Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dedublare?

Creat de StarDust, 12 Ianuarie 2008, 16:03:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Shadowman

Citat din: EMIL_48 din  20 Septembrie 2008, 10:38:25
Si  eu  cunosc  mai  multe  persoane  care  au  aceste  calitati ,ori  defecte  nu  stiu  de  ce  nu
vin  aici  sa  spuna  ,nu  vor  , nu  cunosc ori.......
Daca tot  vreti  sa  faceti ceva  experente  incercati  la  IASI  < fenomenul VALENTINA> 
,pe  la  spitalul  9   si  mai  sunt  in  tara  asta  mare.....
Liberul meu  arbitru  ma  lasa  sa-mi  aleg   masa......  si  nu  numai.... :ufo:

Inainte de a o da cotita dupa pom,inainte de a sari la alte subiecte care n-au legatura cu topicul,raspunde la intrebarile care ti-au fost puse...Nu te eschiva si nu schimba subiectul.Indraznesti sa spui ca "va   respect  si vreau  sa  nu  dezamagesc  pe  cineva "... Nu ne dezamagesti,doar ne iei la misto... :-D Nu numai ca m-ai dezamagit,dar mi-ai demonstrat ca nici nu esti in stare sa discuti coerent,sa porti un dialog.Noi vorbim de mere,iar tu sari la pere,banane si curmale...

De cum te loghezi,
Citesti si taci
Nici tu nu prea stii ce faci.
..

Cam asta e parerea  mea...Poate catadicsesti sa raspunzi la intrebarile puse,ca vad ca ai timp sa intri pe forum.Sau  iti trebuie cel putin saptamina ca sa legi citeva propozitii ? O sa postezi raspunsurile cind te intorci  de la Viena...?  :-D

,<daca  vorbesc   sunt  un  nebun  ,daca  tac  un  prost  ,,,,,cum  o  fi mai  bine????>> :rocket:

Raspunde la intrebari ,fii on-topic si totul va fi OK...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

Evia

Citat din: alx din  20 Septembrie 2008, 12:07:23

Evia are nevoie de niste dusuri foarte reci...sa se trezeasca la realitate!

my opinion...alx
?????????
draga Alx despre ce vorbesti??????
mai usor cu furia......
te-am atacat eu??Am zis eu ceva de tine?
Unde?

aa....te-ai simtit vinovat...scuze ca mi-am dat seama cu intirziere.....
scuzele mele!
Nu te pune nimeni sa cumperi nici o blana.....
Ce are profilul meu cu mesajele mele ??
ardelean , nu???

Nox

Chill please...ºi sã revenim la subiect.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

StarDust

Si eu sunt de parere ca cine vine aici cu niste afirmatii cum ca poate "ce si cum" trebuie sa le si probeze cumva, altfel, ramanem la capitolul "povesti nemuritoare".Asa, mai bine iau o carte despre dedublare si citesc... tot aia e. Eu nu contest ca ceea ce ne-a scris D-l Emil_48 nu e real, o fi real dar pentru dansul, pentru mine e doar o alta poveste spusa pe forum.Nu o resping, dar nici nu pot sa o accept ca adevar absolut. Oricum, daca are ceva ce considera ca ar fi interesant sa ne spuna, din experimentele care le-a facut, eu sunt deschis si interesat, dar, personal ma intereseaza relatari detaliate si nu povestite asa la modul general.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Evia

StarDust, sunt de acord cu tine.
Trebuie lasat  omul sa povesteasca si sa spuna el exact ceea ce poate face si cum , pentru ca el a avut parte de experienta respectiva.....dar in loc de intrebari are parte de fel si fel de citate si articole despre ce exista pe net...si contine unul sau mai multe cuvinte identice cu experienta lui
De ex:dedublare , hipnoza..etc
Dar de la povesti .....pina la experiente  complicate(NASA-si nimic mai mult)...trebuie intrebat omul nu lovit in cap cu : am citit eu undeva , uite ce zice nu stiu ce expert...etc...
:)) cred ca il sperie reactia forumului astuia mai mult decit presupusele experiente paranormale( caci suntem la sectiunea paranormal nu la cea cu specificatie UFO) :lol:

