Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vasile Rudan si misterul din Carpati

Creat de memphis, 20 Martie 2010, 16:53:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

incognito

...eu personal sunt foarte multumit de informatiile aduse de licuriciul ,pentru mine CHIAR este un strop de lumina (calda/rece/ trimitere discret OCULTA, irelevant) in aceasta nebuloasa si de aceea, raman dator acestui domn care ma facut sa inteleg  ce este radiestezia si la ce folosesc cele 2 bete(anse etc).
ANSELE, betele se folosesc la iesirile in aer liber sa te aperi de caini si alte lighioane,daca reusesti se numeste RADIESTEZIE daca nu SARLATENIE.
...oare cuvantul COLABORATOR inseamna ceva pentru licuriciul ?   ...atentie nu ma refer direct la el (cunostinta/anturaj/ruda/subordonat) doar ma intreb nu am nici o sursa, documentatie doar.......asa un gand

 

licuriciu

#601
Am fost inteles putin gresit de incognito. Nu faceam misto de radiestezie si radiestezisti, cel putin de aia care nu se duc "cu sarma la icoane", probabil stie deja ce inseamna asta. Problema era ca Rudan zicea ca NU  practica Radiestezia, si l-am prins cu ansa-n mana. Desi minciuna omului tovarasului era evidenta, probata fotografic, nimeni nu a zis nimik. Si da, incognito, si eu cred ca tov. Rudan se apara acolo de caini. Sau poza ca un manechin de succes. A se vedea norii de efect din fundal. Ca doar se pricepe omul la foto, nu?
Si chiar n-am inteles ce inseamna Colaborator in context? Poti fi putin mai explicit?

licuriciu

Mi-am actualizat profiliul, asa ca materialele mai mari vor putea fi descarcate de pe site-ul indicat acolo. Daca nu functioneaza, incarcati direct in bara-sus.
Pentru cine doreste, pot furniza harti ale zonei, calibrate, in format ready pentru OruxMaps (aplicatie Android). Asta ca sa ridicam miza, si sa planga dusmanii. Pai de ce nu, domnilor alx si Ganditorul, daca tot ne comportam ca niste manelisti, sa vb si ca atare, sa nu mai stam asa deghizati, ca tocim recuzita? Hai ca va placea Azur, nu...Se marita Mona,...tra-la-la

Rayden

@licuriciu.. mie unul imi e clar ca ai ceva nu VR. numai cuvinte de lauda nu ai la adresa acestuia..
prin urmare, din cate s-au postat pe forum..eu personal stiu de 2 persoane, colegi forumisti care au participat la cursul domniei sale.
cum unul din ei nu cred ca va face ceva lumina in acest caz...poate calator astral reuseste..
ce ziceti, il lasam oleaca sa zica ceva despre experienta sa la cursul de RV al lui VR ?

licuriciu

Eu nu pot vorbi decat din experienta mea. Evident, cel putin din partea mea, oricine e bine venit sa-mi schimbe parerea. Daca are fapte, experiente, informatii, nu-l opresc eu sa le comunice. Poate sunt un pic rautacios la adresa tovarasului Rudan, insa nu prezint rau intentionat faptele. Ce sa fac eu daca omul asta a facut la viata lui? L-am pus eu sa se imbalarieze atat?
Am pus pe link-ul mentionat in stanga, legatura in-extenso intre Cazul OZN Valea Plopului si Uriasii din Scaieni.
Roll on...

alx

Citat din: Rayden din  09 Octombrie 2012, 19:33:36
eu personal stiu de 2 persoane, colegi forumisti care au participat la cursul domniei sale.
cum unul din ei nu cred ca va face ceva lumina in acest caz...poate calator astral reuseste..
ce ziceti, il lasam oleaca sa zica ceva despre experienta sa la cursul de RV al lui VR ?

Din pacate,Astralu are moderare 100%...si eu cel putin am de gand sa ma tin de promisiune,si sa il tin la 100% muuuuult timp de acum incolo...
INSA,in acest caz EXCEPTIONAL,Astralu imi poate trimite mie pe PM materialul care doreste sa il posteze pe forum,si il voi posta eu in locul lui,fara a-l modifica! aceasta este SINGURA posibilitate!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

licuriciu

Despre Cazul Valea Plopului puteti citi aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,618.msg19173.html#msg19173
In mod extraordinar de ciudat, nici chiar Calin Turcu nu a vorbit de scheltele de uriasi si uraniul de la Posesti. Astept, poate cineva de pe acest site, OZN-ist pursange stie mai multe detalii. Materialul pe care l-am postat cu Uriasul de la Posesti, l-am verificat la fata locului si se confirma in proportie de 90% (autorul l-a mai modelat putin, pentru a fi nitzelus mai senzationalist). dar fondul e adevarat.

