Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ocolesc extraterestrii Romania? De ce?

Creat de romulus, 26 August 2007, 16:55:10

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Interesent

La intrebarea pusa a lui Ark :
Citat2. De ce ar evita sau alege o anumita tara... chiar credeti ca ei ar tine cont de granite?
gindesc ca granitile ca si o tara in special aleasa , nu joaca nici un rol pentru extraterestrii, de a se arata cuiva.
Gindesc ca la prima expeditie pe planeta noastra aceste lucruri nu au nici un efect, pina cind printr-o analiza se poate gasi locul si o forma posibila de comunicatie cu pamintenii. Pentru caest caz eu (ca extraterestru) a-si cauta un loc sau oameni, care ar fi potriviti, fiind deschisi mental si lucruri mai deosebite, adica acceptanta ideii de oameni extraterestri.
Intrebarea lui Romulus:
Citatcum s-ar explica semnalarile atat de numeroase ale unor obiecte /fenomene ciudate in zona golfului BREEZE ? De ce nu au aceeasi amplitudine si observatiile din.......zona Gibraltarului ( am luat asa la intamplare)??.
o privesc sub aspectul, ca acele obiecte neidentificate vazute deseori in unele zone terestre, nu sint de tip extraterestre, ci proiectate si construite de grupe secrete de paminteni. S-ar putea ca unele fabrici ascunse se se afle in acele zone, unde obiectele observate zboara in test. Aici ma gindesc la exemplul cu avioanele sau vapoarele care se pot vedea de mai multe ori in apropierea aeroportului sau a unui port marin.
Totodata gindesc ca procedeul extreterestrilor de actionare pe pamint (si teren necunocut) este un altul , decit acela al pamintenilor, care vor unele inventii noi sa le tina inca ascunse si secrete.
Va salut - Interesent

Ilie

In primul rind, va salut pe toti cei care postati aici. In al doilea rind sunt surprins ca sunt citeva adevaruri care sunt scrise dar parca au trecut neobservate. Din pacate pentru noi, nu ne cunoastem nici trecutul si nici prezentul adevarat si sa ne ajute Dumnezeu sa ne cunoastem viitorul. Tot din pacate pentru noi in trecerea timpului am lasat sa ne scape intelepciunea sau nu am apreciat cum se cuvine pe anumiti oameni ai acestor locuri,pe care chiar i-am fortat sa plece. In decursul timpului, incepind sa zicem din India si pina in America au existat oameni care au incercat sa ne trezeasca la realitatea sa vedem cine am fost si cam  ce ne este harazit dar nu vrem sa-i auzim. Daca nu ne conoastem in adevar trecutul nu avem cum sa ajungem pe calea care ne-a fost harazita. Poate multi stiti ca leaganul civilizatiei moderne se trage de pe aceste tarimuri si dupa cum spun unii ar fi cam al V-lea val de civilizatie mai spun unii ca dupa razboiul cel mare aici ar fi iesit Deceneu sa vada daca pamintul si-a revenit ca habitat. Cei care au fost in Bucegi spun ca pe stinca de pe virful Omu nu se pot apropia palmele miinilor intre ele. Oare de ce?
Haide-ti sa incercam sa raspundem la aceste probleme si apoi o sa vedem daca chiar ocolesc celelalte entitati Romania. Chiar daca raspunsul se stie dinainte, haideti sa ne usuram trecerea spre adevar spre cale si sa ne privim fiecare interiorul si sa ne raspundem la intrebarile pe care ni le punem. De ce?

lylyt_ice

#47
 Este pentru prima oara cind aud ca pe stinca de pe varful OMU, nu se pot apropia palmele intre ele!!! Poti sa n-e spui si noua de unde ai auzit, sau citit acest lucru?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

adi_drula

Nu e adevarat. Se pot apropia fara probleme :D

romulus

CitatIn al doilea rind sunt surprins ca sunt citeva adevaruri care sunt scrise dar parca au trecut neobservate.
1. Precizeaza la ce adevaruri te referi ?

