Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ganditorul

#4230
Corect punctul de vedere colega Xanadron. Oricare organizatie nu e perfecta ci perfectibila.
Daca are timp si oameni care sa duca hamul orice organizatie care incepe de la o idee buna poate ajunge ceva pragmatic, puternic si functional.
Daca i se iau oamenii (prin compromitere) si mai ales TIMPUL (prin ocuparea acestuia cu false teme/crize ) atunci organizatia, oricare ar fi ea, ajunge sa functioneze contrar ideilor sub care a fost conceputa si se darama sub imperiul "presiunii evenimentelor".

Schema functioneaza si la nivel micro si la nivel macro. Uita-te la orice firma care incearca sa mearga pe un principiu pragmatic (altul decat jupoaiei pe toti pt profit maxim ) si o sa vezi ca OMUL care trage cel mai mult in firma este incarcat cu "teme si crize" pana clacheaza si ia masuri aberante - pentru a fi apoi inlaturat pt "incompetenta" si "atitudine dictatoriala".

la fel si UE - din 2008, de la criza financiara (importata), la criza greciei (importata pt ca grecii au jucat pe piata financiara merigana si au pierdut controlul asupra cheltuielilor cu riscul de a pierde navlosirea pe cele 42 procente pe care le detin din traficul  mondial de transport naval ), la criza din Ucraina (care a inchis portile UE spre est) la criza refugiatilor de azi - UE nu a facut decat sa ia spre rezolvare "teme si crize " ale altora.

Normal ca nu a mai avut timp sa-si duca la capat proiectul EUROFOR (https://en.wikipedia.org/wiki/Eurofor ) si EUROPOL (https://www.europol.europa.eu/ ) si suntem in situatia sa cerem protectie exact celor care ne-au dat "teme si crize".
Exact pe principiul "firmelor de protectie" mafiote care-ti dau foc la casa si apoi iti fac propuneri de "taxe de protectie" si noi, europenii, vom fi nevoiti sa platim asistenta de siguranta navala prin Mediterana (pt ca oricine din "primavara araba" iti poate buli vaporul cu marfa ), sau taxa de protectie pentru acces la comert spre est, prin Ucraina, sau asistenta de siguranta pe teritoriul UE ce va fi macinata de conflicte religioase.
Si pentru ca toti ne iubesc pe noi europenii ca "sarea-n ochi" vom plati de ne va lua drk pentru aceste elemente de siguranta.

ISIS - hai s-o spunem si p'asta - reprezinta si apara interesele petrolistilor arabo-merigani. Doar asa se explica "invizibilitatea" si "invincibilitatea" unei adunaturi de golani mistici condusi de cativa maestrii ai artei razboiului. Totul este supus unui singur scop : Europa sa nu-si gaseasca alt furnizor de energie a hidrocarburilor si sa se faca un zid cat mai consistent intre resursele estului si UE.
Pt ca, nu-i asa, europenii muncesc ca prostii si investesc in ideea de colaborare economico-sociala fiind un exemplu nedorit pentru cei care isi guverneaza existenta pe baza fortei, santajului, militarismului si indoctrinarii/manipularii populatiei. Iar astia sunt si in Est, si in Vest, si in Sud si pot sa-si atinga mai usor scopul - pt ca sa distrugi si sa induci panica/frica e mai usor decat sa construiesti punti de cooperare interumana.

= Tot ce vedem de cativa ani este doar irosirea TIMPULUI, intarzierea coagularii UE pana cand si ultimii lideri care mai stiu cate ceva despre initierea, continuarea si scopul planului de integrare european vor disparea din peisaj.
Pentru ca apoi, cand nu va mai fi nimeni care sa confirme varianta initiala, sa fim acoperiti cu minciuni de tipul "Planul Kalergi". Eu n-am vazut si nu am citit nimic despre acest plan. Kalergi a scris PAN EUROPA prin 1923, brosura tradusa si in romana si pe care o poti gasi probabil si pe la biblioteca academiei dar n-am gasit nimic despre aberatiile alea cu "planul de islamizare a Europei".
- Iar sa accepti ca Kalergi a iesit din mormant (ca a murit acum 40 de ani prin 1972) si gestioneaza azi exodul islamistilor in UE emitand texte ce nu exista fizic dar circula azi pe net, texte de care asculta toti liderii lumii (inclusiv cei islamici care-si parasesc locurile sfinte pentru a trai printre pagani (ha)) este un pic (mai mult) hazardat.
Dar azi orice e posibil... poti chiar inchide ochii la cauzele ce stau in spatele "exodului islamic" pentru a acepta  povesti pe net.

