Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sa pregatim viitorul ROMANIEI si al PLANETEI impreuna !

Creat de adipop, 16 Decembrie 2009, 11:42:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

adipop

Buna ziua,

Cautand de ani buni solutii de redresare economica a Romaniei, oltenilor le-a venit ideea de-a pune pe un forum liber, tot ce consideram ca este mai bun in Neamul nostru, astfel incat Tinerii Romani sa aiba cat mai multe modele de lucru, de urmat.

http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php

Extrapoland ideile la nivel Planetar, am initiat un program amplu pentru Renasterea Societatii Umane.

Proiectul - OMU - Renasterea Societatii Umane.

Etapa 1.
Proiectul – "OM – O societate fireasca "

Etapa 2.
Proiectul – "IOM - O societate functionala"

Etapa 3.
Proiectul – "IO OM - O societate implinita "

Etapa 4.
Proiectul – "OMU - (Re)nasterea Societatii"

Proiectul OMU, prin cele 4 etape ale sale, se autofinanteaza 100 %. Suntem perfect constienti de faptul ca modul de obtinere a banilor de catre fiecare om al acestei planete, are consecinte directe asupra Vietii lui sanatoase si fericite.

Scopul nostru este acela de a  " Modela omul, in OM "

In cadrul acestui program sunt demarate pana in prezent urmatoarele proiecte:

A. Sa pregatim viitorul ROMANIEI si al PLANETEI impreuna ! 

Acest Proiect are ca scop sprijinirea Tinerilor in dezvoltarea afacerilor, incepand de la a fi voluntari si terminand cu a avea fiecare firma proprie in domeniul dorit de ei.

Selectam cate 10 Tineri voluntari, cu varsta pana la 21 de ani, din cat mai multe localitati din Romania si ulterior din Europa. Dorim sa comunicam cu ei pe internet, pentru a dezvolta in urmatorii doi-trei ani afaceri zonale in diverse domenii de activitate, la care Munca Cinstita si OMENIA sunt ridicate la rang de Lege. Consideram ca fiecare localitate din Romania, din Europa si din intreaga lume, are nevoie de astfel de Tineri educati la un asemenea standard de BUN SIMT.

Inscrie-te si depune CV-ul tau !
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=27

AFIS
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=6037#6037



Derularea acestui prim Proiect, a inceput de putin Timp din Craiova, pe princilpiul propagarii undelor. Toate celelalte Proiecte majore care au fost concepute in ultimii 14 ani, depind de reusita Proiectului SFATUL BATRANILOR, pentru ca toate acestea vor avea nevoie de Tinerii voluntari selectati prin aceasta actiune.

Am definitivat afisele si le-am imprastiat pe o raza de maxim 15 Km, in jurul Craiovei. Concluziile ce-au rezultat din primele actiuni, au aratat ca singura sansa ca sistemul cel NOU sa se dezvolte, este de-a discuta direct cu tinerii intalniti. Ajustam sistemul si trecem la urmatoarea unda, pana la 30 de Km de la punctul de initializare. Si asa mai departe, pana ce acoperim toata Romania, Europa si de ce nu, intreaga lume. Pe masura dezvoltarii actiunii noastre, vom traduce aceste afise in limbile tarilor respective. In momentul cand Tinerii voluntari vor intelege pe deplin aceasta actiune initializata de noi, vor face acealsi lucru din locul in care care isi desfasoara activitatea.

Pentru ca ceea ce gandim si facem noi acum reprezinta noutate absoluta la nivel planetar, invatam unii de la altii din mers. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l facem, este acela ca la fiecare pas al acestei actiuni odata finalizat, vom sintetiza concluziile si vom ajusta continuu NOUL sistem de selectie a valorilor Tinere autentice. Cizelarea ideilor si conceptelor rezultate din sintezele respective, va fi facuta prin punerea lor in practica in Societatea Comerciala - Mosu Tudor SA - firma care se va infiinta si care-si va desfasura activitatea in cat mai multe domenii de activitate.

In acest fel, incercam sa creem un sistem viu, care va creste odata cu experienta cumulata de noi toti.

Sistemul educational trebuie schimbat fundamental, cat de repede posibil, astfel incat pregatirea copiilor si a tinerilor, sa fie facuta mai mult in Timpul unor excursii in Natura si in locuri in care se desfasoara cercetare aplicativa in diverse domenii, datorita faptului ca implementarea informationala in acest mod, depaseste de zeci, de sute de ori, sistemul actual.

