Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Holocaustul

Creat de Urban, 20 Mai 2008, 02:34:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Schneider

da,domnule darksid3,aveþi dreptate dar chestiunile acelea de care vorbiþi nu fac parte din subiect.aici se discutã despre holocaustul evreiesc; atît. Adicã nu se discutã....pãi,stai domne cã ºi evreii tot omoarã la palestinieni , au mai murit ºi alþii în rãzboi, or fi avut nemþii motive,cine plãteºte pt ai noºtri etc. Acestea sînt alte subiecte.

Schneider

Citat din: StarDust din  21 Noiembrie 2009, 23:04:42
Se pare ca nu ati inteles... la 300ppm moare un mamifer... aproape sigur s-a determinat asta practic.
Chiar nu inteleg ce vreti, sa prind un caine, sa fac rost de niste cyklon b si sa fac o demonstratie practica??? Nu veti gasi doar pe wiki aceasta teorie.
Pãi, nu vorbim pe "aproape sigur s-a fãcut asta". Unde s-a fãcut cã de cînd tot caut chestii din astea pe net nu am dat peste aºa ceva ? Înseamnã cã s-a fãcut test ºi cu pãduchele ºi s-a constatat cã el e mult mai rezistent la insecticide decît un mamifer . Credeþi asta?
Eu vreu doar sã-mi rãspundeþi la întrebãri.
deci la 300ppm mor un cîine sau un om. La 10.000ppm moare un pãduche.Pt pãduche trebuie de 30 de ori mai mult insecticid decît pt om sau cîine conform acelei surse.Credeþi asta? Nu aþi avut niciodatã pãduchi,nu aþi avut ocazia sã vedeþi cum se despãducheazã? La ºcoalã de ex, sau în armatã. Dacã ar fi aºa cum susþine Kymosabe citînd acea sursã ar fi trebuit ca despãducheaþii sã fie morþi înaintea pãduchilor.Sau sînt eu nebun ºi nu am pic de logicã?Conform acestei logici în care crede Kymosabe nici nu s-ar piutea face insecticide pt cã ar fi extrem de periculoase pt oameni.
Nu vã cer sã faceþi experienþe ci sã judecaþi aceastã problemã ºi sã vã exprimaþi aici.
Rog ºi pe ceilalþi sã rãspundã. Nu vã fofilaþi,vã rog.

StarDust

Citat din: Schneider din  23 Noiembrie 2009, 11:12:15
...
Eu vreu doar sã-mi rãspundeþi la întrebãri.
deci la 300ppm mor un cîine sau un om. La 10.000ppm moare un pãduche.Pt pãduche trebuie de 30 de ori mai mult insecticid decît pt om sau cîine conform acelei surse.Credeþi asta?
....

Conform aceleiasi surse, pe care v-am rugat sa o cititi in intregime zice asa(am tradus cu google translator):

"Cianura este cel mai eficienta pe animale cu sange cald mamifere, cum ar fi, dar este mai puþin eficace la insecte. În timp ce mitocondriile insecte ºi mitocondriile vertebrate, nu sunt radical diferite, un lucru este: Hemoglobina. Vertebratele transporta oxigen în sângele lor, prin intermediul hemoglobinei, în timp ce insectele nu transporta oxigen în sânge lor, la toate. În schimb, insecte au tubilor de aer care transporta oxigenul direct în toate celulele din corpul lor. Deoarece hemoglobinei cianurii otrãvuri de asemenea, animalele care îl folosesc sunt cu atât mai sensibile. De asemenea, (în timp ce eu nu sunt sigur de aceste insecte) poate fi mai tolerante ale metabolismului anaerob mare de vertebrate."

Daca ati fi citit atent intreg articolul nu mai era necesar sa postez eu acestea. Mentionez ca eu nu pun la indoiala veridicitatea datelor din acest articol,date care de altfel sunt in concordanta cu ceea ce stiu si eu referitor la diferentele dintre insecte si mamifere, asa ca acesta e raspunsul meu dat la intrebarea Dvs.

