Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN in Vama Veche ?

Creat de ssdorryn, 04 Mai 2010, 00:38:58

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ssdorryn

Salut.In dimineata zilei de 1 mai ,mai exact pe la ora 4 si probabil si mai devreme din cate am auzit,pe cerul din statiunea Vama Veche au aparut niste lumini portocalii stralucitoare.Eu am vazut clar una,timp de mai multe minute chiar deasupra mea.Era foarte mare si foarte stralucitoare.Dupa cateva minute in care nu parea ca se misca din loc, a plecat spre sud pana a intrat in niste nori.Apoi aa aparut din nou dar mai mica dupa care a disparut definitiv.Cred ca eu am observat chestia mai bine de 15 minute.Mai erau multi oameni pe plaja dar destul de putini care filmau sau faceau poze cred.Majoritatea din pacate era preocupata cu altele.Pot sa spun chiar ca m-a deranjat lipsa de interes al celor care au vazut ciudatenia.Este prima data cand vad asa ceva pe viu.Cand m-am intors acasa primul lucru a fost sa caut pe google daca s-a vorbit despre asaceva dar n-am gasit decat un filmulet pe youtube din 2008 tot din Vama Veche cu aceleasi lumini.Cica atunci ar fi fost vreo 10.Acum oamenii spuneau de 4-5. Eu am vazut una clar iar de cealalta luminita mai mica nu ma pronunt.Din pacate filmuletul nu este foarte clar dar e o proba totusi.Si in plus am mai vazut tot pe google, in Anglia in 2009 aceleais luminiten umai ca mult mai multe deasupra Londrei.Pozele sunt foarte clare si seamana perfect chestiile cu ceea ce am vazut eu. Daca e voie sa dau linkuri aici le voi pune data viitoare.
Desi intram regulat pe acest site am cam ocolit forumul si nu stiu daca s-a mai vorbit de asa ceva.Daca stiti ceva totusi lamuriti-ma si pe mine va rog.

Cautatorul

Or fi fost lanterne chinezesti? Cauta pe net dupa "lanterne chinezesti" si spune-ne daca seamana cu ce ai vazut tu.

Uite aici un filmulet cu lanterne chinezesti:

http://www.youtube.com/watch?v=fX5NFjf_KeY

ssdorryn

Din cate am vazut eu in filmulet,lanternele acestea doar se inalta.Si sunt mici.Banuiesc ca, foarte sus fiind, nu s-ar mai vedea decat niste punctulete foarte mici.Si nu cred ca s-ar deplasa paralel cu pamantul. Eu, spre uimirea mea,am vazut cum a plecat de pe loc(cam cu viteza unui avion).
Uite cu ce seamana mai exact :
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1190481/Mysterious-orange-UFOs-swoop-Britains-skies.html
Si filmuletul pe care l-am gasit pe youtube din 2008 tot din Vama Veche:
http://www.youtube.com/watch?v=qO2SXNlSkIU
Din cate imi dau seama par aceleasi chestii desi calitatea filmuletului este destul de slaba.

padme

La stiri nu a fost nimic? Pt ca daca erau ce presupui tu, ar fi fost ceva agitatie atat in presa cat si pe plaja!

ssdorryn

Tocmai asta m-a desumflat.Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns acasa a fost sa ma uit pe internet daca a aparut vreo stire ceva.Dar n-am vazut nimic iar pe plaja la ora aceea erau toti,ca sa fiu finut,nu tocmai in cea mai buna conditie si nu pareau foarte mirati dinc ontra se faceau glume pe seama lor.Desi am vazut si oameni care filmau sau faceau poze.

Vlad6

pai normal ca radeau si isi bateau joc,pentru ca majoritatea erau beti si drogati.

vladtheodor

Era ISS si se vedeau mai multe din cauza aburilor :D
Eu!? - Vorbesc de unul singur. Ceilalti abereaza doar... Si altii chiar ne cred. :D
R.I.P. Ronnie James Dio !!!

ssdorryn

Ok. Este o explicatie logica. Dar luminile acelea de deasupra Londrei din linkul pe care l-am pus ce sunt? Lanterne chinezesti? Daca da, o sa pot dormi linistit:)

vladtheodor

Probabil au fost reflexii luminoase din cauza smog-ului londonez...
Eu!? - Vorbesc de unul singur. Ceilalti abereaza doar... Si altii chiar ne cred. :D
R.I.P. Ronnie James Dio !!!