Teoriile... aceste lucruri sunt cu dus si întors. Oare nu cumva au fost lăsate neocultate tocmai pentru a încurca? Cand se spune că nu pot coexista, aceasta informatie cum a fost obținută? Cum se poate demonstra ori infirma? Iisus coexista bine mersi cu cel putin o dublură. Fiindca a fost văzut și auzit simultan în locuri aflate la mare distanță, cât trăia deci. Din cercetările mele mai vechi, dublura era capabilă de multe lucruri ieșite din comun. Să meargă pe ape, pe pereți, sa sară pe distanțe lungi, etc. Din ce imi amintesc fiecare dublură avea niste particularități. Unii nu puteau bea apa, sau mânca , ... mă rog, tot felul de aspecte bizare ce tin de cel care le emana, pana la urma. Dublura putea materializa obiecte, materie.... mâncare , pâinii, practic aducea materie în acest univers. Iisus cam se încadrează la acest capitol.
Alt exemplu. Luptătorii ninja. Multe din miturile legate de abilitățile lor desi par caraghioase sunt adevărate. Filmele au încercat să bagatelizeze ceva ce în realitate era un secret formidabil.
Dublurile din sălașe... Păi cate sălașe atatea dubluri. Ar putea fi și asa ceva , de ce nu. Eu nu cred in dimensiuni paralele ori superioare și inferioare. Totul coexistă. Vibrația diferă, astfel se întrepătrund lucrurile. Salasurile pot fi versiuni. Asta da, e altceva.
Cum însă dobândește corpul din vis masă și forma fie ea aparent materială devenind o dublura fizică ? Cred ca prin condensare, acumulare, exerciții repetate . Sunt cai , nu teorii, care indruma catre un asemenea rezultat. In orice caz asa mai merge. Ne confruntăm deci nu cu supraoameni, ci cu aspecte necunoscute ale lumii în care ne aflăm.