E bine ca ne-am intors la subiect si am renuntat la apetitul pt barfe. @Godac. iti inteleg supararea, poate si eu as fi suparat daca un apropiat ar fi "luat-o pe carare" urmand cateva postari dintr-un forum. Dar daca ai vre-o astfel de problema baga un MP (mesaj privat) catrte rufono-paranormalul vizat si lasa atacul generalizat si inutil.
- Despre vise am mai vb pe aici si cred ca poate fi o cale spre "un alt taram". DAR cred ca un element necesar poate fi respiratia ritmica, pe care constient sau inconstient (prin antrenament indelungat de arte martiale), ai dobandit-o. Ritmurile respiratorii controlate pot modifica undele cerebrale trecand corpul, mintea, din starea constienta spre ritmuri profunde - teta, delta. Ce faci oodata ajuns in aceste stari de constiinta modificata e alta poveste. Poti ramane intr-o stare controlata (constienta e prea mult spus...) sau poti trece in starea de somn cu vise din care poti aduce ceva informatii. Surprinzator este ca aceste vise seamana intre ele desi sunt "traite" de subiecti diferiti. Eu am reusit o singura data sa intru controlat intr-o asemenea stare, cu mult, mult timp in urma. Vise DA, am mai avut, pe aceiasi tema cu "societate arhaica si plina de intelepciune" dar controlat nu am mai repetat experienta, indiferent ce am incercat. Singura explicatie ar fi renuntarea la stilul de viata sportiv, curat, fara nopti pierdute, tigari, cafea, poate uzura timpului, poate altceva.
- Raman la ipoteza mea in care sustin ca "acolo" nu poti ajunge in orice stare... pentru ca cei de acolo nu-ti permit sa le murdaresti teritoriul cu ...apucaturi/ganduri din lumea materiala. De aceea consider aceasta pista un "drum inchis", care nu duce nicaieri - cel mult la evocarea unor amintiri/experiente interesante (si mai interesanta ar fi o statistica a celor care au visat ceva asemanator. Am fi atunci comunitatea celor care au fost, in vis, "acolo", pe celalalt taram, pt ca simt ca peste 70% dintre noi au avut o astfel de experienta).