Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...

Creat de annuki, 22 Decembrie 2005, 18:02:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

darksid3

Citat din: Quicksilver din  21 August 2010, 17:44:47
Si din cate se pare, puzzle-ul e aproape gata ... Tu ce spui, darksid3?

Asta nu pot spune. Nu ma consider detinator al "Adevarului" dar sunt suficient de Trezit pentru a-mi da seama ca astfel de coincidente nu exista.
11.11

GabyS

Una peste alta, dupa atatea comentarii un lucru este cert, ceva misterios se afla in acea zona si numai... si sunt si dovezi pentru cine vrea... Sunt sigur ca sunt si obiective militare de armament sau ceva de genul cum zice Jhon, dar sunt sigur ca sunt si altfel de obiective mascate in care se afla ceva... foarte secret...  :ufo:

PAIANJENUL

LEGAT  OARECUM DE CELE DE MAI SUS AM SI EU O INTREBARE PENTRU TOTI : CE CAUTAU ISRAELIENII IN MUNTII NOSTRI ? DE CE ELICOPTERELE LOR SE STRICAU NON STOP ? SI DE CE AU PLECAT TOTUSI ASA REPEDE CAND IN MOD NORMAL AR MAI FI TREBUIT SA STEA IN MUNTI O SAPTAMANA ?  VERSIUNEA CU ANTRENAMENTUL PENTRU O INVAZIE IN IRAN LASATI0O MOARTA CA NU TINE ! ASTEPT CU NERABDARE PARERILE  VOASTRE . :wink: :wink:

darksid3

Se pot face multe supozitii dar nu putem cunoaste motivele reale 100%. Chiar si prin absurd, sa zicem ca toate au fost coincidente (inclusiv acei medici israelieni veniti la bebelusii arsi in Giulesti), tot mi se pare un fapt foarte grav un eventual conflict cu Iranul.
11.11

StarDust

Citat din: PAIANJENUL din  16 Octombrie 2010, 15:59:44
LEGAT  OARECUM DE CELE DE MAI SUS AM SI EU O INTREBARE PENTRU TOTI : CE CAUTAU ISRAELIENII IN MUNTII NOSTRI ? DE CE ELICOPTERELE LOR SE STRICAU NON STOP ? SI DE CE AU PLECAT TOTUSI ASA REPEDE CAND IN MOD NORMAL AR MAI FI TREBUIT SA STEA IN MUNTI O SAPTAMANA ?  VERSIUNEA CU ANTRENAMENTUL PENTRU O INVAZIE IN IRAN LASATI0O MOARTA CA NU TINE ! ASTEPT CU NERABDARE PARERILE  VOASTRE . :wink: :wink:

Inainte de a afla eventualele pareri... vezi te rog pct. 1.4 din regulament. Nu mai scrie integral cu CAPS! Multumesc!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Rayden

despre tunelele muntilor "magici" Bucegi..interesant articol al carui rezumat il postez aici si cu..continuare la link-ul de mai jos

Puţini sunt cei care ştiu că nemţii au avut ambiţii mari în România, în pe­rioada lor de ocupaţie. De inamici. Ei au contribuit – şi iar nu se ştie foarte bine, sau nu este pe deplin reliefat – din plin la îmbunătăţirea infrastructurii noastre naţionale. Drumuri şi şo­sele, dar şi destule poduri, ba chiar şi tuneluri, pot fi admirate şi azi, în diverse locuri din ţară. Printre acestea, au existat şi proiecte care, din mo­tive obiective – şi nu ne referim nea­părat la, ca acum, lipsa de bani – nu au mai putut fi duse până la capăt. Unul dintre ele este cel al tunelului dintre Sinaia şi Moroieni, care leagă judeţele Prahova şi Dâmboviţa pe sub muntele Păduchiosul. Obiectiv strategic, care, dacă ar fi fost terminat, ar fi scurtat distanţa dintre Braşov şi Târgovişte cu 100 de km, iar legătura ar fi fost directă.

