Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...

Creat de annuki, 22 Decembrie 2005, 18:02:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

Off-topic,dar necesar!
@niphilim
Stiu ca-ti este greu sa vezi cum ceea ce crezi tu ca merita discutat dispare fara urma,INSA trebuie sa intelegi ca RUFon NU este forum de dezbatut carti SF,asa cum e in opinia mea cartea respectiva.
Daca AI FI CITIT topicul asta in intregime,INAINTE  sa postezi,ai fi avut surpriza  :? sa vezi ca primul post din acest topic era chiar prima parte a postului tau,restul regasindu-se intr-o forma mai mult sau mai putin identica in cele 10 pagini ale acestui topic.
Asadar nu fii suparat ca ti-am sters mesajul,ci fii baiat finut si documenteaza-te serios(adica cauta prin forum si citeste) inainte de a posta chestii "extraordinare" pe aici...nu de alta,dar mai mult ca sigur ca cel putin 10 persoane inaintea ta au facut acest lucru de-a lungul timpului.
Cam atat pana acum...daca ai alte nelamuriri sau plangeri,te rog nu ezita... ;D

LE   CRED CA ACEST MESAJ TREBUIE CITI CU ATENTIE DE CATRE TOTI MEMBRII NOI DE PE FORUM! ca sa nu trebuiasca sa ma repet again and again and again...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

niphilim

Om bun , nu-s atat de tampit sa nu inteleg ca aici nu dezbatem SF-uri . Eu vorbeam despre probabilitatea ca ideile prezente in articol , ipotezele de-acolo ...... au sansa de-a fi valabile ! Sansa ! Si nu toate .

Ca sa amintesc si asta : mai tot ceea ce astazi este realitate .... candva au fost fictiune !

Nu ma supar ca l-ai sters . Ar fi culmea , atat timp cat articolul nu-mi apartine ( in niciun fel ) . L-am adus copy-paste . ..... Atat . Asta-i singurul meu merit . Intrebam doar de curiozitate de ce a fost sters . ...
Treaba aia cu "cauta si tu p-aici" ...... nu-i asa de simpla . Ca sa ma familiarizez cu intreg continutul forumului si abia apoi sa intervin ..... presupune ca voi nu stati pe loc si-o iau de la cap !  :o Functia cautare uneori mai mult strica . Caut un termen sau o fraza si m-arunca-n "balarii" . Nu mereu functioneaza , nu dupa cum am nevoie la momentul la care apelez la ea . ..... In fine .

...............................................

Oricum am inteles . Ma straduiesc ( oricum o fac ) sa pastrez discutiile on topic .

Cele bune !

Daca o singura data mai stergi comentariile mele din post,iti promit ca nu vei mai posta multa vreme! Si citeste odata topicul asta de la inceput!  alx
Singura certitudine din viata e faptul c-am sa mor ....

Xanadron

1. Bun venit pe RUFOn, niphilim!
2. Subscriu 100% la spusele/sfaturile lui alx - nu de alta, dar numai JE am postat in ultimii ani pe teme "cinamareze" in cel putin alte 5 (cinci) topicuri decit asta. :-o (uite doar una mai relevanta):

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2479.msg53655.html#msg53655

Sa nu mai zic ca exista p-aici si un topic dedicat exclusiv comentarii lucrarilor SF (initiat de Nox):

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3837.msg64464.html#msg64464

Asa ca functia "cautare" chiar... functioneaza. :wink:
Asta nu inseamna ca nu poti veni cu date, opinii, ipoteze etc pe aceeasi tema - unele NOI insa.
Fiindca, de pilda, noi n-am reusit sa aflam inca cine se ascunde sub pseudonimul Cinamar (chiar daca am emis si noi 1001 ipoteze anagramistice, :-D MISA-Daksha-bivolariene, securisto-corutziene etc).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

niphilim

Citat din: Xanadron din  12 Februarie 2012, 13:34:12
1. Bun venit pe RUFOn, niphilim!
Bine v-am gasit, mersi de salut!
2. Subscriu 100% la spusele/sfaturile lui alx - nu de alta, dar numai JE am postat in ultimii ani pe teme "cinamareze" in cel putin alte 5 (cinci) topicuri decit asta. :-o (uite doar una mai relevanta):
Total de acord si eu. Dar crede-ma, ..... dureaza sa te familiarizezi cu intreg continutul forumului.
noi n-am reusit sa aflam inca cine se ascunde sub pseudonimul Cinamar
Am sa fiu mai transant, probabil: ..... nici nu ma intereseaza! Cat timp unu' bate campii pentru mine nu are nicio relevanta cum il cheama sau ce pseudonime poarta. Cat timp are ceva bun de impartasit il citesc si-l urmaresc avid. Daca-si doreste anonimatul il respect. Daca-si doreste sa fie cunoscut placerea va fi de partea mea.

In acest subiect mie mi se pare mai important care-i de fapt adevarul cu Bucegii, nu cine scrie adevarul sau baliverne despre asta.
Singura certitudine din viata e faptul c-am sa mor ....

