Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Blesteme...

Creat de vladtheodor, 03 Aprilie 2010, 18:52:25

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

i1414xy

@ padme
  Sfantul respectiv este din Grecia,  Paisie Aghioritul, a murit in 94' si a fost sfant in viata, si a facut foarte , foarte multe minuni documentate de biserica si medici, chiar si cu mine a facut una recent, bine nu trupeasca in alt domeniu,  si daca vrei poti sa "vorbesti" si tu cu el daca ai vreo nevoie speciala

daos

Citat din: i1414xy din  09 Aprilie 2010, 19:22:16
@Daos

"starea de indraceala sau boala numita schizofrenie e cauzata de lipsa dublului astral de la nastere plus inca ceva factori ce determina cresterea secretiei de dopamina" bleah, de unde-ai scoso pe asta, ha, ce dublu astral? la un indracit nu rezolvi nimic cu nici un medicament,ce serotonina,ce hormonul fericirii, cand pleaca dracii din el pur si simplu omul este vindecat si revine la normal, poate te-ai referit la alti bolnavi care or fi avand nevoie de seretonina dar in nici un caz la indraciti,
Omule crede-ma cand ma refer la schizofrenici ca la niste indraciti, stiu ce vorbesc. Am cunoscut asemenea situatii. Iar cand spun ca acele medicamente ce diminueaza secretia de dopamina si cresterea secretiei de serotonina in creier vorbesc mai mult decat in cunostinta de cauza. Nu este chiar suficient ca un asemenea bolnav doar sa ii fie alungati demonii din el. Trebuie ca echilibrul hormonal din creierul acestuia sa fie refacut. Doar cu rugaciuni nu se poate. Crede-ma, nu bat campii.
Si inca ceva: sa stii ca ma incanta sa gasesc inca pe cineva pe-aici care sa aiba credinta in Dumnezeu si in sfanta biserica. Sunt destui cei care promoveaza ateismul si chiar mai grav credinta luciferica, ca sa nu zic chiar satanismul.

lylyt_ice

 Pai parca ai spus ca a murit in "94, cum poti vorbii cu el...fii mai explicit. Daca poti contacta cu el inseamna ca nu prea este la "locul lui"...bintuie prin imprejurimi!?! Daca-i ortodox, nu prea s-a conformat religiei crestine, ca sa stea cuminte sub "tronul Domnului" si sa astepte invierea mortilor si judecata de apoi...Eu cred ca noi, oamenii nu avem nici o putere sau drept sa judecam cine-i sfant si cine nu...indiferent de titlurile lumesti pe care le avem...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

abyss

i1414xy.... Omule... Vã rãtãciþi necunoscând scripturile... Vã rãtãciþi fãrã sã înþelegeþi mesajul de pace ºi speranþã adus umanitãþii. Repet, pentru o fiinþã care cautã sã trãiascã în armonie cu legile universale blestemele nu existã. Vã doresc numai bine!