Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ati fost contactat vreodata de un spirit?

Creat de Allexia, 27 Iunie 2007, 13:05:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Allexia


Salutare tuturor!

  Buna, ma numesc Alexandra, am 35 de ani, sunt din Bucuresti, casatorita 2 copii. Trebuie sa recunosc ca, mi-a luat ceva timp pana am dat de voi. Ce ma aduce aici? Faptul ca in urma cu o luna am avut parte de o experienta paranormala. Dupa ce mi s-a intamplat am vorbit cu prieteni/e, si toata lumea a pus cele intamplate pe faptul ca probabil lucrez prea mult si sunt foarte stresata,obosita. Unii chiar au spus ca incep sa o iau razna, sau poate chiar sunt nebuna. Ei bine, eu una nu ma consider nebuna, nici stresata,obosita. Cand am vazut ca nu reusesc sa gasesc pe nimeni care sa ma inteleaga am cautat cateva website-uri, chat-uri din afara carora le-am scris. Si pentru ca am citit cateva din mesajele de pe forum, va recomand celor care stiti engleza si care ati trait asemenea experiente, sa intrati pe chatul www.ghostchatters.com si sa va spuneti povestea acolo. Acolo veti gasi intelegere si veti primi chiar sfaturi. Marturisesc ca pana acum o luna nu m-am gandit la fenomene paranormale, spirite, electronic voice phenomena s.a. Ce s-a intamplat mai exact?
    Era intr-o vineri seara ora 23:30. Ma aflam in fata pc, singura in casa (sotul nu venise). M-am gandit sa imi pregatesc un ness, deoarece aveam de gand sa mai raman in fata calculatorului inca cateva ore. M-am ridicat cu intentia de a ma indrepta catre bucatarie. Livingul meu este in stil american, din living se intra direct in bucatarie fara nici un fel de usi. In acel moment aveam aprinsa o singura veioza care se afla pe biroul calculatorului. Am facut 2-3 pasi si, am observat o umbra neagra si foarte bine conturata de forma unui om in dreptul frigiderului. Am avut senzatia ca nu vad bine si, am mai facut cativa pasi observand intr-adevar ca este o umbra neagra. In acel moment am inlemnit pur si simplu pentru cateva secunde dupa care, mi-am facut curaj sa merg spre bucatarie. Intr-o fractiune de secunda umbra s-a miscat venind spre mine si a trecut pur si simplu prin mine....Senzatia pe care am avut-o nu poate fi explicata in cuvinte. Am fost inspaimantata, infricosata, simteam ca nici nu mai pot respira, socata. M-am dezmeticit si m-am intors sa vad ce e in spatele meu. Nu era nimic. Acesta experienta nu o voi uita cate zile voi trai.
   A doua zi la ora 13 tocmai luasem masa cu sotul si urmaream un talk-show pe postul ,,Realitatea''. La un moment dat imaginea tv a inceput sa prezinte interferente, era ca si cum se pierdea postul, interferente care s-au accentuat si in afara de vocea celui care vorbea in acel moment se auzeau mai multe voci , neavand insa imagine. Brusc am auzit o singura voce, o voce ragusita de barbat, infricosatoare, care a spus clar ,, Continua sa cauti''. M-am uitat la sotul meu, el s-a uitat nedumerit la mine si a spus:,,Nu am spus nimic eu''. La cateva secunde imaginea cu sonor cu tot si-a revenit.
-   End of story –
Vreau sa va spun un lucru. Pana sa mi se intample ceea ce v-am relatat, in urma cu cativa ani, mai exact 10 ani am avut un deja-vu si cateva premonitii. De atunci pana la incidentele de mai sus, nimic. Ma intreb de ce mi s-a intamplat tocmai acum. Am scris unui site din U.K. www.circlecityparanormal.com si, ei m-au sfatuit sa caut cateva persoane care au trait experiente similare si care vor sa afle niste raspunsuri si, impreuna cu ei (in nici un caz de una singura) sa facem investigatii. Momentan nu am gasit pe nimeni, abia v-am gasit pe voi. Dar inca mai caut...Astept parerile voastre referitoare la cele ce mi s-au intamplat cu eventuale sfaturi. Si inca odata, nu este obligatoriu sa crezi in aceste lucruri dar cand ele se intampla.....nu ai incotro.
Allexia

