Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Accidentul aviatic al presedintelui Poloniei - o simpla intimplare nefericita?!

Creat de Xanadron, 10 Aprilie 2010, 12:40:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Biodegradabil

Si eu m-am gandit prima data la teoria unei conspiratii care sa fi provocat intentionat acest tragic accident. Puteau sa fie implicate grupari extremiste din Polonia sau Rusia, sau teroristi islamici, sau servicii secrete ale marilor puteri cu interese geostrategice in Polonia. Din ce stim pana acum nu urma sa fie luata in scurt timp vreo decizie de o importanta atat de mare incat sa fie justificata lichidarea celor din avion asa fatis si urgent. Informatiile date publicitatii contureaza destul de coerent varianta unor erori de pilotaj, a unor fortari a limitelor avionului in conditii meteo nefavorabile, care au condus la un tragic accident.
Sigur, daca vor aparea informatii noi, situatia se poate schimba. In spatele unui posibil atentat ar putea sta o terta putere care ar obtine astfel anatemizarea Rusiei si decapitarea conducerii Poloniei, doua lucruri deloc de neglijat in context geopolitic/geostrategic. Cine ar fi insa in stare de o asemenea abominabila crima?

Serban M


Xanadron

Citat din: lylyt_ice din  10 Aprilie 2010, 21:11:13
Din cate se spune pe la "stiri" rusii sustin ca avionul a incercat sa aterizeze de 4 ori si ca inainte de a se prabusii a golit rezervorul in aer si de aceea nu sa produs o mare explozie...!!! Cam curios, nici morti nu prea se vedeau pe acolo, iar avionul parca era dezintegrat in aer la mica distanta de sol, pomii aia nu prea pareau asa rupti ca si cum avionul s-ar fi rupt in halul ala din cauza acroserii pomilor.  Nu-i exclus sa fi fost totusi o eroare umana. Eu nu prea cred, dar sa vedem ce mai afla expertii dupa audierea cutiilor negre.
Corect, lylyt_ice - cutii negre care sper ca macar acum ;) vor fi fost gasite, spre deosebire de nine/eleven.

Adevaru-i ca inca nu exclud nici eu posibilitatea unui "simplu" accident, mai ales dupa ce-am discutat problema asta si cu citiva adevarati specialisti in aviatie (nuuu, nu-s pilot, :ufo: dar simplul fapt c-am fost acum 180 de ani :-D "aeromodelist de frunte" mi-a pastrat treaza curiozitatea, dar si un anume nivel de informare continua in domeniul aeronauticii).

Unul din ei e chiar binecunoscutul (de unii macar) John Lear - nu doar "UFOlogist", ci si fost pilot de exceptie, inclusiv in cadrul CIA :evil: - detaliu de biografie care face pe multi sa-l suspecteze de oarece actiuni de dezinformare in mediile interesate de tematica asta ET-ocult-conspirationista. 8-)
Omul mi-a raspuns oricum amabil ca intotdeauna - si foarte documentat - pe OMF (Open Minds Forum), sustinind ca ar fi vorba, in opinia lui, de o eroare de pilotaj din cauza presiunii psihice la care a fost supus experimentatul pilot de catre presedintele Kaczynski. Care i-a ordonat (iresponsabil, dupa mine) sa aterizeze neaparat ACOLO, in ciuda cetzii si a lipsei unui echipament special de ghidare a aterizarii (ILS) in conditii meteo vitrege. Asta se intimpla pe aeroportul militar din Smolensk, fiindca cel civil are pista prea scurta pentru avionul Tu-154M (doar 1.600 m).

Unde, intr-adevar, au fost 4 (patru) tentative ratate de aterizare. Mdeh, nu degeaba se zice ca puterea corupe... :-P si face din toti marii sefii niste (macar mici) dictatori...
Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti ! :oops:

P.S. Daca intereseaza pe cineva dialogul (in lb. engleza, evident) purtat cu John Lear, il pot posta oricind aici.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

lylyt_ice

Aha..rusii spun ca acele cutii negre...le-au gasit...dupa(?)...liniste...Apropo; exista arme care distrug materia bio; morti, combustibil, hublou...a parca asa ceva a fost ...nici macar hubloul pilotilor nu mai erea de vazut...iar pasagerii si pilotiii trebuiau sa fie asigurati cu centurile de siguranta si sa fie pironiti in scaune...unde sunt, ca cei care au filmat, nu au vazut asa ceva...ceea ce nu prea pare sa fie vizibil...plus de asta , nu inteleg de ce nu au fost cautate sau gasite victimele...? Pute rau fratilor, pute rau...Arme scalare ...DA! Dar ale cui? Asta e intrebarea....
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Serban M

Citat din: lylyt_ice din  11 Aprilie 2010, 01:13:39
...DA! Dar ale cui? Asta e intrebarea....