Ramane o intrebare la care fiecare isi poate raspunde in functie de preferinte : Luptam pentru ceea ce avem si pentru finalizarea ideii de Europa Unita sau... ne lasam dusi de "valul intamplarilor neprevazute" si de "presiunea evenimentelor" ?

Xanadron

#4231
Hmm, euh, bah, magari, doch, ahem etc. (ca sa fiu multiculturalo-european si io :-D) - m-ar fi tentat un expozeu superlong, colega Ganditor, da' cred ca-i suficient sa privim figurile psihopatilor lombrozieni :evil: care conduc babilonul asta schioparlo-serpilian botezat UE, in loc de argumente pe cit de savante, p-atit de plicticoase-n favoarea pozitiei mele deloc entuziaste.
...Fizionomia lu' nenea ala obez cu frunte lipsa :lol: de linga Merkeloaia (care nu-i nici ea vreo geniala) e deci, dupa mine cel putin, la fel de elocventa ca a lui Van Rompuy sau Lady Ashton - pe care te asigur ca merita sa-i si auzi ce banalitati mincinoase eructeaza, ca sa-mi dai dreptate (da-da, frate SLEAH19, sintem p-aici si ca sa avem dreptate...)

As fi totusi chior, daca nu orb de-a binelea, sa nu recunosc existentza  la temelia ideii UE a unor minuscule caramizi de umanism - d-ala masonic... dar deloc pe principii antice, asa ca-i metisat cu trans-umanism la greu. Ideea ar fi insa generoasa-n principiu doar pentru cei care nu-s la curent cu scopurile ocultate ale tentativei de unificare intr-o SUE... vasala SUA, achtung! a unor natii extrem de diferite - si nu doar prin limbaj (care ramine oricum una din marile probleme insurmontabile, in ciuda iluziei rezolvarii ei prin omogenizare etnico-ADN-istica... in jos, evident.)

Pan-europenistul Richard Coudenhove Kalergi a fost asadar mai putin "inocent" decit cred unii, dar afirmatia devine credibila numai dupa o documentare completa a manevrelor ipochimenului, intinse pe mai mult de-o juma' de secol.

http://ioncoja.ro/amestecate/cumplit/    ("Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene") e un articol nu chiar exhaustiv argumentat (si nici documentat cit ar fi trebuit), cu unele conexiuni lipsa spre concluzii (legaturi care exista insa, te asigur), dar util ca pseudo-rezumat pentru cine-i n criza de timp si/sau interes.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

#4232
  Ba ..pardon monşer, nu aveţi dreptate, ..nu ştiţi cu ce/de ce vine nenea Omar pe aici .. oameni în toată firea.. ştie mai mult Gigel dintr-a-ntâia, (vezi foto) căci de anul ăsta i se predă la abecedar  :wink:

Spargerea lumii arabe cu primăveri, cu ISIS şi alte alea ... transferul  unei părţi spre Europa e unul din paşii mizerabili ai globalizării , cine este UE şi cine este SUA  , care-i fiara şi cine-i cea care acţionează la semnul fiarei ,  care părea moartă dar a înviat .. am mai spus..

Am postat premoniţiile lui Moş Neagu .. pe la anul 7518 de la facera Lumii .. spicuiesc un pic din ele ..( revin , mai cu timp)

Citat din: SLEAH19 din  01 August 2011, 20:49:02


Neagu Djuvara


......SUA sunt de 150 de ani dominatoare în lume, toate micile războaie care au avut loc  în ultimii 40 de ani ne-au demonstrat cât de puternici sunt americanii. Rusia, deşi încearcă să domine prin resurse, nu mai are şanse să redevină o mare putere.

SUA reprezintă împărăţia civilizaţiei Occidentale, cu SUA această civilizaţie va apune. Urmeaza  sute de ani de haos. Simţim deja acest haos.  E o nesiguranţă care se extinde în toată lumea occidentală, data de criza si  de pericolul islamic, dar eu cred că şi această ameninţare va muri, în favoarea noastră. Arabii, oricât ar fi de agresivi acum pe plan general, nu pot progresa dacă nu adoptă civilizaţia occidentală. Din punct de vedere economic, social, tehnic ei nu mai inventează nimic, doar copiază ceea ce fac germanii sau americanii pentru a putea să mai facă un pas înainte. Ei nu sunt creatori.

