Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Grifon

Oameni de cuvânt ! Adică...mă rog...ființe de cuvânt.

prodcomb

În anul două zeci două zeci!
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

alx

Citat din: Guest din  10 August 2018, 13:35:55
Poate ajuta pe viitor, poate nu. Credinta in talibanism rufonistic s-a adeverit aseara, vezi, este interesant cum lucreaza. Pai daca scriptul acela sterge fara sa anunte, fara sa ceara mai multe detalii, adica sa arate un dram de civilizatie, inseamna ca are o problema de implementare. De aici se pot trage si alte concluzii insa nu ma voi duce in directia aceea. Sa spunem doar ca modul de functionare nu denota decat un soi de talibanism.
E totusi doar un sfat, poate adauga cineva totusi cateva linii de cod civilizat scriptului, astfel incat sa ceara inainte de stergere detalii suplimentare si eventual sa anunte autorul de actiunea luata, cred ca ar reprezenta un progres.

Ca eu existam sau nu cand pe forum se inventau rotile :) te las sa te gandesti mai bine...

Multumiri pentru sugestia oferita nu-mi trebuie :) Sanatate!
Stimate user!
Aveți perfectă dreptate...e talibanism să ștergi comentarii de tip chat...dar nu e talibanism să ne asaltați pe noi, restul, cu comentarii de tip chat?  Se pare că nu ați citit prea bine regulamentul acestui forum la inscriere, ci doar l-ați bifat...
   Vă rog să vă reamintiți că vă aflați pe un forum privat, care are niște...reguli! Dacă considerați că vi s-a făcut o nedreptate...asta e. Nu e democrație aici! De asemenea, doriți să vă reamintesc de anumite postări ale dumneavoastră, scrise de-a lungul timpului, care încă există pe forum, deși au fost scrise, probabil, sub influența unui zeu al cărui nume începe cu B...?
  Soluția e simplă: postați chestii mai...elaborate, și cu mai mult de 2-3 litere, și roboțelul nostru de pază nici nu vă va observa...

Să aveți o seară bună! alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

Citat din: Guest din  10 August 2018, 23:09:21
Domnul meu,

Imi place mult sa port diagoluri cu dumneavoastra, imi pare rau insa ca sunt rare si apar doar cand se intampla "nenorociri" in spatiul virtual, stiti, eu v-am cerut prietenia de ceva vreme insa am vorbit ca la pereti... dar sunt obisnuit, deh, fenomenul OZN asigura acest tip de dialog chiar si involuntar de reactiile dvs.
Influente ale zeilor... hmm, sunteti politist nu-i asa?
Stimate domn.
Din păcate, eu sunt un om ocupat...chiar foarte ocupat perioada aceasta! Daca nu scriu pe forum, asta nu înseamnă ca nu-l urmaresc...și da, intervin atunci cand consider ca este nevoie de mine. Pasiunea mea sunt fenomenele OZN...care in ultima vreme sunt atat de rare, incat lipsesc cu desavarsire! Desi posed o oareșce...cultura generala si in alte domenii, prefer sa-i las pe cei cu adevarat pasioanti sa vorbească, si eu doar ascult/citesc. Nu-mi dau seama cum mi-ati cerut prietenia...aici pe forum sau unde altundeva?


Nu, NU sunt politist si nu fac parte din nici o structura cu 3 sau mai multe litere...sunt destui oameni pe acest forum care ma cunosc personal si pot confirma asta...nu ca ar fi important! Si chiar daca as fi, de ce ar fi important acest aspect? Cumva aveti senzatia ca pe toti politistii îi cheama Robi si muncesc in LasFierbinti?


Citat din: Guest din  10 August 2018, 23:09:21Treaba e ca desi eu imi recunosc problemele, chiar si greselile din spatiul virtual, fiulploii si el uneori le-a recunoscut, Xanadron insa nu, abyss are un ego exacerbat - verificat ieri - departe de zen, lista poate continua desi e destul de seaca. Vedeti dvs., spuneam acum cativa ani in gluma unui coleg ca si eu sunt cu ochii pe voi, persoana in cauza a ras... daca asta presupune talente de actor - sunt talente, nu-i asa? - atentie Xanadron...

Daca as fi credincios, v-as intreba daca aveti dreptul si curajul sa aruncati primul cu piatra...nu prea sunt, asa ca o sa ma abtin... :)


Restul, vizavi de script si alte alea...faceti cum v-am recomandat: postari cu continut si nu aveti probleme...


