Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Holocaustul

Creat de Urban, 20 Mai 2008, 02:34:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

darksid3

Si banii cresc cumva in pom?...adica o tara vlaguita de resurse si cu multe conditii impuse in ceea ce priveste NEINARMAREA, imediat cum nu mai plateste daune celorlalte tari, se apuca de costruit o armata capabila sa se lupte cu o lume intreaga? Chiar nu e clar ca, cumva a fost o infuzie enorma si brusca de capital?
Domnul meu, realitatea e mai crunta decat credeti: Politica mereu va avea in spate un frate mai mare si mai periculos, se numeste Interesul Economic  :wink:
Ce PIB? Ce neam german?...astea sunt niste calitati dar nu poti face minuni cu ele. Si nu se compara ideea de Germanie care este acum cu ceea ce era atunci.
11.11

MW83

Citat din: darksid3 din  25 Iulie 2009, 12:45:56
Si banii cresc cumva in pom?...adica o tara vlaguita de resurse si cu multe conditii impuse in ceea ce priveste NEINARMAREA, imediat cum nu mai plateste daune celorlalte tari, se apuca de costruit o armata capabila sa se lupte cu o lume intreaga? Chiar nu e clar ca, cumva a fost o infuzie enorma si brusca de capital?
Domnul meu, realitatea e mai crunta decat credeti: Politica mereu va avea in spate un frate mai mare si mai periculos, se numeste Interesul Economic  :wink:
Ce PIB? Ce neam german?...astea sunt niste calitati dar nu poti face minuni cu ele. Si nu se compara ideea de Germanie care este acum cu ceea ce era atunci.

Conditiile privind reinarmarea ramasesera pe hartie, nazistii nu mai dadeau 2 bani pe ele. De-alungul anilor 30 se stia ca Germania se reinarmeaza pe ascuns. Cam cu se stie acum de programul nuclear Iranian. 

Germania avea 65 de milioane de cetateni si o experienta industriala de renume. Cum adica ce PIB, ce buget, ce neam german. Vrei sa spui ca Germania era un fel de Somalie cu pantalonii rupti in fund si 2-3 companii americane nu numai ca o tineau pe linia de plutire dar ii si finantau planurile de marire Europeana?  :lol:

Intr-adevar, nu se pot face minuni, de-asta Germania a pierdut razboiul. Practic nu a reusit decat sa cucereasca Europa continentala si asta in conditiile in care a avut si cativa aliati si un avans de cateva mutari (Austria, Cehoslovacia).

darksid3

N-are nici o treaba Somalia...dar ai vazut la ce nivel fabrica Germania armament? E ca si cum vecinul care azi mergea cu o Dacia 1300, maine il vezi intr-un Bentley GT. Si nu e vorba de 2-3 companii americane. E vorba de bani grei pe care Germania nu era capabila sa-i produca atat de repede. Istoria pe care o relatati este cea desenata cu pensula oficiala in manualele din Invatamant :wink:....este o istorie care se bate cap in cap si are multe lacune...iar unele explicatii sunt mai mult decat puerile. Sa nu-mi zici ca , crezi inceputul razboiului datorita Poloniei ca si la nivel de gradinita se vede ca-i cusuta cu ata alba.
In 1920 Averell Harriman si George Herbert Walker reusesc sa controleze Hamburg-Amerika Line dupa negocieri cu Chief Executive Wilhelm Cuno si M.M. Warburg , bancherul companiei. Cuno a contribuit cu mari sume de bani catre nazisti in anii 1930.
Ca sa revenim la subiect: Evreii situati in capul corporatiilor si  al bancilor au finantat inceputul Primului Razboi Mondial pentru a-si putea dezvolta o traiectorie care azi o vedem cu totii...si nu numai la poporul evreu ci in intreaga lume.
In 1922 banca W.A. Harriman & Co. deschide sucursala ei europeana in Berlin cu ajutorul M.M. Warburg & Co. din Hamburg. Cu aceasta ocazie Harriman il cunoaste pe industriasul german Fritz Thyssen , caruia curand ii pune la dispozitie banca Union Banking Corporation din New York (formata in 1924 prin unirea cu Bank Voor Handel en Scheepvaart din Olanda a germanului) ce-l avea pe Prescott Bush ca director. Un an mai tarziu, Thyssen devine unul din cei mai mari bancheri ce l-au finantat pe Hitler si partidul nazist.
 Hamburg Amerikanische Packetfahrt Actien Gesellschaft (cunoscuta ca HAPAG sau Hamburg America Line sau Hamburg Line) a fost fondata in 1847 in Hamburg devenind in timp cea mai mare companie de transport maritim din lume. In timpul in care director al sau a fost Prescott Bush, a colaborat intens cu nazistii

