Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

kenjiro


Cristian 1

lol e putin spus...

abyss

Fii pe pace, nu o sa bei cico la vatican ori la cat. neamului prost. Niciodata. Asta fiindca biserica e unul din instrumentele sistemului, cand nu va mai fi...atunci va da faliment. De ce? fiindca nu sunt in stare sa mearga pe ape, sa vindece orbii, sa lipeasca o ureche la loc, sa invieze mortii, etc.

dj_italo2001

Oare la noi in tara a auzit cineva aceasta piesa live interpretata la orga ?

https://www.youtube.com/watch?v=zg5QMysuSYg
Do not go gentle into that good night, Old age should burn and rave at close of day; Rage, rage against the dying of the light.

Cristian 1


Cristian 1


fiulploii

  Asa zis-a Cicero in a patra carte , bineinteles fara semnele de exclamare fiindca pare-se nu se foloseau in latina clasica  :lol: 
  Oare de ce se inmultesc cazurile de tipi si tipe ce declara ca au lucrat in neinfiintzata inca Space Corp Force a lui Sch(trumpi ) ? Si au suferit si regresii temporale fizice  :roll: in sensul ca au semnat sa zicem azi documentul , au plecat pe Marte, Enceladus si alte colonii , au servit inrolati vreo 20 de ani apoi cand au fost lasati la vatra s-au trezit in aceeasi camera in care tocmai semnasera documentul respectiv, cu acelasi ofiter si mai ales in acelasi corp tanar , in acelasi timp, avand deci o experienta de 20 de ani in plus fatza de varsta fizica.
   Si mai zic acesti vorbitori in numele urmasilor  :lol: ( ca tot era Ender vorbitor in numele mortilor ) ca aceste baze sau colonii sunt construite in viitor , ceea ce inseamna camuflajul perfect pentru acum. Insa, atunci cand va sosi si pt noi timpul in care o sa vedem aparand constructii pe Marte de exemplu, cum o sa reactionam? O sa zicem ca sunt '' elianshii'' si mare parte din omenire se va inchina lor, vor aparea noi culte iar cele vechi se vor adapta sau vor disparea.
    Si asta pentru ca scoala invata elevii tot mai putine lucruri, vorbesc de scolile publice.
    Aceasta tulburare a apelor temporale se va estompa dupa un anumit timp insa cine va mai trai atunci?

   Asadar, de ce apar noi cazuri de vorbitori ? :|  Ce poate sa insemne asta?

Cristian 1


Cristian 1


Cristian 1

Foarte buna,dar si adevarata:

Cristian 1


Cristian 1

 :-D :-D :-D


Cristian 1

Fara vreun comentariu...

abyss

Te rog frumos Xperyens să folosești un limbaj civilizat, tot bărbat adevărat rămâi... Dacă nu , folosește ce vrei in mesaje private, treaba voastră acolo. Aici doar argumente, logica, analiza la rece.... va rog.