Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.

angellla29

Sau poate o bomba nucleara...Nu, nu...ca ar face prapad si la jidani

abyss

Zona aia oricum are ceva de rău augur... poate ca sunt bântuiți toți pe acolo de sufletele veghetorilor rămași fără trupuri, și nu numai. ...

fiulploii

#4217
Citat din: fiulploii din  12 Octombrie 2013, 13:11:39
  Vom ajunge sa traim in rezervatii precum pieile-rosii . :-D

Știe cineva ceva precis de planul-rezoluție a O.N.U. de relocare in Europa pana in 2050 a cca 160 milioane arabi?  :-D Planul UE zice ca pana in 2060 se vor reloca 50 milioane , ar fi deci o nesupunere .
  In aceste condiții ipotetica flota de gardieni solari ar avea ca sarcina relocarea unui nucleu de supraviețuire alb pe alta planeta?

https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/09/19/stiri-din-eurabia/

Doar sf prost ... De duminica ...

PîSî. Vor urma "expediții" de pedepsire a U E pt a o aduce la ascultare? Vom trai si vom vedea ...dar va fi doar timp pt a observa si constata . Zic si eu..

Ganditorul

#4218
Cam bate campii nenea ala de il dai spre citire... (desi eu cred ca e o tanti)

Urban

Planul de "islamizare" a Europei e gandit acum 500 de ani (aproximativ), au spus-o unii, au soptit-o altii, prin urmare degeaba disecam firu' in patru ca nu are rost, e pierdere de vreme... "profetiile" isi urmeaza cursul stabilit dinainte.
Cred ca o sa asistam cu totii la evenimente memorabile.

Seara buna!

Ganditorul

#4220
Colega Urban, ne cunoastem de mult din discutii pe aici si te stiu un spirit liber. N-are rost sa ne hranim fobiile cu "gandirea islamizarii" de acum 500 de ani (asa cum pana mai ieri ne hraneam fobiile cu "gandirea tzarista" din planul lui Petru cel Mare )

1. Asta tocmai pentru ca am avut la dispozitie 500 de ani ca sa contracaram aceasta gandire facuta de unii care nu stiau sa aprinda focul decat cu amnarul (pt ca chibritul s-a inventat mai tarziu) sau de unii care gandeau in mireasma rahatului de la fund (pt ca hartia igienica, sapunul si samponul s-au inventat mult mai tarziu iar la acea vreme "moda" era sa-ti ascunzi jegul zilnic sub tone de parfum pt ca "spalatul cu apa proaspata" betegea trupul ).
2. Intre timp am mai descoperit niste continente, alte civilizatii si a avut loc o "revolutie stiintifica" care ne-a deschis barierele cunoasterii de la diversitatea microcosmosului la imensitatea macrocosmosului.
3. Este evidenta complicitatea/participarea dogmei religioase crestine la acest avant al islamizarii - ca metoda sigura de a pune hamuri pe mintea si gandirea omului modern ancorat in realitatea stiintifica. "daca nu invatam crestinismul de buna voie" - pt ca asta e trendul omului modern, european, de a renunta la dogmatismul religios - "atunci il vom invata de nevoie, pt a scapa de islamism" . Cam asta isi spun unii din artizanii situatiei de azi. Pt ca apare tot mai frecvent teoria "stalpului de rezistenta al civilizatiei actuale - crestinismul".
- Adica tradus : Daca noi europenii nu aderam de buna voie la dogma religioasa inventata de niste pastori de oi si capre din nordul Africii (ceva ma destepti) vom fi nevoiti sa aderam de frica la dogma religioasa a unor pastori de camile (ceva mai prosti) tot din nordul Africii.

Faina socoteala isi fac regizorii din umbra. Numai ca nu voi fi singurul care va spune - Daca e sa mor pentru libertatea de gandire, asa sa fie, dar voi muri liber, razand si de dogma pastorilor de oi/capre si de dogma pastorilor de camile, ramanand raliat realitatii inconjuratoare si Fortei Universale care nu impune bariere conjuncturale, zei falsi, oprimarea gandirii libere, practica vietii "in genunchi" si cu valul pe fata. Punct.


