Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ati fost contactat vreodata de un spirit?

Creat de Allexia, 27 Iunie 2007, 13:05:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lylyt_ice

Allexia...cind m-am uitat la profilul tau acum doua zile am vazut ca urma sa deschizi un sitte intr-o saptamina ,iar acest sitee era in acest domeniu,paranormal....ai putea sa ne spui despre ce site este vorba?Acum vad ca nu mai apare...l-ai sters de la profilul tau....!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Arckadii

Citat din: Yagg din  29 Iunie 2007, 14:29:21
Pune ºi tu un portofoliu cu sit-urile create de tine, dacã eºti drãguþã.  :wink:

In cazul in care doresti sa faci lucrul asta Allexia am sa te rog sa ii trimiti un mesaj privat lui Yagg. In caz contrar o sa sterg linkurile (se considera reclama).


Inapoi la topic va rog.


Ark

Allexia

Buna!
....lucram la design-ul unui site...nu la acel site care urmeaza sa il termin si este in domeniu.

Arck.....am sters si link-ul site-ului meu tot din acelasi motiv....cu siguranta cand va fi gata site-ul meu voi trimite mesaj cu link-ul doar celor interesati si fara a incalca vreo regula a forumului.

Yagg.....eu am facut doar design-ul la anumite site-uri nu le-am facut da capo al fine.....primul site creat in totalitate de mine va fi gata in curand , este in domeniu paranormalului si, ideea cu acest site mi-a venit dupa ce am cautat foarte mult si nu am gasit site-uri cu acest subiect in Romania(la cateva zile dupa eveniment).

lylyt_ice

#48
Eu am impresia ca te captiveaza lucrurile de genul acesta si pur si simplu verei sa stii si parerile altora.Din cite am inteles ai si alti prieteni care au o casa pe unde bintuiesc stafiile,si asta nu de acum o luna.Pentru mine cazul este clar ...!!! [...]-//modificat de Ark


Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Allexia

Mda...da ...am spus cunosc un cuplu care mi-au povestit de curand, ca ei cred ca ar fi bantuita casa in care locuiesc din cauza zgomotelor care se aud noaptea in casa...iar daca vroiam pareri as fi cerut pur si simplu...

MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE AU TRATAT SUBIECTUL....FRATILOR STITI CEVA? LA REVEDERE...

Marius MMG

Ati fost contactat vreodata de un spirit?
Acum cativa ani stateam pe canapea si ma uitam la tv. Am simtit cum cineva imi pune mana pe cap, m-am intors crezand ca e unul din membrii familiei. Nu era nimeni. Nu stiu ce anume a fost dar am simtit clar cand m-a atins pe cap.

jean

   Dea lungul timpului, au fost multe incercari de a lua contact cu duhurile. O modalitate de a fotografia duhurile si care a fost transmisa de anumite duhuri oamenilor, se gaseste in cartea scrisa de proferorul Scarlat Demetrescu ,,Din tainele vietii si ale universului (cartea a doua).
   Acest pasaj este redat in randurile de mai jos. Pare interesant si merita citit.