Câteva sute de ani nu vom avea o nouă putere care să-i înlocuiască pe americani, iar aceştia vor muri încet-încet.

O mare putere se naşte în general dintr-un amestec, dintr-un contact dintre două civilizaţii, de pildă, un amestec de negru şi de alb va fi poate o putere care va domina peste 500 de ani. Peste 50 de ani în Europa ar putea fi majoritari oameni cu rădăcini extra-europene: nord-africani, tamuli, negri, chinezi.

Acesta ar fi semnul ca incepem un nou Ev Mediu. Asta inseamna ca hegemonia americana care asigura un fel de pace mondiala, nu va dura cinci secole precum imperiul roman, ci probabil doar o suta de ani. Ganditi-va ca in doar un secol, Europa va fi metisa. Mie imi este clar ca indo-europenii se sinucid incet, dar sigur...noi am creat un gol, pe care cei din lumea a treia vin sa-l umple.

Din păcate, Europa de mâine va aparține arabilor și țiganilor. De aceea consideram ca cea mai gravă crimă făcută împotriva europenilor de baștină și a culturii europene este deschiderea largă a porților Europei hoardelor barbare și hămesite de foame din Asia și Africa, hoarde care vor transforma Europa creștină, civilizată și prosperă de astăzi în Euro-Indo-Arabia de mâine..


Dacă cercetăm documentele, vom observa că, de ani de zile, morţii nu mai sînt înlocuiţi de nou-născuţi. Cred că rasa albă vrea să moară! De vreo sută de ani încoace, rasa albă se sinucide mai întîi prin războaie, mai apoi prin lipsa dorinţei de a se perpetua.

Mă surprinde că unii politicieni europeni îşi pot închipui că Europa se poate întinde până în Iran. În plus, mai aduci în Europa vreo 70 de milioane de musulmani, după ce aici mai sunt vreo 25 de milioane. Prin urmare, continentul nostru va deveni majoritar musulman. O sută de milioane de musulmani în Europa înseamnă o sută de milioane de credincioşi practicanţi. Pe continentul nostru nu cred că sunt o sută de milioane de creştini practicanţi... Devenim minoritari.
[/color].

[/size]
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Arhanghelul

#4233
https://www.youtube.com/watch?t=157&v=v79PYpIjdLk

Aducere aminte ... AM STABILIT ...
http://www.rufon.org/forum/noua-ordine-mondiala-%28nomnwo%29/antihristul/msg93813/#msg93813

______________________________________________________________________________________
MaiMU vede, maiMU face ... manipularea ...
https://www.youtube.com/watch?v=nvmmr_0fSKE

P.S. Cand ai boraci ... prin casa ... vezi ... ce vad si ei ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

adrian75

Subscriu la ce a spus SLEAH19. Aceasta invazie de musulmani in Europa pe fondul scăderii demografice a populației autohtone va duce intrun viitor nu prea îndepărtat la Islamizarea Europei. Ciudat este numărul refugiaților, vârsta, mijloacele financiare si ținta lor: Germania, Franța, Austria, Italia. Un refugiat care fuge de moarte e mult mai puțin pretențios, in plus, am stat zilele trecute de vorba cu un medic arab care are frați in Siria. Nu mi-a spus prea multe, dar ce mi-a spus m-a pus pe gânduri.

maura

"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

Cristian 1

Patru batrani s-au dus la un club sa joace golf. Dupa cateva minute, unul dintre ei zice:
- Da, se pare ca odata cu trecerea anilor aceste dealuri au devenit mai abrupte si mai mari...
- Dar si distanta de la o gaura la alta este tot mai mare si mai mare... - zice al doilea
- Ca sa nu mai spun ca si crosele au devenit mai grele... - vorbi si al treilea
- Da` nu va mai tanguiti atata, spuneti multumesc ca macar va aflati pe partea corecta a ierbii! - spuse al patrulea batran...

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cristian 1

#4239
Doctorul vine la patul bolnavului si-l intreaba:
- Fumezi?
- Nu! vine raspunsul.
- Pacat! Tocmai vroiam sa-ti interzic...