Nu stiu de ce sustineti ca tot ceea ce afirmati are o logica iar noi nu suntem logici, va asigur ca e exact invers... Nu pot sa iau de bune afirmatiile unui user pe un forum, afirmatii nesustinute de nimic obiectiv, decat de declaratii personale bazate pe o logica neinteleasa de mine...
Iar eu nu ma fofilez de nimeni atat doar ca raspund in masura timpului disponibil...

Si sa nu uit... asta e parerea mea!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Schneider

domnule ,vã ascundeþi ca un copil prins asupra faptului dupa niste prostii ºi minciuni gãsite pe net , scrise de niste neruºinaþi.Creddeþi cã dacã citaþi litera tipãritã acest lucru o sã dea prestanþã minciunii evidente cã pãduchii sînt mult mai slabi ca oamenii la substanþe toxice.Citaþi explicaþii scrise popmpos care ascund un adevãr foarte simplu pe care îl ºtia f bine ºi bunicile noastre; de DDT mor pãduchii,nu murim noi !.
Dacã asta e logica dumitale cã dintr-o cantitate X de insecticid din care moare un pãduche poþi omorî 30 de oameni atunci eu vã spun cã mi se face milã de dv dar ºi de Kymosabe ºi cã vã faceþi de rîs chiar în faþa unor ciobani analfabeþi cãci ºi aceia îºi dau uºor seama cã nu poþi omorî 30 de oameni cu cantitatea de insecticid,oricare ar fi acesta, cu care poþi omorî un pãduche.Asta susþine în esenþã "lucrarea ºrtiinþificã" din care citaþi ºi din care nu e necesar sã traduceþi pt mine.Dacã nu pricepeþi sau vã faceþi cã nu pricepeþi întrebaþi pe mama dv. ,pe tata, un farmacist,un vecin,un coleg.
Cred cã dv ºi Kymosabe sînteþi singurii pe acest forum care pot afirma cã pãduchele e de 30 de ori mai rezistent la insecticide decît fiinþa umanã.Deci conform acestei logici a dv un om care are pãduchi ºi dã cu insecticid va muri forte repede datoritã acestui lucru pe cînd pãduchii,nu. Bravo,domnule! Explicaþi-i ºi mamei dv pãrerea aceasta.O sã vã felicite ºi o sã se mire de ce copil deºtept mai are.
"Si sa nu uit... asta e parerea mea!"
Nu e a dv: aþi citit-o în acea carte din care ºi daþi citatul. Vã însuºiþi rapid minciuni gogonate pt cã sînt tipãrite ºi pt cã servesc teoria oficialã.teorie care nu poate fi susþinutã decît cu astfel de minciuni.

StarDust

Citat din: Schneider din  23 Noiembrie 2009, 16:05:55
....
Explicaþi-i ºi mamei dv pãrerea aceasta.O sã vã felicite ºi o sã se mire de ce copil deºtept mai are.
....

1.Aveti grija cum vorbiti. Nu am facut referire in nici un fel la familia Dvs. Vad in exprimarea dvs. una tipica unui cioban incoltit care ne avand argumente, trece la asemenea limbaj.

....
"Si sa nu uit... asta e parerea mea!"
Nu e a dv: aþi citit-o în acea carte din care ºi daþi citatul. Vã însuºiþi rapid minciuni gogonate pt cã sînt tipãrite ºi pt cã servesc teoria oficialã.teorie care nu poate fi susþinutã decît cu astfel de minciuni.
....

Nu domnule, imi argumentez parerile cu teorii logice, stiintifice, probate, si reale. Nu ca dvs, vin si trantesc o teorie absurda justificata doar cu pareri proprii, si nimic altceva. Nu imi aleg opiniile de pe internet ca dumneata, eu le am deja formate si le sustin cat mai credibil.