Xanadron

#4222
As zice ca o crima la fel de grava e perpetuarea Sistemului care permite unor sfertodocti ca Nasu' sa aiba posturi TV. :lol:

Nu antiselectia cumatro-capitalista aberanta-i insa tema chatuielii, ci straniul tsunami de [pseudo]refugiati cu smartphones si bani de taxi transeuropean (Soros & Co. sa traiasca 8-)), val ale carui efecte (pre)vizibile au fost perfect punctate pe termen mediu/lung de catre lucidul Djuvara inca de-acum 7 ani... dar cam atit.

In fine, vechimea interviului poate fi o scuza pt. non-saparea si la radacina cauzelor actualei migratii a jdemilioane de suflete, care ni se povesteste prin MSM (ca unor idioti naivi) c-ar fi provocata de fix 30 mii de "statici islamici". :-D Ad-litteram statici, fiindca simultan cu pornirea "valului" mai nimic nou nu s-a petrecut p-acolo-n nisipuri, unde se lupta de-a valma toti sectarii Islamului (si sub-sectarii wahhabisti, allawiti etc.), fara sa fie clar cuiva - din exterior mai ales - si pentru ce anume (dar mai putin spre deloc se caftesc de cind au aparut si rusii-n Siria - ghidati evident de alte interese decit restabilirea ordinii Bashar-allawite).

Planul Kalergi de idiotizare a europizilor prin metisare treptata nu-i insa - dupa mine cel putin - unicul motiv semi-ocultat (doar e sub nasu' nostru demult) si nici presupusa "re-crestinare a Europei" prin ricosheu nu-i, desi ca efect urmarit colateral e veridica si ipoteza adusa-n prim-plan de @Ganditorul.

De-oi avea timp oi dezvolta citeva presupuneri (cu argumente, evident), desi tre'sa fim de acord macar asupra unui lucru - ca nici cea mai pertinenta analiza nu serveste cuiva. Mai clar, nu poate modifica nimic din haosul asta demult programat, care abia incepe sa-si arate coltii. :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

http://gizadeathstar.com/2015/09/russia-in-syria-but-whats-the-game/
...e una din analizele plauzibile -  desi incomplete - ale lui Joseph Farrell pe tema venirii trupelor ruse in Latakia (regiune rpedominant allawita), care demonstreaza complexitatea manevrelor atitor tabere implicate-n Siria (stat fara resurse naturale - niciuna public cunoscuta cel putin.)

Zic "analiza incompleta" fiindca nu-i vorba doar de interese economice-n geopolitica derulata doar aparent haotic in zona siriana, nici de macel motivat exclusiv religios, iar de "restabilirea demo[no]cratiei" :lol: nici atit.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cristian 1

 Columb nu ar fi descoperit niciodata America daca ar fi fost casatorit, din cauza urmatoarelor intrebari:

Unde te duci?

Cu cine?

De ce?

Cu ce?

Ca sa descoperi ce?

De ce tu?

Si eu ce fac daca tu pleci?

Pot sa vin cu tine?

Cand te intorci?

Ce imi aduci?

Se pare ca ai un adevarat plan, nu???

De ce?

Nu ma minti. De ce iti faci asemenea planuri?

Vad ca sunt din ce in ce mai multe in ultimul timp. De ce?

Te parasesc. Si nu ma mai intorc niciodata. De ce nu ma opresti?

Nu inteleg de ce e atat de importanta chestia asta cu descoperirea. Si de ce nenorocita aia de regina iti da toate vasele alea pe gratis?De ce?E mai frumoasa ca mine?

De ce te gandesti atat de mult si nu raspunzi?

Intotdeauna calatoresti si iar calatoresti...nu pot sa inteleg ce naiba vrei sa descoperi??

