http://earthmysterynews.com/2016/07/03/mind-over-matter-scientists-study-woman-who-can-grow-a-seed-into-a-plant-in-20-minutes/...e articolul (inevitabil semi-senzaționalist) care aduce însă-n atenție isprăvile
QI-conexe ale unei chinezoaice (în anii 90) - tipă practicantă p-atunci a unui anume tip de
Gong-uială și capabilă să dirijeze / concentreze mental
Vril-ul 
făcînd semințele - uscate, n.b. - să crească 8-10 cm în 20 de minute-n loc de cîteva zile.
Săpînd mai atent cazul, pe lîngă detalii irelevante (n-o chema de ex.
Ciulin Sun) am aflat că a fost într-adevăr studiată atent de savanții
britanici 
- scuze, chineji - și că procentul ei de reușită nu era 100% ci p-aproape, iar verdictul final a fost *habar n-avem despre ce-i vorba*.
Plus confirmarea *distorsiunilor temporale*
create pare-se de tanti asta aparent fragilă - ceasurile de lîngă ea ticăind de ex. cca 20 minute, iar pe camera-recorder apărînd doar un minut-două de filmare.
În fine, disclaimerul uzual rămîne valabil: ăsta-i deci
adevăratul Vril doar după mine poate (și cîțiva nemțălăi un pic morți ce-i drept

)
P.S.: Comentarea ultimelor (terifiante) avertismente ale
dr. Greer ref. la un deja sigur/cert/confirmat/briefuit
ELE (Extinction Level Event) cu 5 miliarde de victime preconizate

mai poate să aștepte cîțiva ani buni - ori măcar luni de zile.
Zic asta nu doar apropo de feedback-ul fantastic

de pe RUFOn, ci mai ales de pauza inexplicabilă dintre filmarea webinar-ului respectiv (12 mai) și uploading-ul lui pe site-ul greer-ian Sirius Disclojăr (30 iulie).
...Păi ce urgență mai e asta, bre?!
Plus inexplicabila NON-publicare a celei de-a doua părți a conferinței în care ar fi venit clarificările, plus-plus-plus...
...Și totuși, dincolo de glume, S. Greer (f. inteligent chiar dacă-n tușe malefice nu doar în opinia mea... dar niciodată mare *actor*) mi-a părut acum mai emoționat ca niciodată. Și poate merită studiate mai atent afirmațiile lui, chiar conținînd destule contradicții interne.