CitatDin pacate pentru noi, nu ne cunoastem nici trecutul si nici prezentul adevarat si
2. La ce perioada din "trecut" te gandesti ?
3. Ce semnificatie are sintagma  " prezentul adevarat "??? Vrei sa zici de cine l-a adus pe BOC la putere????
Stim monser ! BSESCU .

Citatdupa razboiul cel mare aici ar fi iesit Deceneu sa vada daca pamintul si-a revenit ca habitat.

De ce? Folosisera bombe atomice ?! :?


"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Osho

Aparent, la Varginha (Brazilia) s-au teleportat extraterestri. Ei comunicau cu o interfata mecanica lichida si oculara, direct cu creierul uman. Si tot aparent, unii dintre acestia sunt o unitate autonoma de sanatate (probabil nanotehnologica) sub forma unui nor verde... pe care il pot completa mai multi extraterestri. Iata o marturie extrem de importanta, obtinuta de dr. Leir de la personalul spitalului (P.M.) din Varginha. Numele lor ramane anonime din motive lesne de inteles.

In septembrie 1961, catre ora 1 dimineata, la North Ampton, in Massachusetts (SUA), doamna Lansing a vazut un OZN care se apropia in mare viteza, apoi el a planat pret de 15 minute, dupa care s-a pierdut in vazduh. In Palmer (acelasi stat), in 1963, 1965, 1966, 1967, 1971 etc. au fost observate regulat OZN-uri
Doamna Lansing a fotografiat mai multe OZN-uri. De exemplu in seara de 18 februarie 1967. la developarea filmului, s-a observat prezenta distincta a 4 personaje alatturi de masinarie!! Se vede de asemenea cum un brat lung, in forma de con iese din OZN. Se mai deslusesc si 2 brate flexibile si un altul aflate in extensie verticala. Aceste fotografii exista si nu sunt trucate!Cel care a raportat acest caz, Trevor James
Constable, a efectuat numeroase cercetari si a publicat mai multe carti. Despre acesti extraterestri, el crede ca ar fi vorba despre o specie pe care a calificat-o sub termenul de Criter. El a scris: Posedam o proba documentara de netagaduit privind prezenta acestor plasmatici sau ideoplasmatici la joasa altitudine, deasupra muntilor, in mare, in apropiere de noi insine, pe Terra si chiar in interiorul caselor noastre... Aceste organisme eterice traiesc cu noi, nefiind niciodata detectibili, din noaptea timpurilor. Asadar, Criterii ar fi creaturi multi-dimensionale. S-ar parea ca ei ar putea fi fotografiati numai in infra rosu.

Daca tot ne intrebam de ce nu intalnim extraterestri, sa ne intrebam si cam cum am putea sa-i recunoastem in cazul in care s-ar prezenta sub aceste diverse forme (fluide, plasmatice,etc)...

bossonulhiggs

Citat din: lylyt_ice din  27 Februarie 2009, 12:08:24
Este pentru prima oara cind aud ca pe stinca de pe varful OMU, nu se pot apropia palmele intre ele!!! Poti sa n-e spui si noua de unde ai auzit, sau citit acest lucru?



Lylyt,


Pai, daca pe stanca de pe Vf Omu fiind, esti constrans ca sa-ti mentii echilibrul, normal ca tinand bratele departate de corp in acest scop, n-ai cum sa bati din palme fara sa risti sa cazi in prapastie.

klingonianul mascat

Raspunsul e cat se poate de simplu. In tara noastra, nemaiexistand nimic de furat, nici extraterestri nu mai calca. Daca punem la socoteala ca nu avem nici autostrazi sau sosele cat de cat mai acatarii, e normal sa ne ocoleasca.  :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

Outlaw

Faza cu palmele pe vf. Omu e hilara. Poti aplauda fara probleme. Nu pot sa inteleg de unde ies zvonurile astea. Sunt atat de usor verificabile....