Nu cred ca exista mai mult de o forta ce controleaza armele scalare pe glob.  :-D

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

Citat din: lylyt_ice din  11 Aprilie 2010, 01:13:39
Aha..rusii spun ca acele cutii negre...le-au gasit...dupa(?)...liniste...Apropo; exista arme care distrug materia bio; morti, combustibil, hublou...a parca asa ceva a fost ...nici macar hubloul pilotilor nu mai erea de vazut...iar pasagerii si pilotiii trebuiau sa fie asigurati cu centurile de siguranta si sa fie pironiti in scaune...unde sunt, ca cei care au filmat, nu au vazut asa ceva...ceea ce nu prea pare sa fie vizibil...plus de asta , nu inteleg de ce nu au fost cautate sau gasite victimele...? Pute rau fratilor, pute rau...Arme scalare ...DA! Dar ale cui? Asta e intrebarea....

A spus cineva ca nu au fost gasite victimele, sau ai dedus din imaginile filmate? Asemenea imagini ale victimelor... de orice fel nu se transmit decat in filme! Este vorba de respectarea demnitatii persoanei si nu in ultimul rand... de socul pe care o asemenea imagine l-ar putea provoca!

StarDust

Tocmai se spune la stiri ca vor fi analizate cutiile negre. Si, daca tot sunt aici sa-mi dau si eu cu parerea, cred ca e un nefericit accident, cel mai probabil e vorba de eroare umana. Cred ca ultimul lucru pe care il doreste Rusia acum e sa strice relatiile cu Polonia.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

mm

"Kaczynski a ordonat"... aterizarea pe ceata in... pomi. Nu tine nici la gradinita asa o explicatie. Si pilotul -de exceptie- s-a speriat si a aterizat la intamplare... Nici daca era tampit n-o facea, ca mai era si viata lui in joc. Pe ceata se vad balizele luminoase cand te apropii, daca nu le vezi stai acolo in aer, mai sunt si niste radare performante pe acolo, mai sunt si niste navigatori la sol. Terminati cu prostiile.
Am facut armata pe un aerodrom militar si chiar daca eram un oarecare acolo, pot sa va spun ca "tehnicii" rareori erau militari. Se admisese ca civilii sa lucreze pe posturile tehnice la intretinerea avioanelor (MIG) deoarece militarii -educati sa asculte ordinu'- puteau sa nu fie de incredere, ba chiar puteau sa n-aiba talente la tehnica. In schimb, maistrii militari, civilii, erau alesi dintre cei mai "talentati". Vreau sa va spun ca erau piloti care nu "durmeau" inaintea zborului si "preferau" sa se manjeasca cu unsoare alaturi de maistrul militar responsabil cu munca aia. Ba chiar, pilotii care-si permiteau, nu acceptau orice maistru sa le umble la avion. Erau f. constienti de pericole acesti piloti. Unul, poate cel mai bun, a murit simplu in aer, la altitudinea de cativa zeci de metri in aer, explozie, in perioada cat eram acolo. Cu aceasta ocazie am aflat ca din cei ~20 piloti, colegi de generatie/an, mai traiau doar 7 sau 8. S-au tras salve de arma, in sicriu cred ca avea numai cizmele deoarece nu l-au mai gasit. Si vreti sa spuneti ca un pilot cu experienta nu stie treburile astea si nu-si bate capul cu nimica!
Nu stim daca au fost 96 in avion sau 9,6 dar cea mai improbabila varianta este cea a accidentului. Tupolevul e departe de a fi un "sicriu zburator", asa cum sunt -de regula- avioanele de vanatoare. Mai aveau si parasute...
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

lylyt_ice

Nu se poate ca prin preajma resturilor de avion, sa nu fi fost si resturi umane de vazut...ca nu aveau voie cei care masurau pe acolo sa miste numic din loc (pentru investigatii amanuntite), plus de asta prea repede au anuntat ca nu s-a gasit nici un supravietuitor. Si daca l-au identificat pe presedinte...de ce nu pomenesc nimic de sotia acestuia(?)...pentru ca trebuie si ea identificata de alte rude si nu au interes sa fie alte persoane care sa afle prea multe!!! Pe urma e mai simplu...sicrie sigilate, inmormantare cu tam-tam si gata.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Serban M

Pura intamplare ? mai mult ca sigur nu.