Nox

#607
Citat din: Rayden din  09 Octombrie 2012, 19:33:36
@licuriciu.. mie unul imi e clar ca ai ceva nu VR. numai cuvinte de lauda nu ai la adresa acestuia..
prin urmare, din cate s-au postat pe forum..eu personal stiu de 2 persoane, colegi forumisti care au participat la cursul domniei sale.
cum unul din ei nu cred ca va face ceva lumina in acest caz...poate calator astral reuseste..
ce ziceti, il lasam oleaca sa zica ceva despre experienta sa la cursul de RV al lui VR ?

alx, Rayden, unul dintre lucrurile care nu îmi plac e dublul standard. Când s-au luat alţii (chiar şi eu uneori, cu argumente) de personaje precum Streinu, F. Gheorghiţă, etc. nu s-a mai inflamat nimeni. Sunt sigurul tâmpit care vede asta? Lăsaţi omul să vorbească. O altă opinie, chiar dacă mai acidă, nu strică.

Revenind la subiect... e posibil ca Cinamar să fi mutat intenţionat(?!) atenţia de pe zona Buzău în zona Bucegi?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

licuriciu

Nox, iti voi spune ce stiu eu cu Cinamar. Cinamar este o creatie Misa. Daca ai sa citesti in posturile mele initiale, ai sa vezi ca primul articol in care apare schema cu brailenii, e relatat in Monitorul Expres din Iasi. Inainte de redactare, s-a facut o excursie de documentare in zona, scrie partial si in articol. Unul dintre membri era Dan Bozaru, mare om si caracter la MISA.
Ce vreau eu sa spun: s-ar putea ca schema cu brailenii sa fi fost preluata de Rudan pe drum. De altfel, nu exista nici o sursa independenta a disparitiei.
S-ar putea sa fie vorba despre o intamplare care chiar nu a avut loc. Mie mi-ar place sa fie reala, dar nu e dupa cum imi place mie, ci dupa cum e...

Arhanghelul

#609
Citat din: licuriciu din  06 Octombrie 2012, 16:54:11
"Străveche Țara Buzăului" Alexandru Mironov în revista Știință și Tehnică August 1980 - articol reluat sub titlul Misterioasa Țară a Buzăului în revista Rufor nr. 1/1996

Străveche, Ţara Buzăului
...................................................................

Alexandru Mironov
.........................................................

Aparent off-topic ...

Poze ... la paginile ...  din revista mentionata in citat (Rufor nr1. (20)/1996) ...

http://ro.wikipedia.org/wiki/RUFOR
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

licuriciu

Poza din articolul lui Danciu (pt. cunoscuti Harry)  - Agatonul Vechi. Planul bazei (pg.50)
Pozele din articolul lui Mironov – sus – Agatonul Vechi. Ruine (pg. 34) , jos – Ruinele Agatonului (coperta si pg. 14)
Paginile sunt date ca referinta pentru cartea Vestigii rupestre in Muntii Buzaului, de unde au fost preluate de Rufor.
Pe site-ul din josul paginii am pus Cum a inventat Rudan toponime in Buzau, dar si cum l-a "maradonit" pe Florin Gheorghita. Lectura placuta!
A.... Ce mai zice apararea? Aaaaaaaaaaaa.....

Xanadron

Initial voiam sa intru doar ca sa confirm 100% postarile anterioare privitoare la observarea cu propriile dioptrii :-D a zborurilor extrem de joase efectuate in zona M-tilor Buzaului (Gura Teghii, dar nu numai) de catre C-130-uri (israeliene tip "Gunship" presupun, in varianta unor antrenamente "la obiect"; restul de ipoteze mai neconventionale pot fi consultate si-n topicurile de discutie a straniilor zboruri + accidente ale elicopterelor CH-53, tot israeliene) . ...Martori? Doar citeva mii de localnici.  :lol:

O sa mai scriu insa citeva rinduri si-asa, la modul general (era sa zic si maior, :-D bintuit o secunda de gindul ca noul coleg licuriciu ar putea fi totusi Emil Strainezu).
Sper ca succinta mea analiza mai mult logica decit psiho-logica sa nu fie luata in nume de rau si nici la un mod personal de noul nostru coleg (ale carui postari contin in definitiv si chestii interesante si care poate fi ...condus in lupta de-un "simplu" idealism justitiar don-quichotesc).
Totusi, un atac purtat cu o asemenea acribie inclin sa cred ca nu poate avea drept autor decit un /niste dusman/i invederat/i al/ai lui VR - care nu cred sa merite in definitiv asemenea tratament, fie si doar din motivul ca-i acum doar un batrinel bolnav, bintuit (sau nu) de unele fantasme si inevitabile erori pe care oricine le comite intr-o atit de lunga viatza.

Doar colegul tractorbeam] a mai avut o iesire asemanatoare, dar i-a trecut relativ repede :-D si - chestie importanta - stim c-a avut si un motiv anume s-o faca (tratament deloc fair-play dupa unele comentarii facute pe blogul "rudanian").
In plus, el nu s-a strofocat in gradul asta un pic obsesiv sa desfiinteze o persoana - fie ea controversata. Nu si-a consumat deci timpul pretios cu vreun blog pamfletizator si doar "a dat in clocot" un pic prin zona asta.