Proiectul SFATUL BATRANILOR va pregati viitorii profesori ai Universitatii Zalmoxiana. Acestia trebuie sa invete, SINGURI, sa transforme Oferta lor, in Arta. Numai prin comparatie poate sa invete un copil sau un tanar, CEVA.

Vom finaliza in curand acest site -  www.sfatulbatranilor.ro

Ne propunem sa sintetizam energiile creatoare de la Marii Ganditori, Iluminati, Intelepti, Oameni care au avut, au sau vor avea ceva de spus..., de genul : Legile de conduita morala, invataturi, concepte sau idei....Acestia, prin experienta lor de Viata, au trasat, traseaza sau vor trasa linii directoare de conduita ale Societatii. Sinteza noastra are rolul de-a culege tot ce-i mai bun de la ei, de la noi toti.... si de la cei care vor fi dupa noi, concentrand Energiile punctiform, pentru a creea NOUA Societate Umana OMU in cel mai scurt Timp, in care toti oamenii Planetei vor traii decent.

B. Ne-am propus sa lucram pana vom finaliza cat se poate de rapid si acest Proiect extrem de important pentru omenire. Dorim ca in Romania, Sarmizegetusa Regia (cetatea dacilor ce reprezintã Capitala Spiritualã a Romanilor) sa devina Capitala Pacii Mondiale.

C. Proiectul PICIUMANI - Copii Romani cu varsta de 8 ani alaturi de copii straini, in urmatorii 11 ani, merg anual in tabere de explorari si aventuri in alte 10 tari, de pe toate continentele.

D . Proiectul SHE - se ocupa de cercetare fundamentala in domeniile : Sanatatii, Hranei si Energiile viitorului, studiind APA, Hidrogenul si Electronul.

E. Proiectul MOSUL PRIMARIILOR - Proiect prin care dorim sa ne anuntam prezenta in fiecare localitate din Romania.

F. Banca ZALMOXA de ( RE)CONSTRUCTIE a ROMANIEI. 

G. Proiectul SAT DACIC MARGA.

H. Proiectul ORASUL SANATATII - VEGA - VALERIU POPA

I. Proiectul STATIUNEA MONTANA DARIUS

Toate aceste proiecte se vor realiza in zona Topolinita, Izverna, Baia de Arama, Herculane, Mehadia, pe o suprafata de 500 KMp.

Noi, cei care am conceput aceste Proiecte aparent utopice pentru necunoscatori, credem in ele cu Adevarat. Nu ne facem mari iluzii ca suntem luati in seama imediat, dar....in Timp, ABSOLUT toate Proiectele noastre vor avea un impact major asupra oamenilor.

Trimitem acest mesaj la mii, zeci de mii de oameni obisnuiti, cu speranta in Suflet ca, unind idealismul copilaresc al Marilor Ganditori cu Intelepciunea Popoarelor, ne vor deveni aliati de nadejde.

Absolut toate persoanele normale, care doresc sa participe voluntar, fara secrete, fara grandomanie si eficient, la dezvoltarea Proiectului OMU - Renasterea Societatii Umane, sunt binevenite.

O zi plina,
ing. Adrian Pop

romulus

CitatCautand de ani buni solutii de redresare economica a Romaniei, oltenilor le-a venit ideea de-a pune pe un forum liber,
Sa-mi fie cu iertare dar cam toti hotii care s-au perindat pe la carma tarii, cam tot asta fac de 20 de ani incoa' : redreseaza economic Romania !
Rezultatele le vedem cu ochiul liber si nu ma obosesc sa le scriu aici.
De ce am pune botu' acum ?
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Tayka

DECE AM PUNE BOTUL ACUM?
Pentru cã pare a fii diferit de conducerea bazatã pe tovãrãºia-tâlhãreascã practicatã dea-lungul vremii,ºi pentru cã e o chemare liberã
pe care tu ca un bun fost securist( profesionist) n-ai cum sã o înþelegi,ºi eu am descoperit-o (asa cum þi-am mai spus)pe strãzile TIMIªOAREI la revoluþie E un sentiment nobil greu de explicat-pur ºi simplu atunci accepþi orice pentru schimbare-ªtii ce cred eu cã sa greºit atunci la Revoluþie?-sa cerut(cerºit) libertatea dela comuniºti în loc sã ne eliberãm total de ei. Nu sãi împuºcãm(cã împuºcam jumãtate din þarã)dar trebuiau stigmatizaþi,însemnaþi.Numai asa scãpam de ei:Proclamaþia dela Timiºoara art.8-
De aceia eu cred cã aceastã soluþie propusã de Adipop nu e proletarã ci democratã.Sã fie într-un ceas bun- (am zis)
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Cautatorul


Guest

De ce trebuie sa aiba pana in 21 de ani? Cei care depasesc cu un an sau doi ce vina au?

