Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 31 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Nox

Citat din: Ganditorul din  20 Ianuarie 2012, 11:51:11
3. Coloborati aceste lucruri cu faptul ca... desi in plina iarna (sezon umed) cei care au aparate de masurarea a umiditatii au inregistrat temporar si periodic valori de 20% (cand normalul e pe undeva la 40-50%), ceea ce poate duce la concluzia ca sub actiunea unor "microunde" aerul s-a uscat instantaneu, apa urcand sub forma de vapori la cote mai inalte, nelocuibile uman (iar temperaturile ridicate de afara pot sustine aceasta ipoteza).
Si e posibil ca nu numai aerul sa fi simtit aceste "modificari climaterice" ci si organismul uman - sete permanenta sau accentuata fata de normal, stari de somnolenta sau de agitatie/violenta, ofilirea plantelor din preajma etc etc.
Daca aprecierile/explicatiile si ipotezele mele sunt adevarate, trageti dvs concluziile...

Cine, cum, unde, când, cu ce au măsurat? Se pot vedea înregistrările? Eu m-am uitat pe date şi pot să spun că în ultimele 5 săptămâni valorile medii (calculate la 2h) al RH-ul nu a coborât sub 40% (în zona mea - Bucureşti Sector 3). Şi ca să nu crezi că vorbesc din copy-paste ataşez o imagine.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

alx

AVERTISMENT!
Daca mai vad un singur mesaj cu tenta EVIDENT politica si/sau referiri directe la partide/personaje politice din tara asta,userul respectiv are de la mine penalizare 25% din prima!
Sa nu ziceti ca nu v-am spus!
Acesta este un forum care nu are treaba cu politica! Cui nu-i convine,e liber sa faca ce crede de cuviinta...la fel voi face si eu!

alx

PS   mesajele legate de politica au fost sterse de catre mine,asta in caz ca va intrebati...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Ganditorul

...

alx

Citat din: Ganditorul din  21 Ianuarie 2012, 22:21:01
...
ASA DA! acum mai vii de acasa...in sfarsit un post plin de substanta...felicitari!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Tayka

........codul morsse....:/._ _ _/_ _ _/.../_.../._/..././.../_._./.._/!!!!!!!!
*Nu uitaţi;Numai învăţând codul morse putem vorbii despre ET.(fără să ne-o tragă Alx).. :ufo: :rocket:
Post scriptum:Bs,fââssss,hârşt..
:fight: :aliendance: :aliendance: :aliendance: :aliendance:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

alx

Citat din: Tayka din  21 Ianuarie 2012, 23:19:32
........codul morsse....:/._ _ _/_ _ _/.../_.../._/..././.../_._./.._/!!!!!!!!
*Nu uitaţi;Numai învăţând codul morse putem vorbii despre ET.(fără să ne-o tragă Alx).. :ufo: :rocket:
Post scriptum:Bs,fââssss,hârşt..
:fight: :aliendance: :aliendance: :aliendance: :aliendance:
in traducere "jos basescu!!!!!!!!"

Acum tradu asta: .- ... .-  -.-. ..- --  .- --  ... .--. ..- ... --..-- - .. -....- .- ..  .-.. ..- .- -  ..--- .....  .--. .-. --- -.-. . -. - .

Tayka

author=alx link=topic=3900.msg69684#msg69684 date=1327178363]
in traducere "jos basescu!!!!!!!!"

Acum tradu asta: .- ... .-  -.-. ..- --  .- --  ... .--. ..- ... --..-- - .. -....- .- ..  .-.. ..- .- -  ..--- .....  .--. .-. --- -.-. . -. - .

[/quote]

Deşii ai cam multe greşeli de ortografie am ,,descifrat-o" cumva şi (desigur după cum mă aşteptam) că m-ai penalizat.
Mă rog..fiecare cu ce ştie să facă.
Nu înţeleg însă totuşi dece m-ai penalizat din moment ce anunţaşi că o atare ,,infracţiune''o trimiţi doar la coş... S-au să înţeleg că m-ai penalizat..codat? :-D
Cred că o s-o iau spre ..Universitate. :rocket:cu o pancardă ştiu eu cum...

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

Citat din: Tayka din  21 Ianuarie 2012, 23:59:39

Vino man, Strigam impreuna gratis pana le canta si cucuveaua pe vapor.
Alx are dreptate, e un forum apolitic dar cu tente exopolitice :)
Cine vrea sa strige chestii de genul "Jos Tzugurlanul si Zambila lui sau Mitocan infect tot te vom gasii!" sa o faca la manifestatii ori pe siteuri dedicate.
Aici nu e bine sa ne certam aiurea... macar aici.

andrei

Corect! Ce sa mai...aici putem sa spunem cam asa:,,Sa zboare cu Entepriss-ul lui Capitanul Picard,impreuna cu Micul Cenusiu,si cu toti klingonienii lor,pana intr-o gaura neagra si sa ne lase sa urmarim linistiti ,,Independence Day".  :-D :ufo:
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

liviu86

Salutare!
Zilele astea (ieri si acum 20 min) mi s-au intaplat cateva lucruri strani. Nu mint si nici nu am luat-o razna cu capul. Povestesc aceste lucruri, in speranta ca poate cineva din voi a mai patit acest lucru si are o explicare. Mentionez ca nu cred in aproape nimic (fantome,alieni...).
Eu locuesc undeva la tara, intr-o zona foarte izolata de case. In ambele seri, cerul a fost senin si pe jos este zapada.