Kymosabe

Sal .
Inainte de toate vreau sa te intreb de ce ai pus   poza aia la profil , deoarece dupa cate stiu e un simbol satanic .
Intrebarea mea e de cat timp locuiesti in casa respectiva ?
Avand in vedere ca ai ceva antecedente in ceea ce priveste sfera paranormalului , probabil ca ceva sau cineva incearca sa te contacteze .
Faza cu ,,umbra neagra'' mi  se pare destul de infricosatoare , deoarece dupa putinele mele cunostinte spiritele bune se arata   inconjurate de  lumina (spirit de lumina=spirit bun ) , in timp ce un spirit rau va alege intotdeauna intunericul (,,umbra neagra'' ) .
Daca intamplarea ta nu are nicio legatura cu casa in care locuiesti sau cu vreo ruda , prieten decedat , atunci sincer nu stiu ce cauta ,,umbra neagra'' in casa ta sau de ce iti cere ''sa cauti ceva'' .


Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Kymosabe

#2
 Apropo de poza respectiva , Pentagrama Satanicã este un simbol inversat, rãsturnat, al pentagramei folosite în Ceremonialurile Magice ale Magiei Albe . În Teologia Satanistã reprezintã ºansa de a urma gloria sau imortalitatea,  mai degrabã decît unitatea sau absorbþia. Simbolul cel mai asociat cu practicile satanice este Þapul lui Mendes .
Cred ca si tu stiai asta , insa nu inteleg de ce il folosesti.
Daca erai o adolescenta as fi inteles ca din teribilism , dar asa.....
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Allexia

Buna  Kymosabe
Poza....am pus-o la intamplare...nu am gasit pe moment altceva...mersi pentru informatie,o voi schimba. Locuiesc de 2 ani de cand sunt casatorita, este casa sotului meu. Rude decedate, ar fi de 1 an tatal meu, prieteni vreo 2 morti in accidente rutiere. Astea ar fi raspunsurile la intrebarile tale. Sfaturile sunt binevenite.....
Multumesc

Kymosabe

Incearca sa afli mai multe de cei care au locuit inainte in casa respectiva , cat de veche e casa .
De la intamplarea povestita s-a mai intamplat altceva semnificativ in casa ?
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Allexia

 In casa a locuit inainte bunica si bunicul sotului meu. Casa e destul de veche...1950 din ce stiu ei...mai inainte nu stiu. Singurul lucru care se intampla mai in fiecare seara este ca am sentimentul ca sunt urmarita pas cu pas si, de foarte multe ori simt ca un vant rece ce trece pe langa mine.

Kymosabe

Sfatul meu este sa te muti in alta parte . Cu sigurant ca  e vechea poveste cu casa bantuita. Fii sigura ca o sa mai ai parte si de alte intamplari  .
Daca spui ca respectiva casa a fost construita in 1950 , inseamna ca a avut ,,ceva'' proprietari .
Acum depinde ce fel de proprietari .