Întotdeauna, un tunel ascunde o po­veste, un mister, o aventură, o le­gen­dă. Un astfel de tunel, aproape ne­ştiut de opinia publică, uitat de au­to­rităţi, lăsat baltă de constructori şi de beneficiar, în acest caz Căile Fera­te Române, este dintre Sinaia şi Mo­roieni. La un secol de la construcţia sa, tainiţele nu i-au fost încă dezlega­te. E terminat tunelul, aşa cum afirmă unii locuitori din Sinaia, care spun că ştiu de la bătrânii lor acest lucru, sau e numai în capete realizat? Au fost împuşcaţi de către nemţi, când au aflat că au pierdut războiul, sute de oameni care lucrau la construcţia tunelului? Vorbim despre muncitorii români şi italieni, care, se spune, au avut ghinionul să se afle la treabă, când s-a sunat retragerea. Au rămas în măruntaiele muntelui Păduchiosul o locomotivă cu abur şi un vagon de serviciu, aşa cum iarăşi se spune? Există – şi de aceea se tem autorităţile să reia proiectul şi să redeschidă tunelul – un depozit de armament al nemţilor, care au plecat fără să ia nimic din acele arme, convinşi fiind că se vor întoarce la un moment dat ca să schimbe soarta războiului? Au minat, aşa cum de asemenea, se zvoneşte prin zonă, fără a putea fi, însă, pe bază de acte, înscrisuri sau declaraţii oficiale dovedit, drumul de acces către acel depozit? şi de ce, în 1985, la gura dinspre Moroieni a fost aruncată în aer de către Securitate, intrarea şi, blocată, astfel, pentru, dacă nu eternitate, multă vreme de acum încolo? Pentru atâta vreme cât ni­meni nu pare interesat de re­des­chi­derea tunelului de sub munţi, care ar putea aduce însemnate profituri celor două judeţe, Dâmboviţa şi Pra­ho­va, care ar putea micşora dis­tanţele, care ar putea relansa turismul în Bucegi şi nu numai.

continuare: http://www.jurnalul.ro/special/reportaje/tunelul-secret-din-bucegi-583201.html

Xanadron

Cred ca aici isi are locul stirea asta (ignorind evident indicatia "Campia Romana=Sinaia" :-D) - n.b. - later edit - cam neclara pozitionarea epicentrului in orice caz, alte surse indicind Sinaia:

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/sase-cutremure-de-mica-intensitate-produse-in-numai-18-minute-in-campia-romana-242650.html

...despre o serie de 6 mici cutremure petrecute azi, cu epicentrul (la mica adincime) in Sinaia - o zona neobisnuita pt. fenomene de genul asta. :roll:

...Deschideri de chepenguri annunakiene, :martiansmile: ceva?! :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nicipreaprea

Citat din: Xanadron din  28 Octombrie 2011, 13:03:40

...Deschideri de chepenguri annunakiene, :martiansmile: ceva?! :wink:

Sau inchideri ?  :martiansmile:

Xanadron

Citat din: Nicipreaprea din  28 Octombrie 2011, 13:07:26
Sau inchideri ?  :martiansmile:
:-D Poate, de ce nu? Desi nu prea putem amushina motive urgente de retragere a "alesilor" in galerii - deocamdata cel putin.
Ca-s deci extinderi de tuneluri pina la Cotroceni ori clivaje banale de falii, greu de spus... :roll:

Nicipreaprea

Citat din: Xanadron din  28 Octombrie 2011, 13:14:12
:-D Poate, de ce nu? Desi nu prea putem amushina motive urgente de retragere a "alesilor" in galerii - deocamdata cel putin.
Ca-s deci extinderi de tuneluri pina la Cotroceni ori clivaje banale de falii, greu de spus... :roll:

Umbla zvonul ca au venit Andromedanii.   :martiansmile:

http://constiintasiiubire.blogspot.com/2011/10/consiliul-andromeda-despre-2012-elenin.html

Xanadron

Citat din: Nicipreaprea din  28 Octombrie 2011, 13:19:33

http://constiintasiiubire.blogspot.com/2011/10/consiliul-andromeda-despre-2012-elenin.html

Ntzz, ca-mi dadeau macar un buzz aia din Arcturus, Tau Ceti sau Procyon. :-) :star: :-D

Serios acum, "revenirea" unor (s)fortze printre noi e posibil sa se petreaca si de jos in sus... 8-)

Nicipreaprea

Citat din: Xanadron din  28 Octombrie 2011, 13:24:43
Ntzz, ca-mi dadeau macar un buzz aia din Arcturus, Tau Ceti sau Procyon. :-) :star: :-D

Serios acum, "revenirea" unor (s)fortze printre noi e posibil sa se petreaca si de jos in sus... 8-)

E posibil, dar improbabil.  :lol:

:ufo: :martiansmile: :ufo: :martiansmile: :planet: :fullmoon:

My turn. Serios acum, nu ti-a trecut prin cap niciodata ca planeta e nava ta spatiala pe care ai parcat-o in jurul soarelui, dupa care te-ai coborat la un alt nivel de cunoastere-intelegere pentru a studia acel obiect misterios caruia nu i s-a putut identifica esenta ?  :rocket: :crescentmoon: :moon:  :fullmoon:

angellla29

Citat din: Nicipreaprea din  28 Octombrie 2011, 13:19:33

Colega Nicipreaprea...am citit articolul postat de tine...si am ramas placut impresionata....Din suflet imi doresc ca toate energiile negative sa paraseasca mult-iubita noastra planeta....Iata astia sunt INGERIII...secolului XXI si ale generatiilor viitoare... Dar sa facem diferenta...nu sunt DIVINI....a nu se intelege asta, sunt oameni ca si noi .....Daca vor avea de gand sa se "lase"fotografiati...nu de alta...dar vrem sa ii vedem si noi...
Nu ma intelege gresit...cred foarte mult ca EI sunt mesagerii....dar mi-as dori sa fie si ei mai prezenti in vietile noastre....fizice ma refer....Si sa alungam impreuna cu "aceste ajutoare" venite de la mii si mii de ani lumina...tot ce inseamna RAU!!!! Nu credem ca au castigat INCA razboiul cu" aia mici " ca tot acolo sunt slugile lor....si o duc bine mersi....Stii tu la cine ma refer....

