Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Luna

Creat de StarDust, 29 Iunie 2009, 20:08:42

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Tayka

Nu pot sã înþeleg de ce comentaþi ºi aduceþi iatã acum tot felul de argumente privitoare la inexistenþa lunei iar când eu am spus cã luna NU a fost acolo dintodeuna ci a fost,,pusã"acolo pentru a masca Marele Releu,sau Curcubeul biblic,sau Steaua care i-a cãlãuzit pe evrei,ºi i-a hrãnit cu manã,sau steaua celor 3 Magi,sau carul de foc descris de Iezekell,etc.etc...Domnilor;chiar vi se pare aºa de utopicã concluzia prof. Dr.Toni Victor Moldovan cã facem parte dintr-un experiment?cã luna poate fi antena parabolicã cu care sântem monitorizaþi.E chiar aºa de nedigerat ideia unui program în care EI programatorii nu mai au voie sã aparã în scenã aºa cum fãceau la începuturi pânã i-au învãþat pe strãbuni lecþia vieþii!?..ºi cã au obligaþia sã ºteargã cu ori ce preþ urme ce le-au aparþinut,sau ori ce probe despre existenþa lor?Este oare aºa de complicat sã mai comunici ºi sã mai accepþi ºi ideia câte unuia din afara echipei 0?
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Urban

#106
Citat din: Cautatorul din  20 Iulie 2010, 02:24:05
Mda... deci cei care sunt anti-masoni, si demasca conspiratia lor isi pun intrebari de genul: Luna exista? Pamantul e rotund si chiar se roteste?
Asa cum cei care sunt impotriva globalizarii, sunt numiti de presa anarhisti, etc.

Cand iti pui intrebari inseamna ca Gandesti.

Citat din: Cautatorul din  20 Iulie 2010, 02:24:05
Asa cum Corneliu Vadim Tudor a dus in derizoriu patriotismul, nationalismul, de aproape ca ti-e si jena cand ti-a trecut prin cap un gand de patriotism sau nationalism (in sensul bun si normal nu cel extremist), asa si tu acum ii pui pe cei care sunt anti-masoni in gramada celor care isi pun intrebari "ciudate" de genul "Luna exista?", "Pamantul e rotund?", etc.

Pe undeva Masoneria e un lucru foarte bun, dar trebuie sa vezi anumite subtilitati.

Citat din: Cautatorul din  20 Iulie 2010, 02:24:05
Se pare ca n-am prins ironia cu masoneria.... In ortodoxismul crestin se scrie Iisus, dar cred ca special ai scris cu un singur I pe Iisus ca de obicei sectantii (care scriu cu un singur I) vin cu fraze de genul asta care indeamna la pasivitate... adica noi sa stam cu mainile in san ca are El grija de noi... in timp ce la ortodocsi se spune ca omul trebuie sa faca tot ce poate el ca om, iar ce este peste putinta lui, ajuta Dumnezeu.

Nu e nici o ironie, masonii chiar sunt pe val...vezi exemplele de la noi din tara...iar Religia e opiul saracilor (pe mine nu ma intereseaza nici Isus, nici Papa si nici Religia).

Citat din: Cautatorul din  20 Iulie 2010, 02:24:05
...Pamantul e chiar rotund sau e o conspiratie masonica minciuna asta?, sau: "Soarele exista?"

Pamantul ar putea fi plat, Luna ar putea fi o nava extraterestra sau un balon, exista si o societate care se ocupa cu treaba Pamantului Plat, nu stiai? (http://theflatearthsociety.org/cms/)
Soarele exista si noi traim in "interiorul" lui, ceea ce vedem noi si percepem ca Soare este de fapt numai "nucleul" acestuia....e mai complicat dar o sa-ti explic alta data.

Cautatorul

#107
Motto:
Cand moderatorii nu-s acasa userii joaca pe masa... (inclusiv eu).