2. Asa de curiozitate cititi instructiunile de folosire de pe o cutie de Cyclon B. Kymosabe vi le-a expus si el ca sa nu va mai obositi sa mai traduceti, ca vad ca oricum va este greu. Veti vedea cat de periculoasa e manipularea acelui "insecticid". Dar, imi pierd vremea degeaba oricum...

P.S.
Din cate vad, nu aveti nici cele mai elementare cunostinte de biologie ca sa puteti face diferenta intre o insecta si un mamifer... acea explicatie tradusa nu a fost scrisa de niste "nerusinati" ci de niste cunoscatori in domeniu. Aveti totusi habar ce e aia "hemoglobina"? Sincer, ma indoiesc...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Kymosabe

Citat din: Schneider din  23 Noiembrie 2009, 11:12:15
Dacã ar fi aºa cum susþine Kymosabe citînd acea sursã ar fi trebuit ca despãducheaþii sã fie morþi înaintea pãduchilor.

Schneider, Zyklon-ul B nu era folosit pentru ,,despãducherea oamenilor'' . E o mare prostie ceea ce ai scris!!! :lol: :lol: :lol:

Zyklon-ul B era folosit în cazul  epidemiilor de tifos sau a infestãrilor cu pãduchi, purici sau cãpuºe  ca fumegant pentru dezinfectarea sau curãþarea hainelor deþinuþilor sau soldaþilor.
Acest proces  avea loc într-o încãpere specialã, construitã dupã anumite norme ºi reguli (citeºte Raportul Leuchter)

Dacã era folosit la dezinfectarea sau deratizarea unei camere, aceasta era în prealabil evacuatã, apoi un individ echipat cu un costum de neopren ºi masca de gaz, venea ºi turna o anumitã cantitate de Zyklon B. Dupã 24-48 de ore, în care Zyklon-ul îºi fãcea efectul distrugând toþi paraziþii, camera era aerisitã pentru alte câteva ore.  Apoi, înainte de a se intra în ea, se testa cu un aparat de gaz concentraþia de HCN din aer, pentru a fi siguri cã nu mai existã niciun pericol.

Citeºte domnule ce era ºi cum se utiliza Zyklon-ul B, deoarece vorbeºti despre el fãrã sã ai mãcar habar.

Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

lylyt_ice

StarDust si Kimo, cred ca ajunge, deja e rasuflata discutia...fara argumente, se ajunge foarte usor la palme verbale...nu-i mai bine sa fiti voi mai intelepti...?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Kbal

Stimati colegi, nu deviati subiectul catre ambitii personale de natura sa justifice valoarea de adevar a celor confirmate de unul dintre dumneavoastra.
Intrucat in prezent nu se gasesc materiale pe care cel putin noi sa le avem la indemana si care sa probeze in mod concret, autenticitatea sau falsitatea unor evenimente atat de demult apuse, va propun sa schimbati subiectul catre ... ceva mai constructiv sau cel putin mai de actualitate  :-D
Only the best is good enough ...

Schneider

Arfi bine ,d-le Star Durst, sã aveþi grijã dv în primul rînd cum vorbiþi ºi cum vã adresaþi forumiºtilor care au alte pãreri. În primul rînd sînteþi moderator ºi nu aveþi voie sã jigniþi forumiºtii aºa cum m-aþi jignit pe mine. În al doilea rînd nu mai minþiþi sfruntat cã eu nu aº fi adus argumente.Eu am adus argumente în timp ce dv ºi Kymosabe citaþi din niºte lucrãri mincinoase de propagandã.Poftim probã de minciunã sfruntatã:"Nu domnule, imi argumentez parerile cu teorii logice, stiintifice, probate, si reale." Unde s-a probat CyclonulBpe fiinþe mari? Nici în cartea aceea nu scrie. Tribunalul de la Nurenberg ºi altele au respins cererea inculpaþilor de a se face experienþe.Care teorii ºtiinþifice? acelea care spun cã pãduchii nu mor la insecticid dat în cantitate micã dar mor oamenii? O þineþi langa cu chestia asta deºi chiar o persoanã fãrã nici un fel de ºcoalã dar inteligentã îºi dã seama cã nu este aºa.