"În trimestrul 3 al anului 2011 s-a încheiat etapa finală prin care războiul cu micii cenuşii şi draco-reptilienii a fost câştigat. Alianţa draco-reptilienilor cu micii cenuşii a fost învinsă definitiv.
Consiliul Andromeda a depus eforturi majore pentru a încheia victorios acest război în acest an, astfel încât interesele legitime ale Pământului şi pământenilor să fie cel mai bine aparate.
La mijlocul lunii septembrie 2011, 90 % din draco-reptilieni şi micii cenuşii, care au format o alianţă pentru a continua stăpânirea asupra Terrei, au fost anihilaţi, îndepărtaţi sau eliminaţi din numeroasele baze subterane operaţionale în care activau de mult timp.
Acest război pentru eliberarea Terrei de sclavia miilor de ani de bombardament cu energii negative, manipulare şi control a fost purtat de sistemele planetare din Consiliul Andromeda în numele Terrei, şi având în inimile, sufletele şi gândurile lor cele mai bune intenţii pentru pământeni.

Acest război a fost necesar pentru a asigura libertatea totală a planetei Pământ şi a oamenilor şi eliberarea lor de interferenţele malefice generate de două rase regresive: draco-reptilienii din sistemul Alpha Draconis şi Hydra, şi o anumită varietate de mici cenuşii renegaţi care acum trăiesc în sistemul stelar Orion. Aceştia din urmă sunt plecaţi din Zeta Reticuli 1 şi 2 de câteva sute de ani.
Nota AIM: Micii cenuşii au avut primele contacte cu oficiali militari americani încă în anii 1942 - 1960 când au încheiat un tratat secret prin care, în schimbul de tehnologie avansată, primeau dreptul de a face experienţe genetice pe oameni pentru a obţine hibrizi parţial umani. Deşi pare de necrezut, astăzi dispunem de marturii foto şi VIDEO care atestă existenţa acestor fiinţe degenerate. Iată mai jos câteva exemple în acest sens:

Disclosure leaked ufo alien case video confidential documents old footage
Disclosure leaked ufo alien case video confidential documents old footage
alien grey extraterrestrial zeta reticuli tape 06 - family vacation
Terra nu este singura planetă pe care au terorizat-o. Mai există încă alte 21 de planete care sunt încă în situaţia Pământului şi care trebuie ajutate."

L.E. Pare de domeniul SF pentru unii...dar uneori viata bate filmul...imaginatia!!!! Superb si impresiionant!!!!

mr

Citat din: Xanadron din  28 Octombrie 2011, 13:24:43

Ipoteza "Razboiul lumilor" ar avea, in sfarsit, un sens. Poate nu asa de sangeros, totusi! :-( :-)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Cu chemarile la lupta impotriva nedreptei impilari :wink: iar cred ca ne indepartam totusi la ani-lumina :-D de tema topicului, draga angellla29...
Tema de care incerc sa ma relipesc mentionind observatii care au comun cu topicul macar cuvintul "munti", :-P pe linia remarcilor anterioare privitoare la interesul israelian pt. Bucegi si Carpatii de Curbura, devenit evident si pentru "prostime" abia cu ocazia accidentului de elicopter din iulie 2010.

Fiindca, in luna august a anului asta, in zona asa-zisei "Tzari a Luanei" (BZ) localnicii au observat, treziti uneori din somn in zori, repetate zboruri la foarte joasa altitudine (chiar si 150-200 m, prin vai :-o) a unor Hercules C-130 militare... deloc micutze. Asta, dupa trecerile de anul trecut a enormelor CH-53 israeliene prin aceeasi zona (pe directia Bozioru - Nucu - Hansaru - Gura Teghii etc).

Clar ca ceva se cauta (si/sau se intimpla) si-n zona respectiva, fiindca extrem de riscantele zboruri (unul, observat si de JE chiar deasupra frezei, dar din pacate nepozat fiindca cvadrimotorul fara insemne vizibile pe aripi a huruit total neasteptat, dinspre culmea Tainitza spre Rusila) nu cred sa aiba vreo explicatie logica in afara de explorarea complexa... de f. aproape, cu senzori dedicati, a unor anomalii recente, de diverse naturi.

Care inclin sa cred ca-s in conexiune cu deshiderea unor "stargates" :star: locale.
(e doar umila mea parere, evident)