M-ati pierdut... nu stiu de ce dar mi-ati adus aminte de Lorin Fortuna... care e pierdut in spatiu...
Pentru cine nu stie cine e Lorin Fortuna poate urmari:

http://www.youtube.com/watch?v=ggf9CQJoVFM
unde  vorbeste si de o Selena asa ca nu sunt chiar off-topic..

Pentru divertisment:
http://www.youtube.com/results?search_query=lorin+fortuna&aq=0

Gata am plecat, noapte buna, vise placute si puricii sa va sarute din 5 in 5 minute...   :-D

Urban

#108
Citat din: Cautatorul din  20 Iulie 2010, 02:43:21
... care e pierdut in spatiu...

Care Spatiu? Care Luna? :roll:
Noapte buna, sa speram ca maine dimineata aterizeaza si extraterestrii... :ufo:

StarDust

Citat din: X din  19 Iulie 2010, 22:56:17
Raspuns:
-in prima poza e o forma concava
-in a doua poza e o forma convexa
E bine?

Raspuns destul de incomplet si neconcludent.

In stanga, forma (ta) concava e evident "nava" despre care se discuta acum pe acest subiect.
Forma "convexa" din partea dreapta, iti mai seamana a "nava"? Mie nu, eu vad acolo un simplu platou in varful unei ridicaturi de teren.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

padme

#110
Citat din: StarDust din  20 Iulie 2010, 15:33:07
Mie nu, eu vad acolo un simplu platou in varful unei ridicaturi de teren.

Mda, dar are aceeasi forma si umbra cade in alta parte, poate crea o anumita... nu's daca e bine spus, iluzie optica. Numai ca eu pusesem un filmulet pe aici din care rezulta ca "nava" a fost filmata cadru cu cadru de sus pana in apropierea ei si daca nu ma insel, chiar are niste... incrustratii pe ea, ca un fel de desen si se vede clar ca nu este o forma de relief, chiar bombardata de asteroizi. Si mai zic, cei care sustin aceasta filmare, ca langa aceasta nava ar mai fi fost o naveta triunghiulara??!! Despre naveta respectiva n-am gasit nimic pe nicaieri.. Filmarea a fost prezentata drept proba intr-o emisiune despre mistere si alte chestii, a fost vizonata de o echipa de specialisti care analizeaza fotografiile de ufo trimise de public si dau verdictul, unul dintre ei e prezent in emisiune si spunea... ca filmarea este pe bune. Mai exista varianta sa fi inteles eu gresit!! Deci nu sustin ca... ar fi adevarat, eu doar spun ce am vazut si auzit pe la altii. Normal ca n-a pus nimeni (sau mai stii?!) mana pe ea (nava) si dupa aia sa intre pe forumuri...

Si dupa aia imi aduc aminte de "sulul" care il calauzeste pe Moise si poporul lui Israel catre Marea Rosie - nu zic ca e acelasi lucru:)))))))))) doar ca poate exista!

Eu imi pun o alta intrebare: daca luna este atat de populata/vizitata, cum de a fost lasata aceasta nava... asa... la voia intamplarii..:)))))))

darksid3

Daca Luna este atat de populata, inseamna ca "Omul pasind pe Luna" este un fake  :lol:
11.11

jean

Bazele extratereste de pe Luna si chiar de pe Pamant sunt aduse in discutie si intr-un caz controversat de rapire din Italia.
Citat:
CitatDintre toate fiintele inteligente pe care ei le cunosc in Cosmos, rasa umana este singura care are un ADN compatibil cu al lor. Dupa ce rasa hibrida va fi suficient de numeroasa ei au de gand sa ia Pamantul in stapanire, daca va fi nevoie, folosind chiar forta. Veneticii au deja baze pe Pamant, pe Luna si probabil si pe alte planete.
http://www.revistamagazin.ro/content/view/7978/4/
Adevarul este dincolo de noi