"Nu imi aleg opiniile de pe internet ca dumneata, eu le am deja formate si le sustin cat mai credibil." Aici probaþi o rãutate de copil frustrat care vrea sã jigneascã. Este evident cã de pa internet aþi luat acea lucrare. De altfel internetul este plin de lucrãri asemãnãtoare. Rar de tot se gãseºte cîte ceva care sã nu fie pe linia propagandei.Tocmai cã susþineþi ceva incredibil; susþineþi cã insecticidul omoarã de 30 de ori mai repede oamenii decît pãduchii.
Am citi instrucþiunile de folosire .Am mai scris cã nu e nevoie de traducere pt mine; vãd cã vã ambiþionaþi sã mã jigniþi ca mai apoi nici mãcar sã nu recunoaºteþi acet lucru.
"P.S.
Din cate vad, nu aveti nici cele mai elementare cunostinte de biologie ca sa puteti face diferenta intre o insecta si un mamifer... acea explicatie tradusa nu a fost scrisa de niste "nerusinati" ci de niste cunoscatori in domeniu. Aveti totusi habar ce e aia "hemoglobina"? Sincer, ma indoiesc."
Consider afirmaþiile jignitoare ºi cred cã nici nu am sã vã mai rãspund.Consider cã oricine afirmã cã un om moare dintr-o cantitate de peste 20 de ori mai micã decît cantitatea necesarã pt uciderea unui pãduche este total lipsit de minte sau de bunsimþ.Aþa sînt ºi acei autori ,în majoritate evrei, care colporteazã asemenea enormitãþi.Deci conform teoriei lor eu ºi copiii mei care ne-am despãducheat de mai multe ori trebuia sã fim morþi înainte ca pãduchii din capul nostru sã fi murit din pricina insecticidului folosit.

"Aveti totusi habar ce e aia "hemoglobina"?"
1) Da, evident,ºtiu asta din ºcoala primarãde la d-na Stãnescu,profesoara mea de zoologie în clasa a 6-a.
2) De la profa de românã (tot de la ºcoala primarã) ºtiu cã nu trebuia sã puneþi ghilimele cuvîntului hemoglobinã.

Schneider

Citat din: lylyt_ice din  23 Noiembrie 2009, 22:43:58
StarDust si Kimo, cred ca ajunge, deja e rasuflata discutia...fara argumente, se ajunge foarte usor la palme verbale...nu-i mai bine sa fiti voi mai intelepti...?
Tocmai cã eu am prezentat argumente.Argument de baza: cînd avem pãduchi ºi dãm cu insecticid nu murim noi ci pãduchii. Cum de mi se spune cã au murit oameni de la puþin insecticid în timp ce pt pãduchi trebuia o cantitate de peste 20 de ori mai mare ? Consideraþi cã este un argument slab?