Ganditorul

Daca tot vb de "Misterele din Bucegi" m-am gandit sa pun acest anunt aici pentru cei care vor sa vizioneze emisiunea

"Codul lui Oreste", Antena 2. Sambata 22.00-23.30

Al zecelea sezon:

03 martie

"Misterele Carpatilor. Porti stelare"
invitati:Cristian Pompei si Iuri Floroiu

uforever

Citat din: Ganditorul din  01 Martie 2012, 18:32:53
Daca tot vb de "Misterele din Bucegi" m-am gandit sa pun acest anunt aici pentru cei care vor sa vizioneze emisiunea

Al zecelea sezon:

03 martie

Pai multumim...

angellla29

Citat din: Ganditorul din  01 Martie 2012, 18:32:53

Al zecelea sezon:

03 martie

Colega.....!!!!!!!!!! Eram o  fana  inraita a emisiunilor lui Oreste, dar neghiobii de la RDS din Craiova au binevoit sa scoata din grila Antena 2 Imi vine sa urlu!!!!! :fullmoon:

uforever

Citat din: angellla29 din  01 Martie 2012, 22:48:38

Colega.....!!!!!!!!!! Eram o  fana  inraita a emisiunilor lui Oreste, dar neghiobii de la RDS din Craiova au binevoit sa scoata din grila Antena 2 Imi vine sa urlu!!!!! :fullmoon:

angellla, gasesti toate emisiunile pe youtube, sunt sigur ca va fi pusa si asta, sa nu mai spun ca exista niste siteuri cu toate emisiunile in ordine, o sa-ti dau niste linkuri in MP cand am timp, nu facem reclama :-P

Ben Ami

Colega vezi ca  Atenta 2 a fost repusa in grila de programe de catre cei de la RDS

Nox

Citat din: niphilim din  12 Februarie 2012, 14:04:52
Am sa fiu mai transant, probabil: ..... nici nu ma intereseaza! Cat timp unu' bate campii pentru mine nu are nicio relevanta cum il cheama sau ce pseudonime poarta. Cat timp are ceva bun de impartasit il citesc si-l urmaresc avid. Daca-si doreste anonimatul il respect. Daca-si doreste sa fie cunoscut placerea va fi de partea mea.

In acest subiect mie mi se pare mai important care-i de fapt adevarul cu Bucegii, nu cine scrie adevarul sau baliverne despre asta.

Uite că acum am observat postarea asta.

Dacă te interesează adevărul despre o anumită chestiune ar trebui să poţi investiga/cerceta sau verifica informaţiile care există în legătură cu respectiva chestiune. Deci cine scrie e la fel de important ca şi ce anume scrie. De asemenea este important şi despre ce se scrie. Întotdeauna există un interes sau o motivaţie. Fie că vrea să informeze despre un anumit subiect (deşi informaţiile din cărţi nu sunt neapărat noi, iar restul sunt  vagi) sau vrea să dezinformeze sau intoxice.

Faptul că cineva scrie sub pseudonim trebuie să ridice în mod automat un mare semn de întrebare. Argumentul meu este că în ziua de azi şi mai ales în contextul societăţii în care trăim anonimatul este relativ la cine are/nu are mijloacele să afle cine eşti pentru că cine are interesul şi mijloacele să afle va afla mai devreme sau mai târziu! Dacă informaţiile din cărţile respective sunt targetate către cititorul de rând acesta nu are posibilitatea de a le verifica deoarece sursa acestora este anonimă şi mai ales că în cărţi nu există date exacte geografice, care, repet, să poată fi verificate.

Culmea în afacerea asta este ideea absurdă că poţi scrie sub anonimat patru cărţi la aceiaşi editură. Ar putea exista o excepţie şi anume când editura respectivă e a ta.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

liviu86

In ultimii ani am fost prin multe locuri in vanatoare de mituri (am ajuns chiar si prin Austria), anul asta promit sa ajung si acolo. Sunt curios sa vad daca tot ce se vorbeste prin articole,relatari,postari, este adevarat.
Pana una alta de abea astept emisiunea lui Oreste, in sfarsit 2 invitati de prima mana.
In ultima vreme s-a lasat pe "tanjit".

angellla29

Citat din: uforever din  01 Martie 2012, 23:04:29
angellla, gasesti toate emisiunile pe youtube, sunt sigur ca va fi pusa si asta, sa nu mai spun ca exista niste siteuri cu toate emisiunile in ordine, o sa-ti dau niste linkuri in MP cand am timp, nu facem reclama :-P

Oh, multumesc mult!  :martiansmile:

Aliosa

Vezi ca potzi urmarii antena 2 pe internet http://www.antena2.ro/live .

zana@M

Citit aici marturiile  geologului  Traian Trufin -a fost martorul mai multor intimplari stranii petrecute in Busteni.
https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/muntii-bucegi-energie
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

liviu86

Emisiunea a fost cu adevarat minunata. Nota 10. Lucruri ne mai spuse pana acum le-am auzit si m-au lasat cu anumite intrebari.
Trist cum noi distrugem tot si in dorinta noastra senzationala vrem sa vedem anumite lucruri, fara sa simtim chemarea...