Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ajutati-ma si pe mine,va rog

Creat de Stefy1994, 21 Martie 2010, 11:56:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Stefy1994

Am si eu o problema...De ceva vreme-de fapt,de cand ma stiu-am de-a face cu un spirit care ma urmareste,pare-se.Spun ma urmareste pentru ca de cateva saptamani m-am mutat din casa in care locuiam si unde acest spirit ma tot speria,sperand sa nu mai am de-a face cu acel spirit.Insa m-am inselat.Acum,casa in care locuiam pana nu demult e atat de plina de pace,de liniste,iar apartamentul in care stau e bantuit de acel spirit.Ma tot intreb ce-o fi vrand de la mine,ce mesaj vrea sa-mi transmita.Stiu doar ca vrea sa-mi spuna ceva,gasesc tot felul de ''obiecte'' prin casa care pana atunci nu erau acolo.Spre exemplu,astazi:vreau si eu ca tot omul sa ma asez la scaunul de la birou,cand vad,''infipta'' in spatarul scaunului,o pana.Pana e tare ciudata,in forma de gura care zambeste,e rosiatica.Si sunt sigura ca spiritul a lasat-o acolo,deoarece papagal sau alta pasare de la care ar fi zburat pana nu am.Intrebarea mea este:ce semnifica pana?Dac-as stii ce semnifica pana,as afla ce vrea sa-mi comunice spiritul.De aceea,va cer ajutorul.Cu mii de multumiri,
                                                                                                          Stefy
Friendship is the greatest treasure

nicky22me

Interesant din cate am auzit spiritele sunt jucause , si au un umor sumbru.Deseori spiritele ajuta oameni.

Cautatorul

#2
Poate il rogi sa-ti aduca bancnote de 500 euro... macar cate una pe saptamana.   :-D

Bine ca nu ti-a pus pe scaun vreo pioneza...   :evil:

abyss

Din experientã proprie iti spun cã cel mai bine e sã ignori în mod respectuos acele manifestãri. Sã ai o conduitã normalã, adicã sã te auto-observi permanent mãcar o perioadã. Nu te enerva, nu te speria, nu face fixație pe acele manifestãri. Ignorã-le pur și simplu. Când mai apar încearcã sã ai o atitudine sufleteascã detașatã, poate ar fi bine în acele momente sã te gândești pentru câteva clipe la o imagine sau ceva care-ți conferã pace si putere.

Nu te mânia pe acel spirit sub nici o formã! Nu încerca fațã de el nici un sentiment respectiv teamã, urã, dragoste. Nimic.

Nu face nimic ca sã scapi de el.

Nu mai vorbi cu nimeni despre acest subiect.

Nu chema popi, vraci sau bãbãtii.

Ignorã orice ar fi. Dar cu respect.

Stefy1994

biss...merci mult pt sfaturi,insa tocmai de aceea am scris pe forum,pentru ca pur si simplu nu mai mergea chestia cu ignoratul.Devine din ce in ce mai insistent-uite,de exemplu,incepe sa-mi faca masa de la birou sa se miste cand incerc sa scriu ceva sau...pur si simplu nu se mai poate asa.;)
Friendship is the greatest treasure

abyss

Pentru aceste fiinte nu existã nici timp nici spatiu. te vor gasi dupa lumina constiintei tale. Doar tu poti face ceva in aceasta privinta. Incearca sa te calmezi indiferent ce se va intampla.