In toate punctele de vedere Al doilea razboi mondial a fost un succes (pentru creatori), dar in vieti omenesti a fost o catastrofa.
Preston Bush a fost unul dintre cei care l-au finanta intens pe Hitler
11.11

MW83

Citat din: darksid3 din  25 Iulie 2009, 13:30:54
N-are nici o treaba Somalia...dar ai vazut la ce nivel fabrica Germania armament? E ca si cum vecinul care azi mergea cu o Dacia 1300, maine il vezi intr-un Bentley GT. Si nu e vorba de 2-3 companii americane. E vorba de bani grei pe care Germania nu era capabila sa-i produca atat de repede. Istoria pe care o relatati este cea desenata cu pensula oficiala in manualele din Invatamant :wink:....este o istorie care se bate cap in cap si are multe lacune...iar unele explicatii sunt mai mult decat puerile. Sa nu-mi zici ca , crezi inceputul razboiului datorita Poloniei ca si la nivel de gradinita se vede ca-i cusuta cu ata alba.

Bani grei pe care nu era capabila sa-i produca? Ce inseamna bani grei. Cat cheltuia si cat producea mai exact? Daca va iau la bani marunti cred ca nici nu stiti ce PIB si ce cheltuieli militare avea Germania. Nu e nici o indoiala ca Germania s-a inarmat prin forte proprii, folosindu-si oamenii, resursele, ingeniozitatea, rezervele monetare, parghiile monetare, si relatiile comerciale externe.

In privinta armamentului, nu s-a sarit direct la Bentley. Dacia 1300 a lor a fost Panzer I de exemplu. Si se stie cum incet incet au ajuns la Panzer IV. Si nu s-a intamplat peste noapte.   

Citat din: darksid3 din  25 Iulie 2009, 13:30:54
In 1920 Averell Harriman si George Herbert Walker reusesc sa controleze Hamburg-Amerika Line dupa negocieri cu Chief Executive Wilhelm Cuno si M.M. Warburg , bancherul companiei. Cuno a contribuit cu mari sume de bani catre nazisti in anii 1930.
Ca sa revenim la subiect: Evreii situati in capul corporatiilor si  al bancilor au finantat inceputul Primului Razboi Mondial pentru a-si putea dezvolta o traiectorie care azi o vedem cu totii...si nu numai la poporul evreu ci in intreaga lume.

In 1922 banca W.A. Harriman & Co. deschide sucursala ei europeana in Berlin cu ajutorul M.M. Warburg & Co. din Hamburg. Cu aceasta ocazie Harriman il cunoaste pe industriasul german Fritz Thyssen , caruia curand ii pune la dispozitie banca Union Banking Corporation din New York (formata in 1924 prin unirea cu Bank Voor Handel en Scheepvaart din Olanda a germanului) ce-l avea pe Prescott Bush ca director. Un an mai tarziu, Thyssen devine unul din cei mai mari bancheri ce l-au finantat pe Hitler si partidul nazist.
 Hamburg Amerikanische Packetfahrt Actien Gesellschaft (cunoscuta ca HAPAG sau Hamburg America Line sau Hamburg Line) a fost fondata in 1847 in Hamburg devenind in timp cea mai mare companie de transport maritim din lume. In timpul in care director al sau a fost Prescott Bush, a colaborat intens cu nazistii

In toate punctele de vedere Al doilea razboi mondial a fost un succes (pentru creatori), dar in vieti omenesti a fost o catastrofa.
Preston Bush a fost unul dintre cei care l-au finanta intens pe Hitler

Acum vad ca vorbiti de finantarea lui Hitler si a partidului sau inainte de a lua puterea. Sunt doua chestiuni diferite. Una sunt banii primiti intr-o campanie electorala si alta banii cu care o tara isi finanteaza inarmare. Sper ca intelegeti. 2-3 companii pot finanta un candidat preferat dar nu pot sustine inarmarea unei intregi tari. De-asta tara are un PIB, un buget, etc.