Cristian 1


Ganditorul

Poveste de Petre INSPIRESCU


Cica era odata, candva, o Tara a Nimanui unde locuiau niste jivine bipede care mancau silicatul din nisipuri si beau sange de om. Aceste jivine luau ocazional chip de om si se amestecau prin multime facand victime prin nenumaratele scule de distrugere inventate, activitate la care erau mari mesteri. Ultima data inventasera niste toiege care scoteau niste sunete neauzite de om, numite si scule psihotronice, sunete care aveau mare arie de acoperire umbland prin tartacutzele oamenilor, zapacindu-le mintile.
Multi Feti-Frumosi si-au incercat puterile de-a lungul timpului cu nazdravaniile jivinelor. Unii au izbandit, altii nu, dar cei ramasi si-au facut asociatii profesionale din 3 litere, unde acum isi freaca turul pantalonilor pe scaune luxoase, mimind lupta.
  Umbla vorba prin targ ca multi Feti-Frumosi stau si mananca la aceiasi masa cu jivinele, ascultandu-le ordinele, ademeniti de puterea de distrugere nemarginita a acestora. Dar e doar o vorba prin targ ...iar omul asteapta sa se gaseasca un Fat-Frumos care sa infranga puterea "toieagelor fermecate" care-ti umbla prin cap, facandu-ti bubitza la tartacutza.
- Oare cu cate bubitze la tartacutza au plecat acasa marii sefi de stat si de guverne ce s-au intalnit pe continentul de dincolo de ocean ? Oare cu ce ganduri au plecat acasa - din moment ce meriganul de rand s-a trezit dintr-o data cu gandul ca cea mai de isprava fapta a sa ar fi sa ia puscociul si sa ucida cativa semeni ?

Două atacuri armate în SUA. Barack Obama: A devenit o rutină.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/Doua+atacuri+armate+in+SUA+Barack+Obama+Gandurile+si+rugaciunile



romulus

CitatUmbla vorba prin targ ca multi Feti-Frumosi stau si mananca la aceiasi masa cu jivinele, ascultandu-le ordinele, ademeniti de puterea de distrugere nemarginita a acestora.
Nu "umbla vorba" bre, ci e chiar asa cum zici ! Numa' ca nu stii vorbele potrivite: "
CitatAvând în vedere caracterul transfrontalier al fenomenelor, cooperăm cu ...partenerii externi, pentru a consolida climatul de securitate local, regional şi global.
[/i]" Eeeeeeeeeee?!
CitatOare cu cate bubitze la tartacutza au plecat acasa marii sefi de stat si de guverne ce s-au intalnit pe continentul de dincolo de ocean ? Oare cu ce ganduri au plecat acasa
Bravo monser !"bulz ai "cum ziuc meriganii !Asta i-am intrebat si io pe camarazii de la SIE da' n-au catadicsitara sa-mi raspunza!
Bravo Ganditorule ! Ai un laik de la mine !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

fiulploii

#4244
Citat din: romulus din  02 Octombrie 2015, 19:41:59
Asta i-am intrebat si io pe camarazii de la SIE da' n-au catadicsitara sa-mi raspunza!


:lol: acum sunt doua posibilități . Ori ti-au spus dar nu poți zice ori nu ti-au spus si e normal si logic așa fiindca nu esti " initiat la zi " .
   Daca ti-au spus atunci ori te-au plimbat la mormânt străin ceea ce iar e logic ori au spus ceea ce știau si ei adica tot plimbare la "Maglavit " ceea ce iar e logic .

  No offence !  8-)

  Tot logic si oricât ar părea de absurd ar fi tot doua posibilități . Primo, iegzistă un plan ce presupune un mic sacrificiu necesar si cu victime colaterale însă miza merita . varianta asta e riscanta dar cine nu risca nu câștiga si cand e vb de supraviețuire sau reducere a numărului nu conteaza nimic , nici măcar o posibila eroare de minim 50% . Etc.
   Secundo, ar fi zombi sau clone însă asta e prea sf si implica multă tehnologie neagră deși ar exista calea manipulării zonale prin "generatoare care sa genereze generozitate "si euforie in aclamarea "Companiei a șasea sub clar de Luna "  :-)
   
   Doar " chatting boring" ...deși Petre asta a lu' Ispirescu parca a mai fost folosit cândva  :roll:

PS http://youtu.be/_3vR8uWAONw
      Am greșit numărul , e a șeptea :))