Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Luna

Creat de StarDust, 29 Iunie 2009, 20:08:42

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Nah, avem apă pe fața vizibilă a Lunii.  8-)
Oare pe cealaltă față ce avem? Mă rog, ce au alții că nu ştiu sigur dacă Luna e a noastră.

fiulploii

hoinar

La cat de "usor" se ajunge cu o proba teleghidata pe Marte, devezile aduse publicului fiind simulari 3D si filmari indoors cu echipe NASA care aplauda fortat, desigur... Desigur ca vom avea 4G, gradini botanice, KFC, cafenele nu numai pe Luna dar si pe alte sisteme solare in urmatorii 20 de ani.

Din pacate nu mai e loc pe pamantul asta, de care sa stiu eu, unde sa pot evada prostiei.
the older I get, the faster I was

fiulploii

Citat din: hoinar din  28 Octombrie 2020, 00:54:30
La cat de "usor" se ajunge cu o proba teleghidata pe Marte, devezile aduse publicului fiind simulari 3D si filmari indoors cu echipe NASA care aplauda fortat, desigur... Desigur ca vom avea 4G, gradini botanice, KFC, cafenele nu numai pe Luna dar si pe alte sisteme solare in urmatorii 20 de ani.

Bănuiesc că ai ceva argumente pt a susține aceste păreri conspi şi ar fi frumos dacă le-ai pune pe aici, nu?

hoinar

Citat din: fiulploii din  28 Octombrie 2020, 09:01:59
Bănuiesc că ai ceva argumente pt a susține aceste păreri conspi şi ar fi frumos dacă le-ai pune pe aici, nu?
Desigur. Nu trebuie decat sa urmaresti obiectiv misiunea Curiosity catre Marte, o ecranizare Nasa. Filme se gasesc nenumarate pe Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=TPHSTXW54NE
the older I get, the faster I was