Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 24 Vizitatori vizualizează acest subiect.

uforever

Pustiul este foarte bun, tre' sa recunosc, ma surprinde in mod placut intr-un anumit fel,  chiar la varsta mea. Probabil se va lovi si el cat de curand, de ceea ce se numeste "Strict Secret/Strict Interzis", mi-as dori sa-l vad "in viata si plin de viata" pe la 30 ani. Oricum, simpatic tanarul.

Arhanghelul

Citat din: uforever din  18 Ianuarie 2014, 00:08:24
Oricum, simpatic tanarul.

Foarte simpatic ... de talmudic.   :evil:

Precum zicea un filozof in viata ... Să fie bine, să nu fie rău ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

uforever

Oh da! https://www.youtube.com/watch?v=Km6BJcJWTLo  Sper ca avem colegi intre 14 si 18 ani  :lol: :lol:
am spus "Oh da"!  la "Foarte simpatic ... de talmudic"...scuze pentru later edit :-D

Arhanghelul

Citat din: uforever din  18 Ianuarie 2014, 00:35:05
Oh da! https://www.youtube.com/watch?v=Km6BJcJWTLo  Sper ca avem colegi intre 14 si 18 ani  :lol: :lol:
am spus "Oh da"!  la "Foarte simpatic ... de talmudic"...scuze pentru later edit :-D

Si ... nu este ... "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte" ...

http://www.crestinortodox.ro/religiile-lumii/iudaism/legea-talionului-125032.html

L.E.   Worms 2 movies
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

uforever

Citat"Iar de va fi si alta vatamare, atunci sa plateasca suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mana pentru mana, picior pentru picior, arsura pentru arsura, rana pentru rana, vanataie pentru vanataie" (Iesire 21, 23-25).

Intodeauna m-am intrebat: cum sa plateasca suflet pentru suflet? Poate plati cineva prin/cu propiul suflet? Poate cu propiul trup, asta insemnand eliberarea sufletului, de "carcera".

later edit: Aia cu viermii e de geniu, sar'na prietene  :lol:

uforever

Urmariti pana la capat, e tare rau. :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=z2xNOlbFc2Y

classic

We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Ganditorul

Accident aviatic in Apuseni

http://www.realitatea.net/accident-aviatic-accident-aviatic_1362371.html

Am desdchis acest subiect aici, la chat, dar cu rugamintea facuta moderatorilor sa mute acest subiect spre unul independent, daca se considera util, din urmatoarele motive :
- ca omagiu adus unui as al zborului romanesc, pilotul Adrian Iovan.
- pentru ca doresc sa vorbim despre acest incident si sub alt aspect decat cel politic al eternului "cine-i vinovatu ?" Altfel moartea celor pieriti in accidentul aviatic din Apuseni a fost zadarnica si concluzia nu va fi una tehnica care sa impuna niste reguli de zbor deasupra Apusenilor - si o sa vedeti ca e zona ...speciala - ci va fi o concluzie pompieristica.
- am batut Apusenii la pas si nu odata localizarea cu telefonul a dat erori majore. Stiu ca cel putin un coleg de forum e din zona si pot in acest fel sa duc discutia spre consemnarea unor anomalii tehnice care nu permit in zona o localizare "cu toleranta de 1 m" asa cum se reproseaza astazi prin presa.
Un gand luminos in amintirea acestul soim al aviatiei romanesti, un gand luminos pentru toti cei disparuti, un gand luminos pentru toti cei care s-au inplicat in acest gest de solidaritate in cautarea supravietuitorilor.

classic

Citat din: Urban din  23 Ianuarie 2014, 19:47:22
Rog moderatorii sau adminii sa stearga sau sa blocheze subiectul... e mai interesant sa discutam despre pixelii de pe cerul innoptat al Bucurestiului.
Multumesc.

Sper sa nu se supere nimeni, insa fraza de mai sus e intr-atat de nostima incat merita un meme.  :mrgreen:
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Siberia

Buna ziua tuturor :-)

Ce mai faceti dragilor ?

Oh, nu, rima n-a fost intentionata...  a fost doar o sincronizare cu fulgii de nea de afara ...
Sper ca sunteti sanatosi si veseli :-)

(mult de citit din urma ... wow)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Arhanghelul

Citat din: Siberia din  24 Ianuarie 2014, 13:17:10
Buna ziua tuturor :-)

Ce mai faceti dragilor ?

Oh, nu, rima n-a fost intentionata...  a fost doar o sincronizare cu fulgii de nea de afara ...
Sper ca sunteti sanatosi si veseli :-)

(mult de citit din urma ... wow)

Bine ai revenit ... "fulgulet de nea" ... ti-am simtit lipsa ...

Siberia

Citat din: Arhanghelul din  24 Ianuarie 2014, 13:20:47

Bine ai revenit ... "fulgulet de nea" ... ti-am simtit lipsa ...

Bine v-am regasit  :-)
(multumesc din suflet, Arhanghel drag :-) )

Cum stam cu veselia si cu extraterestri cei nebunatici ? :-))
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

Vi la noi ca si ghioceii - adica rar si aducand toata frumusetea naturii. Bine ai revenit.

Cu veselia stam bine ... cu extraterestrii e mai rau - cica vor gaze de sist, deshert, dezmatz si nebunie pe la noi,  pe la vecini.  :ufo:

La rugamintea colegului Ganditorul,care a pus ghiocei si a aparut un mare STOP,am modificat mesajul in concordanta cu dorinta sa.  alx

Siberia

Hahaha :-))

Oh, Ganditorule :-) Umor ne trebuie din plin ca sa putem face haz de necaz :-))

Hmm... adevar grait-ai, oarecum...
Pana apar extraterestri holliwoodieni infometati cu chef de a mastica rasa umana la micul dejun, ne mananca extraterestri autohtoni la cine duse-n taina :-D

:-D

uforever

Bine ai revenit draga colega Siberia! Dupa cum vezi multa lume ti-a dus dorul, deci esti un adevarat "refresh" pentru forum, speram sa fi cat mai des printre noi.