Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

NOI creem lumea in care traim

Creat de Shanti Nilaya, 25 Februarie 2009, 17:11:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Shanti Nilaya

Dupa multe asteptari, am avut sansa de a comunica cu unul dintre cei mai apreciati biologi pe plan international.In ceea ce urmeaza, voi prezenta traducerea si adaptarea integrala a interviului receptionat pe e-mail la data de 24 octombrie 2008 in format audio, impreuna cu textul scris din prezentarea mesajului.
                                                                                        (Cristian Muresan-TV Cluj)

Intererviu cu Bruce Lipton

EXTRAS DIN CORESPONDENÞÃ E-MAIL

————————————————————————————

FIZICA CUANTICÃ ªI CREAÞIA

Înainte de a trece la întrebãrile propriu-zise, am nevoie sã îþi spun câteva lucruri despre modul în care mintea ºi conºtiinþa interfereazã ºi se conecteazã cu lumea în care trãim. Noi ºtim deja faptul cã mintea are influenþã asupra corpului, ºi aº putea sã-þi vorbesc despre chimie, molecule ºi mecanismele prin care mintea modificã funcþiile creierului ºi cum anume acestea se transferã corpului fizic, neuronilor, glandelor ºi productivitãþii hormonale, pentru a-þi face o idee asupra modului în care mintea poate modifica corpul fizic prin intermediul mecanismelor din creier.

Dar existã o credinþã fundamentalã, mult mai importantã, decât natura originii minþii. Iar aceasta ne este oferitã de fizica cuanticã. În vechea fizicã, cea newtonianã, totul se credea a fi un experiment pur obiectiv. Asta însemna cã pot mãsura parametrul "A" ºi parametrul "B", ºi pot preciza interacþiunea dintre ele, ºi de fiecare datã rezultatul va fi acelaºi. Aºa cã fizica newtonianã este supranumitã deterministicã , deoarece poþi determina rezultatul unui anumit eveniment, dacã cunoºti suficient de bine etapele ºi reacþiile care au loc.

Dar în acele etape ºi reacþii, nu s-a introdus efectul observatorului sau al experimentatorului, care le influenþeazã. Atunci când a apãrut fizica cuanticã prin anii 1920, ºi fizicienii au acceptat-o ca pe un mod de viaþã, ei au avut nevoie de o nouã înþelegere a rolului vieþii. Ei au înþeles faptul cã experimentatorul, care creeazã experimentul, influenþeazã rezultatul experimentului. De exemplu, atunci când se studiazã particulele, ele au un comportament atât material (prin prezenþa masei) cât ºi energetic (prin prezenþa sarcinii electrice).

Iar acest comportament are la bazã credinþa în prezenþa observatorului. Deoarece atunci când îºi manifesta dorinþa (ºi credinþa) sã creeze un experiment prin care sã evidenþieze manifestarea particulei ca ºi undã atunci rezultatul era un spectru de refracþie, dar dacã observatorul îºi manifesta dorinþa (ºi credinþa) sã demonstreze cã e o particulã, atunci rezultatul era prezenþa factorilor care indicau o particulã materialã.

Ideea era cã observatorul nu doar observã ci mai ales creeazã realitatea. Aceastã idee este foarte profundã, deoarece se spune cã "viaþa e un experiment" iar tu eºti experimentatorul ºi prin urmare tu eºti în acelaºi timp ºi observatorul. Conform fizicii cuantice, tu eºti cel care influenþezi ºi modifici viaþa din mediul care te înconjoarã (nu doar corpul tãu ci ºi ceea ce este în exterior). Astfel, gândurile tale nu sunt captive în mintea ta ca într-un container, ci ele influenþeazã tot ceea ce ne înconjoarã. Asta e natura fizicii cuantice. Desigur, sunã frumos faptul cã gândurile sunt implicate în crearea realitãþii, dar care nu e proprietatea noastrã directã. Iar dacã acest lucru e adevãrat (ºi nu are cum sã nu fie) atunci gândurile, atitudinile si credinþele noastre influenþeazã tot ceea ce ne înconjoarã.