La noi in casã venea spiritul unei babe. Necãjea pe toatã lumea. Dupa câțiva ani de balamuc cu baba în care ziceam cã se joacã în mod senil cu noi a inceput sã-l terorizeze pe fiul meu care avea atunci 4 ani. Troznea mobila la el in camera, pornea televizorul tare noapte panã l-am scos din prizã, si multe altele. Mai rãu a fost cãnd micuțul a inceput sa urle noaptea sã zicã cã cineva tot trece pe le el prin camerã. Am chemat un preot, aa fost bine un timp când iar a inceput baba sã facã conga. Ei bine, am luat hotãrârea sã mã culc în camera micutului. Intr-adevar copilu nu mintea. Se rãcea brusc aerul, cineva tragea de plapumã etc dar fugea repede. Am inceput practic sa-l culc cand pe cel mic acolo cand eu. În momentul in care am vãzut cã nu merge nici asa, intr-o noapte am intrat in starea de RV si am asteptat sa vinã baba. Am lãsat-o sã se apropie si in acea clipã mi-am iesit din trup si am atacat-o! Deoarece corpul ei parea mai mult difuz ca un abur  si doar ochii si putin din fatã i se vedea, am sãrit cu mâna întinsã ca sã îi scot ochii. Baba a scos un țipãt nașpa si a fugit. Si gata. Pe cuvântul meu de om cã vis sau realitate din acea zi am avut liniște în casã. Ceea ce nu pot spune si despre vecini.

Stefy1994

interesant ce spui,biss.e bine ca ai reusit sa scapi de baba senila,eu voi incerca probabil sa comunic cu spiritul.Poate e cum spune Nicky22me,ca spiritele nu sunt neaparat rele,poate spiritul meu e bun,poate comunicarea cu el ma va ajuta sa aflu lucruri despre mine insami,sau cel putin voi capata o experienta in plus :)
Friendship is the greatest treasure

abyss

Succes! În orice caz cautã sã nu te atașezi de el. Never knows...

Stefy1994

am sa incerc sa tin cont,biss.merci mult :)
Friendship is the greatest treasure

nicky22me

O intrebare. Spiritul asta de cand te "bantuie"?

Stefy1994

De cand eram mai mica,la vreo 6-7 anisori.Sau cel putin atunci mi-am dat seama ca ma ''bantuie'',cand am inceput sa aflu tot mai multe lucruri despre astfel de...fenomene.Desigur,in realitate am avut de-a face cu fenomene supranaturale de mult mai devreme-3-4 anisori.Insa cum ti-am mai spus,la 6-7 ani mi-am dat seama care-i povestea cu spiritele,etc etc. :-D
Friendship is the greatest treasure

nicky22me

6-7 anisori, hmmm cred ca deja are o afectiune pt tn de te-a urmarit pana la casa cea noua.  :O

mr

As vrea sa completez ceea ce @biss deja te-a sfatuit. Si a facut-o bine.

Acum esti "bantuita" ca sa zic asa. Pot fi mai multe cauze. De exemplu, una prin care acel spirit, dupa ce a iesit din lumea fizica, nu-si intelege rostul si a ramas inca ancorat in lumea in care a trait. Pot fi spirite mai joase in vibratie care pur si simplu se distreaza etc.

Partea buna e ca poti scapa de acest fapt prin atitudinea ta. Asa cum ai fost sfatuita mai sus, in prima faza, incearca sa ai o atitudine pozitiva fata de ce ti se intampla. Frica, genereaza mereu stari negative si situatii pe masura.
Cu rabdare, in timp, daca are sa-ti trasmita vreun mesaj ...vei vedea. Daca nu, atat timp cat iti mentii o atitudine constanta si pozitiva, va pleca.

Daca e sa fie un spirit rautacios, reactiile tale din frica ...il vor alimenta si va ramane.

Ai o ocazie foarte buna sa incepi sa te autocunosti si sa intelegi putin cate putin complexitatea vietii care exista dincolo de cea conturata de simturile noastre fizice. Literatura este suficienta si la indemana. Literatura si auto-observarea de sine iti pot construi o baza buna de pornire.


"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Stefy1994

@nicky22me:datorita sfaturilor pretioase primite de la prietenii mei de pe acest forum,am reusit sa-mi dau seama ca spiritul e,de fapt,fata.Probabil tine la mine ca la o sora  :-D
Friendship is the greatest treasure

Stefy1994

@mr:am sa reflectez la ceea ce mi-ai spus.Merci :)
Friendship is the greatest treasure