darksid3

Da dom'le asa este. Hitler si-a facut armata demna de cucerit lumea prin PIB si taxe :mrgreen:. Chiar nu inteleg ce este asa greu de priceput...n-ai mai vazut guverne care iau bani de la banci? America face asta mereu...chiar si Romania. PIB-urile sunt nisip in ochi. Orice razboi are o mare parte de sustinere bancara.
Eu ma opresc aici..in fond n-am de ce sa duc munca de lamurire.
11.11

MW83

Citat din: darksid3 din  25 Iulie 2009, 14:41:44
Da dom'le asa este. Hitler si-a facut armata demna de cucerit lumea prin PIB si taxe :mrgreen:. Chiar nu inteleg ce este asa greu de priceput...n-ai mai vazut guverne care iau bani de la banci? America face asta mereu...chiar si Romania. PIB-urile sunt nisip in ochi. Orice razboi are o mare parte de sustinere bancara.
Eu ma opresc aici..in fond n-am de ce sa duc munca de lamurire.

Deci stii ce PIB si buget avea Germania si cat cheltuia pe armata sau nu? Daca nu stii de ce ai spus sus si tare ca Germania nu avea banii pentru reinarmare si nu era capabila sa ii produca? Cum ai ajuns la concluzia asta daca nu stii nici cat avea la dispozitie si nici cat cheltuia pe inarmare?

Armata Germana a fost construita constant, folosindu-se si resursele proaspat cucerite. Constructia ei si mobilizarea a fost treptata, multe echipamente au devenit vetuste, deci ar fi o eroare sa crezi ca armata anilor 1940-1945 a fost toata construita in 1933-1939.

darksid3

Vad ca ne-am blocat pe PIB. Este foarte irelevant PIB-ul pentru ca este o simpla cifra in spatele careia se afla adevarul...
acest PIB este o abstracþiune a statisticii care distrage atenþia de la lipsa unui indicator cu adevarat relevant - Buzunarul public, asa cum este el aratat in istoria oficiala si cum era atunci fandosit pentru ochii tuturor.

Apropos: Stiai ca in statisticile despre someri pe care le faceau nazistii nu erau incluse femeile fara munca si evreii? sau ca ii punea la socoteala si pe tinerii din armata nazista?..normal ca se jongla cu niste cifre care nu prea avea legatura cu realitatea dar trebuia cumva sa dea sens cresterii economice "miraculoase".

...si lucrul cel mai dubios este: Cum a fost lasat Hitler sa-si construiasca o asemenea armata (ma refer la cea de la inceput, nu de pe parcurs) in conditiile in care era un lucru usor de aflat de serviciile de informatii ale celorlalte tari.

Intrucat am deviat de la subiect, iti recomand sa citesti rapoartele "Hearings" ale Comisiei Congreselor Guvernului American intre anii 1928-1946 si o sa vezi cu ce a finantat, cat si cum, nazismul din Germania.

PS: Si ca sa-ti fac hatarul, in 1939 PIB-ul Germaniei crescuse cu 51% fata de 1929...si?...irelevant
11.11

MW83

Citat din: darksid3 din  26 Iulie 2009, 00:18:25
Vad ca ne-am blocat pe PIB. Este foarte irelevant PIB-ul pentru ca este o simpla cifra in spatele careia se afla adevarul...
acest PIB este o abstracþiune a statisticii care distrage atenþia de la lipsa unui indicator cu adevarat relevant - Buzunarul public, asa cum este el aratat in istoria oficiala si cum era atunci fandosit pentru ochii tuturor.

...si lucrul cel mai dubios este: Cum a fost lasat Hitler sa-si construiasca o asemenea armata (ma refer la cea de la inceput, nu de pe parcurs) in conditiile in care era un lucru usor de aflat de serviciile de informatii ale celorlalte tari.

Intrucat am deviat de la subiect, iti recomand sa citesti rapoartele "Hearings" ale Comisiei Congreselor Guvernului American intre anii 1928-1946 si o sa vezi cu ce a finantat, cat si cum, nazismul din Germania.

