai propus; presupun ca tu ai renuntat la relatie,tu ai facut pasul decisiv; e ciudat ca ai ales marea ca drum de dus...inca ai sentimente pt respectivul( nu spun ce fel de sentimente,retine! e posibil sa tii inca la el, e posibil sa il "urasti" ),sau in sufletul tau se da o lupta mare.

cu al doilea zici ca erai in cautarea unei biserici...de obicei biserica in vis inseamna nevoie de protectie,de siguranta,iar daca o cautai undeva unde nu este in realitate,inseamna ca.....probabil vei intelege singura ce inseamna,sau deja ai inteles...
vad ca la tine in vis se repeta elementul "marea",dorinta de libertate, spatiu, eliberare,iar gara inseamna nevoia de schimbare...vezi ce tren iei...

nu vreau sa iti spun lucruri care inconstient sa te influenteze,s-ar putea sa ma insel in privinta acestor semnificatii,dupa cum ti-am zis, nu te cunosc atat de bine ca sa pot extinde....
e ca atunci cand te duci la doctor si ii spui ca te doare , dar nu spui unde si in ce conditii si te-ai astepta ca el sa iti ofere un medicament bun si compensat  fara un control si fara analize, un medicament care sa iti ia durerea cu mana....
daca am gresit cu ceva, te rog sa imi spui

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

xennon_2000

Pri3st.....te pricepi la descifrarea viselor?....poate imi spui si mie...plsssss.....ca am tot felul de vise ciudate si nu am seara fara vise....eu nu stiu ce e ala un somn fara vise!vorbesc foarte serios!

calinahanna

@pri3st3ss

Cam asa ceva...
Lupa interioara este, desi mult mai "potolita" decat era acum cativa ani...
Am sa iau un tren nou, sper... (azi chiar ma duc la un interviu...) si sper sa fie "de bine".
Ma gandesc ca _de fapt_ eu cu actualul meu prieten ma indreptam spre trenul pe care l-am luat anterior cu fostul... Ceea ce nu e bine. Iar biserica inseamna o proba mare de trecut (stiu asta pentru ca am avut candva o serie de vise cu biserici, mai ales cu unele care nu exista, ca si aceasta). Oricum, problema asta nu exista (in altar nu era nimic, era doar zidul). In orice caz, in pridvorul bisericii, cand am iesit, m-am simtit extrem de bine, m-a invadat lumina zilei si am fugit fericita de acolo. Eu cred ca e mai bine decat a fost pana acum. Oricum, saptamana viitoare iti voi spune cel mai sigur cum este...

De cand vorbesc cu tine, am reusit un lucru bun...imi amintesc fiecare vis, din fiecare moment anterior trezirii... Am sa incep iar sa le scriu.

@xenon_2000
Povesteste-ne, poate iti putem oferi informatii despre visele tale....

darkness

xenon, ti s-a mai explicat ca nu exista om fara vise; una e sa nu ti le amintesti din diversi factori ce tin de fiecare subiect in parte, dar nu exista om fara vise!!!

povesteste-ne visele tale,poate datele adunate de la calinahanna si priestess ( draguta, citesti in cafea,tarot etc? - nu e gluma si nici ironie; apropo, mi-a placut comparatia ta cu doctorul, oare de ce?! :wink: ) si de la mine, gasesti cheia "succesului";
asa cum a mai spus de zeci de ori priestess si ryn saracul - care nu mai intervine,probabil s-a saturat sa repete - totul trebuie luat in ansamblu, nu pe elemente; adik nu mergi imediat la dictionarul de vise si vezi ce inseamna "tren" sau "inel", ci faci legatura cu viata ta si elementele din vis... la mine trenul inseamna schimbare de exemplu...dictionarele de vise iti ofera o baza, dar nu trebuie sa iei totul mot-a-mot..
oricum, nici noi nu iti vom putea raspunde corect, dar te vom ajuta sa vezi lucruri care probabil tu nu le sesizezi, uneori priestess,reverindu-se la asta, zice ca "se vede mai bine din exterior uneori". de ce? pt ca poti sa nu dai importanta sau sa consideri ca amanunt un anumit factor/element din vis,dar pt noi, fiind obiectivi, va fi ceva evident; pt noi va insemna altceva, asa  cum a patit-o si priestess cand si-a povestit visele...
apropo,priestess, nu ai mai visat nimic demn de noi?niciun vis initiatic?! :-)

deci,xenon, te asteptam cu visul/visele tale; poti conta pe noi,suntem respectuosi si nu vom rade si nici nu te vom arata cu degetul...

calinahanna, eu nu cred ca actualul e bun,nu cred ca iti va merge relatia, dar sper sa ma insel.

xennon_2000

darkness.....vad ca esti de acord cu mine!.....in ceea ce priveste somn fara vise....si multumesc de explicatii si ajutor (sa vb cu calinna)

calinahanna

@darkness...

Nici eu. Dar asta este alta poveste, pentru ca este un tip extraordinar si merita sa lupt pentru el...
In vis, nu luasem acelasi tren ca prima data...ne indreptam doar spre gara din care pleca acelasi tren. Si asta imi spune ceva. Sau poate primul ma avertiza, imi oferise un "deja-vu" in vis...mai e si asta... ma mai gandesc inca.

xennon_2000

Calinna, Poate tu visezi asa pentru ca esti intr-o dilema in viata ta sentimentala!.....poate fara sa-ti dai seama (actioneaza subconstientul)

calinahanna

@xenon_2000

Am fost, momentan m-am linistit putin.
Dar cum in fiecare dimineata imi amintesc ce am visat, deja am altele de "descifrat" acum.
CitatCalinna, Poate tu visezi asa pentru ca esti intr-o dilema
Si asta si vreau, sa fac subcontientul sa actioneze, iar eu sa constientizez prin ce visez ce vrea el sa spuna...  :lol:

xennon_2000

Asta am incercat si eu (cu toate ca mi-a reusit foarte rar)...sa ma controlez in timpul visului, adica sa fiu constient ca visez!
   Am constatat ca nu ma mai trezesc obosit dimineata in zilele acelea!Dar cum am mai spus se intampla foarte rar!