Shadowman

Citat din: Evia din  20 Septembrie 2008, 16:14:50
Trebuie lasat  omul sa povesteasca si sa spuna el exact ceea ce poate face si cum , pentru ca el a avut parte de experienta respectiva.....dar in loc de intrebari are parte de fel si fel de citate si articole despre ce exista pe net...si contine unul sau mai multe cuvinte identice cu experienta lui

Ai citit topicul ? Sau il citesti din trei in trei pagini ? Numara cite intrebari i s-au pus.
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

Sidney

,<daca  vorbesc   sunt  un  nebun  ,daca  tac  un  prost  ,,,,,cum  o  fi mai  bine????>> :rocket:

Mai  bine te-mpiedici :evil:

Evia

@Shadowman
Am citit in intregime.
Nu te fa ca nu intelegi.
Oricum este o lupta pe care cei cu calitati paranormale( mentionez ca nu cei care aiureaza) nu o pot cistiga.
Dar nici nu e placut ca pe un site despre fenomene paranormale  experti sunt cei care nu poseda "calitati"de acest gen.
mai fa te rog ceva pentru mine....incearca sa citesti si sa numeri cite persoane care au spus ca au calitati de acest gen au venit pe acest site sa povesteasca , sa intrebe....si citi au mai ramas?
Tu ai avut altfel de experiente?
Din ce anume vine toata "cunoasterea"ta referitor la subiecte.te rog nu imi mai da un link sau un citat de nu stiu unde.
Oricum ia-o ca pe o intrebare retorica.
...Imi pare sincer rau.....

StarDust

Pai uitati de ce cred eu ca cineva care vorbeste de dedublare aici, trebuie sa ofere o dovada minima a capacitatii lui. Cred ca vorbind de dedublare, inevitabil se va ajunge la descrierea unor experiente, mai mult sau mai putin interesante.Problema e, ca daca cel care afirma ca se poate dedubla imi ofera o dovada ca poate asta (de aceea am expus si eu experimentul cu hartia) atunci, relatarile lui capata o oarecare credibilitate, si deci am vorbi de lucruri interesante. Sau, daca vorbim de lucruri teoretice cunoscute din carti, atunci trebuie sa se faca aceasta precizare, si putem discuta despre acest subiect pe baza cunostintelor pe care doar le-am citit fiecare.
Eu am expus aici o experienta personala, care pentru mine a fost cat se poate de reala. In urma acestei experiente eu tind sa cred ca dedublarea e un fenomen real, dar aceasta e doar parerea mea personala. Pentru altii aceasta e o simpla poveste, o ia fiecare cum doreste. Daca puteam controla asa ceva as fi spus cu certitudine ca se poate si as fi incercat eu sa va ofer o dovada, binenteles la adapostul "anonimatului" nickname-ului meu :D.
Apropo, nu aveam pretentia la cei 1.000.000S oferiti. Prefer sa "stau in banca mea", si sa imi vad de ale mele... ;)
De altfel, tind sa cred ca daca cineva poseda capacitatea aceasta, sunt sigur ca ar prefera sa nu se expuna, motive, sunt cu gramada...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Evia

Citat din: StarDust din  21 Septembrie 2008, 17:14:22
Pai uitati de ce cred eu ca cineva care vorbeste de dedublare aici, trebuie sa ofere o dovada minima a capacitatii lui. Eu am expus aici o experienta personala, care pentru mine a fost cat se poate de reala.
De acord cu tine.Dar trebuie sa intelegi ca poate altii s-au saturat de teste , sau pur si simplu nu vor sa le faca...nu de alta ...dar nu sti exact cine se ascunde dupa fiecare nick-name(suna a paranoia), sau din alte motive.
Dar de la asta pina la a-ti da cu presupusul in necunostinta "practica" de fenomene de genul paranormal e ....mult.
Citeodata ce e real pentru noi , pentru altii este minciuna sau "nu se poate domnu"! :-D :-D :-D daca nu se probeaza. :-D

StarDust

Da Evia, dar daca puteam repeta experienta, ma incumetam la niste teste. De ce nu? Poate era ocazia sa facem niste experimente interesante, dar asta asa cum am zis, le-as fi facut doar din spatele ID-ului meu de aici, si va dovedeam ca se poate. din pacate, eu nu pot sa fac asemenea experimente.

