Pai pana acum i-am acuzat de prea mult ocultism in acest domeniu si prea multa secretizare a unor evidente (posibil concludente), iar acum cand in sfarsit, cineva incearca sa ne transmita ceva, pe cea mai oficiala cale posibila, spunem ca-i vrajeala, cu alte cuvinte "cum o dai tot nu-i bine". Poate totusi, Urban, din cand in cand n-ar strica si putina doza de optimism.
Nu poate exista optimism, cel putin deocamdata.
Nu incearca nimeni sa ne transmita "ceva" pe cale oficiala, sunt numai devieri ale atentiei de la alte lucruri mult mai importante.
Exista planurile necesare energiei libere pentru intreaga planeta de cel putin 50 de ani, a facut cineva ceva?...nimeni...folosim tot combustibili fosili pentru ca marii magnati ai industriei sa "cumpere" tara dupa tara.
Noi, oamenii, am reusit sa distrugem in 20 de ani cat au facut altii in 200.000 de ani...am otravit apa, marile, oceanele...am taiat padurile care ne furnizeaza oxigenul, echilibrul naturii l-am dat total peste cap...ne miram de ce e asa de cald afara sau de ce se topesc calotele polare, omul inca nu a inteles ca totul trebuie sa existe intr-un echilibru perfect.
Cascam ochii pe cer in speranta ca "cineva" va veni sa ne ajute....
In Germania au aparut cartiere alimentate complet cu energie solara, la noi inca sunt sate care nu au curent electric si apa, in Africa inca se mai traieste ca acum 7000 de ani cu toate ca atmosfera e intesata de satelitii tarilor dezvoltate.
Stiai ca intr-o ora Soarele da Pamantului aceeasi cantitate de energie cat consuma planeta intr-un an ?...face cineva ceva..?...cine ?
Tind sa cred din ce in ce mai mult ca intreaga orchestratie a fenomenului OZN e bine pusa in scena de catre cei care au interesul sa distraga atentia de la adevaratele probleme ale Omului.
Cred ca adevarata problema nu e daca exista extraterestrii sau daca ei au fost, sunt si vor mai veni pe planeta asta ci aceea ca Omul inca nu s-a trezit din somnul de acum 7-8000 de ani.
Exista tehnologii la ora asta care ar da peste cap imaginatia unora, vrei sa iti demonstrez ca exista?..nu pot....e o chestiune logica...gandeste-te.
De ce nu exista ele pe piata?...pai simplu...pentru ca fiecare guvern isi pastreaza asii in maneca in eventualitatea unui conflict...asa a fost acum 8000 de ani la fel e si acum.
Si ar mai fi multe de zis dar mai discutam dupa Summit-ul asta....