padme

#113
Despre respectiva "rapire" a Giovannei s-a mai discutat pe aici din pacate nu mai stiu unde. Daca tipa a fost rapita vreodata sau nu, asta... poate va dovedi viitorul, ea in nici un caz, dupa ce a prezentat ca proba autopsia unui foetus et. "avortat" de ea, autopsie facuta in casa,  de catre iubitul ei si care s-a dovedit ca de fapt era un... iepure. Deci ceea ce spune aceasta femeie nu mai are credibilitate, cel putin dpdv al meu.
Acum am citit si sfarsitul articolului! Tre' sa fii putin imbecil sa arunci dovada palpabila a existentei unei alte...fiinte/creaturi si care poate veni in intampinarea credibilitatii tale. Ufologul Pablo Ayo, pe care il vad cam in fiecare emisiune, studiaza tot ceea ce primeste de la diverse persoane, filmari si fotografii si spune ce este adevarat sau fake, ce este obiect pe cer sau altceva,etc. Din pacate nu am urmarit decat foarte putin din emisiunea in care isi dadea cu parerea vizavi de aceasta caseta, dar din cate am inteles, nu prea a sustinut ipoteza Giovannei. Pacat de ea, incepuse bine!

abyss

Citat din: jean din  22 Iulie 2010, 15:10:28
http://www.revistamagazin.ro/content/view/7978/4/

O mizerie de subiect, chestia cu avortul... fara suparare. Tot acolo scrie ca individa cu avortonul spunea, ca noi ca specie mai avem 2 ani la dispozitie  :? adica dupa M I L I O A N E de ani de existenta mai avem doar 2?!!!! Spune cine?

Tot acolo scrie citez : "Roberto Pinotti, altminteri un adept al ipotezei extraterestre, se intreba ce ar fi mai bine: ca Giovanna sa fie data in judecata pentru abuz de credulitate (daca minte), sau pentru ascunderea unui cadavru (daca spune adevarul). Edoardo Russo, un alt ufolog italian renumit, comenta ca astfel de istorii nu fac bine ufologiei italiene, consolandu-se doar cu faptul ca sunt intr-o companie selecta, intrucat si confratii din alte tari sufera de probleme similare."

jean

  Am citit articolul. Nu am dorit o discutie pe marginea acestuia. Nu are legatura cu subiectul ,,Luna". Am vrut numai sa subliniez ca si aici se pomeneste de anumite baze lunare.
Adevarul este dincolo de noi

padme

Citat din: jean din  22 Iulie 2010, 20:21:34
  Am vrut numai sa subliniez ca si aici se pomeneste de anumite baze lunare.

Ok! Si eu am vrut sa subliniez ca nu are credibilitate!


Citat din: @biss din  22 Iulie 2010, 20:01:33
adica dupa M I L I O A N E de ani de existenta mai avem doar 2?!!!! Spune cine?


Pai... pana in 2012 nu ti-e clar?:))))))))))))

StarDust

#117
LRO examineaza mai detaliat cavitatiile generate de prabusirea tuburilor de lava de pe Luna:

http://www.universetoday.com/73659/lro-takes-closer-look-at-moon-caves/

Parerea mea e ca aceste prabusirea acestor tunele de lava s-a produs tot din cauza unor impacte din trecut, dar pot fi si urmari ale procesului de racire si contractie a Lunii, proces care nu a inceput recent, si nici nu s-a accelerat in prezent(asa cum in mod eronat se prezinta in mass-media).
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Vlad6

luna nu poate fi o proiectie.asta iese din discutie.
este ceva material.
ca ar fi o baza gen deathstar,nu este exclus.oricum ceva ciudat se intampla acolo,asta o simt.


btw.vreau sa fac un mic experiment,vreau sa fotografiez luna.are cineva de pe forum vreun telescop mai ''performant'' ?

Quicksilver

Offtopic:

@Vlad6: Eu propun sa facem o cheta, sa cumparam niste unelte serioase pt societatea RUFOn.

Ce ziceti?
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!