Ei bine, fizica cuanticã ºtia toate acestea în 1920, dar problema era cã oamenii de ºtiinþã aveau dificultate în a aplica aceste idei în propria lor viaþã, aºa cã s-a luat o decizie arbitrarã ºi fizicienii au spus: fizica cuanticã funcþioneazã numai la nivel atomic. În felul acesta ei îºi puteau vedea "liniºtiþi" mai departe de viaþa lor deoarece fizica cuanticã se aplica particulelor ºi nu oamenilor. Iar asta le fãcea viaþa mult mai ... "uºoarã". Problema e cã pur ºi simplu nu e adevãrat !.

Mecanica cuanticã (fizica cuanticã) se aplicã la toate nivelele Universului. Marele cosmolog Steven Hawkings, a publicat un articol în anul 2006, împreunã cu dr. Herzog, despre fizica superstring- urilor ºi cosmologie. În acel articol a formulat, fãrã nici o ezitare, faptul cã desfãºurarea cosmosului este influenþatã de conºtiinþa umanã. Deci, avem o nouã înþelegere de la fizica cuanticã ºi anume: gândurile influenþeazã lucrurile care se manifestã în Câmp.

David Bohm, un fizician renumit care o postulat ideea cã Universul existã ca stare energeticã. Totul nu e altceva decât energie ºi potenþial. El anumit aceasta Ordinea Implicitã. El a afirmat faptul cã atunci când oamenii folosesc conºtiinþa ºi mintea, ei produc o perturbare de câmp ºi energia purã se transformã sau colapseazã în particule. Deci ceea ce el spunea, este cã lumea fizicã, este guvernatã de Ordinea Explicitã, o lume care devine realã atunci când potenþialele de energie colapseazã în particule sub influenþa gândurilor ºi a conºtiinþei.

Dacã ne apropiem acum de principiile care stau la baza legilor fizicii cuantice atunci dumneavoastrã . sunteþi o parte a unui experiment numit Viaþã. Sunteþi în acelaºi timp un observator dar ºi un creator. Marea întrebare este cât de mult din aceaste principii le deþineþi în viaþã ? Ei bine, în 1920 fizicienii nu deþineau nici unul din ele. Aºa cã au dat vina pe atomi, fugind astfel de ei înºiºi prin afirmaþia: toate acestea se aplicã numai atomilor. Aceasta e cea mai convenabilã afirmaþie pentru foarte mulþi oameni în prezent.

În articolul pe care þi l-am ataºat în e-mail, numit Universul Mental, biofizicienii au spus: fizica Universului se bazeazã pe Conºtiinþã. Acesta e un Univers Mental pe care noi îl creem. ªi cum spuneam, mulþi oameni nu pot sã ajungã atât de departe, dar asta nu înseamnã cã nu e real. Dacã tu îþi focalizezi viaþa ºi intenþiile asupra manfestãrilor, atunci tu poþi controla legile Universului ºi cu siguranþã vei putea face asta.

SISTEMUL FALSELOR CREDINÞE

Sunt mulþi oameni, precum yoghinii care pot crea materie din nimic, dar sunt multe situaþii în care pur ºi simplu alterãm structura materiei în lumea în care trãim. Mulþi vor gândi ceva de genul: asta nu poate fi real. Ei nu vor sã creadã aºa ceva, iar motivul pentru care nu vor este acela cã pentru a accepta aºa ceva e nevoie sã schimbi modul în care trãieºti în lume. Ar trebui sã recunoºti faptul cã dacã tu eºti creator al unei realitãþi pe care o deþii, atunci eºti ºi responsabil de lucrurile pe care le aduci la realitate.

Foarte mulþi oameni, în aceastã lume, nu au ºi nici nu vor sã aibe vreo responsabilitate. Aºa cã atunci când tu încerci sã le povesteºti celor din jur, chiar oamenilor de ºtiinþã, faptul cã noi creem aceastã realitate prin intermediul conºtiinþei, ei vor spune din start NU. Acesta e rãspunsul unor oameni comozi care vor sã îºi trãiascã viaþa fãrã sã fie responsabili de faptul cã contribuie la crearea realitãþii în care ei trãiesc.

Deci aceasta a fost o scurtã introducere pe care am dorit sã o fac pentru a te preveni asupra unor aspecte înainte de a trece la întrebãrile propriu-zise. Aºadar, cititorul trebuie sã rãspundã la întrebarea: de cât de mult adevãr doreºte el sã aibe parte în viaþã ? Cel mai teribil adevãr este acela cã dumneavoastrã creaþi realitatea în care trãiþi.