Deci... Seara trecuta pe la 3:10 am iesit sa merg sa inchid garajul. Cand m-am reintors sa intru in casa, cainele a inceput sa latre foarte tare, m-am dus sa vad ce este (cainele este in spatele casei), m-am uitat la caine si nu mi s-a parut nimic suspect. Cand am incercat sa ma reintorc, am inceput sa aud un fel de zgomot (ca un strigat... AUA, AUA,AUA). Am iesit in poarta sa vad despre ce este vorba, nimic. Sunetul se auzea la o distanta de 50m de mine. Afara se vedea foarte bine (dar eu nu am vazut nimic), am mers in casa, am luat o lanterna si am mers acolo de unde am auzit sunetul sa vad ce este. In toata zona, toti caine parca au luat-o razna (iti dadea o senzatie foarte proasta). Intre timp cat eu am mers in casa, acel sunet s-a indepartat. La fata locului am verificat, nimic, nici o urma de animal sau om... In seara asta pe la 12:50, acelasi lucru... Latrat de caini,acelasi strigat... Am fugit repede la caine (un ciobanesc mioritic) si i-am dat drumu', dupa care am luat-o la fuga si eu dupa el. Acel sunet a continuat sa se distanteze, dar cainele meu nu a mai vrut sa fuga din zona unde cu o seara inainte s-a auzit sunetul. A ramas acolo si privea spre zona unde se auzea sunetul in departare, fara sa mai latre. Cainele cand era in lant, aproape ca o lua razna. Nu imi explic ce a fost si nici parca nu imi vine sa cred. Nu era o pasare si nici ceva cu un sunet pe care sa il fi auzit vreodata. Iera ceva gen tipat de copil mic, dar foarte gros. Ma jur pe ce este mai sfant ca nu mint. Daca a mai patit cineva, il rog sa spuna. Multumesc anticipat!

alx

Deşii ai cam multe greşeli de ortografie am ,,descifrat-o" cumva şi (desigur după cum mă aşteptam) că m-ai penalizat.
ce sa-i faci,a trecut ceva vreme de cand exersam cu ma tu sa zaa zaa... :-D

Nu înţeleg însă totuşi dece m-ai penalizat din moment ce anunţaşi că o atare ,,infracţiune''o trimiţi doar la coş... S-au să înţeleg că m-ai penalizat..codat? :-D
pai cred ca nu ai fost atent...ia mai citeste o data:
Citat din: alx din  21 Ianuarie 2012, 19:51:17
AVERTISMENT!
Daca mai vad un singur mesaj cu tenta EVIDENT politica si/sau referiri directe la partide/personaje politice din tara asta,userul respectiv are de la mine penalizare 25% din prima!
Sa nu ziceti ca nu v-am spus!
Acesta este un forum care nu are treaba cu politica! Cui nu-i convine,e liber sa faca ce crede de cuviinta...la fel voi face si eu!

alx

PS   mesajele legate de politica au fost sterse de catre mine,asta in caz ca va intrebati...

ehe...cum nu te-as insoti si eu...da sunt cam departe... :oops:

angellla29

Apropo de intamplarea colegului liviu86. Azi noapte in jurul orei 3.00 au fost niste sunete teribile in Craiova. Cainele meu , un ciobanesc german urla de mama focului si alerga dintr-o parte in alta a curtii, vadit deranjat de acele sunete. Va rog sa ma credeti erau niste sunete foarte ascutite si inexplicabile. Nu, nu erau cele de genul pe care le-am auzit la Kiev sau in alte colturi ale lumii. Si nici alarme auto nu erau. Nu am auzit in viata mea asa ceva. Daca cineva din Craiova poate sa confirme sau are inregistrari. Eu nu am inregistrat pentru ca nu am telefon (inca). L-am pierdut @-@

L.E. Colega Alx , ultima fraza a fost mortala!!! Mi-a placut sincer!!!!

StarDust

Citat din: azy din  22 Ianuarie 2012, 10:47:38
...
Pot sa va intreb ce inseamna L.E.?

E o prescurtare din engleza: Later Edit (editare ulterioara). Deci cel care a postat, a mai completat ulterior mesajul, in intervalul de 10 minute de la postare in care mai poti sa iti editezi postarea.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

angellla29

Citat din: azy din  22 Ianuarie 2012, 10:47:38
Multumesc de postare.
Pot sa va intreb ce inseamna L.E.?

Si eu iti multumesc de postare si te mai astept pe forum cu noi materiale.  Si vreau sa ii multumesc si bunului nostru coleg Stardust pentru ca a explicat semnificatia L.E.!!!!Referitor la zona Bucegi, sunt muuuulte secrete bine pazite in acea zona. Te invit cu drag sa urmaresti pe forum threadurile de la sectiunea Arheologie -Astronautica anitca. Sunt foarte interesante!!! Ca de altfel toate sectiunile acestui forum. Acum referitor la multitudinea de posibile combinatii interrasiale....si ce oameni superbi au rezultat!!!! Bine, cred ca s-a folosit putin si Photoshop-ul in unele cazuri, dar ramane ideea :-D

PEOPLE WITH UNUSUAL EYES, HAIR, SKIN COMBINATIONS

romulus

La multi ani  Roxaline !
Sa ai parte de oameni iubitori in jurul tau si numai de evenimente placute si inaltatoare!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David