Prea multe coincidente, prea bun presedinte pentru o asa uniune europeana; arme scalare toata ziua.

Rusii ? nu cred. Americanii ? da. Masonii ? tot aia.

Daca in urmatorii ani se vor amplasa scuturi anti-racheta in Polonia sa nu va mirati.

Totul se poate musamaliza, inclusiv cutiile negre.

romulus

Citata incercat sa aterizeze de 4 ori si ca inainte de a se prabusii a golit rezervorul in aer si de aceea nu sa produs o mare explozie...!
Correct !
Da, si ce rezulta de aici, daca judecam logic:
-rezulta ca golirea rezervoarelor a fost facuta ca manevra de precautie in situatia unei aterizari de urgenta!
-daca aterizau de urgenta inseamna ca, la bord s-a intamplat ceva grav, adica o defectiune a unor sisteme esentiale pentru zbor, pentru ca daca nu era asa, ar fi lasat in pace combustibilul in rezervoare si s-ar fi dus la naiba in praznic  sa aterizeze pe un alt aeroport, unde aveau conditii optime (ORI CHIART SE INTORCEAU ACASA!!!)nu incercau ca prostii sa-l puna pe pista aceea !!
Stiu ce vorbesc atunci cand este vorba de o decizie care implica viata/SECURITATEA unui presedinte SE IA UNA CARE SA ELIMINE ORICE RISC daca se poate , nu sa repeti la infinit o aterizare si sa risti sa o ratezi , din nou !!
-despre defectiune, presedintele a fost cu siguranta avertizat de catre piloti insa nici el nu a avut ce sa faca, ce decizie mai buna sa ia , avand in vedere situatia grava pe care o banuiesc;
CONCLUZIA : DEFECTIUNE TEHNICA .
De aici putem specula mai departe :
-ce fel de defectiune?
-a fost ea inevitabila , ori provocata  de inamici?
-cine sunt acesti inamici si ce interese ar fi avut ?
Vrea cineva sa scrie un roman? Cu siguranta ca aici e destul material !!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

lylyt_ice

Bine si daca a fost o defectiune la bord si echipajul a fost nevoit sa descarce rezervorul, banuiesc, ca aceste manevre le-ar fi luat ceva timp, cum se face ca cei de la turnul de control nu au fost instiintati despre defectiune si situatia in sine, ca nimeni nu a pomenit pana acum nimic!?! Ar fi trebuit sa fie zona impanzita de zeci de masini de salvare si de pompieri.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Ronin

Nu ar fi pentru prima data cand fratii de la EST si VEST isi dau mana peste astia mici (care latra).
Bine ati spus: "pilotii" Al Queda (?!) au reusit sa intre in turnuri si pilotii prezidentiali s-au incurcat in copaci...

PUTE !!! 8-)

"Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun (controlat din 1814 de Iezuiti) , ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei"

(Melady, The Ambassador's Story, The United States and the Vatican in World Affairs, p.42,43)
Thomas P. Melady, ambasador oficial SUA la Vatican, din 1989-1993.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin

Afirmatia ambasadorului nu face referire la Rusia ca fiind o forta, o putere. Rusia este un instrument.

Forta o reprezinta SUA dar controlate de inteligenta iezuita.

Un raspuns de la proprietarul site-ului "asasinii de la Vatican" :

Re: Question ...Monday, March 8, 2010 7:01 PM
From: "Eric" <ericjonphelps@spamarrest.com>Add sender to Contacts
To: "Tim Ronin" <ronin4tim@yahoo.com>

Dear Tim,

The Order has perfected its anti-gravity, stealth aircraft post
WWII.  These are weapons to be used against any government that
would seek to break the temporal power of the pope of Rome.

Eric

PS: amintiti-va ca cei care controleaza inalta tehnologie sunt iezuitii.
America, penetrata fiind la nivel de varf, este folosita de inteligenta iezuita in realizarea "sfintei" agende de la Vatican.

Amintiti-va si de aceasta declaratie:
« Exista o carte, scrisa de un fost Iezuit (Malachi Martin - rang inalt), " Cheile acestui sange-Keys of this blood" in care spune ca exista in lume o lupta pentru dominatie...o lupta intre cele 3 mari puteri mondiale - comunismul, capitalismul si catolicismul (CCC).
El prevede, in esenta, ca, in jurul anului 2000 !!!, numai una (1) dintre aceste trei (3) va ramane, ea fiind Biserica Romano-Catolica, avandu-l in frunte pe Papa.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.