romulus

Gata , s-a rezolvat problema cu extraterestrii !
L-am auzit azi pe dr Greer la Conferinta din Spania, spunand ca: un contact cu extraterestrii ar fi destul de facil de realizat de catre oricine!!!!
Nu ai nevoie decat de concentare, focus, energie/gand directionata spre ceruri si gata, extraterestrii vor roi injurul tau, sa vada ce vrei ! Cool! Misto! { Sau omnul o fi zis-o, asa, la shto?! Oricum , nu parea, pentru ca  -zicea dumnelui - el si "grupul" sau au incercat chestia asta, si le-a mers}
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

StarDust

#55
Deci, tre'sa ne concentram bine... problema e ca noi pamantenii putim... :( (probabil noi romanii si mai mult...).
Acu' pe bune, ce ziceti de chestia asta? E rasism curat!!! :D
Eu din pacate nu am prins aceasta afirmatie dl. Romulus, dar daca dvs. ati auzit-o la conferinta va cred...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Lucian Cozma

Ceea ce numiti "extraterestri" nu au motive sa ocoleasca Romania.

Dar haideti mai intai sa ne lamurim cine sunt "extraterestrii" astia... In primul rand trebuie notat faptul ca civilizatia UMANA nu este "la prima ei incercare",- au mai existat probabil alte cateva civilizatii mai mult sau mai putin umane pe Terra in ultimul miliard de ani. Celelalte civilizatii nu au "disparut", ci au parasit leaganul...
Civilizatia asta este inca in leagan, abia "intarcata", departe deci de momentul "majoratului". Din cele mai recente si mai obiective cercetari de antropogeneza, actualele rase umanoide de pe Terra sunt rezultatul MANIPULARILOR GENETICE, nu s-au nascut deodata din nimic (apa si lut) asa cum sustine Biblia, dar nici nu sunt rezultatul evolutiei. Cand vorbim de "evolutie", trebuie sa avem in vedere lantul evolutiv cu verigile sale si elementele de ADN care ne certifica si ne lamuresc asupra mencanismelor evolutive si a felului in care intreg procesul s-a desfasurat. Putand astfel preconiza si caile evolutive ale viitorului pentru o anumita specie, tinand cont de modificarile climaterice de termen lung si alti factori.

Nu putem sti cum aratau fiintele civilizatiilor terestre care ne-au precedat; poate ca nu erau creaturi "umanoide" in sensul inteles de noi astazi. Oamenii asa cum ii vedem in momentul de fata, sunt o realizare relativ recenta a manipularii genetice- ei apar incepand de acum doar cateva zeci de mii de ani, desi EXEMPLARE de Homo Sapiens au fost descoperite in epoci mult mai indepartate, cca. 2 mil. de ani asa-numitul "Ion" din Romania de astazi, dar si o femeie Homo Sapiens impodobita cu bijuterii (opere de... mecanica fina) descoperita prin sudul Africii in 2008 si datata la vreo 8-9 mil. ani in urma... De ce erau acestia EXEMPLARE si nu COMUNITATI... ? Pentru ca fiintele HUMANOIDE similare celor de astazi inca nu existau atat de multe incat sa creeze comunitati, erau probabil doar niste experimente genetice. Intr-un trecut foarte indepartat creaturile sa le zicem "humanoide", aveau alta dimensiune si configuratie a scheletului si mai ales a craniului, fiind de fel fiinte mult mai mari decat oamenii de azi. Stiu ca multi dintre useri cam iau in ras chestia cu "uriasii" sau "ciclopii" din trecutul indepartat al omenirii si chiar al Romaniei, dar scheletele acestora au fost descoperite in multe locuri de pe planeta, foarte multe si in Romania- din pacate insa, ele nu au facut obiectul cercetarii publice, fiind conservate in depozite secrete in loc sa fie exxpuse in muzee si puse la dispozitia colectivelor de cercetatori din mediul stiintific civil.

