Autor Subiect: UFO - The Greatest Story Ever Denied  (Citit de 2914 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bro

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 2
  • Vezi Profilul
 • Liked: 0
 • Likes Given: 0
UFO - The Greatest Story Ever Denied
« : 30 Iulie 2006, 04:15:47 »
Salutare!
Trec direct la subiect...
Judecand dupa aceste "mostre", cred ca va fi unul dintre cele mai bune, mai ample, mai credibile documentare. http://www.theufomovie.com/

Film 1
Film 2
Film 3
Film 4

V-astept impresiile...

2012

 • Vizitator
Raspuns: UFO - The Greatest Story Ever Denied
« Răspuns #1 : 30 Iulie 2006, 07:59:42 »
un prim punct de vedere > este vechi filmat > sub 2000 ...aceasta destainuire pare a nu fi avut succes inca la tv ....sau in fata congresului american altfel se auzea si la stiri ..ca un grup de pers vor sa faca aceste declaratii ''incredibile'' > care ar destabiliza putin cursul firesc al lucrurilor > referitor la ce este pe luna .....nu inteleg ...nu sunt clar vizibile acele formatiuni pe care ei le numesc cladiri ...
« Ultima Modificare: 20 Noiembrie 2006, 10:56:50 de Skywalker »

Offline mirela

 • Cool Junior
 • **
 • Mesaje postate: 48
  • Vezi Profilul
 • Liked: 0
 • Likes Given: 0
Raspuns: UFO - The Greatest Story Ever Denied
« Răspuns #2 : 21 Septembrie 2006, 06:11:46 »
Filmul este aproape trecut sub tacere de catre toata lumea, cea ce ar putea insemna ca este periculos de adevarat.
  Este o lege care prevede pentru dosarele secrete o limita de 50 de ani pentru a putea fi date publicitatii.Dar atentie OZN-urile este inca o problema actuala. Deci orice agentie guvernamentala care detine un asemenea secret ar fi atenta asupra a ceea ce da publicitatii.
  Daca ar da publicitatii fapte reale implicatiile ar fi extraordinare.
  Va aduce-ti aminte de Razboiul lumilor? In 1938 a provocat o isterie in masa, atunci cind s-a rostit la radio o simpla replica din piesa de teatru cu acelasi nume.VIN MARTIENI!
  Sintem noi oamenii,chiar si cei mai inteligenti, mai educati gata sa acceptam un adevar teribil? Acela ca nu sintem singuri pe aceasta planeta.
  Ideea de a filma in infrarosu in timpul zilei este extraordinara.Sa ne amintim ca mai toate animalele "presimt" un eveniment ca aparitia unui OZN.Oare animalele vad aceste obiecte inainte ca ele sa se materializeze in spectrul in care putem cu toti vedea?
  In film am vazut reactia unui simplu om care a anuntat autoritatile de ceea ce vazut.I-a parut rau ca este ridiculizat. Nu ca ia pasat de ceea ce a vazut. Citi din cei care au luptat pentru o idee nu au fost ridiculizati sau si mai rau ucisi in tacere pentru a nu fi transfmormati in martiri .
  Proiectul BLUE BOOK este ca o declaratie ofciala a guvernului SUA, o declaratie in care se neaga pina si evidentele.
  Asemenea fenomene pe care nu le intelegem ar trebui studiate in mod deschis de catre savanti intregii lumii, fara ascunzisuri, iar rezultatele ar trebui publicate ca fiecare din cetatenii lumii sa stie despre aceste fenomene, si de ce nu sa-si aduca aportul la clarificarea problemei. STIU CA ACESTA ESTE UTOPIA SAU TARIMUL FERICIRII.Intrebarea este oare ne este dat sa gustam din acest tarim?                                                                            De ce nu ,depinde de fiecare din noi.