abyss

Nu cred asa cum se sugereaza in articol că petrolul ar fi aproape singurul factor care ne desparte de barbarism și evul mediu și din aceasta cauza are o importanta majora. Cred totuși ca petrolul e o modalitate din multe altele prin care e folosit pentru a pune lucrurile în mișcare , a dezvolta și a construi civilizația. Dar ce fac arabii cu banii obținuți din vânzarea petrolului?  Cum înțeleg ei viitorul apropiat și îndepărtat al omenirii?  Îi sperie faptul că se întorc la corturi și cămile dacă nu mai au petrol ?  Nu se sperie ci dimpotrivă, după cum reiese din declarațiile sauditilor. Deci nu fac nimic pentru viitorul lor ci dimpotrivă fac același lucru de mii de ani... se înarmează. Ce faci cu asemenea oameni? Înainte se înarmau din profitul obținut de pe urma comerțului cu mătase iar acum din petrol.
   Prin urmare nu petrolul e important ci caracterul de paraziți agresivi și primitivi al acestor populații . Cum integrezi în imaginea lumii viitoare asemenea caractere dominate de o religie ce atât de ușor devine nociva atunci când este folosita ca instrument de intimidare la masa verde? 
   Dacă nu vor mai avea petrol sau instrumente prin intermediul cărora sa își întrețină privilegiile vor porni războiul.  Ce însă au scăpat din vedere este ca în timp ce occidentul i-i-a ținut în comă prin bani nemunciti,  omenirea a progresat. La fel și adevăratele arme. Prin urmare garaboii nu mai sperie pe nimeni la nivel macro. Rămâne problema integrării lor în lumea reala.


adrian75

#4227
Cred ca suntem martorii începutului unui eveniment notabil in istoria omenirii: trecerea de la motorul ce funcționează prin arderea derivatilor din combustibili fosili la motorul ce funcționează folosind energie electrică sau alt timp de free energy ( motorul care funcționează pe baza de apa, energie solară,etc). In maxim 100 ani, "motorul pe benzina" va fi de domeniul trecutului. Tot de domeniul trecutului va fi si bogăția lumii arabe. 100 ani nu este un timp îndelungat, dimpotrivă! Ce poate oferi lumea araba ca sa înlocuiască petrolul - ca aport financiar pentru propriile guverne? Turism? Altceva?
In plus, este vorba si de încălzirea climei care se face din ce in ce mai mult simțită. O buna parte din zona lumii arabe este deja desert, cum va fi peste 100 ani...lipsiți si de uriasul aport financiar adus de vânzarea petrolului?
O soluție ar fi migrația...migrația spre zone bune,zone care stau bine in special la capitolul economic, cel al tehnologiei de avangarda si din punct de vedere climatic, zone care sa le asigure lor si urmașilor lor un trai mai sigur. Cea mai la îndemâna destinație este Europa, mai ales ca, bătrânul continent se confrunta cu o scădere demografica in rândul populației autohtone si un aflux de populație tinara, indiferent din ce parte a lumii ar veni, este privită ca un lucru pozitiv - vezi cazul Germaniei care are cca 1.500.000 locuri de munca vacante. Întrebarea este.....care sunt riscurile unei migrații de asemenea proporții, mai ales ca cei care vin sunt dintr-o lume complet diferită de cea europeană - ca principii de viața?

Ganditorul

#4228
Citat : "Ce poate oferi lumea araba ca sa înlocuiască petrolul - ca aport financiar pentru propriile guverne?"

Spatii pt energie solara si eoliana... Numai ca in acest caz dispar "califii" petrolului (arabi si non-arabi) si cheia de control pt lumea intraga ce consuma petrol.


Citat : "o scădere demografica in rândul populației autohtone si un aflux de populație tinara, indiferent din ce parte a lumii ar veni, este privită ca un lucru pozitiv - vezi cazul Germaniei care are cca 1.500.000 locuri de munca vacante."