PS: Si ca sa-ti fac hatarul, in 1939 PIB-ul Germaniei crescuse cu 51% fata de 1929...si?...irelevant

Cifrele si statisticile nu sunt irelevante cand vorbim de bani. Daca vorbeam de nemurirea sufletului sau de sexul ingerilor :lol: atunci intr-adevar erau. PIB-ul nu e irelevant pentru ca da o prima idee despre puterea economica a unei tari. Bugetul nu e irelevant pentru ca arata cat poate cheltui un guvern.

De ce e dubios cum a reusit Hitler sa se inarmeze? Omul l-a luat pe "nu" in brate si a inceput sa se planga de cat de rau e tratata Germania si gata. Celelalte puteri nu au reusit sa faca o coalitie iar Franta nu a avut curajul sa inceapa un conflict pe cont propriu pentru a obliga Germania sa primeasca inspectii ale Ligii.

darksid3

Am impresia ca iei de bun ce vezi la TV...altfel nu-mi explic. :-D
Exista undeva in lumea asta, o tara, oricat de bananiera ar fi care sa se increada in cuvinte? Crezi ca erau conducatorii puterilor in lume atat de cascati incat sa ia de bun ce zicea Hitler?...S-au inventat serviciile secrete, spionajul ...pe asta se bazeaza...cuvintele sunt bune de scris carti de istorie cu ele, carti de colorat, etc. :wink:
Ti-am dat o gramada de dovezi si niste ponturi de unde te poti edifica ca lucrurile nu-s atat de simple pe cat vor sa para.Mai departe e problema ta ce crezi sau ce vrei sa crezi. Dovezi sunt destule doar daca vrei sa le cauti singur nu sa te multumesti cu invataturile din scoala sau de pe Discovery.
Numai bine. :lol:

PS: Cer scuze pentru devierea de la subiectul thread-ului.
Aici inchei.
11.11

MW83

Citat din: darksid3 din  26 Iulie 2009, 09:28:55
Am impresia ca iei de bun ce vezi la TV...altfel nu-mi explic. :-D
Exista undeva in lumea asta, o tara, oricat de bananiera ar fi care sa se increada in cuvinte? Crezi ca erau conducatorii puterilor in lume atat de cascati incat sa ia de bun ce zicea Hitler?...S-au inventat serviciile secrete, spionajul ...pe asta se bazeaza...cuvintele sunt bune de scris carti de istorie cu ele, carti de colorat, etc. :wink:

Intr-un mesaj de mai sus am spus clar ca in anii 30 existau informatii ca Germania nazista s-a lansat intr-o inarmare secreta. Dar marile puteri nu s-au pus de acord asupra unei actiuni impotriva Germaniei.

Citat din: darksid3 din  26 Iulie 2009, 09:28:55
Ti-am dat o gramada de dovezi si niste ponturi de unde te poti edifica ca lucrurile nu-s atat de simple pe cat vor sa para.Mai departe e problema ta ce crezi sau ce vrei sa crezi. Dovezi sunt destule doar daca vrei sa le cauti singur nu sa te multumesti cu invataturile din scoala sau de pe Discovery.
Numai bine.

Nu mi-ai dat nici o dovada relevanta pentru afirmatia ta in privinta inarmarii Germaniei. Ai oferit doar niste nume/date despre finantarea nazistilor ca miscare politica. Ceea ce e altceva. Inca astept sa-mi arati cum cheltuielile Germaniei pe inarmare ii depaseau capacitatile bugetare si erau finantate din imprumuturi externe. Nu mi-ai spus nici macar ce PIB avea Germania si cat cheltuia pe inarmare. Eu am datele (care intre noi fie vorba iti infirma teoria) dar de vreme ce tu faci afirmatiile bombastice si imi vorbesti de sus despre educatia mea de pe Discovery, astept sa ma dai gata cu datele si elocinta ta.

nostrom39

De ce tot spune-ti ca Hitler s-a inarmat si a cheltuit cu armata foarte mult?La inceputul razboiului armata germana era semimotorizata,majoritatea companiilor se bazau pe cai,sau biciclete;nicidecum pe panzere.Abia mai tarziu,pe masura ce cucerea si inghitea resurse si mana de lucru de la vecini, a inceput sa-si dezvolte si doteze armata.
pax vobiscum!