Dreamy

Super tare subiectul!!
Chiar daca nu am mai postat nimic de mult pe forum asta nu inseamna ca v-am parasit!!
NUUUU...ma distrez copios citind!

Citat din: Evia din  22 Septembrie 2008, 07:18:44
b]Dar trebuie sa intelegi ca poate altii s-au saturat de teste [/b] , sau pur si simplu nu vor sa le faca...nu de alta ...dar nu sti exact cine se ascunde dupa fiecare nick-name(suna a paranoia), sau din alte motive.

Draga Evia daca respectiva persoana e atat de satula de teste sau pur si simplu nu vrea sa mai auda de capacitatile sale asa de DEOSEBITE, sta cuminte in treaba ei si nu se baga in sema prin FORUMURI care colcaie de NEAVENITI in ale dibaciei SALE sau si mai grav de cautatori de oameni cu capacitati paranormale ca sa-i faca cobai(asta referitor la oare cine se afla in spatele nick-name-urilor).  :-o

Shadowman, nu-mi vine sa cred ca te lasi purtat in discutiile astea care nu vor duce la nimic, cu exceptia pierderii vremii si hai sa ma incadrez in topic, sau la DEDUBLAREA de la lucrurii mult mai importante.
Dupa parerea mea v-a cam pus pe jar acest domn Emil!!
Credeti ca veti avea mai multe amanunte despre asa zisa lui capacitate paranormala??
NUUU, l-am urmarit ceva vreme ca si voi si am observat ca s-a cam foit pe forum fara sa va raspunda la intrebari. De ce?? Lipsa de inspiratie??
Ceea ce ma uimeste la voi e ca ii dati apa la moara!!

Alex, vrei teste si dovezi?? De la cine??
Ce vrei sa-ti dovedeasca un om care nu poate fi coerent in exprimare?? Sau scrie cand e dedublat?? :wink:
De batut campii sunt destui si unii cu mult mai mult talent!!

P.S. Apropos Evia ce reprezinta te citez "NOI existam" ???

Nox

Citat din: Dreamy din  22 Septembrie 2008, 14:13:30
Draga Evia daca respectiva persoana e atat de satula de teste sau pur si simplu nu vrea sa mai auda de capacitatile sale asa de DEOSEBITE, sta cuminte in treaba ei si nu se baga in sema prin FORUMURI care colcaie de NEAVENITI in ale dibaciei SALE sau si mai grav de cautatori de oameni cu capacitati paranormale ca sa-i faca cobai(asta referitor la oare cine se afla in spatele nick-name-urilor).  :-o

Dreamy eºti gând în gând cu mine. Am mai scris o datã pe aici ºi aici, dar cine a înþeles, a înþeles, cine nu, nu.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

StarDust

Dupa parerea mea v-a cam pus pe jar acest domn Emil!!

Pe mine nu m-a pus pe jar, m-a facut doar curios.

Ceea ce ma uimeste la voi e ca ii dati apa la moara!!

Nu Dreamy, i-am cerut sa isi probeze cat de cat afirmatiile. Nu o face, discutia se incheie aici. Sau va expune detaliat niste experiente pe care noi, fiecare le vom citi si vom trage singuri concluziile.
Pe mine subiectul acesta ma intereseaza in mod deosebit. Asa cum am mai zis, sunt sigur si eu, ca un om cu o asemenea capacitate s-ar feri de publicitate, si ar evita sa faca chiar si afirmatiile pe care EMIL_48 le-a facut referitor la acest subiect.

alx

Alex, vrei teste si dovezi?? De la cine??
Ce vrei sa-ti dovedeasca un om care nu poate fi coerent in exprimare?? Sau scrie cand e dedublat?? :wink:
De batut campii sunt destui si unii cu mult mai mult talent!!

Citat din: alx din  17 Septembrie 2008, 18:00:48
nici nu stiu de ce imi mai pierd timpul cu unul ca tine...poate ca incerc astfel sa-i protejez pe altii care sunt predispusi sa cada foarte usor in plasa unor sarlatani?

cred ca asta spune cam tot...de ce si cum...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."