Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Lumini ciudate pe cerul Irakului, 2 ianuarie 2008

Creat de extrateresru_ro, 08 Ianuarie 2008, 21:47:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Kymosabe

Citat din: StarDust din  10 Ianuarie 2008, 20:12:31
Am revazut filmul, si mi se pare interesant ce zicea acel soldat... "It's a red star... it's probabbly the haze of Mars chief... a vertical streak like that?" Deci se vedeau si cu ochiul liber, probabil si lumina stelelor, (sau al lui Marte) erau afectate de acel fenomen...Oricum e ceva pur natural...  8-)

Nu cred ca lumina stelelor se comporta la fel ca acele formatiuni luminoase . La inceput chiar se vede o stea , probabil planeta Marte , a carei stralucire este normala , nedeformata . La ea cred ca se face referire si in final , cand unul din soldati o remarca nestiind ce stea este , iar superiorul sau spune ca ar putea fi Marte , iar soldatul aproba acest lucru .
Intrebarea ,,..a vertical streak like that?'' a celui care filmeaza cred ca nu are nicio legatura cu discutia celor doi despre Marte . Cel putin asta cred eu .

Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

extrateresru_ro

Citat din: Kymosabe din  09 Ianuarie 2008, 21:56:55
Ce relevanta are daca am facut sau nu armata ? Crezi ca americanii foloses ,,prastiile'' pe care noi le numim arme sau ,,conservele zburatoare'' carora noi le spunem  MIG-uri ?
Si crede-ma soldatii americani nu sunt chiar asa de inteligenti cum ni-i prezinta stirile sau filmele . Majoritatea sunt de la tara sau care au renuntat la scoala pentru a se inrola in armata .
Probabil superirorii stiau ce se intampla dar asta nu inseamna ca trebuie sa le dea explicatii soldatilor . Ei dau doar ordine .
Am incercat sa privesc prin soldatul ala dar nu am reusit . Avea vesta antiglont pusa . Incerc mai tarziu.

daca ai fi fost soldatul de acolo ai fi stiut cum arata o racheta de semnalizare .
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

Kymosabe

Citat din: extrateresru_ro din  10 Ianuarie 2008, 22:33:17
daca ai fi fost soldatul de acolo ai fi stiut cum arata o racheta de semnalizare .

Crede-ma ca la distanta la care se aflau acele lumini nici mama-soldatilor nu putea sa-si dea seama ce sunt , chiar daca ar fi fost sa zicem rachete de semnalizare .
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

StarDust

Citat din: Kymosabe din  10 Ianuarie 2008, 21:09:21
Nu cred ca lumina stelelor se comporta la fel ca acele formatiuni luminoase .
Cred ca ai dreptate, de fapt, chiar langa lumina cea mai stralucitoare se poate vedea o stea, care e nedeformata, la fel si ca "Marte" marcat de tine, deci, clar ca e un fenomen atosferic de reflexie a unor lumini terestre... (scuze ca ma repet)  :)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

mirela

Nu uitati ca in vreme de razboi se folosesc diferite substante de lupta care odata lansate in atmosfera pot produce fenomene ce par paranormale.Misterioasa este sursa de lumina.Restul este probabil reflexie sau refractie.