Pentru Jean:
Nu am spus prostii in legatura cu incercarea de a fotografia insecte si pasari in mod intentionat, pentru a vedea cum apar ele pe poze. Am si facut cateva, nu chiar foarte bune, dar nu ma dau batut. Mai incerc. Mai jos am postat cateva.
Primele trei fotografii, reprezinta pasari in zbor. Ultima reprezinta o insecta.
Stiu ca nu ai spus prostii, si chiar sunt curios ce ai mai reusit. Eu am o colectie noua si elocventa de insecte si pasarele, la adresa din semnatura mea, si chiar m-ar interesa ce parere ai de multele exemple de insecte si pasarele care seamana multe dintre ele cu OZN-uri tipice..apropo si de pozele de pe Asfan... astept parerea ta aici sau eventual pe topicul "Pasarele si insecte - responsabile de unele interpretari UFO eronate" de aici:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1339.msg36326.html#msg36326===========================================
Pentru Yagg:
Vedeþi cã în ultimele douã poze nu se mai vede, deºi sunt la diferenþã de câteva secunde
Ba se mai vede dar nu ai privit cu atentie.
Toate cele sase cadre DSC02969.JPG ... DSC02974.JPG contin acel obiect, si prin suprapunerea lor, si "stabilizarea" manuala, adica pozitionarea fiecarui cadru astfel incat coltul cladirii sa se suprapuna in toate, obtinem traiectoria avionului cu dare cat si a obiectului misterios:
Ca atasament, pun imaginea "suprapuse1.jpg" cu suprapunerea la rezolutie full
In ultimele 2 cadre, unde nu ai vazut nimic..iata obiectul:
si
Data fiind marimea obiectului, eu cred ca obiectul tau misterios este pur si simplu un alt avion. Poate fi tot un avion cu reactie, care zboara la o alta altitudine unde conditiile de presiune, temperatura si umiditate fac sa nu se vada deloc jet de condensare, sau poate fi un avion cu motoare clasice cu elice, mai sunt si de-astea, de exemplu pe la mine la Braila in fiecare dupa-amiaza am unul din-asta care trece regulat, are 4 motoare paremi-se (nu am folosit binoclu), si desi zboara sus, face un zgomot puternic si grav, de intra in rezonanta geamurile casei...poate daca o sa fiu atent ora la care trece, o sa fiu pe faza sa-l fotografiez.