Dar dacã dumneavoastrã veþi spune cã nu creaþi decât lucruri foarte mãrunte, pe care le prind cu mâna ºi le mut dintr-o parte în alta, este doar o afirmaþie,... ºi într-un anumit context este adevãratã, dar alþi oameni au o cu totul altã capacitate de experimentare ºi creaþie. Atunci când ºtii cã ai aceastã capacitate atunci devii foarte puternic deoarece devii conºtient de modul în care o poþi influenþa. Dacã pretindeþi cã nu sunteþi implicaþi în nici un act de creaþie, atunci înseamnã cã trebuie sã acceptaþi faptul cã sunteþi o victimã, deoarece altcineva a creat un anumit lucru. Dar fizica cuanticã ne spune cã nu existã victime. Noi toþi participãm la crearea realitãþii ºi a lumii.

Chestiunea e urmãtoarea: dacã puteþi crea lumea atunci de ce nu puteþi face miracole ? Aici apare problema: ºi anume dumneavoastrã nu sunteþi singurul care creeazã ceva în acest moment, ci mulþi alþi oameni îºi creeazã realitatea în acelaºi timp. Dacã toþi ceilalþi, marea majoritate, cred în exact acelaºi lucru, atunci ei creeazã mai întîi un Câmp de Energie pe care se va susþine viitoarea formã de realitate, care va deveni realitate.

Iar dacã tu încerci sã crezi cã eºti capabil de cu totul altceva, decât restul lumii, atunci apar alte probleme, deoarece câmpul tãu de energie nu e la fel de puternic ºi intens ca al celorlalþi.

Aºa cã ceea ce mi-ai povestit despre lucrul care l-ai aplicat asupra ta, ºi ai în localitatea ta o mulþime de oameni care nu cred în aºa ceva, atunci ai avut nevoie de o energie colosalã, mai mare decât cea a toþi ceilalþi la un loc, pentru a aduce o anumitã formã de realitate în fiinþa ta.

Toate aceste manifestãri se produc în funcþie de energiile vehiculate, deoarece vorbim aici de intensitãþi, magnitudini, nu doar simple teorii. Credinþele fiecãruia sunt cuantizabile prin intermediul energiei câmpului creat, aºa cã cu cât sunt mai mulþi oameni care cred în acelaºi lucru (oricare ar fi el), cu atât mai puternic va fi ºi câmpul. Dar dacã sunt puþini oameni care cred sau doresc sã îºi aducã în viaþa lor o asemenea experienþã, cu atât mai slab va fi ºi câmpul de manifestare.

Cu alte cuvinte, dacã o minoritate poate afirma ºi arãta celorlalþi cã îºi pot crea propria lor realitate, dar restul lumii nu crede aºa ceva, atunci acea minoritate are dificultãþi foarte mari în a-ºi atinge scopul.

Deºi eu nu am fost crescut în religia creºtinã, aº vrea sã abordez puþin chestiunea miracolelor manifestate de Isus. El a creat pur ºi simplu toate acele lucruri despre care se spune cã le-a creat. El a fãcut acele miracole prin creaþie. Dar întrebarea este: cum a fost posibil ?. Ei bine, în acele vremuri, când oamenii credeau în El ca fiind un Creator, atunci toþi credeau în unul ºi acelaºi lucru. Aºa cã ei ofereau puterea lor lui Isus ºi spuneau creeazã tu pentru ca noi sã putem crede ºi sã fim de acord. Aºa cã toþi erau în aceeaºi linie, toþi credeau in faptul cã El putea face miracole ºi bineînþeles El le fãcea. Dar lucrul interesant pe care îl mai prezintã Biblia este acela cã exista un singur loc în care Isus nu putea face miracole. Este vorba de oraºul sãu natal. Atunci când s-a întors acolo, a încercat sã realizeze un miracol, dar localnicii îl cunoºteau, în mintea lor, ca fiind doar fiul unui dulgher, ºi nu puteau crede cã el ar putea face miracole. Problema este cã atunci când o mulþime de oameni într-un oraº NU CRED cã cineva anume poate face miracole, atunci s-a aflat cã Isus nu a putut face nici un miracol în oraºul sãu natal.