O seara buna. alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Cristian 1


Cristian 1

Un adevar trist...

Rayden

Citat din: Guest din  16 August 2018, 21:45:15
Colegule Rayden, dumneata, nu stiu cum ai investigat cazurile de care te-ai ocupat pana acum, dar aparent nu reusesti sa pui problema intr-un mod corect/obiectiv, stiintific vorbind.
Tot dumneata te-ai ocupat de "cotul" de aluminiu la un moment dat. Eu de acum inainte voi avea mari dubii in ceea ce priveste capacitatea dvs. de a face o analiza in mod obiectiv, insa subtilitatile exprimarii si directiile alcatuite atat de dvs. cat si de alti colegi vor ramane un punct de reper, pentru mine, in ceea ce priveste caracterul. Am avut candva un coleg care vorbea despre caractere, insa aparent, sunt foarte greu de descoperit. Sa fiti sanatos!

Colegule @Guest,

as vrea eu sa am timp sa investighez ceea ce presupui ca am facut....dar, din pacate nu am facut asta.
doar am pus si eu niste intrebari in stanga si in dreapta cand am avut timp sa fac asta. faptul ca, ajung sa calatoresc foarte des in interes de serviciu, iar putinul timp liber pe care mai reusesc uneori sa il am atunci cand ajung prin zone care coincid cu pasiunea noastra a celor de pe forum, mi-a dat ocaziile astea - de a afla una, alta despre subiectele pe care le discutam. puteam face altceva cu acel timp liber - sa trag un pui de somn, sa ...mananc niste mici si sa savurez o bere (fara alcool ca trebuia sa mai si sofez!), deci, ca sa ne intelegem, nu e nici pe departe o "un caz investigat" - pentru ca asta se face asa cum spui, stiintific si obiectiv. asta e tot!

daca tot faci caz pe tema asta, mergi tu la muzeul din Cluj si investigheaza "cotul" ala...stiintific si obiectiv. abia astept sa iti citesc rezultatele. e liber accesul si chiar iti doresc succes.

la fel si despre cazul Valea Plopului. daca tot eram prin zona, dupa dat telefoane, m-am intalnit si discutat un pic cu un mare om - dl Justin Capra. imi pare rau ca nu am reusit sa discut mai mult cu dumnealui, si sa ma mai intorc la el asa cum isi dorise.

am expus informatiile obtinute ca sa ajut la formarea unei imagini de ansamblu despre subiectele in cauza. nu asta ar trebui sa facem aici? sa colectam informatiile obtinute din surse cat mai sigure sau de la martorii evenimentelor astfel incat sa elucidam un mister, un caz, etc.?

ar mai fi de zis...dar ma opresc mai bine aici.

bafta la investigatii!

sunnyboy

Offtopic pentru care imi cer scuze, muzeul de istorie din Cluj e inchis de vreo zece ani (cica reamenajare  :D ); chiar daca in toata aceasta perioada noi toti platim angajati, directori etc.
Chiar sunt curios daca se va mai gasi exponatul cu pricina dupa reamenajare, cand se va termina (daca se va termina vreodata)  :?




Cristian 1


horia2008

#5215

fiulploii


Cristian 1

Un bărbat și o femeie se ciocnesc într-un accident rutier. Cele două mașini sunt distruse dar din fericire cei doi sunt teferi și nevătămați. Reușesc să se iasă din mașinile avariate la care femeia rostește:
- Nu îmi vine să cred, tu ești un bărbat iar eu o femeie, Uită-te la mașinile noastre sunt complet distruse dar totuși noi suntem teferi. Ăsta e un semn, destinul a vrut să ne întâlnim și să devenim prieteni, să trăim împreuna in pace pentru tot restul zilelor
Iar el:
- Sunt de acord trebuie să fie un semn din cer!
Femeia continuă:
- Și iată încă un miracol... mașina mea este complet distrusă dar sticla de Șampanie ce o aveam in mașina nu s-a spart. Cu siguranță destinul a vrut ca noi să ciocnim în cinstea întâlnirii noastre...
Femeia îi dă sticla, el o deschide și bea aproape jumătate din ea după care i-o dă ei... dar femeia pune dopul la sticlă fără să guste nici măcar o picătură..
Bărbatul întreabă:
- Tu nu bei???
Femeia Răspunde:
- Nu... aștept să vină Poliția ...

fiulploii


fiulploii