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

romulus

Citatcã pare a fii diferit de conducerea bazatã pe tovãrãºia-tâlhãreascã practicatã dea-lungul vremii,ºi pentru cã e o chemare liberã
Diferit prin ce? Explica si pe intelesul meu de fost securist tare de dibla !
Citatªtii ce cred eu cã sa greºit atunci la Revoluþie?-
Chiar daca nu-i obiectul dezbaterii: tu chiar crezi ca a fost intr-adevar o revolutie in '89? Esti um mic naiv taica....
CitatProclamaþia dela Timiºoara art.8-
in ceea ce ma priveste l-am respectat (involuntar) in sensul ca nu am intrat in nici un fel in viata publica in ultimii 20 de ani, n-am ocupat functii politice, bla, bla, bla, asa ca poti considera ca discuti cu un "lustrat"!
Cat despre subiectul inginerului adipop am mari dubii ca este o oferta dezinteresata si ca vrea (si el !) binele  natiei romane!
Atatia au venit cu textul asta incat mi se pare total rasuflat de ti se face sila. Altceva mai original n'or gasi ?
O explicatie simpla pare a fi (totusi) aceea  ca si la "textele" vechi si rasuflate, INTOTDEAUNA  se gasesc fraieri noi ! Parerea mea.
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

abyss

Citat din: X din  16 Decembrie 2009, 14:56:57
De ce trebuie sa aiba pana in 21 de ani? Cei care depasesc cu un an sau doi ce vina au?

pt ca la 21 sunt mai usor de manipulat...

Guest

Citat din: @biss din  16 Decembrie 2009, 22:41:36
pt ca la 21 sunt mai usor de manipulat...
@biss! Welcome back! :-D
Nu cred, oricine isi da seama ca e manipulat sau nu, si isi da seama la orice varsta, si cine nu realizeaza la 30 de ani, nu o sa realizeze nici la 40, sau 50 sau ...

adipop

Citat din: romulus din  16 Decembrie 2009, 13:04:30
Sa-mi fie cu iertare dar cam toti hotii care s-au perindat pe la carma tarii, cam tot asta fac de 20 de ani incoa' : redreseaza economic Romania !
Rezultatele le vedem cu ochiul liber si nu ma obosesc sa le scriu aici.
De ce am pune botu' acum ?
Am zis !

Credeam ca ai deschis ochii pana acum...sa faci distinctie intre valoare si nonvaloare.
adi

adipop

Citat din: Tayka din  16 Decembrie 2009, 14:22:59
DECE AM PUNE BOTUL ACUM?
Pentru cã pare a fii diferit de conducerea bazatã pe tovãrãºia-tâlhãreascã practicatã dea-lungul vremii,ºi pentru cã e o chemare liberã
pe care tu ca un bun fost securist( profesionist) n-ai cum sã o înþelegi,ºi eu am descoperit-o (asa cum þi-am mai spus)pe strãzile TIMIªOAREI la revoluþie E un sentiment nobil greu de explicat-pur ºi simplu atunci accepþi orice pentru schimbare-ªtii ce cred eu cã sa greºit atunci la Revoluþie?-sa cerut(cerºit) libertatea dela comuniºti în loc sã ne eliberãm total de ei. Nu sãi împuºcãm(cã împuºcam jumãtate din þarã)dar trebuiau stigmatizaþi,însemnaþi.Numai asa scãpam de ei:Proclamaþia dela Timiºoara art.8-
De aceia eu cred cã aceastã soluþie propusã de Adipop nu e proletarã ci democratã.Sã fie într-un ceas bun- (am zis)

Sa fie intr-un ceas bun. Si ca sa fim siguri de asta, va rog frumos sa veniti alaturi de noi. Nu vreau sa ma confrunt cu nimeni niciodata, ci sa colaboram. Este enorm de facut...Practic trebuie refacuta toata Econimia Romaniei. Si daca tot o facem, s-o facem bine. Cel mai bine cu putinta, avand la baza Munca Cinstita.

adi


adipop

Citat din: X din  16 Decembrie 2009, 14:56:57
De ce trebuie sa aiba pana in 21 de ani? Cei care depasesc cu un an sau doi ce vina au?

Virusul este prea mare....peste varsta asta

Exceptiile confirma regula....

http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=6959#6959

adi


adipop