Schneider

am citit  ceea ce s-a scris pînã acum .Vãd cã unii sînt mai încinºi ºi combat  nu glumã. Noroc cã nu au putere cã i-ar bãga la puºcãrie pe toþi cei care îi contrazic. De ex Kymosabe care pare un evreu de treeabã, dar dacã îl calci pe bãtãturã ar vrea sã te izbeascã sã-þi meargã fulgii.El a zis cã Raportul Leuchter ,pe care eu l-am citit de mai multe ori cu atenþie pt cã la început nnu-mi venea sã cred, a fost desfiinþat dpdv ºtiinþific. Eu am vãzut cîteva aºazise desfiinþãri  care seamãnã cu defiinþãrile aduse de unii oameni de ºtiinþã din trecut teoriei lui Copernic.
Mi se pare chir mare obrãznicie  ºi ipocrizie combinatã cu multã inconºtienþã sã scrii:"NU AI DOVEZI PENTRU CEEA CE AFIRMI PUBLIC ATUNCI PLÃTEªTI ".
Parcã ar fi avut dovezi cîºticãtorii rãzboiului cînd au condamnat pe aîþia la Nurenberg !! Au fost în puterea lor; au bãgat mãrturii scrise mincinoase ºi i-au condamnat bine mersi pe niºte legi fãcute dupã rãzboi.Dupã legile acelea puteau fi condamnaþi numeroºi militari americani,englezi,sovietici , dar nu s-a sesizat vreo instanþã de-a cîºtigãtorilor.
Urban zice : nu neg holocaustul, ci cifrele. Pãi, dacã negi cifrele e totuna cu negarea holocaustului ; cã dacã din 6 mil mai rãmîn douã sau unul despre ce holocaust mai poþi vorbi? Uite eu neg chiar holocaustul. Ce a fost ars în întregime? Poporul evreu? Nu. Atunci de ce sã fie folosit acest cuvînt? Cifra de la Auschwitz a fost schimbatã : de la 4 mil la 1 milion. Deºi cei care au schimbat-o sînt chiar evreii din America vãd cã nimeni nu se leagã de ei. Dacã eu afirm asta imediat se gãseºte cineva sã vrea sã-mi bage pumnul în gurã.
Am o problemã: am semnat cã nu voi posta chestiuni care contravin legilor româneºti. În acest caz acest topic trebuie închis pt cã nici nu se poate discuta despre holocaust fãrã sã posteze cineva ceva care contravine legii româneºti cu privire la holocaust. 

Cautatorul

RE: "În acest caz acest topic trebuie închis pt cã nici nu se poate discuta despre holocaust fãrã sã posteze cineva ceva care contravine legii româneºti cu privire la holocaust."

Iata un articol super tare despre Holocaust:

"de Jason Roth, savethehumans.com

Nota AM: textul de mai jos este un pamflet, si va fi interpretat de fiecare cititor dupa cum ii dicteza sau permite constiinta.

Avem nevoie de un canal tv non-stop despre Holocaust. Cinci filme despre Holocaust, nominalizate la Oscar, pe an, nu e destul. Avem nevoie de filme cu Holocaust 365 de zile pe an. Cu reclame la parcuri tematice cu Holocaustul, cluburi de dans ,,Holocaust" si cereale cu aroma de Holocaust.

Ca sa fim siguri ca nu uitam Holocaustul, ar trebui sa tatuam cuvantul "Holocaust" pe partea dinauntru a pleoapelor copiilor. Pentru baietei, ceremoniile despre Holocaust ar putea inlocui circumcizia. Sa se numeasca "Holocaustarea", urmata de o vizionare cermoniala a unei casete cu Memorialul Holocaustului, urmata de drumul inapoi spre casa peste Podul Memorial al Holocaustului. Sa ne grabim acasa, unde avem la masa curcan gatit ,,in stil Holocaust".

La scoala sa nu mai invatam adunarea si scaderea, ci numai si numai despre Holocaust. Copiii sa-si faca temele cu Holocaust pentru materia numita Istoria Holocaustului, La pranz, la cantina scolii, sa urmareasca desene animate despre Holocaust. Sa joace jocuri cu tema ,,Holocaustul". Ar putea chiar organiza, de ziua lor de nastere, petreceri tematice despre Holocaust.