Tu, într-un anume fel, vrei sa aduci un miracol la realitate, aºa cã tu poþi crea miracole, dar problema este cã atunci când eºti înconjurat de oameni care nu pot crede în ceea ce faci tu, este foarte greu sã realizezi ceva. ªi ce a fãcut Isus ? A mers prin locuri unde majoritatea oamenilor CREDEAU cã El poate face miracole. Astfel cã, aºa dupã cum Isus a spus, aºa dupã cum fizica cuanticã afirmã azi, NOI CREEM LUMEA ÎN CARE TRÃIM.

Problema cu manifestarea unei anumite creaþii este cât de mulþi oameni sunt de acord cu ceea ce faci. Iar urmãtoarea chestiune este legatã de gândurile pe care le foloseºti la baza tuturor credinþelor pe care le manifeºti: credinþele tale te pot vindeca, te pot reînnoi, ºi cã poþi face toate miracolele pe care le-a fãcut Isus ºi chiar mai mult de atât. Aºa cã aici intervine aspectul spiritual al problemei.

Fizica cuanticã a venit cu aceastã problemã ºi a spus cã observatorul, experimentatorul, cel care manifestã experimentul, îl creeazã în acea lume.

Deci practic, ceea ce faci tu Cristian este cã vrei sã demonstrezi cã aceste lucruri sunt cu adevãrat posibile, dar în acelaºi timp trebuie sã recunoºti faptul cã restul oamenilor au mari dificultãþi în a fi de acord ºi a crede ceea ce faci, deoarece le ataci sistemul lor de credinþe. Drept rãspuns din partea lor, va fi o respingere a sistemului tãu de credinþe ºi de aceea a fost extrem de greu pentru tine sã atingi aceastã manifestare, aºa dupã cum mi-ai spus într-unul din e-mail-uri: "am avut nevoie de 14 ani doar ca sã ajung acolo". Motivul a fost cã tu ai acumulat multã energie, asemenea unui maestru de Qi-Gong, pentru a ajunge la un nivel critic, unde acea energie putea fi folositã pentru a realiza manifestarea a ceea ce þi-ai propus ºi chiar ai reuºit aceasta.

Dar acum te întreb dacã ai avea suficientã energie sã îi aduci ºi pe cei din apropierea ta la nivelul la care ai ajuns tu ? Ei bine, asta e mult mai greu. Ca ºi concluzie, la cele afirmate pânã acum aº dori ca tu ºi cititorii tãi sã înþeleagã urmãtorul lucru foarte important: Dumneavoastrã creaþi realitatea ºi lumea înconjurãtoare precum ºi biologia din organismul propriu.

Sursa: http://www.scribd.com/doc/7802128/Fizica-cuantica-si-CREATIA

Urban

Bruce Lipton - New Biology (Documentar)

Linkul de unde se extrage filmul (are subtitrare perfect sincronizata in lb. romana):
http://s4.transfer.ro/storage/BRUCE_LIPTON_NEW_BIOLOGY-ca401.rar

Kbal

O mica rugaminte Shanti :

"Subiecte despre OZN-uri si nu numai sunt cu nemiluita... intram pe un motor de cautare si gasim o groaza...
As vrea sa vad un link si un comentariu... o parere personala sau cel putin un rezumat."

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,350.0.html
Only the best is good enough ...

Shanti Nilaya

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:30:16
O mica rugaminte Shanti :

"Subiecte despre OZN-uri si nu numai sunt cu nemiluita... intram pe un motor de cautare si gasim o groaza...
As vrea sa vad un link si un comentariu... o parere personala sau cel putin un rezumat."

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,350.0.html

Atentie, Kbal!!Acesta nu este un subiect despre OZN -uri si nici unul cu" nemiluita"!!!
Dovedesti din nou ca nu citesti, ci doar vrei sa raspunzi...Parerea mea personala ai avut posibilitatea sa o citesti in raspunsul dat azi din cadrul subiectului "Realitate sau doar o imaginatie bogata", de altfel si in cadrul celorlalte subiecte.(Tot sa -mi vezi parerea personala...).A, dar tu , poate deja ai avut ocazia sa te intretii cu cel mai renumit biolog la ora actuala!!! Voi reveni curand cu completari aduse in sprijinul demersului initiat de Cristian Muresan pentru Romania.
Pana la acestea intra pe linkul de unde se extrage filmul (are subtitrare perfect sincronizata in lb. romana):
http://s4.transfer.ro/storage/BRUCE_LIPTON_NEW_BIOLOGY-ca401.rar (sa-i multumim lui Urban) http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/11/24/fizica-cuantica-si-creatia/
Te rog dupa ce citesti si depasesti faza in care esti, intra cu o parere pertinenta.Merci!

ghinionuldracului

#4

Voi puteti crea doar cate un rahat, francmasonii creeaza tot=restul !