Nu ma mai latzesc insa acum cu diverse ipoteze (cui prodest?) care ar merge impinse pina-n zona extrem-conspirationista 8-) (unic exemplu: CHIAR e posibil sa se apropie perioada "schimbarilor geofizice majore" de care EI :evil: ar profita sincretic ca sa ne cocosheze definitiv si enteresu-i ca unor patrioti bine-intentionati - n.b. merge un "cica" si aici - cum ar fi si dl. prof. pozar  VR sa li se puna betze-n roata credibilitatii si astfel sa nu gaseasca telepatul nativ autodeschis-salvator :-P prin ale dumisale cursuri etc etc.)

...Si totusi, nu ma pot abtine: TU ESTI, EMILE ?!  :-D 8-) :lol: :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

alx

Citat din: Nox din  10 Octombrie 2012, 00:53:37
alx, Rayden, unul dintre lucrurile care nu îmi plac e dublul standard. Când s-au luat alţii (chiar şi eu uneori, cu argumente) de personaje precum Streinu, F. Gheorghiţă, etc. nu s-a mai inflamat nimeni. Sunt sigurul tâmpit care vede asta? Lăsaţi omul să vorbească. O altă opinie, chiar dacă mai acidă, nu strică.

N-am ce face,asa ca trebuie sa-i raspund lui Nox: insa raspunsul la "acuzatia" lui se afla in chiar acuzele lui: "Când s-au luat alţii (chiar şi eu uneori, cu argumente) de personaje precum Streinu, F. Gheorghiţă, etc. nu s-a mai inflamat nimeni"

Aici e cheia...cand au existat argumente,cum sa te legi de cel ce le posteaza? si eu m-am luat de Streinu,de cateva ori chiar,si se pare ca a tinut cont de ce ziceam la acea vreme...insa in cazul licuriciu lucrurile nu au stat la fel,pentru ca "argumentele" lui sunt cateva articole de prin ziare,din perioade relativ tulburi,si o ura orbitoare pt Rudan...in plus,cum poti argumenta ca un om a avut,POATE,niste puteri,si acum nu le mai are? 
De unde poti sti asta? Si cum poti DEMONSTRA ca nu le mai are?   ca nu a aparut la TV sa faca demonstratii?

   Sa fim clari,nu iau apararea lui Rudan! Insa cand vad cata patima se pune in defaimarea lui,am asa,o senzatie,ca lucrurile nu stau EXACT cum le prezinta licuriciu...


parerea mea,bineinteles...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Xanadron

#613
Absolut corect, alx - si nu doar fiindca si eu "m-am luat" inclusiv de VR, cu unele argumente care stau in picioare si-acum (desi trecerea timpului cu unele completari din diverse surse le-au mai nuantzat un pic negativismul accentuat odinioara).

Inca ma socheaza :-o insa si pe mine citirea unor enormitati pe blogul rudanian, inclusiv stiri-hoax pe care nu le mai inghit nici "juniorii", daramite presupusi mari initiati, dar asta nu anuleaza veridicitatea macar partiala a unor calitati (se pare native) para- metanormale pe care VR presupun - subliniez, presupun - ca le-a avut pina nu demult. Fiindca-i clar ca nici mie nu mi-a facut vreo demonstratie.

Si-n cazul lui functioneaza insa probabil teoria aia de-o mai disecaram noi p-aici: a "ozenitei" - aici merge o "luanita"  - adicatelea fantazari hiperbolice ale unor persoane care au ajuns cindva pe bune in pozitia de-a fi pioni activi in chestiuni "umbroase", dar, deveniti cumva celebri si-n lipsa acuta de "materie prima", incearca mentinerea statutului lor privilegiat turnind destule gogosi "ab burtis". :-D

Doar umila mea parere-i clar si asta, fiindca miza jocului poate fi si una serioasa - dar atita timp cit n-avem date tangibile in niciun sens, mai pot pune doar colegului licuriciu intrebarea retoric-comica de mai sus, in alta varianta insa:

...TU ESTI, FONAREFF ?! :roll: :-D 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

licuriciu

Se pare ca e o mica eroare aici. Tovarasul Rudan Vasile nu este un batranel care-si creste nepotii intr-un peisaj campestru. El e "la ora actuala sunt cel mai.....", a se vedea interviul din Blogul sau. De asemenea face paranormali-instant la cursurile Nexus (o revista). Asadar nu e un om "retras in pace", ci un element activ in prezent in Romania.
Cat despre fapte:
- Este un fapt ca pozeaza ca radiestezist si zice ca radiestezia e praf, e "morse"
- Este un fapt ca i-a furnizat hoax lui Florin Gheorghita in cartea "Taine Primordiale" aparuta in 2012
- Este un fapt ca si  titlului masonic pe care-l are ii poceste denumirea. Halal mason!
Sa comentam faptele...
De altfel, in site-ul propus am delimitat clar bascalia de realitate, nu se confunda decat daca se vrea. Nu este un blog-pamflet, chiar daca asa ar prea unii, este un blog care are SI pamflet.
Cum am gasit multe posturi interesante in trecut, cer permisiunea unor membri de a prelua cu sursa indicata a unor fragmente din postarile lor.
Invit pe toti cei care vor ca lumina adevarului sa iasa din bezna minciunii sa posteze materialele pe care le au. Pro sau contra Rudan.