Si acum glumind , sper ca ,,umbra neagra'' pe care ai vazut-o in bucatarie  vroia sa vada daca ai bere rece la frigider, iar la faza cu TV-ul si ,,continua sa cauti''  fantoma respectiva incearca sa-ti dea un pont in legatura cu o comoara ascunsa in casa . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Allexia

#7
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:  ...Am inteles.....problema e ca nu stiu cum sa-l conving pe sotul meu sa se mute....nu prea cred sa reusesc. In orice caz momentan caut sa achizitionez o camera video si un reportofon....si o sa incerc sa fac cateva inregistrari....poate cine stie... Am un prieten care locuieste cu prietena lui la el acasa. Imi povesteau acum cateva zile ca presupun, ca locuinta lor ar fi bantuita. Zgomote ciudate in casa noaptea.....I-am intrebat cine a locuit in casa aceea inainte. Mi-au spus ca a locuit o femeie in varsta care facea magie neagra...vraji si alte chestii....Sunt sigura ca aceea casa e bantuita....Ce crezi Kymo? Oricum ar fi de acord sa stam acolo intr-o noapte cu o camera video. Ei abia reusesc sa adoarma noaptea acolo si o fac numai cu televizorul deschis.
Exista un club, organizatie ai celor care s-au confruntat cu astfel de intamplari? Oameni simpli, care pur si simplu sunt interesati de astfel de fenomene si, vor sa invete mai mult?
Allexia 

Yagg

Allexia, ceea ce ne povesteºti tu este foarte, foarte asemãnãtor cu povestea din filmul White Noise

Îþi recomand sã vezi filmul, dacã nu cumva l-ai vãzut. Nu vreau sã te dezamãgesc, pe de o parte cred ce spui ºi cã se poate sã se întâmple astfel de fenomene, dar au o explicaþie fizicã. Pe de altã parte, tind sã cred cã astfel de fenomene sunt create de mintea omului sau sunt relatate cu un anumit scop.

Sã spunem cã eliminãm a doua parte pânã la proba contrarã. Eºti aici ca sã te ajute cineva.

Citeºte aici despre explicaþia fizicã a Zgomotului Alb ºi despre EVP

Bineînþeles, nu se exclude cazul în care cineva poate sã îþi facã o farsã grosolanã cu un anumit scop.

Dacã nu merge nimic, încearcã cu ultrasunete, bagã ceva tehnologie în casã care sã identifice vibraþii ºi amplificatoare de mare putere.
Lãsând gluma la o parte, stai tot timpul cu cineva în preajmã ºi ia-þi puþin timp liber sã rezolvi problema asta.

Încearcã sã scoþi dispozitivele electronice din prizã sau sã întrerupi curentul de la tabloul de tensiune  ºi cautã o sursã alternativã de iluminat. Fã cercetãri!  :wink: Have fun! Nu te speria! Dumnezeu e mare!

Allexia

Buna Yagg

Am vazut filmul ,,White Noise'' acum un an. Iar despre EVP, am citit destul pana acum. Farse nu vad cine ar putea sa imi faca...pentru ca in casa eram doar eu si sotul meu...iar el a ramas la fel de impresionat de ce am auzit. Tehnologia sunt pe cale de a o achizitiona asa cum am mai spus. Timpul liber...in curand intru in concediu deci, voi avea. Cat despre fenomene create de mintea omului....nu zic nu...se poate.....dar ce minte ar crea asa ceva?
Allexia

lylyt_ice

Allexia,parerea mea este sa nu te gindesti imediat la ceva negativ,si mai ales sa nu ai nici un fel de teama ca egal ce ar fii tie nu ti se poate intimpla absolut nimic.eu inclin sa cred ca are de-a face cu tine insuti,daca tu spui ca ai stat la compiuter,iar in casa erea lumina obscura ,este foarte posibil sa fi fost o anomalie vizuala,iar teama spontana iti poate da impresia de raceala(se zbirlerste pielea).iar chestia cu vocile si faptul ca  imaginea sa schimbat la tv,nu-i un motiv de panica mie mi se intimpla asa ceva cind nu maninc deajuns si sint obosita, sau cind stau in curent.In orice caz nu trebuie sa intrii in panica sau sa crezi in puteri negative,si in nici un caz sa lasi senzatia de frica sa te cuprinda.Dar cel mai bine ar fii sa asteptam parerile lui Pri3st3ss,pentru ca ea stie mult mai bine decit mine sa-ti explice ,cam despre ce ar fii vorba si ce este cel mai bine sa faci.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Yagg

#11
Pai poate eºti o persoanã importantã sau poate lucrezi la ceva important sau altceva, nu ºtiu, ceva confidenþial :roll: ºi atunci se gãseºte cine sã se joace cu mintea ta sau chiar a mai multor oameni.

