Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN ? Constanta

Creat de icsfreeze, 13 Mai 2010, 03:04:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Pe ce direcție? NASA tocmai a lansat acum câteva minute (ora localã) STS-132.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

StarDust

Era naveta Atlantis, tocmai a fost lansata. Crede-ma stiu ce vorbesc, tocmai am urmarit-o si eu trecand pe deasupra RO, in tandem cu rezervorul detasat. O "stea" stralucitoare albastra, iar sub ea, cam la dist. aparenta a doua discuri lunare inca o stea rosie, amandoua au trecut de la vest la est cu aceeasi viteza. Din cauza unei erori regretabile nu le-am inregistrat.  
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

icsfreeze

da... exact vest-est.... :) 

jean

Citat din: icsfreeze din  14 Mai 2010, 22:12:23
... steaua polara care se deplaseaza doar ca o idee mai luminoasa...
Steaua Polara nu se deplaseaza si nici nu este printre cele mai luminoase.
Adevarul este dincolo de noi

icsfreeze

nu man... m-am referit "GEN STEAUA POLARA- ca luminozitate" nu ca se deplaseaza...

jean

OK! inseamna ca nu am inteles explicatia ta.
Adevarul este dincolo de noi

StarDust

Eu le-am observat mult mai stralucitoare, Atlantis cred ca avea cam -1 magnitudine iar rezervorul cam magnitudine 0. Pentru o comparatie Venus se vede acum la apus cam la magnitudinea -3. Polara are cam magnitudinea de 1,97. Pentru a nu creea confuzii, un obiect cu cat are magnitudinea mai negativa cu atat e mai stralucitor.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

calator astral

exact. Adineaori a fost lansata.Ultimul zbor. S-a dus si Atlantis....Dar oare sunteti siguri ca e vorba despre Atlantis, ce parere are martorul ocular, ca o naveta spatiala nu e o sfera...
http://www.youtube.com/user/octogonarul#p/f/6/JsWb7EbIDkc
CNN Local News      
Atlantis' last launch
By
Shanna Vicker
@ May 14, 2010 2:54 PM Permalink | Comments (0)

A trail of smoke blew carlessly apart, the final evidence of Space Shuttle Atlantis' last voyage into space.

The final blast of the rockets were caught forever by the minds and cameras of the estimated 300,000 spectators at the Cape.  NASA called it the biggest launch day crowd in years.

Space shuttle Atlantis and her 6 member crew are on their way to orbit for the last time.

The shuttle is bound for the International Space Station. It should reach the orbiting complex Sunday.

Atlantis is carrying a full shipment of space station gear.

Only two shuttle flights remain after this one. Discovery is due to fly in September, followed by Endeavour in November. The fleet is being retired so NASA can pursue more ambitious exploration.

This is the 32nd flight for Atlantis.

icsfreeze

eu am vazut sfera... sau cel putin asa vedea ochiul daca era la distanta de vre`o 10 mii de km nu?

calator astral

nu chiar zece mii.... :-D

StarDust

Icsfreeze, dupa aprecierea mea, la momentul in care Atlantis trecea pe deasupra RO, era in ultima faza de finalizare a orbitei, deci cam la altitudinea de 100-120Km luand o diagonala din locul de unde ai vazut-o pana la ea, mai plusezi cateva sute de Km, poate maxim 1000Km, deci o distanta maxima de 1500Km (o apreciere grosiera, repet).

calator astral

abyss

Eu in seara asta la 22.06 am observat un obiect mare luminos ce a traversat cerul capitalei pe directia NE. Era mult, mult mai mare dacât un satelit normal.

Tayka

Majoritatea sateliþilor sânt geo-staþionari,excepþie fãcând doar cei speciali(spioni).Vladtheodor sateliþii pe care ni iai prezentat ca fiind posibili vãzuþi la Constanþa,sânt sateliþii folosiþi ptr.retransmisiuni RTV,aceºtia sânt geostaþionari,ºi se gãsesc exact deasupra ecuatorului,ori datoritã curburii pãmântului(unghiului azimuth)sânt imposibil de vãzut deasupra României (45*lat Nord)ci doar mult mai jos spre orizont la 33*.Obiectul lansat de pe navele americane poate fi ºi o sondã meteo ridicatã cu o raketã.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

icsfreeze

cand am vazut atunci ca s-a stins si s-a aprins eram sigur ca e vre-o nava extraterestra:)) dar era sfera albastru deskis