Pe Cosmos nu-l doare nici macar la pingica de "Marele Cosmolog" Stephen Hawking, cum nu l-a durut nici de Marele Vizionar=Futurolog Mihai Eminescu.

Si bogatul si saracul, si desteptul si prostul, ajung toti doar cate o gramajoara de oase goale.

Si nu va mai inchipuiti atata, ca va ticniti, pardon: va ALIENATI complet !
 limbajul... imi aduci aminte de un membru ce a fost banat pentru un comportament asemanator cu al tau

Serban M

#5
Citat din: ghinionuldracului din  25 Februarie 2009, 20:40:45

Voi puteti crea doar cate un rahat, francmasonii creeaza tot=restul !

in felul asta nu ai decat sa astepti mantuirea Sfantului Asteapta in spatele casei cu crucea in brate.

daca vrei sa schimbi ceva lupta si lupta cu cap ; prin sine obtii mantuirea interioara si colectivul face parte din sine(tau),nu divizat prin fixismul biblic,

ma tot gandesc la ce zici de masoni si ma gandesc ce impact ar avea un Bluebeam Project asupra voastra ,astia care asteaptati o salvare din exterior



Kbal

Ok Shanti, ideea era ca textul expus de tine contine aproximativ 150 randuri, cu alte cuvinte trebuie sa citesc ditamai textul ca sa inteleg despre ce e vorba si prin urmare daca ma intereseaza sau nu.De aia utilizasem un citat dea lui Paul D. pentru ca il consider un un model bun de atitudine pe acest forum, putei sa faci un rezumat de cateva cuvinte, sa inteleaga tot romanul la ce se refera acel biolog.
Ok, ma pui tu la munca grea dar ce-am sa fac, ma conformez  :-D !
Only the best is good enough ...

ghinionuldracului

#7
Citat din: Sirius13 din  25 Februarie 2009, 21:02:58
atunci asteapta mantuirea,dar adu-ti aminte ca Iisus va mantui numai pe aceia bogati cu duhul , nu cu piatra.


Unde vezi tu pietre ?

Cand eu azvarl doar cu cuvinte, si nu cu pietre, chiar daca ambele sunt uneori la fel de grele !

Si oricum, "piatra"="stanca"=Sfantul Petru, a fost singurul apostol in care Isus a avut incredere, ca-i intelege si-i va duce mai departe invatatura.

lylyt_ice

 Ba eu zic....Hristosul de data asta ii v-a mintuii pe cei cu piatra, ca dupa cate vad eu, cam toti astia MODERNI cu DUHUL, numai cu-n toiag de fier ii mai poti tine in frau...cam toti au inceput sa caute "DUHURI", si care cum gaseste cate unul.....vrea cu tot dinadinsul sa-i duca si ostateci...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

ghinionuldracului

Citat din: lylyt_ice din  25 Februarie 2009, 21:12:57
Ba eu zic....Hristosul de data asta ii v-a mintuii pe cei cu piatra, ca dupa cate vad eu, cam toti astia MODERNI cu DUHUL, numai cu-n toiag de fier ii mai poti tine in frau...cam toti au inceput sa caute "DUHURI", si care cum gaseste cate unul.....vrea cu tot dinadinsul sa-i duca si ostateci...


Lylyt_ice,


"FARA VIOLENTA ! FARA VIOLENTA ! "

Eu zic ca EXORCIZAREA zilnica le va provoca tuturor dracilor depresii foarte adanci, care-i vor face in final sa se dezintegreze singuri !

romulus

CitatVa avea acelasi impact ca Revolta Aranjata din Interior in Decembrie 1989, cand "salvarea" natiunii a venit tot din Exterior.

Adica: am scapat de dreaqu` si am dat de tacsu` !

Aferim !
Cu un mic amendament insa ghinioane : " tac'su" e muuuuuuult mai negru !
Chiar ghinionuldreaculi ....
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

adipop

Dumneavoastrã creaþi realitatea ºi lumea înconjurãtoare precum ºi biologia din organismul propriu.