Dacã nu, nu îmi pot explica de ce doar pe frecvenþele de la televizor ar acþiona astfel de fenomene, dacã orice aparat exectronic funcþioneazã cu o anumitã frecvenþã. De ce nu þi-a redus sau amplificat de exemplu frecvenþa procesorului de la calculator. Cu televizorul te poþi juca foarte uºor, sã buiezi, sã  faci chestii pe care la alte aparate electronice nu poþi sã le faci.

Nu vã mai uitaþi la televizor oameni buni cã spun inepþii ãºtia.

Allexia

OK....Multumesc de parere...Dar anomalia vizuala ar fi disparut la un moment dat.....nu ar fi venit si trecut spre mine....Atasez parerile celor de la circlecityparanormal

,,Circle city Paranormal <circlecityparanormal@yahoo.com>        ascunde detalii    22 Iun (acum 5 zile)
   cãtre      Alexandra Oancea <oancea.alexandra@gmail.com>   
   data      22.06.2007 23:23   
   subiect      Re: Fwd: Pictures   
   semnat de cãtre      yahoo.com   
   trimis de cãtre      yahoo.com   
Hello again Alexa. I will do everything that I can do to help you understand. What you saw is a common experience we have found from eye witnesses to paranormal accounts. What you saw is what we call a " shadow person." This, from the way it sounds is a "ghost" that can not fully form to a full "ghost." The first thing it is scary and everything however it is not usually evil. If you live in Romania there is a lot of history in that region and because of this paranormal activity is higher  due to long history of people living there. The voice from the tv is called an electronic voice phenomenon. This also is very common. What it is trying to tell you I do not know. I know this can be scary but you sound like a brave girl. If you have some friends who like to have fun you can do your own ghost hunt. Do not try this alone because you never look for ghost alone. But what you do is this:
                               Grab your camera and something that records audio. Sit around different parts of the house with the recorder on and start asking questions like why are you here, whats your name, what do you want. You will feel funny asking questions into thin air. Do this for a couple hours and take pictures also where ever in corners and ceilings and where you might get a creepy feeling at. Then take the audio and play it back later the next day or week. You will listen for sounds and voices on the audio that was not there when you ask the questions. And remember to leave a few seconds between each question for them to answer. You will do this a few times so you get an idea of what is going on. The one thing to remember is to stay brae they can not hurt you if you take charge and show them who the boss is. I wish I could show you how this is done but I hope this has helped a little. and you can e-mail me anythime and as much as you like. I will help and talk and teach you about the paranormal. So what ever you need just ask.
Roger

What do you think about this guys?
Allexia

Kymosabe

Nu stiam ca daca nu mananci destul sau tii un regim incepi sa vezi fantome sau chiar OZN-uri . :lol:
   
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Mihai_Tm

       Buna Alexia,ce tu trebuie sa intelegi este urmatorul lucru:omul este cea mai minunata ,,masina`` de pe pamant,nu poate fi atins si infricosat decat daca vrea,daca permite acestor sentimente sa-l invadeze.Ceea ce vreau eu sa-ti spun este ca boala,frica,timiditatea,lasitatea si toate aspectele negative nu fac parte din viata lui numai daca acesta se gandeste la ele si le creeaza ,,substanta`` putem spune.Din momentul in care stii ca in Univers nu este decat o singura Minte perfecta care coordoneaza si directioneaza totul si care este prezenta in fiecare dintre noi,nu mai ai de ce sa-ti fie frica ori sa te atinga anumite ,,entitati`` in cazul tau.