In fine, sunt multe de spus pe tema civilizatiilor terestre precedente... Cert este ca astfel de civilizatii (apropos, chiar si Biblia recunoaste existenta cel putin a unei civilizatii precedente, inainte de Potop...) au avut un nivel tehnologic si civilizational mult mai dezvoltat decat actuala civilizatie, Albert Einstein afirmand cu toata seriozitatea - "OZN- urile apartin unei civilizatii care a parasit Terra in urma cu 20.000 de ani". De notat ca acum 20.000 de ani s-a intrat in faza finala a ultimei Mari Glaciatiuni al carei sfarsit a fost acompaniat de o serie de mari catastrofe planetare petrecute intre 11500 si 7500 i.Ch., deci daca aceia au plecat acum 20.000 de ani, au avut motive bine intemeiate : stiau ca planeta intra intr-o faza de mari transformari climatice si de configuratie a uscatului. Interesant este ca dupa incheierea ultimei glaciatiuni si "calmarea spiritelor", brusc apare CIVILIZATIA ACEASTA... Pe timpul evolutiei acestei civilizatii, prezenta "fratilor nostri mai mari" a fost permanenta dar discreta in general. Ei neamestecandu-se de fel in treburile acestei societati umanoide primitive.

Din informatiile ce s-au transmis din cadrul unor documente stravechi, preluate mai intai de vechii egipteni si de-acolo trecute si in alte maini (cum a fost si cazul celebrei harti a lui Piri Reiss dar si a documentatiei achizitionate de Isaac Newton, a asa-numitului "manuscris Voinich", etc) s-a putut extrage informatia potrivit careia in Galaxia noastra ar exista in total 7 civilizatii avansate, altminteri VIATA fiind un fenomen des intalnit in Univers si care face parte din dinamica acestuia. Este posibil ca fosta (ori fostele...) civilizatie terestra sa fi luat legatura cu acesti EXTRATERESTRI, aici in adevaratul sens al cuvantului.


Dar ma indoiesc ca membrii acelor civilizatii ar avea vreun motiv sa viziteze des Terra ori sa ia legatura cu civilizatia... primitiva, abia intarcata, din momentul de fata. Bun, se va zice, n-au niciun motiv... Dar atunci cine piloteaza OZN- urile, excluzand din calcul iluziile optice si confuziile (pasari, avioane, baloane, Luna, Luceafarul, farurile masinilor, proiectoarele laser utilizate de amatorii de glume, etc) deci numai observatiile unor aparate de zbor necunoscute ?!

Obiectele Zburatoare Neidentificare reale care circula de mama-focului prin atmosfera terestra incolo si-ncoace, sunt :

1,-  95% aparate militare de zbor, secrete, utilizate de unele puteri militare de pe Terra, fara nicio legatura cu "extraterestri"; aceste aparate utilizeaza inclusiv tehnologii "antigravitationale" bazate fie pe ecranarea campului gravitational fie pe crearea unor campuri gravitationale artificiale;
2,-  4, 5% aparate de zbor ori sonde apartinand tot TERIENILOR dar civilizatiei precedente, care probabil ca supravegheaza destul de discret ceea ce se petrece pe-aici, dar fara sa intervina;
3,-  0, 5% aparate de zbor EXTRATERESTRE in sensul adevarat al cuvantului, rara lor prezenta pe-aici cel mai probabil nefiind legata de OAMENII de pe Terra ci de alte scopuri, nici macar banuite de noi; vreau sa spun ca daca extraterestrii viziteaza pe cineva din acest Sistem Solar, mai curand ii viziteaza pe "fratii nostri mai mari" nu pe oamenii primitivi ai actualei civilizatii; drept dovada este insasi faptul ca nu iau legatura cu oamenii, ci trec pe langa ei si in general se feresc de oameni; poate ca au nevoie din cand in cand de material genetic (ADN, materie seminala...) motiv pentru care mai fac si cate "o rapire" dar in general fara sa ucida persoana rapita si fara sa-i pricinuiasca deterioararea sanatatii si punerea vietii in pericol.