Schneider

Citat din: Kymosabe din  23 Noiembrie 2009, 20:24:33
Schneider, Zyklon-ul B nu era folosit pentru ,,despãducherea oamenilor'' . E o mare prostie ceea ce ai scris!!! :lol: :lol: :lol:
Zyklon-ul B era folosit în cazul  epidemiilor de tifos sau a infestãrilor cu pãduchi, purici sau cãpuºe  ca fumegant pentru dezinfectarea sau curãþarea hainelor deþinuþilor sau soldaþilor.
Acest proces  avea loc într-o încãpere specialã, construitã dupã anumite norme ºi reguli (citeºte Raportul Leuchter)
Dacã era folosit la dezinfectarea sau deratizarea unei camere, aceasta era în prealabil evacuatã, apoi un individ echipat cu un costum de neopren ºi masca de gaz, venea ºi turna o anumitã cantitate de Zyklon B. Dupã 24-48 de ore, în care Zyklon-ul îºi fãcea efectul distrugând toþi paraziþii, camera era aerisitã pentru alte câteva ore.  Apoi, înainte de a se intra în ea, se testa cu un aparat de gaz concentraþia de HCN din aer, pentru a fi siguri cã nu mai existã niciun pericol.
Citeºte domnule ce era ºi cum se utiliza Zyklon-ul B, deoarece vorbeºti despre el fãrã sã ai mãcar habar.
Vrei sã te tragi de ºitreturi cu mine de te exprimi aºa?
CyclonulB se folosea la toate, despãducherea hainelor ºi în caz cã avea cineva pãduchi în cap sau la pubis se pisau cîteva pastile , se punea praful într-un pahar, se punea apã, se amesteca, se lãsa sã se depunã praful la fund ºi cu acea apã se dãdea pe pãr. Ei,uite cã pe asta nu aþi ºtiut-o !
2)Nu se spune fumegant ci fumigen.Nu fumegã nimic; cuvîntul fumigen nu e din româneºte ºi nu are legãturã cu cuvîntul fum.Cel mai bine este sã-l numim insecticid.
3) Evident cã am citit Raportul Leuchter. Citeºte tu, deºi cred cã este inutil, cum era utilizat CyclonulB,cã vãd cã nu ai priceput ºi mai eºti ºi obraznic cu mine.Bine cã ai tu habar cã mureau pãduchii de CyclonB în 24 de ore pe cînd oamenii în 15 minute de o cantitate de 20 de ori mai micã (!).Ce sã spun ,mã faci praf cu logica asta !

Schneider

Citat din: Kbal din  25 Noiembrie 2009, 00:51:12
Stimati colegi, nu deviati subiectul catre ambitii personale de natura sa justifice valoarea de adevar a celor confirmate de unul dintre dumneavoastra.
Intrucat in prezent nu se gasesc materiale pe care cel putin noi sa le avem la indemana si care sa probeze in mod concret, autenticitatea sau falsitatea unor evenimente atat de demult apuse, va propun sa schimbati subiectul catre ... ceva mai constructiv sau cel putin mai de actualitate  :-D
D-le moderator Kbal, eu vã rog sã citiþi postãrile d-lui moderator Star Durst adresate mie ºi sã constatþi cã d-lui a început cu jignirile.
2) Mi se pare greºit sã îndemnaþi forumiºtii sã nu mai discute un anumit subiect. ªi aºa vãd cã pe acest forum nu se prea discutã. Cînd vine cineva sã discute dv îi spuneþi sã treacã la alt subiect ? Atîta vreme cît nu scrieþi expres cã subiectul holocaust este interzis nu vãd de ce nu s-ar discuta.
Am mai rugat pe Kymosabe ºi pe Star Durst sã nu mã mai jigneascã.

Kbal

Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 09:54:38
Mi se pare greºit sã îndemnaþi forumiºtii sã nu mai discute un anumit subiect. ªi aºa vãd cã pe acest forum nu se prea discutã. Cînd vine cineva sã discute dv îi spuneþi sã treacã la alt subiect ?