Am putea face legi care sa ne forteze sa ne amintim de Holocaust. Spre exemplu, sa condamnam la gazare pe oricine indrazneste sa uite de Holocaust. De fapt, am putea sa-i aruncam in camera de gazare chiar si pe cei care isi amintesc de Holocaust, asta doar ca sa fim siguri ca nu il vor uita vreodata.

Am putea chiar sa cream Holocausturi miniaturale, ca sa nu uite nimeni ca am avut parte de un Holocaust mare. Daca cineva scapa din Holocaustul miniatural din interiorul Holocaustului mare, am putea sa-l aruncam inapoi in Holocaustul in miniatura, ori –cine stie?- sa-l lasam afara, in marele Holocaust.

Am putea avea Holocausturi competitive. Cupe sportive ale Holocaustului, campionate mondiale ale Holocaustului. Am putea construi societati ale Holocaustului, ori am putea avea realitati paralele ale Holocaustului, unde Holocausturi sa se plimbe, sa mearga la slujba, si apoi sa moara in Holocaust. "

http://ro.altermedia.info/opinii/mai-bine-decat-o-lista-a-lui-schindler_1201.html

Asa ca avem voie sa vorbim despre Holocaust dar doar cu lacrimi in ochi... in caz contrar facem puscarie.

Schneider

E bunã gluma dar acum serios:"NU AI DOVEZI PENTRU CEEA CE AFIRMI PUBLIC ATUNCI PLÃTEªTI ".
(Kymosabe)
Eu aº vrea sã vãd dovezile pt a)6 milioane de evrei uciºi de nemþi.b) Pt gazare ; probã cu CyclonB fãcutã întro camerã identicã celei de la Auschwitz.
Dacã nu se aduc dovezile trebuie cineva sã plãteascã,nu ?
Cînd cineva acuzã el trebuie sã aducã dovezi nu cel acuzat sau apãrãtorul lui trebuie sã aducã dovezi cã nu e el banditul. Deci dacã eu afirm cã nu a fost aºa ºi nu cred cã au fost gazaþi oameni la Auschwitz nu trebuie eu sã aduc vreo dovadã în acest sens ci eu cer o dovadã în acest sens de la cei care fac acuzaþia.
ªtiu cã nu pot fi aduse aceste dovezi de cãtre cei ce afirmã ca a fost holocaust. Asta pt cã am vãzut acle butoaie în care se aducea Cyclon (erau de fapt fulgi de lemn adica talaj sau pastile de cretã , materiale care fuseserã tratate cu Cyclon) ºi am vãzut cã la Auschwitz în muzeu nu mai scrie 4 milioane ci unul. Deci pt vreo 3 milioane  evreii trebuie sã dea acum banii înapoi ºi sã cearã scuze.
Culmea e cã cei doi producãtori de Cyclon din Germania de atunci au fost evrei. Au fost condamnaþi la Nurenberg ºi spînzuraþi. Tribunalul nu a admis sã se facã o probã practicã cu aceastã gazare.Desigur producãtorii ºtiau bine cã nici nu mergea sã fie gazaþi oameni cu produsul lor.
O sã cadã ºi minciuna asta cum au cãzut acelea cu sãpunul fãcut din grãsime de oameni sau cu portofelele ºi cu abajururile de piele de om  care au fost scoase din muzee dupã ce la analiza ADN s-a dovedit cã nu erau din piele de om ci de caprã. Demult, elev fiind am citit cãrþi de propagandã ºi credeam chestiile astea. Am fost ºocat ºi m-am simþit frustrat cînd  am citit cã chestia cu sãpunul a fost o minciunã.

Kymosabe

Citat din: Schneider din  16 Noiembrie 2009, 14:59:24
Eu aº vrea sã vãd dovezile pt a)6 milioane de evrei uciºi de nemþi.

Bine cã nu mi-ai cerut adresa ºi numele lor. :wink:
Istoricii care s-au ocupat cu studierea celui de al doilea rãzboi mondial au oferit aceste dovezi. Dacã nu vrei sã le accepþi e problema ta. 

b) Pt gazare ; probã cu CyclonB fãcutã întro camerã identicã celei de la Auschwitz.

Dacã tu ºi ceilalþi partizani ai conspiraþiei Holocaustului evreiesc vã oferiþi sã fiþi subiecþii acestui experiment sunt sigur cã se va face ºi aceastã probã.

