Presupun și eu că am dreptate, dar, deh...în chestiunile acestea, atât de absconse și înșelătoare, e foarte ușor să cazi pe panta unor judecăți greșite.
Totuși, dincolo de fascinantele experiențe pe care le putem trăi, ptr.mine rămâne dubios modul în care, doar prin simple exerciții de imaginație, putem colecta / manipula fluxuri de "vril".
La începuturi (adică, hm, cu destui ani în urmă) eram f.sceptic privind tehnicile imaginative. Citeam ponturi precum " crează o minge de energie", "închipuie-ți un val de energie"... etc./s.a.m.d, și aproape mă umfla râsul - cum dom'le să fie așa simplu ?! Stăm și aglomerăm fantezii, în timp ce lumea duduie de conflicte ptr.energie ?!
Ei, se pare că...da. Pe măsură ce am perseverat pe această cale (rafinând " formele" imaginate) am sesizat că treaba chiar produce efecte. Or fi ele iluzorii, să zicem...dar căldura crește în zonele vizate, furnicăturile se amplifică...deci, hm...cât de iluzorie poate fi întreaga afacere ?
Straniu...chiar și pentru mine, adept al gândirii "gândul generează materie". Căci una e să teoretizezi asta, si alta să simți pe propria piele că funcționează.