Probabil ca nu ati inteles subintelesul mesajului... ok am sa dezvolt.
Vroiam sa va sugerez intr-un mod indirect, prietenesc, sa terminati aceasta discutie, conflictuala, asupra unui subiect care oricum nu va avea finalitate. Deja in mare parte subiectul a fost deviat catre o tematica de probleme personale. Recomandarea catre un alt subiect a fost cu caracter satiric/ironic si in nici un caz un indemn. Consider ca e mai bine sa cautati subiecte pe care sa le abordati amical si asupra carora rezultatul dezbaterii sa fie unul mai constructiv.
Ati mai observat un aspect si anume ca pe acest forum nu se prea discuta, este o remarca adevarata dar intr-un context gresit. Pe acest forum nu se mai discuta nu din lipsa de interes ci pentru ca s-au discutat dealungul anilor in mare cam toate subiectele pentru care acest forum a fost creat, cu alte cuvinte si-a atins obiectivul si multi dintre noi ne-am format o cultura in acest sens.
Venirea utilizatorilor noi pe acest forum (in ciuda faptului ca aproape toate subiectele s-au epuizat) este onorabila pentru acest forum dar in nici un caz un favor.

O zi placuta,
K.
Only the best is good enough ...

StarDust

Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 09:54:38
D-le moderator Kbal, eu vã rog sã citiþi postãrile d-lui moderator Star Durst adresate mie ºi sã constatþi cã d-lui a început cu jignirile.
Cred ca e a 3-a oara cand imi scrieti id-ul in felul acesta... cred ca e o dovada de buna crestere din partea dvs.

... sau vã faceþi cã nu pricepeþi întrebaþi pe mama dv. ,pe tata, un farmacist,un vecin,un coleg.
... Explicaþi-i ºi mamei dv pãrerea aceasta.O sã vã felicite ºi o sã se mire de ce copil deºtept mai are.

Inca o afirmatie care mi-a intarit si mai mult convingerea despre buna crestere de care vreti sa dati dovada... e de altfel si motivul pentru care v-am raspuns cum v-am raspuns.

Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 09:20:10
Vrei sã te tragi de ºitreturi cu mine de te exprimi aºa?

Asta se vrea un raspuns on-topic, si foarte decumentat oferit la explicatiile lui Kymosabe... nu comentez mai mult, si e tot o dovada de "buna crestere" din partea dvs.

Citat din: Schneider din  25 Noiembrie 2009, 09:20:10

3) Evident cã am citit Raportul Leuchter. Citeºte tu, deºi cred cã este inutil, cum era utilizat CyclonulB,cã vãd cã nu ai priceput ºi mai eºti ºi obraznic cu mine.Bine cã ai tu habar cã mureau pãduchii de CyclonB în 24 de ore pe cînd oamenii în 15 minute de o cantitate de 20 de ori mai micã (!).Ce sã spun ,mã faci praf cu logica asta !

Evident ca nu ati inteles nimic din acel raport. Tot nu ati inteles cum sta cu modul in care CyklonB actioneaza diferentiat asupra insectelor si a mamiferelor, iata de ce v-am pus si intrebarea referitoare la biologie. Nu ati inteles nici macar de ce v-am intrebat ce e hemoglobina, si ati luat-o direct ca jignire... Ce sa mai zic? Tot ceea ce va contrazice parerile e "obraznic", si ilogic.

Acestea fiind zise, eu am incetat dialogul cu dvs. pe acest subiect.

Urban

Freud spunea ca ,,primul om care a renuntat sa arunce cu piatra si a preferat sa injure a fost primul om civilizat".

Pasii comunicarii:
0. Nu mai ucide/bate.
1. Nu mai bate/rani, injura.
2. Nu mai injura/jigni, dezbate.  (momentan ne aflam aici)
3. Nu mai dezbate/convinge, explica.
4. Nu mai explica/clarifica, comunica.
5. Nu mai comunica, actioneaza impreuna.

A da clarificari este cheia comunicarii între oameni care apartin unor medii diferite.
Babel si incurcarea limbilor este un fenomen real, cauza primordiala in neintelegere...Provocarea reala este sa putem crea o comunicare care sa stimuleze si nu sa plictiseasca, care sa te faca sa nu vrei sa renunti, care sa te prinda atat de mult incat sa nu vrei sa renunti...asta inseamna sa faci arta din Comunicare.
Eu as propune sa continuati dialogul.