Asta-i poanta de moment...
1. Pt ca arabii nu muncesc, n-au calificare si cel mult fac comert (1 dintr-o familie de 10) - care in termenii actuiali inseamna specula, adica o noua veriga in lantul comercial care sa mai ridice cu cativa centi pretul produsului (vezi Romania, unde toate proprietatile arabe au ffost speculate prin dezmembrare-distrugere-vanzare si unde singura ramura functionala pe linia fortei de munca arabe e medicina)
2. Germanii nu dau locuri de munca stabila nici europenilor cu calificare inalta - cazul romanilor care "plimba ursul" prin Germania muncind cat 10 si fiind platiti la 10% din salariul nemtilor nu e singular. Iar gitani cu permis de munca pe care sa-l si uzeze (adica sa munceasca cinstit) nu prea am vazut. Dar exceptiile intaresc regula.
3. Arabii pe post de "armasari comunali" care sa intareasca evolutia demografica e poanta, banuiesc. Aia fac copii doar cu neveste acoperite si supuse, care nu domina barbatul - ceea ce nu e cazul nemtoaicelor. Dar mai sti - poate ca daca "armasarii" romani au fost refuzati... sunt acceptati astia, "pur sange arab" - 2 la metru, pentru "exercitii lingvistice" cu inaltele si blondele nordice.
- Apropo - pana mai ieri problema umanitatii era suprapopularea si eram gata sa producem "virusi si vaccine" care sa "rezolve" situatia. Azi am intors-o si supra-populam Europa ? Nu mai bine incercam cu "micul popor chinez" - ca astia nu pun voal pe fata (!!)
4. Cred ca Germania nu-si permite sa fie "politistul rau" care sa interzica direct si pe fata exodul, si cauta motive plauzibile ce pot fi luate ca "proiecte politice publice" pt a evita "explozia de bucurie a arabilor ajunsi in UE" pe de-o parte si tensiunile sociale ale nemtilor pusi in situatia sa mai tina in carca pe munca lor inca 100.000 de puturosi - dupa ce atatia ani au tinut in carca o Europa ce mergea la relanti + Grecia.

Si iata ca acum cand am invatat ce e UE si cum functioneaza ea, participand mai toti la functionarea comunitatii de state - apare, coincidenta, o noua criza care sa arunce cu noroi in UE si sa gripeze unul din "motoarele" uniunii  - care e Germania.
Franta e deja "gripata" sub imperiul "sanctiunilor" date Rusiei (ha, ha) care-i lasa pe francezi fara banii pe productia de armament (navele Mistral) si are antecedente ale "democratiei" arabe care a dat foc Parisului (la propriu) acum cativa ani + cazul Charlie.
- Deci UE e cam pe duca (bucuria scepticilor UE - mari iubitori de independenta !!! ) - adica fie intram definitiv sub umbrela $ si renuntam la visul de independenta comerciala & Co, fie ne ia drk si ne uitam suspicios la fiecare punga de gunoi aruncata aiurea (va fi vai de noi romanii sa picam in fobia pungilor de gunoi de pe strada care pot face "poc" ) sau sa ne uitam suspicios la fiecare purtator de salvari care umbla in pardesiu vara, pe 40 de grade C, de frica sa nu faca si asta "poc".
Parerea mea.


P.S. Mai corect acest text trebuia pus la "statul islamic ...etc" dar daca aici s-a deschis discutia, aici am punctat.

Xanadron

http://www.napocanews.ro/2015/09/fostul-lagar-nazist-de-la-dachau-transformat-in-adapost-pentru-oamenii-strazii-si-refugiati-musulmani.html
...Fara prea multe comentarii - in orice caz, la munca macht frei :-D nu-i poate pune nimeni acum, in demonocratia :evil: care-i oprima exact pe cei corecti/activi/docili/taxabili (serios vb., ipoteza cu "forta de munca tinara si islamica" pt. Germania cade si dupa Je din start - doar cine a trait la nemti stie cu ce anume se ocupa ei p-acolo... atunci cind nu zac de-a binelea.)

Faptul ca garaboii au devenit - cu minore exceptii - niste putori primitiv-violente, dar si dedulcite la lux(ura) odata cu "binefacerea" civilizatiei bazate pe petrol, e clar ca buna ziua. Mai putin clar insa e scopul planului stramutarii multor altora in Vest-  adica peste jde'milioanele care deja capusheaza Germania, UK si Franta mai ales.

Dupa mine-i vorba de preludiul unei "recolte" majore de CS-uri, :star: :fullmoon: iar in plan mai putin ezoteric de prima faza a "The Anglo-Saxon Mission" (inutil sa mai repet linkurile) - ipoteza confirmata si de restul deranjurilor recente din mai multe focare geostrategice (Ucraina, Siria dar si China/Alaska etc.)

P.S. Respect opinia ta pro-paneuropeana, colega @Ganditor, da' nu subscriu deloc la ideea constructiei asteia NWO subrede din 1001 motive - inclusiv fiindca din start a fost conceputa sa NU aiba putere militara independenta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/