Sursa: http://www.scribd.com/doc/7802128/Fizica-cuantica-si-CREATIA
[/quote]

Interesant. Foarte interesant. Pe baza unor studii asemanatoare, am incercat sa creez Universul Zalmoxa, prin infiintarea unei scoli - Scoala Zalmoxiana.
Mesajul este extraordinar pentru faptul ca ma va pune sa gandesc la biologia propriului organism. Lucru care imi scapase din vedere...
Felicitari pentru mesaj.
adi

Kbal

Ok, am incercat sa fac o mica sinteza la textul de mai sus,preluand cateva citate .

"  Ei au înþeles faptul cã experimentatorul, care creeazã experimentul, influenþeazã rezultatul experimentului
   De exemplu, atunci când se studiazã particulele, ele au un comportament atât material (prin prezenþa masei) cât ºi energetic (prin prezenþa sarcinii electrice).
   Ideea era cã observatorul nu doar observã ci mai ales creeazã realitatea.
   Conform fizicii cuantice, tu eºti cel care influenþezi ºi modifici viaþa din mediul care te înconjoarã
   Deci, avem o nouã înþelegere de la fizica cuanticã ºi anume: gândurile influenþeazã lucrurile care se manifestã în Câmp.
   Totul nu e altceva decât energie ºi potenþial.
   El a afirmat faptul cã atunci când oamenii folosesc conºtiinþa ºi mintea, ei produc o perturbare de câmp ºi energia purã se transformã sau colapseazã în particule.
   Dacã tu îþi focalizezi viaþa ºi intenþiile asupra manfestãrilor, atunci tu poþi controla legile Universului ºi cu siguranþã vei putea face asta.
   Aºadar, cititorul trebuie sã rãspundã la întrebarea: de cât de mult adevãr doreºte el sã aibe parte în viaþã ? Cel mai teribil adevãr este acela cã dumneavoastrã creaþi realitatea în care trãiþi.
   Dacã toþi ceilalþi, marea majoritate, cred în exact acelaºi lucru, atunci ei creeazã mai întîi un Câmp de Energie pe care se va susþine viitoarea formã de realitate, care va deveni realitate."

Si acum sa incerc sa dezvolt putin ideea pentru a fi mai accesibila si celor cu cunostiinte mai putine de fizica/chimie.
In mare parte este vorba de asociatia dintre puterea gandului si univers, teorie explicata prin fizica cuantica.Mai concret se spune ca tot ceea ce ni se pare sau consideram a fi "material" este defapt energie si potential (adica cu sarcina electrica negativa sau pozitiva).Se spune ca energia pura poate fi transformata in "particule", si acum voi veti pune intrebarea urmatoare : pai ori e numai energie, ori e si materie ? Este numai energie ! energia "pura" inseamnand energie cu sarcina electrica numai de un fel , iar cand are loc formarea de "particule/materie" are defapt loc un fel de fuziune intre enrgiile de sarcini opuse, dar in esenta ramane tot energie.Daca tot ceea ce ne inconjoara este doar energie, rezulta ca si un obiect,un ogranism sau chiar si un "gand" este doar energie.Prin urmare acest om afirma ca energia ce constituie gandul poate fi controlata, si poate modifica un camp energetic (adica orice fenomen din universul nostru).
Cam atat, daca cineva are si alte idei,pareri etc. il rog sa posteze.
Da intradevar Shanti a meritat citirea ! sper sa nu ma mai acuzi de "postare de dragul postarii" .
Only the best is good enough ...

StarDust

Da, articolul e super!!! Multam' Shanti si multam' Urban pt. link.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

ghinionuldracului


Haideti sa va traduc eu ce inseamna de fapt efectul observatorului:

Daca veti urmari filmul 'NEXT", veti vedea ca se mentioneaza de cel mult 3 ori in cuprinsul lui, un principiu esential din Magia Neagra, si anume:

" Viitorul se schimba imediat ce ai reusit ca sa-l suprinzi=privesti in el, tocmai pentru ca ai reusit ca sa-l surprinzi ! "

http://www.nextmovie.com/site/index.html


Eu zic sa mai incinerati iar din vrajitoare, pana cand nu este prea tarziu, deoarece - de toleranti ce-am fost - ele s-au inmultit iarasi cu mult prea mult decat le este permis.

Pentru ca sa putem avem parte de liniste pentru urmatoarea 1.000 de ani, asa cum scrie la carte !