                                                          Cum se fotogrfiaza duhuile.
    Gasind un fotograf profesionist sau amator care ne poate servi ca medium, unii dintre noi dam buzna în cabinetul sau de lucru pentru a ne fotografia. In acest scop, luam fluide din dublul vital al mediumului-fotograf si le îmbibam în perispiritul nostru, facându-1 mai compact, mai dens; în acelasi timp, ne micsoram, ca prin acest fapt sa îndesam mai bine fluidul extras si apoi ne asezam la distanta obisnuita în fata obiectivului. Fotograful facând poza la lumina vie a electricitatii risipeste fluidele acumulate cu atâta greutate în jurul nostru, si nu aparem clar pe placa fotografica.
   Bietul om a fotografiat un client, dar lânga el s-a alaturat un asistent nevazut. In momentul expunerii fluidele duhului au fost risipite de lumina electrica, disociindu-se, dar reusind totusi sa impresioneze vag placa sensibila. Prin urmare, poza clientului a iesit patata, incorecta; placa s-a stricat. Developând placa, fotograful se mira ca i s-a stricat poza si banuieste ca a cumparat o placa alterata. Negustorul de placi, primind asemenea reclamatii de la mai multi clienti, reclama la producator, care si el este mirat, si nici unul, nici altul nu banuieste ca aici e isprava unui om din spatiu, a unui duh dornic sa-si astearna figura, post-mortem, pe o placa pamânteasca.
   Pozele facute în aer liber si în amurgul serii ne reusesc mai des, mai ales prin cimitire, unde avem la dispozitie fluid vital din belsug. Totusi, tehnica fotografierii noastre trebuie îmbunatatita. Cu aceasta ocazie, îmi permit câteva observatii, a caror utilizare ar duce la rezultate frumoase. Iata aceste sugestii ale mele.
   Deoarece mediumi-fotografi, consacrati ca atare de Cer, nu prea se gasesc, iar noi nu reusim sa impresionam din prima încercare placa fotografica, avem nevoie pentru fiecare repetare de o noua cantitate de fluid de la fotograf. Dar nu ne putem permite sa depasim o oarecare limita pentru ca îl îmbolnavim, facându-ne responsabili de suferinta sa. Nu ne ramâne decât sa ne procuram fluid din spatiu, si sa pozam fara fluidul fotografului. în acest scop ne gândim la chipul si înfatisarea avuta în viata terestra. Prin concentrarea gândirii, ne cream un corp fluidic aidoma cu cel din viata precedenta. Acum, strângem, condensam acest corp de marime naturala, pâna devine mic de tot, cât un bob de mazare. Cu aceasta dimensiune ne asezam la distanta convenita pâna vom impresiona placa fotosensibila. Este nevoie de o expunere mai lunga, de 2-3 minute, pentru ca vehicolul nostru nu este un corp solid ca al fratilor pamânteni, ci este un corp fluidic care va impresiona mai greu placa fotografica.
în ultimul timp ati constatat ca anumite substante pot fi impresionate chiar de lumina slaba a noptii, de lumina infrarosie a spatiilor din jurul pamântului. Va recomand sa faceti placi fotografice sensibile la lumina infrarosie, care nu risipeste fluidele noastre. în fine, obiectivul aparatului de fotografiat sa fie o combinatie de lentile, care sa faca din el un microscop. Cu acest aparat, ce ar putea fotografia si microbi, cu placi sensibile la lumina infrarosie si prin contractarea noastra de la marimea unui om trupesc pâna la un corp de câtiva milimetri, vom putea sensibiliza perfect placa fotografica, chiar si la întuneric, când lumina nu ne va mai risipi fluidele.
    DIN TAINELE VIETII Si ALE UNIVERSULUI
    PROF.  SCARLAT DEMETRESCU
    A DOUA CARTE - Comunicari din Cer

Interesant nu?...Sa fie adevarat?... Ar merita incercat.
Adevarul este dincolo de noi

alx

Citat din: jean din  30 Iunie 2008, 22:10:19
   Interesant nu?...Sa fie adevarat?... Ar merita incercat.


domnu JEAN!
  ce descrie domnul profesor in cartea aia ma face sa ma gandesc la desele defecte de developare care apareau pe pelicula fotografica,in vremurile bune cand inca mai developam in laboratorul propriu aceste pelicule...nu mai vorbesc de placile de sticla,ca pe alea nu le-am prins :-D
    daca intrebati orice fotograf cu state de plata vechi,veti primi acelasi raspuns:defecte de developare.
sigur ca anumite persoane pot interpreta aceste defecte in moduri care le convin...si totodata nu vreau sa afirm ca nu exista,probabil,si fotografii care chiar infatiseaza ceva diferit,dar cele mai multe,adica 99,999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999% nu fac altceva decat sa prezinte defecte de developare!

  parerea mea    alx!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

jean

   Poate fi posibil... Dar acolo se spune ca este vorba de o comunicare cu spirite din alta lume (lumea cealalta). Acestea au transmis aceste informatii.
   Sa minta domnul profesor Scarlat?...sau acele spirite mint. Au dus ele in eroare acele persoane participante la sedinta de spiritism?
   Daca am scris cele de mai sus, nu  inseamna ca sunt de acord cu ele. Eu doar am vrut sa le fac cunoscute celor interesati. Cred totusi intr-o lume eterica (materie fizica mult mai fina, cu potential energetic mult mai mare, putin cunoscuta) care in anumite momente poate interfera cu lumea noastra fizica.   
Adevarul este dincolo de noi

prometeus

     Daca nu ma insel exista in evul mediu o metoda destul de simpla de a vedea prezenta unui spirit cand exista o astfel de banuiala[nu incercati asa ceva acasa!].Se arunca in directia respectiva un praf foarte fin-de ex.faina si aceasta punea in evidenta destul de vag forma entitatii...


adipop

Citat din: prometeus din  01 Iulie 2008, 11:12:13
     Daca nu ma insel exista in evul mediu o metoda destul de simpla de a vedea prezenta unui spirit cand exista o astfel de banuiala[nu incercati asa ceva acasa!].Se arunca in directia respectiva un praf foarte fin-de ex.faina si aceasta punea in evidenta destul de vag forma entitatii...



Este diferenta imensa intre Spirite si Entitati. Ele se simt, se vad si se comunica normal cu ele.
adi