Revenind la problema "ocolirii Romaniei"... Haideti sa analizam pe rand :

(1.) aparatele de zbor secrete ale rusilor sau americanilor in general nu prea au ce sa mai cerceteze in Romania la ora actuala; la finele anilor'60, odata cu razvratirea lui Ceausescu tehnologiile secrete americane si sovietice si-au intretaiat caile pe cerul Romaniei, atragand atentia si "supraveghetorilor" din partea civilizatiei anterioare; sunt multe de povestit despre tehnologiile secrete testate in Romania acelor ani, mai ales ca sub conducerea directa a unor importanti membri de Partid, RPR si apoi RSR, incepuse o serie de ambitioase programe secrete de cercetare, la care incepand cu 1968-1969 si-a adugat si Coanda aportul, chiar daca el a revenit "definitiv" abia cativa ani mai tarziu; in acele momente cerul Romaniei a fost "invadat" de aparate neconventionale sovietice si americane,- este un foarte interesant si inca necunoscut public episod din istoria "Razboiului Rece"; la ora actuala, nu prea au ce face in Romania OZN- urile din aceasta prima categorie ci poate doar asa, daca sunt in trecere catre alte tinte, de pilda zbora dinspre nordul Europei catre Caucaz sau Orientul Mijlociu, catre Ukraina sau Rusia, etc;

(2.) aparatele de zbor ale "fratilor mai mari" (civilizatia umana precedenta) supravegheaza cu precadere activitatea periculoasa A MARILOR PUTERI MILITARE contemporane, experimentele nucleare, etc; pe noi nu prea au de ce sa ne supravegheze... Ce sa urmareasca aici ? Cum se fura cu lopata din Bugetul National... ?

(3.) nave extraterestre pot veni in Romania, daca ar avea un motiv sau prin hazard (putin probabil...); ele pot veni de pilda pentru a cauta vechi baze ce au apartinut civilizatiei antecedente, baze aflate mai ales in regiunea apuseana a Carpatilor - dar asta este asa, doar o ipoteza mai mult sau mai putin exagerata; in general, nu au motive pentru a veni aici, mai ales ca prezenta lor pe Terra este si-asa rara.

romulus

Citat1,-  95% aparate militare de zbor, secrete, utilizate de unele puteri militare de pe Terra, fara nicio legatura cu "extraterestri"; aceste aparate utilizeaza inclusiv tehnologii "antigravitationale" bazate fie pe ecranarea campului gravitational fie pe crearea unor campuri gravitationale artificiale;
Mda, alaltaieri la Barcelorna, initiatorul proiectului Disclosure S GREER zicea ceva asemanator, dar includea aceste zboruri in cadrul unei "conspiratii" de disimilare a veritabililor extraterestrii si mai mult, zicea ca folosind arme electromagnetice oamenii ar fi declansat doborarea(ciocnirea) unor nave veritabil extraterestre!
Teorii, teze, conspiratii.... vorbe !
O fi , cine stie ! Dar dovezi materiale ?
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Lucian Cozma

In privinta celor 95% din OZN- uri care ar fi aparate de zbor secrete... Exista destule dovezi, dar indirecte. Dovada "directa" ar fi doar obiectul filmat, prabusit pe undeva sau... recunoscut oficial de catre autoritatile statului care-l poseda.
Dovezile "indirecte" sunt legate de cunoasterea de catre anumite persoane a tehnologiilor neconventionale ce stau la baza construirii acestor aparate de zbor precum si a istoriei descoperirilor stiintifice si inventiilor respective. De pilda, in momentul in care stiu ce a facut realmente Liciar sau Coanda, cand si in slujba carui stat - mi-e usor sa trag concluzii apropiate de adevar asupra aparatelor finalizate de catre aceia. Iar daca cercetand marturiile si imaginile unora dintre OZN- uri recunosc tehnologiile respective, imi va fi si mai usor sa realizez ce sunt de fapt acele obiecte si ale cui anume...
Tocmai prin astfel de analize si rationamente, am concluzionat ca minim 95% (dar in niciun caz 100% !) din OZN- urile care nu sunt confuzii sau escrocherii, reprezinta aparate de zbor secrete ale diverselor puteri militare de pe Terra, "clubul" acestora fiind mai mare decat SUA si Rusia...

padme

aici http://www.xfacts.com/old/ probabil se gasesc cele 0,5% din ozn-urile extraterestre despre care vorbeste dl.lucian mai sus  :-o

nu cred ca pe vremea aia erau asa cunoscatori in ale sf-urilor  :-D