ªtiu cã nu pot fi aduse aceste dovezi de cãtre cei ce afirmã ca a fost holocaust. Asta pt cã am vãzut acle butoaie în care se aducea Cyclon (erau de fapt fulgi de lemn adica talaj sau pastile de cretã , materiale care fuseserã tratate cu Cyclon)

Sã înþeleg cã ai ajuns la aceastã concluzie în urma unei simple analize vizuale  a acelor ,,butoaie de Cyclon''?
Probabil eºti rudã cu DATA din celebrul serial Star Trek, numai el era în stare de astfel de performanþe. 
Dupã câte observ habar nu ai ce este Zyklon-B, mã mir cã nu l-ai comparat ºi tu cu DDT-ul aºa cum a mai fãcut altcineva pe acest forum.
Zyklon-B era un insecticid foarte toxic ce conþinea cianurã de hidrogen absorbitã cu ajutorul unor stabilizatori chimici într-un suport poros (lemn, cretã, etc). Aceste pastile erau apoi introduse în cutii etanºe ºi sigilate.
Firma producãtoare Degesch (asta apropo de afirmaþia ta potrivit cãreia citez ,, producãtorii ºtiau bine cã nici nu mergea sã fie gazaþi oameni cu produsul lor'') livra acest produs cu un set de reguli ºi instrucþiuni ce trebuiau respectate, si anume
- cel care urma sã utilizeze acest insecticid trebuia sã poarte un costum special ºi mascã de gaz
- masca de gaz trebuia  prevãzutã cu doua filtre împotriva gazului prusic (cianura de hidrogen) 
- sã aibã detector de gaz
- lobelin (injectabil), cardiazol ºi voriazol (tablete) pentru a fi administrate in caz de intoxicaþie cu cianurã de hidrogen
- trebuia sã obþinã o autorizaþie pentru a utiliza Zyklon-B
Tot în acest manual de instrucþiuni mai scria ,, ... un mg / kg de greutate corporalã, este suficientã pentru a omorî un om ...''.
Din acest motiv pe recipientul de Zyklon-B era desenat celebrul ,,cap de mort''.
Odatã scoase din cutii, pastilele de Zyklon-B, la contact cu aerul cald, eliminau gazul prusic, care se folosea ca fumigen pentru distrugerea ºoarecilor, puricilor, pãduchilor, etc.
Dozele mortale pentru aceºti paraziþi le-am prezentat într-un post anterior, nu le mai reamintesc. Important e cã în cazul omului o doza de 300 ppm  timp de 15 minute era fatalã. Nu o spun eu, ci toþi toxicologii din lume. De altfel cianura de hidrogen era folositã încã din anii '20 de cãtre americani pentru execuþii, în camere de gazare.

ºi am vãzut cã la Auschwitz în muzeu nu mai scrie 4 milioane ci unul. Deci pt vreo 3 milioane  evreii trebuie sã dea acum banii înapoi ºi sã cearã scuze.

Cifra de 4 milioane de victime pe care a afiºat-o muzeul de la Auschwitz pânã la cãderea cortinei de fier, nu a fost niciodatã acceptatã de istorici. Ea a þinut mai mult de propaganda sovieticã ºi mai puþin de realitatea istoricã.  Dupã cãderea comunismului, în anii 90 s-a revenit la adevãratul numãr al victimelor, adicã undeva în jur de 1 million, cifra vehiculatã încã din anii '60.
Germania  a plãtit Israelului timp de 50 de ani (începând cu anul 1952) câte 3000 de mãrci pentru fiecare din cei 500.000 de evrei, supravieþuitori ai holocaustului ºi refugiaþi, care s-au stabilit în Israel dupã 1948.

Culmea e cã cei doi producãtori de Cyclon din Germania de atunci au fost evrei. Au fost condamnaþi la Nurenberg ºi spînzuraþi.
Habar nu am dacã Tesch, proprietarul firmei care a livrat naziºtilor Zyklon-B era evreu , deºi mã îndoiesc. Toate proprietãþile evreieºti au fost confiscate de statul german începând cu anul 1938 cand a avut loc celebra ,,noapte de cristal''. 

Desigur producãtorii ºtiau bine cã nici nu mergea sã fie gazaþi oameni cu produsul lor.

O iau ca pe o glumã..proastã.
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)