Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O femeie din Italia, însãrcinatã cu un extraterestru?

Creat de padme, 27 Aprilie 2010, 00:01:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

padme

Da o stiu pe aceasta tanti, am mai scris despre ea pe aici, asta inainte sa faca "avortul" in casa si sa fie filmata autopsia fatului proaspat avortat, autopsie facuta si ea la randul ei tot in casa si pe care o filmeaza chiar ea?!, etc. Aici dupa parerea mea si-a dat cu stangu'n dreptu'! Vad ca si spaniolii au luat un pui din respectiva emisiune italiana si-l cresc la ei acolo....

lylyt_ice

 Ai o sursa oficiala unde ai citit sau tot asa din auzite, sau filmulete de pe net, cum scriu cei de pe antena 3 ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Serban M

Citat din: lylyt_ice din  26 Aprilie 2010, 23:21:46
O inscenare, sau realitate?

http://www.antena3.ro/stiri/bizar/contact-cu-extraterestrii-o-italianca-sustine-ca-a-ramas-insarcinata-cu-o-creatura-de-pe-alta-planeta_97813.html

Parerea mea e ca tipa nu minte. De restul nu stiu, ar trebui sa fie verificat... dar din moment ce a aparut la stiri... foarte interesant, ar trebui facut thread separat.

Il voi face eu daca nu te superi.


abyss

Interesant, însã cred cã este vorba de un caz înscenat care sã alimenteze frica ºi paranoia asta vs alien's. Totuºi meritã pusã întrebarea "cine are de câºtigat din asta?" adicã e prea de tot... Cineva care are super-avantajele unei civilizaþii inter-stelare vine tocmai pânã aici la o femeie anonimã sã o lase gravidã?  Adicã pe când noi oamenii putem clona orice doar dintr-o rãdãcinã de pãr, ãºtia care se tot plimbã prin cosmos pe unde vor ºi prin ce vor altã treabã nu au? ªi mai ales cã se ºtie cã orice civilizaþie de oriunde ar fi e în carantinã cosmicã pânã când atinge starea de pace la scarã planetarã....

jean

  Interesant, nici eu nu cred ca femeia minte. Mai ales ca are si ceva dovezi. Ceva straniu s-a intamplat in cazul ei. Doar nu este singurul caz de acest fel, s-a mai intamplat si prin alte parti ale lumii. Vezi in literatura de specialitate. Daca este iesit din comun, nu inseamna ca este neaaparat fals, trebuie cercetat mai atent. Putem invata multe din acest caz, dar numai pe baza unor informatii corecte. Noi, oameni simplii, nu vom avea acces usor la ele sau vom fi dezinformati.
Adevarul este dincolo de noi

padme

Citat din: lylyt_ice din  27 Aprilie 2010, 00:22:01
Ai o sursa oficiala unde ai citit sau tot asa din auzite, sau filmulete de pe net, cum scriu cei de pe antena 3 ?

Tipa a aparut la emisiunea "Mistere" - Canale 5 it.- emisiune care dupa cum am vazut in filmuletul postat de tine, a fost preluata si de spanioli! Intr-adevar dovezile sunt foarte... graitoare, pana la faza cu avortul facut in casa??!! Acest lucru nu a fost la stiri, mi se pare ca doar prima parte in care respectiva sustine ca a fost rapita de aliens, ori stirea a fost preluata de prin emisiune nu mai imi amintesc exact. Este o emisiune pt amatorii de senzatii tari si neexplicate, au vorbit inclusiv despre vampiri, dar nu am urmarit-o pt ca la o emisiune anterioara isi facusera documentarea de pe Utube-am scris aici la vremea respectiva, ceva despre o nava gasita pe luna si misiunea Apollo 20.Deci, eu cred ca avortarea unei fiinte extra si studierea ei ar fi fost o mica bomba mediatica. Si sa-mi spuna si mie cine se ridica dupa avort si se apuca sa filmeze... autopsia fatului facuta in casa!!!! Nu exista!!!! In plus de asta, cand a fost dat spre vizionare fimuletul respectiv, nici cine era in emisiune, un cercetator ceva, nu s-a pronuntat asupra veridicitatii acesteia, a dat un raspuns evaziv, mai mult nu decat da!! Tipei  s-a intamplat ceva, dupa care... acum nu stiu ce i se intampla ori vrea foarte mult sa fie crezuta, ori e impulsionata/incurajata sa actioneze intr-un anume fel!

bk


Serban M


icsfreeze

nu cred ca este nici un fake...... suntem prea mandri noi oamenii sa fim singura civilizatie din univers....?noi am scos capul cu tehnologia de 50-60 de ani.... :)))guvernele cele mai importante din lume stiu deja ca ni se pregateste ceva in viitorul apropiat...... prea multe cazuri in ultimul timp nu credeti?

padme

Sirius 13, fie ca nu ai citit ce am scris in alta parte,  fie ai convingerile tale, eu mai postez  o data:
Tipa a aparut la emisiunea "Mistere" - Canale 5 it.- emisiune care dupa cum am vazut in filmuletul postat a fost preluata si de spanioli! Intr-adevar dovezile sunt foarte... graitoare, pana la faza cu avortul facut in casa??!! Acest lucru nu a fost la stiri, mi se pare ca doar prima parte in care respectiva sustine ca a fost rapita de aliens, ori stirea a fost preluata de prin emisiune nu mai imi amintesc exact. Mistere este o emisiune pt amatorii de senzatii tari si neexplicate, au vorbit inclusiv despre vampiri, dar nu am urmarit-o pt ca la o emisiune anterioara isi facusera documentarea de pe Utube-am scris aici la vremea respectiva, ceva despre o nava gasita pe luna si misiunea Apollo 20 si pt faptul ca au amestecat adevaruri cu vazduhisme si-au pierdut credibilitatea, cel putin in fata mea.Deci, eu cred ca avortarea unei fiinte extra si studierea ei ar fi fost o mica bomba mediatica. Si sa-mi spuna si mie cine se ridica dupa avort si se apuca sa filmeze... autopsia fatului facuta in casa!!!! Nu exista!!!! Apoi caseta cu respectiva autopsie aterizeaza... direct la Mistere in platou (al emisiunii:))?! In plus de asta, cand a fost dat spre vizionare fimuletul respectiv, nici cine era in emisiune, un cercetator ceva, nu s-a pronuntat asupra veridicitatii intamplarii, a dat un raspuns evaziv, mai mult nu decat da!! Tipei  i s-a intamplat ceva, dupa care... acum nu stiu ce i se intampla ori vrea foarte mult sa fie crezuta, ori e impulsionata/incurajata sa actioneze intr-un anume fel! Parerea mea!

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Serban M

Slabe asemanari intre fetusul de iepure si ala dupa parerea mea.

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Serban M

Citat din: Shadowman din  27 Aprilie 2010, 16:00:06
"Femeia însãrcinatã cu...iepuri!"
http://www.lovendal.net/wp52/femeia-insarcinata-cu-iepuri/
8-)
http://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Toft



Daca citeai la inceput, siteul lovendal este unul facut la misto. Presupun ca nu multi stiu asta, dar acolo mai scrie ca masoneria e benefica.

Sa presupunem prin absurd ca femeia a nascut un iepure. Dar cu restul de relatari si semne de pe corp + implant in creier ce facem ? sa fie o farsa imensa ?